اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
    تو بدون شرح مرحوم فتحعلی اویسی میگفت دیجیتالم کجا بود
    دوربین مخفیم کجا بود/:.smilingsmiley.:/
    یه مرحومی هم می‌گفت
    الحیا نصف الدین
    مهمترین حدیث از نظر من

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4132

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      دیر اومدی برادر و اشنائی نداری
      نفی حال را بالا اوردیم از بس مرتکبش شدیم از سالها قبل و دیگه لزومی نمی بینم مکرر یه سری واضحات را بارها و بارها تکرار کرد . دهه نودی ها هم بهش رسیدند دیگه یه سری ادم 40-50 ساله به بالا چیو نفی کنند ؟ به هر نتیجه ای که باید میرسیدیم دیگه رسیدیم
      اخبار و حوادث و اینجور چیزا هم که در رسانه ها و شبکه های اجتماعی سه سوته در اختیار است . حالا لزوما من باید روی اینها مانور بدم تا ثابت شود نفی حال میکنم ؟

مشکل همینه . تا یکی دهن باز میکنه و چیزی میگه فکر میکنید نفی حال نمیکند یا حال را قابل نفی نمیداند در صورتیکه هرگز و هرگز چنین نیست

یا فکر میکنید هر کی روزی 10 تا کامنت نفی حال بگذاره اینجا ، اون کارش درست تر است
      سوء تفاهم نشه در کلیت موضوع مطرح شده در این کامنت ، خودمو گفتم و عملی شخصی است . به احدی قصد توصیه نبود یا نیست ، نقدی هم بر دیگران نیست ، حمل بر جسارت نباشد /:.rolleyessmileyani
      پیشاپیش شفاف سازی کردم سوء برداشتی صورت نگیرد

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2143

درود
        اینجا خیلی چیزا به چیزای بی ربط دیگه باید ربط داشته باشه . من که با این مقوله اشنائی کامل دارم شما هم صبر کن کمی عرقتون خشک بشه بهتر متوجه میشی /:.rolleyessmileyani
        مسلماً منظورتون با منه ، درسته ؟
        خب البته قبول دارم که قلمم ، متفاوت و غیر معمول است
        هرچند سعی میکنم طوری بنویسم که مخاطبم عام باشه
        لاکن اگه کسی منظورم رو نگرفت ، اصراری به تفهیم همگان ندارم

در مورد شما
        اون روز رفتم اون پست ها که شماره دادی رو نگاه کردم
        همه چیز رو مفصل و بیش از مفصل توضیح دادم
        توضیح بیشتری ندارم جز اینکه همون پستها رو دوباره تکرار کنم !!!
        اگه مقبول طبع حضرتعالی واقع نشد ، به بزرگی خودت ببخشید !!!

چون میدونستم آدم فوق العاده حساسی هستی ، دیگه ادامه ندادم...

در بحثی که جناب پورنیکدست داشتم گفتم که
        هرکس مسائل رو با عینک خاص خودش میبینه
        ولی مهمتر اینکه عینک یا همون نگرش افراد هم دست خودشون نیست
        هزاران عامل دست به دست هم دادند که نگرش افراد رو تشکیل یا تغییر بدهند
        مثلاً نباید انتظار داشته باشیم یک شخصیت احساسی با یک شخصیت منطقی دیدگاه مشابه ای به قضایا داشته باشند

وقتی ربط دو مقوله را با هم نمی فهمیم نباید فوراً بگیم گودرز چه ربطی داره به شقیقه ؟!
        باید یه کم صبر کنیم در جریان حال و هوا و جوّ حاکم بر بحث قرار بگیریم
        یه کم فکر کنیم ، یه کم مطالعه کنیم ، یه کم سرچ کنیم ، یک کم...
        بعد تا حد زیادی ربطشو میفهمیم ، اگه نفهمیدیم میتونیم مودبانه سوال کنیم

من قبول دارم دیدگاه ها و قلمم رایج و متعارف نیست
        ولی شما هم قبول کن که آدم خیلی خاصی هستی
        تصور ما از سایر کاربران بر اساس قضاوت ما از دیدگاه های آنهاست
        بنده قبلاً تصور دیگری از شما داشتم که متأثر از نوشته های شما بود
        وقتی گفتی یک مهندس حدود 40-50 ساله ... مغزم هنگ کرد

من معمولاً کاربرانی که خشونت کلامی یا توهین آمیز دارند رو ایگنور میکنم
        شما بارها مستقیم و غیرمستقیم با انحاء مختلف کنایه و توهین کردید
        نمیدونم چرا یک حسی میگه نیاز به ایگنور شما نیست !
        احتمالاً فامیل ، همسایه و... از آب در اومدیم ... کجایی هستی ؟
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2143

همه ما آدمها مثل کتاب می مونیم

گاهی یک کتابی چاپ بیستم با چند ده هزار تیراژ هست
          آدم به سختی یک فصلشو میخونه ، میگه این مضخرفه ، میندازش دور

اینکه آدمی نمیتونه با یکی دیگه ارتباط بگیره ، چیز عجیبی نیست
          خب گاهی پیش میاد ، کاریش نمیشه کرد ، مهم هم نیست
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4132

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
            مسلماً منظورتون با منه ، درسته ؟
            خب البته قبول دارم که قلمم ، متفاوت و غیر معمول است
            هرچند سعی میکنم طوری بنویسم که مخاطبم عام باشه
            لاکن اگه کسی منظورم رو نگرفت ، اصراری به تفهیم همگان ندارم

در مورد شما
            اون روز رفتم اون پست ها که شماره دادی رو نگاه کردم
            همه چیز رو مفصل و بیش از مفصل توضیح دادم
            توضیح بیشتری ندارم جز اینکه همون پستها رو دوباره تکرار کنم !!!
            اگه مقبول طبع حضرتعالی واقع نشد ، به بزرگی خودت ببخشید !!!

چون میدونستم آدم فوق العاده حساسی هستی ، دیگه ادامه ندادم...

در بحثی که جناب پورنیکدست داشتم گفتم که
            هرکس مسائل رو با عینک خاص خودش میبینه
            ولی مهمتر اینکه عینک یا همون نگرش افراد هم دست خودشون نیست
            هزاران عامل دست به دست هم دادند که نگرش افراد رو تشکیل یا تغییر بدهند
            مثلاً نباید انتظار داشته باشیم یک شخصیت احساسی با یک شخصیت منطقی دیدگاه مشابه ای به قضایا داشته باشند

وقتی ربط دو مقوله را با هم نمی فهمیم نباید فوراً بگیم گودرز چه ربطی داره به شقیقه ؟!
            باید یه کم صبر کنیم در جریان حال و هوا و جوّ حاکم بر بحث قرار بگیریم
            یه کم فکر کنیم ، یه کم مطالعه کنیم ، یه کم سرچ کنیم ، یک کم...
            بعد تا حد زیادی ربطشو میفهمیم ، اگه نفهمیدیم میتونیم مودبانه سوال کنیم

من قبول دارم دیدگاه ها و قلمم رایج و متعارف نیست
            ولی شما هم قبول کن که آدم خیلی خاصی هستی
            تصور ما از سایر کاربران بر اساس قضاوت ما از دیدگاه های آنهاست
            بنده قبلاً تصور دیگری از شما داشتم که متأثر از نوشته های شما بود
            وقتی گفتی یک مهندس حدود 40-50 ساله ... مغزم هنگ کرد

من معمولاً کاربرانی که خشونت کلامی یا توهین آمیز دارند رو ایگنور میکنم
            شما بارها مستقیم و غیرمستقیم با انحاء مختلف کنایه و توهین کردید
            نمیدونم چرا یک حسی میگه نیاز به ایگنور شما نیست !
            احتمالاً فامیل ، همسایه و... از آب در اومدیم ... کجایی هستی ؟
            فرار رو به جلو ... ؟ اهانت و متلک که دادخواست من بوده و من خواهان و شما خوانده از مدتها قبل

شما اولین بار در تاپیک جو بازار به من اهانت کردید و چند بار گفتم و جوابی نشنیدم . مستقیم نبود . در جواب به ایدی دیگری بود و در قالب شعر ... میتونم برم پیداش کنم حمل بر خود ستائی نباشه حافظه خوبی دارم ( دو المپیاد ریاضی استانی در پرونده دبیرستانی دارم و هنوزم حافظه کار میده ) در حالی که هیچ بحث و به قول معروف صنمی با شما تا اون موقع نداشتم

قبلا هم گفتم من کینه ای نیستم . در دنیای حقیقی معروفم به اینکه فلانی ( من ) فلان حرف یا عمل امروز رخ داده را فقط مختص امروز میداند و فردا فراموش میکند مگر اینکه حرف یا عمل ابعاد وسیعی داشته باشد . الانم سوء برداشت نشه که کینه به دل دارم . فقط در مقام دفاع و توضیح در ازای انچه گفتید دارم میگم

بحث احساسی و منطقی نیست . اینکه مرا احساسی بدانید و خود را منطقی ، قضاوتی است یکطرفه بر مبنای کسی که نمیگه ماستم ترش است !!! نمیدونم چی گفتم که فکر میکنید احساسی هستم ؟ البته عاطفی هستم و با محوریت انسان دوستی ( حالت کلی ) ولی اون احساسی بودن که شما فکر میکنید خیر

من اگر احساسی بودم در خیلی موارد همراهی جمعی میکردم در حالی که اتفاقا چنین نمیکنم و بازم اتفاقا منم که خیلی جاها سعی میکنم منطق در کلام و عمل را رعایت کنم ( اینم بر اساس همان ماست ترش در نظر بگیرید . قضاوت با دیگران )
            بارها گفتم در این جهان ، ارادت محض و خلوص نیست بی حد و اندازه به ادمها متخص پدر مادر و فزرند است . این یعنی احساسی نبودن به اون مفهومی که شما میپندارید

از ذکر این موضوعات ، منظورم برتری جوئی در هیچ زمینه ای نیست . هرگز

انچه شما به قول خودتون با عینکتون برداشت کردید را تحلیل میکنم
            همینکه که میگید وقتی فهمیدم مهندس ... هستید مغزم هنگ کرد خودش نوعی جسارت است که از اینم میگذرم

بارها و بارها متلک های غیر مستقیم در کامنتهای متعدد داشتید و چندین بار اعلام کردم . الان نمیخوام دادگاه تشکیل بدم و خودم دادستانش باشم . محض اطلاع میگم
            اونی که گفتید در جواب جناب پور نیکدست توضیح دادید جواب کامنتهای من نبود . یه سری کلی گوئی بود . بحث منحصرا در مورد ارتباط کشورهای مثال زده شما بود با مناقشه منطقه ای ، شما کلی گوئی داشتید و این جواب نبود
            کلی مثال زدید که بگید اسرائیل بحث اشغال گری ندارد . خب اینو واضح بگید نیازی به این همه مثال بی ربط از نظر من نبود

البته بازم تاکید میکنم الان نمیخوام بگم چرا جواب دو کامنت ذکر شده با شماره هائی که گفتم را ندادید . اصلا مهم نیست . شاید بهتر .... که قضیه کش کمتری یابد

اون گودرز و ... در این مورد نباید با این لحن میگفتم و اینو عذر خواهی میکنم

در مورد ایگنور ...
            هر طور صلاح میدونید
            اینکه میگید این کارو نمیکنید حمل بر خودستائی نباشه شاید حس میکنید حرفهام قابل شنیدن است /:.rolleyessmileyani بسیاری از کامنتهای من خلاف جهت رودخانه ای بوده که خیلی ها اینجا همراه جریان آبش هستند و اتفاقا شنیدنش شاید برای خیلی ها الان تو ذوق بزنه ( بر اساس گرایش فکری و سیاسی ) ولی به مرور زمان میتونه تفاوت را بهتر نشون بده که این تفاوت دلایلی داشته

حتی نظرات بورسی و اقتصادی من برخی مواقع حاوی نکاتی است که خلاف جهت رودخانه است و قابل شنیدن و البته نه الزاما درست بودن . خودم میگم نه الزاما درست بودن . بعضی جاها یه تلنگر کوچک هم کفایت میکند

کجائی بودن .... باید متوجه شده باشید عجیبه چرا متوجه نشدید

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3124

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              نکته سنج جالبی بود @};-
              درود
              شماها این پست رو چجوری خواندید؟
              ایشون انتقاداتی که بی فور سیتی نسبت به من داشت رو، به من نسبت دادند
              در واقع میگن که من هم یک ج.ا دیگه هستم.
              برداشت من این بود!!!!!!

" چه کلید واژه های بسیار خوبی برای تعریف "جمهوری اسلامی " : "
              .

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1641

معلوم نیست توبمبهای اسراییل چی کار گذاشتند...لامصب..یه برج رو توچندثانیه...صاف میکنه...انگار توهرطبقه برج..چندتن تی ان تی کارگذاشته باشن وهمزمان همه را باهم منفجرکرده باشن...حالا طبق ادعا(که به هیچ وجه نمیتونه واقعی باشه)...میگن500 کیلومتر تونل زیر زمینی هم که وجود داشته باشه...فقط احتیاج بهکمتراز500تا بمب هست....
                یه تحلیلگر میگفت...دلیل نفوذپذیری گنبد آهنین...برمی گرده به خسیس بودن قوم یهود...یعنی طبق پروتکل...به ازای هر راکت پرتاب شده از غزه...باید دوموشک برای رهگیری ارسال بشه....اما هر موشک حدود 80هزار دلار قیمت داره...پس گنبد فقط به پرتاب یک موشک بسنده می کنه...که گاهی باعث میشه...بعضا گنبد به اصطلاح سوراخ بشه....خصوصا که راکتهای پرتابی از غزه..احتمالا..فقط چند صد دلارقیمت داشته باشه...

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1641

به بهانه های واهی...دومدال پاراالمپیک ایران توسط چین بازپس گرفته شد....این نامرد حتی به معلولین هم رحم نمی کنه...

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3065

جورج اورول رمان ۱۹۸۴ را می‌نویسد، ما آن را زندگی می‌کنیم! باید تبریک گفت به انسان که وهم جدا بودن از باقی طبیعت به او حق خط‌خطی کردن سرنوشت زمین و ساکنان‌اش را می‌دهد! انگار ما پا بسته به غلتک‌ها روی ریل‌هاییم که الگویی معیوب و شوم را در حلقه‌های پرتکرار، بارها بر تن جهان رسم می‌کند. جنگ/خشونت/کشتار/ویرانی.

الگوهایی برخاسته از انکار یک حقیقت: تفاوت (از جغرافیا گرفته تا تن) دلیل مضحکی‌ست برای احساس بهتر، بالاتر یا برتر بودن از دیگری/از ملتی/از طبیعت. ما متفاوتیم، جدا نیستیم. و آنکه در قدرت و طمع ریشه دوانده، در نفی این حقیقت و به بهانه‌ی اِعمال! آزادی و صلح و پیشرفت، بر امواج بلند این وهم پیش می‌رود و جان جمع انسانی و خاک و گیاه را می‌مکد.

این وهم باید مثل بادکنک بترکد. پذیرش تفاوت‌ها و شانه‌به‌شانه‌ی انسان و طبیعت بودن، مصدر بروز و تحقق تمام زیبایی‌ها و درستی‌ها، مصدر نیکی، صلح، آزادی، عشق و آبادی‌ست.

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3065

دروغ را فقط يک متخصص می تواند
                      به صورت يک حقيقت برای مردم جلوه دهد ، اما اينگونه متخصصان هرگز فيلسوف نمی شوند ،
                      زيرا دنیای سياست
                      به وجودشان بيشتر احتياج دارد ...!

ویل_دورانت

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3065

سلام و عرض ادب و احترام

روزتان بخیر و شادی

از تمامی فرسته های پر بار شما بزرگواران کمال امتنان و تشکر را دارم

همیشه سلامت و موفق باشید

نظر

• joey_tribbiani
                          عضو عادی
                          • Aug 2022
                          • 64

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                          درود
                          شماها این پست رو چجوری خواندید؟
                          ایشون انتقاداتی که بی فور سیتی نسبت به من داشت رو، به من نسبت دادند
                          در واقع میگن که من هم یک ج.ا دیگه هستم.
                          برداشت من این بود!!!!!!

" چه کلید واژه های بسیار خوبی برای تعریف "جمهوری اسلامی " : "
                          .
                          خیر عزیز ... هدف اصلا چنین چیزی نبوده و به هیچ عنوان چنین برداشتی نکنید

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2143

فرار رو به جلو ... ؟ اهانت و متلک که دادخواست من بوده و من خواهان و شما خوانده از مدتها قبل
                            نه ، اشتباه میکنی ، یک نگاه دوباره به پستهای قبلی خودت بنداز ... ما هیچی نگفتیم ، یادت رفته !
                            حافظه خوبی دارم
                            پس چرا فراموش کردی ؟!
                            بحث احساسی و منطقی نیست . اینکه مرا احساسی بدانید و خود را منطقی ، قضاوتی است یکطرفه بر مبنای کسی که نمیگه ماستم ترش است !!!
                            نه ، اشتباه میکنی ، منظور اون احساسی نیست ، در روانشناسی تیپ احساسی و منطقی (Feeling & Thinking) دو رفتار متفاوت افراد در تصمیم گیری و ارائه آراء و نظرات است. احساسی بودن ، عیب (ماست ترش) نیست ، منطقی بودن هم معایب خاص خودشو داره ، جامعه به هردو تیپ نیاز داره .

نمیدونم چی گفتم که فکر میکنید احساسی هستم ؟ البته عاطفی هستم و با محوریت انسان دوستی ( حالت کلی ) ولی اون احساسی بودن که شما فکر میکنید خیر . من اگر احساسی بودم در خیلی موارد همراهی جمعی میکردم در حالی که اتفاقا چنین نمیکنم و بازم اتفاقا منم که خیلی جاها سعی میکنم منطق در کلام و عمل را رعایت کنم ( اینم بر اساس همان ماست ترش در نظر بگیرید . قضاوت با دیگران )
                            بارها گفتم در این جهان ، ارادت محض و خلوص نیست بی حد و اندازه به ادمها متخص پدر مادر و فزرند است . این یعنی احساسی نبودن به اون مفهومی که شما میپندارید . از ذکر این موضوعات ، منظورم برتری جوئی در هیچ زمینه ای نیست . هرگز . انچه شما به قول خودتون با عینکتون برداشت کردید را تحلیل میکنم
                            نه ، مهم نیست خودمون چی فکر میکنیم . مهم اینه که چه سیگنالی به طرف مقابل میدیم.
                            همینکه که میگید وقتی فهمیدم مهندس ... هستید مغزم هنگ کرد خودش نوعی جسارت است که از اینم میگذرم
                            نه ، قصد جسارت نداشتم. خب چون با تصویر ذهنی من خیلی فاصله داشت ، معمولاً اینقدر خطا نداشتم !
                            بارها و بارها متلک های غیر مستقیم در کامنتهای متعدد داشتید و چندین بار اعلام کردم . الان نمیخوام دادگاه تشکیل بدم و خودم دادستانش باشم . محض اطلاع میگم
                            شما هم بارها و بارها به کاربران کنایه میزنید ، من معمولاً واکنش نشون نمیدم ولی دیگر دوستان جواب میدند
                            در مورد ایگنور ... هر طور صلاح میدونید
                            اینکه میگید این کارو نمیکنید حمل بر خودستائی نباشه شاید حس میکنید حرفهام قابل شنیدن است /:.rolleyessmileyani
                            نه ، علتش این نیست (ولی این سطح از اعتماد به نفس، واقعاً عالیه) دوست دارم بازخورد نظرات خودمو در « یک فرد کاملاً مخالف » ببینم . (شاید یه روزی کتابم رو چاپ کردم)
                            بسیاری از کامنتهای من خلاف جهت رودخانه ای بوده که خیلی ها اینجا همراه جریان آبش هستند و اتفاقا شنیدنش شاید برای خیلی ها الان تو ذوق بزنه ( بر اساس گرایش فکری و سیاسی ) ولی به مرور زمان میتونه تفاوت را بهتر نشون بده که این تفاوت دلایلی داشته . حتی نظرات بورسی و اقتصادی من برخی مواقع حاوی نکاتی است که خلاف جهت رودخانه است و قابل شنیدن و البته نه الزاما درست بودن . خودم میگم نه الزاما درست بودن . بعضی جاها یه تلنگر کوچک هم کفایت میکند
                            نه ، خلاف رودخونه که عیب نیست ... البته تا وقتی که خلاف عقل و منطق نباشه (نظرات بورسی و اقتصادی شما رو ندیدم تا حالا)
                            کجائی بودن .... باید متوجه شده باشید عجیبه چرا متوجه نشدید
                            نه متوجه نشدم ، ولی خیلی دوست دارم بدونم کجایی هستی ؟

عجیب نیست که همه جوابها با « نه » شرروع میشه ؟!
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

معاریو:اتحادیه اروپا برای تشویق مردم در نوار غزه برای خروج از این باریکه برای فتح آسان آن توسط اسرائیل، به مردم این باریکه تابعیت کشورهای اروپای غربی را اعطا میکنند.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2772

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                معاریو:اتحادیه اروپا برای تشویق مردم در نوار غزه برای خروج از این باریکه برای فتح آسان آن توسط اسرائیل، به مردم این باریکه تابعیت کشورهای اروپای غربی را اعطا میکنند.
                                غلط کردند!!! حتما حد فاصلش هم میگه همه جمع بشید صحرا سینا تا پاسپورتتون اوکی بشه!!! دیگه این کلک ها قدیمی شده
                                سه میلیون مهاجر رو در ترکیه یک لنگه پا نگهداشتند که وارد اروپا نشند...از عراق و سوریه و ایران و افغانستان و غیره....ماهیانه بودجه میدند به ترکیه...اونوقت میخاند دو میلیون نفر از غزه ببرند اروپا غربی...این هم دو میلیونی که با این نرخ بیکاری مهارت خاصی ندارند..و ممکنه تروریست های حماس هم باشند...البته تروریست به مفهومی که همان اروپا غربی تعریف کرده و حماس رو تروریست معرفی کرده
                                آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/10/24, 11:55.

نظر

در حال کار...
                                X