اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dexterous
    ستاره‌دار(35)
    • May 2012
    • 731

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
    🔹تنها در عرض ۴ روز، آمریکا تمام پایگاه‌های نظامی خود در خاورمیانه را که ۷۰ سال میلیاردها دلار برای ساخت و تجهیز آنها هزینه کرده بود، را با کلی تلفات انسانی از دست داد و تخلیه کرد ایران هم نه تنها آسمان بلکه نیروی دریایی خود را از دست داده خلاصه تلفات و خسارات همه طرف‌ها بالاست
    همچین میگه انگار دیگه قرار نیست به این پایگاهها برگرده و متروکه شدن

و طبق معمول اخبار آقای جمشیدی «که صرفا نقل قول میکنن»🎃🙄 درین راستاست که همه طرفها خسارت زیادی بهشون وارد شده (یه طرف رو که داریم میبینیم و لازم نیست کسی واسش شهادت بده، خروجی این علی الظاهر خبرها فقط القای اینه که به آمریکا لطمه سنگینی وارد شده اما اینو اگه مستقیم بگه اغلب میگن «بکی», لذا ناچاره اول یه لگد به جاعش بزنه و بعدش اینو بگه)

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
    ▪️سقوط شاخص‌ها

🔸بورس‌های منطقه‌ای با بازگشایی یکی پس از دیگری سقوط را تجربه کردند پس از دو روز توقف، شاخص سهام دبی (DFM) امروز ۴.۸۵٪ کاهش یافت و نزدیک به ۱۲ میلیارد دلار از ارزش خود را از دست داد. حتی کشورهایی که مستقیماً درگیر این بحران نیستند نیز تحت تأثیر قرار گرفته‌اند. شاخص بورس کره جنوبی حدود ۲۰ درصد کاهش یافته و نزدیک به ۴۵۰ میلیارد دلار از ارزش بازار آن کاسته شده است؛ اتفاقی که یکی از شدیدترین سقوط‌های روزانه در تاریخ این بازار محسوب می‌شود. در ژاپن نیز شاخص Nikkei حدود ۸ درصد افت کرده و نزدیک به ۶۵۰ میلیارد دلار از ارزش بازار سهام از بین رفته است. بازار سهام آمریکا هم وضعیت مشابهی دارد و مجموع ارزش آن تا اینجا حدود یک تریلیون دلار کاهش یافته است. شاخص سهام کره (KOSPI) در سه روز گذشته ۲۰٪ کاهش یافته و ۴۵۰ میلیارد دلار از بین رفته است. به علاوه، بازار سهام آمریکا تاکنون ۱ تریلیون دلار را از دست داده است.

🔹 مجموع این تحولات نشان می‌دهد که در حالی تنها در روزهای ابتدایی این درگیری قرار داریم، و هنوز حتی اقداماتی مانند اختلال گسترده در عبور نفتکش‌ها به‌طور کامل رخ نداده، همین سطح از تنش نیز توانسته تأثیرات قابل توجهی بر اقتصاد جهانی بگذارد
    اگه میخواستی روایت بیطرف و آبجکتیو ارائه بدی باید درصد سقوط رو میگفتی (اما خب هدف اصلا این نیست)
    و این رو هم قید میکردی که نوسانهای درین حد چه قدر شایع یا نادر اند
    طرف میگه بورس امریکا یک تریلیون دلار ارزشش رو از دست داد
    اما نمیگه همون بورس کلش چنده که یک تریلیونش کاهش پیدا کرده
    ته تهشو بچلونی باز هم میخواد بگه اونا خیلی ضربه خوردن
    و فقط هم همینو میخواد بگه
    اما نمیتونه مستقیم بگتش
    اگه اونکارو میکرد که میشد دورنا!

پ.ن. یه ضرب المثل انگلیسی میگه:
    اگه مثل اردک راه میره
    صدا اردک هم میده
    لابد اردکه

اونی هم که به مناسبت های مختلف اخباری رو «نقل» میکنه که میخوان بگن فقط جاعش نیست که با خاک کوچه یکی شده و طرف مقابل هم لطمات سنگینی خورده، لابد تصادفی چنین نمیکنه

Dexter is to kill killers
    DEXTEROUS too
    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3665

مایک والتز، نماینده آمریکا در سازمان ملل خطاب به سعید ایروانی گفت: او باید هنگامی که در خاک آمریکا نشسته مراقب کلماتش باشد

نظر

• amir12
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 835

حکومت موقعی باخت و در مسیر سقوط قرار گرفت که پشتوانه اکثریت مردمی را از دست داد و تکیه داد به اقلیت!!!
        الان هم متاسفانه از نظر نظامی شدید کم آورده ، من هیچ صدای پدافندی تو این مدت نشنیدم که شلیک کنه !!!

روزهای بدی در پیش هست و امیدوارم تشخیص بنده اشتباه باشد و انشالله همه چیز بدون هیچ خسارت جانی و مالی به نفع اکثریت مردم تمام شود!

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5321

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
          حکومت موقعی باخت و در مسیر سقوط قرار گرفت که پشتوانه اکثریت مردمی را از دست داد و تکیه داد به اقلیت!!!
          الان هم متاسفانه از نظر نظامی شدید کم آورده ، من هیچ صدای پدافندی تو این مدت نشنیدم که شلیک کنه !!!

روزهای بدی در پیش هست و امیدوارم تشخیص بنده اشتباه باشد و انشالله همه چیز بدون هیچ خسارت جانی و مالی به نفع اکثریت مردم تمام شود!
          جملات درست ولی روزهای بد برای هرکه سر در آخور این رژیم داشته و دارد در پیش است و هرچه برای آنها بد باشد برای مردم ایران خیر و برکت است
          که تنها بدی و بدترین بدی ها فقط از جانب خود این رژیم تا به الان به مردم رسیده

من باعث و بانی هر بدی دیگری مانند حمله به بیمارستان و مدارس را در هر حالتی بر عهده رژیم اسلامی میدانم
          چه از لحاظ اصابت موشکهای اسرائیلی به مدارس و بیمارستانها که بر طبق تمام شواهد و اخبار و حتی تصاویری که خود ارکان حکومت از خود نشر داده اند به پایگاه ها و مخفی گاه های خود رژیم و ایادی بزدلش تبدیل کرده اند

و چه به استناد تاریخچه سیاه جنایات این رژِیم علیه خود مردم ایران از سینما رکس و انفجار حرم امام رضا و شاهچراغ و هواپیمای اوکراینی تا کشتار بیشرمانه دی ماه اخیر، بر این باورم که این رژیم در حال نابودی در لحظات آخر مرگ خفت بارش از هیچ جنایت دیگری علیه ما مردم از جمله حمله خودی به مدارس و بیمارستانها برای مظلوم نمایی و تبلیغ علیه دشمنان خود در داخل با سایبری های سیمکارت سفیدش و در خارج خصوصا بوسیله بازوهای نایاکی اش دریغ نخواهد کرد .

دشمنی این رژیم و پیروانش بارها و بارها علیه هویت و جان و مال ما ایرانیان اثبات شده است و هیچ مکر و خدعه ای دیگر بر انحراف افکار عمومی اثری ندارد
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/03/05, 01:00.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5321

خبر

ترامپ : هرکسی که بخواهد در رژیم جمهوری اسلامی رهبر شود در نهایت کشته خواهد شد.

از الان به امت اسلامی تسلیت و به ملت ایران تبریک عرض میکنم! 😂🤗

نظر

• bahramkhaliran
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 927

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

جملات درست ولی روزهای بد برای هرکه سر در آخور این رژیم داشته و دارد در پیش است و هرچه برای آنها بد باشد برای مردم ایران خیر و برکت است
              که تنها بدی و بدترین بدی ها فقط از جانب خود این رژیم تا به الان به مردم رسیده

من باعث و بانی هر بدی دیگری مانند حمله به بیمارستان و مدارس را در هر حالتی بر عهده رژیم اسلامی میدانم
              چه از لحاظ اصابت موشکهای اسرائیلی به مدارس و بیمارستانها که بر طبق تمام شواهد و اخبار و حتی تصاویری که خود ارکان حکومت از خود نشر داده اند به پایگاه ها و مخفی گاه های خود رژیم و ایادی بزدلش تبدیل کرده اند

و چه به استناد تاریخچه سیاه جنایات این رژِیم علیه خود مردم ایران از سینما رکس و انفجار حرم امام رضا و شاهچراغ و هواپیمای اوکراینی تا کشتار بیشرمانه دی ماه اخیر، بر این باورم که این رژیم در حال نابودی در لحظات آخر مرگ خفت بارش از هیچ جنایت دیگری علیه ما مردم از جمله حمله خودی به مدارس و بیمارستانها برای مظلوم نمایی و تبلیغ علیه دشمنان خود در داخل با سایبری های سیمکارت سفیدش و در خارج خصوصا بوسیله بازوهای نایاکی اش دریغ نخواهد کرد .

دشمنی این رژیم و پیروانش بارها و بارها علیه هویت و جان و مال ما ایرانیان اثبات شده است و هیچ مکر و خدعه ای دیگر بر انحراف افکار عمومی اثری ندارد
              سلام
              لابدحمله آمریکا واسرائیل (ملعون)وکشتن دانش آموزان مینابی هم کارخودشون است!؟
              درایران قدیم خارجی رااجنبی می خواندند!
              ولی امروزه اوراصاحب می خوانند!

نظر

• MNB1984
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 420

تلسیدی
                نتلس نتلس🤣🤣

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1724

همه ی صداها رو بستن و ملت رو تهدید می کنن که اگر نطق بکشید از نظر ما با سربازان اسرائیلی فرقی ندارید. بعد که دیدن باز هم اکثریت ملت حاضر نیستن صدا و سیماشون رو ببینن و به شبکه های اجتماعی شون مراجعه کنن مزاحم حریم خصوصی شون می شن و براشون پیامک می فرستن. یعنی باورشون اینه که علت این که مردم باهاشون مخالفن اینه که حرفهاشون رو نشنیدن و اگر بشنون فدایی شون می شن!!!

دیشب پیامکی فرستادن در خصوص سقوط بورس های منطقه و جهان . من نمی دونم با وجود بورس دولتی 70 میلیارد دلاری شون که سالهاست مضحکه ی دنیا شده حتی یه ذره هم خجالت نمی کشن از فرستادن این گونه پیام ها؟ البته وقتی خوب دقت کنیم می بینم خجالت که چه عرض کنم. اینا در واقع اولش وقاحت بودن بعد دست و پا دراوردن.

نظر

• پیمان
                    ستاره دار (1)
                    • Sep 2020
                    • 891

درود دوستان
                    من نمیتوانم سامانه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه را باز کنم..... با اینکه دامین ایران رو داره
                    لینکی که من دارم : https://dara.csdiran.ir/login
                    چون گوگل کار نمیکنه نمیشه سرچ هم کرد
                    ممنون میشم اگه لینک دیگری وجود داره اعلام کنید.....از اینکه شاید جای طرح این سوال در این تاپیک نبوده عذرخواهی میکنم
                    با آرزوی ایرانی سرافراز و عاری از دروغ و فساد

نظر

• خوش بین
                      عضو فعال
                      • Jul 2022
                      • 403

هیتلر:
                      پست ترین انسان‌ها
                      کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردندچون وطن ، مادر است و آنهازمینه‌سازی کردند تا من حتی بر مادرشان مسلط شوم.
                      هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1927

ببین کار به کجا کشیده عرزشی حرف هیتلر رو استفراغ میکنه
                        این چیزی که نوشتی احیانا در مورد حمله اعراب و درست کردن مرقد و بارگاه و امازاده و پرستششون بعد ۱۴۰۰سال صدق نمیکنه ؟؟!!!

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5321

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                          هیتلر:
                          پست ترین انسان‌ها
                          کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردندچون وطن ، مادر است و آنهازمینه‌سازی کردند تا من حتی بر مادرشان مسلط شوم.
                          هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده
                          آفرین!

پس شما پست ترین هستید که با اسلامگرایان داعشی اجنبی و بیگانه با ایران و ایرانی ، در تصرف خاک ایران همکاری کردید که 47 سال از هیچ تعرض و تجاوزی به جان و مال و ناموس مردم ایران دست بر نداشتند.

تف و لعنت و نفرین ابدی بر شما بیوطن ها و وطن فروشان متجاوز تازی پرست 🤬
                          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/03/05, 09:59.

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1927

درمورد اینکه الان با عراقی جماعت برادر شدین و کلی مسئول مملکت عراقیه نظری نداری ؟؟
                            روسی و...چی؟؟؟
                            یه سری عرب و عربزاده ی غیر ایرانی به ایرانی جماعت که سعی میکنه وطنشو نجات بده و بیشتر از این نابود نشه دارن میگن وطنتو نفروش؟؟

خیلی از ما مردمم دیگه گوشمون با این چرندیات پره همون طور که ۴۷سال گوش این جماعت پر بود
                            تازه یادشون افتاده مام میهنی هم وجود داره

دیره

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1927

متعجبم اینا چرا واسه صدام مرقد نساختن برن زیارتش
                              عجیبه!!!

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 2300

راستی جنگ تموم بشه چی می شه ارزونی می شه اختلاسگران اعدام می شن بچه های مسولین بر می گردن دلار ارزان می شه خودرو و مسکن ارزان می شه دیگه کسی نمی ره سیسمونی از ترکیه بیاره هیچ کس نمی ره شرکت در لندن بخره پسر یه بنده خدای صاحب ۶۰ تا نفت کش نمی شه و.... یعنی چی می شه عجب
                                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
                                X