اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali5559
    عضو فعال
    • Apr 2025
    • 347

.....
    آخرین ویرایش توسط Ali5559؛ 2026/03/15, 19:53.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 3190

فریبرز جان....فرض می‌کنیم لیدر پهلوی نبود
      موسوی بود...تاج زاده یا خانم محمدی با هر فرد و گروه دیگه...نظر شخصی من این هست که الان همین جا هم نایستاده بودیم...شاید یکی دو گام عقب تر هم بودیم
      این حکومت تمامیت خواهی که یک دستش در چاه نفت بوده و یک دستش به اسلحه چطور قرار بوده ساقط بشه!!!؟
      الان این ردای لیدری به قامت چه کسی کاملا اندازه هست!!!
      اون شخص قرار بوده چیکار کنه؟
      از اعراب خلیج فارس تا ترکیه و پاکستان و چین و روسیه و اروپا و همه ...به دنبال بقای ج ا بودند و حتی هستند....فقط اسرائیل قائل به براندازی هست...میلیاردها دلار بودجه این مملکت هزینه شده در این سال‌ها برای بقای این ایدئولوژی و نابود کردن معترض ایرانی...فکر میکنید ساقط کردن اینها کارراحتیه!!!
      اگر ج ا نتونست یک کره شمالی شیعه اینجا تشکیل بده...صرفا بخاطر ۵۰ سال حکومت پهلوی بود...که زیر ساخت های اینجا فراهم کردند...فقط هم شخص منظورم نیست...تمام اون کارگزارانی که در آن سال‌ها زحمت کشیدند
      وگرنه الان با کره شمالی هیچ فرقی نداشتیم...همین یک ذره امید هم به دل این مردم برای تغییر اوضاع نبود

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1953

بدبینی من مربوط به سرنگونی ج.ا با حمله هوایی بود
        اینکه با این روش سرنگون نمیشه
        من چندان مخالفتی با پهلوی ندارم
        راه حل پیشنهادی من راه حل مسلحانه همزمان با فراخوان پهلوی بود و نه با دست خالی گوشت جلوی فشنگ سپاهی
        پهلوی اگر اینبار همینطوری فراخوان بده جنایت بشری کرده
        چون بهترین نیروها از دست میرن

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1953

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          فریبرز جان....فرض می‌کنیم لیدر پهلوی نبود
          موسوی بود...تاج زاده یا خانم محمدی با هر فرد و گروه دیگه...نظر شخصی من این هست که الان همین جا هم نایستاده بودیم...شاید یکی دو گام عقب تر هم بودیم
          این حکومت تمامیت خواهی که یک دستش در چاه نفت بوده و یک دستش به اسلحه چطور قرار بوده ساقط بشه!!!؟
          الان این ردای لیدری به قامت چه کسی کاملا اندازه هست!!!
          اون شخص قرار بوده چیکار کنه؟
          از اعراب خلیج فارس تا ترکیه و پاکستان و چین و روسیه و اروپا و همه ...به دنبال بقای ج ا بودند و حتی هستند....فقط اسرائیل قائل به براندازی هست...میلیاردها دلار بودجه این مملکت هزینه شده در این سال‌ها برای بقای این ایدئولوژی و نابود کردن معترض ایرانی...فکر میکنید ساقط کردن اینها کارراحتیه!!!
          اگر ج ا نتونست یک کره شمالی شیعه اینجا تشکیل بده...صرفا بخاطر ۵۰ سال حکومت پهلوی بود...که زیر ساخت های اینجا فراهم کردند...فقط هم شخص منظورم نیست...تمام اون کارگزارانی که در آن سال‌ها زحمت کشیدند
          وگرنه الان با کره شمالی هیچ فرقی نداشتیم...همین یک ذره امید هم به دل این مردم برای تغییر اوضاع نبود
          پست قبلی من خطاب به دوست گرامی کیوان بود نتونستم نقل قول بزنم

علیرضا
          ترامپ و دنیا خیلی این وضعیت تنگه هرمز را تحمل نمیکنند
          پهلوی کارش باید یک نقشه راه اول برای پیروزی باشه و بعد دوران گذار
          برداشت من از رفتار پهلوی اینه که اون اولویت راه رسیدن به پیروزی را حداقل تا اینجا درست تشخیص نداده
          عافیت طلبی و مسالمت آمیز؟؟؟یا مثل جمهوری اسلامی خشن؟

من پهلوی باشه یا موسوی یا محمدی برام فرقی نداره ولی بهترین راه اینه پهلوی با این افراد در داخل اجماع وهمکاری کنه
          مهم قانون اساسی جدید و تضمین اجرای اون هست
          وقتی قانون باشه دیگه نقش آدمها کمرنگ میشه و برمیگرده به تبحر اونها در مدیریت
          آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2026/03/15, 19:42.

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3665

نسل جدید بدبختی امروز رو مدیون پهلوی هستن
            دهه 1340 محمدرضا فریب آمریکا رو خورد اون طرح آمریکا رو تو ایران پیاده کرد
            همین طرح رو آمریکا بری جلوگیری از نفوذ کومونیست به ترکیه پیشنهاد داد
            ترک ها فریب نخوردن اگر قبول میکردن الان مردم ترکیه کاسه گدایی دستشون گرفته بودن

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5321

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              بدبینی من مربوط به سرنگونی ج.ا با حمله هوایی بود
              اینکه با این روش سرنگون نمیشه
              من چندان مخالفتی با پهلوی ندارم
              راه حل پیشنهادی من راه حل مسلحانه همزمان با فراخوان پهلوی بود و نه با دست خالی گوشت جلوی فشنگ سپاهی
              پهلوی اگر اینبار همینطوری فراخوان بده جنایت بشری کرده
              چون بهترین نیروها از دست میرن
              بله فهمیدم و کاملا قابل درک هست

یک جمله معروفی بود که میگفت اسلحه با اسلحه فقط صلح می آورد،
              آنکه با اسلحه ای بدست در برابر مردمی غیرمسلح خود را ابرقدقد مینامد مرد میدان نبرد نیست که اصلا مرد نیست

شاید هم آنها همچین برنامه ای داشته باشند ولی باید کنترل شده باشه ، هیچ چیزی بدتر از قرار دادن اسلحه دست نیروی کم سن و سال آموزش نیافته نیست، جو هیجانی که اسلحه به صاحب آموزش ندیده اش میده به مراتب میتونه برای همه خطرآفرین باشه، درست همونطوری که این رژیم اسلحه را بدست بسیجی های بچه سال در خیابان و ایست بازرسی ها داد و چه جنایتهایی که رخ داد و مسکوت ماند،
              بسیجی پخته اش هم بی مغز و خام است چه برسد به نطفه اش!

به همین دلیل در ادامه خوش بینی هام انتظار دارم اگر واقعا آمریکا هدفش پیروزی در این نبرد آخره، شاید نیروی نظامی آموزش دیده و محدودی وارد کشور کنه ، به چه شکل و ساختاری را نمیدانم،
              شاید از طریق استانهای جنوبی ، شاید با نیروهای ویژه کماندویی مستقیم بریزن تو پایتخت ، شاید اصلا از قبل اینجا نیروی آموزش دیده ای از قبل تدارک دیدند ،
              نمیدونم ولی نمیتونم ایران که هیچ ، دنیایی با ادامه حیات این داعشی های به قول خودشون هفت سر که از دهانشون به جز آتش فلاکت و بدبختی و مرگ بیرون نمیاد را تصور کنم.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1953

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

آنکه با اسلحه ای بدست در برابر مردمی غیرمسلح خود را ابرقدقد مینامد مرد میدان نبرد نیست که اصلا مرد نیست

شاید هم آنها همچین برنامه ای داشته باشند ولی باید کنترل شده باشه ، هیچ چیزی بدتر از قرار دادن اسلحه دست نیروی کم سن و سال آموزش نیافته نیست، جو هیجانی که اسلحه به صاحب آموزش ندیده اش میده به مراتب میتونه برای همه خطرآفرین باشه، درست همونطوری که این رژیم اسلحه را بدست بسیجی ها در خیابان و ایست بازرسی ها داد و چه جنایتهایی که رخ داد و مسکوت ماند.

به همین دلیل در ادامه خوش بینی هام انتظار دارم اگر واقعا آمریکا هدفش پیروزی در این نبرد آخره، شاید نیروی نظامی آموزش دیده و محدودی وارد کشور کنه ، به چه شکل و ساختاری را نمیدانم،
                شاید از طریق استانهای جنوبی ، شاید با نیروهای ویژه کماندویی مستقیم بریزن تو پایتخت ، شاید اصلا از قبل اینجا نیروی آموزش دیده ای از قبل تدارک دیدند ،
                نمیدونم ولی نمیتونم ایران که هیچ ، دنیایی با ادامه حیات این داعشی های به قول خودشون هفت سر که از دهانشون به جز آتش فلاکت و بدبختی و مرگ بیرون نمیاد را تصور کنم.
                دقیقا ترس من هم همین هست و میترسم فرصت از کف بره

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3665

نوشتار وقتی پشتش تفکر فلسفه نباشه محکوم به تکرار تاریخ هستش
                  آدم های زیادی اومدن و رفتن و کتاب ها نوشتن اما کتاب هاشون فقط بدرد سبزی فروشی برای پیچیدن سبزی لای کاغذ میخورد

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 2300

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

شاید هم آنها همچین برنامه ای داشته باشند ولی باید کنترل شده باشه ، هیچ چیزی بدتر از قرار دادن اسلحه دست نیروی کم سن و سال آموزش نیافته نیست، جو هیجانی که اسلحه به صاحب آموزش ندیده اش میده به مراتب میتونه برای همه خطرآفرین باشه، درست همونطوری که این رژیم اسلحه را بدست بسیجی های بچه سال در خیابان و ایست بازرسی ها داد و چه جنایتهایی که رخ داد و مسکوت ماند،
                    بسیجی پخته اش هم بی مغز و خام است چه برسد به نطفه اش!

سلام و ارادت به نزر بنده حقیر با توجه به صحبتهای بی بی و جمع بندی از صحبتهای ترامپ اشغال جزایر جنوبی ایران مثل خارک و قشم و کیش و آزاد سازی تنگه هرمز و سپس هر سه ماه الی شش ماه یکی از استانها اشغال می شه همراه با جنگهای نامنزم و چریکی در داخل محدوه باقی مانده از حکومت آخوندکها آخوندیها به حرف چرچیل ایمان دارند بقا در پیروزی و مبارزه هست اعلام باخت کنن سربریده خواهند شد همگی با هم
                    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 570

سلام و عرض ادب...
                      همون اول عرض میکنم؛ هزاران بار آرزو میکنم که تحلیلم از اساس اشتباه باشد و روزهای خوب پیش رو....
                      -من هم به نظرم موافقان حکومت فعلی حداکثر 10 تا 20 درصد جمعیت اند اما متاسفانه برخیشان واقعا معتقدند و همیشه پای کارند و خب هم زور و اسلحه و قدرت و رسانه دارند...
                      اما تا اینجای کار حکومت فعلی هم با این پیروان اقلیت؛ به نظرم شطرنج خوب و جانانه ای بازی کرده (البته صرفا در مورد موضوع جنگ نظرم هست) کشاندن جنگ به 15 کشور، نگه داشتن مردم در دورهمی های هر شبی در خیابان ها و حتی مدیریت بحث فقدان رهبری؛ البته به نظرم شاید خود ترامپ و بی بی هم فکر این سطح از مقاومت یا واکنش رو نمیکردند!
                      از اول نه مخالف شاهزاده بودم نه موافق، البته به نظرم در شرایط فعلی تنها گزینه است، اما متاسفانه فکر میکنم مثل اعتراضات دی ماه برای وضعیت فعلی هم برنامه دقیق و مشخصی ندارند، یعنی شواهد فعلی که اینطور نشون میده، فکر میکنم با این برنامه ی مبهم و نامشخص مخالفان؛ هر چه طولانی تر شدن جنگ شانس هر تغییری رو کمرنگ تر میکنه...
                      خلاصه فکر میکنم اگر اینها بمانند، قلدرتر و بیرحم تر و حق به جانب تر از گذشته با اکثریت مردم مخالف برخورد خواهند کرد و خب دلایل کمی هم برای این قلدری و بیرحمی نخواهند داشت...

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 2300

آخوندها بمانند بخواهبم یا نخواهبم متونن اعلام ابر فدرتی بکنند بدون هیچ گونه جهت گیری هنوز هنوز بمباران گسترده انجام نشده یعنی اتفاقی هم شده بیان مسکونی رو بمباران گسترده بکنند اینها تسلیم خواهند شد

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 2300

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب...
                          همون اول عرض میکنم؛ هزاران بار آرزو میکنم که تحلیلم از اساس اشتباه باشد و روزهای خوب پیش رو....
                          -من هم به نظرم موافقان حکومت فعلی حداکثر 10 تا 20 درصد جمعیت اند اما متاسفانه برخیشان واقعا معتقدند و همیشه پای کارند و خب هم زور و اسلحه و قدرت و رسانه دارند...
                          اما تا اینجای کار حکومت فعلی هم با این پیروان اقلیت؛ به نظرم شطرنج خوب و جانانه ای بازی کرده (البته صرفا در مورد موضوع جنگ نظرم هست) کشاندن جنگ به 15 کشور، نگه داشتن مردم در دورهمی های هر شبی در خیابان ها و حتی مدیریت بحث فقدان رهبری؛ البته به نظرم شاید خود ترامپ و بی بی هم فکر این سطح از مقاومت یا واکنش رو نمیکردند!
                          از اول نه مخالف شاهزاده بودم نه موافق، البته به نظرم در شرایط فعلی تنها گزینه است، اما متاسفانه فکر میکنم مثل اعتراضات دی ماه برای وضعیت فعلی هم برنامه دقیق و مشخصی ندارند، یعنی شواهد فعلی که اینطور نشون میده، فکر میکنم با این برنامه ی مبهم و نامشخص مخالفان؛ هر چه طولانی تر شدن جنگ شانس هر تغییری رو کمرنگ تر میکنه...
                          خلاصه فکر میکنم اگر اینها بمانند، قلدرتر و بیرحم تر و حق به جانب تر از گذشته با اکثریت مردم مخالف برخورد خواهند کرد و خب دلایل کمی هم برای این قلدری و بیرحمی نخواهند داشت...
                          سلام و ارادت که البته بی بی به فکر کشاندن ایران به جنگ داخلی هست به هر طریق ممکن تا ابنها مشغول خودشان باشند البته اسراییل یک حمله اتمی محدود به قسمتی از کویر مرکزی ایران هم بعید نیست یا اینکه اینها اعلام اتمی شدن بکنند

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5321

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                            آخوندها بمانند بخواهبم یا نخواهبم متونن اعلام ابر فدرتی بکنند بدون هیچ گونه جهت گیری هنوز هنوز بمباران گسترده انجام نشده یعنی اتفاقی هم شده بیان مسکونی رو بمباران گسترده بکنند اینها تسلیم خواهند شد
                            دوران آخوندها تمام شد رفت ، آخوند با یک فوت محو میشه، آخوند اسلحه نداره ، دیگه قدرت شرعی هم نداره ،
                            نامه افشا شده اطلاعات سپاه در پشت صحنه انتخاب یک روح بعنوان رهبر و تهدید هر عضو خبرگان رهبری که اراده سپاه را برنتابد و سایر نشانه های واضح و آشکار نشان میده کل قدرت و ارکان کشور دست سپاهی هاست و استفاده ابزاری از آخوند صرفا برای تظاهر به قانونگرایی هست ، قوانینی از رژیم که حتی همانها هم توسط سپاه رعایت نمیشود.

دشمن ایران سپاهی است که خود آخوند تربیتش کرد و حالا همان سپاه صاحبش را قورت داده !
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2412

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

مگه فکرهم داری

راستی از ابرام و دادشاش چه خبر؟

بتاریخ 20 اسفند 404

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                              [B]اگر نمیدانی بدان

[COLOR=#e74c3c]شهادت خامه ای توسط خودش دراولین حمله برنامه ریزی شده بود[/COLOR][/B]

خامنه ای باشهادت خودخواسته اش به کل اروپا امریکا وعربها رکب زد

[COLOR=#d35400]توضیحات رو درهفته اینده میدم[/COLOR]

بتاریخ سیزدهم اسفند 404

[B]یکهفته گذشت[/B] بتاریخ 16 اسفند 404

ادامه دارد داستان درهفته اینده
                              واما ادامه داستان امروز 18 اسفند 404

ایران برای عیدفطر دارای بمب اتم خواهد بود[/QUOTE]

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• HapuKumar
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 234

گاهی، در حد روزی 4-3 دقیقه، که تلویزیون و شبکه های خبر 1 و 2 را نگاه میکنم که انصافا خبر رسانی بسیار عالی و دقیق و درستی دارند، تجمعات شبانه مردمی را از مناطق مختلف کشور نشون میده، که واقعا پرشور و پرجمعیت و حماسه ای هستن!
                                آفرین، همینطور هر شب برید بیرون و سنگرها را خالی نکنید! مولا نگهدار همه شما باشه!
                                😋
                                من که خودم در روستای کوچک و دور افتاده ای زندگی میکنم که متاسفانه نه از بمب خبری هست و نه از هواپیماهای غول پیکر آمریکایی! حوصله هم ندارم شبها در این سرما برم در تجمعات شبانه در شهرهای دور!
                                لطفا ولی برید شما حتما و ننمایید صحنه را تهی!
                                😊

نظر

در حال کار...
                                X