اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بیت کوین
    عضو فعال
    • Jan 2018
    • 541

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
    حکومت موقعی باخت و در مسیر سقوط قرار گرفت که پشتوانه اکثریت مردمی را از دست داد و تکیه داد به اقلیت!!!
    الان هم متاسفانه از نظر نظامی شدید کم آورده ، من هیچ صدای پدافندی تو این مدت نشنیدم که شلیک کنه !!!

روزهای بدی در پیش هست و امیدوارم تشخیص بنده اشتباه باشد و انشالله همه چیز بدون هیچ خسارت جانی و مالی به نفع اکثریت مردم تمام شود!
    جمهموری اسلامی 47 سال باد کاشت و حالا دارد طوفان درو می کند

با رعیت صلح کن وز جنگ خصم ایمن نشین

یکی را از ملوک عجم حکایت کنند که دست تطاول بمال رعیت دراز کرده بود و جور و اذیت آغاز نهاده تا بجائی که خلق از مکاید ظلمش بجهان برفتند و از کربت جورش راه غربت گرفتند. چون رعیت کم شد ارتفاع ولایت نقصان پذیرفت و خزینه تهی ماند و دشمنان زور آوردند

هر که فریادرس روز مصیبت خواهد

گو در ایام سلامت بجوانمردی کوش

بنده حلقه بگوش ار ننوازی برود

لطف کن لطف که بیگانه شود حلقه بگوش

باری به مجلس او در، کتاب شاهنامه میخواندند در زوال مملکت ضحاک و عهد فریدون. وزیرمَلِک را پرسید که هیچ توان دانستن که فریدون که گنج و مُلک و حشم نداشت چگونه مُلک برو مقرر شد؟

گفت آن چنان که شنیدی خلقی بتعصب برو گَِرد آمدند و تقویت کردند و پادشاهی یافت. گفت ای مَلِک چون گرد آمدن خلق موجب پادشاهیست، تو مر خلق را چرا پریشان میکنی مگر سر پادشاهی نداری؟

همان به که لشکر بجان پروری

که سلطان بلشکر کند سروری​

مَلِک گفت موجب گِرد آمدن سپاه و رعیت چیست؟ گفت پادشاه را کَرَم باید تا بدو گِرد آیند و رحمت تا در پناه دولتش ایمن نشینند و ترا این هر دو نیست​

نکند جورپیشه سلطانی

که نیاید ز گرگ چوپانی

پادشاهی که طرح ظلم افکند

پای دیوار ملک خویش بکند​

مَلِک را پند وزیر ناصح موافق طبع مخالف نیامد و روی از این سخن درهم کشید و بزندانش فرستاد، بسی برنیامد که بنی اعمامش بمنازعت برخاستند و بمقاومت لشکر آراستند و مُلک پدر خواستند​

قومی که از دست تطاول او بجان آمده بودند و پریشان شده بر ایشان گِرد آمدند و تقویت کردند تا مُلک از تصرف این بدر رفت و بر آنان مقرر شد​

پادشاهی کو روا دارد ستم بر زیردست

دوستدارش روز سختی دشمن زورآورست

با رعیت صلح کن وز جنگ خصم ایمن نشین

زانکه شاهنشاه عادل را رعیت لشکرست​

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 2300

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
      هیتلر:
      پست ترین انسان‌ها
      کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردندچون وطن ، مادر است و آنهازمینه‌سازی کردند تا من حتی بر مادرشان مسلط شوم.
      هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده
      ما هم خوشحال نیستیم می گم خوب بچه های مسولین به کاخ سفید خیلی نزدیک هستند به خودشان بمب و موشک و نارنجک ببندن عملیات انتحاری انجام بدهند به خدا قسم خود برای این حروم زاده ها مجلس داری می کنم نمی شه که زمان بخور بخور به مردم گلوله گرم هدیه بدهی و زمان جنگ انتظار همبستگی داشته باشی جور در نمی یاد امیدوارم دونه دونه شهید بشن برن بهشت دهن خودشان را سرویس کردند هی توقف جنگ توقف جنگ جنگ متوقف بشه ظرف دو ماه دلار ۲ میلیون تومان را رد می کنه
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• Sam40
        ستاره‌دار(24)
        • Oct 2020
        • 464

هیتلر: پست ترین انسان‌ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردندچون وطن ، مادر است و ...
        "Patriotism is the last refuge of the scoundrel"
        ... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 2300

ترامپ بی ناموس بچه های مسولین رو در تمام جهان در یک جا مثلا تگزاس جمع کن و با شلیک چند عدد موشک همه اونها رو بفرست بهشت و پایان جنگ رو اعلام کن

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1995

هیتلر:
            پست ترین انسان‌ها
            کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردندچون وطن ، مادر است و آنهازمینه‌سازی کردند تا من حتی بر مادرشان مسلط شوم.
            هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده
            اخرین تلاش یک بچه سرراهی...برای یافتن پدرواقعی ومادرهرجائیش

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 2300

پسران لامپ خانی و امثالهم چرا هنوز زنده اند

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 4159

این جنگ یکماه ادامه پیدا کنه بعدش قیمت مواد غذایی و دلار و بیکاری و ابرتورم اون یک عده کودن ارزشی و مفت خور کارمند دولت رو سر عقل خواهد آورد.

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 2300

ترامپ بی ناموس بچه های مسولین تو آمریکا رو بکش چرا به ما تو ایران بمب می زنی بچه های اینها تو آمریکا رو بکش آفرین بی ناموس

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 2300

این جنگ مشکوکه چرا ترامپ بی ناموس و قمار باز بچه های اینها که مقبم آمریکا هستند رو نمی فرسته بهشت

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3665

اخبار جدید امروز چی دارید؟

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 4159

اینم نتیجه مذاکره غیرمستقیم ، تو اون اتاق باش من این اتاق، مملکت رو به مسخره گرفتن، الان ۱۰ دقیقه هست که جنگنده بالای سرمون داره دور دور میکنه

نظر

• اسد-ص
                          ستاره دار(5)
                          • Feb 2011
                          • 732

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                          این جنگ مشکوکه چرا ترامپ بی ناموس و قمار باز بچه های اینها که مقبم آمریکا هستند رو نمی فرسته بهشت
                          چرت پرت ننویس آبروی رئیس علی رانیر

نظر

• HapuKumar
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 234

کار حکومت در جنگ خیلی سخته شده به نظر من!
                            بهرحال آمریکا و اسراییل دارن شدید حمله میکنن! این حکومت هم مگر چقدر مهمات و سلاح داره؟! از اونطرف هم یه سری از کردهای خائن و خشن و تجزیه گر هم دنبال حمله و جدا کردن کردستان هستن در این شرایط!
                            به نظر من حکومت باید از هر روشی میتونه، سعی کنه جنگ را متوقف کنه یا دست کم آتش بس موقت ایجاد کنه تا بتونه بیشتر بر اوضاع مسلط بشه و در این میان حتی بتونه رهبر جدید را معرفی کنه و یه ثبات نسبی برقرار کنه! اگر بتونه یک سیلی محکم هم به کردهای خائن بزنه!
                            البته شخصا امیدوارم جنگ هر چه زودتر تمام بشه برای همیشه!

نظر

• bahramkhaliran
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 927

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
                              حکومت موقعی باخت و در مسیر سقوط قرار گرفت که پشتوانه اکثریت مردمی را از دست داد و تکیه داد به اقلیت!!!
                              الان هم متاسفانه از نظر نظامی شدید کم آورده ، من هیچ صدای پدافندی تو این مدت نشنیدم که شلیک کنه !!!

روزهای بدی در پیش هست و امیدوارم تشخیص بنده اشتباه باشد و انشالله همه چیز بدون هیچ خسارت جانی و مالی به نفع اکثریت مردم تمام شود!
                              سلام
                              صبرسحرنزدیک است!
                              (خداوندفرمودبعضی ازمواقع دشمنان شماوخودرابه دست شمانابودمیکنم!)
                              اصولا درتکنولوژی دنیای امروزآن پدافندی که شماازآن نام می بریدفقط برای دلخوشی آدمهای ساده دل شلک میکنندوگرنه هیچ کاربردی ندارد
                              به همین خاطرکاوچرانهاسعی کردندایرانی راضعیف کنند!
                              ولی باهمه سختیهابه دستاوردهایی رسیده ایم که ناامیدی غرب وحشی حتمی است!
                              فقط صبرکنیدوبه بینیدآنکه بنده گی خالق هستی کردچه میکند!

نظر

• اکسیر
                                عضو جدید
                                • Jul 2025
                                • 14

اختیارات جدید به شورای موقت رهبری تفویض شد

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از تصویب واگذاری اِعمال بعضی از اختیارات رهبری از جمله عزل و نصب مقامات نظامی و انتظامی و اعلان صلح و جنگ به شورای موقت رهبری خبر داد.

نظر

در حال کار...
                                X