اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Madeiniran
    Banned
    • Dec 2022
    • 390

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    یک چیزی حدود ۳ میلیون جمعیت داره اصفهان...ده هزار نفر به اصطلاح آدم که بیشتر نبودند روز شنبه...ده هزار نفر خیلی هست..دست بالا گفتم .این ده هزار نفر با سربازهای پادگان ها و بسیج مدارس و غیره ...دارم میگم...میشه چند درصد مردم اصفهان؟؟؟
    خوب اگر ادعای کثرت دارند یک روز اجازه بدهند ما در کویر ورزنه اصفهان تجمع کنیم ببینید ما چند نفریم؟؟؟
    تازه اینها چرا دنبال اثبات کثرت هستند؟تئوریسین اینها مصباح بود و گفت اگر حرف اقلیت حق باشه همان ها باید حکومت کنند

مگنوس جان...فقط از یک چیز خوشحالم...اینکه این جماعت در خواب غفلتند...به موقعش این مردم مثل صاعقه فرود می‌آیند بر سر این جماعت
    هیچکدام از اعداد در مورد تجمعات مختلف درست نیست حتی ورزشگاه آزادی با زیر ۸۰ هزار نفر کامل پر میشه یا مثلا دو خیابان انقلاب و آزادی تهران عرض و طول حدود ۵۵ متر و ۱۰.۶ کیلومتر هست یعنی مساحت این مسیر حدود ۵۸۳ هزار مترمربع است.
    با احتساب ۵ نفر در حالت بسیار متراکم برای هر مترمربع گنجایش این مسیر زیر ۳ میلیون نفر تخمین‌زده میشه که تا به حال هیچوقت پر نشده

نظر

• همسفر
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 280

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post

برای عبدالحمیدهااا که دنبال رفراندوم هستند....
      گویا جدی جدی دستگاه تصمیم سازی آمریکا نسبت به ایران دچار اختلاف شده است
      دعوای جدی اندیشکده ها بر سر چگونگی برخورد با ایران
      120 روز بعد از پروژه ژینا ، کارفرما و کارگر غرقِ در اختلاف
      #شبنامه
      ۱۴۰۱/۱۱/۲۳

بیش از 120 روز از پروژه ی "ژینا" که به بهانه ی درگذشت مرحوم مهسا امینی کلید خورد میگذرد. اگر 120 روز پیش که این آشوب با به میدان آمدنِ حداکثری دشمنان می‌گذشت، به کسی می‌گفتی که 120 روز بعد این چند اتفاق رخ میدهد قطعا می‌خندید.
      مثلا اگر میگفتید:
      امروز را ببین همه متحد شده.اند ! دیدی؟ 120 روز بعد چنین روزی همه دارند به رضا پهلوی بابت "وکالت میدهم" فحش میدهند و هواداران او هم مریم رجوی را به باد فحش گرفته اند و ...
      یا مثلا اگر میگفتید
      امروز را ببین که فرانسه و انگلیس به ایران هشدار می‌دهند و اسرائیل تهدید میکند !
      120 روز بعد در پایتخت هر سه کشور آشوب است.
      یا اگر میگفتید:
      امروز را ببین که میگویند کار نظام تمام است، 120 روز بعد نظام یکی از شلوغ ترین 22 بهمن های خود را برگزار کرده و در شبش خیابان های تلاویو و پاریس شاهد جمعیتی میلیونی خواهد بود.

بیایید منصفانه بررسی کنیم.
      اگر هر یک از موارد فوق را 120 روز قبل که از آنجلینا جولی تا جسیکا چستین علیه ما حرف می‌زدند و در کمال ناباوری فرانسیس فوکویاما زیر تندترین بیانیه را علیه ما امضا میزد اگر چنین می‌گفتیم قطعا خیلی ها تمسخر میکردند.
      حالا یک چیز دیگر !
      اگر می‌گفتیم 120 روز بعد همه اینها به جان هم می‌افتند واکنش چه بود؟
      قطعا همه ی اینها غیر قابل باور بود.
      حالا اما چیزی باورنکردنی تر دارد رخ میدهد. چند روز قبل کنگره آمریکا مریم رجوی را آنلاین دعوت کرده و یک روز بعدش اندیشکده‌ای مطرح در آمریکا با ادبیاتی تند نوشته: بزرگترین اشتباه مریم رجوی همکاری با صدام علیه کشورش بوده آن هم در حالی که صدام در حال بمباران کشورش بوده...

بحثی عمیق تر در اتاق های تصمیم سازی امریکا مطرح است که بر سر آن برخی میگویند باید همه هزینه ها را صرف مخالفین مطرح حکومت کنید و برخی دیگر میگویند: آمریکا بیش از این نباید روی اینها سرمایه گذاری کنید.
      در جمع "آلت" ها هم وضع چنین است. از رضا پهلوی تا مریم رجوی و تمام کسانی که "آلتِ دستِ سعودی و آمریکا" هستند همه به جان هم افتاده اند.
      داستان عجیب و غریبی است.
      120 روز پیش دهباشی از ریزش شدید سرمایه های اجتماعی حکومت می نوشت و دیشب کانال تلگرامش را اینگونه به روز کرده که "خیلی خوشحال نباشید که بی سابقه ترین 22 بهمن را برگزار کرده اید ، مردم از این جماعتِ فحاش شرور عصبانی بوده و برای کشور خود احساس خطر کرده اند که به میدان آمده اند..."
      به عبارت ساده تر، حالا همه چیز به نفع جمهوری اسلامی و علیه دشمنان آن است.

مهم تر اینکه دستگاه محاسباتی آمریکا علیه ایران وحشتناک دچار اختلال شده و به شکل وحشتناکی بر سر اینکه باید با ایران چه کند دچار تردید و ابهام گردیده است.
      ترجمه این مهم یعنی: شما پول داری امکانات داری همه چیز داری اما نمیدانی باید با حریفت چه کنی...
      کسی 120 روز پیش تصور نمیکرد امروز اوضاع چنین باشد.
      و کسی 120 روز پیش جز خامنه ای جرات نمیکرد بگوید این جنگ احزاب است.
      نکته ی جمله فوق را گرفتید؟
      بلکه، جنگ احزاب در نهایت به فتح مکه منجر شد.
      امروزی که دشمنان ما به جان هم افتاده اند را ببینید ، از پسِ امروز فتحِ مکه در راه است....

#جنگ_احزاب
      #شبنامه
      @mrtahlilgar

این‌ها محسن نامجو را از تجمع اعتراضی‌شان بیرون می‌کنند اما پرویز ثابتی (شکنجه گر ساواک) راه می‌دهند و کف می‌زنند. دموکراسی‌مموکراسی فقط لقلقه‌ی زبان است. دغدغه‌ی ذهنی اما همان بازگرداندنِ سلطه‌ی تاج و تخت.
      ولی دنیا اگه دنیای درستی بود، دیروز پرویز ثابتی بلافاصله بعد از رونمایی از خودش دستگیر شده بود تا در دادگاهی شبیه دادگاه نورنبرگ محاکمه بشه.
      دارودسته پهلوی دیگه خیلی مطمئن شدن دارن میان تهران،‌ گفتن شکنجه‌گر هم برای مسئولین و حامیان انقلاب اسلامی داشته باشیم؛ دربار پهلوی بی شکنجه‌گر که نمیشه! وگرنه این خودزنی عمیق با از غار درآوردن و رونمایی از یک شکنجه‌گر، هیچ توجیه دیگه‌ای نمی‌تونه داشته باشه..
      ...............................................

۳ دروغی که در ۳ دهه اخیر،کشور رو دچار چالش کرد
      ۱-برنده قطعی انتخابات با اختلاف بالا من هستم!
      ۲-من خودم صبح جمعه فهمیدم!
      ۳-مهسا امینی کشته شد!
      آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2023/02/13, 14:30.

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

دوستان سایبری فعال به مسولین بالا دستی خود اطلاع دهند اوضاع بورس و سرمایه مردم بر فناست!
        کم زر زر کنند اندکی حمایت واقعی
        اگر اندک سرمایه ها خارج شود دلار را مستقیم تا سالگرد پیروزی بعدی به 66 هزار تومان خواهد رساند!!! و سکه 33 و گرم 3 میلیون!
        اندکی تامل و دست از دروغ گویی و لجن پراکنی بردارید اگر مرد هستی بیا حق خودت و بقیه بورسی ها را فریاد بزن !!!
        اگر هم مردمی به حمایت بیرون آمدن و در راهپیمایی شرکت کردن را در بورس و اقتصاد پوزه همانها را بر زمین نمالند!!!!
        و من الله توفیق برادرا

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2726

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
          دوستان سایبری فعال به مسولین بالا دستی خود اطلاع دهند اوضاع بورس و سرمایه مردم بر فناست!
          اگر اندک سرمایه ها خارج شود دلار را مستقیم تا سالگرد پیروزی بعدی به 66 هزار تومان خواهد رساند!!! و سکه 33 و گرم 3 میلیون!
          اندکی تامل و دست از دروغ گویی و لجن پراکنی بردارید اگر مرد هستی بیا حق خودت و بقیه بورسی ها را فریاد بزن !!!
          اگر هم مردمی به حمایت بیرون آمدن و در راهپیمایی شرکت کردن را در بورس و اقتصاد پوزه همانها را بر زمین نمالند!!!!
          و من الله توفیق برادرا
          اطلاع رسانی میکنند انشالله...اما فعلا بالادستی با یک حلب روغن و یک دستمال در بلاد چین مشغله دارند...هر وقت فارغ شدند برادران هم شرح حال بازار سرمایه رو به عرض ایشان میرسانند

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4923

و من الله توفیق برادرا
            مشارکت مردم توی تظاهرات کمتر از رای نمایندگان مجلس بوده است یعنی کمتر از 15 درصد جامعه

نظر

• همسفر
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 280

از اون چند هفته چهارماه گذشت...

................................................

چرا آشکارشدن «پرویز ثابتی» اهمیت دارد؟

▪️ثابتی در سه ساحتِ «بهائیت»، «ساواک» و «آمریکا»

?انتشار تصویری از پرویز ثابتی نفر دوم اداره ساواک در تجمع ایرانیان در آمریکا روز گذشته خبرساز شد.

?از زمان خروج وی از ایران در آبان ماه ۵۷ تا امروز، کمتر تصویری از وی منتشر شده بود و به‌شدت رسانه‌گریز بود.

?آخرین‌بار که نام ثابتی بر سر زبان‌ها افتاد در ماجرای مصاحبه با صدای آمریکا به بهانه انتشار کتاب خاطراتش با نام «در دامگه حادثه» بود.

?کتابی که خشم بسیاری از زندانیان سیاسی دوران شاه و مبارزان و فعالان آن زمان را برانگیخت.

?پرویز ثابتی را می‌توان جمع همه دشمنان ایران و انقلاب اسلامی در قامت یک شخص دید. ثابتی در مقام یک بهایی، ثابتی در جایگاه ساواک و ثابتی آمریکایی که نماد نقض حقوق بشر است.

نظر

• Madeiniran
                Banned
                • Dec 2022
                • 390

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                مشارکت مردم توی تظاهرات کمتر از رای نمایندگان مجلس بوده است یعنی کمتر از 15 درصد جامعه
                کی به کیه اصلا میگیم ۱ درصد
                زیاد روی اون ۸۵ درصد و ۹۹ درصد حساب نکن
                زمان جنگ از یک مملکت ۳۰ ۴۰ میلیونی ۲۰۰ هزار نفر جرات کردن برن لب خط جون خودشون رو بدن
                یا اینایی که تو لس آنجلس جمع شدن ۹۰ درصدشون اوایل دهه ۸۰ میلادی از ترس جون خودشون و زن و بچه شون و به خاطر جنگ فرار کردن
                در همون زمان ۵۰ هزار نفر از شهدای ایرانی در جنگ متاهل بودن زن و بچه رو ول کردن رفتن

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

اوضاع بورس خرابه خیلی خرابه
                  آخرین ویرایش توسط TARGET؛ 2023/02/13, 17:57.

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4923

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                    زمان جنگ از یک مملکت ۳۰ ۴۰ میلیونی ۲۰۰ هزار نفر جرات کردن برن لب خط جون خودشون رو بدن
                    یا اینایی که تو لس آنجلس جمع شدن ۹۰ درصدشون اوایل دهه ۸۰ میلادی از ترس جون خودشون و زن و بچه شون و به خاطر جنگ فرار کردن
                    در همون زمان ۵۰ هزار نفر از شهدای ایرانی در جنگ متاهل بودن زن و بچه رو ول کردن رفتن
                    ماشالله به دزدیها وعارتگریهای شما طوری شده که خانواده همان شهدا شدن ضد حکومت

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4923

اوضاع بورس خرابه خیلی خرابه
                      ما که اعتباری در این منفیها خریدم کردیم دولت چه بخواهد وچه نخواهد باید بازار بورس را رونق بدهد بگذار هر چه میخواهند در بازارهای دیگر کثافتکاری بکند اخرش مثل روباه پیر قبلی باید سراغ بورس بیایند

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

همون شهدا وقتی حرف‌های امثال تو رو میشنون تنشون تو گور میلرزه. اون‌ها که جونشون رو گرفتن کف دستشون، حالا برای کشورشون یا دینشون - به هر حال اعتقادشون - و تشخیصشون توی اون زمان و اون شرایط اون بود ولی احتمالا الان میگن "ما اگه میدونستیم همچین لاشخورهایی قراره از خون ما ارتزاق کنن، به هفت پشتمون میخندیدیم بریم ..."

نظر

• Madeiniran
                          Banned
                          • Dec 2022
                          • 390

ماشالله به دزدیها وعارتگریهای شما طوری شده که خانواده همان شهدا شدن ضد حکومت
                          شما منظورت من هستم ؟ /.:biggrinsmiley.:/
                          چرا وقتی نمیشناسی حرف مفت میزنی /.:biggrinsmiley.:/
                          جهت اطلاع من از سال ۸۰ تو بورس هستم هیچ شغل دیگه ای هم ندارم نه دولتی نه خصوصی تنها منبع درآمدم بورس بوده و هست و راضی هم بودم
                          از همون سالها همیشه در این فروم ها بودم پارس پورتفولیو ، تالار بورس ، بورکس و حالا هم اینجا
                          اگه فکر میکنید مزاحم هستم دیگه ننویسم ۵ نفر بگن دیگه ننویس میرم همش برای خودتون /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

شما منظورت من هستم ؟ /.:biggrinsmiley.:/
                            چرا وقتی نمیشناسی حرف مفت میزنی /.:biggrinsmiley.:/
                            جهت اطلاع من از سال ۸۰ تو بورس هستم هیچ شغل دیگه ای هم ندارم نه دولتی نه خصوصی تنها منبع درآمدم بورس بوده و هست و راضی هم بودم
                            از همون سالها همیشه در این فروم ها بودم پارس پورتفولیو ، تالار بورس ، بورکس و حالا هم اینجا
                            اگه فکر میکنید مزاحم هستم دیگه ننویسم ۵ نفر بگن دیگه ننویس میرم همش برای خودتون /.:biggrinsmiley.:/
                            بابا تو که خودت قله‌های حرف مفت‌زنی رو فتح کردی. دو ماه نیست که عضو شدی، از این 114 تا پستی که گذاشتی چندتاش به بورس ربط داشته؟! هیچی. سوپر تابلویی که سایبری هستی بقیه رو مثل خودت فرض نکن زرنگ خان

نظر

• Madeiniran
                              Banned
                              • Dec 2022
                              • 390

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              همون شهدا وقتی حرف‌های امثال تو رو میشنون تنشون تو گور میلرزه. اون‌ها که جونشون رو گرفتن کف دستشون، حالا برای کشورشون یا دینشون - به هر حال اعتقادشون - و تشخیصشون توی اون زمان و اون شرایط اون بود ولی احتمالا الان میگن "ما اگه میدونستیم همچین لاشخورهایی قراره از خون ما ارتزاق کنن، به هفت پشتمون میخندیدیم بریم ..."
                              والا من اطلاع ندارم الان نظرشون چیه شما احتمالا ارتباط معنوی دارید باهشون که اطلاع دارید
                              الان هم هستند یکیشون چند وقت پیش یک نفره رفته بود تو اتوبان قاطی چند صد نفر که راه رو بسته بودن با چوب و سنگ افتادن به جونش و ...
                              به هر حال بحث آمار بود که برای اعتقاد هدف یا هر چیزی که اسمش رو بگذارید باید هزینه بدید مثلا اگه همین اسلامی ها میخواستن صبر کنن شاه براشون رفراندوم برگزار کنه یا اجازه تظاهرات بده به هیچ جا نمیرسیدن !
                              آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/13, 19:01.

نظر

• Madeiniran
                                Banned
                                • Dec 2022
                                • 390

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                                بابا تو که خودت قله‌های حرف مفت‌زنی رو فتح کردی. دو ماه نیست که عضو شدی، از این 114 تا پستی که گذاشتی چندتاش به بورس ربط داشته؟! هیچی. سوپر تابلویی که سایبری هستی بقیه رو مثل خودت فرض نکن زرنگ خان
                                دو ماهه چون تو فحاشی میکنی بجاش اکانت منو میبنده/.:biggrinsmiley.:/
                                تو مینویسی لاشخور و حروم زاده و سگ و گربه و ... به جاش همین اکانت یک ماه بسته بود
                                ما رفتیم آقا همش برای خودتون حالشو ببرید برای هم بنویسید و همدیگر رو تایید کنید /.:biggrinsmiley.:/
                                سایبری با حال بود/.:biggrinsmiley.:/
                                اینجا با خیلیا هم صحبت شدم و استفاده کردم ولی تو کلا تعطیلی
                                آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/13, 19:24.

نظر

در حال کار...
                                X