اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1631

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    جلسه خبرگان رهبری بود و داشت مستقیم از تلوزیون پخش میشد
    این فرد بیمار پشت تیریبون قرار گرفت و یک جمله عجیب به زبان ناپاکش آمد
    گفت مردم با چنین انتخابی باید خون بگریند
    آن روز همه بلا استثناء اینگونه فهمیدند که این جمله از سر تواضع بیان شده
    اما امروز بعد از نزدیک به چهار دهه اکثریت مردم ایران دارند خون گریه میکنند
    ایشان گفتند اولا باید خون گریست به حال جمهوری اسلامی که یکی مثل من حتی تصور شود که من رهبرش باشم.
    ثانیا بعضی از شما در این جلسه با من مخالف هستید و اگر من رهبر شوم نمی توانم بر شما ولایت داشته باشم و این موجب یک دور باطل می شود. به نظرم این جمله خیلی حرفها توشه. یعنی خبرگان هم باید مطیع محض رهبری باشند و به جای مخالفت و نظارت بر رهبر باید فقط سر تکان داده و اطاعت کنند.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3872

اقای خوش بین ادرس محله تون رو بدید ما بیاییم خرید!!
      دوما حیف نت بسته اس وگرنه برات قیمتا و اعلام فروش بنکداری های میدان اعدام و مولوی و قیمت و موجودی بندر رو می ذاشتم نیازی نیس مدرک سیکلت رو به رخ همه بکشی
      سوما ..قرار بود بنا به گفته زرشکیان قیمتا تو بازار با ارز ازاد پایین تر از قیمتای با ارز ترجیحی دربیاد چی شد پس؟؟؟
      چهارما قیمت های صادراتی برنج هندی از ۳۴ سنت شروع میشه تا ۷۰سنت ..‌که بهشون میگن سیله ..اون چیزی که شما میگی برا برنج سفید هست نه برنجای هندی وارداتی ما ..
      این برنجی هم که میگی ..خیلی به ندرت اونم تو بعضی فروشگاه های بزرگ همراه با چیزای دیگه عرضه میشه ..پایین ترین نوع برنج هندی و مخلوط هم هست
      ولی خوشم اومد زرشکیان خوب گذاشت تو کاسه هواداراش

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1813

بعدازاینکه روانی قاتل ازپزشکیان (نایب برحق قاتل)حمایت کرد...یه دفعه همه رسانه های اصولگرا...کار بزرگ پزشکیان وشجاعتش را ستودند...این بنده خدا...خوش بین...درراستای افکار متمرکز شده وهماهنگ مساجد کشور...یه خطابه تنظیم شده رو اینجا بازنشر کرد....این قسمت... خب... عادی بود...باتوجه به شناختی که از قبل ایشون داشتیم....اما اون ادعای تحصیلات عالیه ایشون باز با توجه به سابقه شون...برای من که شگفتانه بود...

نظر

• 14359
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 59

مضنه گرم طلا جالبه . وارد کانال چهارده شده . با این قیمت یا طلا حباب منفی داره یا دلار حباب مثبت داره . فکر میکنم طلا داره به قیمت دلار جهت میده امروز

نظر

• shahin
            عضو فعال
            • May 2011
            • 2378

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            در همین چند وقت الیگاریشها و صاحبان حلقه های رانت و نظامیان و سرداران و ...به توصیه و فرمان خارج از کشور به این نتیجه می‌رسند که ۸۷ سالگی برای یک بیمار روانی سن بازنشستگی محسوب میشه و برکنارش میکنند..یا بازنشستگی ...یا مرگ...بهر حال تاریخ انقضایش فرا رسیده

یاد اون قطره اشکش بخیر که از چشمش غلطید و به هم سلولی خودش گفته بود که قطره اشکی از چشم مظلوم در حکومت اسلامی نمیچکد!!!
            یا بقول دوستمون در تریبون مجلس خبرگان گفته بود باید خون گریست به حال مردمی که رهبرشون بشه!!!

ای کاش ملت ایران گرفتار اون نکبت ۵۷ نمی‌شدند...چه گندی زده شد به این مملکت...«یک حکومت تمامیت خواه مذهبی که دستش در چاه نفت هست»...منابع این مملکت حکم چاقو در دست یک انسان مست رو داشت...واقعا از این بدتر دیگه نمیشد... و چه خون ها که باید ریخته بشه تا اون نکبت جمع بشه!!!

خیلی ساده لوحانه است ، جنایت به این ابعاد و گستردگی فقط به گردن یک پیرمرد هشتاد ساله گذاشته بشود.
            قطعا ، افراد زیادی در داخل و خارج در طرح و سازماندهی این جنایت دست داشته اند.
            رو چه حسابی یکجا انداخته می شود گردن یک شخص که معلوم نیست چطور مثل یک ربات در کنترل مسکو است ؟

همین بشار اسد محبوبیت فوق العاده ای در سوریه داشته است ، چطور دفعتا ریموت کنترلش افتاد دست مسکو ، یک شبه صد و هشتاد درجه تغییر کرد ؟
            در سخت ترین اوضاع جنگ داخلی سوریه با غرب ، تصاویر همسر بشار در زمین های تنیس لندن را میلیونها نفر در سراسر جهان دیدند. یک پاش تو دمشق بود ، یگ پاش تو لندن.

منشا این جنایت یا درمسکو است و یا با هماهنگی کامل در لندن.
            خیلی مشابه با جنایتهای روسها در سوریه کارسازی شده.
            دقیقا در راستای منافع این دو کشور خبیث است.
            اون پیشگوی عربشان دائما تهران را تشویق به یکسان کردن اسرائیل با خاک می کرد.
            آشکارا دنبال به راه انداختن جنگ در خلیج فارس بودند ، احتمالا به این شیوه کثیف موفق شده اند.

انگلیس به کمک اون حزبش ، حتی در خود آمریکا هم این قبیل کثافتکاریها را طراحی و به کمک فرزندان نامشروعش اجرا می کند.
            شواهد زیادی وجود دارد ، بعد از یازده سپتامبر ، خط سیر دنیا تغییر داده شده و انگلیس بیشترین نفع را برده است.

کور خوانده اند ایرانی جماعت بیش از این مچل کاسبی این دو کشور خبیث در خاور میانه بشوند.

..................

ایران به عنوان پاشنه آشیل آمریکا ، یا از فرصت حضور ترامپ و ضعف انگلیس و دموکراتهایش استفاده می کند و در کنار آمریکا می ایستد ،
            و یا
            اون بساط جنگ و کاسبی که یک قرن در فلسطین پهن بوده شوت میشود روی تنگه هرمز و برای سالها درگیر جنگ و کاسبی این کشورها خواهد شد.
            آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2026/01/18, 20:16.

نظر

• b4city
              Banned
              • Nov 2020
              • 4256

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
              دیشب ترامپ دقیقا چی گفته که این طور در رسانه های داخلی سانسور شده؟
              کسی اطلاع دقیق داره؟
              درود شما نمیدونی ترامپ چی گفته ؟ یه مشت حرف ضد و نقیض دقیقا متناقض با شب قبلترش از یک پیر مرد دیگر تشنه قدرت و البته ثروت و پروپاگاندا اون کله دنیا و البته با جنسی دیگر . از جنس تشنه قدرت و ثروت و پروپاگاندا و البته غیر ایدئولوگ
              تشنگان قدرت و ثروت و جاه و مقام این دنیا با تفکرات مختلف . یکی ثروت ، یکی پروپاگاندا ، یکی ایدلوژیک ، یکی یه کوفت دیگه
              ممکنه برخی بگویند چرا من نظرم را چند روز قبل فرق داره یا با چندی قبل . من یک شهروند هستم و بر اساس وقایع روز و انچه میبینم با منطق خودم بررسی میکنم
              امریکا بعنوان قدرت اول رهبری در سیاست و اقتصاد و تکنولوژی است . هر طور دلش بخواد و منافعش ایجاب کنه با مهره ها بازی میکنه بخصوص اگر فردی مثل ترامپ باشد

عراقچی به مجمع اقتصاد جهانی در سوئیس دعوت شد . دینا اینه و سیاست این
              هیچی بعید نیست پشت اینهمه تهدید های دو طرفه چیزی بیرون بیاد که همگان حیرت زده به افق خیره شویم
              هیچی در این دنیا و از این بشر 2 پا بعید نیست

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3872

البته تعجبی هم نداره که عراقچی به داووس دعوت شده باشه ...ما در این مملکت با یه نظام که طرف حساب نیستیم ...کلی قدرت های بزرگ‌ و منطقه ای پشت این نظام‌ هستن که منافعشون در تداوم این نظام هست و غیر مستقیم پشت این نظام و علیه مردم ما هستن ..ژست های حقوق بشری و سیاسی و عوامفریبانه شون رو نباید باور کرد..برا یکی مثل ترامپ که به هیچ پرنسیب و اصلی باور نداره ..مشکلی نداره که خون هزاران ایرانی رو وجه المصالحه قرار بده ..همین اعرابی که نظام نیم قرن هست بر طبل دشمنی با اونا می کوبه ..امروز تو صف اول لابی کننده های جمهوری اسلامی تو آمریکا قرار دارن .......

نظر

• b4city
                  Banned
                  • Nov 2020
                  • 4256

امید ازاد عزیز موافقم کلا این دنیا بر اساس منافع است و البته همینم باید باشه منتها بدبختی سیستم ما اینه که منافع ایدئوژیک را دنبال کرده و میکند نه ملی و خب منحصر بفرد است و اصلا از بحث خارج که مثنوی است برای خودش
                  اعراب چرا لابی نکنند ؟ اعراب یک ج.ا ضعیف میخواهند تا خودشون در صدر تجارت و اقتصاد منطقه باشند بخصوص با امریکا چین روسیه که به این هدف رسیده اند . شیک و مجلسی میبینی که اعراب منطقه با هر سه کشور قدرتمند و بخصوص امریکا رابطه خوبی دارند و نفع دو طرفه است

لابی میکنند تا ج.ا بماند ولی ضعیف شده . ج.ا برود تا ایران قدرتمند و سربلند در منطقه سر براورد و اعراب در سایه قرار بگیرند ؟ مغز خر خوردند که چنین شود ؟؟ ضمن اینکه از درگیری نظامی در منطقه به شدت پرهیز میکنند

حتی ترکیه مگه نمیبینی چطور چسبیده به اینا ؟
                  اعراب و ترکیه نیک دانند ایران 50 سال پیش کجا بود و اونا کجا بودند و حالا اونا کجا و ایران کجا ؟ اینها مایل نیستند ایران قدرتمند با اقتصاد قوی و دارای رابطه خوب با دنیا مجدد سر بلند کند

اصلا مسخره است که ما فکر کنیم ترامپ برای خون های ریخته شده کاری بکند . مسخره تر از مسخره است . این بابا اصلا مسائل حقوق بشری براش دوزار اهمیت نداره قبلا هم گفتم . برای هیچ سیاست مداری مهم نیست . هر کی هم میگه مهم است یا بر اساس منافع ملیش میگه یا ایدئوژیکش یا یه کوفت دیگش

مساله چیزهای دیگر است . ضد و بندهای دیگر . از هسته ای بگیر تا روسیه اوکراین ، اسرائیل ، منطقه و اعراب ، نیابتی و خیلی چیزهای دیگر که ج.ا با اونها ارتباط داره و درگیر است . پشت پرده میتونه همه اینها زد و بند شود و یک موضوع ... حتی شخص پهلوی ممکنه مورد معامله باشد . درصدش ممکنه زیاد نباشه ولی حتی همینم هست
                  نکته مهم اینه ترامپ بخاطر کینه شخصی از فرد خاص بخواد کاری بکنه اون بحثش جداست . چون مغرور و خود خواه است ممکنه فقط با کینه شخصی از شخص خاص و گفتارش در ارتباط با خودش باشد که اونم بازم نمیدونیم پشت پرده چه خبر باشد

سیاست بد کوفتیه . حالا بدتر اینه که سیاست را سیاسان بد و ناشی و هزار چهره در حال حاضر در جهان واردش شده اند . سیاسان ( سیاسیون ) با چهره های رنگارنگ و این مزید بر علت است که هر چیزی از توش در بیاد
                  شما ببینید ماکرون در فرانسه . مسخره نیست فرانسه بدست این بابا افتاده ... بگذریم
                  ترامپ نه مسائل حقوق بشری براش مهم است نه ایران و ایرانی .... بقیه هم همینطور . اوباما و بایدن و غیره و نتانیاهو و هر کی دیگه . هر می به فکر خویشه ... اقا ما در دنیائی زندگی میکنیم که خیلی از برادرها را میبینم اصلا مرده و زنده برادرش براش مهم نیست و دشمن هم هستند
                  کمتر خانواده ای دیدم که بین برادرها مشکل نباشد . دنیا اینه اون وقت ما انتظار داشته باشیم یکی دیگه برامون کاری بکنه مسخره است . تا سود و منفعتی نداشته باشه در این دنیا مگر کسی برای دیگری کار مییکنه ؟؟ این شخصیش است حالا حساب کن بین قدرتمندان دنیا چه خبر است

در صربستان بالای 100 هزار بوسنی قتل عام شد دنیا نظاره کرد تا بعد از مدتها ...
                  سوریه چقدر کشته داد ؟ تا پوتین چراغ سبز روشن کرد وگرنه سوریه مسخره نبود 12 روزه سقوط کنه ؟
                  بحث زیاد است طولانی شد عذر میخوام

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3872

از ما که گذشت ....دیگه خوب و بد تا اینجازندگی کردیم ..کم و زیاد چیزی کاسب شدیم و با این همه استرس و اظطرابی که این چندساله تحمل کردیم معلوم نیس کی بخوابیم و بیدار نشیم ..تو این وضعیت که دیگه چیزی ما رو خوشحال نمی کنه ..فقط آرزو دارم ...روزی رو که در این مملکت عدالت جاری بشه رو ببینم اون روزی که عاملان و آمران همه این جنایتا تقاص پس بدن

نظر

• Davar
                      Banned
                      • May 2017
                      • 3291

بعد 47 سال منافع امریکا و اسرائیل با منافع مردم ایران یکی شده.
                      منافع امریکا و اسرائیل با ماندن این نظام سازگار نیست، به هزار دلیلی که توی این دوسال بعد از 7 اکتبر و خریت حماس! شاهدش بودیم
                      باید استفاده کرد
                      ترامپ قمار باز یا خر دیگه ای
                      همین الانش ثروت کشور من کجا خرج میشه که ترامپ بیاد همش رو ببره چه فرقی به حال من داره
                      بیاد نصف چاههای نفت رو ببره برای خودش.
                      کدوم چاه نفتی برای هموطن من چشم میشه که الان کورش کردن!!!
                      کدوم چاه نفتی برای هموطن من جان میشه که الان نزدیک 20 هزار نفر رو کشتن!!!

اینقدر به یاس و ناامیدی دامن نزنیم.

نظر

• b4city
                        Banned
                        • Nov 2020
                        • 4256

اونم از اپوزیسیون خارج از کشور . نیم بند اتحادی هم که 3 سال پیش بود از بین رفته . حداقل 3 سال پیش در اجتماعات اعتراضی ترکیبی از گروه ها را میدیدی
                        حالا شده فقط و فقط منحصر به طرفداری از یک شخص اونم با عنوان پادشاه . کینگ کینگ کینگ کینگ . بعد هم وسط کار یهو میبینی چند تاشون چاقو کشی هم رو هم میکنند و جالبه اینی که رو چاقو کشیده یا چاقو خورده جفتشون مخالف ج.ا هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودش بنده خدا 899 بار گفته من هدفم چیه و نگید کینگ و انتخابات ازاد هدف است و ... حتی هفته قبل هم گفت هدفم قدرت نیست ... اینا ول کن نیستند کینگ کینگ کینگ کینگگگگگگگگگگگگگگگ
                        خب معلومه با این وضعیت تهش چیه

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2378

این کلمه در ایران زیاد شنیده می شود : منافع ایدئولوژیک 🤣
                          منافع ایدئوژیک در ایران = منافع روس و انگلیس

میشه بفرمایید ، به عنوان مثال ، سرکوبهای آشکار و پنهان به ویژه از دولت تروریستی رئیسی در مناطق آزادی مثل قشم که حتی چندان تفریحی هم نیستند ، چه ربطی به منافع ایدئولوژیک دارند ؟
                          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2026/01/19, 12:05.

نظر

• Davar
                            Banned
                            • May 2017
                            • 3291

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            بعد 47 سال منافع امریکا و اسرائیل با منافع مردم ایران یکی شده.
                            منافع امریکا و اسرائیل با ماندن این نظام سازگار نیست، به هزار دلیلی که توی این دوسال بعد از 7 اکتبر و خریت حماس! شاهدش بودیم
                            باید استفاده کرد
                            ترامپ قمار باز یا هر خر دیگه ای
                            همین الانش ثروت کشور من کجا خرج میشه که ترامپ بیاد همش رو ببره چه فرقی به حال من داره
                            بیاد نصف چاههای نفت رو ببره برای خودش.
                            کدوم چاه نفتی برای هموطن من چشم میشه که الان کورش کردن!!!
                            کدوم چاه نفتی برای هموطن من جان میشه که الان نزدیک 20 هزار نفر رو کشتن!!!

اینقدر به یاس و ناامیدی دامن نزنیم.
                            ونزوئلا به اندازه استان سمنان هم نیست زمینه سازی برای عملیات بیش از دو ماه زمان برد و کلی نیرو و تجهیزات دور تا دور این کشور ارسال کردند
                            هر روز چندین پیام متناقض از ترامپ توی شبکه های مجازی پخش میشد و هیچ کسی فکرش هم نمی رسید کار به این صورت به اتمام برسه
                            الان هم همینه
                            چطور توقع دارید به همین زودی در اسرع وقت برای مردم ایران هم کاری انجام بدن.
                            باید ابعاد وسیع این کشتار به اطلاع جهانیان برسه
                            باید مردم دنیا بدونن که چه کشتاری توی ایران اتفاق افتاده.
                            "کسی روی زمین خوابیده بوده که تیر نخوره ، اومدن بالای سرش تیر خلاص شلیک کردن"!!!

باید شرایط زمانی و مکانی در نظر گرفته بشه
                            فرض کنید اومد زد سر مارو قطع کرد!!! به بعدش فکر کردید؟
                            با زدنه سر مار ماشین کشتار از کار می افته؟
                            یا حکومت نظامی برای چندین ماه برقرار میشه؟
                            اینترنت وصل میشه که صدامون به دنیا برسه؟

تا الانش مردم سنگ تموم گذاشتن و هزینه بسیار سنگینی هم پرداخت کردند و کار دیگه ای هم نمیشد کرد.
                            این هزینه ها باید توسط همین مردم پرداخت بشه من یا دیگری تفاوتی نمیکنه.
                            عراقی و افغانی انقلاب نمی کنن که اونا کشته بدن.
                            ما انقلاب داریم و اینها هزینه هر انقلابی هست.
                            امکان اینکه من هم عزادار فرزندم باشم هم بود.
                            ولی اینکه آیه یاس بخونیم و از عالم و آدم متوقع باشیم!!!
                            جز اینکه انرژی و روحیه خودمون از دست بره، سودی نداره.
                            هزاران انقلاب در تاریخ بشریت رخ داده و تمام آنها این پستی بلندی ها رو داشتند و سرانجام به نتیجه رسیدن
                            الان یا 50 سال دیگه
                            وظیفه ما ادامه دادن هست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2950

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

ونزوئلا به اندازه استان سمنان هم نیست.
                              نفرمایید

نظر

• علی اکبر
                                عضو عادی
                                • May 2025
                                • 47

هر انقلابی در هر کشوری رخ داده بدتر کشور به قهقرا رفته
                                بهترین حالت رفرم از داخل هست
                                اینکه از استبداد دینی به استبداد فردی و سیستم شاهنشاهی برگردیم خریت محض هست
                                عمر رهبری فعلی چه بطور طبیعی و چه به غیر طبیعی رو به اتمام هست و بعد رهبری فعلی قطعا کشور تن به اصلاحات زیادی خواهد داد و از جمله روابط خارجی و اقتصادی تفاوت زیادی با الان خواهند داشت
                                آخوند ها بارها نشان داده آمد که به این راحتی حکومت رو رها نمی‌کنند
                                جان انسان های زیادی فدا خواهد شد
                                از آخوند ها هم بگذریم درصد قابل توجهی از جامعه که تفکرات تند مذهبی دارند
                                پسر شاه مخلوع هم برگردد اینها نمی‌گذارند کشور رنگ آرامش را ببیند

نظر

در حال کار...
                                X