اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : جــــو بــــازار

توییت تایمز (توییتر روز):
    ?توصیه احتمالی عناصری در دانشگاه ها به جوان نخبه برای مهاجرت چندان مؤثر نیست آنچه که در فرار مغزها و مهاجرت مؤثر است فضای امنیتی دانشگاه، نبود آزادی های اجتماعی و سیاسی، فساد سیستماتیک، فامیل سالاری، آینده مبهم شغلی و انقلابیگری است که نخبگان و دانشجویان را مجبور به مهاجرت می کند.

✍نجفی تهرانی

@Twittimes

?دستورکار بعدی مجلس: بررسی طرح «صیانت از نخبگان» با پیشنهاد محرومیت از تحصیل و تدریس، 6 سال حبس و 100 ضربه شلاق برای دانشجوی خواهان مهاجرت و استادی که برای او توصیه نامه بنویسد.

✍حامدکشاورز

@Twittimes
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

?هیولایی به نام حزب کمونیست چین:
      پنگ شوای، تنیس‌باز بزرگ چینی و فاتح ویمبلدون هفته پیش فاش کرد که معاون سابق نخست‌وزیر چین بهش تجاوز کرده. بلافاصله خبر از اینترنت چین پاک شد و حالا، این آدم ناپدید شده!
      چرا رسانه‌ها بهش بی‌توجه اند؟ بله، چون رباینده دولت چینه، نه آمریکا یا عربستان!
      esmaeils1169

?پنگ شوآی با انتشار یک توییت، قائم مقام پیشین نخست وزیر دولت چین، ژانگ گاولی را به آزار جنسی علیه شخص خود متهم کرد.: «در حد بسیار بالایی احساس ناراحتی می‌کنم. دفعات بی‌شماری از خودم پرسیده‌ام که آیا یک انسان هستم. احساس می‌کنم که مانند یک جنازه هستم.»

این پُست فقط پس از گذشت ۳۰ دقیقه پس از انتشار، دوباره از سامانه "اینترنت ملی" کشور چین پاک شد. همچنین نرم‌افزارها و صفحه‌های مختص به جستجوی اطلاعات در اینترنت داخلی چین نیز امکان جستجوی نام این ورزشکار را منحل کردند.
      DW_persian

یک ایمیلی هم از طرف این خانم به رئیس اتحادیه جهانی تنیس زنان شده و اطلاع داده حالش خوبه و قضیه تجاوز صحت نداره که در اعتبار ایمیل تردید وجود داره.

@mamlekate

?هیولایی به نام حزب کمونیست چین:
      پنگ شوای، تنیس‌باز بزرگ چینی و فاتح ویمبلدون هفته پیش فاش کرد که معاون سابق نخست‌وزیر چین بهش تجاوز کرده. بلافاصله خبر از اینترنت چین پاک شد و حالا، این آدم ناپدید شده!
      چرا رسانه‌ها بهش بی‌توجه اند؟ بله، چون رباینده دولت چینه، نه آمریکا یا عربستان!
      esmaeils1169

?پنگ شوآی با انتشار یک توییت، قائم مقام پیشین نخست وزیر دولت چین، ژانگ گاولی را به آزار جنسی علیه شخص خود متهم کرد.: «در حد بسیار بالایی احساس ناراحتی می‌کنم. دفعات بی‌شماری از خودم پرسیده‌ام که آیا یک انسان هستم. احساس می‌کنم که مانند یک جنازه هستم.»

این پُست فقط پس از گذشت ۳۰ دقیقه پس از انتشار، دوباره از سامانه "اینترنت ملی" کشور چین پاک شد. همچنین نرم‌افزارها و صفحه‌های مختص به جستجوی اطلاعات در اینترنت داخلی چین نیز امکان جستجوی نام این ورزشکار را منحل کردند.
      DW_persian

یک ایمیلی هم از طرف این خانم به رئیس اتحادیه جهانی تنیس زنان شده و اطلاع داده حالش خوبه و قضیه تجاوز صحت نداره که در اعتبار ایمیل تردید وجود داره.

@mamlekate
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

?‏ایلنا گزارش داد یک مرد از اهالی روستایی در دزپارت خوزستان به جرم پرتاب سنگ به بالگرد اورژانس هوایی که بدون اجازه‌ در زمین کشاورزی‌ او فرود آمده و محصولش را نابود کرده بود به ۱۸ ماه حبس و تبعید به سیستان و بلوچستان محکوم شده

برادر او گفت دادگاه برای این مرد به دلار حکم صادر کرده است.

حکم تبعید برای مردی که محل زندگی فعلی‌اش از تبعیدگاه بدتر است/ هم محصول کشاورزی‌اش را نابود کردند، هم 18 ماه زندان برایش بریدند/ جریمه را به دلار محاسبه کرده‌اند | خبرگزاری ایلنا

▪️‏این خبر چنان شرم‌آوره که آدم از فرط خشم نمی‌دونه چه واکنشی نشون بده

برادر این کشاورز خوزستانی گفته برادرش موقع درو برای بالگرد اورژانس دست تکون داده تا وسط زمینش فرود‌ نیاد و محصولش رو نابود نکنه. وقتی هلی‌کوپتر می‌شینه وسط زمین، به طرفش سنگی پرت می‌کنه.

‏فرماندار دزپارت گفته شیشه هلی‌کوپتر شکسته که خارجیه و قیمتش ۲ هزار و ۸۵۰ دلار. دادگاه برای این کشاورز ۶۰ ساله که حتی خونه نداره و تو چادر زندگی می‌کنه به دلار حکم بریده

این کشاورز که تبعید هم‌ شده چهار تا بچه داره، دو‌تاشون ۶ و ۸ سالشونه.

‏سهیل قیاسی، مدیرعامل شرکت هلی‌کوپتری ایران گفته این هلی‌کوپتر برای بیت‌المال و «برخی از خانواده شهداست» و کسی که به این هلی‌کوپتر خسارت وارد کرده باید خسارتش را بده.

‏ مسئول فوریت‌های پزشکی شهرستان دزپارت گفته شاکی پرونده شبکه بهداشت دهدزه و حکم تبعید برای کسی که محل زندگی فعلی‌اش از تبعیدگاه بدتره، دور از ذهنه. آن هم کسی که تنها راه دسترسی‌اش به شهر از طریق بالگرده تو منطقه‌ای بدون امکانات جاده‌ای، تلفن، آب، گاز و برق

‏بعد از حکم زندان و‌ شلاق برای دزدیدن سه بسته بادام هندی خبر این حکم وحشتناک اومده

میلیون‌ها دلار از اموال بیت‌المال دزدیده می‌شه و صدایی از کسی بلند نمی‌شه، اما کشاورز بینوا باید برای سه هزار دلار که به ازای نابودی محصولش تموم شده زندان بره چون اموال «خانواده شهدا». آسیب دیده.

Maryammoqaddam
        @mamlekate.

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

واقعیتی بسیار تلخ

رحیم قمیشی

یکی از دوستانم که در کار تجارت نیمه دولتی است، برای خرید محصولی از یک کشور اروپایی با توجه به تحریم‌های بین‌المللی دچار مشکل شده بود.
          آن‌ها مجبور بودند این محصول چند میلیون یورویی را به عنوان یک شرکت ثبت شده در خارج بخرند، و چون فروش آن محصول حتی از طریق همان شرکت ثبت شده در خارج به ایران باز هم ممنوع بود باید سه دست می‌گشت تا از ردگیری فروشنده اروپایی خارج شود.

یعنی یک شرکت دیگر مثلا سوئدی آن را می‌خرید، بعد می‌فروخت به یک شرکت آلمانی و آن شرکت آلمانی می‌فروخت به همان شرکت سوم ظاهرا خارجی، و نهایتا جنس در امارات تحویل می‌شد.
          از امارات هم بوسیله کشتی‌های ایرانی به کشور حمل می‌شد.

شرکتی خصوصی قبول کرده بود همه مراحل را خودش انجام دهد، یعنی آن شرکت جدید، خودش چند شرکت خارجی با اسامی مختلف در نقاط مختلف جهان داشت.
          فقط بعد از همه عملیات، آن دستگاه را با قیمت خودش می‌فروخت!
          خلاصه‌اش اینکه آن دستگاه ۲۵ میلیون یورویی حدود ۴۰ میلیون یورو تحویل ایران می‌شد.
          شرکتی که حاضر بود این محموله را تنها با ۱۵ میلیون یورو دستمزد تا ایران دور زده و حمل کند، شرکتی بود فداکار، ایثارگر، انقلابی، رئیسش هم انسانی وارسته، اهل عبادت، دلسوز انقلاب!
          به قول خودش خطر می‌کند و هر آن ممکن است کل سرمایه‌ای را که می‌گذارد، ناگهان با ردگیری آمریکا محو شود!
          اتفاقا صاحب آن شرکت خصوصی را که کارش دور زدن تحریم‌هاست را از دور می‌شناسم. ایشان تا ۱۵ سال پیش تجارت کوچکی داشت در یکی از شهرهای جنوبی کشور و‌ خانه‌ای معمولی، حالا حداقل فقط ده‌ها خانه بسیار گرانقیمت دارد به نام فرزند خردسالش.
          ده‌ها شرکت ثبت شده در داخل و خارج از کشور، ده‌ها خانه در خارج، ده‌ها ویلا و هکتارها زمین در بهترین نقاط کشور.
          و همه این اموال را هم از همین طریق به دست آورده؛ "دور زدن مقدس تحریم‌ها و دستمزد ناقابل میلیون یورویی که بابت هر انتقالش می‌گیرد."

هر توافقی بین ایران و اروپا، هر توافقی بین ایران و آمریکا، برای او مرگ است!
          بدبخت می‌شود.
          هر رسیدگی دقیق به اموال و هر گونه شفافیت مالی مانند FATF برای او مرگ است!
          بیچاره می‌شود.
          هر اقدامی برای تمام شدن شرایط حاد و پر خطر ایران، برای او اتمام عمر است!
          نابود می‌شود.
          او تمام سرمایه‌اش همین شرایط است...

خیلی ساده‌انگارانه من فکر می‌کردم اگر یک رئیس‌جمهور شجاع، مدبر، دلسوز و خودی پیدا شود توافقی با جهان خواهد کرد و ایران را از این مصیبت بیرون خواهد آورد!
          فکر می‌کردم مقامات ایران بزودی و به‌واسطه فشار شدیدی که به مردم وارد می‌شود به توافقی ولو ناقص تن می‌دهند!
          نمی‌دانستم آن شرکت‌های بزرگ قدرت‌شان از هر رئیس جمهوری بیشتر است، وزیر که عددی برای آن‌ها نیست...
          مجلس و شورای اعتبار و بانک مرکزی و مجمع و شورایعالی برای آنها بازیچه‌هایی هستند.
          و کشور در مشت‌شان است!

به بهای بدبختی تک تک مردم ایران.
          مبارزه با آمریکا، مبارزه با انگلیس، با اروپا، و دخالت در هر کشوری از سوی ایران، برای آن‌ها رحمت و برکت است، خوراک است. عمر است، زندگی است.
          امکان ندارد اجازه دهند توافقی از سوی هر کسی ایجاد شود. آن‌ها شبکه بزرگ و قوی دارند. شک ندارم کارگزارانی دارند بسیار قدرتمند.

و البته
          همه ما عروسک‌هایی خیمه‌شب بازی.
          دعا می‌کنیم برای تغییر شرایط، آ‌ن‌ها می‌خندند.
          تقاضا می‌کنیم کاری شود، پوزخند می‌زنند.
          کمر مردم می‌شکند، لبخند می‌زنند.
          می‌گوییم کشور به مرز انفجار رسیده.
          می‌گوییم مقامات عالی لطفا برسید به این وضع
          و نمی‌دانیم همه چیز، جای دیگری رقم می‌خورد!

یقین دارم خود آمریکا، خود انگلیس، فرانسه، روسیه و چین، همه می‌دانند چه می‌گذرد، و چطور برنامه‌های‌شان موبه‌مو اجرا می‌شود. چطور ایران از درون تهی می‌شود!
          نمی‌خواهم ناامید باشم...
          اما وضع خراب‌تر از ان چیزی است که تصور می‌کردم.
          مافیایی بزرگ سیاست را می‌گرداند.
          اکثر مقامات در مشت عده‌ای هستند که اصلا دیده نمی‌شوند.
          هیچ توافقی در پیش نیست.
          هیچ بهبود شرایط اقتصادی در پیش نیست!
          نباید امید واهی داشت.

ایران با ادامه این روند در مسیر ویرانی است.
          اگر کاری نشود.
          اگر تغییری ایجاد نشود
          همه چیز از دست خواهد رفت.
          این یک واقعیت تلخ است
          باید بپذیریمش....

نظر

• sundaaay
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 742

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
            نماینده مجلس: حداقل دریافتی معلمان در طرح رتبه بندی ۸ میلیون تومان خواهد بود

سفیدان رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس طرح رتبه بندی که اجرای آن از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ خواهد بود، پایین ترین و حداقل دریافتی معلمان بر اساس طرح رتبه بندی مبلغ ۸ میلیون و ۲۰ هزار تومان خواهد بود.

به گزارش ایرنا، علیرضا منادی سفیدان با بیان اینکه، امروز یکشنبه طرح رتبه بندی در دستور جلسه مجلس شورای اسلامی بررسی می شود، افزود: معلمان بر اساس طرح رتبه بندی ۸۰ درصد مربی پایه یک دانشگاه تهران را دریافتی خواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه، هدف از اجرای طرح رتبه بندی افزایش کیفیت و منزلت معلمان است، تصریح کرد: بر اساس طرح رتبه بندی هیچ معلمی از این پس کمتر از ۸ میلیون و ۲۰ هزار تومان دریافتی نخواهد داشت. افزایش حقوق معلمان علاوه بر این حقوق بر اساس جایگاه آنها در رتبه بندی معلمان تا رتبه پنجم خواهد بود.

منادی با بیان اینکه، پیش از این کارمندان حوزه ستادی و اجرایی آموزش و پرورش در طرح رتبه بندی جایی نداشتند، تصریح کرد: افرادی که در آموزش و پرورش معلم هستند و کار اداری انجام می دهند اما حکم آنها معلمی است نیز شامل طرح رتبه بندی خواهند شد. به طوری که در حال حاضر مشمولان طرح رتبه بندی از ۵۰۳ هزار نفر به ۷۶۰ هزار نفر افزایش یافته است.
            حداقل دریافتی معلمان در طرح رتبه بندی ۸ میلیون تومان خواهد بود

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه، معلمان هر سال از افزایش حقوق و مزایای فصل دهم قانون خدمات کشوری و فوق العاده ویژه بهره مند می شوند، افزود: بر اساس طرح رتبه بندی جدید، معلمان بر اساس رتبه و جایگاه خود نیز در این طرح افزایش حقوق خواهند داشت.

رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در طرح رتبه بندی معلمان هر ۶ سال یکبار طبق ارزیابی های انجام شده حائز رتبه بالاتر خواهند شد.

منادی با بیان اینکه؛ یک معلم با رتبه پنج درحال حاضر ۱۰ میلیون دریافتی دارد، افزود: با اجرای طرح رتبه بندی جدید، حقوق این افراد به حدود ۱۵ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.
            آقا یا خانم محترم خب اگر میبینی بهت ظلم میشه... استعفا بده... اگر شغل بهتری سراغ داری و میبینی حقوق بیشتری میدن خب استعفا بده..

مگر معلم ها هفته ای چند روز کار میکنن که اینقدر حقوق میخوان؟ نصف سال هم اعم از تابستون و عید و برف و ... هم تعطیل هستن...
            خب این انصاف هست که به زور و با چاپ پول حقوق هاشون چند برابر بشه و دراصل از جیب قشر ضعیف و محروم جامعه با تورم برداشت کنیم و بدیم معلم ها؟
            بابا جان انصاف داشته باشید مگر چند روز و چقدر کار میکنید؟ همین الان هم حقوق تون از خیلی از کارمند و کارگر بخش خصوصی بیشتره. بیمه شون هم بهتره.

نظر

• Elcid
              Banned
              • Sep 2020
              • 1239

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
              بابت هفته ای 2 روز کار... نصف سال هم تعطیل هستن... هم معلم ها و هم هیئت علمی دانشگاه ها پولشون از لحاظ شرعی مشکل داره. من شخصا راضی نیستم از بودجه مملکت اینطور براشون بریز بپاش بشه.. چه اینا چه باقی کارمند ها.
              بی عدالتی اینه که معلم ها ۴ ۵ سال دوره دانشجویی هم جزو خدمتشون حساب میشه ، سربازی هم نمیروند بخشی از معلم ها کیفیت مناسبی ندارند و اطلاعات و مطالعه ندارند
              ثبات شغلی دارند که میتونه حقوق مقداری پایین تر را جبران کنه
              مثلا شغل معلمی با کارگر خط تولید ایران خودرو قابل مقایسه نیست که شیفتی و چرخشی کار میکنند روز و شب و خواب و بیدار بودن را قاطی میکنند

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

۴+۱ یا ۱+۵ مسئله کدام است؟

*چند هواپیما ربای قاطع، انقلابی و نخبه*، هواپیمایی را می دزدند و برای گرفتن سوخت در فرودگاهی به زمین می نشینند. درخواست سوخت و غذا کرده و تهدید می کنند که در صورت عدم دریافت سوخت و غذا هر ده دقیقه یک نفر از گروگانها را خواهند کشت !

کشور میزبان که فکر می کرد اینها جدی نیستند ، از دادن سوخت جلوگیری کرد. بعد از ده دقیقه صدای تیر شنیده شد و هواپیما رباها جنازه یک نفر را به بیرون انداختند !
                مقامات میزبان که دیدند اینها خیلی قاطع و انقلابی هستند، دستور سوخت رسانی و اجازه پرواز را صادر کردند.
                بعد از چند دقیقه از دریافت سوخت متوجه شدند که هواپیما قصدی برای پرواز ندارد!
                سوال کردند، چرا پرواز نمی کنید *؟!*
                گفتند : *آخه ما خلبان را کشتیم!*
                مقامات میزبان گفتند نابغه ها ! حالا بدون حضور خلبان چکار میخواهید بکنید؟
                گفتند با بقیه افراد باقیمانده هواپیما را هل می دهیم!
                نخندید!

این وضع امروز ما است. طرف ایرانی می گوید اگر تحریم ها را برندارید ، ما به غنی سازی در سطح بالا ادامه می دهیم،
                میگویند بیایید با طرف تحریم کننده مذاکره کنید، جواب می دهند، خیر، ما با آمریکا مذاکره نمی کنیم! با بقیه اعضای باقیمانده سامانه تحریم را هل می دهیم، ببخشید، تحریم ها را بر می داریم!
                خلاصه اینکه اگر مطلب بالا دیروز برای ما جوک بود متاسفانه امروز داستان زندگی و حکمرانی ما است و فردا خاطره ای در ذهنیت تاریخی این ملت خواهد بود!

لذا مسئله خیلی ساده است، مسئله نه ۱+۵ است و نه ۱+۴ بلکه مسئله، یک با یک است ، بنابراین راه حل در مذاکره یک با یک است.

⭕️ البته این را هم اضافه کنم که یکی از دلائل اصلی عدم توفیق جمهوری اسلامی در تهدید غرب در پرونده هسته ای ، پایه گذاری تهدید بر یک حرام شرعی است!
                از یک سو رهبر ایران تولید و استفاده از سلاح هسته ای را حرام اعلام می کند، از سوی دیگر دولت تحت نظر او هر روز دنیا را تهدید می کند که اگر به خواسته ما تن ندهید، ما درصد غنی سازی را از ۶۰ درصد هم بیشتر می کنیم ! یعنی به سمت ساخت بمب هسته ای می رویم ...

پیشنهاد این است که اول مثل *ازون برون* حلالش کنید، بعد برای دستیابی به آن تلاش کنید تا کارتان برکت داشته باشد.
                با همه توضیحات فوق همچنان خوشبینانه معتقدم توافق حاصل خواهد شد اما خبر بد این است که این توافق گشایش قابل توجهی در معیشت مردم ایجاد نخواهد کرد، مثلا قیمت دلار آنچنان پایین نخواهد آمد.

دلیلش هم روشن است. حکومتی که درآمدش ارزی باشد و هزینه اش ریالی، طبعاً بالا بودن قیمت دلار برایش بهتر است
                اما ملت که درآمدش ریالی است ولی هزینه اش مطابق قیمت دلار افزایش پیدا می کند، همچنان باید با دلار حدود سی هزار تومان عادت کند! / تحلیل زمانه

احمد گنجی*
                ۱۸ آذر ۱۴۰۰
                کارشناس بازنشسته وزارت امورخارجه...

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

.
                  ?مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی مدتی وزیر کشور بود ولی بعد از آن از سیاست کناره گیری کرد و عمر پربرکت خودرا صرف تاسیس دانشگاه امام صادق کرد./ ایسنا

مرحله اول تهیه زمین و ساختمان دانشگاه بود.
                  او به جای تلاش و صرف هزینه برای خرید زمین و ساخت دانشگاه فکر خوبی کرد و زمین و ساختمان مرکز مطالعات مدیریت که متعلق به آقای لاجوردی بود را مصادره کرد.
                  (آن جا مرکز مطالعات مدیریت شعبه دانشگاه هاروارد در ایران بود و هنوز هم آنجا را پل مدیریت می گویند).

بعداز آن خودش را رییس مادام العمر دانشگاه اعلام کرد و خانه ای مجلل داخل محوطه دانشگاه برای خود برگزید.
                  سپس همسرش خانم قدسی سرخه ای را هم رییس مادام العمر واحد خواهران اعلام کرد.

قوانین این دانشگاه مستقل از وزارت علوم بود و آیت الله شخصاً حقوق و مزایای خودش و همسرش و دیگران را مشخص می کرد.

ایشان بعداً از مازاد بودجه دانشگاه چند بنگاه اقتصادی برای خودش ایجادکرد از جمله:
                  پوشاک جامعه و داروسازی حیان و مجتمع میلاد نور درشهرک غرب و همین‌طور مرکز خرید بزرگ نور در تقاطع ولی عصر و طالقانی و...

برادر بزرگ‌تر ایشان محمدباقر باقری کنی قائم مقام رئيس دانشگاه‌ و عضو فعال بیت رهبری می باشند.
                  همین برادر قائم مقام دو پسر دارد، یکی علي باقري ( استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق) كه معاون سعيد جليلی (استاد علوم سياسی دانشگاه امام صادق) در شورای عالی امنيت ملی بود.
                  پسر دیگر هم مصباح‌الهدی باقري كني (استاد مدیریت دانشگاه امام صادق) كه داماد آیت الله خامنه ای و همسر خانم بنت الهدی خامنه‌ای است او هم چندسالی مدیر طرح و برنامه دانشگاه و رئيس دانشکده مديريت آن بوده‌است.
                  دختر آیت الله کنی، صدیقه مهدوی کنی (استادعلوم قرآنی دانشگاه امام صادق) قائم‌مقام مادر در واحد خواهران هستند.
                  همسر این خانم حجة الاسلام ابراهیم انصاریان فرزند شیخ حسین انصاریان مسئول دفتر آیت‌الله در مجلس خبرگان بودند.
                  این زوج دو فرزند دارند زهیر انصاریان (استاد فلسفه دانشگاه امام صادق) که مدیر اداره گزینش دانشجویان بودو ضحی انصاریان که در واحد خواهران دانشگاه امام صادق شاغل است.
                  جالب است بدانید همه نامبردگان بالا که استاد دانشگاه امام صادق هستند در همین دانشگاه یعنی دانشگاه پدرشان فارغ التحصیل شده اند.
                  دختر کوچک آیت‌الله هم مهدیه مهدوی کنی است ( فارع‌التحصيل و استاد تاریخ اسلام دانشگاه امام صادق) که هم اکنون مدیر گزینش واحد خواهران و نیز مدیر مدارس دخترانه غیرانتفاعی وابسته به دانشگاه است.

همسرش حجت‌الاسلام سید مصطفی میرلوحی هم عضو هئیت علمی و مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه امام صادق و مدیر و امام جماعت و تولیت مسجد امام صادق در میدان فلسطین است.
                  این زوج سه فرزند دارند.
                  فرزند اول سیدمحمدحسین میرلوحی که فعلاً دانشجوی دانشگاه امام صادق و ضمناً داماد حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان است دو فرزند دیگر هنوز مدرسه می‌روند و تصمیم دارند با تلاش و کوشش در دانشگاه پدر بزرگ شان استاد و مدیر بشوند.
                  آیت الله یک فرزند پسر هم دارند به نام محمد سعید مهدوی کنی (فارع‌التحصيل و استاد ارتباطات دانشگاه امام صادق) که هم اکنون ریاست دانشگاه را برعهده دارد .
                  همسر او هم در همین دانشگاه کار می‌کند.
                  این زوج سه فرزند دارند که آن ها هم هنوزبه سن دانشگاه نرسیده‌اند که وارد دانشگاه خانوادگی شوند.

پ.ن:
                  ✍واقعاً این خانواده باید الگویی برای همه خانواده های جهان باشد و شخص آیت الله که عمرخود را صرف علم و دانش و مال حاصل از علم کرد.
                  این دانشگاه به اقوام و وابستگان مقامات که می خواهند وزیر یا نماینده مجلس یا مدیر کل بشوند و مدرک مناسب ندارند امتیازات خاصی می دهد که در کمترین زمان مدرک مورد علاقه خود را تحصیل نمایند.
                  برای عبرت تاریخ جهان، دانشکده عالی هاروارد در ایران، چه بود و چه شد!
                  از نظر آنچه به سر آن دانشکده عالی آمد...

مدارک دانشگاهی ۹۸٪ مسئولین نظام سفارش همین دانشگاه است.

@didanshenidan

نظر

• دودو
                    ستاره دار(3)
                    • May 2020
                    • 1280

....
                    ?مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی مدتی وزیر کشور بود ولی بعد از آن از سیاست کناره گیری کرد و عمر پربرکت خودرا صرف تاسیس دانشگاه امام صادق کرد./ ایسنا

مرحله اول تهیه زمین و ساختمان دانشگاه بود.
                    او به جای تلاش و صرف هزینه برای خرید زمین و ساخت دانشگاه فکر خوبی کرد و زمین و ساختمان مرکز مطالعات مدیریت که متعلق به آقای لاجوردی بود را مصادره کرد.
                    (آن جا مرکز مطالعات مدیریت شعبه دانشگاه هاروارد در ایران بود و هنوز هم آنجا را پل مدیریت می گویند).

بعداز آن خودش را رییس مادام العمر دانشگاه اعلام کرد و خانه ای مجلل داخل محوطه دانشگاه برای خود برگزید.
                    سپس همسرش خانم قدسی سرخه ای را هم رییس مادام العمر واحد خواهران اعلام کرد.

قوانین این دانشگاه مستقل از وزارت علوم بود و آیت الله شخصاً حقوق و مزایای خودش و همسرش و دیگران را مشخص می کرد.

ایشان بعداً از مازاد بودجه دانشگاه چند بنگاه اقتصادی برای خودش ایجادکرد از جمله:
                    پوشاک جامعه و داروسازی حیان و مجتمع میلاد نور درشهرک غرب و همین‌طور مرکز خرید بزرگ نور در تقاطع ولی عصر و طالقانی و...

برادر بزرگ‌تر ایشان محمدباقر باقری کنی قائم مقام رئيس دانشگاه‌ و عضو فعال بیت رهبری می باشند.
                    همین برادر قائم مقام دو پسر دارد، یکی علي باقري ( استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق) كه معاون سعيد جليلی (استاد علوم سياسی دانشگاه امام صادق) در شورای عالی امنيت ملی بود.
                    پسر دیگر هم مصباح‌الهدی باقري كني (استاد مدیریت دانشگاه امام صادق) كه داماد آیت الله خامنه ای و همسر خانم بنت الهدی خامنه‌ای است او هم چندسالی مدیر طرح و برنامه دانشگاه و رئيس دانشکده مديريت آن بوده‌است.
                    دختر آیت الله کنی، صدیقه مهدوی کنی (استادعلوم قرآنی دانشگاه امام صادق) قائم‌مقام مادر در واحد خواهران هستند.
                    همسر این خانم حجة الاسلام ابراهیم انصاریان فرزند شیخ حسین انصاریان مسئول دفتر آیت‌الله در مجلس خبرگان بودند.
                    این زوج دو فرزند دارند زهیر انصاریان (استاد فلسفه دانشگاه امام صادق) که مدیر اداره گزینش دانشجویان بودو ضحی انصاریان که در واحد خواهران دانشگاه امام صادق شاغل است.
                    جالب است بدانید همه نامبردگان بالا که استاد دانشگاه امام صادق هستند در همین دانشگاه یعنی دانشگاه پدرشان فارغ التحصیل شده اند.
                    دختر کوچک آیت‌الله هم مهدیه مهدوی کنی است ( فارع‌التحصيل و استاد تاریخ اسلام دانشگاه امام صادق) که هم اکنون مدیر گزینش واحد خواهران و نیز مدیر مدارس دخترانه غیرانتفاعی وابسته به دانشگاه است.

همسرش حجت‌الاسلام سید مصطفی میرلوحی هم عضو هئیت علمی و مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه امام صادق و مدیر و امام جماعت و تولیت مسجد امام صادق در میدان فلسطین است.
                    این زوج سه فرزند دارند.
                    فرزند اول سیدمحمدحسین میرلوحی که فعلاً دانشجوی دانشگاه امام صادق و ضمناً داماد حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان است دو فرزند دیگر هنوز مدرسه می‌روند و تصمیم دارند با تلاش و کوشش در دانشگاه پدر بزرگ شان استاد و مدیر بشوند.
                    آیت الله یک فرزند پسر هم دارند به نام محمد سعید مهدوی کنی (فارع‌التحصيل و استاد ارتباطات دانشگاه امام صادق) که هم اکنون ریاست دانشگاه را برعهده دارد .
                    همسر او هم در همین دانشگاه کار می‌کند.
                    این زوج سه فرزند دارند که آن ها هم هنوزبه سن دانشگاه نرسیده‌اند که وارد دانشگاه خانوادگی شوند.

پ.ن:
                    ✍واقعاً این خانواده باید الگویی برای همه خانواده های جهان باشد و شخص آیت الله که عمرخود را صرف علم و دانش و مال حاصل از علم کرد.
                    این دانشگاه به اقوام و وابستگان مقامات که می خواهند وزیر یا نماینده مجلس یا مدیر کل بشوند و مدرک مناسب ندارند امتیازات خاصی می دهد که در کمترین زمان مدرک مورد علاقه خود را تحصیل نمایند.
                    برای عبرت تاریخ جهان، دانشکده عالی هاروارد در ایران، چه بود و چه شد!
                    از نظر آنچه به سر آن دانشکده عالی آمد...

مدارک دانشگاهی ۹۸٪ مسئولین نظام سفارش همین دانشگاه است.

@didanshenidan

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

‏تعدادی از طلاب ‎#قم با بیان اینکه بدحجابی برخی از بازیگران زن منجر به تحریک آنان شده است، از ۱۵ نفر از بازیگران زن سینمای ‎#ایران به دادسرای قم شکایت کرده‌اند. در این شکوائیه آمده است که بدحجابی این ‎#زنان موجب محروم شدن آنها از لذت انس با خدا شده است.

indypersian
                      @mamlekate

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

‏سید یاسر مهدی ابوترابی فرد، برادر زاده، ابوترابی فرد، امام جمعه تهران، به عنوان عضو هیئت مدیره هلدینگ بزرگ سرمایه گذاری ملی منصوب شد.

ابوترابی فرد پیش از این گفته بود:« مردم ایران به خوبی در برابر تحریم ها، مقاومت می کنند. باید در گوش استکبار سیلی زد»

hiroshsaidian
                        @mamlekate

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

رضوی، کاربر اصولگرای توییتر در رشته توییتی به بررسی جایگاه علی باقری، مذاکره کننده ارشد هسته‌ای پرداخته است.

علی باقری کیست؟

▫️علی باقری کنی انسانی است شریف، پاک و صادق و البته همین صفات گاهی می تواند مشکل ساز باشد. چطور؟ جلوتر توضیح می دهم

▫️علی باقری فرزند آیت الله باقری است. آیت الله که میان امام صادقی ها بخاطر استخاره های عجیب و غریب و دقیقش که گویی از غیب خبر می دهد مشهور است.

▫️حاج آقا باقری را همه به پاکی و خلوص و ساده زیستی می شناسند. شخصی که تا حدود ٨٠ سالگی خودش پشت پیکان می نشست و تا چند وقت پیش پرایدی کهنه داشت. همین شخصیت حاج آقا در فرزندانش هم متجلی شده. مصباح الهدی فرزند آرش حاج آقا که داماد رهبری است و علی باقری که مسئول مذاکرات است.

▫️علی باقری در دورانی که در شورای امنیت ملی بود با مترو و اتوبوس رفت و آمد می کرد. همان سادگی و خلوص را حفظ کرده. اما عیب این سادگی و خلوص بی سیاستی است. همان بی سیاستی که ممکن بود ابوذر را قاتل سلمان کند. باقری کنی به همین خاطر بغض تیم ظریف را در دل دارد.

▫️هر چند علت اصلی بن بست مذاکرات قبلی را لجاجت جلیلی می داند (عجیبه ولی واقعی است) خودش هم دست کمی از جلیلی ندارد. با همان سادگی فکر می کنند که چرا باید از حق مسلم خودمان کوتاه بیاییم و به استکبار جهانی باج بدهیم.

▫️علی باقری انسان باهوشی است. این را در دوران معاونت قوه قضائیه به خوبی نشان داد. شاید کمتر کسی بداند که عوض شدن قاضی مقیسه با تلاش های باقری صورت گرفت.

باقری باهوش است اما سیاست نمی فهمد. تجربه ای هم ندارد. چرا الان مذاکره کننده ارشد است؟

▫️یکی بخاطر جایگاه ویژه ای است که در بیت رهبری دارد و دیگری بخاطر نزدیکی به رئیسی. خدا رحم کرد که وزیر امور خارجه نشد. الان هم با همان لجاجت شبه جلیلی مذاکرات را قفل کرده است. به حدی خام دست است که صفری معاون دیپلماسی اقتصادی حاضر به ادامه همکاری در وین نشد.

▫️اینها را نوشتم تا اخطار دهم کشور دوباره در معرض آسیب قرار گرفته و باید تا دیر نشده جلوی خسارت را گرفت. بهترین راه برون رفت از این وضعیت جایگزین شدن صفری با علی باقری است. صفری دیپلماتی است کارکشته که اعتماد تمام سطوح نظام را داراست. تا دیر نشده باید کاری کرد.

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

‏وقتی تجارت بعضیا به جان آدمها ارجحه!/مخبر: ‎تحریم بودیم و تجهیزات ساخت ‎#واکسن ‎#کرونا رو سفیر عزیزمون به عنوان اسباب خونه‌ش وارد کرد!

خب جناب مخبر!
                            خراب کردی بدجور هم خراب کردی...

اینجور که میگن FATF واسه اینه که کشورهای غربی راههای دور زدن تحریم ها توسط کشورمون رو ردزنی کنن. برای همین میگن ما قبولش نداریم.

اما ماشاءالله آقای مخبر خودش یه پا FATF بود و ما خبر نداشتیم.
                            با وجود آقای مخبر دیگه نیازی به امضای FATF هم نیست...

خسته نباشی دلاور...
                            خداقوت پهلوان...

‏وزارت خارجه مجبور شد درباره صحبت‌های مخبر بیانیه بدهد، آسیب صحبتهای مخبر از همین فردا نمایان خواهد شد، سابقه سیاه مخبر در تهیه واکسن بر کسی پوشیده نیست، چقدر دیگر باید به کشور آسیب بزند تا اقایان متوجه بشوند؟!

بدتر و عجیب‌تر از حرفهای #مخبر، بیانیه وزارتخارجه بود. تاسف‌باره که خواستند از مخبر دفاع کنند اما حواسشان نبوده که به طور #رسمی تایید کردند حرفهای مخبر درست است. کسی نبود به آنها بگوید: شما نباید رسما تایید میکردید که کارمندان وزارتخارجه درحال جابه‌جایی اجناس تحریمی هستند

‏وزارت خارجه برای ماله‌کشیدن روی سوتی مخبر، بیانیه داده و اول یه پاچه‌ای خارونده و گفته سخنانش «راهبردی و راهگشا» بوده. بعدشم «قرار نبوده منتشر بشه و بدون مقدمه و موخره منتشر شده و خبرگزاری مذکور بی‌دقتی کرده»!
                            بند آخر بیانیه هم تعریف و تمجید از دولت رئیسی بود!

▫️‏کمترین عواقبی که برای ‎#مخبر بابت افشای راه ورود تجهیزات واکسن انتظار میره برکناری و‌ دادگاهی شدن هستش!
                            ولی خب وزارت خارجه بیانیه میده میگه حرفهاش «راهگشا و راهبردی» بوده!
                            اگر یک خبرنگار نصف چنین حرفی رو زده بود و کلا دیده نمی‌شد، خدا داند که چه برخوردهایی که نمی‌شد باهاش!

✍مریم شکرانی

نظر

• mohsen55
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 379

با سلام
                              نخودی نباش و خودی باش هر چه می خواهی انجام بده کی به کیه ؟
                              در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                              ‏وقتی تجارت بعضیا به جان آدمها ارجحه!/مخبر: ‎تحریم بودیم و تجهیزات ساخت ‎#واکسن ‎#کرونا رو سفیر عزیزمون به عنوان اسباب خونه‌ش وارد کرد!

خب جناب مخبر!
                              خراب کردی بدجور هم خراب کردی...

اینجور که میگن FATF واسه اینه که کشورهای غربی راههای دور زدن تحریم ها توسط کشورمون رو ردزنی کنن. برای همین میگن ما قبولش نداریم.

اما ماشاءالله آقای مخبر خودش یه پا FATF بود و ما خبر نداشتیم.
                              با وجود آقای مخبر دیگه نیازی به امضای FATF هم نیست...

خسته نباشی دلاور...
                              خداقوت پهلوان...

‏وزارت خارجه مجبور شد درباره صحبت‌های مخبر بیانیه بدهد، آسیب صحبتهای مخبر از همین فردا نمایان خواهد شد، سابقه سیاه مخبر در تهیه واکسن بر کسی پوشیده نیست، چقدر دیگر باید به کشور آسیب بزند تا اقایان متوجه بشوند؟!

بدتر و عجیب‌تر از حرفهای #مخبر، بیانیه وزارتخارجه بود. تاسف‌باره که خواستند از مخبر دفاع کنند اما حواسشان نبوده که به طور #رسمی تایید کردند حرفهای مخبر درست است. کسی نبود به آنها بگوید: شما نباید رسما تایید میکردید که کارمندان وزارتخارجه درحال جابه‌جایی اجناس تحریمی هستند

‏وزارت خارجه برای ماله‌کشیدن روی سوتی مخبر، بیانیه داده و اول یه پاچه‌ای خارونده و گفته سخنانش «راهبردی و راهگشا» بوده. بعدشم «قرار نبوده منتشر بشه و بدون مقدمه و موخره منتشر شده و خبرگزاری مذکور بی‌دقتی کرده»!
                              بند آخر بیانیه هم تعریف و تمجید از دولت رئیسی بود!

▫️‏کمترین عواقبی که برای ‎#مخبر بابت افشای راه ورود تجهیزات واکسن انتظار میره برکناری و‌ دادگاهی شدن هستش!
                              ولی خب وزارت خارجه بیانیه میده میگه حرفهاش «راهگشا و راهبردی» بوده!
                              اگر یک خبرنگار نصف چنین حرفی رو زده بود و کلا دیده نمی‌شد، خدا داند که چه برخوردهایی که نمی‌شد باهاش!

✍مریم شکرانی

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

?‏نتایج میزان خنثی سازی واریانت امیکرون در سرم دریافت کنندگان دز سوم واکسن سینوفارم نشان دهنده عدم کارآیی آن در برابر امیکرون حتی پس از تزریق دز سوم است.

آزمایش خنثی سازی ویروس در سرم پس از دز سوم برای واریانت دلتا موثر بوده است اما در برابر واریانت امیکرون به نسبت دلتا ۲۰ برابر کاهش یافته است.
                                ENikoopour

▪️‏بنا به اعلام رسمی خودشون ۱.۵ میلیارد دلار برای خرید ۱۳۰ میلیون دوز سینوفارم هزینه کردن که می‌شد باهاش ۳ برابر این تعداد استرازنکا وارد کنن. یا می‌شد به جاش مدرنا وارد کرد که قابل توسعه هم هست و بسته به واریانت می‌تونه آپدیت هم بده.

‏ارباب‌مون چین هر دوز سینوشت رو نزدیک ۱۲ دلار تو پاچه‌شون کرده و خب باید از ارباب بخرن تا ابراز بندگی کرده باشن.
                                frazaam

▪️‏و کماکان خبری از واکسن به‌دردبخور‌ به عنوان بوستر نیست.

EsSh1388
                                @mamlekate

نظر

در حال کار...
                                X