کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
شاید ترامپ بخواهد در چهار شنبه سوری و شاید هم در شب عید مردم را سورپرایز کند!! این همه سکوت و منفعل بودن آمریکا واسه خود من هم کمی عجیب به نظر میاد به هر حال آمریکائیها طبق برنامه دارند پیش میروند و در روزهای آینده شگفتانه های زیادی توسط آنها رو نمایی خواهد شد
ایضا اژه ای و وحیدی!!
بنظرم وحیدی و قالیباف بزنن کلا تمومه!
تا اونجا که ما متوجه شدیم قوه قضائیه و نیروی انتظامی و وزارت راه و شهرسازی دربست وزارتخانه های انگلیسی بوده اند.
به نظرتون ترامپ جرات دارد مهره های انگلیس و یا مورد حمایت انگلیس را هم حذف کنه ؟
اگر خلاف نظر انگلیس عمل کرده باشد مردم امریکا حق دارند به ترامپ صفت شیر دل می دهند.
خدا میدونه در این چند سال انگلیس و حزب دموکراتش چند بار برنامه ترور نا موفق ترامپ را داشته اند.
هر اتفاقی برا ترامپ بیافتد ، مثل بسیاری از کثافتکاری های تروریستی دیگر ، بلا شک کار کار انگلیسهاست.
شهادت خامه ای توسط خودش دراولین حمله برنامه ریزی شده بود
خامنه ای باشهادت خودخواسته اش به کل اروپا امریکا وعربها رکب زد
توضیحات رو در هفته اینده میدم
بتاریخ سیزدهم اسفند 404
یک هفته گذشت
به تاریخ 16 اسفند 404
ادامه دارد داستان در هفته اینده
و اما ادامه داستان امروز 18 اسفند 404
ایران برای عید فطر دارای بمب اتم خواهد بود
اولاً ... شهادت خودخواسته اصلاً نمنه دی ؟ هارادان گیلیب دی ؟
استشهاد ؟ انتحار ؟ یا چی مثلاً ؟
راستش چیزی که متن شما در ذهن مخاطب القاء میکنه اینه که :
هر انسانی بعد از اینکه یک عمر راه اشتباه رفته
حالا به بنبست خورده و به آخر خط رسیده
دیگه نه راه پس داره و نه راه پیش
شاعر میفرماید :
آن کشیدم ز تو ای آتش هجران که چو شمع
جز فنای خودم ، از دست تو تدبیر نبود !
دوم ... رکب یعنی چی ؟
بعید میدونم مجتبی بتونه ظرف 3 هفته بمب اتم بسازه
مگر اینکه از سالیان پیش مقدمات اون آماده شده باشه
در حالی که گفته بودند
سلاحهای همهکسکش چون بیگناهان رو میکُشه ، حرامه
یعنی میخوای به ما مخاطبین فروم بگی
این همه سال داشته کلک یا به قول شما رکب میزده؟!
برنامه ریزی یوخدو !
الان دیگه مطمئن شدم که
شما سرباز جنگ نرم اسرائیل هستی
از نیروهای امنیتی میخوام بیایند
شما رو به جرم وهن امام سیدالشهدا ایران
بیندازند توی گونی ببرند اعدامت کنند
اموالت رو هم به نفع اسلام توقیف کنند
من اینترنت می خوام قول می دم دفاع کنم از چپ از راست از وسط از همه جا و همه کس و همه چیز ولی خودمونیم اگه ریس جمهور می شدم لااقل اینترنت داشتم خودش کلی بود ببینید مقام بگیری این جوری می شه مسعود خدای ریس جمهور نبودی شاید اینترنت نداشتی اما الان داری خودش کلی هست فقط یه چیزی غزه از روز اول جنگ تا الان حتی یک دقیقه هم قطعی اینترنت نداشته جالبه نهر
سپاه اعلام کرد: شهادت پرافتخار مجاهد مخلص، سردار سرلشکر پاسدار «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حمله تروریستی دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی را به مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران، بسیحیان سلحشور و خانواده محترم این شهید عزیز تبریک و تسلیت عرض مینماییم
آرزوهای ما که رفت هیچی
ولی خدا رو شکر ارزوهای مسئولین خدوم ملت شهیدپرور هر روز برآورده میشه مثلا ارزوی شهادت
علو درجات رو از خداوند متعال براشون مسالت دارم
نظر