اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد.
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 810

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
    بنیاد اسلام یعنی خونریزی وکشتن اگر دیدی دراسلام جنگ نتوانستید بکنید به مناسبت های مختلف حداقل حیوانات را بکشید فقط خون بریزید
    سلام
    این حرف بسیار غلطی هست
    کشتن حیوانات در مناسبت ها و ازدواج و مراسمات نه صرف ریختن خون حیوان هست بلکه بیشتر جنبه بخشندگی و کمک فقرا و خویشان هست.
    الان رو نگاه نکن یخچال و فریزر هست و یک گاو هم میشه توش جا داد
    اون قدیم ها حیوانی رو میکشتی تا روز تمام نشده باید گوشتش رو مصرف کنی یا خودت بپزی و بخوری و یا بدی فقیر و خویش و همسایه
    هنوز هم در برخی روستاها رسوم قدیمی هست
    حیوانی که جلوی عروس یا مناسبت دیگه میکشند گوشتش رو غذا درست میکنند و آبگوشتش رو اطعام میدن بین اهالی روستا و قوم و خویش
    در این ضیافت ها فقیر و غنی و همه هستند

نظر

• عباس انصاری
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1795

جامعه بطرز ناگواری در اضطراب و تشویش و ناامیدی قرار گرفته !!!
      هیچ بعید نیست که یک رستاخیزی صورت بگیرد !
      دولت در توهم پیشرفت !؟ مردم سرگردان و مظطرب از فشار تورم و....

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

خصوصی سازی به سبک جمهوری اسلامی

?در شرکت لاستیک دنا مدیر خرید خارجی قطعات برق و الکترونیک بودم. و به مدت یک دهه واحد خرید خارجی را ساماندهی کردم و از یک محفل سه، چهار نفره به ساختاری بیست نفره و در زیر مجموعه‌های متفاوت سازمانش دادم، شامل: واحد دریافت سفارشات از کارخانه، واحد ‌دریافت پروفورما از تولیدکننده خارجی و ثبت سفارش برای فروشنده، واحد تخصیص ارز و گشایش اعتبار، واحد بیمهٔ داخلی و بین‌المللی، واحد قراردادهای پروژه‌ها، واحد حمل و نقل خارجی، واحد ترخیص ‌و گمرکات، واحد حمل داخلی و تحویل جنس به کارخانه.
        در طول این مدت، هم کیفیت لاستیک‌های دنا بالا رفت، هم فروش آن به سودهای میلیاردی رسید.

سهام اصلی این شرکت متعلق به بریجستون ژاپن بود که سازمان صنایع ملی آن را خرید و نامش را به دنا (نام کوهی در شیراز) تغییر داد.

ناگهان در اوج سودآوری تصمیم گرفتند شرکت دنا را خصوصی‌سازی کنند. آن را به مزایده گذاشتند و نهایتا تشکیلاتی به نام «بنیاد فاطمیه قم» برنده شد. بعدا مشخص شد که مزایده‌ای در کار نبوده و این بنیاد از طریق روابط، صاحب شرکت شده. برای فروش شرکت دنا صد میلیارد تومان قیمت گذاشته بودند.

بنیاد آن را به ده میلیارد تومان دریافت کرد. ده میلیارد را هم قسط‌بندی کردند ماهی یک میلیارد تومان پرداخت شود. بعد از پرداخت قسط اول، مابقی اقساط بخشیده شد. و صاحبان جدید شرکت همان قسط ‌اول را هم از نقدینگی شرکت پرداخت کردند. یعنی سازمان صنایع ملی شرکت دنا را به بنیاد فاطمیه قم هدیه کرد.

بنیاد فاطمیه قم هم سه کار کرد:

۱- ساختمان دفتر مرکزی دنا در انتهای خیابان جردن را تخریب و به یک برج تجاری تبدیل کرد. (این دفتر، معماری زیبایی داشت که می‌توانست تبدیل به موزه شود ولی تخریب شد. یکی از سکانس‌های فیلم «عروسی خوبان» ساخته محسن مخملباف در همین محل فیلمبرداری شد)

۲- لاستیک با کیفیت و سودآور دنا به لاستیک بی‌کیفیت و زیان‌ده تبدیل شد و شرکت دنا در بورس به لیست سیاه رفت.

۳- اخراج کارشناسان، مدیران و مهندسان در دستور کار قرار گرفت. که یکی از آن‌ها هم من بودم.

فردی هم که رئیس بنیاد فاطمیه قم بود، محمد یزدی بود.(رئیس سابق قوه قضائیه)

از مدیریت شرکت، شکایت کردم. قوه قضائیه دو سال من را دواند. بعد از دو سال، قاضی پرونده به من گفت: حق با توست ولی من نمی‌توانم به نفع تو رأی صادر کنم. یا رضایت بده پرونده مختومه شود، یا مجبورم علیه تو رأی صادر کنم. علت را که پرسیدم گفت: کسی که تو علیه‌اش شکایت کردی (محمد یزدی) رفیق رئیس من است (دری نجف‌آبادی، رئیس وقت دیوان عدالت اداری) اگر به نفع تو رأی دهم بازنشستگی من خراب می‌شود.

من هم گفتم رضایت نمی‌دهم و تو هم هرکاری که می‌خواهی بکن. و فی‌البداهه این جمله به زبانم آمد و به او گفتم:
        تو صادق‌ترین بی‌شرف قوه قضائیه هستی.
        و دیگر نه او را دیدم، نه شرکت را، نه یزدی را.

قاضی بازنشسته شد.
        شرکت دنا به فنا رفت.
        یزدی هم فوت کرد.

«به مناسبت اجرای طرح مولد سازی اموال دولت»

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4720

یک سوال هوش بپرسیم ! دوستان
          می دانند مرحله بعد از مولدسازی اموال چیست ؟؟؟
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          احتمالا وقتی همه داراییهای دولتی تبدیل به پول شد و به فنا رفت ! به احتمال زیاد وارد دوره مصادره اموال خواهیم شد ! بالاخره دولت باید اموراتش یک جوری بگذرد .

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2780

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            احتمالا وقتی همه داراییهای دولتی تبدیل به پول شد و به فنا رفت ! به احتمال زیاد وارد دوره مصادره اموال خواهیم شد ! بالاخره دولت باید اموراتش یک جوری بگذرد .
            شک نکنید

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1713

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              بالاخره از ی عده که تو این سالها با رانت و زد و بند و....پروار کرده باید استفاده کنه یا نه ؟
              اول از غیر خودیها بعد از خودی ها شروع میکنن

نظر

• Lida2020
                ستاره‌دار(8)
                • Sep 2020
                • 357

سلام
                شک نکنید همون کارایی که سر حکومت قبل اوردند
                سر خودشان خواهد امد
                به شعارا توجه کردید
                شاید قبراشون هم .....
                وگفتید مصادره اموال
                اینم هست
                فرارشون ومصادره .....
                تاریخ تکرارشدنی است
                چطوری....
                خدا داند......

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3779

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                  جامعه بطرز ناگواری در اضطراب و تشویش و ناامیدی قرار گرفته !!!
                  هیچ بعید نیست که یک رستاخیزی صورت بگیرد !
                  دولت در توهم پیشرفت !؟ مردم سرگردان و مظطرب از فشار تورم و....
                  امروز همراه یک گروه ..برای توزیع چادر و مواد غذایی به خوی رفته بودیم...خوشبختانه ...حجم تخریب .در خود شهر.خیلی کمتر از تصوری بود که داشتیم ...اما روستاهای به سمت مسیر قطور ...وضعیت بدتری داشتن ...اما چیزی که در این هوای سرد بیشتر آزاردهنده بود این بود که دولت و هلال احمر ..در واقع و در عمل نقشی در کمک رسانی نداشتن ...‌از طرف شماره تلفن و کدملی گرفتن بهش چادر بدن ...تا امروز که حدود ۸ روز بود بهش چادر نداده بودن طرف تو چادر مسافرتی تو این هوای سرد یه هفته رو گذرونده با خانواده ...تا امروز بشون هیتر و چادر رسوندیم ....مردم خیلی عصبی و شاکی بودن ..‌بعضی جاها ..بعضی لوازم کم می امد ...مردم با ما درگیر میشدن ...و شاکی میشدن که دولت براشون کاری نکرده ...همه اش میان وعده میدن ...به جرات میشه گفت شاید ۸۰ درصد کمک ها از طرف اهالی آذربایجان و کردستان بود ..تنها چبزی که نظام به موقع تامین کرده بود ..ماشین و نیروهای ضدشورش بودن ...‌یعنی شما تصور کنید مثلا جنگی در بگیره ..اب و برق قطع بشه ...زیرساخت ها مورد هدف قرار بگیرن ..هیچ کاری برای حل بحران ازینا ساخته نیس

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    بالاخره از ی عده که تو این سالها با رانت و زد و بند و....پروار کرده باید استفاده کنه یا نه ؟
                    اول از غیر خودیها بعد از خودی ها شروع میکنن
                    قبل از فروپاشی شوروی ، سهام شرکتهای نفتی و فولاد و ...عظیم شوروی به بخش خصوصی از ما بهتران خود کمونیستها و رفقا به ثمن بخس و بسیار ارزان و تقریبا رایگان واگذار شد .بعد از فروپاشی همان عزیزان این بار با اتیکت بخش خصوصی آمدند سرکار . نمونه ش عالیجناب پوتین و رفقا

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1713

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                      قبل از فروپاشی شوروی ، سهام شرکتهای نفتی و فولاد و ...عظیم شوروی را به بخش خصوصی از ما بهتران خود کمونیستها و رفقا به ثمن بخس و بسیار ارزان و تقریبا رایگان واگذار شد .بعد از فروپاشی همان عزیزان این بار با اتیکت بخش خصوصی آمدند سرکار . نمونه ش عالیجناب پوتین و رفقا
                      من بارها این مطلب رو عرض کردم که دقیقا داریم طبق مستند پرزیدنت اکتور سینما که مربوط به وقایع سالهای اخر شوروی هست میریم جلو
                      خیلی مستند جالبیه
                      از فردی غرب گرا که گورباچف(روحانی) بود رسیدیم به فردی کاملا برخاسته از حزب کمونیست و کاملا خودی به اسم یلتسین(رئیسی)...کل دولت و حکومت یکی شده و اخرشم انشالله مثل همون مستند خواهد شد البته من تجزیه ایران رو مثل شوروی بعید میدونم که بشه
                      امیدوارم فردی وطن دوست و حکومتی دموکرات و وطن پرست و طرفدار مردم روی کار بیاد ...دیر و زود داره ولی قطعیه

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        من بارها این مطلب رو عرض کردم که دقیقا داریم طبق مستند پرزیدنت اکتور سینما که مربوط به وقایع سالهای اخر شوروی هست میریم جلو
                        خیلی مستند جالبیه
                        از فردی غرب گرا که گورباچف(روحانی) بود رسیدیم به فردی کاملا برخاسته از حزب کمونیست و کاملا خودی به اسم یلتسین(رئیسی)...کل دولت و حکومت یکی شده و اخرشم انشالله مثل همون مستند خواهد شد البته من تجزیه ایران رو مثل شوروی بعید میدونم که بشه
                        امیدوارم فردی وطن دوست و حکومتی دموکرات و وطن پرست و طرفدار مردم روی کار بیاد ...دیر و زود داره ولی قطعیه

بله درسته . ایران ترکیب (ضمیمه ) نشده بوده مثل شوروی که بخواد تجزیه بشه. از اول یه کشور واقعی بوده نه مثل سرزمینهای الحاقی به شوروی ،اشغالی ، غصبی و جعلی

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4926

طرح جدید زاکانی: اخذ عوارض از قبرها در تهران!
                          در صورت تصویب شورای شهر تهران و تایید فرمانداری از سال آینده هزینه نگهداشت سالیانه قبور برای هر پلاک قبر گرفته می شود.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2780

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            طرح جدید زاکانی: اخذ عوارض از قبرها در تهران!
                            در صورت تصویب شورای شهر تهران و تایید فرمانداری از سال آینده هزینه نگهداشت سالیانه قبور برای هر پلاک قبر گرفته می شود.
                            خوب حالا یک نفر این هزینه رو نداد میخواند چیکار کنند؟استخوانهای متوفی اون شخص رو بریزند بیرون؟
                            عجب روزگاری شده!!!!

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              خوب حالا یک نفر این هزینه رو نداد میخواند چیکار کنند؟استخوانهای متوفی اون شخص رو بریزند بیرون؟
                              عجب روزگاری شده!!!!
                              جنازه دزدی
                              مهارت کسب شده حضرات هست و رزومه جالبی هم دارند

نظر

• عباس انصاری
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1795

کاری که اینها کردند چنگیز نکرد ! آنهم در دنیای مدرن !
                                آیندگان برای ما مردم چه شعرها و لطیفه هایی که نخواهند سرود !
                                امروز ما به حاکمان قجر ایراد میگیریم آیندگان به ما مردم ایراد خواهند گرفت !
                                که چگونه در دنیای مدرن ، جهل و ناتوانی چنین باما مردم کرد ! و ما مردم در سکوتی مرگبار اجازه چنین خیانتی را به خیانکاران را دادیم !
                                خیانکارانی مانند زاکانی و...

نظر

در حال کار...
                                X