اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس:

عرضه خودرو در بورس کالا، پشتوانه قانونی دارد

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: تصمیم عرضه خودرو در بورس کالا در شورای عالی بورس تصویب شده است و این عرضه ادامه خواهد داشت.

به گزارش بازار، امیر مهدی صبایی، افزود: این عرضه زمانی متوقف می‌شود که شورای عالی بورس به عنوان عالی‌ترین رکن بازار سرمایه تصمیمات دیگری اتخاذ کند.
    مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس ادامه داد: عرضه محصولات در بورس کالا بر اساس قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه و ماده ۳۶ بند ج، معامله می‌شوند.
    وی همچنین گفت: ماده ۱۸ قانون توسعه ابزارها و نهادها، دولت را مکلف کرده است که کالای پذیرفته شده در بورس را از نظام قیمت گذاری خارج کند.
    صبایی اظهار داشت: بر اساس این دو ماده قانونی و مفاد قانون بازار اوراق بهادار و در چارچوب ضوابط و مقررات بازار سرمایه اگر خودروسازی درخواست عرضه خودرو در بورس کالا را داشته باشد، بورس هم موظف است این عرضه را انجام دهد.
    مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس تاکید کرد: عرضه خودرو در بورس این هفته هم ادامه دارد و چنانچه درخواست جدیدی برای عرضه خودرو از طرف خودروسازان دریافت شود، اطلاعیهِ عرضه آن منتشر می‌شود.
    صبایی با اشاره به معایب روش قرعه کشی عرضه خودرو برای مصرف کننده از یک طرف و زیان انباشته صنعت خودرو سازی گفت: به لحاظ اقتصادی اگر می‌خواهیم این بازار را به تعادل برسانیم به جای تعیین قیمت دستوری و فرمول برای قیمت، باید فرمول یا زمان بندی و حجم عرضه را تعیین کنیم.
    مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس همچنین گفت: اگر عرضه در بورس کالا به نحو صحیحی مدیریت شود، قیمت هم در یک بازه متعارف و معقول تنظیم خواهد شد.

۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹
    کد خبر: ۲۰۱٬۹۰۹

اخبار مرتبط

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

وای خدای من؛ این حجم از بلاهت عامدانه است یا سهوی؟؟؟
      زمان احمدی نژاد قانون تعریف شاغلان را دستکاری کردند تا عملکرد دولت در اشتغال بهتر نشان داده شود...
      الان وزیر کشورمان جناب سردار وحیدی فرموده اند، استانداردهای آلودگی هوا را تغییر میدهیم تا مدارس تعطیل نشوند! /:.ohno-smiley.:/

یعنی هوا همان هوای آلوده است و بچه های مردم هم تمام مضراتش را نوش جان میکنند...
      اما با کمی تغییر در تعاریف؛ هوای کثافت را تمییز نشان میدهیم تا مدارس پر بارمان تعطیل نشوند...
      کلا همه چیز به همین سرعت در مملکت حل میشود!!!!!!!!!

این جایگزین بازگرداندن <<هوای پاک>>، کارشناسی است؟ / وزیر کشور: احتمالا، استانداردهای شاخص آلودگی هوا برای جلوگیری از تعطیلی مدارس، <<تغییر>> می‌کنند - خبرآنلاین

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2771

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
        وای خدای من؛ این حجم از بلاهت عامدانه است یا سهوی؟؟؟
        زمان احمدی نژاد قانون تعریف شاغلان را دستکاری کردند تا عملکرد دولت در اشتغال بهتر نشان داده شود...
        الان وزیر کشورمان جناب سردار وحیدی فرموده اند، استانداردهای آلودگی هوا را تغییر میدهیم تا مدارس تعطیل نشوند! /:.ohno-smiley.:/

یعنی هوا همان هوای آلوده است و بچه های مردم هم تمام مضراتش را نوش جان میکنند...
        اما با کمی تغییر در تعاریف؛ هوای کثافت را تمییز نشان میدهیم تا مدارس پر بارمان تعطیل نشوند...
        کلا همه چیز به همین سرعت در مملکت حل میشود!!!!!!!!!

این جایگزین بازگرداندن <<هوای پاک>>، کارشناسی است؟ / وزیر کشور: احتمالا، استانداردهای شاخص آلودگی هوا برای جلوگیری از تعطیلی مدارس، <<تغییر>> می‌کنند - خبرآنلاین
        درود دکتر جان
        پس فکر میکنی چطور رییسی می‌ره میاسته پشت تریبون مجلس و میگه یک میلیون شغل ایجاد کردم در یکسال گذشته...استاندارهای اشتغال رو عوض کردند...یک کارگاه اسکاج سازی نشون میدادند در یک مستند..۵۰ تا پرسنل خانم داشت...شاید هفته ای چهار ساعت هم اینا کار نمی‌کردند...کارفرما می‌گفت من شغل ایجاد کردم!!!!
        وقتی میگه دشمن نمیتونه پیشرفت های ما رو ببینه...دقیقا پیشرفت های رو داره میگه که بر اساس استاندارد خودشه...نه علم اقتصاد و نه مردم

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          درود دکتر جان
          پس فکر میکنی چطور رییسی می‌ره میاسته پشت تریبون مجلس و میگه یک میلیون شغل ایجاد کردم در یکسال گذشته...استاندارهای اشتغال رو عوض کردند...یک کارگاه اسکاج سازی نشون میدادند در یک مستند..۵۰ تا پرسنل خانم داشت...شاید هفته ای چهار ساعت هم اینا کار نمی‌کردند...کارفرما می‌گفت من شغل ایجاد کردم!!!!
          وقتی میگه دشمن نمیتونه پیشرفت های ما رو ببینه...دقیقا پیشرفت های رو داره میگه که بر اساس استاندارد خودشه...نه علم اقتصاد و نه مردم
          یه وقتی اوایل دوران مموتی بیکار بودم البته داشتیم کارهای نهایی ساختمون خودمون رو انجام میدادیم !!شاید مجموعا هفته ای 2 ساعت هم یه کمک الکی هم به نقاش و برقکار و... اون هم برای فضولی و سردراوردن از کارشون ، هم میکردم اون وسط مسط ها !!مامور آمار اومد دم در پرسید تو هفته اخیر 2 ساعت کار کردین ،پرسیدم هفته اخیر یا روز اخیر گفت نه هفته اخیر به ناچار گفتم آره !!نوشت شاغل !!!!/:.yead.:/
          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/01/24, 13:50.

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8775

دلار 45 تومان
            هم اکنون 44 تومان

همه چی گران شده

ولیکن ایا حقوق بازنشستگان و کارمندان و پرسنل دولت افزایش داشته !!؟؟

ما در آستانه یک نارضایتی گسترده دولتی هرچند خاموش هستیم.

و این اصلاً خوب نیست.

این یعنی کارشکنی
            این یعنی زیرمیزی و فساد بیشتر.
            این یعنی افتضاح عزیزان.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
              دلار 45 تومان
              هم اکنون 44 تومان

همه چی گران شده

ولیکن ایا حقوق بازنشستگان و کارمندان و پرسنل دولت افزایش داشته !!؟؟

ما در آستانه یک نارضایتی گسترده دولتی هرچند خاموش هستیم.

و این اصلاً خوب نیست.

این یعنی کارشکنی
              این یعنی زیرمیزی و فساد بیشتر.
              این یعنی افتضاح عزیزان.

سلام و درود بر جناب گالیور عزیز

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰

این حرف را من ایثارگر می‌زنم؛ علی دایی اسطوره است

بازیکن سابق تیم‌ملی فوتبال ایران می‌گوید:«جواد نکونام،علی دایی و امیر قلعه‌نویی می‌توانند هدایت تیم ایران را برعهده داشته باشند.»
                مرتضی رضایی:علی اکبر استاد اسدی هنوز هم که هنوز است شیرینی‌های خاص خودش را دارد.خوش مشرب،با معرفت و خوش مصاحبه.هنوز هم از ته دلش می خندد و زلال است مثل آب.او خود خودش است بدون هیچ شیله پیله ای.بازیکن سابق تیم ملی ایران که هر بار به او زنگ می زنی حرف جدیدی برای گفتن دارد.استاد اسدی در فوتبال ایران تمام شدنی نیست و جالب اینجاست که می گوید:«دیگر از فوتبال بدم می آید.باور کنید بازی های جام جهانی را ندیدم،حتی بازی های تیم ملی را.»واقعا تماشا نکردید؟نه والا!چرا؟کلا نیستم! باور کنید بازی گل گهر و تراکتورسازی را هم نرفتم ببینم.کلا دیگر فوتبال نمی بینم.کلا از این ورزش زده شدم وقتی در آن به اسطوره های ما بی احترامی می کنند.منظورتان ماجرای علی دایی است؟بله.مگر علی دایی کم برای این مملکت زحمت کشیده؟ما که هم تیمی هایش بودیم،دیدیم و می دانیم او چه کارهایی برای ایران کرده.عرق ریخته و پول حلال به دست آورده.علی دایی جهانی است.وقتی توهین ها علیه او را دیدم ازته قلبم ناراحت شدم.دنده های او را ما دیدیم که چطور شکست.طحال علی دایی را ما دیدیم که چطور پاره شد.در کل توهین کردن به هیچ شخص و هیچ فردی را نمی پسندم.من خودم ورزشی هستم و ایثارگر هم بوده ام.شما این حرف ها را از زبان یک ایثارگر می شنوید.راستی شما جبهه بودید درست است؟بله.بیش از سه سال در جبهه بودم.کارت ایثارگری هم دارم.در شلمچه ،باختران و ...جنگیده ام.نباید به همین راحتی به علی دایی بی احترامی کنیم.شما یکی از کسانی هستید که از حضور سرمربی خارجی روی نیمکت تیم ملی انتقاد می کنید.این انتقاد به چه دلیلی است؟شما جام های جهانی را ببینید.چه نتایجی به دست آورده ایم؟در هر دوره یک بازی را برده ایم،یک باخت و یک مساوی.خب آیا این نتایج را با مربیان ایرانی به دست نمی آوردیم؟گزینه ای هم دارید؟همین جواد نکونام خودمان.هم جوان است،هم تجربه دارد.یا علی دایی و اگر نشد امیر قلعه نویی.به خدا این ها از سرمایه ای همین مملکت هستند که می توانند روی نیمکت تیم ملی بنشینند.بیایید یک بار برای همیشه دست از خرج اضافه کردن برداریم و به مربیان ایرانی اعتماد کنیم.پس اگر این بار کی روش دوباره برای تیم ملی انتخاب شود و ...مگر نرفت؟او چه چیزی دارد که برای ما انجام نداده باشد؟هر چه داشته رو کرده و دیگر به درد فوتبال ما نمی خورد.هر بار هم که سرمربی تیم ملی بوده یک سری بازیکن مشخص شده را دعوت کرده و تمام.از خود علی اکبر استاد اسدی چه خبر؟این روزها چه کار می کند؟خودم در ورزش شهرداری هستم وچند سال دیگر بازنشسته می شوم.ظاهرا این فوتبال در کل چیزی برای علی اکبر استاد اسدی نداشت،درست است؟آن زمان ها قراردادها مثل الان که میلیاردی نبود.همین طوری می رفتیم بازی می کردیم حالا یک چیزی هم به ما می دادند.ما نسل آخری بودیم که واقعا بدون پول(منظورم پول زیاد است)فوتبال بازی کردیم.آخرین قرارداد شما چقدر بود؟فکر می کنم 5 میلیون بود با ذوب آهن.برای چند فصل؟برای یک فصل.البته پول کمی هم نبود.زیاد هم نبود.ببینید من آن سال از یک تیم ترکیه ای پیشنهاد داشتم که ذوب آهن اجازه نداد بروم.آن موقع مدافعان کمتر از تیم ها پیشنهاد داشتند و بیشتر تیم ها مهاجم می خواستند.به خصوص تیم های کشورهای عربی.پیشنهادی که به من داده بودند در حدود 200 میلیون تومان می شد.حالا شما با 5 میایون مقایسه کنید.زمان ما در فوتبال پول نبود.اگر الان بازی می کردید چطور؟با رقم هایی که فوتبالیست های امروزی می گیرند زیر 40 میلیارد تومان قرارداد نمی بستم.ما آن زمان با عشق و علاقه مان فوتبال بازی می کردیم و پول و این چیزها مهم نبود.گفتید جام جهانی را ندیدید اما حتما شنیدید که آرژانتین با مسی قهرمان جام جهانی شد؟بله.مسی واقعا زمینی نیست،او هوایی است!پس از نظر شما مسی بهتر از رونالدو است؟نمی شود قیاس کرد.مسی روی بازی زمینی حرف ندارد اما رونالدو در سر زدن هم توانایی بالایی دارد.کلا مسی یک طوری است!هر کسی که مقابلش باشد را از پیش رو می دارد.مهار مسی برای علی اکبر استاد اسدی راحت تر است یا رونالدو؟قطعا مهار مسی!مهار رونالدو به نظرم کار سخت تری است.
                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/01/24, 18:04.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

اینم قشنگ بود، ارزش دیده شدن رو داره.
                  آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

استفاده از فناوری فیلم «آواتار» برای ردیابی بیماری‌های نادر

دانشمندان از فناوری هوش مصنوعی بکار گرفته شده در فیلم آواتار برای ردیابی بیماری‌های نادر استفاده می‌کنند، چرا که این فناوری می‌تواند اختلالات را تا شش ماه زودتر از پزشکان تشخیص دهد. این سیستم جدید از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل حرکات بدن و تشخیص اختلالات دو برابر سریع‌تر از بهترین پزشکان استفاده می‌کند. دکتر والریا ریکوتی، عضوی از گروهی که روی توسعه این سیستم جدید کار می‌کند، می‌گوید که کاملاً از نتایج این پژوهش شگفت‌زده شده است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :دانشمندان از فناوری هوش مصنوعی بکار گرفته شده در فیلم آواتار برای ردیابی بیماری‌های نادر استفاده می‌کنند، چرا که این فناوری می‌تواند اختلالات را تا شش ماه زودتر از پزشکان تشخیص دهد.

به گزارش بی‌بی‌سی، پژوهشگران از فناوری هوش مصنوعی ضبط حرکت که شخصیت‌های فیلم‌هایی مانند آواتار را خلق می‌کند، برای ردیابی شروع بیماری‌هایی که بر توانایی حرکت انسان تأثیر می‌گذارند، استفاده می‌کنند.
                    این سیستم جدید از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل حرکات بدن و تشخیص اختلالات دو برابر سریع‌تر از بهترین پزشکان استفاده می‌کند.
                    دکتر والریا ریکوتی، عضوی از گروهی که روی توسعه این سیستم جدید کار می‌کند، می‌گوید که کاملاً از نتایج این پژوهش شگفت‌زده شده است.
                    وی می‌گوید: تأثیر این سیستم بر تشخیص و توسعه داروهای جدید برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها می‌تواند کاملاً شگرف باشد.
                    این سیستم به مدت ۱۰ سال در حال توسعه بوده است و در دو مطالعه جداگانه بر روی بیماران مبتلا به آتاکسی فردریش(FA) و دیستروفی عضلانی دوشن(DMD) آزمایش شده است.
                    آتاکسی فردریش نام یک بیماری ژنتیکی است که علایم آن شامل از دست دادن کنترل، نقص گفتاری و نارسایی‌های قلبی و عصبی است. آتاکسی از بیماری‌های نورولوژیکی است که با ناهماهنگی در حرکات، بی‌ثباتی در استقرار بدن و ناهنجاری در راه رفتن همراه است.
                    دیستروفی یا دُش‌پروردگی ماهیچه‌ای دوشن نیز شایع‌ترین و شدیدترین نوع از بیماری‌های دیستروفی ماهیچه‌ای از گونه(X پیوند یافته) و ژنتیکی است که توسط دانشمند ایرانی امیراحمد عباس زاده کشف شده است. از عوارض اصلی این بیماری تحلیل و نابودی ماهیچه‌های ارادی(که در کنترل بدن نقش حیاتی دارند) است که در مواقع شدید نهایتاً منجر به عدم توانایی در راه رفتن ،۹۶ درصد معلولیت، مشکلات تنفسی و در نهایت مرگ می‌شود.
                    پروفسور آلدو فیصل از کالج امپریال لندن که یکی از دانشمندانی بوده است که این ایده را مطرح کرده می‌گوید این سیستم مزایای زیادی نسبت به روش‌های سنتی تشخیصی دارد.
                    وی گفت: رویکرد جدید ما حرکات ظریفی را شناسایی می‌کند که انسان نمی‌تواند تشخیص دهد. این سیستم این قابلیت را دارد که آزمایشات بالینی را متحول کند و همچنین تشخیص و نظارت بر بیماران را بهبود بخشد. همچنین این پتانسیل را دارد که آزمایشات دارویی را تسریع کند و هزینه آنها را کاهش دهد.
                    پروفسور پائولا جیونتی، رئیس مرکز آتاکسی دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس می‌گوید: ما با این سیستم قادر خواهیم بود داروهای بیشتری را با بیماران کمتر و هزینه کمتر آزمایش کنیم.

پروفسور ریچارد فستنشتاین از مؤسسه علوم پزشکی لندن در شورای تحقیقات پزشکی که در توسعه این فناوری جدید کمک کرده است، نیز می‌گوید: این کار، صنعت داروسازی را برای سرمایه‌گذاری در بیماری‌های نادر جذب می‌کند و ذینفع اصلی تحقیقات ما بیماران خواهند بود، زیرا این فناوری می‌تواند با سرعت بیشتری به درمان‌های جدید دست یابد.
                    پژوهشگران می‌گویند، مزیت اصلی این سیستم، توانایی‌های پیشرفته پیش‌بینی سریع آن است.
                    یک گروه از پژوهشگران در کالج امپریال لندن این سیستم را روی بیماران مبتلا به آتاکسی فردریش(FA) آزمایش کردند و دریافتند که می‌تواند بدتر شدن بیماری را در طول دوازده ماه پیش‌بینی کند، یعنی کمتر از نیمی از زمانی که معمولاً یک متخصص به آن نیاز دارد.
                    گروه دیگری از پژوهشگران آن را روی ۲۱ پسر مبتلا به دیستروفی عضلانی دوشن(DMD) آزمایش کردند و دریافتند که می‌تواند تأثیر حرکت آنها را در شش ماه آینده بسیار دقیق‌تر از یک پزشک متخصص پیش‌بینی کند.
                    تشخیص زودهنگام برای پایش بیماری بسیار مهم است
                    در حال حاضر هیچ درمانی برای آتاکسی فردریش یا دیستروفی عضلانی دوشن وجود ندارد و تشخیص زودهنگام آنها برای نظارت بر این بیماری‌ها بسیار مهم است.
                    آتاکسی فردریش از هر ۵۰ هزار نفر یک نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد، در حالی که دیستروفی عضلانی دوشن سالانه ۲۰ هزار کودک را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد.
                    این فناوری جدید می‌تواند با ارائه تشخیص زودهنگام، امید زیادی به کسانی که از بیماری‌های ژنتیکی ناتوان کننده رنج می‌برند که هیچ درمان آسانی ندارند، ارائه دهد. هرچه این بیماری‌ها زودتر تشخیص داده شود، بیماران مبتلا به آنها شانس بیشتری برای مدیریت موثر بیماری‌های خود دارند.
                    گفتنی است که فیلم آواتار یک فیلم علمی-تخیلی محصول سال ۲۰۰۹ به کارگردانی، نویسندگی، تهیه کنندگی و تدوین مشترک جیمز کامرون است. داستان این فیلم در اواسط قرن بیست و دوم رخ می‌دهد، زمانی که انسان‌ها سیاره‌ای به نام پاندورا را برای استخراج ماده معدنی ارزشمندی به نام unobtanium مستعمره می‌کنند.
                    در سال ۲۰۲۲ نیز نسخه دوم این فیلم به نام «آواتار: راه آب» منتشر شد.
                    منبع: ایسنا
                    ----------------
                    سینما داره به پزشکی کمک میکنه !!!
                    بعد ما فکر این هستیم بریم روی دیوار سفارت بنویسیم
                    "عن گلیس بیا قزوین "

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8775

در تعجبم چرا سفارت این عن گلیسها بازه هنوز !!؟؟

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3061

خانم پرفسور مجتهد زاده شب گذشته پس از سالها خدمت صادقانه درپانسیون ویژه اساتید بازنشسته شهرسوربون فرانسه درگذشت.

این بخش از زندگینامه ی ایشان است:
                        ا
                        من در سال ۱۳۰۳ در تهران در خانواده ای با وضع مالی نسبتا خوب به دنیا آمدم
                        تا ۱۵ سالگی علاقه به ادامه تحصیل در موسیقی بودم
                        ۱۵ ساله بودم که یک شب به عزیز گفتم : عزیز جون من بزرگ شده ام و شبها نمیترسم تنها بخوابم شما باید در اتاق پدر بخوابید

در قدیم اعیان به مادرشان عزیز میگفتند و افراد پایین شهر ننه میگفتند.
                        شب بعد عزیز یک صندلی گرفت و کنارم نشست و دستم را گرفت و به صورتش چسباند و گفت فری جان من افتخار میکنم که عزیز تو باشم ولی مادر تو هنگامیکه دو ماهه بودی مرد و من کلفت شما هستم و تو را مانند دختر خودم بزرگ کرده ام

آن شب من و عزیز شکوه خانم خیلی گریه کردیم و تصمیم گرفتم طب بانوان بخوانم و خانم ها را معالجه کنم تا هیچ کودکی بی مادر بزرگ نشود
                        در سیکل دوم طبیعی خواندم و دیپلم گرفتم و یکسال آلیانس رفتم و زبان فرانسه آموختم
                        در سال ۱۳۲۲ به دستور شاه به فرانسه اعزام شدم تا بعد به کشورم برگردم و خدمت کنم.
                        پسرها برای تحصیل در مهندسی به اتریش می رفتند و دختران برای طب به فرانسه می رفتند .

۷ سال طب عمومی خواندم و طب تخصصی زنان را در سه سال پاس کردم و در سوربون تحصیلات فوق تخصصی نازایی را دو ساله به معدل ++Aتمام کرده و رزیدنت سینیوریتا انکولوژی شدم

سه سال بعد دیپلم پروفسوری سرطان شناسی بانوان را اخذ کردم و همزمان تدریس در بخش انکولوژی بیمارستان دانشگاه را بعهده گرفتم
                        پدرم نظام بود و کلنل عالیرتبه ای بودو سخت بیمار شده بود مجبور شدم به تهران برگردم و او را در مریضخانه ملک تاج خانم نجم السلطنه بستری کنم

پدرم به دلیل عوارض ناشی از مصرف الکل ، فوت نمود و در گورستان ظهیرالدوله دفن شد .
                        من ماندم و عزیز که دیگر خیلی پیرشده بود و از عهده کارهای منزل بر نمی آمد. یک خانمی را استخدام کردم
                        من به استخدام وزارت علوم درآمدم و سی سال در دانشگاه تهران تدریس کردم و چهل سال هم طبابت کردم
                        عزیز شکوه که به رحمت خدا رفت من به حدی تنها شدم که هیچ چیز خوشحالم نمیکرد.

مطب من پس از بازنشستگی در جوادیه بود و اغلب زن های ولگرد که بیماریهای مقاربتی داشتند به من مراجعه میکردند

منزل ما یک باغ بزرگ در سلطنت آباد بود
                        طبقه پایین را سی تا تخت خواب گذاشتم که شبها زنهای ولگرد می آمدند که اغلب بیمار هم بودند

چون من هرگز ازدواج نکردم و تنها فرزند بودم و از طرفی خانواده پدری ام که روحانی بودند و نان ما را به دلیل نظامی بودن پدرم و بی حجابی و .... حرام میدانستند ، هرگز با من رفت و آمد نمی کردند

تنهایی آنقدر به من فشار آورد که اوایل دهه ۷۰ منزلمان را وقف کردم و اسمش را گذاشتم بنیادنیکوکاری دکتر مجتهدی و یک میلیون دلار که همه دارایی من بود را به بنیاد دادم و از ایران رفتم.

در ابتدا در بیمارستان به عنوان پروفسور ارشد مشغول بکار شدم و وظیفه آموزش پزشکان متخصص که کورس انکولوژی را میگذراندند بعهده گرفتم و عضو پیوسته دپارتمان سرطان شناسی فرانسه شدم

در سال ۲۰۰۰ از عهده تست های بدنی اتاق عمل بر نیامدم و از جراحی معاف شدم
                        و از آن تاریخ پرونده های مهم که بعضا تقاضای اتانازی یا تشریح و یا اهدای عضو دارند را بررسی میکنم و عضو گروه ۷ نفره هستم

امروز که نگاهی به گذشته میکنم ، عمیقا از خدا تشکر میکنم که به من افتخار خدمت به انسانیت را داد و از صمیم قلب خوشحال میشوم که خانمی را معالجه کنم تا به آغوش خانواده اش برگردد و کودکان دوست داشتنی اش را بزرگ کند
                        امیدوارم هیچ کودکی چون من بی مادر بزرگ نشود

امروزدر پانسیون لاوارنیه که مخصوص اساتید بازنشسته سوربون است زندگی میکنم و روزی یکی دو ساعت پرونده هایی که به من ارجاع میشود بررسی میکنم .
                        زندگی پر بار و با ارزشی داشتم و دیگر هیچ آرزویی ندارم جز مرگی آرام و راحت!

_او اولین متخصص زنان و فوق تخصص سرطان های زنان بود.
                        عرض تسلیت به جامعه پزشکان و تمام بانوان قدرتمند و مستقل ایران زمین. روحش شاد، نامش تا ابد ماندگار.
                        کوچکترین کاری که میتوانیم برای این استاد گرامی وافتخار ایران زمین بکنیم این مطلب را نشر دهیم همه ملت بزرگوار ایشان را بشناسند و برای داشتن این افتخارات ناب و بزرگ بر ایرانی بودن خود ببالند.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

محمد فضولی (ترکی آذربایجانی: Məhəmməd Füzuli، ترکی استانبولی: Fuzûlî‎) یا ملا محمد بن سلیمان بغدادی[۴] ‏(۱۴۸۳-۱۵۵۶) شاعر و ادیب آذربایجانی[۵][۶][۷][۸] است. او را «بزرگترین شاعر ترکی آذربایجانی در سدهٔ دهم» می‌دانند.[۱] پدر وی ساکن حله در عراق امروزی بود و محمد فضولی در آن‌جا به‌دنیا آمد و در بغداد پرورش یافت از این روی، سه زبان ترکی، فارسی و عربی را به خوبی می‌دانست و به هر سه زبان شعر سروده‌است. او را یکی از پایه‌گذاران سبک هندی می‌دانند.[۹]
                          [I]
                          ای خوش اول مست، کی بیلمز غمی-عالَم نه ایمیش، نه چکر عالم اوچون غم، نه بیلر غم نه ایمیش
                          بیر پری سیلسیله‌ای-عشقینه دوشدوم ناگه، شیمدی بیلدیم سببی-خیلقت-آدم نه ایمیش.
                          واعظ اوصافی-جهنم قلیر، ای اهل ورع! وار اونون مجلسینه، بیل کی جهنم نه ایمیش!
                          اوخو کؤکسومده ئوتوپ، قالمیش ایمیش پئیکانی، آه بیلیدیم سببی-آهی-دمادم نه ایمیش!
                          ترجمه فارسی
                          خّرم آن‌کس که نداند غم عالم چه بوَد نه بداند غم عالم، نه که خود غم چه بوَد
                          ناگهان بندی زنجیر نگاری شده‌ام حال دانم سبب خلقت آدم چه بود
                          گفت واعظ همه اوصاف جهنم، زاهد! باش در مجلس او، بین که جهنم چه بود
                          تیر بر دل بزد و مانده بجا پیکانش آه، دانم سبب آه دمادم چه بود
                          ای فضولی مزه باده ساقی دانی چو کنی توبه بدانی که ریا هم چه بود

فارسی

قدیمی‌ترین نسخه خطی دیوان فارسی فضولی در ۲۰ جمادی‌الاولی ۹۵۹ قمری به خط حبیب‌الله اصفهانی نوشته شده‌است. این نسخه هم‌اکنون در کتابخانه مرادیه در ترکیه نگه‌داری می‌شود.[۲۲] در مقدمهٔ این دیوان، فضولی با زبانی که گاه به طنز نزدیک می‌شود، شرح می‌دهد چگونه بعد از این که در سرودن شعر به عربی و ترکی مهارت پیدا کرده، اشعار پراکندهٔ فارسی سروده‌است به سرودن غزل به فارسی پرداخته‌است:[۲۳]
                          تا آنکه روزی گذارم بمکتبی افتاد، پری چهرهٔ دیدم فارسی‌نژاد، سهی سروری که حیرت نظارهٔ رفتارش الف را از حرکت انداخته بود و شوق مطالعهٔ مصحف رخسارش دیدهٔ نابینایی صاد را عین بصر ساخته بود. چون توجه من دید از گفتهای من چند بیتی طلبید. من نیز چند بیتی از عربی و ترکی باو ادا نمودم و لطایف چند نیز از قصیده و معما برو فزودم. گفت که اینها زبان من نیست و بکار من نمی‌آید، مرا غزلهای جگر سوز عاشقانهٔ فارسی می‌باید.
                          هر چند اصولاً فضولی در این مقدمه با شوخ‌طبعی مسائل را بیان می‌کند و بعید نیست از سر شوخ‌طبعی این ماجرا را نقل کرده باشد اما به هر حال غزل‌های عاشقانهٔ فارسی فضولی بخش مهمی از دیوان او را تشکیل می‌دهند.

--
                          در ایران عالیم قاسیموف به همراه علیرضا قربانی یکی از غزلهای ترکی فضولی را به صورت آواز اجرا کرده است
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/01/25, 22:57.

نظر

• 2FAN
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 1051

سلام
                            دوستان واسه لب تابتون
                            چه قند شکنی استفاده میکنید
                            سای فل که باز نمیشه
                            اگه لینک دانلودش بگذارید ممنون هم شد
                            مرسی
                            https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• pournikdast
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 525

یک ایرانی‌الاصل برنده جایزه مهندسی برق آمریکا شد

نادر انقطاع، دانشمند ایرانی-آمریکایی و استاد دانشگاه پنسیلوانیا برنده مدال بنجامین فرانکلین در سال ۲۰۲۳ در رشته مهندسی برق شد.

به گزارش یورونیوز، این مدال یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جوایز علمی جهان است که قدمت آن به سال ۱۸۲۴ باز می‌گردد.
                              آلبرت اینشتین، نیکولای تسلا، توماس ادیسون، ماری و پیر کوری، انریکو فرمی، الکساندر گراهام‌بل، ماکس پلانک و ارنست رادرفورد برخی از برندگان نامدار پیشین این جایزه هستند.
                              همچنین تا کنون ۱۲۱ نفر از برندگان این جایزه موفق به کسب جایزه نوبل شده‌اند.

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post

نادر انقطاع، دانشمند ایرانی-آمریکایی و استاد دانشگاه پنسیلوانیا برنده مدال بنجامین فرانکلین در سال ۲۰۲۳ در رشته مهندسی برق شد.

به گزارش یورونیوز، این مدال یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جوایز علمی جهان است که قدمت آن به سال ۱۸۲۴ باز می‌گردد.
                                آلبرت اینشتین، نیکولای تسلا، توماس ادیسون، ماری و پیر کوری، انریکو فرمی، الکساندر گراهام‌بل، ماکس پلانک و ارنست رادرفورد برخی از برندگان نامدار پیشین این جایزه هستند.
                                همچنین تا کنون ۱۲۱ نفر از برندگان این جایزه موفق به کسب جایزه نوبل شده‌اند.

برادر ایشان هم که اخیرا درگذشت و مورخ و مولف کتابهای تاریخی بود
                                --
                                ناصر انقطاع نویسنده، فعال سیاسی، پژوهشگر و مورخ ایرانی[۲] و مجری برنامه‌های تلویزیونی بود. وی در پنجشنبه، یکم ژوئیه ۲۰۲۱ (۱۰ تیر ۱۴۰۰ هجری خورشیدی) در لس‌آنجلس درگذشت.

نظر

در حال کار...
                                X