اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TRACTOR
    Banned
    • Jan 2022
    • 45

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    /:.mellowsmiley.://:.mellowsmiley.://:.mellowsmiley.:/

مخالفت با حکومت فعلی نباید مارو تو دامن دشمنان همیشگی این کشور بندازه.

.
    خیلی وقته دارم روی این قضیه گلوم را جر میدم اما تنها پاسخی که شنیدم توهین بود
    چون کسی نمیخواد واقعیت را بداند

قبلنا تفرقه افکنی بین قومیت ها بود الان دیگه پیشرفت کردیم
    دیگه تفرقه افکنی بین استان ها شهرها رسیده
    اما کو یک عقل سالم که اینها را ببینه

نظر

• TRACTOR
      Banned
      • Jan 2022
      • 45

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      /:.mellowsmiley.://:.mellowsmiley.://:.mellowsmiley.:/

در کل هیچ سوالی از شما ندارم ولی اگر بخوای با چندتا آیدی بیای و در جهت تضعیف و مسخره کردن مردم ایران پست بزنی

تا اونجا که بتونم جواب میدم

.
      او مای قاد

من کی پستهای تضعیف کننده زده ام و چی را مسخره کردم.تو مگه همانی نیستی که از تک تک پستهام بدون لایک نمی گذشتی و میگفتی چقدر طرفدار داری و چقدر لایک میخوری

کیا بودند که عکس رضا پالان را میگذاشتن و میگفتن بیا با ای دی هات لایک کن تا لرزشی ها اینهمه لایک را ببینند و بسوزند!!:D

نظر

• Auschwitz
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 443

پاسخ : یادداشتهای Smoke

طرف خودش ثلث شیخ پشم الدین کشکولی که هیچ خمس میرزا حسین قلی خان لبوآبادی هم نمیشه داره رو کی اسم میزاره.

نظر

• ُسمندون
          عضو عادی
          • Jan 2022
          • 38

در اصل توسط TRACTOR پست شده است View Post
          کیا بودند که عکس رضا پالان را میگذاشتن و میگفتن بیا با ای دی هات لایک کن تا لرزشی ها اینهمه لایک را ببینند و بسوزند!!:D
          اینکه رضا شاه را رضا پالان خطاب کنی نشانه درک پایین و سواد پایین توست.

اگر با توهین جلو بروی بدان که ما هم بلد هستیم با توهین جواب بدهیم.

گرچه اگر تورک هستی عجیب نیست چون ترک ها آی.کیو پایینی دارند و به حماقت معروف هستند.

جد آباد شما یک مشت بیابانگرد وحشی بودند که فقط به ملت های متمدن حمله می کردند.

نظر

• TRACTOR
            Banned
            • Jan 2022
            • 45

در اصل توسط ُسمندون پست شده است View Post
            اینکه رضا شاه را رضا پالان خطاب کنی نشانه درک پایین و سواد پایین توست.

اگر با توهین جلو بروی بدان که ما هم بلد هستیم با توهین جواب بدهیم.

گرچه اگر تورک هستی عجیب نیست چون ترک ها آی.کیو پایینی دارند و به حماقت معروف هستند.

جد آباد شما یک مشت بیابانگرد وحشی بودند که فقط به ملت های متمدن حمله می کردند.
            اول اینکه وقتی دو تا مهندس دارند با هم بحث میکنند یک کارگر دو زاری شاخدار وسط حرف نمی پره

دوم اینکه کسسی که توی اصطبل اسب را تیمار میکنه بهش میگن پالان

سوم بیشترین نفرات برتر کنکور تورک هستند

چهارماینکه ای کیو پایین امثال توی چس ها اینجا مشخص میشه که هنوز نمیدانی بیابان به کجا اطلاق میشه.بیابانی که من درش زندگی میکنم الان 2 متر برف بریده.بیابان به جایی میگن که بی آب و علف باشه و زمینش نشست کنه

پنجم اینکه وقتی اجدادد من ماننا و سکاها صاحب تمدن بودند.کولی های هندو تبار لخت و تنها پوشش شان پوست حیوان بوده.وقتی من 9 هزار سال پیش صاحب تمدن بودم.تو 2900 سال پیش پا به این کشور گذاشتی

حماقت من آنجا بود که نوک پیکان جنگ بودم. من بودم که عملیات فریب روی من انجام می گرفت.زین پس عرضه دارید از خودتان محافظت کنید.

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط TRACTOR پست شده است View Post
              اول اینکه وقتی دو تا مهندس دارند با هم بحث میکنند یک کارگر دو زاری شاخدار وسط حرف نمی پره

دوم اینکه کسسی که توی اصطبل اسب را تیمار میکنه بهش میگن پالان

سوم بیشترین نفرات برتر کنکور تورک هستند

چهارماینکه ای کیو پایین امثال توی چس ها اینجا مشخص میشه که هنوز نمیدانی بیابان به کجا اطلاق میشه.بیابانی که من درش زندگی میکنم الان 2 متر برف بریده.بیابان به جایی میگن که بی آب و علف باشه و زمینش نشست کنه

پنجم اینکه وقتی اجدادد من ماننا و سکاها صاحب تمدن بودند.کولی های هندو تبار لخت و تنها پوشش شان پوست حیوان بوده.وقتی من 9 هزار سال پیش صاحب تمدن بودم.تو 2900 سال پیش پا به این کشور گذاشتی

حماقت من آنجا بود که نوک پیکان جنگ بودم. من بودم که عملیات فریب روی من انجام می گرفت.زین پس عرضه دارید از خودتان محافظت کنید.
              اشتباه کردید
              سکاها اقوام ایرانی تبار بودند
              من در تاریخ مطالعه دارم
              ایرانیان دو گروه بودند
              ایرانیان شمالی
              ایرانیان جنوبی
              جنوبی کسانی بودند که به فلات ایران امدند
              شامل پارس و مادها و پارتها
              ایرانیان شمالی کی ها بودند
              کسانی بودند از قوم ایرانی که به فلات ایران نیامدند
              شامل 1- سکاها 2- سرمت ها 3- الان ها ( بسیاری از مردم این را نمی دانند)

پس سکاها ایرانی بودند
              خزرها و ایغور ها ترک بودند
              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• مایکل داگلاس
                Banned
                • Sep 2020
                • 378

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                اشتباه کردید
                من در تاریخ مطالعات زیادی دارم
                ایران دو گروه هستند
                ایرانیان شمالی
                ایرانیان جنوبی

پس سکاها ایرانی بودند
                خزرها و ایغور ها و ترک بودند
                سلام آقا ناصر
                شما که یک آدم با کمالات و با تحصیلات هستید، دو پست بالا را بخوانید و قضاوت کنید که کدام یک از پستها حاوی مطالب ناشایست و توهین آمیز هست.
                علت اینکه کاربر تراکتر مسدود میشود و سمندون نه، چیست؟
                اگر کاربر تراکتور مسدود نمیشد میتوانستیم بحث جذابی داشته باشیم تا ما هم استفاده کنیم.

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

می دانستید واکینگ ها به ایران حمله کردند!!!!!
                  بله حدود سال 1000 میلادی دست ای از روس کیف ها ( شاخه از واکینگها)
                  از نروژ وارد روسیه شدند بعد با قایق دراز رود ولگا را طی کردند
                  وارد دریای خزر شدند
                  به گیلان و مازندران ورود کردند و مردم انجا را غارت کردند و به کشورشان برگشتند
                  یعنی کشور ایرن
                  مورد طمع کی ها واقع نشد!!!!؟؟؟

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                    سلام آقا ناصر
                    شما که یک آدم با کمالات و با تحصیلات هستید، دو پست بالا را بخوانید و قضاوت کنید که کدام یک از پستها حاوی مطالب ناشایست و توهین آمیز هست.
                    علت اینکه کاربر تراکتر مسدود میشود و سمندون نه، چیست؟
                    اگر کاربر تراکتور مسدود نمیشد میتوانستیم بحث جذابی داشته باشیم تا ما هم استفاده کنیم.
                    بله متاسفانه

نظر

• mazi42100
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 48

لطفا حــــرام لقمگانی که نان ایران میخورند و از پشت خنجر میزنند و طرف قوم پرستی و بیگانه پرستی و حیوان پرستی را میگیرند مسدود که هیچ به پلیس فتا معرفی کنید. معنی نمیده چنین موجودات خقیری آزادانه مطلب بنویسند. امیدوارم رسیدگی شود در غیر این صورت چاره ایی جز گزارش ندارم.
                      سپاس

نظر

• مایکل داگلاس
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 378

در اصل توسط mazi42100 پست شده است View Post
                        لطفا حــــرام لقمگانی که نان ایران میخورند و از پشت خنجر میزنند و طرف قوم پرستی و بیگانه پرستی و حیوان پرستی را میگیرند مسدود که هیچ به پلیس فتا معرفی کنید. معنی نمیده چنین موجودات خقیری آزادانه مطلب بنویسند. امیدوارم رسیدگی شود در غیر این صورت چاره ایی جز گزارش ندارم.
                        سپاس
                        برو به پلیس فتا بگو اینجا یه نفر مخالف شاه هست و جلوی براندازان جمهوری اسلامی ایستاده.

نظر

• QARTAL
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 544

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                          اشتباه کردید
                          من در تاریخ مطالعه دارم
                          ایرانیان دو گروه بودند
                          ایرانیان شمالی
                          ایرانیان جنوبی

پس سکاها ایرانی بودند
                          خزرها و ایغور ها ترک بودند
                          اولش که گفتی د رتاریخ مطالعه دارم ذوق زده شدم
                          بعد که پستت را در تاپیک جو بازار دیدم.فهمیدم مثل بقیه فقط ادعای پوچ داری
                          میشه بفرمایی چه عموراده گی با مغول ها دارم؟زبانم شبیه آنهاست یا چهره ام/:.yead.:/بیا طرف ما ببین از هر 100 هزار یک نفر چشم بادامی پیدا میکنی/:.yead.:/

دور و برت را خوب نگاه کنی چشم بادامی به وفور میبینی در منطقه خودت

عدد یک تا ده ترکی با مغولی/فارسی با هندی .میبینی که اعداد ترکی با مغولی هیچ شباهتی نداره در حالی که اعداد فارسی و هندی بالای 5 تا شبیه هم هست

یک تیم دسته سومی به شهرمان آمده بود برای بازی فوتبال.بازکنانش را که دیدم فکم افتاد با تعریفی که از آن استان شنیده بودم گفتم اینها ایرانی هستند!!!یا هر یازده بازنکن لژیونر خارجی از کشور آسیایه میانه و عربی و افریقایی

گفتی ما شما را متمدن کردیم!!!!دقیقا از کدام تمدن و فرهنگ و رسم و رسوماتی که به ما رسیده حرف میزنی!!!!

ما شاه قدرت منطقه خاورمیانه را فراری دادیم.ببینم میتونی این آخوندهای بقول خودت که ضعیف شده اند را بر اندازی یا نه. رو کمک ما هیچ حساب نکن

نظر

• eco777
                            عضو فعال
                            • Sep 2014
                            • 676

به نظر من بحث های نژادپرستی و قوم گرایی ، جزو بی ارزش ترین کارها در دنیا هستند .
                            در طول تاریخ هم این مسائل جز کشت و کشتار و گسترش کینه و نفرت هیچ حاصلی نداشتند .
                            واقعا قصد شما دوستان از این بحث ها چیه ؟ آخرش چه نتیجه ای از این بحث ها میخواهید بگیرید ؟ این حرفها تهش چه سودی برای خود شما و باقی مردم داره ؟

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                              به نظر من بحث های نژادپرستی و قوم گرایی ، جزو بی ارزش ترین کارها در دنیا هستند .
                              در طول تاریخ هم این مسائل جز کشت و کشتار و گسترش کینه و نفرت هیچ حاصلی نداشتند .
                              واقعا قصد شما دوستان از این بحث ها چیه ؟ آخرش چه نتیجه ای از این بحث ها میخواهید بگیرید ؟ این حرفها تهش چه سودی برای خود شما و باقی مردم داره ؟
                              کاملا درست میفرمایید

حتی اگر نژاد مهم هم بود! انواع نژادها اینقدر قاطی شدن که تفکیک اش عملا غیرممکنه. دیگه وای به حال کسی که دنبال نژاد خودش در تاریخ اقوام هم بگرده:D

یک کلیپ معروفی در این زمینه هست. ساکنان کشورهای مختلف تست دی ان ای میدن...نتیجه رو به خودشون میگن شاخ درمیارن..معمولا دی ان ای انسانهای فعلی درصدی از همه نژادهای شناخته شده است.

کلا کسانی که تمایلات نژادی دارند...عقل درست جسابی ندارند...:D

لذا مثلا ما هم وطنان ایرانی رو نژادمون به هم پیوند نمیده. (هرچند اندکی شباهت نژادیه بیشتری داریم که اصلا تفاوت مهمی با دیگر اقوام یا کشورها نیست)

ما رو هزاران رشته پیدا و پنهان از آمال ، آرزوها، سنتها، باورها، دردها، غم ها و ... مشترکات فرهنگی به هم ارتباط میده... که تعلق به وطن و هم وطن پیدا میکنیم...

نه که نژادمون چون یکیه:D

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2070

از نظر روانشناسی ،
                                تعصبات کور ، نوعی ناهنجاری روانی است
                                از جنس وسواس
                                هردو ریشه در استرس دارد
                                بماند...

اما نژادپرستی ، ریشه در بیسوادی دارد

نژادپرست اگر بیشتر مطالعه کند
                                کم کم خودش دست از نژادپرستی بر میداره

فردریش نیچه :
                                « هرکس ژرف تر بیندیشد ،
                                درمیابد که پیوسته حق با او نیست! »

ویدئو - سفر DNA را در لینک زیر ببینید :