اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali141
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 523

این حجم از توهم شگفت اوره نیاز به تراپی احساس میشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 3160

اینها کلا یک‌درصد مردم ایران هستند...حتی ۵ درصد قدیم و زمان انتخابات هم نیستند...چند شب پیش رفتم یکی از میادین شهر که معروف بود به حضور این جماعت...گفتم این جمعیت نهایتا ۲۰۰۰ نفر باشه...این منطقه حداقل حداقل ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داره....حداکثر یک‌درصد باشند
      اینطوری لپ هاشون رو بلد می‌کنند و می‌کند انسجام ملیییییی..مخاطبش یک درصد از این مردم هستند

نظر

• کاوه آهنگر
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 508

ترامپ نباید میذاشت جمهوری اسلامی تنگه هرمز ببنده و خیلی سریع باید حکومت ساقط میکرد.باید در همون 2 هفته اول بطور کامل ساقط میکرد
        الانم اگه عقب بکشه همین اشتباه دوباره تکرار میکنه
        فرصت میده تا جمهوری اسلامی بمب اتمبسازه و دیگه برای هر کاری دیره!!
        خامنه ای که فتوای حرام بودن بمب را داد مرده و الان مملکت دست یکعده هستن که بدون اجازه به کشورهای همسایه موشک میفرستن و اینکه بدون اجازه هر کار دیگه بکنن کاملا محتمله!!!!!

نظر

• بیت کوین
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 523

یه سنوال ==== اینکه که ایران میگه نفت خودم را در این شرایط تنگه هرمز میفروشم === مگه بقیه بیل به قدشون خورده === خب وقتی نفتکشهای ایران وارد آبهای آزاد شدن میتونن توقیفشون کنن === جریان چیه؟

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1388

شاید ترامپ بخواهد در چهار شنبه سوری و شاید هم در شب عید مردم را سورپرایز کند!! این همه سکوت و منفعل بودن آمریکا واسه خود من هم کمی عجیب به نظر میاد به هر حال آمریکائیها طبق برنامه دارند پیش میروند و در روزهای آینده شگفتانه های زیادی توسط آنها رو نمایی خواهد شد

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
            ترامپ نباید میذاشت جمهوری اسلامی تنگه هرمز ببنده و خیلی سریع باید حکومت ساقط میکرد.باید در همون 2 هفته اول بطور کامل ساقط میکرد
            خامنه ای که فتوای حرام بودن بمب را داد مرده و الان مملکت دست یکعده هستن که بدون اجازه به کشورهای همسایه موشک میفرستن و اینکه بدون اجازه هر کار دیگه بکنن کاملا محتمله!!!!!

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1388

اکونومیست: تا ۲ هفته آینده نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد!!!

باید اول دید که جنگ دو هفته دیگر طول خواهد کشید یا خیر!! بعد از آینده نفت 200 دلاری خبر سازی کرد

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1724

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post

دوست گرامی در مورد احساساتی که گفتی من هم درد مشترکم پس مرا نیز در خلوتهایت فریاد بزن
                اگر توصیه به دردبخوری دستت رسید به منم بگو
                ورزش کن برا خودت وقت بذاربه خودت برس
                به این فکر کن که دشمانت منتظرن تو بیوفتی بهت تبر بزنن تکه تکه ات کنن هیزم آتش دلخوشی اونا نکن خودتو
                به جاش دگمه ...تیرشونو بزن و اگه تونستی استخوان لای زخمشان بشو

من هنوز باور ندارم مشکل داور مسدودی باشد، همش حس میکنم فروخته شده
                ممنون از لطفتون .
                حقیقتش ماه هاست که دارم ورزش می کنم.مطالعه می کنم سر خودم رو گرم می کنم. اما فایده ای نداره. مشاورها و روانشناس ها هم که می دونید چرت و پرت تحویل ادم می دن چون نمی تونن خودشون رو درموقعیت ما قرار بدن.
                حجم تباهی و پلشتی به حدی بالاست که این چیزا دیگه جواب نیست. رسما داریم توی نجاست زندگی می کنیم. اون هم نجاستی که یه عده ازش خوششون میاد!
                اگر راه تضمینی پیدا کنم قاعدتا نمی تونم به شما اطلاع بدم چون دیگه وجود خارجی ندارم!!

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1724

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                  اینها کلا یک‌درصد مردم ایران هستند...حتی ۵ درصد قدیم و زمان انتخابات هم نیستند...چند شب پیش رفتم یکی از میادین شهر که معروف بود به حضور این جماعت...گفتم این جمعیت نهایتا ۲۰۰۰ نفر باشه...این منطقه حداقل حداقل ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داره....حداکثر یک‌درصد باشند
                  اینطوری لپ هاشون رو بلد می‌کنند و می‌کند انسجام ملیییییی..مخاطبش یک درصد از این مردم هستند
                  این رو من و شما می فهمیم اما توقع نداشته باشید دنیا هم متوجه باشه! جمهوری اسلامی سالهاست که در اقلیته و داره به شیوه ی استالین حکومت می کنه اما همین فیلم ها در تمام دنیا پخش می شه.
                  شاهزاده پهلوی به اعضای گارد جاویدان ماموریت داده. اول این که اون به اصطلاح خودشون هشت خبیث دو روز قبل در تظاهرات روز قدس کاملا در دسترس بودن. این گارد حتی توانایی ضربه زدن به اهدافی با این سطح سهولت و دسترسی رو هم نداره. دوم این که چیزی که برای شما آرزو و رویاست برای مجاهدین خلق و فرقان خاطره س. اونا در اوایل انقلاب تقریبا همه ی مسئولان رده بالای کشور رو یا کشتن یا مجروح کردن. باقی مونده شون هم به جز خمینی در جنگ توسط صدام از بین رفتن اما نظام از بین نرفت! امیدوارم که شاهزاده واقعا برای سرنگونی برنامه داشته باشه.

نظر

• Ali5559
                    عضو فعال
                    • Apr 2025
                    • 328

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post

ممنون از لطفتون .
                    حقیقتش ماه هاست که دارم ورزش می کنم.مطالعه می کنم سر خودم رو گرم می کنم. اما فایده ای نداره. مشاورها و روانشناس ها هم که می دونید چرت و پرت تحویل ادم می دن چون نمی تونن خودشون رو درموقعیت ما قرار بدن.
                    حجم تباهی و پلشتی به حدی بالاست که این چیزا دیگه جواب نیست. رسما داریم توی نجاست زندگی می کنیم. اون هم نجاستی که یه عده ازش خوششون میاد!
                    اگر راه تضمینی پیدا کنم قاعدتا نمی تونم به شما اطلاع بدم چون دیگه وجود خارجی ندارم!!
                    فقط اون یه عده ک خوششون میاد، واقعا لذت میبرن

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1925

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                      صحنه سیاست مثل بورس هست
                      مفروضات غلط منجر به تحلیل اشتباه میشه
                      .
                      دوست عزیز از حرف من ناراحت نشی مبادا
                      من فقط امیدوارم دوستانی چون شما و کیوان تا دیر نشده وبرسند( کلیت جامعه) به این نتیجه برسند و دست از عافیت طلبی بردارن
                      همانطور که در بورس برای رسیدن به سود باید ریسک کرد
                      .
                      متوهم بسیجی رو ببین صفحه قبل از همین حالا میگه ما ابرقدرت جهان شدیم
                      ببین دیگه برای مردم بینوا چه شاخ و شانه ای خاهند کشید فردا روزی!!!!

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5318

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

صحنه سیاست مثل بورس هست
                        مفروضات غلط منجر به تحلیل اشتباه میشه
                        .
                        دوست عزیز از حرف من ناراحت نشی مبادا
                        من فقط امیدوارم دوستانی چون شما و کیوان تا دیر نشده وبرسند( کلیت جامعه) به این نتیجه برسند و دست از عافیت طلبی بردارن
                        همانطور که در بورس برای رسیدن به سود باید ریسک کرد
                        .
                        متوهم بسیجی رو ببین صفحه قبل از همین حالا میگه ما ابرقدرت جهان شدیم
                        ببین دیگه برای مردم بینوا چه شاخ و شانه ای خاهند کشید فردا روزی!!!!
                        تا دیر نشده ؟؟
                        به چه نتیجه ای برسیم ؟؟

که سپاه داعش شیعه، سر آخوند را زیر آب کرده و هوادارن بی ارزش خود را با یک تکه مقوا به وجود آورده و با آمریکا و اسرائیل زد و بند کردند که بمانند و بچاپند و ایرانی را از دم تیغ بگذرانند ( یک مصاحبه از یک زن عجوزه شیطانی در میتینگ های سپاه بود که این اسلام ناب محمدی ماست و با هرکه ما را نمیخواهد اینچنین میکنیم! )

اگر دیر شد چه میشود ؟!

به فرض به این نتیجه هم برسیم ، دست از عافیت طلبی برداریم مشخصا یعنی چی ؟؟؟

عافیت طلب به معنای کسی است که در جستجوی آرامش و رفاه مادی و معنوی است ، یعنی اگر مثل شما زانوی غم بغل بگیرم و مثل دوستان به خودکشی فکر کنم یا تاریکی مطلق اینان را پذیرا باشم ، باعث آرامش شما خواهد شد؟!

من اینرا نیک میدانم که سیاست در این جهان شطرنجی چقدر کثیف است و به همین دلیل از سیاست و سیاستمداران بیزارم در هر شکل و جایگاهی ،
                        ولی این سیاست بود و هست که خودش را وارد بدیهیات زندگی ما کرده و بالا تا پایین زندگی عادی ما را سیاست زده و آلوده کرده و تلاش من رفع این آلودگی و خلاصی از آن است
                        و به آن امید دارم که امید آخرین سنگر من هست که گویا شما آنرا از دست داده اید.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3662

امروز بی بی گفته جنگ تا سه هفته آینده ادامه داره بعدش جنگ فرآوری میشه
                          نتیجه اینکه اینترنت تا وسط فروردین قطع و بورس هم ممکنه نوسانی باز و بسته بشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 3160

به فرض محال اگر ج ا از این معرکه به سلامت عبور کنه...دیگه نمیشه از پس اینها بر اومد...حتی اگر هسته ای رو هم کامل واگذار کنند...با ایدیولوژی اینها نمیشه کنار اومد...فقط هم هسته ای نیست...‌چهار سال دیگه اگر ۳ تا ۴هزار موشک هایپر سونیک با ۶۰۰ تا لانچر پرتاب داشته باشه...کی از پس اینها بر میاد!!!! اینها براشون مهم نیست این مملکت شخم زده بشه
                            خامنه ای هم که جوان شده...لطف خدا عیان شده!!!!
                            سرشاخه بسیاری از فسادها همین مجتبی بود...مثل کروز...بانک آینده و غیره...با اختلاف رتبه فاسدترن اقتصاد دنیا رو کسب میکنیم...همین الان هم خدا رو شکر کم کاری نشده در این زمینه
                            اینها تا همین الان ضعیف هستند باید خفه شوند...وگرنه بعد دیگه نمیشه و یا هزینه بالایی داره...ا دموکرات‌ها هنر مقابله نداشتند..در سایه باجهایی که اوباما به اینها داد..اینطور تقویت شدند
                            انتظار دارند غنی سازی هم بکنند و جامعه جهانی سکوت کنه
                            کی باور می‌کنه اینها برای سوخت هسته ای و رادیو دارو یک مملکت رو به آتش بکشند...صدها میلیارد دلار خسارت بزنند به اقتصاد این مملکت .اصلا اینها برای بشریت خطرناکند
                            امیدوارم زودتر ساقط شوند
                            در حال حاظر در نقطه ای از تاریخ ایستادیم که کابوس واقعی ادامه حکومت فعلی هست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1925

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

تا دیر نشده ؟؟
                              به چه نتیجه ای برسیم ؟؟

که سپاه داعش شیعه، سر آخوند را زیر آب کرده و هوادارن بی ارزش خود را با یک تکه مقوا به وجود آورده و با آمریکا و اسرائیل زد و بند کردند که بمانند و بچاپند و ایرانی را از دم تیغ بگذرانند ( یک مصاحبه از یک زن عجوزه شیطانی در میتینگ های سپاه بود که این اسلام ناب محمدی ماست و با هرکه ما را نمیخواهد اینچنین میکنیم! )

اگر دیر شد چه میشود ؟!

به فرض به این نتیجه هم برسیم ، دست از عافیت طلبی برداریم مشخصا یعنی چی ؟؟؟

عافیت طلب به معنای کسی است که در جستجوی آرامش و رفاه مادی و معنوی است ، یعنی اگر مثل شما زانوی غم بغل بگیرم و مثل دوستان به خودکشی فکر کنم یا تاریکی شوم اینان را پذیرا باشم ، باعث آرامش شما خواهد شد؟!
                              چرا اینچنین ناراحت شدی؟
                              من فقط گفت و گویی که حدود یک هفته پیش داشتم و ابراز نگرانی هایم و در مقابل خوش باوری شما و کاوه آهنگر و ...
                              من صد البته زانوی غم بغل نکرده ام نمیدونم چرا چنین برداشت کردید
                              قبلا گفتم راه مسالمت آمیز در مقابل تفکر شیعی وجود ندارد مشخص تر در مقابل ج.ا

من وقتی گفتم ردای لیدری این جریان برای قامت رضا پهلوی بسیار گشاد است سلطنت طلبان مثل هواداران ج.ا فقط حمله کردند و تهمت زدند که
                              یا با ما هستید یا در کنار ج.ا شباهت ادبیات را خودتان دیدید

راه حل را قبلا گفتم دیگه تکرار نمیکنم
                              علیرضا در این پست اشاره کرد یا اینبار فرصت هست یا دیگه هرگز تکرار نمیشه

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              به فرض محال اگر ج ا از این معرکه به سلامت عبور کنه...دیگه نمیشه از پس اینها بر اومد...حتی اگر هسته ای رو هم کامل واگذار کنند...با ایدیولوژی اینها نمیشه کنار اومد...فقط هم هسته ای نیست...‌چهار سال دیگه اگر ۳ تا ۴هزار موشک هایپر سونیک با ۶۰۰ تا لانچر پرتاب داشته باشه...کی از پس اینها بر میاد!!!! اینها براشون مهم نیست این مملکت شخم زده بشه
                              خامنه ای هم که جوان شده...لطف خدا عیان شده!!!!
                              سرشاخه بسیاری از فسادها همین مجتبی بود...مثل کروز...بانک آینده و غیره...با اختلاف رتبه فاسدترن اقتصاد دنیا رو کسب میکنیم...همین الان هم خدا رو شکر کم کاری نشده در این زمینه
                              اینها تا همین الان ضعیف هستند باید خفه شوند...وگرنه بعد دیگه نمیشه و یا هزینه بالایی داره...ا دموکرات‌ها هنر مقابله نداشتند..در سایه باجهایی که اوباما به اینها داد..اینطور تقویت شدند
                              انتظار دارند غنی سازی هم بکنند و جامعه جهانی سکوت کنه
                              کی باور می‌کنه اینها برای سوخت هسته ای و رادیو دارو یک مملکت رو به آتش بکشند...صدها میلیارد دلار خسارت بزنند به اقتصاد این مملکت .اصلا اینها برای بشریت خطرناکند
                              امیدوارم زودتر ساقط شوند
                              در حال حاظر در نقطه ای از تاریخ ایستادیم که کابوس واقعی ادامه حکومت فعلی هست

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5318

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

چرا اینچنین ناراحت شدی؟
                                من فقط گفت و گویی که حدود یک هفته پیش داشتم و ابراز نگرانی هایم و در مقابل خوش باوری شما و کاوه آهنگر و ...
                                من صد البته زانوی غم بغل نکرده ام نمیدونم چرا چنین برداشت کردید
                                قبلا گفتم راه مسالمت آمیز در مقابل تفکر شیعی وجود ندارد مشخص تر در مقابل ج.ا

من وقتی گفتم ردای لیدری این جریان برای قامت رضا پهلوی بسیار گشاد است سلطنت طلبان مثل هواداران ج.ا فقط حمله کردند و تهمت زدند که
                                یا با ما هستید یا در کنار ج.ا شباهت ادبیات را خودتان دیدید

راه حل را قبلا گفتم دیگه تکرار نمیکنم
                                من ناراحت نشدم ، پر از علامت سوال شدم
                                مشخصا منظور من از زانوی غم همان بدبینی شما در نقطه مقابل خوش بینی من هست
                                اما چیزی که الان دارم از حرفتون برداشت میکنم اینه که شما فقط به لیدری رضا پهلوی بدبین هستید! این چه ربطی به من اصلا داره که ربطی به آن جریان ندارم اگرچه بارها گفتم در حال حاضر اجماع همه نگاه ها به پهلوی هم صرفا آلترناتیو دوران گذار است نه سلطنت و هر دعوایی بین جمهوری و پادشاهی برای بعد از سقوط و بعد آن دوران گذار است و این بحثها بسیار بیمورد است مگر شما کلا یک آلترناتیوی مد نظرتان هست ولی نمیدانم چرا هیچوقت هیچکس به غیر پهلوی از فرد و جریان دیگری برای دوران گذار نام نمیبرد!

اما خوش بینی منهم صرفا نسبت به سقوط این رژیم بوده و نه رهبری رضا پهلوی ،
                                من همچنین بر این باورم که ترامپ از فردی از داخل همین رژیم استفاده خواهد کرد ( مثلا احمدی نژاد!! ) ولی نه برای پوست اندازی رژیم ، بلکه به جای همان نقش رهبری دوران گذار و رسیدن به رفراندوم مردمی

من که یه خاطر ندارم راه حل شما که تکرار نمیکنی چه بود و آیا بدبینی شما صرفا شامل دوران گذار با پهلوی است یا کلا به ساقط شدن این رژیم بدبین هستید؟؟
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X