پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
البته این که ببینید در چه منطقه ای زندگی میکنید هم مهمه... کدام کشور را سالم گذاشتند که ایران سالم بمونه. همه منطقه را با خاک یکسان کردند
آمریکا تمام اطراف ایران را گرفته.منتظر موقعیت برای حمله به ایران بعد طرف بگه ترامپ دلها.
کل منطقه آشوب ناشی از حضور آمریکا است شما میگی گور پدر آمریکا
بعد ما نفهمیم یا شما؟شما هم بفهمید کجا زندگی میکنید...
وضع اقتصاد ایران مشکل دارد من هم معترض هستم مثل شما و دیگران.الان کسی از وضع اقتصاد دفاع کرد؟ که میگی نفهم
ولی سیاست های نظامی موفق ایران در خارج مرزها (شهید سلیمانی)باعث شده فعلا زنده باشید. زندگی نمیگم.....
من به دلیل توهین به این سیاست موفق معترض شدم.به دلیل نوشته ترامپ دلها............. نه توهین به رییسی یا خامنه ای
البته زلزله خوی هم کار خودشونه.شما نمیبینید کمک ها را به زلزله زدگان خوی بم رودبار و..............
نوک بینی را فقط نبینید.
در اصل توسط طيب پست شده است
View Post
آمریکا تمام اطراف ایران را گرفته.منتظر موقعیت برای حمله به ایران بعد طرف بگه ترامپ دلها.
کل منطقه آشوب ناشی از حضور آمریکا است شما میگی گور پدر آمریکا
بعد ما نفهمیم یا شما؟شما هم بفهمید کجا زندگی میکنید...
وضع اقتصاد ایران مشکل دارد من هم معترض هستم مثل شما و دیگران.الان کسی از وضع اقتصاد دفاع کرد؟ که میگی نفهم
ولی سیاست های نظامی موفق ایران در خارج مرزها (شهید سلیمانی)باعث شده فعلا زنده باشید. زندگی نمیگم.....
من به دلیل توهین به این سیاست موفق معترض شدم.به دلیل نوشته ترامپ دلها............. نه توهین به رییسی یا خامنه ای
البته زلزله خوی هم کار خودشونه.شما نمیبینید کمک ها را به زلزله زدگان خوی بم رودبار و..............
نوک بینی را فقط نبینید.
نظر