اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3080

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

- بدن ما از هفت میلیارد میلیارد میلیارد اتم یا به عبارتی هفت اکتیلیون اتم ساخته شده است.

-اصلاً معلوم نیست که چرا این هفت میلیارد میلیارد میلیارد اتم دلشان خواسته که جزء شما باشند.در طول عمرتان آن‌ها تمام سیستم‌ها و ساختمان‌های بی‌شمار لازم برای زندگی شما را می‌سازند تا شما ساخته شوید، شکل و فرم پیدا کنید و بتوانید از موهبتی کم‌نظیر که زندگی نامیده می‌شود لذت ببرید.

-اتم‌ها صرفاً قطعاتی سازنده هستند و خودشان زنده نیستند. اینکه حیات از کجا شروع می‌شود به‌آسانی قابل‌گفتن نیست.

-در طول مدتی که شما همین جمله بالا را خواندید یعنی حدود یک ثانیه، بدن شما یک‌میلیون گلبول قرمز ساخت.

-واحد اساسی حیات سلول است.

-بدن ما شامل ۳۷.۲ تریلیون سلول است.

-سلول شامل قسمت‌های مختلف است و محفظه‌ای برای نگه‌داشتن آن‌هاست. نوعی اتاقک کوچک غیرزنده است ولی به طریقی وقتی همه این‌ها در شما گرد هم می‌آیند شما زنده هستید. این مطلبی است که علم نتوانسته آن را بفهمد.

-تمام سلول‌ها شامل DNA است.

-طول DNA هر سلول یک متر است. علت اینکه این مقدار DNA می‌تواند در هسته سلول جای بگیرد این است که آن بسیار نازک است. باید بیست میلیارد رشته DNA را کنار هم بگذارید تا به عرض یک تار موی نازک انسان برسد.

-اگر همه DNA موجود در بدن را کنار هم بگذارید طول آن به شانزده میلیارد کیلومتر می‌رسد و به فراسوی سیاره پلوتون می‌رود یعنی تقریباً تا انتهای منظومه شمسی.

-فکرش را بکنید، درون شما آن‌قدر هست که از منظومه‌ی شمسی هم خارج شود. شما به معنای واقعی کلمه، کیهانی هستید.

بدن راهنمای ساکنان
    بیل برایسون

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2780

نجفی توانا، رئیس سابق کانون وکلا، در گفت و گو با «انتخاب»:
      طرح مجلس درمورد مجازات افراد برای اظهار نظر هم خلاف قانون اساسی ست هم جرم انگاری غیر موجه است / این اقدام مانعی برای بیان انتقادات است / آقایان در چهارچوب توهم و رویای ذهنی شان، راهکار ارائه می‌دهند
      علی نجفی توانا، حقوقدان و رئیس سابق کانون وکلا در رابطه با طرح جدید مجلس درمورد درنظرگرفتن مجازات برای اظهار نظر زودهنگام افرادی که سلبریتی هستند یا مشهوریت دارند و انتقاد از این تصمیم نمایندگان مجلس گفت: متاسفانه برخی آقایان با چشم پوشی بر روی حقایق اقتصادی و فرهنگی در چهارچوب یک توهم و رویای ذهنی به ارزیابی مسائل می پردازند و راهکار هایی ارائه می دهند که نه پشتیبانی عقلانیت سیاسی را دارد و نه با توجیه علمی و اجتماعی می توان به آن پرداخت.

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

قضیه این 7 نفر دزد و شل ناموس چیه که گفتن هر کاری میخوان بکنن ؟؟؟
        دارن میفروشن الفرار ؟؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2780

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          قضیه این 7 نفر دزد و شل ناموس چیه که گفتن هر کاری میخوان بکنن ؟؟؟
          دارن میفروشن الفرار ؟؟
          خاطر جمع باش که فرار کردنی در کار نیست...جایی هم ندارند که بروند...تک تک افرادی که جیره خوار بودند٫ دزدی کردند و یا خون ملت رو ریختند...در دادگاه محاکمه میشند..زور بیخود میزنند و از این سرنوشت راه گریزی ندارند

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2780

مهدی طائب: باید در حفاظت فیزیکی به نقطه ای برسیم که شرایط را برای حفظ جان امام زمان از ترور فراهم کنیم
            حجت الاسلام مهدی طائب رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار حفظ جان امام زمان(عج) از ترور را لازم دانست و تأکید کرد: بنابراین ما باید در حفاظت و امنیت فیزیکی به نقطه‌ای برسیم که چنین شرایطی را برای حضرت به وجود آوریم؛ در این عرصه نیز ما پیشتاز هستیم.

کسی که این توانایی رو داره که ۱۴۰۰ سال غیب باشه ...چه نیازی می‌تونه به حفاظت فیزیکی من و شما داشته باشه؟؟؟
            نکنه یک ردیف بودجه هم میخواهید برای حفاظت از جان امام زمان تعریف کنید و میلیارد میلیارد جیب مردم رو خالی کنید؟

نظر

• همسفر
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 280

اعترافات «پامپئو» در کتاب جدید

هدف ما قرار دادن مردم ایران مقابل حکومت بود/نامه به سردار سلیمانی و بی اعتنایی سردار

وزیر خارجه سابق آمریکا در بخش‌هایی از کتاب جدیدش به تشریح سیاست‌های خود در قبال ایران در دوران حضورش در دولت ترامپ به عنوان رئیس سیا و وزیر خارجه آمریکا پرداخته است.

در بخش‌هایی از کتاب «پامپئو» با بیان ادعاهای اثبات‌نشده تصریح کرده است «هدف راهبرد ما در قبال ایران علاوه بر آن به صف درآوردن مردم علیه حکومت بود، بنابراین من حقایق را درباره اینکه حکومت چطور پولشان را برای تأمین مالی تروریسم ربوده بازگو کردم.»

بخش‌هایی از کتاب پامپئو هم به توضیحات او درباره ترور سردار سلیمانی، پامپئو در فصل ششم کتاب نوشته که روز ۲ دسامبر ۲۰۱۷ افشا کرده که نامه‌ای به سردار سلیمانی فرستاده است.

پامپئو می‌نویسد: «سلیمانی هرگز پاسخ نامه من را ننوشت و ۲ سال بعدتر، با ترامپ در منزل پر زرق و برق او در فلوریدا،نشسته بودیم. کنار من وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش بودند. برای کار مهمی آنجا بودیم. گفتم: آقای رئیس‌جمهور، توصیه‌ای برای شما داریم، هدف، ژنرال سلیمانی است.»

.................................................. .................................................. ....

کتاب پامپئو| تشر ترامپ به ماکرون قبل از خروج از برجام

وزیر خارجه سابق آمریکا در کتابش به شرح رویدادی پرداخته که تلاش‌های میانجی‌گرانه رئیس‌جمهور فرانسه برای نجات برجام به عصبانیت دونالد ترامپ منجر شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در کتاب جدیدش به نام «ذره‌ای عقب‌نشینی نکن: مبارزه برای آمریکایی که دوست دارم» روایتی از عصبانیت رئیسش «دونالد ترامپ» از «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه قبل از خروج از برجام ارائه داده است. پامپئو در این کتاب نوشته هنگامی که وزیران خارجه کشورها به او هشدار می‌داده‌اند که روسای جمهور کشورهایشان قصد دارند با نادیده گرفتن او با ترامپ صحبت کنند، او در پاسخ به آنها می‌گفته است: «مشکل من نیستم. آیت‌الله خامنه‌ای و قاسم سلیمانی مشکل هستند و رئیس‌جمهور هم با من موافق است.»او نوشته بعضی از این وزیران خارجه صحبت‌های او را درک کرده‌اند اما «خیلی‌ها هم باید راه سخت را انتخاب کرده و آموزش می‌دیدند. آموزش هیچ‌کس سخت‌تر از رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل ماکرون نبود. فکر می‌کرد در بسیاری از موضوعات از ترکیه گرفته تا لبنان، تعرفه و مالیات‌های مربوط به اتحادیه اروپا و خیلی مسائل دیگر او است که باید مسائل را در گوش ترامپ نجوا کند.»وزیر خارجه سابق آمریکا نوشته اما «آزاردهنده‌ترین» کار او تلاش‌های بی‌امانش برای مجاب کردن دونالد ترامپ برای عدم خروج از برجام بود. او می‌نویسد: «آگوست ۲۰۱۹، ماکرون طرحی پیشنهاد کرده بود که به موجب آن قرار بود در ازای رفع تقریباً همه تحریم‌ها علیه ایران، از جمله تحریم‌های غیرهسته‌ای که فعالیت‌هایی مانند تروریسم را پوشش می‌داد، نظام‌های بازرسی مبهمی در ایران مستقر شود. ماکرون تصور می‌کرد می‌تواند رئیس‌جمهور را متقاعد کند که "این توافق" را بپذیرد.»پامپئو اضافه کرده است: «اما من و [جان] بولتون با کمک نخست‌وزیر نتانیاهو تلاش کردیم توطئه ماکرون را خنثی کنیم. به هر حال آن طرح محکوم به شکست بود. ترامپ، کاملاً از ماهیت رژیم ایران آگاه بود و حتی یک بار هم اشاره‌ی به پذیرش پیشنهاد ناکافی ماکرون نکرد. رئیس‌جمهور و من هر دومان می‌دانستیم که برگرداندن تحریم‌ها اگر رفع می‌شدند دشوار بود. آنها به ما اهرم فشار فراوانی در برابر ایران می‌دادند. نمی‌توانستیم ذره‌ای عقب‌نشینی کنیم.» مطابق روایت این کتاب، ماکرون همچنان به تلاش‌هایش ادامه می‌داده و هفته‌های منتهی به نشست مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۱۹ را به رایزنی برای اختصاص دادن نشستی میان ترامپ و حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران اختصاص داده است. پامپئو نوشته است: «با وجود این، ماکرون قبل از نشست مجمع عمومی با رئیس‌جمهور تماس گرفت و ادعا کرد که می‌تواند با روحانی دیدار کند، اما به شریطی که رئیس‌جمهور ترامپ ابتدا می‌بایست خواسته روحانی برای امضای یک سند خاص قبل از این نشست را امضا کند. به خاطر می‌آورم که رئیس‌جمهور گفت هیچ چیزی را امضا نمی‌کند. ماکرون گفت اگر امضایی در کار نباشد، دیداری هم در کار نخواهد بود.»او در ادامه می‌نویسد: «این مسئله باعث آزردگی رئیس‌جمهور ترامپ نشد و او گفت که گزینه‌های فراوان دیگری در اختیار دارد و همه کارت‌ها دست ما است. ترامپ می‌دانست که نردبان تنش‌ها دست ما بود. ماکرون مخالفت کرد و گفت که کارت‌ها دست ایران است و به همین دلیل ما در این وضعیت قرار گرفته‌ایم. اینجا رئیس‌جمهور حالش را جا آورد و خاطرنشان کرد که ما در شاخص داو به ۲۸۰۰۰ رسیده‌ایم در حالی که تولید ناخالص داخلی آنها به دلیل سیاست‌های تحریمی‌ ما ۲۵ درصد کاهش یافت.»پامپئو در این بخش به عصبانیت ترامپ اشاره کرده و می‌نویسد: «ماکرون که هنوز عطش دیدار ترامپ-روحانی را داشت گفت که به سمت ایرانی‌ها خواهد رفت تا از آنها بپرسد آیا بدون امضای آن برگه توسط رئیس‌جمهور آمریکا حاضر به دیدار با او هستند یا خیر. این باعث خشم رئیس‌جمهور شد و گفت: "بس کن! دست از زنگ زدن به من بردار! زنگ زدن به آنها و التماس را بس کن!- مثل یک دختر کوچولوی ضعیف هستی. کشورت را اداره کن وگرنه جلیقه زردها این کار را خواهند کرد. به آنها بگو خودشان به من زنگ بزنند، خودت هم برو سراغ رسیدگی به جلیقه‌زردها.»پامپئو نوشته ترامپ گوشی را گذاشت. ایرانی‌ها هرگز زنگ نزدند و فرانسه هم تلاش‌هایش برای میانجی‌گری را کنار گذاشت.
              .................................................. .................................................. ...
              آماده‌باش ارتش اسرائيل از بيم حمله تلافى‌جويانه ايران

"الجزیره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی پس از حمله منسوب به رژیم تل آویو در اصفهان و از بیم حملات انتقام‌جویانه ایران، در جولان اشغالی سوریه حالت آماده باش اعلام کرد.
              .................................................. .................................................. ..

رابرت مالی:
              بایدن هرگز نگفت دیپلماسی و احتمال تفاهم با ایران مرده است

من منصوب شده‌ام تا نتیجه دیپلماتیک را پیگیری کنم

آماده تداوم مذاکرات غیرمستقیم با ایران هستیم

گزینه نظامی دشوار و خطرناک است؛ رئیس جمهور آمریکا تنها در صورت لزوم به آن متوسل خواهد شد

به دنبال تغییر حکومت ایران نیستیم، به اندازه کافی تجربه غم انگیز در بحث تغییر رژیم داشته ایم

جزئیات در:
              رابرت مالی: بایدن هرگز نگفت دیپلماسی و احتمال تفاهم با ایران مرده است / من منصوب شده‌ام تا نتیجه دیپلماتیک را پیگیری کنم / آماده تداوم مذاکرات غیرمستقیم با ایران هستیم / گزینه نظامی دشوار و خطرناک است؛ رئیس جمهور آمریکا تنها در صورت لزوم به آن متوسل خواهد شد / به دنبال تغییر حکومت ایران نیستیم، به اندازه کافی تجربه غم انگیز در بحث تغییر رژیم داشته ایم | سایت انتخاب
              آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2023/01/30, 23:40.

نظر

• مگنوس کارلسن
                Banned
                • Jan 2022
                • 1647

باز امریکا چراغ سبز نشون داد...سرو صدای توله سگهای سایبری درومد....فکر میکردیم فقط برای پوتین پارس میکنن...نگو برای هرکی که گوشت میندازه...

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1713

دم ترامپ گرم که اگر انتخابات رو ناجوانمردانه و با تقلب ازش نبرده بودن الان سران رژیم رو از تو سوراخ موش میکشیدن بیرون
                  یگانه مرد تاریخ امریکا...ترامپ دلها

نظر

• mafmaf
                    ستاره دار (3)
                    • Dec 2013
                    • 364

شعبون بی مخ ها همیشه هستند
                    کسانی که ذاتا خاین هستند
                    کشور و خاک خودشون را میفروشند
                    مهم نیست چه حکومتی باشد
                    مهم ذات کثیف است
                    که همیشه هست در تمام دوران ها
                    اینها حرامزادگانی هستند که همیشه بوده اند و خواهند بود.

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3778

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      دم ترامپ گرم که اگر انتخابات رو ناجوانمردانه و با تقلب ازش نبرده بودن الان سران رژیم رو از تو سوراخ موش میکشیدن بیرون
                      یگانه مرد تاریخ امریکا...ترامپ دلها
                      ..البته این نظر من هست ...ولی به نظرم ...ترامپ در عرصه سیاست خارجی از هر دموکراتی دموکرات تر بود !!با طالبان مذاکره کرد و زمینه به قدرت گرفتنشون در افغانستان رو مهیا کرد...در سوریه با عقب نشینی...میدان رو برای روسیه و ترکیه و ایران مهیا کرد..در عراق ..با تسلیح حشدشعبی ..وچشم پوشی روی جنایاتشون...عراق رو دودستی تحویل ایران داد...حاضر بود در ازای چندتا عکس یادگاری با کره شمالی از در دوستی دربیاد...همین الانش هم اگر قدرت دستش بود ..اوکراین و اروپا رو در برابر پوتین تنها می ذاشت ...اگر فرزانه بهش روی خوش نشون میداد برا پابوس آغا تا تهران هم می اومد ...تنها اقدام مثبتش ..حذف سلیمانی بود که البته اونم اسراییل انجام داد و آمریکا برای اینکه قضیه رو جمع کنه اون رو به عهده گرفت ...بعد از نیکسون..ریگان وبوش و مک‌کین ..بولتون تنها جمهوری خواه واقعی هست ..

نظر

• مگنوس کارلسن
                        Banned
                        • Jan 2022
                        • 1647

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
                        شعبون بی مخ ها همیشه هستند
                        کسانی که ذاتا خاین هستند
                        کشور و خاک خودشون را میفروشند
                        مهم نیست چه حکومتی باشد
                        مهم ذات کثیف است
                        که همیشه هست در تمام دوران ها
                        اینها حرامزادگانی هستند که همیشه بوده اند و خواهند بود.

دمت گرم...یه بارم که شده تو زندگی نکبت بارت...خودتو همپیالکیهات رو درست ودقیق معرفی کردی...

نظر

• Davar
                          Banned
                          • May 2017
                          • 3132

.
                          .
                          .
                          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/01/31, 09:08.

نظر

• همسفر
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 280

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post
                            اعترافات «پامپئو» در کتاب جدید

هدف ما قرار دادن مردم ایران مقابل حکومت بود/نامه به سردار سلیمانی و بی اعتنایی سردار

وزیر خارجه سابق آمریکا در بخش‌هایی از کتاب جدیدش به تشریح سیاست‌های خود در قبال ایران در دوران حضورش در دولت ترامپ به عنوان رئیس سیا و وزیر خارجه آمریکا پرداخته است.

در بخش‌هایی از کتاب «پامپئو» با بیان ادعاهای اثبات‌نشده تصریح کرده است «هدف راهبرد ما در قبال ایران علاوه بر آن به صف درآوردن مردم علیه حکومت بود، بنابراین من حقایق را درباره اینکه حکومت چطور پولشان را برای تأمین مالی تروریسم ربوده بازگو کردم.»

بخش‌هایی از کتاب پامپئو هم به توضیحات او درباره ترور سردار سلیمانی، پامپئو در فصل ششم کتاب نوشته که روز ۲ دسامبر ۲۰۱۷ افشا کرده که نامه‌ای به سردار سلیمانی فرستاده است.

پامپئو می‌نویسد: «سلیمانی هرگز پاسخ نامه من را ننوشت و ۲ سال بعدتر، با ترامپ در منزل پر زرق و برق او در فلوریدا،نشسته بودیم. کنار من وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش بودند. برای کار مهمی آنجا بودیم. گفتم: آقای رئیس‌جمهور، توصیه‌ای برای شما داریم، هدف، ژنرال سلیمانی است.»

.................................................. .................................................. ....

کتاب پامپئو| تشر ترامپ به ماکرون قبل از خروج از برجام

وزیر خارجه سابق آمریکا در کتابش به شرح رویدادی پرداخته که تلاش‌های میانجی‌گرانه رئیس‌جمهور فرانسه برای نجات برجام به عصبانیت دونالد ترامپ منجر شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در کتاب جدیدش به نام «ذره‌ای عقب‌نشینی نکن: مبارزه برای آمریکایی که دوست دارم» روایتی از عصبانیت رئیسش «دونالد ترامپ» از «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه قبل از خروج از برجام ارائه داده است. پامپئو در این کتاب نوشته هنگامی که وزیران خارجه کشورها به او هشدار می‌داده‌اند که روسای جمهور کشورهایشان قصد دارند با نادیده گرفتن او با ترامپ صحبت کنند، او در پاسخ به آنها می‌گفته است: «مشکل من نیستم. آیت‌الله خامنه‌ای و قاسم سلیمانی مشکل هستند و رئیس‌جمهور هم با من موافق است.»او نوشته بعضی از این وزیران خارجه صحبت‌های او را درک کرده‌اند اما «خیلی‌ها هم باید راه سخت را انتخاب کرده و آموزش می‌دیدند. آموزش هیچ‌کس سخت‌تر از رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل ماکرون نبود. فکر می‌کرد در بسیاری از موضوعات از ترکیه گرفته تا لبنان، تعرفه و مالیات‌های مربوط به اتحادیه اروپا و خیلی مسائل دیگر او است که باید مسائل را در گوش ترامپ نجوا کند.»وزیر خارجه سابق آمریکا نوشته اما «آزاردهنده‌ترین» کار او تلاش‌های بی‌امانش برای مجاب کردن دونالد ترامپ برای عدم خروج از برجام بود. او می‌نویسد: «آگوست ۲۰۱۹، ماکرون طرحی پیشنهاد کرده بود که به موجب آن قرار بود در ازای رفع تقریباً همه تحریم‌ها علیه ایران، از جمله تحریم‌های غیرهسته‌ای که فعالیت‌هایی مانند تروریسم را پوشش می‌داد، نظام‌های بازرسی مبهمی در ایران مستقر شود. ماکرون تصور می‌کرد می‌تواند رئیس‌جمهور را متقاعد کند که "این توافق" را بپذیرد.»پامپئو اضافه کرده است: «اما من و [جان] بولتون با کمک نخست‌وزیر نتانیاهو تلاش کردیم توطئه ماکرون را خنثی کنیم. به هر حال آن طرح محکوم به شکست بود. ترامپ، کاملاً از ماهیت رژیم ایران آگاه بود و حتی یک بار هم اشاره‌ی به پذیرش پیشنهاد ناکافی ماکرون نکرد. رئیس‌جمهور و من هر دومان می‌دانستیم که برگرداندن تحریم‌ها اگر رفع می‌شدند دشوار بود. آنها به ما اهرم فشار فراوانی در برابر ایران می‌دادند. نمی‌توانستیم ذره‌ای عقب‌نشینی کنیم.» مطابق روایت این کتاب، ماکرون همچنان به تلاش‌هایش ادامه می‌داده و هفته‌های منتهی به نشست مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۱۹ را به رایزنی برای اختصاص دادن نشستی میان ترامپ و حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران اختصاص داده است. پامپئو نوشته است: «با وجود این، ماکرون قبل از نشست مجمع عمومی با رئیس‌جمهور تماس گرفت و ادعا کرد که می‌تواند با روحانی دیدار کند، اما به شریطی که رئیس‌جمهور ترامپ ابتدا می‌بایست خواسته روحانی برای امضای یک سند خاص قبل از این نشست را امضا کند. به خاطر می‌آورم که رئیس‌جمهور گفت هیچ چیزی را امضا نمی‌کند. ماکرون گفت اگر امضایی در کار نباشد، دیداری هم در کار نخواهد بود.»او در ادامه می‌نویسد: «این مسئله باعث آزردگی رئیس‌جمهور ترامپ نشد و او گفت که گزینه‌های فراوان دیگری در اختیار دارد و همه کارت‌ها دست ما است. ترامپ می‌دانست که نردبان تنش‌ها دست ما بود. ماکرون مخالفت کرد و گفت که کارت‌ها دست ایران است و به همین دلیل ما در این وضعیت قرار گرفته‌ایم. اینجا رئیس‌جمهور حالش را جا آورد و خاطرنشان کرد که ما در شاخص داو به ۲۸۰۰۰ رسیده‌ایم در حالی که تولید ناخالص داخلی آنها به دلیل سیاست‌های تحریمی‌ ما ۲۵ درصد کاهش یافت.»پامپئو در این بخش به عصبانیت ترامپ اشاره کرده و می‌نویسد: «ماکرون که هنوز عطش دیدار ترامپ-روحانی را داشت گفت که به سمت ایرانی‌ها خواهد رفت تا از آنها بپرسد آیا بدون امضای آن برگه توسط رئیس‌جمهور آمریکا حاضر به دیدار با او هستند یا خیر. این باعث خشم رئیس‌جمهور شد و گفت: "بس کن! دست از زنگ زدن به من بردار! زنگ زدن به آنها و التماس را بس کن!- مثل یک دختر کوچولوی ضعیف هستی. کشورت را اداره کن وگرنه جلیقه زردها این کار را خواهند کرد. به آنها بگو خودشان به من زنگ بزنند، خودت هم برو سراغ رسیدگی به جلیقه‌زردها.»پامپئو نوشته ترامپ گوشی را گذاشت. ایرانی‌ها هرگز زنگ نزدند و فرانسه هم تلاش‌هایش برای میانجی‌گری را کنار گذاشت.
                            .................................................. .................................................. ...
                            آماده‌باش ارتش اسرائيل از بيم حمله تلافى‌جويانه ايران

"الجزیره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی پس از حمله منسوب به رژیم تل آویو در اصفهان و از بیم حملات انتقام‌جویانه ایران، در جولان اشغالی سوریه حالت آماده باش اعلام کرد.
                            .................................................. .................................................. ..

رابرت مالی:
                            بایدن هرگز نگفت دیپلماسی و احتمال تفاهم با ایران مرده است

من منصوب شده‌ام تا نتیجه دیپلماتیک را پیگیری کنم

آماده تداوم مذاکرات غیرمستقیم با ایران هستیم

گزینه نظامی دشوار و خطرناک است؛ رئیس جمهور آمریکا تنها در صورت لزوم به آن متوسل خواهد شد

به دنبال تغییر حکومت ایران نیستیم، به اندازه کافی تجربه غم انگیز در بحث تغییر رژیم داشته ایم

جزئیات در:
                            رابرت مالی: بایدن هرگز نگفت دیپلماسی و احتمال تفاهم با ایران مرده است / من منصوب شده‌ام تا نتیجه دیپلماتیک را پیگیری کنم / آماده تداوم مذاکرات غیرمستقیم با ایران هستیم / گزینه نظامی دشوار و خطرناک است؛ رئیس جمهور آمریکا تنها در صورت لزوم به آن متوسل خواهد شد / به دنبال تغییر حکومت ایران نیستیم، به اندازه کافی تجربه غم انگیز در بحث تغییر رژیم داشته ایم | سایت انتخاب

مسیح علینژاد در گفتگو با اینترنشنال می‌گوید: کاخ سفید و دفتر مکرون و رهبران کشوران غربی از من می‌پرسند، الان انقلاب شما تمام شده و کسی در خیابان نیست، پس چرا نباید به میز مذاکره برگردیم؟ این ته دل منو خالی می‌کنه، این نگران‌کننده‌ست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2780

انقلاب شد و تمام شد...یک انقلاب اجتماعی..که بخش اعظمی از اون جنسیتی بود....به وضعیت حجاب اجباری که نگاه بندازید در جامعه میفهمید انقلاب شده یانه...حجاب اجباری مثل دیوار برلین بود که فروریخت
                              سال ۹۶ از یک بزرگی پرسیدم چرا انقلاب نمیشه...گفت اول ارزشهایی که یک عمر برای این جامعه تعریف کردند و میلیاردها دلار هزینه کردند برای آن باید در ابتدا یکی یکی از بین بره...اینها ستونهای این بنا هستند...یکی یکی ستون ها نابود میشه...بعد هم خود اون بنای پوشالی فرومیریزه...الان که تو خیابون راه میرم و میبینم که آزادانه بعضی از دختران این مملکت حجاب برداشتند به حرف طرف رسیدم...و یا خیلی از ارزشهایی که تعریف شد و الان رنگ باخته...اگر تا این حد هم فهم ندارید که این موضوعات رو تشخیص بدهید...تقصیری ندارید مثل اونا که ازشون جیره و مواجب میگیرید در خواب خرگوشی هستید هنوز
                              بنده مرده و شما زنده...روزها و ماه های پیش رو رصد کنید ببینید ستون ها در حال ترک خوردن و فروریختن هستند یا نه!!!

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                انقلاب شد و تمام شد...یک انقلاب اجتماعی..که بخش اعظمی از اون جنسیتی بود....به وضعیت حجاب اجباری که نگاه بندازید در جامعه میفهمید انقلاب شده یانه...حجاب اجباری مثل دیوار برلین بود که فروریخت
                                سال ۹۶ از یک بزرگی پرسیدم چرا انقلاب نمیشه...گفت اول ارزشهایی که یک عمر برای این جامعه تعریف کردند و میلیاردها دلار هزینه کردند برای آن باید در ابتدا یکی یکی از بین بره...اینها ستونهای این بنا هستند...یکی یکی ستون ها نابود میشه...بعد هم خود اون بنای پوشالی فرومیریزه...الان که تو خیابون راه میرم و میبینم که آزادانه بعضی از دختران این مملکت حجاب برداشتند به حرف طرف رسیدم...و یا خیلی از ارزشهایی که تعریف شد و الان رنگ باخته...اگر تا این حد هم فهم ندارید که این موضوعات رو تشخیص بدهید...تقصیری ندارید مثل اونا که ازشون جیره و مواجب میگیرید در خواب خرگوشی هستید هنوز
                                بنده مرده و شما زنده...روزها و ماه های پیش رو رصد کنید ببینید ستون ها در حال ترک خوردن و فروریختن هستند یا نه!!!
                                ناشناس
                                |
                                |
                                ۰۸:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۱

0

0

پاسخ

آقا طرف زنشو کشته سرشو تو شهر چرخونده !!! براش 7 سال زندان طرف با زنش تو جایی که هیچ نا محرمی نبوده برای فیلم عروسیش رقصیده 10.5 سال زندان چه عدلی
                                (آستیاژحقیقی و همسرش)
                                بعضی احکام جایگزین حبس معقول نیستند / هشدار به قضاتی که تعداد آرا خلاف بین شرعشان زیاد است / چرا حکمی که صادر شده و قطعی است درست اجرا نمی‌شود؟/بعضاً مشاهده شده که پرونده‌ای بالغ بر سه سال در دادگاه یا دادسرا مانده است - تابناک | TABNAK

نظر

در حال کار...
                                X