در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
این نکته تا حدودی درسته. با ذکر این مطلب که برای بنده، کوچکترین تفاوتی بین نوکرانِ ولایت مطلقۀ فقیه و نوکرانِ پهلوی وجود نداره (منظورم به طور مشخص رضاست و پیشتر بین نئو-سلطنتطلبهای مجازی و سلطنتطلبهای کلاسیک تفاوت قائل شدم که بحثش جداست و خارج از حوصلۀ این تاپیک). نوکر، در هر حالتی به واسطۀ ذاتش نوکره و دنبال توسری خوردن از استبداد. فُرم یکیست و فقط محتوا اندکی عوض شده که اونم روز به روز داره شبیهتر میشه؛ حالات و حرکات دو طرف و هواداران چماق به دستشون، اظهار نظرها، چارچوب فکری، رویکرد پایگاهی، اسطورهسازی و مجیزگویی، عین به عین داره میشه مثل هم و خود این تاپیک، «نمونهای آزمایشگاهی»ست از این موضوع. در مجموع هر دو گروه برای من فاقد اعتبار هستند. سلیقه است دیگه. حالا هرکی میخواد خوشش بیاد، هرکی هم میخواد بدش بیاد، فدای یک تار موی گربۀ نداشتهام 😃آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2025/12/21, 08:23.
🙏 1 -
درود مگنوس جاندر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
اینجاست که دلم واسه مردم میسوزه....دونفر که از مردمند...ازیک حکومت کثیف ناراضیند....هردو از حکومت دیکتاتوری ناراضیند....میان وسط وبه همدیگه میتازند....یه نفر از دل حکومت...ذوب در ولایت...میادوسط وخوش رقصی میکنه ....با دمش گردو میشکنه....از آب گل آلود ماهی میگیره...
آخه به قول معروف...اگه همه میگن نون وپنیر...تویکی برو یه گوشه.....
آخه مرد نامومن...تواین ده ساعت بحث وچند خط ناب...و۱۰جلد کتابی که فرمایش کردی....کجاش گفته شده که دیکتاتوری حضته آغای شما میمونه؟؟؟؟.....
عاقبت اختلاف بین مردم...
چیزی به عنوان دو دسته و گروه مخالف حکومت کلا نداریم...اینها طرفداران حکومت در ژانر های مختلف هستند...طرف تا دیروز افسوس میخورده که چرا ظریف کاندید ریاست جمهوری نشده تا بره رای بده....الان اومده ادعای مخالف بودن داره
هر آنچه بعد از ۵۷ بوده...و طرفداران هر شخص حقیقی مرتبط با حکومت....طرفداران نظام هستند...موسوی و ظریف و روحانی و خاتمی هم ندارن
یکبار دیگه هم گفتم ...اصلا از اول بحث جمهوری خواهی نبوده...این مشکل با یک صندوق رای و احترام به آرای هر ایرانی حل میشه...همان روز اول هم اصلا بحث پادشاهی و جمهوری مطرح نبود...مگر بختیار نگفت جمهوری باشه اصلا بیایید و مشکلات رو با مذاکره حل کنیم...پادشاه مملکت هم که اصلا در مملکت نبود..نتیجه چی شد!!!؟ ..الان هم بحث جمهوری و سلطنت نیست..اینها طرفداران وضع موجود هستند اما در ژانرهای مختلف...اما بسیار موزیانه و کفتار گونه رفتار میکنند و در نقش های مختلف در جهت تخدیر ذهن مردم بر میاند.
بنده فقط یک سوال جامعه شناسی پرسیدم..جوابش هم چهار تا کلمه بیشتر نبود..داور و جناب shahin بدون اینکه توهین کنند پاسخ دادند و ازشون تشکر کردم....چند نفر هم تمایل نداشتند پاسخی ندادند...اما این تفاله اسهال طلب و طرفدار حکومت با توهین شروع کرد
بعدا خواهم گفت چرا حرف از طبقه متوسط شهری زدم و مطالبه گری این طبقه چطور منتقل شده به طبقات پایینتر و در آینده رادیکال تر خواهد شد..دوست داشتم ببینم دیگران هم با بنده هم نظر هستند یا نه...که دیدم کسانی که ادعای دموکراسی خواهی دارند..چطور رفتار کردند و چگونه پرخاش کردند...چنان وزنی هم نا خواسته به پهلوی داد که طرفدارانش تا حالا نداده بودند
حالا اومده دوباره ماله بکشه..چهار جلسه خصوصی بگیر با اون ماله کش اعظم که قبله گاه ات هست و افسوس میخوردی که کاندید ریاست جمهوری نشده ...شاید ماله کشی یاد گرفتی!!!!
مشخص هست کی نوکر ولایته!!!
👍 1👎 1نظر
-
چه فشاری هم اومده به قشر «نوکران دوزاری» 😄 عرض کردم، نوکر، به ذات، همواره نوکره. والا لیاقت امثال شما همین جا بیشتر نیست. یه روز باید یکی رو تو ماه ببینید، روز دیگه هم اون یکی رو سوار بر همای سعادت. فرقی نمیکنه، به هر حال باید نوکری یک سمت رو کرد. رضا کی باشه که من بخوام بهش وزن بدم. حتی یک مطلب ساده رو هم برعکس میفهمی. خیلی واضح عرض کردم: از روزی که رضا اومد وسط، خیابونها خلوت شد. واقعاً فهمش بهرۀ هوشی چندان بالایی نمیخواد. آمار و عدد و رقم و وضعیت مشخصه. دیگه ناراحتی و ننه من غریبم بازی نداره. کاری به 5 میلیون اون زمان نداریم، فقط 400 نفر رو 15 سال بعد از اون ماجرا تو سالگرد حصر طرف تو تهران دستگیر کردن. مقایسه کنید با رضا که نمیتونه بعد این همه سال و کلی خواهش و التماس و من بریم تو بمیری، حتی 5 نفر رو راضی کنه بیان تو خیابون. بعد هم میگن مردم از ترس نمیان بیرون. سؤال اینه: چرا هر وقت اسمی از رضا نیست (78، 88، 96، 98، دو هفتۀ اول 1401 و همین مورد آخر که گفتم) میان؟! حالا میتونی به فشار خوردن و برچسبزنی ادامه بدی، میتونی هم یک لیوان آب خنک بنوشی و رجوع کنی به پُست 23890 که دلیل رو توضیح دادم و یه چیزی یاد بگیری 😪
🙏 1نظر

نظر