اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4735

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post

مثل قسم حضرت عباس یا دم خروس دقیقا مثال حرفه های ایشونه!!!
    یک عبارت 7 کلمه ای در نقد سیستم و بقیه مطالب در تخریب پهلوی که ادعای تاج و تخت هم نکرده!!!
    موضوع اینه چون شما خودت به این نتیجه رسیدی رضا پهلوی منجی است و گزینه دیگری وجود ندارد!!!!!!!!!!!!! انتظار داری بقیه هم مثل شما فکر کنند .

در اینکه ساختار فعلی باید تغییر کند کمتر کسی شک دارد . اما قرار نیست ساختار بدتری و یا مبهمی بیاید که 40 سال دیگه مردم مجبور شوند دوباره انقلاب کنند .
    قدرت شیرین است رضا پهلوی همه قدرت را برای خودش می خواهد چرا یکبار از شورای رهبری یا چیزی تو همین مایه صحبت نمی کند .نمونه سادش الان جولانی در سوریه مثلا موقتی است . ببینید چند سال دیگه قدرت را واگذار خواهد کرد.اصلا واگذار خواهد کرد؟؟؟
    قدرت باید هر 4 سال دست به دست شود و ازطریق صندوق رای !! اگر فردی مثتثنی از قانون باشد و فراتر از قانون باشد منشا و شروع بدبختیهای مملکت خواهد شد. رضا پهلوی ممکنه تعدادی طرفدار داشته باشد اما قطع به یقین فراگیر نیست در تعدادی از استانها اصلا مورد پذیرش نیست .

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5226

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

متاسفانه شما فقط انگ میزنید

جناب اسد و یا سایرین از ملت ایران محسوب می‌شوند نه داعشی هستند و نه مخالف پیشرفت این کشور و حتی به احتمال زیاد مخالف اکثر سیاست گذاری های ظالمانه این نظام هم باشند ولی طرز رفتارشان متفاوت باشد

ملت شریف ایران صاحب این کشور هستند و هیچکسی حق بیرون راندن و یا در زندان کردن آنها را با هر دیدگاهی را ندارد

ارادت
      متاسفانه شما یا مطلب را درست نگرفتید یا واقعا مطلبی از آقای مگنوس را که من در همان پست پاسخ کوت کردم نخواندید.

آقای اسد بعنوان مثال و سوژه از طرف آقای مگنوس مطرح شد و در ادامه که آقای مگنوس اینطور مطرح کرد که از اسد هایی که بتوانند با یک فتوای مذهبی قابلیت مسمویت و خرابکاری و قتل عام مردم را دارند میترسد و پاسخ آخری من به این مطلب به ایشان در باب چنین افرادی از مسلک داعشی بود.

البته قطعا که ایشان و چندین آی دی دیگر مخالف سیاست های ظالمانه نظامشان نیستند و همواره در حال توجیه آن بر می آیند و رفتار و عملکردشان بیانگر این واقعیت است ولی در عین حال آقای اسد یا هر فردی که الان حامی رژیم ضد ایرانی جمهوری اسلامی هست در ایران فردای ما قطعا میتواند بعنوان ملت ایران زندگی کند اگر دستشان بیرون از این فضای مجازی به خون این ملت آغشته نشده نباشد و یا نقشی در مخبری و نقش غیر مستقیم در نابودی زندگی دیگران نداشته باشد، حتی اگر بسیجی باشند ، حتی اگر سپاهی باشند.

ولی قطعا و حتما هرکه خونی از این مردم بر زمین ریخته باشد شریف که هرگز ، ملت هم محسوب نمیشود، بلکه فقط دشمن ملت ایران شمرده خواهد شد و روی صحبت منهم با دشمنان ایران و مردم کشورم بوده و هست و این ربطی به دیدگاهشان ندارد ،
      دشمنان سرزمین ما همچون حاکمان امروزی هرگز نه هموطن و نه صاحب این کشور نبوده و نیستند.
      صد البته که من کاره ای نیستم که نظری در واحد کل دهم ، شما را نمیدانم اما من شخصا نه میتوانم فراموش کنم و نه میتوانم قاتلان فرزندان ایرانم را ببخشم.
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/02/24, 01:40.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
      X