کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
ترامپ میاد میگه بامشورت من مجتبی روگذاشتن من به این نتیجه رسیدم بچه خوبیه وتاییدش کردم
وما به هدف خودمون رسیدیم وپایان جنگ رو اعلام میکنم
وبااین به نهمین جنگ هم پایان دادم
تو دوره اول ترامپ ازش پرسیدن نظرت در مورد نیروی قدس چیه ؟ === گفت کردها را می شناسم !! ==== ترامپ اسم نیروی قدس به گوشش نخورده بود === Quds , Kurds تو انگلیسی شبیه هم هستن ===
تو این جنگ هم نظر ترامپ مهم نیست === تصمیم گیر اصلی اسرائیله
طبق قانون مجلس خبرگان در مورد انتخاب رهبر مواردی چون آیت الله ... اصلح ... اعلم ... فقیه و عادل ذکر شده است!
بسیار در عجبم که چگو نه ممکن است این مدارج عالی یک شبه به یک جوان تفویض شود!!!
شیوه کار این ساختار بر اساس منطق و سیرت آدمی نیست که مثلا آن سوژه دچار تغییر و تحولی و ارتقایی پیدا کرده باشد ! !
شما از زاویه نگاه سیستمی ببین که یک مشت زامبی عرزشی برای همچین روزهایی تولید و پرورش داده که به آنها دستور میده تا چیزی را که نیست و وجود ندارد را باور کنند و بپذیرند و اطاعت محض کنند!
عرازشه موجوداتی کاملا OPEN هستند که همواره چاک دهن ، زیپ شلوار و جمجمه توخالی اش تا به آخر باز و آماده است و سیستم هروقت نیاز پیدا کند به راحتی در آن ترکیبی از 💩 و استفراغی از انواع خزعبلات و توهمات و جفنگیات و انواع باد معده را میریزد و عرزشی ارضا میشود و تمام و کمال میپذیرد، حتی باورشان شده که آدم هستند!
اما اگر ذره ای از حقیقت و راستی و درستی در آن بریزی یا آینه ای روبرویشان بگیری تا خود واقعی زامبی شان را ببنند، وحشی میشوند و خون آدمیان طلب میکنند که بریزند و بخورند و یا در شیشه کنند! 👺
خدا شما را لعنت کند............. خدا شما را لعنت کند ........... خدا شما را لعنت کند
آنهایی که لعنت خدا برایشان میخواهی به شما می خندند!
آنها دقیقا همانهایی هستند که همواره خود را خدا ترس میخوانند ولی به لعنت خدا میخندند چون از خودشان خیلی مطمئن هستند!!
چنین لعنتی که از دل سوخته بر می خیزد بر سر کسانی که خود را خداترس میخوانند بسیار متفاوت و مهیب تر از لعنت علیه کسی است که باوری به خدای ندارد ⚡
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نه اینکه مثلا این ۴۸ سال نکبت پول نفت مال مردم ایران بوده
روسیه و چین سهمی نداشتن؟
نیابتی های بی مصرف سهم نداشتن؟
حضرات دیکتاتور داخلی نبردند و ندزدیدند؟کنید
تهش بجز تورم و نکبت چیزی به مردم رسید؟
.
.
دیگه تاریخ این حرفها گذشته کور خوندید بتوانید مردم رو تهییج کنید
آنهایی که لعنت خدا برایشان میخواهی به شما می خندند!
آنها دقیقا همانهایی هستند که همواره خود را خدا ترس میخوانند ولی به لعنت خدا میخندند چون از خودشان خیلی مطمئن هستند!!
چنین لعنتی که از دل سوخته بر می خیزد بر سر کسانی که خود را خداترس میخوانند بسیار متفاوت و مهیب تر از لعنت علیه کسی است که باوری به خدای ندارد ⚡
بهتر وقتی می خندند آن صاحب عالم هم بهتر می داند با این شیطان پرستان چه کند
من همیشه دعا می کنم و می خواهم که طوری این ها را نابود کند که به ما انسان ها اسیبی وارد نشود..............
سناتور لیندسی گراهام، میگوید: «ونزوئلا و ایران ۳۱ درصد از ذخایر نفت جهان را در اختیار دارند؛ و مادر آنها شراکت خواهیم داشت.»،
لیندزی گراهام سناتور آمریکایی: وقتی «رژیم ایران سقوط کند، ما کلی پول درمیآوریم»
@
خیالت راحت ....نه آفتاب ازین داغتر میشه نه غلام ازین سیاه تر!!!
چه نفت ایران رو ببرن چه نبرن ...چه ایران در خطر تجزیه باشه یا نباشه ..چه رضا پهلوی باشه یا نباشه ...چه نفت بشه ۲۰۰دلار یا ۳۰۰ دلار ...بورس های بین المللی سقوط کنن یا نکنن ..این نظام منتظر لگد آخر هست تا روانه زباله دان تاریخ بشه ..وایضا طرفداراشم یه دنبالش...حالا هی تو ذهنت فانتزی سرهم کن
نظر