اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1838

زمان برای دیپلماسی از هرنوع ان بین ایران و امریکا پایان یافته و گزینه ای جز جنگ باقی نمانده است !
    چه اینکه طرفین هیچ وجه اشتراکی بین خواسته های خود نمی بینند .

واقعیتی تلخ اما قطعی !

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2294

حداقل فالوورهای اون پیج‌ها رو که بعید می‌دونم
      خبر داشته باشند توی ایران دقیقاً چه خبره...
      فستیوال سال‌گرد یک انقلاب یا روز ملی یک کشور
      باید با شادی و موزیک و رقص و بادبادک بازی باشه
      ولی اینکه جمعیتی با مشتهای گره کرده میاد تو خیابون
      شعار مرگ بر... میدهند و نمادهایی رو آتیش بزنند
      بیشتر بهش می‌خوره اینها به چیزی معترض باشند
      ... بگذریم
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2968

انتخاب:
        افشاگری مدیرعامل اسبق شرکت بازرگانی نفت ایران: سال ۱۴۰۲ تراستی‌های نفتی ۱۱ میلیارد دلار پس نداده بودند / این افراد با پول نفت کشور یک شبه مالک خودرو‌های رولز رویس در امارات شدند و امروز با محافظ تردد دارند / جلسه‌ای با حضور بنده، همتی، پاک‌نژاد، فرزین و طیب‌نیا برگزار شد؛ در آن جلسه فرزین گفت «بدهی تراستی‌ها مزخرف است» / از تراستی‌ها برای نفت ۲۰۰ میلیون دلاری، ضمانت ۱ میلیون دلاری می‌گرفتند

خیلی دوست دارم بدونم عاشقان و سینه چاکان نظام در مورد این اخبار موثق منتشر شده در رسانه های داخلی چه نظری دارند؟ الان دقیقا مقصر چه کسانی هستند؟
        امان از منفعت شخصی و امان از جیره خوار بودن!!!

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1844

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          انتخاب:
          افشاگری مدیرعامل اسبق شرکت بازرگانی نفت ایران: سال ۱۴۰۲ تراستی‌های نفتی ۱۱ میلیارد دلار پس نداده بودند / این افراد با پول نفت کشور یک شبه مالک خودرو‌های رولز رویس در امارات شدند و امروز با محافظ تردد دارند / جلسه‌ای با حضور بنده، همتی، پاک‌نژاد، فرزین و طیب‌نیا برگزار شد؛ در آن جلسه فرزین گفت «بدهی تراستی‌ها مزخرف است» / از تراستی‌ها برای نفت ۲۰۰ میلیون دلاری، ضمانت ۱ میلیون دلاری می‌گرفتند

خیلی دوست دارم بدونم عاشقان و سینه چاکان نظام در مورد این اخبار موثق منتشر شده در رسانه های داخلی چه نظری دارند؟ الان دقیقا مقصر چه کسانی هستند؟
          امان از منفعت شخصی و امان از جیره خوار بودن!!!
          دادا...سینه چاکان نظام...یکیشون اسده...یکیشون مرغ سحر...یکیشون خوشبین...آخه اینا اصلا میفهمند...بالا شما چی گفتین که نظری داشته باشند....امروز توبرنامه خط قرمز تلویزیون...یکیشون اومده بود از پشت پرده اغتشاشات بگه....میگفت...۲۱ سالگی یکیو کشتم رفتم زندان...بعد توبه کردم با حضرت آقا....انس گرفتم...خانواده مقتول رضایت دا دند...من آزادشدم....پیج اینستاگرامی درست کردم ونشون دادم که اغتشاشگرا....داعشی وتروریست بودند...من توزندان باهاشون آشنا شده بودم....وخیلی تیزم...از رو فحشی که میدن میشناسمشون....اگه فحش مادر بهت دادند..مثلا گفتندزنازاده..میفهمم که ...داعشیند....اگه به دینت فحش دادن...حتما اتئیستند....اکه هم به مادرت..هم به دینت فحش بدن...میفهمم که سلطنت طلبند....
          یارو...تمام دور گردنش تتو بود...شلوارجین ..پاره پوشیده بود...اومده بوداین حرفهارو توصداوسیمای رسمی جمهوری اسلامی میزد....(یاشبکه دو بود...یاشبکه سه)...باهمین صراحت هم حرف میزد....یه قاتل بی سروپای...بی سواد..لات قداره کش.....ذوب در ولایت حضرت آغا...
          میگفت تواین دنیا من فقط حرف یه نفرو قبول دارم...اونم...حضرت آقا....
          اونوقت شما انتظار دارین....اینا به این حرفها واین مستندات...واکنش انسانی بدن؟؟؟؟

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1753

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
            حداقل فالوورهای اون پیج‌ها رو که بعید می‌دونم
            خبر داشته باشند توی ایران دقیقاً چه خبره...
            فستیوال سال‌گرد یک انقلاب یا روز ملی یک کشور
            باید با شادی و موزیک و رقص و بادبادک بازی باشه
            ولی اینکه جمعیتی با مشتهای گره کرده میاد تو خیابون
            شعار مرگ بر... میدهند و نمادهایی رو آتیش بزنند
            بیشتر بهش می‌خوره اینها به چیزی معترض باشند
            ... بگذریم
            دقیقا به نبود وکمبودساندیس معترض بودنند

نظر

در حال کار...
            X