اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saheb91
    عضو عادی
    • Apr 2016
    • 73

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

"نبوغی که در حمله به برجهای دوقلو داشت درتاریخ بی نظیر بوده...."
    عینا جمله استادمون تو تاپیکش بوده بعد میگه من از بن لادن تعریف کردم مگه؟
    حداقل متنی که برات تهیه میکنن رو یه بار کامل بخون استاد!!

"بسیاری از اعتراف اسامه بن لادن سخن می گویند اما این دقیقا به این مثال خنده دار می ماند که من به عنوان نوآم چامسکی ادعا کنم برنده مسابقه دو ماراتن بوستون شده ام. اسامه بن لادن به چیزی فخر می فروخت که گمان می کرد برای وی ابهت می آورد ."

جالبتر اینکه از متن به این واضحی در بالا که توش طرف داره میگه بن لادن بلوف زده و هیچ پخی نبوده بازم چیزی دستش نمیاد و میگه مگه چیز خاصی تو متن بوده که این متن رو گذاشتی؟؟!!!!
    بعد در پایان هم همه دوستان رو توصیه میکنن به روی آوردن به مطالعه و کتابخوانی؟؟!!
    خدایا ببخش منو عمرمو تلف کردم در جواب دادن به این انسان فرهیخته و کتابخوان!!/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/

فقط خواهشا با اکانت های دیگه ات نیا فحش بده با همین اکانتت بیا تا معلوم باشه چقدر فرهیخته ای!!
    راستی چرا باید یه نفر آدم توی یه سایت اجتماعی اقتصادی دو تا اکانت داشته باشه جای سوال نیس؟؟
    آخرین ویرایش توسط saheb91؛ 2023/02/02, 14:56.
    /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

در اصل توسط Sadeghi پست شده است View Post
      سلام جناب پورنیک دست اوقات به خیر و سلامتی

بنده هم وقتی پست درخور جناب عمرانی (بخوانید تابلو نوشته مینیاتوری دیگر از ایشان ) را دیدم دیگر نیازی به پاسخ ندیدم صرفا بهانه ای شد برای عرض سلام

با اجازه جناب عمرانی
      سلام و عرض ادب...
      جناب صادقی دستمریزاد...
      اینکه جناب عمرانی، به امثال بنده و جناب طیب بگویند، مغزمان تهی از فهم است و به جایش گاز هلیوم پر کرده اند...
      شعورمان تحت تاثیر غرب از حدقه بیرون زده...
      زیر غلطک رفته و خودتحقیر و کج و کور و نفهمیم...
      برای شما شد تابلوی مینیاتوری؟
      برای شما شد پاسخ به نقدهای ما؟
      بنده هم برای شما دوست عزیز ارزوی سلامتی دارم...

نظر

• Auschwitz
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 444

پاسخ : بپاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        بارها گفتم و کاملا اعتقاد دارم،

هیچ چیزی اتفاقی نیست..

--

نه توو کت من یکی نمیره که پاتالهالی حوزه......... مدیریتی این همه چیزدان باشند , تا عامدا کشوری رو نابود کنن. باز پاتالهای آلبانی رو بگید که تحصیل کرده و دانشگاهی و کتاب خون توش کم نبوده رو بگید ی چیزی!
        آخرین ویرایش توسط Auschwitz؛ 2023/02/02, 15:17.

نظر

• محمد.
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 810

تنش ایران و اسراییل هم داره ابعاد بزرگتری به خودش میگیره
          بعد خرابکاری در اصفهان و کرج و تلافی ایران و راکت زدن به تاسیسات اسراییل
          دیشب گویا ده ها کامیون تجهیزات سپاه که از مرز عراق راهی سوریه شده بود رو زدند و خدا میداند چند نفر کشته شدند
          یک فرمانده ارشد سپاه هم در بوکمال زدند
          امشب باز نوبت تلافی ایرانه
          سپاه میاد تو صدرا از سهامداران میدزده اینطوری هم باید تقاص پس بده
          دست عدالت خدا بلنده، حالا هی از این ملت بدزدید، چنان باید جواب بدید در همین دنیا که درس عبرت بشه برای چندین نسلتون
          تا کی این همه ظلم دوام داشته باشه

نظر

• محمد.
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 810

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post

به نظر بنده همین یک قلم رو تبیین کنیم، کفایت میکنه...

آیا در یک حکومت شایسته سالار؛ آنهم با ثروتها و منابع عظیمی به مانند ایران :

یک کالایی مثل پیاز /:.negaran.:/ آنهم فقط در یک ماه؛ میتواند 43 درصد افزایش قیمت داشته باشد؟؟؟

سلام
            گوشت گوسفندی که شده ۳۰۰ تومن
            ران گرده بر هم ۳۵۰
            اگر تهران ارزان تر هست برید سمت ذخیره سازی که اونجا هم بالا میره
            امسال بارندگی ها خوب شده و دامدارها یک ماه دیگه اصلا نمیفروشند

نظر

• مگنوس کارلسن
              Banned
              • Jan 2022
              • 1647

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
              "نبوغی که در حمله به برجهای دوقلو داشت درتاریخ بی نظیر بوده...."
              عینا جمله استادمون تو تاپیکش بوده بعد میگه من از بن لادن تعریف کردم مگه؟
              حداقل متنی که برات تهیه میکنن رو یه بار کامل بخون استاد!!

"بسیاری از اعتراف اسامه بن لادن سخن می گویند اما این دقیقا به این مثال خنده دار می ماند که من به عنوان نوآم چامسکی ادعا کنم برنده مسابقه دو ماراتن بوستون شده ام. اسامه بن لادن به چیزی فخر می فروخت که گمان می کرد برای وی ابهت می آورد ."

جالبتر اینکه از متن به این واضحی در بالا که توش طرف داره میگه بن لادن بلوف زده و هیچ پخی نبوده بازم چیزی دستش نمیاد و میگه مگه چیز خاصی تو متن بوده که این متن رو گذاشتی؟؟!!!!
              بعد در پایان هم همه دوستان رو توصیه میکنن به روی آوردن به مطالعه و کتابخوانی؟؟!!
              خدایا ببخش منو عمرمو تلف کردم در جواب دادن به این انسان فرهیخته و کتابخوان!!/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/

فقط خواهشا با اکانت های دیگه ات نیا فحش بده با همین اکانتت بیا تا معلوم باشه چقدر فرهیخته ای!!
              راستی چرا باید یه نفر آدم توی یه سایت اجتماعی اقتصادی دو تا اکانت داشته باشه جای سوال نیس؟؟
              جناب نوام چامسکی عزیز...
              من تو متنم نوشتم....یهودیه گفته بن لادن الکی بزرگ شده...متن صریحیه که نوشتم....گمونم باید چند بار بخونی...پس این برای اونجاکه گفتی چیزی دستش نیومده....بیشتر به نظر میاد چیزی دست شما اومده...
              حالا نظر شما ویهودیه اینه....نظرتون برا خودتون محترم
              اما....نیاز به هوش زیادی نداره....حادثه 11سپتامبر....دقیقا بزرگترین حادثه تروریستی در امریکا بوده....هزاران مقاله را به خودش اختصاص داده....تمام آدمکشها وتروریستهای دنیا...حتی بن سلمان وآغاتون....انگشت به دهان موندن....اونوقت تو ویهودیه میگین کار کوچیکی بوده.....هردوتون برین پیش دکتر زیبابی عروق....یه جاهاییتون رو درست کنه....شمابا کدوم قسمت بدنتون...فکر میکنین؟....همونجا تعمیر اساسی نیاز داره....
              جناب چامسکی عزیز....نیازی نیست کسی ایدی چندم بسازه بیاد به شما فحش بده......مطالب شما ....دقیقا اهانت به خودتونه....
              اما....آنچه که واقعا چامسکی میخواست بگه....این بوده که بن لادن...این عملیات رو انجام نداده....آمریکا خودش مستقیما انجامش داده....وانداخته گردن بن لادن....وبن لادن هم از خدا خواسته....پذیرفته...(پس دقیقا به پیچیده بودن عملیات به طور تلویحی اشاره کرده)....
              حالا راست ک دروغش ....چه دخلی به حرفهای من داره..
              صرفا مقایسه کردم بن لادن رو باسردار...که محبوبیت دلیل برحقانیت نداره....
              ببخشین...درمعرفی کیهان بچه ها به شما عجله کردم...
              رنگ آمیزی کودکان تو این مرحله براتون مناسبتره....
              فقط مواظب باشین از خط نزنه بیرون
              آخرین ویرایش توسط مگنوس کارلسن؛ 2023/02/02, 15:58.

نظر

• saheb91
                عضو عادی
                • Apr 2016
                • 73

اهههههههه
                چه جالب!؟
                کار خود آمریکا بوده؟؟!!
                نه بابا!?
                پس تکلیف "نبوغ بن لادن" چیشد؟؟!!
                اینکه مصداق بارز خریته تا نبوغ!!
                طرف یه کاری کرده بعد انداخته گردن اون بعدشم اون با نبوغش اونو گردن گرفته????
                #تحلیل_آبدوغ_خیاری

باشه آقا معلم تاپیک
                غلط املایی که نداشتم داشتم؟؟!!
                خدا خیرت بده خندوندی ما رو حسسسسسابی???
                به سسسسسسلامت??
                آخرین ویرایش توسط saheb91؛ 2023/02/02, 16:56.
                /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• دکترزیبایی عروق
                  ستاره‌دار(9)
                  • Sep 2020
                  • 631

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                  جناب نوام چامسکی عزیز...
                  من تو متنم نوشتم....یهودیه گفته بن لادن الکی بزرگ شده...متن صریحیه که نوشتم....گمونم باید چند بار بخونی...پس این برای اونجاکه گفتی چیزی دستش نیومده....بیشتر به نظر میاد چیزی دست شما اومده...
                  حالا نظر شما ویهودیه اینه....نظرتون برا خودتون محترم
                  اما....نیاز به هوش زیادی نداره....حادثه 11سپتامبر....دقیقا بزرگترین حادثه تروریستی در امریکا بوده....هزاران مقاله را به خودش اختصاص داده....تمام آدمکشها وتروریستهای دنیا...حتی بن سلمان وآغاتون....انگشت به دهان موندن....اونوقت تو ویهودیه میگین کار کوچیکی بوده.....هردوتون برین پیش دکتر زیبابی عروق....یه جاهاییتون رو درست کنه....شمابا کدوم قسمت بدنتون...فکر میکنین؟....همونجا تعمیر اساسی نیاز داره....
                  جناب چامسکی عزیز....نیازی نیست کسی ایدی چندم بسازه بیاد به شما فحش بده......مطالب شما ....دقیقا اهانت به خودتونه....
                  اما....آنچه که واقعا چامسکی میخواست بگه....این بوده که بن لادن...این عملیات رو انجام نداده....آمریکا خودش مستقیما انجامش داده....وانداخته گردن بن لادن....وبن لادن هم از خدا خواسته....پذیرفته...(پس دقیقا به پیچیده بودن عملیات به طور تلویحی اشاره کرده)....
                  حالا راست ک دروغش ....چه دخلی به حرفهای من داره..
                  صرفا مقایسه کردم بن لادن رو باسردار...که محبوبیت دلیل برحقانیت نداره....
                  ببخشین...درمعرفی کیهان بچه ها به شما عجله کردم...
                  رنگ آمیزی کودکان تو این مرحله براتون مناسبتره....
                  فقط مواظب باشین از خط نزنه بیرون
                  استاد معزز جناب دکتر لسن
                  ضمن تشکر از جذب مشتری برای این حقیر
                  باستحضار حضرت عالی برسانم
                  بنده به قدری سرم شلوغ است که دیگر نمیرسم به اونجاهای افراد معلوم الحال برسم
                  علیهذا سرکار خانم دکتر مریم پرهیز که از شاگردان ممتاز بنده بودند
                  احتمالا برسند
                  اگهی و توضیحات خانم دکتر به پیوست ذیل این مقال

جراحی زیبایی با لیزر

[COLOR=var( --e-global-color-text )]جراحی زیبایی واژن با لیزر

جراحی زیبایی واژن با لیزر مونالیزا در کوتاه ترین زمان ممکن به شکل ایمن و بی خطر انجام می شود. بی نظیرترین تکنولوژی لیزر دنیا لیزر مونالیزا تاچ می باشد ، این لیزر فیلد پزشکی بانوان را بسیار متحول نموده است ، این دستگاه مورد بررسی و مطالعه بین المللی قرار گرفته است و دارای تاییدیه FDA آمریکا ، CE اروپا و وزارت بهداشت ایران می باشد و خوشبختانه نتایج بسیار درخشانی را به دنبال داشته است ، لیزر مونالیزا تاچ در کوتاه ترین زمان ممکن زیبایی واژن را انجام می دهد ، با استفاده از لیزر مونالیزا تاچ می توان جوان سازی دستگاه تناسلی را انجام داد .

علت انجام جوانسازی واژن

با افزایش سن و دوران یائسگی علائمی نظیر خشکی واژن، سوزش واژن ، خارش واژن، بی اختیاری ادرار و نبردن لذت کافی از رابطه جنسی ایجاد می شود که برای رفع این مشکلات لیزر مونالیزا تاچ برای جراحی زیبایی واژن ارائه شده است
                  لیزر مونالیزا تاچ با استفاده از لیزر co2 طراحی شده است که کلاژن جدید تولید می کند تا شرایط غشای مخاطی واژن به شکل طبیعی ایجاد شود این روش موثر ترین روش درمانی برای جوانسازی واژن می باشد که بسیار ایمن و کم خطر می باشد و یک روش کاملا غیر تهاجمی می باشد. در این روش از بی حسی موضعی استفاده نمی کنند چون فرد در این روش هیچ دردی را احساس نمی کند.
                  افراد مناسب برای لیزر مونالیزا تاچ چه کسانی هستند؟

برای استفاده از این روش به منظور جوان سازی واژن هیچ استثنایی وجود ندارد و همه ی بانوانی که با مشکل خشکی واژن، سوزش واژن و خارش واژن مواجه هستند که این امر موجب می شود لذت کافی از رابطه جنسی خود نبرند می توانند از این روش استفاده نمایند.
                  برای آگاهی بیشتر در مورد زیبایی واژن با لیزر ، می توانید ویدئو زیر را مشاهده نمایید.

مزیت لیزر مونالیزا تاچ

یکی از مزیت های جراحی زیبایی واژن با استفاده از لیزر مونالیزا تاچ ایجاد نشدن هیچ گونه برش و بخیه در این روش می باشد
                  در این روش نیاز به بی هوشی عمومی و بی حسی موضعی نمی باشد و نیاز به بستری شدن در بیمارستان یا کلینیک ندارد.
                  این روش کاملا بدون درد می باشد و ماندگاری طولانی مدت دارد. ( در این روش فرد فقط احساسی شبیه یک لرزش خفیف را دارد.)
                  کاربرد لیزر مونالیزا تاچ در جوانسازی واژن

• درمان سوزش واژن
                  • درمان خشکی واژن
                  • درمان بی اختیاری ادرار
                  • درمان افتادگی رحم
                  • تنگ نمود واژن

برای درمان این موارد روش های مختلفی معرفی می شود . اما با پیشرفت علم ، زمینه زیبایی نیز از این پیشرفت بی نصیب نمانده و با روش های نوین ، راه های درمانی مناسبی ارائه شده است .
                  منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم با تشکر مدیریت سایت دکتر تراب پرهیز جراح و متخصص بیماری های کلیه
                  برخی دیگر از خدماتی که خانم دکتر تراب پرهیز جراح و متخصص بیماری های کلیه و مجاری ادراری انجام می دهند :

راه های ارتباطی با دکتر مریم تراب پرهیز
                  اینستاگرام دکتر مریم تراب پرهیز: drtorabparhiz
                  شماره های تماس: 02188775457

[/COLOR]

دکتر مریم تراب پرهیز
                  [COLOR=var( --e-global-color-text )]جراح و متخصص بیماریهای کلیه و مجاری ادرار
                  پس از گذراندن پزشکی عمومی و با توجه به نبودن پزشک ارولوژی خانم در مناطق مختلف کشور ، در رشته ارولوژی تخصص گرفتم. همزمان استخدام شرکت نفت شده و در مناطق مختلف و محروم جنوب خدمت کردم. جهت رفاه حال بیماران خانم ، دوره های تکمیلی در رشته بی اختیاری خانم ها و روشهای نوین درمان بی اختیاری را در فرانسه تحت نظر
                  دکترزیبایی عروق و در ایتالیا تحت نظر دکتر گالیور گذراندم.[/COLOR]
                  [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1713

یه عده که نمیدونم با چه کلمه ای خطابشون کنم که در شانشون باشه دارن از یه عده .......(خودتون پر کنید ) دفاع میکنن که 44 سال چاپیدن کشور که هیچی حالا میخوان با طرح مولد سازی اخرین تیشه رو هم به ریشه ایران و ایرانی بزنن و تمام ....
                    هیچ احدی هم نمیتونه ازشون ایراد بگیره و هر انتقاد و شکایتی جرم محسوب میشه !!! این دیگه چه جورشه ؟؟؟
                    دارن علنا ثروت مملکت رو غارت میکنن و دهن کجی میکنن به مردم که یعنی ملت ببینید ما داریم میدزدیم ولی شما به کتف چپمون هم نیستید ...میدزدیم و میبریم هر چقدر که دلمون میخواد
                    رگ غیرتتون که احیانا نمیزنه بیرون سایبری های تاپیک ؟؟؟
                    علنی کور نکرده بودن که کردن
                    علنا تجاوز نکرده بودن که کردن
                    علنا بچه نکشته بودن که کشتن
                    اینم از دزدی علنی که واگذار شده به 7 نفر تام الاختیار
                    خدا به پیغمبرش همچین اختیاری نداده بود
                    بی شرفی که داری دفاع میکنی از تجاوزکار به ملت و حقوق ملت الان چرا خفه شدی ؟؟؟

نظر

• پاشا_
                      Banned
                      • May 2022
                      • 248

در اصل توسط عمرانی پست شده است View Post

ما هم دوست داریم بگیم گور بابای همشون

ولی چند تا از همون همشون ها کمی فهیم تر از شما هستند و هیچ موقع نگفتن (بلا نسبت )گور بابای ایران و ایرانی ول کن ماجرا نیستن!

آنها هر بلایی سر این کشور و ملت می آورند بعد می گویند طوری با غلطک ۶۰ هزار تنی تبلیغات برید رو مخ عده ای در داخل ایران که فهم و شعورشان از حدقه بزند بیرون

بعد که کاسه سرشان تهی شد از درک و فهم بجاش گاز هلیوم بزنید آنقدر که خودشان را در رتبه بندی منورالفکری در صدر جدول بالای ابرها ببینند.

طوری که صرفا بعضی بی کفایتی و سوء مدیریت های داخلی (قطعا هست) را ببینند اما مباد که ۴۰ سال هزاران هزار و یک بلایی که غرب با پدرخوانده گی عمو سام و فرزند نا مشروع اش بر سرشان آورده اند و می آورند را نبینند و فقط بگویند گور بابای همشون مشکلات فقط و فقط و فقط داخلی هست آینقدر نگویید دشمن دشمن دشمن .

بعد طوری در اذهان عده ای تصویر سازی و نقاشی کنید که هر کس

این زیر غلطک رفته های همیشه نق زن بی خاصیت خود تحقیر کج و کور فهم را دید آنها را = منورالفکر تر و بفهم تر بدانند
                      خدا خیرت دهد عمرانی جان بعد ۲۰ صفحه ورق زدن تاپیک به غیر ۳ چهار پست مفید عزیزان موافق و مخالف .

باز دم شما گرم که در قبال مطالب کلیشه و بیات که عین روزنامه باطله میزنه به ذوق با همین یک پست کل حق مطلب و ادا کردید .

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

آخرین وضعیت جذب سرمایه خارجی تشریح شد

سرمایه‌گذار اول اقتصاد ایران

روسیه

شماره روزنامه:۵۶۵۹

تاریخ چاپ:۱۴۰۱/۱۱/۹

شماره خبر:۳۹۳۹۵۷۵

دنیای اقتصاد : روز گذشته، علی فکری، رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در نشست خبری‌ای که با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد، درخصوص عملکرد جذب سرمایه‌گذاری خارجی از ابتدای دولت سیزدهم توضیحاتی ارائه کرد. به‌گفته فکری، یکی از مهم‌ترین اقدامات دولت در طول بیش از یک سال گذشته، اصلاح نظام آماری بوده ‌است. پس از این تنها آمار سرمایه‌های جذب‌شده که منجر به اجرای پروژه شده وارد نظام آماری می‌شود و قرار نیست جذب سرمایه‌ای که روی کاغذ بوده و وارد فاز عملیاتی نشده است، در آمار گنجانده شود. رئیس سازمان سرمایه‌گذاری همچنین اعلام کرد در سال اول دولت سیزدهم نسبت به سال آخر دولت قبل، میزان جلب سرمایه‌گذاری ۵/ ۲برابر افزایش یافته است. درحال‌حاضر، روسیه با حدود ۲میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار، بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار در ایران بوده و در دو طرح نفتی سرمایه‌گذاری کرده است.
                        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/02, 21:52.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

• روزنامه خراسان1397/03/08

بیشتر مشکلات و موانع داخلی است

• رهبر انقلاب اسلامی در تبیین موانع تحقق آرمان ها به یک نکته خاص پرداختند و گفتند: برخی می گویند چرا رهبری همه مشکلات را گردن آمریکا و انگلیس خبیث می اندازد، این یک برداشت اشتباه است چرا که بنده بیشتر مشکلات و موانع را داخلی و درونی می دانم که البته دشمنان از آن ها سوءاستفاده می کنند.

روزنامه خراسان: بیشتر مشکلات و موانع داخلی است
                          ---------------------

• دوشنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۸ / ۱۸:۳۹
                          • دسته‌بندی: فارس
                          • کد خبر: fars-57711
                          • خبرنگار : 50031
                          • چاپ

معاون سپاه فجر فارس:

تحریم داخلی عامل 70 درصد مشکلات اقتصادی است

معاون اجرایی سپاه فجر استان فارس با بیان اینکه مشکلات اقتصادی امروز تحت تاثیر دو محور تحریم خارجی و داخلی است، خاطرنشان کرد: 60 الی 70 درصد مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم داخلی است .
                          به گزارش ایسنا منطقه فارس به نقل از روابط عمومی سپاه محمد رسول الله(ص) سرهنگ پاسدار قاسم علیپور در مراسم قدردانی از بسیجیان برتر این ناحیه مقاومت بسیج شیراز، تحریم بانک علیه تولید کننده، تحریم مردم علیه تولید کننده، تحریم دولت علیه تولید کننده، تحریم والدین علیه فرزندان و تحریم جریان‌های سیاسی علیه مردم را نمونه‌‌هایی از تحریم داخلی مد نظر اعلام کرد.
                          علیپور گفت: عواملی نظیر احتکار، گران فروشی، نقش دولت‌ها در ادوار مختلف، بغض و کینه ‌ های جریان ‌ های سیاسی، نبود فرهنگ کارآفرینی و .. در مقوله عوامل داخلی کشور است که تحریم های خارجی ربطی به آنها ندارد .
                          ------------
                          زاکانی:

کمتر از ۲۰ درصد مشکلات امروز ناشی از تحریم است

سایت خوان

۱۴۰۱/۱۰/۲۶ ۲۳:۱۰

۳۹۳۶۰۸۲

همشهری آنلاین : علیرضا زاکانی شهردار تهران در برنامه زنده تلویزیونی جهان آرا که از شبکه افق پخش شد، با اشاره به مشکلات و آثار تحریم ها بیان کرد: کمتر از ۲۰ درصد مشکلات امروز ناشی از تحریم است

-----------------
                          مسئولان معتقدند 80-70 درصد مشکلات کشور داخلی است !!!
                          ای مردم مشکلات را حل کنید دیگه . این قدر مسئولان را اذیت نکنید
                          /:.yead.:/
                          از دستش نده!

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/02, 21:53.

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1471

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                            عجب هوایی شده

ادم همه بدبختی و بدهکاریهاش را فراموش میکنه.
                            حاجی گالیور

چه هوائی بود امروز بهشت زهرا جات خالی

امروز دوتا از بستگان که همزمان باهم سزطان گرفته بودنند بعداز گذراندنه دوران سختی امروزهر دو به خاک سپرده شدند

انشالله روحشان قرین رحمت باشه عاقبت هممون بخیر

گورپدر هرچی بدبختی وبدهکاریه همه رو باید بزاری بری

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1713

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                              حاجی گالیور

چه هوائی بود امروز بهشت زهرا جات خالی

امروز دوتا از بستگان که همزمان باهم سزطان گرفته بودنند بعداز گذراندنه دوران سختی امروزهر دو به خاک سپرده شدند

انشالله روحشان قرین رحمت باشه عاقبت هممون بخیر

گورپدر هرچی بدبختی وبدهکاریه همه رو باید بزاری بری
                              انشالله به زودی قسمت شما هم بشه
                              الهی آمین

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1471

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                انشالله به زودی قسمت شما هم بشه
                                الهی آمین
                                انشالله خداوند هممون رو به راه راست هدایت کنه وعاقبت بخیر

ازجمله خودم

من ازخداعافیت وبقای عمر برای شما خواستارم

نظر

در حال کار...
                                X