اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 2298

ما پیروز می شیم باس به کاخ سفید حمله پیبادی کنیم یا تونل بزنیم زیر کاخ سفید ما پیروز می شیم البته بعد از نابودی کامل
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 4189

بعد جنگ ۱۲روزه ..قیمت دلار از ۸۰تومان تا ۱۶۰ تومان رفت ...گرد وخاک جنگ بخوابه ...اینبارم دوبل میشه ...

نظر

• Comprehension of Markets
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 198

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        خاطره جالبی بود.
        رفسنجانی: من گفتم خیلی خوب، ما دیگه حرف دیگه ای نمیتونیم به شما بزنیم. فقط مسئله ما هست و خدا، بالاخره روز قیامت از من و شما در خصوص این همه مشکلات و ضرر برای نظام و مسلمونها برای حل نکردن مسائل با آمریکا می پرسند اگر شما به عهده میگیرید من دیگه حرفی ندارم ایشون گفت بله جواب خدا با من!

نظر

• Dexterous
          ستاره‌دار(35)
          • May 2012
          • 730

آکسیوس: آمریکا برای زدن ضربه نهایی به جمهوری اسلامی آماده میشود

پینوشت: دیدم وسط بازان نامحترم تاپیک بغلی تریبون دشمن اشغالگر شدن و فیک نیوز چپ جهانی رو غرغره میکنن مدام، گفتم من باب «همیشه شعبون یه بارم رمضون» این خبر رو کار کنم

پینوشت دو: شده مث پیامکهای حکومتی
          یکی نیس بگه د آخه ریتارد! اگه قرار بود دنبال این چرندیات باشیم که شبکه یکو باز میکردیم، نیازی به تو نبود
          Dexter is to kill killers
          DEXTEROUS too
          من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1924

ریتارد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 4189

بعضی اخبار جوری روی قیمت نفت ۱۱۴ دلاری مانور میدن که انگار نه انگار چندسال قبل ..نفت ۱۴۰ دلاری رو هم جهان بدون جنگ تجربه کرده ....
              این نفت ۱۱۴دلاری که آمریکا و اسراییل و اعراب رو اذیت نمی کنه ..فشار اصلی به اروپایی های مفت خور و چشم بادامی ها میاد ..اونا هم دندشون نرم چشمشون کور ...خیلی ناراحتن وارد گود بشن ..اینجوری بخوان ادامه بدن ...ترامپ بعدا از شرمندگیشون درمیاد ...
              دیگه کشورای منطقه و آمریکا تصمیمشون رو گرفتن ...و تا کاروتموم نکنن رضایت نمیدن ...مرگ یه بار شیون هم یه بار

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3662

کسی میدونه صندوق ذخیره ارزی عربستان و امارات چند میلیارد دلار هست؟
                و صندوق ذخیره ارزی ایران

نظر

• خوش بین
                  عضو فعال
                  • Jul 2022
                  • 398

تحقیر بن‌سلمان توسط ترامپ

دونالد ترامپ در حضور یک مجمع سرمایه‌گذاری سعودی در میامی با لحنی تحقیرآمیز خطاب به ولیعهد عربستان سعودی بن سلمان گفت: «او فکر نمی‌کرد که بیاید باسن مرا ببوسد، واقعاً این را باور نداشت… و حالا باید با من خوش‌برخورد باشد… بهتر است با من خوب باشد، باید این کار را بکند.

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1924

تا جاییکه من اطلاع دارم صندوق ارزی عربستان حدود 1200 میلیارد دلار و امارات هم در همین حدود و کمتر هست
                    دقیقا همون مقدار که ترامپ برای اتش بس در خواست کرده بود یعنی 2.5 تریلیون دلار !!!!!!

نظر

• خوش بین
                      عضو فعال
                      • Jul 2022
                      • 398

امارات اقامت همه ایرانیان خارج از کشور را باطل کرد؛ حتی مالکان دارای ویزای طلایی! امارات با وعده‌ی «اقامت ۹۹ ساله»، حدود ۵۳۰ میلیارد دلار از سرمایه‌ی ایرانیان را بلعید و حالا بدون کوچکترین توضیحی، اقامت آنها را یک‌طرفه لغو می‌کند. حالا فهمیدید چرا سردار آزمون‌ها و لیلا اوتادی‌ها سنگ امارات رو به سینه میزدن؟ پ.ن: اینه عاقبت وطن فروشی و خیانت به کشور! حقتونه بی وطنای حقیر!

نظر

• بیت کوین
                        عضو فعال
                        • Jan 2018
                        • 523

بیچاره مردم عربستان ==== 50 سال تورم زیر 5% و تویوتا سوار شدن و نفت شون را مثل آدمیزاد فروختن نه بدن برادران قاچاقچی براشون تحریم دور بزنن ==== عمرشون تو جنگ و فلاکت نگذشت === آخرش ترامپ به پادشاهشون گفته گاوشیرده و حالا گفته بیا باسن عمو را ببوس ==== آیا ارزشش را داشت ؟

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2523

برای درک این موضوع که بعد از خاموشی اون 90 نیروگاه ، چقدر مقدار واکسن فلج اطفال و دارو و مواد غذایی و... در این کشور فاسد می شود ،
                          چه اتفاقی در سیستم مالی می افتد و اینکه چه تعداد شغل بدون برق و سوخت قادر به ادامه کار خواهند بود و درک فجایعی که در این کشور 90 میلیونی اتفاق می اافتد ، چند درصد آی کیو لازم است ؟

مرتیکه احمق دوربین گرفته دستش رفته تو فروشگاه می گه ببین در این جنگ تو ایران هیچ اتفاقی نیافتاده همه چیز در ایران فراوان هست. اونقدر شعور ندارد بفهمد مردم از ماه ها قبل مشغول ذخیره سازی بوده اند.
                          اصلا شعورش نمی رسه بفهمد فردای روزی که برق قطع سراسری بشود ، با یک تاخیر زمانی کوتاه چه فجایعی در این کشور 90 میلیونی اتفاق خواهد افتاد.
                          حتما باید یک هفته بی برقی تجربه بشود یک عده نادان متوجه بشوند .

این جنگ ، جنگ بین ایران و امریکا و اسرائیل نیست.
                          آشکارا جنگ بین اسرائیل جنگ زده و انگلیس است.
                          انگلیس سالها پتانسیل های بالای اون منطقه زیبا در لبنان و کرانه باختری را در ترانزیت و لوجستیک ، به ویژه در تبادلات مالی و تجاری دنیا فلچ کرده و به آتیش جنگ بی وقفه کشیده است.
                          کرانه باختری و لبنان از زیبا ترین نقاط دنیا هستند. دقیقا بیخ گوش کانال سوئز . دقیقا بین سه قاره مهم دنیا
                          هاب های تجاری و لوجستیکی بخش بزرگی باید در لبنان و اسرائیل باشند . یک سر دیگر این هاب ها باید به هاب اصلی در بنادر و شهرهای خوش آب و هوای ایران متصل باشند ،
                          این هاب های تجاری با همین جنگ افروزی هایی که در خاورمیانه بر پا کرده اند به لندن و بنادر انگلیس منتقل شده

انگلیس با تولید تاپاله هایی مثل حزب ال و گروه های تروریستی مشابه و صادراتشان به لبنان و سوریه و ایران ، همه این مناطق را در 70 سال گذشته نه تنها به آتیش کشیده ، که وارد بازیها چند هزار میلیارد دلاری و جنگهای خون و پول به نفع خودش کرده است.
                          اتفاقا دیروز در یکی از کانال های خبری ماهواره ای تا اندازه ای همین موضوعات را تایید کرده بود. نوشته بود یک عده از کلاه سفیدها و حامیان ترامپ به دنبال فشار آوردن و افشا کردن نقش بانک مرکزی و سایر بانکهای انگلیس در این جریانات هستند.
                          ( جالبه نوشته بود بانکهای مرکزی انگلیس. مگر انگلیس چند بانک مرکزی دارد ؟ )
                          ظاهرا در پاریس هم یکی از بانکهای بزرگ متعلق به خانواده روتشایلد ها را برای تحقیق و تفحص تعطیل کرده اند ( به نظراتفاق بسیار بزرگ و بی سابقه ای است جسارت بستن یک بانک متعلق به این سیزده خانواده بزرگ تبه کار دنیا
                          .............................................

برا کی عر می زنی ؟
                          چرا حق مردم ایران را در تعیین نوع حکومت از طریق یک رفراندوم و انتخابات آزاد را به رسمیت نمی شناسید ؟
                          بین این دو راهی شکوفایی ایران و یا غزه و یمن شدن ، ایران را دارید به کدوم سمت هل می دهید ؟

مگر کور هستید نمی بینید همتایانتان برای حفظ منافع انگلیس ، با زیبا ترین مناطق پر استعداد دنیا در لبنان و غزه چه کرده اند ؟
                          با ایران هم همین کار را می خواهید بکنید ؟
                          کور خوانده ای زامبی . زهی خیال باطل
                          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2026/03/28, 23:20.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 3160

این تنگه اینقدر ها هم که می‌گند تنگ نیست!!! گشاده!!!
                            امروز تایلند و اندونزی ادعا کردند برای عبور کشتیهاشون به توافق رسیدند
                            پاکستان هم که به توافق رسیده بود
                            اروپا و ژاپن و کره هم که ظاهراً خصومتی ندارند و جز منع آمد و شد تعریف نخواهند شد
                            برای چین و هند هم که اینها جرات بستن مسیر ندارند...چون این دو کشور مقصد صادراتی کالاهای تحریمی هست
                            عربستان هم که نفتش رو از خط لوله غرب به شرق می‌بره و یکجورایی در حال دور زدن ۷ میلیون بشکه نفت صادراتی هست
                            بیشتر هیاهو و سر و صدا پیرامون بستن تنگه هرمز باعث یک جو روانی شده که به مرور خیلی کمرنگ تر خواهد شد

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 2298

جنگ فردا صبح ساعت ۷ و ۳۵ دقیه تموم می شه

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 2298

خوب خودتان را برای تورم آماده کنید اونم از نوع ۱۰۰ میلیون درصدی چنچ رژیم نداریم همه چی در حال تمام شدنه

نظر

در حال کار...
                                X