اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

هموطنان سلام

در مورد نژاد صحبت شد . خوب بود . همیشه باید صحبت کرد و ترسو نبود

یادمون باشه پرسش مهم و هوشمندانه به جواب هوشمندانه خواهیم رسید

حالا یک سوال مهم دیگر

ایا با مبدا تاریخ ایران موافقید؟

یعنی هجرت پیامبر اسلام

ایا باید تاریخ باشکوه خودمون را مثلا عصر ساسانیان با پیش از یک حادثه ایی در یک کشور دیگر به یاد بیاوریم؟

من شخصا اعتقاد دارم همون طور که پادشاه مبدا را از 1400 به 2500 انتقال داد بهتره همین کار انجام شود ( حالا نه لزوما 2500 حتی قبلتر از ان )

نظر شما هموطنان چیست؟ گفتگو کنیم خودمون فکر نکنیم ان وقت دیگران به جای ما فکر می کنند
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• eco777
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 678

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
      هموطنان سلام

یادمون باشه پرسش مهم و هوشمندانه به جواب هوشمندانه خواهیم رسید

حالا یک سوال مهم دیگر

ایا با مبدا تاریخ ایران موافقید؟

یعنی هجرت پیامبر اسلام

ایا باید تاریخ باشکوه خودمون را مثلا عصر ساسانیان با پیش از یک حادثه ایی در یک کشور دیگر به یاد بیاوریم؟

من شخصا اعتقاد دارم همون طور که پادشاه مبدا را از 1400 به 2500 انتقال داد بهتره همین کار انجام شود ( حالا نه لزوما 2500 حتی قبلتر از ان )

نظر شما هموطنان چیست؟ گفتگو کنیم خودمون فکر نکنیم ان وقت دیگران به جای ما فکر می کنند

درود
      به نظر من هزاران موضوع فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی وجود دارن که میشه در موردشون بحث کرد و در بسیاری از موارد نیاز به تغییرات وجود داره . اما بهتر هست که انرژی و وقتمون رو بزاریم روی ضروری ترین موارد .

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
        درود
        به نظر من هزاران موضوع فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی وجود دارن که میشه در موردشون بحث کرد و در بسیاری از موارد نیاز به تغییرات وجود داره . اما بهتر هست که انرژی و وقتمون رو بزاریم روی ضروری ترین موارد .
        جناب اکو سلام وقت بخیر
        فرمایش شما درسته طبق هرم مزلو اقتصاد و ... مهمتره

اما در مورد ان بسیار بسیار صحبت کردیم
        در مورد تحریم و برجام هم همینطور
        چقدر دیگر؟
        از سوی دیگه این تاپیک فرهنگی اجتماعی و... است
        از سوی دیگه ما باید به عنوان کسانی که تحصیلاتی در حد فوق لیسانس داریم باید فرا از مسائل حسی ( اقتصاد و .... ) دقت داشته باشیم
        اوکی

البته ارشد خود من در اقتصاد است و در سایت قبلی تالار کلی در مورد اقتصاد می نوشتم اما الان دانش عمومی اقتصادی مردم خوشبختانه بالاتر رفته و تمرکزم بر چیزهای دیگر است

نظر

• eco777
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 678

جناب اکو سلام وقت بخیر
          فرمایش شما درسته طبق هرم مزلو اقتصاد و ... مهمتره

اما در مورد ان بسیار بسیار صحبت کردیم
          در مورد تحریم و برجام هم همینطور
          چقدر دیگر؟
          از سوی دیگه این تاپیک فرهنگی اجتماعی و... است
          از سوی دیگه ما باید به عنوان کسانی که تحصیلاتی در حد فوق لیسانس داریم باید فرا از مسائل حسی ( اقتصاد و .... ) دقت داشته باشیم
          اوکی

البته ارشد خود من در اقتصاد است و در سایت قبلی تالار کلی در مورد اقتصاد می نوشتم اما الان دانش عمومی اقتصادی مردم خوشبختانه بالاتر رفته و تمرکزم بر چیزهای دیگر است
          درود
          صحبت من این بود که بهتر است در خصوص موارد بسیار مهم و ضروری بحث کنیم . من نگفتم که بحث اقتصاد مهمتر هست . در خصوص مباحث فرهنگی هم میشه اولویت بندی داشت . مثلا بنظر من این موضوع بسیار مهم است که چرا ما قانونمداری و احترام به قانون رو ارزش نمیدونیم و حتی فرار از قانون رو بعضا زرنگی میدونیم ( و صدها توجیه هم برای این طرز فکر میاریم ) ، اما انتظار داریم کشور ما مثل کشور های پیشرفته باشه ؟ بنظر من آسیب شناسی فرهنگی و سبک زندگی بسیار ضروری است .

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

هموطنان سلام

در مورد نژاد یهود و تفکراتش اطلاعی دارید؟

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
              در مورد نژاد یهود و تفکراتش اطلاعی دارید؟
              سلام جناب سید

یهود واقعا جالب است
              نه معلوم است نژاد است یا مذهب و یا هر دو
              نام یهود از یکی از فرزندان یعقوب گرفته شده است
              ابراهیم- اسحاق - یعقوب - یهودا
              بسیاری از افرادی که ما به عنوان پیامبر می شناسیم در واقع پادشاهان قوم اسرائیل بوده اند

اما در اینجا یهود را به معنی نژاد دنبال می کنیم
              یهود پسر عمو های بابل و سومر و اشور هستند
              قومی بسیار قدیمی و مغرور
              بر خلاف پسر عموهای دیگرشان که منقرض شدند انها ماندند
              پسر عمو دیگرشان مصری ها هستند که البته با عرب ها بسیار ترکیب شدند
              حالا چرا پسر عمو؟
              چون همه اینها از قوم سامی هستند
              عرب ها خویشاوندان دورترشان هستند انها هم از سامی هستند
              سپس خود سامی ها با افریقایی ها که از قوم حامی هستند نژاد باز بزرگتری به نام سامی افریقایی را تشکیل می دهند
              این در مورد ریشه شناسی این نژاد

بعد حوادثی به وجود می اید
              یهودی ها مجبور به مهاجرت می شوند
              عده ایی به اروپا می روند و بعد نام یهودی اشکنوازی بر انها داده می شود
              عده دیگر به افریقا می روند به انها یهودی یهودی سفارودی داده می شود
              عده ایی به ایران می روند و به انها یهودی میرزاچی گفته می شود

سید سوال تان خیلی کلی منابع زیادی وجود دارد من اینها از حافظه خودم دارم می گویم که امکان داره شلخته باشد

در فرهنگ اروپا: مردی یهودی جاذبه مردانگی ندارد شجاع نیست در عشق سرد است و به شدت پول دوست است و ثروتمند است
              زن یهودی غرغرو و بد اخلاق است ولی با بچه هایش بسیار فداکار و مهربان است
              اینها کلیشه نیستند در عمل همین طور است

در فرهنگ نژاد پرستی نازی: یهودی ها حیله گر هستند در سیستم هر کشوری نفوذ می کنند به خصوص در سیستمهای مالی مثل بازار بورس و بانک و همچنین دانشگاه ها و مراکز فکری به شدت ورود می کنند.
              در این تفکر نازی ها مرد یهود زن غیر یهود نمی گیرد تا نژادشون خلوص بمونه اما زن یهود به دیگران می دهند تا نژاد دیگران خالص نماند همچنین در این تفکر نژاد یهود بی وفا است و به عنوان سرباز برای کشور نمی جنگد و در شرایط سخت به کشور میزبان خیانت می کند. که به نظر من تا حدی هم درست است نمونه اش فیزیکدان مشهور انیشتن است که نان المان را خورد اخ علمش را به کشور امریکا داد که اجداد یهودی اش در ان امریکا بودند.

در دین : انها هیچ اصراری برای یهودی کردن دیگران ندارند

در فلسفه : بسیار فعال هستند بسیاری از فلاسفه مکتب سوسیال و لیبرال یهودی هستند اما در مکتب محافظه کاری نه.

نفوذ در کشور ها: در امریکا بسیار قدرتمند هستند
              در روسیه هم همینطور
              در لهستان خیلی
              در المان کمترین را دارند

اسامی بسیاری در انگلساکسونی یهودی است

اما تفکر کلی انها:
              انها در مجموع لیبرال هستند
              علاقه ایی به جنگ ندارند
              بلکه علاقه انها کنترل مالی و علمی و فلسفی جهان است
              در امریکا هم یهودیان بیشتر در حزب دموکرات اند تا حزب جمهوریخواه
              در مجموع یهودیان ادمهای زیرک هستند
              و با کنترل منابع مادی و فلسفی سعی در کنترل جهان به شکل نامحسوس دارند
              و این به هوش سرشان ربط دارد

و بسیار هم هوای هم دارند
              مثلا فیلسوف لیبرال معروف کارل پوپر کتابی دارد به نام جامعه باز ( در این کتاب به افلاطون و هگل و مارکس حمله می کند و انها را دشمنان دموکراسی می داند)
              بعد یک شخص بورسی که همه ما می شناسیم اش و ان هم یهودی است به نام جورج سورس بنیادی تاسیس می کند به نام جامه باز که از نام کتاب هم کیش وی گرفته شده است ببینید چطور یک شخصیت فلسفی و یک شخصیت مالی که هر دو در کار خود استاد هستند چطور هوای هم را دارند

در مجموع سید
              جهان بر اساس قدرت اداره می شود
              یهودیان هم قدرت علمی و هم مالی و نفوذ را دارند

امیدوارم مفید واقع شده باشد

در

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                درود
                صحبت من این بود که بهتر است در خصوص موارد بسیار مهم و ضروری بحث کنیم . من نگفتم که بحث اقتصاد مهمتر هست . در خصوص مباحث فرهنگی هم میشه اولویت بندی داشت . مثلا بنظر من این موضوع بسیار مهم است که چرا ما قانونمداری و احترام به قانون رو ارزش نمیدونیم و حتی فرار از قانون رو بعضا زرنگی میدونیم ( و صدها توجیه هم برای این طرز فکر میاریم ) ، اما انتظار داریم کشور ما مثل کشور های پیشرفته باشه ؟ بنظر من آسیب شناسی فرهنگی و سبک زندگی بسیار ضروری است .
                خوب جناب اکو
                فکر می کنید چرا مردم ایران قانون پذیر نیستند
                چون شما پیشنهاد دادید پس شما شروع کنید

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

رهبری خامنه ایی را چطور ارزیابی می کنید؟

من که از نمره 0 تا 20 به ایشون نمره منفی 1000می دهم

یعنی وقتی صحبت می کند ارزوی مرگش را دارم

این احساس من است

حقیقت اش را هم بخواهید ارزوی مرگ طرفدارانش را هم دارم

چون انها را شریک جرم می دانم

من صداقت دارم نمی تونم دروغ بگم

خوشتان بیاید یا نیاید

در زیر زیر هم نوشتم حقیقت و حقیقت

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

برای حکومت سکولار چه کار عملی انجام داده اید؟

ایا با مبارزه مسلحانه موافق هستید؟

در زمان پادشاه فقید انها بسیاری از نخست وزیران شاه را ترور کردند اما در جند دهه اخیر ما انها را نکشتیم ایا این نقطه ضعف برای ما محسوب نمیشه؟

نظر

• shabah
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 764

دوستانی که فکر میکنین در حال بحث سازنده بین چند نفر هستین

با اطمینان بالایی میگم که اینجا عملا با چند تا کاربر که یک نفر هستن و سعی در ایجاد بحث دارن بحث میکنین

شخصی اسکیزوفرنی و عاشق بحث و خودنمایی. تو خالی و میزرا بنویس. عاشق فیلم هندی. سواد انلگیسی در سطح اکابر

ناظر میتونه صحتش رو بررسی کنه

این شخص تو سایت تالار بورس هم همین کار رو میکرد. شخصی خود شیفته که بعلت مشکلات روانی به اینترنت پناه آورده و مباحثات شما تغذیه روح این روانی هست.

نظر

• Auschwitz
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 444

بنده دل خوشی از این نظام ندارم و معتقدم تغییرات باید از یک جایی شروع شود. و این شروع به تحول یقینا مستلزم هزینه است و همین الان هم کسانی در حال پرداخت این هزینه ها هستن, به اشکال گوناگون, یا خود خواسته و یا با ترغیب دیگران وناخواسته!

مطمین نیستم که همه کسانی که بی محابا از نظام انتقاد گزنده میکنند در گفتارشان صادق باشند یعنی میتونه دامی باشه برای کشاندن افراد خاص به بحث و شناسایی و باقی ماجرا.
                        تعدادی هم که شمشیر را از رو بسته اند و به ریشه میزنند احتمالا از دسترس سربازان گمنام نظام و نه امام زمان دور هستند پس هر آنچه که میگویند برایشان تبعات جانی! و سخت نخواهد داشت. چه اگر این افراد در داخل باشند اطلاعات این افراد در همین سایت و حتی در بستری مثل تلگرام ( با تبادلات فرهنگی شما بخوانید بده بستانهای سیاسی با پ. دوورف) قابل استخراج است.

آخرین ویرایش توسط Auschwitz؛ 2022/02/07, 09:41.

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

رهبری خامنه ایی را چطور ارزیابی می کنید؟

من که از نمره 0 تا 20 به ایشون نمره منفی 1000می دهم

یعنی وقتی صحبت می کند ارزوی مرگش را دارم

این احساس من است

حقیقت اش را هم بخواهید ارزوی مرگ طرفدارانش را هم دارم

چون انها را شریک جرم می دانم

من صداقت دارم نمی تونم دروغ بگم

خوشتان بیاید یا نیاید

در زیر زیر هم نوشتم حقیقت و حقیقت
                          برای حکومت سکولار چه کار عملی انجام داده اید؟

ایا با مبارزه مسلحانه موافق هستید؟

در زمان پادشاه فقید انها بسیاری از نخست وزیران شاه را ترور کردند اما در جند دهه اخیر ما انها را نکشتیم ایا این نقطه ضعف برای ما محسوب نمیشه؟
                          فقط همین یه سایت بورسی مونده که بچه ها اینجا جمع میشن چهار تا کلمه و جمله می نویسند ،درد دل می کنن ،چند تا سهم پیشنهاد می دن،نقد و تحلیل می کنن،ظاهرا شما تصمیم گرفتی با نوشتن یک سری جملاتی که دردی از کسی دوا نمی کنه ،در اینجا رو تخته کنی؟

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3120

پوست اندازی چگونه است!؟ چطور سیستم بعد از فروپاشی خود را بازتولید میکند!؟

فروپاشی سیاسی مرحله بعد از فروپاشی اقتصادی و یک مرحله قبل از براندازی است.
                            آگاهی به تفکیک بین این سه مرحله مهم است چون عمدتا عوام به اشتباه این سه مرحله را یکی میدانند.

درصورتیکه در مرحله فروپاشی نظام میتواند خودرا بازیابی کند!

از روسیه مثال میزنم که دوبار در ۱۹۱۷ و ۱۹۹۱ فروپاشی شده و هربار از درون دوباره خودرا زائیده است!

پوست اندازی دقیقا کی اتفاق می افتد:

پاسخ: بعد از شکست ایدئولوژیک، اقتصادی و نظامی (جنگ یا مسابقه) منجر به شکافت_بین_مردم_و_حکومت!

بازیابی رژیم فروپاشی شده شامل چه مراحلی است:

کوبیدن جبهه مردم! رژیم درحال انحلال فشار اقتصادی و اجتماعی بر مردم را چنان افزایش میدهد که مردم از مرگ به تب راضی شوند.

وابسته کردن مردم به سیستم قبلی: رژیم کمونیستی مردم رو بطور کلی وابسته به فساد قبلی میکند.
                            مثلا از طریق کوپن یاسهمیه کردن اقلام ضروری و بویژه سوخت.
                            یا از طریق پیش فروش و اوراق مشارکت، سرمایه بخش زیادی از مردم را به گروگان میگیرد
                            یا از طریق جذب پول در موسسات حکومتی یا بورس بویژه پیش_فروش ملک، خودرو و... سرنوشت سرمایه مردم را به حیات و ممات خود گره میزند!
                            به این ترتیب مردمی به لحاظ ذهنی و بطور غریزی برای حفظ منافع به سیستم گره میخورند.
                            خود روسها در این زمینه به کمال رسیده اند حتی آبگرم ساختمانها بطور مرکزی تامین میشود!
                            کمترین اعتراضی را با کم کردن چند درجه حرارت لوله های غولپیکر انتقال آب گرم هشدار میدهد!
                            یک کمونیست از بدو تولد یاد میگیرد در صف دولت باشد!

ایجاد منطقه_حائل: سیستم کمونیستی طی سالها بر شکافت_بین_مرم_و_مردم سرمایه گذاری کرده است.

با آغاز پروسه فروپاشی رژیم به بهانه های مختلف فرهنگی، مذهبی، قومی حتی زبان_مادری مناطق حائلی بین خود و دنیای بیرون ایجاد میکند و این مناطق باج در مقابل بقا به دنیا هستند!

بیرون کشیدن ناگهانی اره نیمه رفته: ایده ها و تصمیمات حیثیتی که به شکست انجامیده اند و راه را بسته اند بطور ناگهانی ملقی میشوند! قمار اتمی، ماجراجویی منطقه‌ای و حجاب_اجباری قطعیست و موارد فرعی...

پیدا کردن گردن برای آویزان کردن تقصیرات: رژیم برای تبرئه و ساخت وجهه نیاز به مقصر دارد! چند فعال سیاسی و اقتصادی اعدام و زندان میشوند چند مهره کلفت هم زندان (حصر) و فراری (پناهنده) میشوند. یا مهره اول بمیرد! (مهم)

فروپاشی فرزندان خود را میخورد: منظور غیر خودیهاست. سیستم ابتدا همه معترضان را برای امضا به خیابان میکشد سپس فورا تصفیه آغاز میشود تا مبادا غیرخودی در هسته قدرت جای بگیرد.

آغاز پروداگاندا، تصویب قانون اساسی پوپولیستی (شجریانی) و تولد دوباره!

درست مثل درخت سرمازده ایی که اگر در زمان مناسب پیش از بهار قطع شود دوباره از همان ریشه متولد میشود سیستم دوباره خودرا بر همان ریشه قدیمی میرویاند!

سیستم برای سالها پس از سرنگونی خودش برنامه دارد.‌
                            معلمین لنین بر جسد امپراطوری روسیه شوروی را رویاندند.
                            شوروی را فروپاشی کردند و روسیه جدید را ساختند و آن افسر KGB را در راس امور گذاشتند.
                            روسیه حتی برای فروپاشی بعدی و حتی تجزیه بیشتر از هم اکنون آماده است!
                            دعوای امروز کریمه واکراین برگ چانه زنی فروپاشی بعدی است!
                            روسیه وطن بیوطنان است! تنها چیزی که در آن سیستم اهمیت دارد خود سیستم است و منابع آن و قدرت!
                            روسها سرزمینی به وسعت ایران را فقط به قیمت ۷ میلیون دلار به آمریکا فروخته اند تا خرج قدرت کنند!
                            برای درک بهتر قیمت فروش کل آلاسکا تقریبا با غرامت عهدنامه ترکمنچای برابری میکند.

رشته توییتی از @SHAYAN\_fighter

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3120

ستیز با زبان پارسی خطرناک‌تر و رذیلانه‌تر از ستیز با یکپارچگی سرزمینی ایران است.

نگاهداشت زبان فارسی از نگاهداشت یکپارچگی سرزمینی ایران مهم‌تر است.

دلیل آن کاملا روشن است : ایران کشوری درهم‌تنیده و تجزیه‌ناپذیر است.

تنها راه برای خط کشیدن میان مردم ایران و تکه‌تکه کردن کشور ایران،

جدایی زبانی میان مردم و تضعیف زبان فارسی در مناطق و نواحی ایران است.

کسانی که علیه زبان فارسی شمشیر کشیده‌اند، بنای ستیز علیه موجودیت ایران را دارند.

هیچ انگیزه‌ای غیر از این نمی‌توانند داشته باشند.

✍️ محمد محبی

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                روسها سرزمینی به وسعت ایران را فقط به قیمت ۷ میلیون دلار به آمریکا فروخته اند تا خرج قدرت کنند!

رشته توییتی از @SHAYAN\_fighter
                                داور اقا مرسی از مطلب فوق

فقط یک انتقاد

7 میلیون دلار برای 200 سال پیش بوده

به پول امروز چند صد میلیارد دلار میشه

بعد روسیه کاری انجام نداد به زور الاسکا را از سرخپوستها دزدید و به پول امروز چند صد میلیارد دلار به امریکایی ها فروخت

نظر

در حال کار...
                                X