اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 717

آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2025/12/15, 04:54.

نظر

• بابای یسنا
      عضو فعال
      • Apr 2023
      • 717

آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2025/12/15, 05:07.

نظر

• بابای یسنا
        عضو فعال
        • Apr 2023
        • 717

آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2025/12/15, 05:19.

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 717

درود. باعرض پوزش این استیکرها تکراری شد نتونستم خذف کنم

نظر

• استاد متفکر بزرگ
            عضو عادی
            • Nov 2025
            • 29

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post

درود.سلامت وتندرست باشی میدونم حرفهاتون برای رنج دادن دیگرانه اما درعین حال مودب وقابل احترام هستین بله طبیعه که طلا ودلار میخوریم میپوشیم وتمام احتیاجاتمون به اونها بستگی دار بخدا شخص خودم با اینکه حقوق ناچیزی دارم ولی همچنان درسن پیری با وجود بیماری هایی که دارم تلاشمو میکنم که دستم به دهنم برسه از دستم بر بیاد به دیگران هم کمک میکنم. میخ اهنی نرود در سنگ میدونم گفتنش فایده نداره ولی خدا را چه دیدیی شاید... مگه ما اینحا حرفهامون به کجا بر میخوره چه چیزی را میتونیم عوض کنیم دنیا ارزش نداره نمک روی زخم دیگران نپاشیم بیایید رو راست باشیم
            سلام علیکم..خوبید قربان... .
            اولا کسی منکر سختی معیشت و فشار روی قشر ضعیف نیست؛

سوال: آیا این وضعیت مختص ایران است؟
            خیر. اقتصاد جهانی بعد از کرونا، جنگ اوکراین، بحران انرژی و تورم شدید، عملاً همه دنیا رو درگیر کرده؛ از اروپا تا آمریکا طبقه متوسط در حال کوچک شدن است.
            این حرف رو متفکر بورسی میزنه که از نزدیک زندگی در غرب رو تجربه کرده...
            در همین شرایط، واقعیت این است که مسئولین ما تمام تلاش خودشان را کرده‌اند تا کمترین فشار مستقیم به قشر ضعیف وارد شود.
            نمونه روشنش موضوع بنزین است؛ با وجود همه فشارهای اقتصادی، قیمت بنزین سهمیه‌ای عملاً برای قشر ضعیف ثابت مانده و همان ۱۵۰۰ تومانی است.

دوستانی که تحلیل بلند، اقتصاد میدانند نظر بدهند، آیا اینکه در چنین شرایطی چند سال قیمت بنزین ثابت نگه داشته شده، کار ساده‌ای است؟

دوستی دیدم دستمزد ایران را با کشورهای همسایه مقایسه می‌کرد؛ حرف بدی نیست، اما با معرفت باید قیمت‌ها را هم مقایسه کرد.
            قیمت بنزین را ببینیم؛ کجای دنیا بنزین با این قیمت پیدا می‌شود؟
            قیمت نان و اقلام یارانه‌ای را هم کنار دستمزد بگذاریم، بعد قضاوت کنیم.

عزیزان من ، مخلص کلام این است که یک‌طرفه به قاضی نرویم.
            نقد منصفانه لازم است، مطالبه‌گری حق مردم است، اما سیاه‌نمایی و ندیدن همه واقعیت‌ها فقط به ناامیدی دامن می‌زند.
            مشکلات هست، اما انصاف و نگاه جامع هم لازم است.

نظر

در حال کار...
            X