اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liveparsi
    عضو عادی
    • Dec 2014
    • 237

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    درمورد دستکاری در اطلاعات هوش مصنوعی...ودستکاری درتفکر منطقی آنها که قبلا توضیح دادم والبته واکنش منفی هم گرفتم...الان گپ جی بی تی...یه اطلاعاتی از جستجو در وب ارائه میکنه...در صورتیکه درهفته اول کشتار۱۸ دیماه...کلا کشتار رو منکر میشد....اما برای صحت سنجی عرایضم...همین الان برید از ..دیپ سیک ۳.۲...بپرسین در مورد کشتار۱۸ و۱۹ دیماه...هنوز هم...از ارائه اطلاعات...خودداری میکند....حتی خودش قبول نمیکنه که سانسور میشه....گپ جی بی تی...البته همون موقع هم...به سانسور شدن خودش..توسط دولتها..اعتراف کرد....البته...هوش مصنوعی چینی...گمونم حتی به اجازه دولت ایران هم نیاز نداره...برعکس برادر امریکائیش....
    نه دادا...من ..مفت زیاد حرف میزنم...اما حرف مفت نمیزنم...
    توی این مدلی که داره استفاده میشه. یه مدل با تعداد ضرایب شبکه خیلی زیاد مسیله را حل میکنه و یک مدل دیگه که ضرایب شبکه کمتری داره و ساده تره، خروجیو اونو بررسی میکنه. اونم صرفا برای اینکه هوش مصنوعی با ضرایب شبکه بالاتر قابل کنترل باشه. اگر فیلتری باشه در این حده. اما اگر حس میکنید داره فیلتر میکنه خودتون لینک گزارش ها را بهش بدید. یا اگر نتیجه ای گرفته شما بپرسید طبق کدوم اطلاعات چنین نتیجه ای گرفتید. این مدلها صرفا یه شبیه سازی فکر کردن انسانه و شما داده میدید و نتیجه گیری میکنید. اگر فیلتری باشه برای بعد از شبکه اصلیه و شبکه اصلی اینجوری طراحی نشده که بخواد طبق خواست سازندش نتیجه گیری کنه . درواقع طبق ورودی حالا هرچی باشه نتیجه خودشو میده.

الان از دیپ سیک پرسیدم سوالتونو:
    من با جستجوی اینترنتی درباره رویدادهای اخیر، گزارش‌هایی درباره سرکوب گسترده اعتراضات در ایران یافتم. منابع متعددی از **کشتار جمعی معترضان، آمارهای متناقض کشته‌شدگان و روش‌های شدید سرکوب** خبر می‌دهند. برای ارائه دیدگاهی جامع، نکات کلیدی و اطلاعات را در جدول زیر سازماندهی کرده‌ام:

### 📊 اطلاعات کلیدی درباره رویدادهای اخیر

| جنبه رویداد | توضیحات و آمارهای گزارش‌شده | منبع |
    | :--- | :--- | :--- |
    | **آمار جانباختگان** | اختلاف گسترده بین گزارش‌ها (از ۳,۱۱۷ تا بیش از ۳۶,۵۰۰ نفر) به دلیل قطع اینترنت و سانسور. گزارش‌ها از ۱۶,۵۰۰ تا بیش از ۳۰,۰۰۰ کشته حکایت دارند. | |
    | **بازه زمانی** | سرکوب در اعتراضات **دی‌ماه ۱۴۰۴** (اواخر دسامبر ۲۰۲۵ و ژانویه ۲۰۲۶) و تداوم موج بازداشت‌ها. | |
    | **شیوه‌های سرکوب** | استفاده از **سلاح جنگی و مهمات واقعی** (تکتیرانداز، کلاشنیکوف)، **سلاح ساچمه‌ای برای هدف‌گیری عمدی چشم و صورت**، تیربار دوشکا. | |
    | **تخریب شواهد و فشار بر خانواده‌ها** | انتقال و دفن پیکرها در گورهای بی‌نام، **اخاذی مالی (پول تیر)** برای پس دادن اجساد، وادار کردن خانواده‌ها به معرفی جانباختگان به عنوان عوامل دولت. | |
    | **قطع ارتباطات** | قطع گسترده اینترنت به مدت بیش از یک هفته برای پنهان کردن مقیاس واقعی رویدادها. | |
    | **واکنش بین‌المللی** | توصیف رویدادها به عنوان **«جنایت علیه بشریت»** (عفو بین‌الملل، دیده‌بان حقوق بشر) و «بزرگترین کشتار معترضان در تاریخ معاصر ایران». | |

### 💎 جمع‌بندی و تحلیل
    اطلاعات موجود نقاط مشترکی را نشان می‌دهد که برای درک رویداد مهم است:

* **مقیاس و خشونت بی‌سابقه**: گزارش‌ها حاکی از سطحی از خشونت سازمان‌یافته است که از نظر تعداد قربانیان و استفاده عمدی از سلاح‌های مرگبار علیه غیرنظامیان، با رویدادهای گذشته در ایران قابل قیاس نیست.
    * **تلاش سیستماتیک برای پنهان‌کاری**: قطع اینترنت، تخریب شواهد و فشار بر خانواده‌ها نشان‌دهنده یک **سیاست هماهنگ برای کنترل روایت** و جلوگیری از ثبت تاریخی دقیق است.
    * **واکنش جامعه جهانی**: برچسب‌های حقوق بشری سنگینی مانند **«جنایت علیه بشریت»** به این رویداد زده شده که می‌تواند پیامدهای حقوقی و بین‌المللی جدی برای مقامات مسئول داشته باشد.

این تحلیل بر اساس گزارش‌های رسانه‌های بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری ارائه شده است. به دلیل قطع گسترده اینترنت در ایران، دسترسی به منابع مستقیم و مستقل داخل کشور بسیار محدود بوده و راستی‌آزمایی نهایی آمارها در شرایط فعلی دشوار است.

اگر علاقه‌مند به جزئیات بیشتری درباره شهادت شاهدان عینی یا واکنش‌های بین‌المللی خاص هستید، بپرسید تا اطلاعات بیشتری ارائه کنم.​

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1837

بله...به قولی باید با اطلاعات و داده های جدید ازش حرف کشید...درحالی که توانایی تحلیل با داده موجود روهم داره...اما فیلتری هست که داده های موجود رو حذف میکنه....حتی میتونه...درقسمتهایی...داده های موجود رو محدود کنه...مثلا...اتفاقی که هفته اول افتاد...درباب یک داستان خاص...محدودیت زمانی ایجادکنه..تا هوش مصنوعی نتونه...از داده های جدید استفاده کنه...میتونه...محدودیت رو به رسانه ها و وبسایت های داخلی محدود کنه....این دیگه خطر واقعی برای هوش مصنوعیه...تعجب اصلی دراینه که چرا سازندگان اصلی...اجازه این دستکاری رو میدن...(البته...بحث امنیت ملی...درتمام کشورها..میتونه...عامل اصلی این "اجازه"....باشه)....
      ونتیجه کلی از تمام مطالب گفته شده تا حالا....با دلایلی که ذکر شد...هوش مصنوعی...توانایی تحلیل مسائل سیاسی را حتی با درک کامل از داده های موجود...ندارد....

نظر

• liveparsi
        عضو عادی
        • Dec 2014
        • 237

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
        بله...به قولی باید با اطلاعات و داده های جدید ازش حرف کشید...درحالی که توانایی تحلیل با داده موجود روهم داره...اما فیلتری هست که داده های موجود رو حذف میکنه....حتی میتونه...درقسمتهایی...داده های موجود رو محدود کنه...مثلا...اتفاقی که هفته اول افتاد...درباب یک داستان خاص...محدودیت زمانی ایجادکنه..تا هوش مصنوعی نتونه...از داده های جدید استفاده کنه...میتونه...محدودیت رو به رسانه ها و وبسایت های داخلی محدود کنه....این دیگه خطر واقعی برای هوش مصنوعیه...تعجب اصلی دراینه که چرا سازندگان اصلی...اجازه این دستکاری رو میدن...(البته...بحث امنیت ملی...درتمام کشورها..میتونه...عامل اصلی این "اجازه"....باشه)....
        ونتیجه کلی از تمام مطالب گفته شده تا حالا....با دلایلی که ذکر شد...هوش مصنوعی...توانایی تحلیل مسائل سیاسی را حتی با درک کامل از داده های موجود...ندارد....
        اینو قبول ندارم که دادهایی که ما میدیمو فیلتر میکنند بعد به هوش مصنوعی میدند. چون حداقل الان در حال آموزشه هنوز، و هر فیلتری ممکنه فرایند اموزشو با خطا مواجه کنه. اما خروجی شبکه ناظر میتونه شبیه فیلتر عمل کنه اما اونم به نحوی که باعث نشه فرایند اموزش با اخلال مواجه بشه. شبکه ناظر صرفا برای محافظت از خطرات شبکه اصلی طراحی شده( این نوع کنترل را هم ما انسانها داریم. همون ذهن خوداگاه که ذهن ناخوداگاه را کنترل میکنه). البته گاهیم ( تو چت جی پی تی بیشتر، هرچی شبکه اصلی بزرگتر امکانش بیشتر) خود شبکه اصلی تشخیص میده که باید فیلتر کنه یا حتی پاسخ گول زننده بده که اینجور موارد با درخواست ما روششو عوض میکنه. مثلا چند وقت پیش من خواب بدی دیدم و خواستم خوابمو تعبیر کنه. برای اینکه حس بدی به من دست نده یک حدیث جعلی که اصلا وجود خارجی نداشت را ساخت و گفت طبق این مشکلی نداره. البته دلیل اینکارشم متوجه شدم من. چون یه حدیثی با چنین مضمونی اورد که خواب تا قبل اینکه تعبیر نشده اتفاق نمی افته برای همین میخواست یه تعبیر خوب ازش بده.
        آخرین ویرایش توسط liveparsi؛ 2026/02/06, 14:43.

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 621

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
          دهنت سرویس ترامپ خیلی باحالی میگن موشعلی هم واسه عقب نموندن عکس صمد اژدها میشود رو گذاشته

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1747

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
            اولین پاسخ سپاه به سنتکام در مسقط

نظر

• دفتردار
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 880

سکوت آمریکا ،دلیل بر شکست مذاکرات است اما بخاطر اصل غافلگیری ، شکست مذاکرات را اعلام نمی کند.
              امشب غافلگیر و حمله می کند!

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2387

جناب دفتر دار ، هیچ دلیلی ندارد عجله داشته باشند ، شک نکن.
                چار تا ناو که تو اقیانوسها ولو بوده اند آورده اند گذاشته اند بیخ گوش خلیج فارس.
                حتی می تونید یک بازه سه ماهه در نظر بگیرید که به نظر انتفاعشون خیلی بیشتر هم میشه.
                ضمنا می بینید که آب و هوا هم به کل مساعد نیست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2964

چه کسی فکرش رو می‌کرد اتفاقاتی که در یک حمام... ۷۰ سال..در مشهد افتاده ...تا به این حد باعث عقب ماندگی و درماندگی این ملت شود
                  نور به قبرت بباره شیخ علی تهرانی..‌تو گفتی اما این ملت جدی نگرفت!!!

نظر

• همیشه گمراه
                    ستاره‌دار(11)
                    • Oct 2020
                    • 564

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    چه کسی فکرش رو می‌کرد اتفاقاتی که در یک حمام... ۷۰ سال..در مشهد افتاده ...تا به این حد باعث عقب ماندگی و درماندگی این ملت شود
                    نور به قبرت بباره شیخ علی تهرانی..‌تو گفتی اما این ملت جدی نگرفت!!!
                    درووووووود

جریان چی بود تعریف کن

علیرضا جان اصفهانیها به ادامهایی مثل ترامپ اصطلاحا چی میگن.....
                    https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• دفتردار
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 880

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                      جناب دفتر دار ، هیچ دلیلی ندارد عجله داشته باشند ، شک نکن.
                      چار تا ناو که تو اقیانوسها ولو بوده اند آورده اند گذاشته اند بیخ گوش خلیج فارس.
                      حتی می تونید یک بازه سه ماهه در نظر بگیرید که به نظر انتفاعشون خیلی بیشتر هم میشه.
                      ضمنا می بینید که آب و هوا هم به کل مساعد نیست.
                      در این لحظات نفسگیر ، یک مشکل داخلی آمریکا کافی است ایران و ایرانی فراموش شو ند !!

بالاخره ترامپ هم یک انسانه ، مریضی و عزرائیل و بلایای دیگر و مشکلات احتمالی کشور و دولت آمریکا ،
                      موجب نگرانی است !!

نظر

• دفتردار
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 880

ترامپ علاقه خاصی به تاریخ آمریکا دارد !! در پایان جنگ جهانی دوم ، سند تسلیم بی قید و شرط ژاپن بر روی عرشه ناو جنگی آمریکا امضا شد.
                        توسط وزیر خارجه ژاپن و با حضور فرمانده ناو جنگی آمریکا.
                        الان هم با حضور فرمانده سنتکام در مذاکرات ،و ناو آبراهام لینکلن، درمنطقه. احتمال تکرار تاریخ وجود دارد، !
                        احتمالا سند تسلیم رژیم آخوندی ، بصورت تحقیرآمیز، روی عرشه ناو جنگی آبراهام لینکلن در دریای عمان امضا خواهد شد!
                        ودل ملت ایران شاد خواهدشد!

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2292

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                          ترامپ علاقه خاصی به تاریخ آمریکا دارد !! در پایان جنگ جهانی دوم ، سند تسلیم بی قید و شرط ژاپن بر روی عرشه ناو جنگی آمریکا امضا شد.
                          توسط وزیر خارجه ژاپن و با حضور فرمانده ناو جنگی آمریکا.
                          الان هم با حضور فرمانده سنتکام در مذاکرات ،و ناو آبراهام لینکلن، درمنطقه. احتمال تکرار تاریخ وجود دارد، !
                          احتمالا سند تسلیم رژیم آخوندی ، بصورت تحقیرآمیز، روی عرشه ناو جنگی آبراهام لینکلن در دریای عمان امضا خواهد شد!
                          ودل ملت ایران شاد خواهدشد!
                          مکرراً و مؤکداً باید متذکر شوم که :

« نگرش ، همه چیز است »

درود جناب دفتردار

خب اینکه خیلی عالی هست
                          چیزی که بنده در شبیه‌سازی فوق دیدم اینه که
                          همانطور که امپراطور ژاپن توسط آمریکا ابقاء شد
                          و 40 سال بعد نیز همچنان امپراطور ژاپن بود

دقیقاً به همین شکل ؛
                          آمریکایی‌ها ، حضرت آقامون رو نمی‌کشند
                          و تا آخر حیات مبارکشون سایه اش بالا سرمونه
                          آمریکایی‌ها ، آقامون رو در سمت ولی‌فقیه ، ابقاء می‌کنند
                          آقامون 40 سال دیگه بر عجمها حکومت خواهد کرد
                          و تا 2 نسل دیگه از فرزندان ایرانیان
                          از فیوضات معنوی ولایت فقیه بهره‌مند خواهند شد
                          هرچند دیگه اون آدم سابق نباشد ولی خب...

و در آخر به گفته جنابعالی :

« دل ملت ایران شاد خواهد شد » (دقیقاً عین جمله شما)

امضاء : یک عرزشی ذوب در ولایت 🤣😅😂😄😆

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1586

کاش کنار اموال #ساعدی_نیا و فلان فوتبایست اموال دوتا از #کاسبان_تحریم و بانیان وضع موجود را هم مصادره می کردید البته پرونده #چای_دبش نشان داد خودی ها از هرگونه مجازاتی مصون هستند.

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1973

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                              کاش کنار اموال #ساعدی_نیا و فلان فوتبایست اموال دوتا از #کاسبان_تحریم و بانیان وضع موجود را هم مصادره می کردید البته پرونده #چای_دبش نشان داد خودی ها از هرگونه مجازاتی مصون هستند.
                              سلام ا ارادت آنها حق دارند کشش ندهید یعنی چی خورده نوش جونش
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5210

تمام مردم ایران کل این حقایق را میدانستند و برای ما چیز عجیبی نیست اما شاید برای آن اقلیت بیوطن حامی قاتلان بچه های ایران تودهنی محکمی باشد به فرافکنی ها و یاوه گویی های همیشگی شان ، گرچه آن خونریز و خون شو ای که شرف و روح خود را به شیطان فروخته تنها همان تاریکی قعر جهنم سزاوار است

افشاگری های شکوری راد، نماینده سابق مجلس از وقایع ۱۸ و ۱۹ دیماه

علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاحطلب و نماینده مجلس ششم، روایتی تازه از وقایع هجدهم و نوزدهم دی به دست داده و در توضیح آن میگوید: من فکر میکنم که یک بخشی از شوکی که هنوز در جامعه وجود دارد مربوط به این است که حقیقت واقعه را درست نمیدانند.
                                او گفت: «حقیقت واقعه این بوده که مردم انباشتی از نارضایتی داشتند. کاملا مشخص بود که این مردم اعتراض خواهند کرد. اعتراضشان هم سالها در جریان بود، به صورت تظاهرات بازنشسته ها، معلمها، و کارگرها. حالا دیگر فراگیر شده بود. معلوم بود که یک اقدام گستردهای صورت خواهد گرفت. تحلیل من این است که اساسا شروع این اعتراضات فراگیر با تدبیر خود نهادهای احتمالا اطلاعاتی بوده است.
                                یعنی از بازار که شروع شد، میدانستند این اتفاق میافتد، این را زمانبندی کردند، تحلیل من این است که گفتند که این کار را در پایان ترم دانشجویان انجام دهند که دانشگاه دارد تعطیل میشود، دو سه روز تعطیلات پیش رو بود و این کار را آغاز کردند و مثل همیشه از دستشان در رفت.
                                «چگونه از دستشان در رفت؟ این است که رضا پهلوی به یک باره آمد فراخوان داد.
                                من فکر نمیکنم هیچکسی نه خود رضا پهلوی، نه اصلاحطلبها، نه اصولگراها و نه نهادهای امنیتی هیچکدام فکر نمیکردند که این مقدار به فراخوان رضا پهلوی پاسخ داده بشود. ظاهرا برآورد نهادهای اطلاعاتی یا امنیتی این است که در کل کشور یک و نیم میلیون نفر در تظاهرات شرکت کردند. این همه را غافلگیر کرد. و البته رضا پهلوی هم نمیدانم دانسته یا نادانسته این فراخوانی که داد توام با دعوت به خشونت هم بود. یعنی فراخوانش فراخوان فقط اعتراض نبود، فراخوان تسخیر نهادهای حاکمیتی و یا از بین بردن آنها هم بود.»

آقای شکوری راد در ادامه صحبتهایش به موضوع امنیت پرداخت و گفتمان رسمی جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه موساد و تیمهای عملیاتی شاهزاده رضا پهلوی عامل خشونتهای این دو روز بودهاند را رد کرد و گفت که این گفتمان را باور نمیکند و معتقد است که بسیاری از مردم هم آن را باور نمیکنند.
                                او گفت: «اصلا نهادهای امنیتی در ایران، در هر اعتراضی خشونت تزریق کرده اند تا آن خشونت را بهانه بکنند برای سرکوب. از ابتدا این بوده و تا حالا هم هست و روزبهروز هم بدتر شده. و این را من اینجا اعلام میکنم که در نشریه دانشگاه امام حسین یک دانشجو، فکر میکنم دکترای انتظامی بوده، من مقالهاش را هم دارم، الان حضور ذهن ندارم، آنجا صراحتا نوشته. او گفته است یکی از روشهای سرکوب اغتشاشات، کشته سازی از نیروهای خودی است.

و این کشته سازی از نیروهای خودی، پروژه اینهاست برای سرکوب. یعنی باید نیروی بسیجی کشته بشود باید نیروی انتظامی کشته بشود، مسجد آتش زده بشود، امامزاده آتش زده بشود، قرآن سوزانده بشود، همه این کارها بشود تا بتوان از نظر آنها اغتشاش را سرکوب کرد. بنابراین من اصلا باورم نیست و باور نکردم که آنها میگویند موساد و تیمهای عملیاتی مثلا طرف مقابل این کارها را کرده. من میتوانم باور کنم کسانی این کارها را کردهاند که میخواستند اغتشاشات را سرکوب کنند به قول خودشان.»

علی شکوری راد به کنگره اخیر حزب اتحاد اشاره کرد که در یکی از نشستهای آن پیشنهاد شده بود، علی خامنه ای برای حل مشکلات جاری، اختیاراتش را به مسعود پزشکیان تفویض کند.
                                آقای شکوری راد گفت: «من آنجا بعد از یک پنل گفتم که تنها راهی که من پیشنهاد میکنم برای حل مشکلات این است که برویم به آقای خامنه ای بگوییم یا از او بخواهیم یا به او فشار بیاوریم، بگوییم شما خودتان دکتر پزشکیان را برکشیدید تا شد رئیس جمهور، چون رئیس جمهور شدن دکتر پزشکیان پروژه خود رهبری بود. ما هم کمکش کردیم.
                                آن موقع اولش نمیدانستیم پروژه چیست ولی کاری را که درست میدانستیم انجام دادیم. الان هم نمیگویم کار غلطی کردیم، کارمان درست بوده. دکتر پزشکیان توسط رهبری برکشیده شد و شد رئیس جمهور.
                                برویم به رهبری بگوییم این رئیس جمهوری را که خودتان برکشیدید و الان هم بهعنوان یک نیروی میانه است در جامعه، شما بیایید تفویض اختیار کنید. رهبری در این سن و سال نمیتواند نظراتش را عوض بکند، نمیتواند این کار را بکند ولی میتواند بگوید خب من مینشینم کنار تفویض اختیار میکنم به یکی دیگر. او بیاید این مسئله را حل بکند. سیاست خارجی، سیاست داخلی را.»

علی شکوری راد در ادامه صحبتهایش به واکنش مسعود پزشکیان به اعتراضها انتقاد کرد.
                                رئیس جمهور ایران در پانزدهمین روز از اعتراضات سراسری، معترضان را «آشوبگران» خواند و گفت که آمریکا و اسرائیل به آنها میگویند که «بروید جلو، ما هستیم
                                .آقای پزشکیان گفته بود: «اینها یک عدهای را در داخل و خارج آموزش دادند، یک تروریستهایی را از خارج وارد کشور کردند، مساجد را آتش زدند، در رشت بازارها را آتش زدند.»
                                آقای شکوری راد میگوید که مسعود پزشکیان باید از نهادهای حاکمیتی میپرسید: «شما کجا بودید که این اتفاق افتاد؟»
                                علی شکوری راد در ادامه صحبتهایش اضافه کرد: «دکتر پزشکیان عملا با آن صحبتی که در تلویزیون کرد خودش را از یک نیروی میانه به یک عضو از یک طرف دو قطبی که در جامعه شکل گرفته بود، تبدیل کرد. ما الان نیروی میانهای که بتواند کاری انجام بدهد، دیگر نداریم. و این مشکل بزرگی است. نیروی میانه همیشه سرمایه اجتماعی است که بتواند در بحرانها مسئله را حل بکند و بتواند میانه را بگیرد. میخواهم بگویم که نیروی میانه در جامعه خیلی ارزشمند است و سوخته شدنش خیلی خسارت است.

دکتر پزشکیان خیلی راحت خودش را سوزاند و من فکر میکنم این کار را نباید میکرد. من میدانم آن حرفهایی که زد همه را صادقانه زد. یعنی هرچه گفت، باور کرده بود ولی نباید باور میکرد.»

آقای شکوری راد با ذکر نمونه هایی از وقایع جنبش زن، زندگی و آزادی و همچنین کوی دانشگاه، به روایت نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی اشاره کرد و این نیروها را عامل بروز آن وقایع خواند.
                                او گفت: «اگر من دسترسی داشتم، به دکتر پزشکیان ملاکهایی میدادم و نمونه میزدم، میگفتم ببینید این روح الله عجمیان را در کرج چگونه کشاندند، گفتند برو لباس بسیج بپوش، بیا داخل جمعیت بشو. چه کسی اولین ضربه را زد؟ چگونه مردمی که به هیجان آمده بودند، ضربات بعدی را زدند؟ چه کسانی آنجا بودند حاضر و آماده، فیلمبرداری کردند؟ و چه کسانی حاضر و آماده بودند که ظرف ۲۴ ساعت ریختند تمام آن کسانی که آنجا بودند را گرفتند و چه کسانی بودند که آن پزشک رادیولوژیستی که آنجا بود را متهم کردند؟ میخواستند یک اعدامی پزشک متخصص داشته باشند تا جامعه را مرعوب کنند. و این کار را کردند یعنی با یک قضیه روحالله عجمیان جنبش زن، زندگی، آزادی را جمع کردند. در ماجرای کوی دانشگاه هم مثلا اتوبوسی که در خیابان نصرت آتش گرفت را چه کسی آتش زد؟احمدی نژاد که رئیسجمهور مملکت بود، خودش آمد اینها را گفت بنابراین این تعجب آور است که چرا دکتر پزشکیان گزارش نهادهای امنیتی را باور کرد و آمد در تلویزیون گفت و خودش را سوزاند و آتش به دل مردم زد.
                                مردم که در صحنه میدیدند که چه اتفاقی افتاده، میدانستند چه اتفاقی افتاده.»

(روحالله عجمیان، متولد سال ۱۳۷۳ از نیروهای بسیج کمالشهر کرج بود که ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۱ در جریان ناآرامیهای آزاد راه کرج-قزوین با ضربات چاقو کشته شد.
                                ۱۵ نفر در پرونده او متهم شده بودند که دو تن از آنها یعنی محمدمهدی کرمی و محمد حسینی اعدام شدند.
                                دکتر حمید قرهحسنلو، متهم دیگراین پرونده بود که ابتدا به اعدام محکوم شده بود اما بعد به ۱۵ سال «حبس نفی بلد» و همسر او -فرزانه قره حسن لو-هم به ۵ سال زندان با همین شرایط محکوم شد.)

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X