کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
هند رو که با نرخ دلار داخلی خیلی زودی رد خواهیم کرد و پروژه حکومتی هندی سازی کشور با موفقیت انجام میشه . میمونه نیجریه که اونم حداکثر تا سال دیگه با دلار حل میشه، و میشیم کشور اول دستمزد جهان از درعقب !!
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
فقط اونی که میگفت چرا به اندازه کشت بادمجون و برداشت بادمجون به رییسی مهلت نمیدید که مملکت رو سر و سامان بده رو زنده میخام
تا اونوقت من میدونم اون شازده و همون بادمجون!!!!
وزیر امور خارجه مملکت دو تا کلمه انگلیسی بلد نیست حرف بزنه..رفته روسیه لاوروف گفته چرا از ماشین پیاده نمیشدی؟؟؟ منتظر کسی بودی؟؟؟؟
امیر عبدالهیان در پاسخ: ااااااااا
فیلمش در سایت خبرگزاری انتخاب هست برید ببینید
آقا همین وضع خوبه..فقط این گوساله رو جایی نفرستید مایه ابروریزیه
وزیر ارتباطات سابق نوشت: مطابق کدام فقه، دیه ۹۰۰ میلیون و جریمه بدحجابی می تواند۳ میلیارد تومان باشد؟ محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات سابق در توئیتی نوشت: نمی دانم این طرح برخی از نمایندگان مجلس برای حجاب مطرح شده چقدر صحت دارد ؛اگر صحت دارد باید از طراحان پرسید که مطابق کدام فقه، دیه ۹۰۰ میلیون و جریمه بدحجابی می تواند۳ میلیارد تومان باشد؟
----------------------- خوب شما مطالعه نداری/.:biggrinsmiley.:/ مطابق رساله کمونیست ملحد خدانشناس استالینیه ، مکتوب در کاخ کرملین
فقط اونی که میگفت چرا به اندازه کشت بادمجون و برداشت بادمجون به رییسی مهلت نمیدید که مملکت رو سر و سامان بده رو زنده میخام
تا اونوقت من میدونم اون شازده و همون بادمجون!!!!
وزیر امور خارجه مملکت دو تا کلمه انگلیسی بلد نیست حرف بزنه..رفته روسیه لاوروف گفته چرا از ماشین پیاده نمیشدی؟؟؟ منتظر کسی بودی؟؟؟؟
امیر عبدالهیان در پاسخ: ااااااااا
فیلمش در سایت خبرگزاری انتخاب هست برید ببینید
آقا همین وضع خوبه..فقط این گوساله رو جایی نفرستید مایه ابروریزیه
فرارو- در یک گزارش آمده است که پزشکان رزمی زن روسی که در اوکراین خدمت میکنند، تحت فشار قرار میگیرند تا به اصطلاح «همسران صحرایی» یا بردههای جنسی شوند.
به گزارش فرارو، خبرگزاری رادیو اروپای آزاد روز سهشنبه مصاحبهای با یکی از اعضای کادر پزشکی روسیه در جنگ اوکراین منتشر کرد که او میگوید: افسران مرد در جنگ اوکراین زنان را مجبور به بردگی جنسی میکنند و کسانی که از این کار امتناع میکنند با بدرفتاری وحشتناکی روبرو میشوند.
این زن که مارگاریتا معرفی شده در این مصاحبه گفت که دو ماه گذشته را تحت دوره توانبخشی گذرانده است و به دلیل ضربه شدیدی که در اوکراین متحمل شده از داروهای ضد افسردگی استفاده میکند.
مارگاریتا گفت که به دلیل تجربیات دلخراش از کابوسهای مداوم رنج میبرد.
این زن با اشاره به وحشیگری و سوء استفاده افسران ارتش روسیه علیه زیردستان خود گفت: حتی وقتی تنها نیستم و دارم کاری انجام میدهم، هنوز آن همه وحشت را در مقابل چشمانم میبینم.
مارگاریتا که در شهر بلگورود با فرزندانش زندگی میکند، پس از ۱۱ سال خدمت در سال ۲۰۱۷ از ارتش بازنشسته شد. اما تابستان گذشته تصمیم گرفت به عنوان یک پزشک در اوکراین داوطلب شود تا مخارج خانواده اش را تامین کند.
به گفته این زن، به محض اینکه برای آموزش به نیژنی نووگورود رسید، سرهنگی که فرماندهی یک جوخه تانک را برعهده داشت، او را جدا کرد و تصمیم گرفت تا او را "همسر میدان" خود کند - نقشی غیررسمی که برای اعضای سرویس زن که معمولا آشپزی میکنند و از آنها لذت میبرند.
مارگاریتا گفت که او درخواستهای سرهنگ را رد کرد و در نتیجه سرهنگ به زیردستانش دستور داد که شرایط زندگی و کار غیرممکن را برای او ایجاد کنند.
وی به یاد میآورد: به مدت یک ماه بیرون خوابیدم. در حالی که دیگران شبها را در چادرها و خانهها میگذراندند، من روی زمین، کنار جاده، در جنگلی کوچک میخوابیدم
مارگاریتا گفت که هدف شکستن روحیه او بود تا بپذیرد با فرمانده رابطه جنسی داشته باشد، اما او زیر بار نرفت و برای انتقام به خط مقدم فرستاده شد.
به گفته مارگاریتا، گروه پزشکی که او در آن حضور داشت شامل هفت زن بین ۲۳ تا ۳۸ سال بود که بسیاری از آنها ازدواج کرده بودند و هر یک از آنها برای خدمت به یک یا چند افسر تحت فشار قرار گرفتند. زمانی که ما به آنجا رفتیم، البته هیچ کس نمیدانست چه خبر است؛ و وقتی فهمیدیم، دیگر راه برگشتی وجود نداشت. در یک مورد، مارگاریتا ادعا کرد که شاهد بوده است که افسری به پزشکی به نام سوتلانا در حالت خشم تیراندازی کرده است.
به گفته مارگاریتا، سوتلانا که متاهل بود، با همسرش تماس گرفت و به او در مورد رابطه جنسی با افسر جوخه گفت، زیرا نگران بود که ممکن است باردار از جنگ بازگردد.
یکی دیگر از همکاران او، آلینا، در ماه سپتامبر به یک افسر داده شد. مارگاریتا گفت که او بعداً متوجه شد که آلینا در میان افسران مختلف دست به دست شده است و هرگز به جوخه خود بازنگشته است.
این افشاگر خاطرنشان کرد که هیچ یک از این زنان تلاشی برای فرار به روسیه نکرده اند، زیرا آنها نمیتوانند به طور ایمن از مرز عبور کنند و در معرض خطر تیراندازی توسط نیروهای خود بودند. فرارو | گزارش تکان دهنده از جنگ اوکراین؛ پزشکان برده جنسی فرماندهان روس [/COLOR]
[/COLOR]
----------------------
سفیر روسیه: غربی ها میخواهند همجنسبازی و چیزهای خیلی کثیف را به ایران بیاورند، ولی ما مخالفت میکنیم--تابناک
هند رو که با نرخ دلار داخلی خیلی زودی رد خواهیم کرد و پروژه حکومتی هندی سازی کشور با موفقیت انجام میشه . میمونه نیجریه که اونم حداکثر تا سال دیگه با دلار حل میشه، و میشیم کشور اول دستمزد جهان از درعقب !!
ما رکورد زدیم !!!
جالبه در این نقشه امار فلاکت خودمون نیست
هر چند این دستمزدها ایراد هم داره
امار خود امریکا بر اساس ساعتی 7.5 دلار فدرال محاسبه شده در حالی که ایالات امریکا متفاوت است و تا ساعتی 15 دلار هم هست . امریکا متوسط کل کشور زیر 2000 نیست اونم برای هفته ای 40 ساعت نه 44.5 ساعت کشور خودمون
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
برنامه آمریکا برای ایران
✍️ دکتر محمود سریع القلم
? به عنوان یک پایه تئوریک حکمرانی، دولت فعلی آمریکا معتقد است ضمنِ افزایش تولید ناخالص داخلی 25 تریلیون دلاری آمریکا (چین 18 تریلیون و روسیه 1.7 تریلیون)، تحولات جهانی باید به گونه ای مدیریت شود که آمریکا بتواند به اهداف اقتصادی خود برسد و دموکرات ها یک بار دیگر ریاست جمهوری را در 2025 از آن خود کنند. از این رو، بنیان سیاست خارجی آمریکا در دولت بایدن، برون سپاری، بدون درگیری های دراز مدت و سردردهای سیاسی است. استرالیا، کره جنوبی، ژاپن و هند در برابر چین به کار گرفته شده اند؛ لهستان، آلمان، فرانسه، انگلستان و کشورهای اسکاندیناوی در برابر روسیه همکاری می کنند و اسراییل و عربستان، برون سپاری ایران را به عهده گرفته اند. واشنگتن این مجموعه را مدیریت و هماهنگی می کند
? واشنگتن با افزایش فشار بر چین، عراق، ترکیه، امارات و هند، مدیریت سخت تر تحریم ها را به عنوان بخشی از Plan B در پیش گرفته است. تا دو سال آینده که دولت بایدن، امور را در دست دارد، روش Remote Control امریکا در رابطه با ایران ادامه خواهد داشت. بنیان های این روش عبارتند از: انزوای سیاسی، جلوگیری از سرمایه گذاری خارجی، افزایش نرخ تورم و منوط کردن عموم گشایش های مالی به تایید وزارت خزانه داری.
? شواهد حاکی از آن است که این روش فعلی امریکا، شباهت فراوانی با مفروضات و استراتژی آمریکا نسبت به کمونیسم شوروی در دوران جنگ سرد دارد که توسط روس شناس آمریکایی George Kennan طراحی شده بود. او که از نظر عمق درک از شوروی نمونۀ دومی در تاریخ دیپلماسی آمریکا ندارد، معتقد بود تقابل با شوروی هیچ نیازی به کار نظامی ندارد؛ شوروی یک سیستم خود مخرب است و با گذشت زمان به انتها میرسد.او اعتقاد داشت هرچند مردم به آزادی و دموکراسی علاقمندند، اما قبل از آن می خواهند زندگی کنند و به ثبات اقتصادی و کارآمدی فکر می کنند
? اروپایی ها نقش دوم را در استراتژی غرب نسبت به ایران بازی می کنند. زمانی که ایران درآمدهای صد میلیارد دلاری از فروش انرژی داشت، شرکت های اروپایی برای تعامل اقتصادی با ایران با دولت های خود لابی می کردند، اما با کاهش اساسی این درآمد، ایران جذابیت اقتصادی گذشته را ندارد. تجارت اروپا با بعضی از کشورهای بسیار کوچک مانند لیتوانی حتی از ایران هم بیشتر است. مهم ترین موضوع اروپا درقبال ایران، جلوگیری از تسلیحات هسته ای است که از منظر جغرافیایی و ژئوپلیتیکی آنها، قابلیت تسرّی و اشاعه به مصر، ترکیه، عربستان و عراق را داشته و در قرابت اروپا، به زرادخانه هسته ای تبدیل شده و استعداد تبدیل شدن خاورمیانه به منطقه ای با تخاصمات پایان ناپذیر نظامی و امنیتی را دارد. موضوع ایران برای اروپا، موضوع امنیت ملی است. هرچند ممکن است در میان اعضای اروپا، شدت و ضعف Plan B متفاوت باشد، ولی تحولات دو ماه گذشته حاکی از اتفاق نظر پیرامون افزایش فشارها است. دلیل فعال شدن Plan B، به خاطر این برداشت است که از نظر آنها ایران در تنظیم و نهایی کردن برجام 2 تعللِ عمدی می کند چون نمی خواهد اهرمِ برنامۀ هسته ای را از دست بدهد
? اروپا و آمریکا برداشت بسیار منفی از سیستم سیاسی و حاکمیت ایران دارند و ار سویی حفظ یک ایران ضعیف و مُعلّق که نتواند پیشرفت کند، ثروت تولید کند و در جامعۀ جهانی تعامل کند به نفع امنیت ملی اسراییل است
? غرب نسبت به ایران، طیفی از عناصرمختلف را در بر دارد که یکی از آنها بلندکردن چوب مخالفان حاکمیت است. آنها به وضوح نمی خواهند ایران یک قدرت هسته ای شود ولی با قدرتمند و ثروتمند شدن ایران مشکلی ندارد. در مقابل، همسایگان ایران نه می خواهند ایران هسته ای شود و نه قدرتمند و نه ثروتمند. غرب حتی ممکن است با حملۀ نظامی از هسته ای شدن ایران جلوگیری کند، ولی همسایگان ایران با قدرت نرم مالی، رسانه ای، تعلیق و سناریوهای درجا زدن اقتصاد و توسعه کشور، مانع قدرتمند شدن آن خواهند شد.
? اگر از تاریخ بیاموزیم، ایران نمی تواند در خاورمیانه به یک قدرتِ مسلط و پایدار سیاسی و نظامی تبدیل شود اما در فرهنگ و اقتصاد، فرصت ها فراوان است. هیچ گاه اعراب و ترکیه ، ایران را به عنوان یک قدرتِ مسلط نخواهند پذیرفت مگر آنکه به GDP پنج تریلیون دلاری برسد. اگر لازم باشد با هر قدرتی شریک می شوند تا مانع از تسلطِ ایران شوند. بی دلیل نیست در ترم اول و سال اول تدریس علم روابط بین الملل، آموزش داده می شود که اولین اقدام یک کشور برای قدرتمند شدن و تأمین امنیت ملی، صلح و تفاهم و سازگاری با همسایگان است. از زمان مشروطه تا به حال، ایرانیان در مسیر توسعه و دموکراسی هم چنان دور خود می چرخند.
امروزه صدها مستند و کتاب در آمریکا وجود دارد که با استناد به مدارک و اسناد و تحلیلهای فنی، کل ماجرای فرود روی ماه در ۶ مأموریت ادعایی ناسا را زیر سؤال بردهاند و....
رئیسی: رشد اقتصادی در ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، ۵ و خُردهای یا ۴/۴ درصد بوده؛ متوسطش را بگیریم، میشود ۴ درصد
ابراهیم رییسی میگوید: «رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ طبق برخی آمارها ۵ و خردهای و طبق برخی دیگر ۴.۴ درصد بوده که ما متوسط آن را بگیریم ۴ میشود
خاک بر سرت کنند که همون ۶ کلاس هم سواد نداری
یاد یک خاطره افتادم.
اوایل دهه هشتاد یکی از بچه های فامیل دانشگاه قبول شد. همون رشته خودم یعنی مهندسی برق منتها دانشگاه آزاد یکی از شهرهای کوچک..
خلاصه با کلی قربون صدقه و جشن و پایکوپی ثبت نام کرد. امتحانات ترم اول رو به معنای واقعی .... اومد پیشم گفت میخوام یه کارنامه جعلی درست کنم نشون بابام بدم باید کمکم کنی گفتم بیخیال من از این کارا خوشم نمیاد. کلی التماس کرد ولی زیر بار نرفتم و منصرفش کردم و فکر میکردم واقعا منصرف شده.. تا اینکه مدتی بعد یکی از کتابهامو که بهم برگردوند داخلش یه کارنامه جعل شده پیدا کردم. تمییز کار شده بود منتها چون من نمرات واقعیش رو دیده بودم درجا فهمیدم داستان چیه.. یه نگاه به کارنامه انداختم دیدم همه نمره ها بالای 16، 17 هست ولی معدلش رو برای اینکه به خیال خودش زیاد تابلو نشه زده بود 15.5 !!! یعنی عقلش به این نمیرسید که چطور چنین چیزی امکان داره .
بعدها فهمیدم پدر بزرگوارشون که فقط شش کلاس سواد داشت با یه نگاه به کارنامه قضیه رو فهمیده بود و بلند شده بود رفته بود دانشگاه و ریز نمرات ترم رو گرفته بود.. تا دو ماه پول تو جیبیش رو قطع کرده بود /:.yead.:/
بر اساس اخبار رسیده و ویدیوی منتشر شده امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران، در خودروی خود منتظر استقبال سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، مقابل ساختمان وزارت خارجه بوده، اما لاوروف از او استقبال نکرده است.
وزیر خارجه روسیه خطاب به امیرعبداللهیان: ظاهرا نمیخواستی از ماشین پیاده بشی! امیرعبداللهیان: منتظر بودم! لاوروف: منتظر چی بودی؟ امیرعبداللهیان: من منتظر...! پ. ن: این حد از بیاحترامی به مقامات یک کشور از طرف مقامات روسیه تأسفبار است!
نظر