اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 473

در مورد بعد سیاسی و پارادایم(پردایم) حاکم بر سیاسیون و مذهبیون و قوای حاکمه ایران مخصوصا مذهب شیعه اگر کشورهای غربی هم با ایران کنار بیان کشورهای عربی با مذهب سنی با یک ایران شیعی پروتستان کنار نخواهد آمد.
    به فرض مسامحه کشورهای عربی هم, خود ایران شیعی با تفکرات اونا مخالفند. بنابراین ایده سرمایه گذاری 300 میلیاردی اعراب و اروپا در ایران سراب و توهمی بیش نیست. مگه دیوانه اند. اگرم میبینیم چین و روسیه دارن در ایران سرمایه گذاری میکنند و مشکلی با حکومت دینی ندارن چند دلیل دارد. یکیش این که تضاد و تقابل سنتی و خاصی بین این دولتها با نظام حاکمه ایران از نظر دین و مذهب ندارند. دوم: این کشورها به منابع و معادن و بازار ایران نیاز دارند هم برای تامین مواد اولیه هم برای مشتری برای محصولاتشون در حالیکه کشورهای حوضه خلیج فارس از این منظر به ایران نگاه نمیکنن غیر از مبدا تامین نیازهای کشاورزی و روزمره که آنهم به هر کشوری پول بدن واسشون تامین میکنه . ( چین و روسیه روی ایران به عنوان متحد در محافل سیاسی وزنی قایل نیستند) سوم اینکه کشورهای متول عربی حوضه خلیج فارس الگوی سرمایه گذاریشون بجای تمرکز بر روی معادن و بازار مصرف بیشتر روی صنایع و تکنولوژی جدید و زمینه هایی مثل ورزش و فضا و هوش مصنویی و بانکداری و بازارهای مالی است تا احداث کارخونه.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4267

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      به نظر شما این توافقی که صحبتش میشه و مو طلایی براش هلاکه ، بهتر از برجام قبلی است ؟ ایا محدودیت و مکافات و دردسر بیشتری برای ج.ا ایجاد میکنه ؟ من فکر نمیکنم
      به نظر شما موشک و نیابتی هم شامل میشه ؟ فکر نمیکنم . به نظرم فقط هسته ای است چون در غیر اینصورت اینها پای کار نمیرفتند . برجام هم همین بود که پس 8 سال بدبختی برای چی بود

من نمیدونم چرا این بابا 8 سال پیش از برجام خارج شد . شاید به خوبی این حکومت را نشناخته بود که چقدر سرسخت و بی رحم است . شاید فکر میکرد با 4 تا توپ و تشر اینا را رام میکنه و تسلیم ولی بخوبی اینها را نشناخته بود . با 2 تا جنگ هم چیزی درست نشد . اینها را نشناخته بود

بی تعصب و فارغ از مسائل جهت گیری و سیاسی ، این خروج از برجام در 8 سال گذشته بجز بدبختی های مضاعف عایدی برای مردم نداشته . بدبختی ها و نکبت و تورم و کوفت و زهر مار که در این حکومت همیشه بوده ولی این 8 سال مضاعف شد
      حالا فرض کنیم این توافق واقعا صورت بگیره . حاصل این 2 جنگ و این حجم خرابی و بدبختی و استرس وارده به مردم و غیره چی بود ؟ حکومت هم که سرجاش موند

ممکنه برخی بر این نظر باشند که خب تعداد زیادی از سران حکومت کشته شدند . خب نتیجش چیه ؟ یه سری ادم مشابه جایگزین میشن
      در سیستم های توتالیتر و بخصوص ایدئولوژیک ، کشته شدن سران سیستم تاثیری در اهداف و نیت و راه و روش کلی انها ندارد
      با انتشار بندهای تفاهم نامه که صدای خیلی ها را دراورد که اقا زیادی امتیاز دادی و ترامپ هم انها را احمق خواند !!! حالا شاید کمی بیشتر به من حق بدید که دو هفته قبل از انتشار تفاهم نامه که هیچ کسی نمیدونست مفادش چیه ، پیش بینی انرا کرده باشم که با برجام چه فرقی داره ؟

اصلا سوال اینجاست که اقا جان شما که قرار بود به شرط باز شدن تنگه هرمز و نساختن بمب هسته ای این حجم امتیاز بدی ، قبل از جنگ هم این امتیازها را میگذاشتی رو میز کار تموم بود و نیاز به جنگ نبود
      اینکه جنگ شد و من موافق یا مخالف هستم به کنار ، قبلا هم گفتم دستاوردش چی بود ولی خب به نظر من این مفاد را بدون جنگ هم میتونست بهش برسه . تازه قبل از جنگ تنگه هم باز بود و دیگه لازم نبود برای باز شدنش بال بال بزنه و اینقدر استرس بگیره که نفت باد کرده و نمیشه خرید و فروخت و قیمت نفت بره بالا و ترامپ تا دم سکته بره

چون به نظرم اصلی ترین محرک برای تن دادن چنین مفادی از سوی امریکا همان نفت بود و قیمتش
      حالا باز سوال ایجاد میشه که بالا رفتن قیمت نفت با شروع جنگ در منطقه خاور میانه کاملا طبیعی بود و از قبل مشخص که با الوین بمب و موشک چنین اتفاقی خواهد افتاد . خب اگر از این موضوع اینقدر میترسی برا چی جنگ راه میندازی ؟

رفتار و گفتار و کردار این شخص موطلایی واقعا حیرت اور است . 2 روز پیش هم زد زیر همه حرفها و قول ها و ... گفت من از اول هم دنبال تغئیر رژیم نبودم و دو دسته ادم کشته شدند ولی این دسته سوم خیلی خوفنننند و منطقی
      چی میزنه این بابا !!!

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1924

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

با انتشار بندهای تفاهم نامه که صدای خیلی ها را دراورد که اقا زیادی امتیاز دادی و ترامپ هم انها را احمق خواند !!! حالا شاید کمی بیشتر به من حق بدید که دو هفته قبل از انتشار تفاهم نامه که هیچ کسی نمیدونست مفادش چیه ، پیش بینی انرا کرده باشم که با برجام چه فرقی داره ؟

اصلا سوال اینجاست که اقا جان شما که قرار بود به شرط باز شدن تنگه هرمز و نساختن بمب هسته ای این حجم امتیاز بدی ، قبل از جنگ هم این امتیازها را میگذاشتی رو میز کار تموم بود و نیاز به جنگ نبود
        اینکه جنگ شد و من موافق یا مخالف هستم به کنار ، قبلا هم گفتم دستاوردش چی بود ولی خب به نظر من این مفاد را بدون جنگ هم میتونست بهش برسه . تازه قبل از جنگ تنگه هم باز بود و دیگه لازم نبود برای باز شدنش بال بال بزنه و اینقدر استرس بگیره که نفت باد کرده و نمیشه خرید و فروخت و قیمت نفت بره بالا و ترامپ تا دم سکته بره

چون به نظرم اصلی ترین محرک برای تن دادن چنین مفادی از سوی امریکا همان نفت بود و قیمتش
        حالا باز سوال ایجاد میشه که بالا رفتن قیمت نفت با شروع جنگ در منطقه خاور میانه کاملا طبیعی بود و از قبل مشخص که با الوین بمب و موشک چنین اتفاقی خواهد افتاد . خب اگر از این موضوع اینقدر میترسی برا چی جنگ راه میندازی ؟

رفتار و گفتار و کردار این شخص موطلایی واقعا حیرت اور است . 2 روز پیش هم زد زیر همه حرفها و قول ها و ... گفت من از اول هم دنبال تغئیر رژیم نبودم و دو دسته ادم کشته شدند ولی این دسته سوم خیلی خوفنننند و منطقی
        چی میزنه این بابا !!!
        یعنی با اینهمه ادعایی که داری دست اورد جنگ رو متوجه نیستی و توضیح میخوای؟؟!!!!
        یعنی فکر میکنی دنبال هسته ای نشدن بودن ؟؟

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1924

جناب بی فور
          حالا گذشته از همه مباحث پیرامون جنگ وتفاهم نامه و....همینکه ماتحت یه عده از یاداوری دقیقه اول جنگ میسوزه برامون کافیه باقیش به کنار
          شخصا که راضیم از روند این سه ماه فقط کمی سرعتش کنده تا ببینیم بعد جام جهانی بهانه تراشیها کی شروع میشه از طرف امریکایی اگر نشه که دیگه شک و شبهه ای باقی نمیمونه و تمام
          خیال اینکه امریکا زیر ده درصد توان نظامیشو بیاره و به این شپشوها ببازه و برگرده کمی بعیده
          به قول عمو ببینیم چی میشه..... عجله ای هم اگر بود قبل جنگ بود

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4267

والا ادعائی ندارم برادر جان . دستاوردش را قبلا گفتی و منم تائید کردم . من نوشتم قبلا گفتم دستاوردش چی بود را احیانا بد برداشت کردی . جمله ام سوالی نبود . منظورم این بود که میدونم دستاوردش چی بود

ولی مساله اینه که اصل نظام و چارچوبش و اهداف و شعارها و غیره سر جای خود باقیست . ترامپ مدعی است که این یه رژیم دیگس ولی من و شما که میدونیم این همان است که بوده . یه عده ادم کشته شدند و عده ای دیگر و مشابه جایگزین شدند
            مثلا ذولقدر که جایگزین لاریجانی شده ، تندرو تر هم هست

حرف من این نیست که چرا جنگ شد . حرف اینه که با این تفاهم نامه داره این سیستم را محکم تر از قبل میکنه . اگر بنا به این بود اینو بدون جنگ هم راحت میتونست بهش برسه
            در حالیکه سالهای سال به اوباما میتاخت که برجام خوب نیست و فاجعه است
            به نظرم تموم شد رفت و دیگه شبهه ای نیست مگر اینکه ج.ا در موارد بزرگی مثل تنگه و هسته ای بد عهدی کنه که بعید است چنین کند یا در حالت خاصی در طی مذاکره 60 روزه مشکل ایجاد بشه چون تکلیف پس دادن اورانیوم مشخص نیست و یا میزان غنی سازی و موارد دیگر

تازه 60 روز هم که قابل تمدید است . بجز هسته ای هم چیزی دیگه روی میز نیست . موشک و پهباد و نیابتی هم که سر جای خود باقی . لبنان هم که وارد تفاهم شد و ایمنی براش ایجاد شد و خیال ج.ا راحت شد . دیگه چی میخواد ؟

بله امریکا بعید است که بخواد ببازه و برگرده ( البته نظر من باختش نیست ) ولی عرض کرده بودم ترامپ اینها را بخوبی نشناخته بود . در جنگ 12 روزه هم امریکا شرکت خاصی نداشت و تجربه ای از حمله مسقیم نداشت
            شاید فکر نمیکرد ج.ا بی پروا به پایگاه های امریکا در منطقه حمله کنه . یا حتی احیانا فکر نمیکرد تنگه را ببنده . چون جنگ 12 روزه باز بود فکر میکرد این بار هم مشکلی پیش نمیاد

شخصا فکر میکنم بر این تصور بود که رهبر و فرماندهان را میزنه و یکی دو هفته بعد اتفاقات خاصی رخ میده ولی محاسباتش کمی مساله دار شد و جنگ هم از نظر ترامپ طولانی شد و یه جورائی توش موند چیکار کنه . این بابا کم حوصله است و هر کاری را میخواد زود سر و تهش را ببافه به هم

البته اینهام از خداشون بود اتش بس بشه . نمیخوام به اینها اعتبار بدم
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2026/06/18, 17:35.

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2389

اسرائیل هدفی جز تغییر نظام نداشت
              بنابراین میشه گفت اسرائیل شکست خورد !
              آمریکا اهدافی در خودِ ایران داشته...
              و اهدافی در کشورهای دیگه با استفاده از کارت ایران
              از جمله قضیه ناتو و اروپا ، روسیه و اوکراین
              و نیز جنگ اقتصادی با چین
              شاید بشه گفت تا حدی به اهدافش رسید...

ولی در خصوص براندازی نظام
              من از اول هم شک داشتم
              که آمریکا چنین هدفی داشته باشه
              در موقع انتخاب خبرگان ، ترامپ مرتب توئیت میزد :
              من باید رهبر رو انتخاب کنم (از مهره های موجود)
              در ایران رهبران خوب زیادی وجود داره
              مجتبی مورد تایید من نیست
              (پس شاید اگر دیگری بود، مورد تایید ترامپ میشد و این یعنی بقای نظام)
              و...
              از پهلوی هم در سال 1404 خیلی استفاده کردند
              ولی بعید میدونم پلن خاصی برای پهلوی داشتند...

و اما اهداف جمهوری اسلامی
              ج.ا. فقط یک هدف داشت : حفظ نظام ج.ا.
              در لحظه تایپ این پست ، نظام هنوز برقراره
              پس میشه گفت ج.ا. پیروز شد ! 😅
              چون موفق شد به هدفش برسه و نظام رو حفظ کنه
              به جهنم که چند نفر و چند تومن تلف شده باشه !
              خمینی گفت :
              « این اسلام باید زَندَه بماند و زنده ماندنش به این خونریزی‌هاست »

از طرفی ایران هم فراتر از انتظار مقاومت کرد
              ولی نه در حدی که بشه ابرقدرت جهان رو شکست داد
              آمریکا قبل از شروع جنگ غیرممکنه که با روسیه هماهنگ نکرده باشه
              جنگ اگه برای ایران آب نداشت ولی برای روسیه نون داشت...
              لذا شک دارم که آمریکا واقعاً قصد رژیم چنج داشت...

اصلاً چرا آمریکا باید کمک کنه که
              یک حکومت سالم و نرمال در ایران شکل بگیره ؟
              که لابد میخواد حافظ منافع ملی ایرانیان هم باشه
              و لابد دست ابرقدرتها را از منابع ایران قطع کنه !
              و چشم‌آبی‌ها رو توی صف نفت نگه داره... ؟!
              پس نفع آمریکا از این رژیم چنج چی باشه
              که به خاطرش تریلیون دلاری هزینه کنه ؟!
              (آمریکا هیچ مسئولیتی در برابر کیفیت زندگی مردم ایران نداره)
              ​​​​​​

( دوستان ، این نظر شخصی بنده است ،
              نظر شما هم محترمه
              مطمئنم نظر شما دقیقتر و صحیح‌تر است. )
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ایران دوست
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 108

گران شدن نفت و گاز ودر نهایت همه پتروشیمیایی ها برای امریکا سود زیادی بهمراه داشت. گوشمالی اعرابی که دیگه تمایلی به خرید اسلحه نداشتند و ترساندنشان از ایران که لولوی خاورمیانه شده. تغییر رفتار چین در حمایتهای همه جانبه از ایران. خروج از ناتو به بهانه عدم همکاری در جنگ که سالانه صدها میلیارد به نفع پنتاگون خواهد شد. نابود کردن بخش اعظم ارتش ایران و کشتار رهبر و خانواده و سران مخالف صلح با امریکا. تنها بخشی از دستاوردهای جنگ ترامپ هستن .در ضمن بعد از امضا توافق بازی ترامپ با دولت شروع میشه. در واقع ان گروهی که میگن ایران مستعمره امریکا میشه بیراه نمیگن ولی بنظرم بد هم نیست حالا نوبت امریکاست وقتی از پوتین و پینگ تشکر کرد در مسیر ایجاد تفاهم میشد فهمید. الان فقط کاسبان تحریم و رانتخواران شاکین همین و بس.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 3158

هدف از رویارویی با رژیم ایران چه اقتصادیش که تحریم بود و چه نظامی که منجر به جنگ شد..صرفا « تغییر رفتار» بود....دیگه مابقی حرف و حدیث ها زیر شاخه همین عبارت دو کلمه ای قرار میگیره....حتی تغییر نظام و براندازی!!!
                  آیا تغییر رفتار را میشه در تفاهم نامه و توافقنامه جستجو کرد؟چیزی که در برجام شاید نبود و صراحتا حداقل بهش اشاره نشده بود....اما بخاطر یک شعار نابودی اسرائیل به زبان عبری روی موشک و شلیک آن موشک...خود اوباما برجام را تعطیل کرد...بعدها ترامپ برجام را کنار گذاشت
                  پس شاید آنقدرها که فکر میکنیم...تغییر رفتار روبنده ای نباشه ( در متن توافق نامه تمام کمال به همه وارد اشاره نشه) بیشتر بقول ایرج میرزایی عزیز کلوچه ای باشه

مصداق بارز تغییر رفتار همین سیاست منطقه ای ایران هست...این در تعارض آشکار با منافع آمریکا بوده...الان سپاه قدس و محور مقاومت هنوز همان تشکیلات ۴ سال پیش را دارند؟
                  آمریکا چه دموکرات و چه جمهوری خواه زیر بار توافق با ایران بدون تغییر رفتار نخواهند رفت...حالا هر چی میخواد مکتوب بشه...کتابت یک قرارداد حتی اگر در مجالس کشورها هم تایید بشه اعتبار بهش نخواهد داد و بعدها زیرش میزنند...نه در مورد ایران...در مورد بقیه کشورها هم مصداق داشته!!!
                  حداقل سه بار در چند روز گذشته مصاحبه های ونس را بنده دیدم که دقیقا به همین مورد تغییر رفتار اشاره کرده
                  .............
                  حالا بگذریم از اینکه اگر مرغ خیال به پرواز در بیاد...شاید اینهایی که ماندند به اجنبی بستند که حضرات حذف بشوند...سیاست که پدر مادر نداره...مگر قراره من و شما خبر داشته باشیم!!!؟

نظر

• pournikdast
                    ستاره‌دار(2)
                    • Oct 2020
                    • 568

سلام و عرض ادب....
                    سامان عزیز و مابقی رفقای نازنین...
                    والا من هم صادقانه در عجبم؛ البته مطمئن بودم اگر اینها بمونند قلدرتر و شاید حتی تاثیرگذارتر باشند...
                    اما این تفاهمی که منتشر شده دیگه زیادی مشکوکه این رو بنده هم نمیگم تقریبا تمام کارشناسان حتی شبکه های اونطرف با یه تعجبی دارند راجع بهش صحبت میکنند...
                    حال واقعا قضیه چیه؟
                    ایا فقط میخواد زمان بده و بعد مثلا انتخابات و جام جهانی مجدد به بهانه ای حمله کنه؟
                    یا اینکه واقعا به این نتیجه رسیده اینها رفتنی نیستند و باید باهاشون تعامل کنه؟
                    خود داخل چطور؟ درسته همه میدونستند آخوند به وقتش از هر کاسبی؛ کاسب تره اما کی فکر میکرد به این سرعت و تاحد مشتاقانه تفاهم کنند...
                    من خودم هم کسی بودم که البته با دودلی زیاد اما اندکی به این جنگ برای تغییری شاید مثبت امید داشتم...
                    اما الان بیشتر انتظار دارم که بعدا گندش دربیاد؛ اسم کوچیک ترامپ هم حسین باشه و یه روز بفهمیم تمام مدت با بی بی و پهلوی و مجتبی در حال تصمیم گیری برای نظم جدید جهانی بوده اند!

نظر

• ایران دوست
                      عضو عادی
                      • Nov 2020
                      • 108

من سرباز معاونت اطلاعات سپاه بودم بین سالهای 68 تا 70. محمد باقر ذوالقدر از فرماندهان ارشد سپاه بود که منزلش الان هم تو خود ستاد کل سپاهه. ایشان از افراد بسیار با نفوذ و مهمه نظامه و در واقع از دولت سایه هستش که تا چندی پیش تو سایه بود .ابتدا وارد مجمع تشخیص مصلحت شد و الان هم رییس شعام. یادمه در یک مصاحبه قبل از اینکه دولت اول ترامپ تصمیم بگیره تا سپاه رو تروریستی اعلام کنه گفته بود به شرط ترک خصومت حاضره در هر موردی با آمریکا مذاکره و مصالحه کنه. بعداً ترامپ قبول نکرد. حتی مصاحبه ای از جواد لاریجانی که مشاور ارشد خامنه‌ای بود رو یادمه که میگفت حاکمیت اگر مجبور بشه در قعر جهنم با آمریکا سازش میکنه. من جماعت سپاهی و حکومتی را خوب میشناسم. از دولت دوم احمدی‌نژاد که قرارداد سی ودو میلیارد دلاری بابت نفت و گاز با سپاه بخاطر سرکوب مردم تو سال 88 بست نظامیها رفتند سراغ پول در اوردن. نمونه اش پروژه پل صدر تو تهران با قرار گاه خاتم که بالغ بر 17 هزار میلیارد تومان هزینه داشت و دهها مورد دیگه.به نظرم خامنه‌ای هم خودش فهمیده بود چه خبره و میدانست بزودی سپاه بهش نارو میزنه راه امام حسین رو رفت و بعدش هم حسينی گذاشتن تو فامیلیش تا جاودانه بشه!!!
                      الان نظام حاضره هر خفتی و هر امتیازی بده تا بمانه ولی باید بدانه که ترامپ دست بردار نیست. الترناتیو محبوب و فعالی بنام شاهزاده رضا پهلوی کار را برای حاکمیت سخت کرده‌. شاید روزی که فضای سیاسی باز بشه مثل عراق بیاد ایران و....
                      این را هم بگم که با تایید توافق و شروع اجرا شدنش شرایط اقتصادی رو به بهبود خواهد رفت که برای ما همین مهمه. چه فرقی میکنه حاکم کی باشه؟

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1594

علی قلهکی:

رهبر با این متن موافق نبودند ، شروط ان محقق نمیشود . امریکا بعد جام جهانی از برنامه اصلی رونمایی میکند . اگر اسرائیل پیشدستی نکند

نظر

• ali141
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 520

قلهکی از کدوم قلک در اومد کی هست اصلا
                          آخرین ویرایش توسط ali141؛ 2026/06/19, 11:38.

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1594

قالیباف:
                            ما هم میدونیم داریم با قاتل رهبرمون مذاکره میکنیم ولی چاره ای نیست.
                            یزید امام حسین رو کشت. حالا یزید رو قصاص کنیم یعنی انتقام گرفتیم؟! نه.
                            انتقام رهبرمون یعنی برپایی حکومت امام زمان.

آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2026/06/19, 20:50.

نظر

• استاد متفکر بزرگ
                              عضو عادی
                              • Nov 2025
                              • 71

سلام علیکم...خوبید قربان..
                              بد نیست در ایام تعطیلات، البته در فرانسه که بنده هستم امروز تعطیل است. به هر حال به دور از هیاهو و غوغای کار و زندگی، ساعاتی را در کنار خانواده به استراحت و تفریح بگذرانید؛ چنان‌که حافظ لسان الغیب می‌فرماد
                              هر وقت خوش که دست دهد مغتنم شمار
                              کس را وقوف نیست که انجام کار چیست
                              تصمیم گرفتم هر هفته یکی از شاهکارهای سینمای ایران و جهان رو بدوستان معرفی کنم.
                              به همین جهت دیدن فیلم بوقت شام را به دوستان توصیه می‌کنم. یکی از بهتریم فیلم های سال های اخیر

نظر

• reza@bourse2024
                                عضو عادی
                                • May 2024
                                • 262

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب....
                                سامان عزیز و مابقی رفقای نازنین...
                                والا من هم صادقانه در عجبم؛ البته مطمئن بودم اگر اینها بمونند قلدرتر و شاید حتی تاثیرگذارتر باشند...
                                اما این تفاهمی که منتشر شده دیگه زیادی مشکوکه این رو بنده هم نمیگم تقریبا تمام کارشناسان حتی شبکه های اونطرف با یه تعجبی دارند راجع بهش صحبت میکنند...
                                حال واقعا قضیه چیه؟
                                ایا فقط میخواد زمان بده و بعد مثلا انتخابات و جام جهانی مجدد به بهانه ای حمله کنه؟
                                یا اینکه واقعا به این نتیجه رسیده اینها رفتنی نیستند و باید باهاشون تعامل کنه؟
                                خود داخل چطور؟ درسته همه میدونستند آخوند به وقتش از هر کاسبی؛ کاسب تره اما کی فکر میکرد به این سرعت و تاحد مشتاقانه تفاهم کنند...
                                من خودم هم کسی بودم که البته با دودلی زیاد اما اندکی به این جنگ برای تغییری شاید مثبت امید داشتم...
                                اما الان بیشتر انتظار دارم که بعدا گندش دربیاد؛ اسم کوچیک ترامپ هم حسین باشه و یه روز بفهمیم تمام مدت با بی بی و پهلوی و مجتبی در حال تصمیم گیری برای نظم جدید جهانی بوده اند!
                                سلام و درود به دکتر پور نیکدست دوست داشتنی.
                                بنده همیشه سعی میکنم واقعیت ها رو ببینم. سیاست اون چیزی نیست که تحلیلگران سیاسی مینویسن و میگن! معمولا در پس ناواقعیت ها سیاست پرسه میزنه برای همین همه تحلیلگران از رفتار ترامپ شوکه شدن. ترامپ به دنبال منفعت و بی بی نتانیاهو به دنبال امنیت و ج.ا به دنبال بقا حکومت است. در حقیقت هر سه از دیدگاه خودشون به موفقیت نسبی رسیدن. ولی تا به امروز هیچیک به خواسته های 100 درصدی خودشون نرسیدن. هنوز برای رسیدن به اون مرحله اصلی راه زیادی در پیش دارن! فقط این مردم ایران هستن که در بین این سه ضلع ترامپ و نتانیاهو و حکومت سرگردان هستن!! و بیشترین تاوان چه مالی و چه جانی میدن.چرا؟ چون هیچ استراتژی و برنامه منسجمی ندارن! البته هر ازگاهی سرابی برای خواسته های خودشون میبینن ولی بدلیل نداشتن برنامه معمولا نقش برآب میشه! مردم ایران اگر بخواهند به خواسته خودشون برسن بایستی ..... ارادت

نظر

در حال کار...
                                X