اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بامبو
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 507

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
    برنامه های صدا و سیما را که نگاه می کنم، چندان حال و هوای شهادت رهبر انقلاب و عزاداری نداره! بجز بخشی که مربوط به جنگ است و با آهنگ و موسیقی های حماسی پر شده، انگار بیشتر شبکه های دیگه روال عادی خود را دارند!
    شبکه پویا که همان برنامه های کودک معمولی را با آهنگهای شاد و سوت و کف نشان میده! شبکه 3 که شبها فوتبال زنده اروپا را پخش میکنه! یک شبکه دیگه داره سریال جومونگ خان را پخش میکنه!
    یه کمکی عجیب العجوب است!
    هاپو تو به بچه های بالا وصلی.بگو اینترنت رو وصل کنن

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2521

مردم ایران خیلی باید خوش شانس باشند ، این حملات بهپادی و موشکی و برنامه به آتیش کشیدن خاورمیانه ( که عملا هنوز استارت نخورده ) ، آخرین ماموریت تاپاله های روسی - انگلیسی و. در ایران باشد.

در هر صورت این احتمال هم وجود دارد بعد از اتمام این خیمه شب بازی های خونین ، دموکراتهای انگلیسی و ابر سرمایه داران بازارهای جنگ پول و خون به ترامپ فشار بیاورند ، ایران ویرانه را در دست سه پایی های تروریست در شکل و شمایلی جدید به سبک یمن و لبنان رها بکنند.
      در اینصورت حداقل ده بیست سال در این مرز پر گههههر به سبک یمن و فلسطین هر روز گربه رقصانی داریم .

بالاخره نوبتی هم که باشد این احتمال بالاست گربه رقصانی در بازارهای مالی پول و خون از روی کرانه باختری و یمن برداشته و برای سالها بر روی گردن امت شهیدپرور ایران گذاشته بشود. طوری که در نتیجه درندگی گرگها و کفتارهای ولو شده کشورهای بیگانه در ایران ؛ مردم هر روز آرزوی بازگشت امام راحلشان بکنند.

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1724

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

این خبرا از کجا در میاد؟ از ایتا و روبیکا و ... ؟ 😂

یه به روز رسانی کنم واسه چنتا اکانت عرزشی همیشه پیروز

علاوه بر تخریب محل اجلاس خبرگان رهبری در تهران که امروز رخ داد ،
        ساعاتی پیش نشست جمعی از خبرگان رهبری در دفتر خبرگان در قم برای تعیین جانشین رهبری مورد حمله قرار گرفت و تعدادی از آنها کشته و زخمی شدند. 🤣

لازمه تکیه کلام همیشگی عرازشه را به خودشان بازگردانیم که

شتر در خواب بیند پنبه دانه! 😂
        این خبرها از کجا میاد؟ از تحلیل و شناختی که نسبت به این باند مخوف دارم.
        در واقع این سوال رو باید از خود شما کرد. شما این خبرها رواز کجا میارید؟ درست نیست ادم ارزوهاش رو به صورت خبر بنویسه.

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1724

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
          خدا نکنه که مجتبی خامنه ای یا میرباقری جانشین بشن...

مجتبی به درندگی و خشونت معروفه..به پدر خودش می گفته بی عرضه و می گفته اگر من جای پدرم باشم، خیلی ها رو اعدام می کنم!!!

اون میرباقری هم که معرف حضور هست...
          ( مشهور به افعی)..
          اقا و مرشد سعید جلیلی و دار و دسته ی چماق به دستان که حتی خود خامنه ای هم ازش می ترسید و پشت پرده برای مهارش تلاش می کرد.

تفکراتش دقیقا تفکرات داعشیه..

خدا رحم کنه هیچ کدام از این دو موجود بی رحم جانشین نشن وگرنه همه آرزوی دوران خامنه ای رو خواهند کرد...
          ما یک قانون قطعی توی جمهوری اسلامی داریم که می گه هیچ مسئولی نمی ره مگر این که بعدی از اون بدتره.
          دلیلی نداره که در مورد رهبر این قانون صدق نکنه.

نظر

• ali141
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 523

فکرنکنم رادیکال تراز این بیاد

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 2298

مهندسی افکار برای ترغیب به مسیری هدایت شده اما نمی شه اون خوابی که دیدن تعبیر بشه همه اینها رو ول کنید سرمایه ها کجاست در باتکهای سویس لندن یا آمریکا الان چرا از آقا زاده ها و خانم زاده ها خبری نیست چرا مثلا پسر ابتکار یا دختر زاکانی عملیات شهادت طلبانه انجام نمی دهند چرا واقعا یا مثلا نوه فلانی دز کانادا به خودش موشک نمی بنده خودش رو منفجر کنه نوه بنیان رو می گم خانم لخته
              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 2298

متن ما گه خوردیم داره ارسال می شه تا پنج شنبه آتش بسه بگیرید بخوابید بعدش هم باز تورم تورم تورم فلاکت فلاکت بدبختی بدبختی

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 2298

الان بچه های مسولین تو خارج هر کدومشون باس مثل یه موشک عمل کنن اگر موفق شدن می روند بهشت اگر نه که خوب می روند به درک البته پول و ثروتشان که حاصل خون دل خوردن و تورم برای میلیونها ایرانی هست ملاخور می شه

نظر

• farzadi
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 154

همشهری الان: پاسخ یکی از فقها به استفساریه مهم جمعی از خبرگان درباره آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای
                    آیت‌الله سیفی مازندرانی به پرسش جمعی از فضلا و اساتید حوزه علمیه و برخی از اعضای مجلس خبرگان در رابطه با فقاهت و شایستگی و توانمندی‌های حکمرانی آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای پاسخ داد.
                    به گزارش همشهری‌آنلاین، این فقیه عالیقدر، مؤلف بیش از ۱۶۰ جلد کتاب فقهی، اصولی، کلامی و تفسیری و شخصیتی است که قائد شهید امت از وی تعبیر به فقیه مجاهد کرده‌اند.

--------تامام، آب زنید راه را😥😪

خبرگان مشغول رای‌گیری نهایی برای انتخاب رهبر جدید
                    به گزارش تابناک به نقل از فارس، در پی شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در حملات آمریکا و اسرائیل، نظام اسلامی وارد مرحله انتخاب رهبر شده است.
                    یکی از پرسش‌های اساسی افکار عمومی این است که «آیا رهبر شهیدمان در زمان حیات خود فرد یا افرادی را به عنوان گزینه‌های جانشینی معرفی کرده بودند؟» در پاسخ به این سوال، منابع مطلع و آگاه می‌گویند آیت‌الله خامنه‌ای هیچ گزینه‌ای را مشخص نکردند و کار را به خبرگان سپردند.

گفته می‌شود این دور از مذاکرات با سرعت و بدون اتلاف وقت در حال پیگیری است و برخی اعضا از انتخاب «بسیار سریع» رهبر آینده خبر داده‌اند.
                    یک مقام آگاه به خبرگزاری فارس گفته که احتمالا روند انتخاب رهبر جدید به هفته آینده و بعد از مراسم خاکسپاری رهبر شهید موکول می‌شود.

او با بیان اینکه تدابیر امنیتی برای برگزاری جلسه خبرگان در بالاترین سطح ممکن در نظر گرفته شده است، گفت: ممکن است جلسه نهایی خبرگان درباره انتخاب رهبر به‌صورت حضوری به بعد از مراسم خاکسپاری پیکر مطهر رهبر شهید در هفته آینده موکول شود.

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 924

سلام به همه
                      آنچه من درک می کنم اینست که خامنه ای کاری کرده(اوباعلم به اینکه می دانست اورامی کشنددرآنجا ماند!) که به مرورزمان آنرا دردنیای کنونی(اقداماتی که انجام داده) خواهیددید!
                      داستان هابیل وقابیل راشنده اید؟
                      داستان نوح وساختن کشتی آنهم جاییکه دورازآب دریابودواورامسخره می کردند!؟
                      همیشه بفکرخودباشید!
                      گویندفردی درجنگلی میرفت ناگاه درچاه افتادقبل ازافتادن ته چاه ریشه های درختانیکه به دیوارچاه بود را گرفت!
                      بایک نگاه کوتاه دید تمساعی ته چاه دهان بازکرده ومنتظرافتادنش هست!
                      ویک نگاه به بالادید دوموش یکی سیاه ویکی سفیدازبالا دارندریشه های درختان رامی جوند!
                      با نگاه به روبرودیدکندویی پرازعسل روبریش هست!
                      این باعث غفلتش شدوبخوردن مشغول شدزمانی بفکردرآمدن ازچاه شد که ریشه های دختان توسط موشها بریده شده بود!
                      (منظورازچاه آمدن دراین دنیاست وموش سفید وسیاه روزشب وتمساع ته چاه مرگی که حتمی است!)

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 924

سلام به همه
                        گوینددرنامیدی بسی امیداست پایان شب سیه سپیداست!
                        ولی خواهشن طرف شرابخواروقماربازمفسدفی الاض نه ایستید!
                        داستان اماواقعی!
                        جوان روستایی ازایران رفت آمریکا درآنجا دانشهای زیادی فراگرفت تا جایی که سپرحفاظتی فضا پیمارا طراحی کرد وساخته شدرئیس جمهورانعامی خوب دادوگاوچرانهاخوردندولی حتی یک لقمه سگی هم بهش ندادندناراحت شدوبه سوئیس (هوافضای سوئیس)رفت پس از۶ماه سراغش آمدندگفت چشم می آیم وآنها که رفتند هواپیماسوارشدوبه موطنش برگشت!

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5318

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post

این خبرها از کجا میاد؟ از تحلیل و شناختی که نسبت به این باند مخوف دارم.
                          در واقع این سوال رو باید از خود شما کرد. شما این خبرها رواز کجا میارید؟ درست نیست ادم ارزوهاش رو به صورت خبر بنویسه.
                          کدوم وری هستی آقای عبدالحسین؟؟؟؟ کدوم سمت تاریخ ایستادی؟؟ سمت کاروان شترها ؟؟؟؟ 😲

تا الان فکر میکردم سمت ما هستی تا الان که دیدم اینو به خودت گرفتی و حرفهای خیلی عجیبی زدی!!!! 🤔

یعنی چی واقعا؟
                          یعنی این مدت نقل قول از جایی نمیکردی و داشتی خبر های تخیلی میساختی؟!!! 😵

شما با تحیلیل و شناخت خودت از این قوم باطل ازش خبر میسازی و تخبلات خودت را به جای خبر اینجا درج میکن؟؟؟
                          تازه به من که دقیقا دارم اخبار را نقل میکنم ، اونم اخباری که به صورت واقعیت داره در لحظه در کشور رخ میده افترا میبندی که آرزوهایم را در قالب خبر درج کرده ام ؟!! 😠

خوشبختانه آرزوهای من که با آرزوی میلیونها ایرانی هموطن یکی هست در حال برآورده شدن هستند ، تو پس چرا داری آرزوهای منو لایک میکنی؟!!!

این جمله بندی آخرت در مورد آرزو داشتن ئ این حرفا اما خیلی آشنا بود ، یک کلیشه تکراری رایج در سایبری ها ، فکرشم نمیکردم !! 😒🤧
                          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/03/04, 00:19.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5318

در اصل توسط farzadi پست شده است View Post
                            همشهری الان: پاسخ یکی از فقها به استفساریه مهم جمعی از خبرگان درباره آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای
                            آیت‌الله سیفی مازندرانی به پرسش جمعی از فضلا و اساتید حوزه علمیه و برخی از اعضای مجلس خبرگان در رابطه با فقاهت و شایستگی و توانمندی‌های حکمرانی آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای پاسخ داد.
                            به گزارش همشهری‌آنلاین، این فقیه عالیقدر، مؤلف بیش از ۱۶۰ جلد کتاب فقهی، اصولی، کلامی و تفسیری و شخصیتی است که قائد شهید امت از وی تعبیر به فقیه مجاهد کرده‌اند.

--------تامام، آب زنید راه را😥😪
                            ...
                            عزیزم ، اون حمله به دفتر خبرگان در قم بعد از همین و در حین شمارش آرا این افراد رخ داد ، رای و رای دهنده و شمارش کننده رای رفتن فضاپیمایی! 😎
                            مجتبی از طریق پروسه قانونی خود رژیم بیرون نیومده و حتی حداقل پشتوانه درون خود نظام را هم نداره ، صرفا توسط باقیماندگان سپاهی فعلی گفتن باید بشه ، از این دیگ آبی گرم نمیشه 😏

راستی اگر متهم به خبرسازی نمیشم ترامپ امروز به خبرنگاران گفت خبر ندارید چه کسانی از رژیم جمهوری اسلامی از من درخواست مصونیت و تسلیم شدن کرده اند و می خواهند سلاح های خود را به زمین بگذارند!
                            داره از افراد کلیدی صحبت میکنه اونوقت پیاده نظام متوهم و خیالپرداز همونها اینجا دارن خبرسازی میکنند که رهبر بعدی چه شود!!!
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1724

کدوم وری هستی آقای عبدالحسین؟؟؟؟ کدوم سمت تاریخ ایستادی؟؟ سمت کاروان شترها ؟؟؟؟ 😲

تا الان فکر میکردم سمت ما هستی تا الان که دیدم اینو به خودت گرفتی و حرفهای خیلی عجیبی زدی!!!! 🤔

یعنی چی واقعا؟

شما با تحیلیل و شناخت خودت از این قوم باطل ازش خبر میسازی و تخبلات خودت را به جای خبر اینجا درج میکن؟؟؟
                              تازه به من که دقیقا دارم اخبار را نقل میکنم ، اونم اخباری که به صورت واقعیت داره در لحظه در کشور رخ میده افترا میبندی که آرزوهایم را در قالب خبر درج کرده ام ؟!! 😠

خوشبختانه آرزوهای من که با آرزوی میلیونها ایرانی هموطن یکی هست در حال برآورده شدن هستند ، تو پس چرا داری آرزوهای منو لایک میکنی؟!!!

این جمله بندی آخرت در مورد آرزو داشتن ئ این حرفا اما خیلی آشنا بود ، یک کلیشه تکراری رایج در سایبری ها ، فکرشم نمیکردم !! 😒🤧
                              ببینید دوست عزیز. مهم نیست من سمت شما باشم یا شما سمت من باشید. مهم اینه که تلاش کنیم سمت حق باشیم.
                              به قول یکی از اساتید شما حتی اگر کل عمر 47 ساله ی جمهوری اسلامی در سیاهچال های نظام شبانه روز شکنجه شده باشی هم باید موقع تحلیل بر اساس واقعیت ها نظر بدی نه این که ارزوهات رو به عنوان خبر درج کنی.
                              توی همین یکی دو روز یک بار با قاطعیت از ترور لاریجانی گفتی در حالی که اصلا چنین چیزی در کار نبوده یا انفجار جلسات خبرگان که از اساس کذب بوده!
                              در حالی که واقعیت و چیزی که داره اتفاق می افته کاملا خلاف چیزیه که شاید من و شما دوست داشته باشیم.
                              ممکنه ناراحت بشید. اما واقعیت کاری به ناراحتی و خوشحال شدن من و شما نداره. دقیقا مثل معامله در بازاره. بازار کاری نداره که شما داری سود می کنی یا ضرر. اون راه خودش رو می ره. من و شما هستیم که باید بدون ذره ای احساس و بر اساس شواهد و مدارک خودمون رو باهاش هماهنگ کنیم.

برای من سواله که واقعا اسرائیل و امریکا با این همه ادعای مجهز بودن به قوی ترین فناوری های روز دنیا و منابع اطلاعاتی و هوش مصنوعی چطور تونستن چنین حماقتی مرتکب بشن؟ راس هرم نظام تا سه چهار روز قبل منفورترین شخصیت سیاسی در کل دنیا بود و اگر اوضاع همین طور پیش می رفت بعید نبود به زودی نظام از درون فروبپاشه و سرنگون بشه. اما الان چطور؟یعنی این همه استراتژیست و اتاق های فکری که می گن توی امریکا و اسرائیل هستن متوجه بدیهیات نبودن؟ لابد نیستن دیگه.

نظر

• dornaa
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 1797

یعنی چی واقعا؟

بقول ایلان ماسک

زهی خیال باطل

نظر

در حال کار...
                                X