اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1627

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

[QUOTE=bahramkhaliran;1034096]
    در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    جات خالی رفته بودیم مراسم پر فیض احیاء

یا برا درمان پرستات نمی رن پیش افراد صاحب کرامت یک دسی بکشه به پروستاتشون برا شفاء و درمان ؟

سلام
    این بنده خداهاتمام جورجوانها(پسرها) افتاده رودوششان ومجبورند بااین ازدواج موقتی که راه انداختندبه همه خدمت رسانی کنند!
    تازه باهمه این خدمت رسانی یکعده محروم هستند که خودشان رالخت می کنندمیان توی خیابون!
    آخراین پسرهای امروزی اینقدربی عرضه تشریف دارندکه شکم خودشان رانمی توانندسیرکنند!
    مابایدخداراشکرکنیم که این ملاها رابه ماارزانی دادوگرنه مجبوربودیم ازخارجیها کم بگیریم برای خدمت رسانی!
    به نظرم شما اهل سنت هستین

نظر

• شاخص بورس جعلی است
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 400

چند ساله سود سهام طلب دارم نمیدن اینم نتیجه شکایت .وقتی اختیاری ندارند چرا اصلا قسمت شکایت تو بورس درست کردند؟

‏‏ ‏
      ‏سرمایه گذار محترم‏
      ‏‏با سلام و احترام‏‏؛‏

‏‏شکایت جنابعالی برای بررسی به مرجع مربوطه ارسال گردید ولی تاکنون پاسخی به این اداره ارسال نشده است. شکایت بایگانی می شود. در صورت تمایل میتوانید شکایت خود را مجددا ثبت نمائید یا شکایت خود را در مراجع ذی صلاح رسیدگی کننده مانند مراجع قضایی و مراجع بازار سرمایه (مانند کمیته سازش کانون کارگزاران و هیات داوری قانون بازار اوراق بهادار) طرح نمائید‏
      ‏ ‏‏ ‏‏اداره دعاوی و رسیدگی به شکایات ‏‏ شرکت بورس اوراق بهادار تهران‏

نظر

• Madeiniran
        Banned
        • Dec 2022
        • 390

BPLUS بی‌پلاس پادکست فارسی خلاصه کتاب - داستان مذهب در اروپا

نظر

• bahramkhaliran
          عضو جدید
          • Sep 2020
          • 812

[QUOTE=مگنوس کارلسن;1034112]
          در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
          سلام
          خداوندابلیس راآزادگذاشت که هرکجاکه خواست مرکزفرماندهی خود کندازاین رواوحوزه علمیه قوم راانتخاب نمودوبه کمک انگلیس تنوانست بهترین آیت الله های شیعی به سازد!
          وبنده خداخدا می کنم که امام آخرزمان نیادوگرنه همچون قله خیبرخواهد شد!
          واکثرآیت الله های عزیزمان کشته خواهند شد!
          عقل که نیست جان درعذاب است!

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

‫رادیو فردا‬‎
            پیام سه معلم گیلانی از زندان: به مسمومیت دختران دانش‌آموز پایان دهید

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1307

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
              درود
              گنجشک یا بهرام خلیران ؟
              گنجشک که 12 امامی هست اگر مالیاتی چیزی به این عنوان نمی خواید بگیرید ! : ))
              البته سیستم فعلی مالیات ها را روی مواد اولیه از همون اول پروسه میکشه بدون اینکه بخواد حساب کنه تولید کننده نهایی ضرر کرده نباید مالیات بده
              نهایت تهش با یارانه رد مظالم میده

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post

سلام
              این بنده خداهاتمام جورجوانها(پسرها) افتاده رودوششان ومجبورند بااین ازدواج موقتی که راه انداختندبه همه خدمت رسانی کنند!
              تازه باهمه این خدمت رسانی یکعده محروم هستند که خودشان رالخت می کنندمیان توی خیابون!
              آخراین پسرهای امروزی اینقدربی عرضه تشریف دارندکه شکم خودشان رانمی توانندسیرکنند!
              مابایدخداراشکرکنیم که این ملاها رابه ماارزانی دادوگرنه مجبوربودیم ازخارجیها کم بگیریم برای خدمت رسانی!
              علیک سلام

ازدواج موقت و دائم ندارد که ، دائم هم میشه شب گرفت ، ربع ساعت بعد طلاقش داد
              شما سابقه کار اجرایی دارید ؟
              ازدواج موقت نفع و تفاوت اش برای افراد سالخورده است که همسر و فرزند و مال و اندوخته دارند ،
              که اگر در همین ربع ساعت ،فوت کردن ،
              همسر موقت ادعای ارث و... نکند در بقیه احکام هیچ تفاوتی ندارد ( تفاوتی دارد ؟ )

طلاق هم تا آنجایی که اطلاع دارم در دین مبین اسلام وجود داره چه اهل سنت چه شیعه و...
              بر عکس دوستان کاتولیک
              که پیمان ابدی می بندن
              ===
              جایز نبودن طلاق در مسیحیت و احکام مترتب بر آن همواره برای مسیحیان, به ویژه کاتولیک ها, مشکلات فراوانی به دنبال داشته است. در دوره معاصر مسائلی چون ازدواج ...

فیلم طلاق بسبک ایتالیایی که در ۱۹۶۱ توسط پیِترو گِرمی کارگردانی شده است خالی از لطف نیست
              (اسپویل: ابتدا سعی میکنه شرایط خیانت برای همسرش محیا کنه ، اما زنش خیانت نمی کنه ، نهایتا آخر فیلم با یک گلوله خلاص اش می کنه تا بتونه با دختر مورد علاقش ازدواج کنه ) :D

====
              تغییر مذهب انگلستان ! هنری هشتم

وی در سال ۱۵۰۹ میلادی بعد از مرگ پدرش هنری هفتم به سلطنت رسید.
              هنری در موضوع طلاق کاترین آراگن و جستجوی همسری که بتواند برای او یک ولیعهد به دنیا آورد،
              خود را با کلمنت هفتم پاپ و کلیسای کاتولیک روم درگیر کرد
              و مذهب مردم انگلستان را از کاتولیک به پروتستان تغییر داد
              و در نتیجه هنری به سلطهٔ مذهبی پاپ در انگلستان پایان بخشید
              و کلیسای انگلستان را مستقل کرد و خود را رهبر آن معرفی کرد.
              این موضوع کاملا به نفع انگلیس تمام شد،
              زیرا اولاً سیاست روحانی پاپ با سیاست ملی انگلستان مخالفت داشت
              و ثانیاً هر ساله مبلغ هنگفتی پول به عنوان خزانهٔ پاپ از کشور خارج می‌گشت.
              هنری اولین پادشاه انگلیسی است که ...
              وی بیشتر به خاطر ۶ بار ازدواج پی در پی اش مشهور شده‌است
              که در دو مورد آنها، او همسر خود را اعدام کرد.

بله دیگه پسر های امروزی بی عرضه تشریف دارند چه میشه کرد :D

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1587

التقاط حزب‌اللهی

✍️ محسن حسام مظاهری

سال ۸۶ یا ۸۷ بود به‌گمانم. اوج آمریکای‌لاتین‌بازی‌های احمدی‌نژادی و رونق سکه‌ی بدلی عدالت‌خواهی و مستضعف‌گرایی. بعضی بچه‌های بسیجی و مذهبی مراسمی گرفته بودند در دانشگاه تهران، تالار شهید چمران دانشکده‌ فنی، به نام «چ مثل چمران». دختر و پسر چه‌گوارا و مهندس مهدی چمران و سردار سعید قاسمی سخنرانان مراسم بودند. قرار بود احمدی‌نژاد هم بیاید، اما چون در سفر بود یک پیام طولانی فرستاد با همان ادبیات مخصوص خودش. (که بماند.)

قبل از مراسم با چند نفر از برگزارکنندگان بحث کرده بودم که این نمایش مضحک را برگزار نکنند. به خرج‌شان نرفت. تازه عکس‌های بزرگ چه‌گوارا و چاوز و کاسترو را داده بودند به دانشجوهای ساده‌دل که سر دست بلند کنند!

⭕️ روز تلخی بود. اول سعید قاسمی صحبت کرد. یک سخنرانی هیجانی و احساسی و مسخره! مضحک‌ترین بخش حرف‌هایش آن‌جا بود که با خواندن بخشی از خاطرات چه‌گوارا تلویحاً مدعی شد که او با امام زمان ملاقات کرده است!

من ردیف بالای سالن نشسته بودم. مهدی چمران که آمد، ردیف پشتی من نشست. درست پشت سرم. دیدم فرصت مناسبی است. روی یک برگه نوشتم: «آقای چمران، واقعاً به نظر شما چه نسبتی است میان شهید چمران با چه‌گوارا؟» برگشتم، سلام کردم و برگه را دادم دستش. چند دقیقه بعد زد سر شانه‌ام و کاغذ را داد دستم. پای همان برگه (به این مضمون) نوشته بود: «نه فقط چمران بلکه یک موی گندیده‌ی بسیجی‌ها هم به چه‌گوارا ارزش دارد و قابل قیاس نیست.»! خوشحال شدم. گفتم لابد همین‌ها را پشت تریبون هم خواهد گفت!

برای اطمینان وقتی نوبت سخنرانی او شد، بلند شدم و تا دم سن همراهش رفتم و گفتم: «آقای مهندس، خواهش می‌کنم اسیر جو این مراسم نشو! همین چیزی که برای من نوشتی را پشت تریبون هم بگو!» چیزی نگفت. در فکر بود. برگشتم سر جایم و او شروع کرد. برخلاف انتظار، پشت تریبون ۱۸۰ درجه برخلاف چیزی که روی برگه نوشته بود گفت. همان حرف‌هایی را زد که مطلوب برگزارکنندگان جوزده مراسم بود. از شباهت‌های چمران و چه گفت و مقایسه‌ی آن دو و منبری غرا در فضایل چه‌گوارا رفت!

⭕️ بعد از او نوبت دختر و پسر چه‌گوارا شد. از چهره‌های برافروخته‌‌اشان کاملاً مشخص بود که سخنان سخنران‌ها‌ی قبلی به مذاق‌شان خوش نیامده.
                دختر چه‌گوارا همان اول تیر خلاص را زد.
                با عصبانیت گفت: «پدر ما اصلاً به خدا اعتقادی نداشت!» این را که گفت، سر ذوق آمدم.
                طبعاً نه به‌خاطر اعتقاد داشتن یا نداشتن پدرش (که ربطی به من و اهمیتی هم برایم نداشت)، بلکه به‌خاطر صراحت و شجاعتش.
                شروع کردم به کف‌زدن. بعضی از بچه‌های چپ حاضر در سالن هم همراهی‌ام کردند. دختر چه ادامه داد و در ظرف چند دقیقه رسماً حیثیت مراسم و برگزارکننده‌ها به باد رفت!

مراسم که تمام شد رفتم پای سن. به چمران که به‌شدت مغموم و افسرده در خودش فرو رفته بود گفتم: «کاش، شما لااقل به اندازه دختر چه‌گوارا مرد بودی و حرف اصلی خودت را می‌زدی! می‌دانی چیه؟‌ این مراسم تنها یک مرد داشت و آن هم دختر چه‌گوارا بود!»

بیشتر طرفداران چه گوارا دختران بودن بخاطر خوش تیپ بودنش بعد بزور میخواستن بگن مذهبی بود
                بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                  التقاط حزب‌اللهی

✍️ محسن حسام مظاهری

سال ۸۶ یا ۸۷ بود به‌گمانم. اوج آمریکای‌لاتین‌بازی‌های احمدی‌نژادی و رونق سکه‌ی بدلی عدالت‌خواهی و مستضعف‌گرایی. بعضی بچه‌های بسیجی و مذهبی مراسمی گرفته بودند در دانشگاه تهران، تالار شهید چمران دانشکده‌ فنی، به نام «چ مثل چمران». دختر و پسر چه‌گوارا و مهندس مهدی چمران و سردار سعید قاسمی سخنرانان مراسم بودند. قرار بود احمدی‌نژاد هم بیاید، اما چون در سفر بود یک پیام طولانی فرستاد با همان ادبیات مخصوص خودش. (که بماند.)

قبل از مراسم با چند نفر از برگزارکنندگان بحث کرده بودم که این نمایش مضحک را برگزار نکنند. به خرج‌شان نرفت. تازه عکس‌های بزرگ چه‌گوارا و چاوز و کاسترو را داده بودند به دانشجوهای ساده‌دل که سر دست بلند کنند!

⭕️ روز تلخی بود. اول سعید قاسمی صحبت کرد. یک سخنرانی هیجانی و احساسی و مسخره! مضحک‌ترین بخش حرف‌هایش آن‌جا بود که با خواندن بخشی از خاطرات چه‌گوارا تلویحاً مدعی شد که او با امام زمان ملاقات کرده است!

من ردیف بالای سالن نشسته بودم. مهدی چمران که آمد، ردیف پشتی من نشست. درست پشت سرم. دیدم فرصت مناسبی است. روی یک برگه نوشتم: «آقای چمران، واقعاً به نظر شما چه نسبتی است میان شهید چمران با چه‌گوارا؟» برگشتم، سلام کردم و برگه را دادم دستش. چند دقیقه بعد زد سر شانه‌ام و کاغذ را داد دستم. پای همان برگه (به این مضمون) نوشته بود: «نه فقط چمران بلکه یک موی گندیده‌ی بسیجی‌ها هم به چه‌گوارا ارزش دارد و قابل قیاس نیست.»! خوشحال شدم. گفتم لابد همین‌ها را پشت تریبون هم خواهد گفت!

برای اطمینان وقتی نوبت سخنرانی او شد، بلند شدم و تا دم سن همراهش رفتم و گفتم: «آقای مهندس، خواهش می‌کنم اسیر جو این مراسم نشو! همین چیزی که برای من نوشتی را پشت تریبون هم بگو!» چیزی نگفت. در فکر بود. برگشتم سر جایم و او شروع کرد. برخلاف انتظار، پشت تریبون ۱۸۰ درجه برخلاف چیزی که روی برگه نوشته بود گفت. همان حرف‌هایی را زد که مطلوب برگزارکنندگان جوزده مراسم بود. از شباهت‌های چمران و چه گفت و مقایسه‌ی آن دو و منبری غرا در فضایل چه‌گوارا رفت!

⭕️ بعد از او نوبت دختر و پسر چه‌گوارا شد. از چهره‌های برافروخته‌‌اشان کاملاً مشخص بود که سخنان سخنران‌ها‌ی قبلی به مذاق‌شان خوش نیامده.
                  دختر چه‌گوارا همان اول تیر خلاص را زد.
                  با عصبانیت گفت: «پدر ما اصلاً به خدا اعتقادی نداشت!» این را که گفت، سر ذوق آمدم.
                  طبعاً نه به‌خاطر اعتقاد داشتن یا نداشتن پدرش (که ربطی به من و اهمیتی هم برایم نداشت)، بلکه به‌خاطر صراحت و شجاعتش.
                  شروع کردم به کف‌زدن. بعضی از بچه‌های چپ حاضر در سالن هم همراهی‌ام کردند. دختر چه ادامه داد و در ظرف چند دقیقه رسماً حیثیت مراسم و برگزارکننده‌ها به باد رفت!

مراسم که تمام شد رفتم پای سن. به چمران که به‌شدت مغموم و افسرده در خودش فرو رفته بود گفتم: «کاش، شما لااقل به اندازه دختر چه‌گوارا مرد بودی و حرف اصلی خودت را می‌زدی! می‌دانی چیه؟‌ این مراسم تنها یک مرد داشت و آن هم دختر چه‌گوارا بود!»

بیشتر طرفداران چه گوارا دختران بودن بخاطر خوش تیپ بودنش بعد بزور میخواستن بگن مذهبی بود
                  خباز: افراد بزدلی که از خط مقدم فرار کردند، حالا مدعی انقلاب شده‌اند

محمدرضا خباز، نماینده ادوار مجلس در واکنش به اهانت‌های صورت گرفته علیه خاتمی و هاشمی گفت: افراد ترسو و بزدلی که خط مقدم جبهه را ترک کردند و به قول خود سعید قاسمی با این ترک کردن، کمر لشکر را شکستند، حالا مدعی انقلاب شدند.
                  افراد شهید همت به ایشون میگفتن قاسمی دروغگو !!!چون نزدیک هر عملیات که میشد هر بار مریضی یکی از اعضای خانواده رو به دروغ بهانه میکرد برای فرار از جبهه !!!

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1189

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                    التقاط حزب‌اللهی

✍️ محسن حسام مظاهری

...

فردای اون روز اگه اشتباه نکنم روزنامه شرق بود که یه تیتر باحال زد:‌ ما را چه به چه!

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1307

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      فردای اون روز اگه اشتباه نکنم روزنامه شرق بود که یه تیتر باحال زد:‌ ما را چه به چه!
                      بیخبر خان

درود

از یک بنده خدای صاحب نفوذ و قدرتی رفتیم شکایت کردیم ، بعد کاملا علنی طرف دست کرده تو جیب اش جلو روی ما ، سکه شمرده داده به طرف! (سمت طرف رو مجبورم سانسور کنم )

طرف هم بر علیه ما حکم داده

زنگ زدیم بازرسی و حفاظت اونجا که داستان اینه و فلان و این اتفاق رو دیدیم

اومدن خود ما رو گرفتن ، که نه بیا اثبات کن و همچین چیزی بوده ( واقعا بوده )

چیکار کنم بنظرت ؟

در چنین مواقعی چه میشه کرد ؟

به کجا مراجعه کنیم ؟ ( چرا عملاً جلوی روی خودمون رشوه میدن که نشون بدن ما هیچ غلطی نمی تونیم بکنیم ! این قسمتش دیگه خیلی زور داره )

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو جدید
                        • Sep 2020
                        • 812

درود
                        گنجشک یا بهرام خلیران ؟
                        گنجشک که 12 امامی هست اگر مالیاتی چیزی به این عنوان نمی خواید بگیرید ! : ))
                        البته سیستم فعلی مالیات ها را روی مواد اولیه از همون اول پروسه میکشه بدون اینکه بخواد حساب کنه تولید کننده نهایی ضرر کرده نباید مالیات بده
                        نهایت تهش با یارانه رد مظالم میده

علیک سلام

ازدواج موقت و دائم ندارد که ، دائم هم میشه شب گرفت ، ربع ساعت بعد طلاقش داد
                        شما سابقه کار اجرایی دارید ؟
                        ازدواج موقت نفع و تفاوت اش برای افراد سالخورده است که همسر و فرزند و مال و اندوخته دارند ،
                        که اگر در همین ربع ساعت ،فوت کردن ،
                        همسر موقت ادعای ارث و... نکند در بقیه احکام هیچ تفاوتی ندارد ( تفاوتی دارد ؟ )

طلاق هم تا آنجایی که اطلاع دارم در دین مبین اسلام وجود داره چه اهل سنت چه شیعه و...
                        بر عکس دوستان کاتولیک
                        که پیمان ابدی می بندن
                        ===
                        جایز نبودن طلاق در مسیحیت و احکام مترتب بر آن همواره برای مسیحیان, به ویژه کاتولیک ها, مشکلات فراوانی به دنبال داشته است. در دوره معاصر مسائلی چون ازدواج ...

فیلم طلاق بسبک ایتالیایی که در ۱۹۶۱ توسط پیِترو گِرمی کارگردانی شده است خالی از لطف نیست
                        (اسپویل: ابتدا سعی میکنه شرایط خیانت برای همسرش محیا کنه ، اما زنش خیانت نمی کنه ، نهایتا آخر فیلم با یک گلوله خلاص اش می کنه تا بتونه با دختر مورد علاقش ازدواج کنه ) :D

====
                        تغییر مذهب انگلستان ! هنری هشتم

وی در سال ۱۵۰۹ میلادی بعد از مرگ پدرش هنری هفتم به سلطنت رسید.
                        هنری در موضوع طلاق کاترین آراگن و جستجوی همسری که بتواند برای او یک ولیعهد به دنیا آورد،
                        خود را با کلمنت هفتم پاپ و کلیسای کاتولیک روم درگیر کرد
                        و مذهب مردم انگلستان را از کاتولیک به پروتستان تغییر داد
                        و در نتیجه هنری به سلطهٔ مذهبی پاپ در انگلستان پایان بخشید
                        و کلیسای انگلستان را مستقل کرد و خود را رهبر آن معرفی کرد.
                        این موضوع کاملا به نفع انگلیس تمام شد،
                        زیرا اولاً سیاست روحانی پاپ با سیاست ملی انگلستان مخالفت داشت
                        و ثانیاً هر ساله مبلغ هنگفتی پول به عنوان خزانهٔ پاپ از کشور خارج می‌گشت.
                        هنری اولین پادشاه انگلیسی است که ...
                        وی بیشتر به خاطر ۶ بار ازدواج پی در پی اش مشهور شده‌است
                        که در دو مورد آنها، او همسر خود را اعدام کرد.

بله دیگه پسر های امروزی بی عرضه تشریف دارند چه میشه کرد :D
                        سلام
                        فقط بفرماییدزناوازدواج باهم فرقی ندارد!
                        اگربنده چیزی نمی دانستم که نمی گفتم ازدوج موقت(طرح انگلیس)همان زنااست .فقط زنای محسنه نیست که آنهم ازدوربرمی شنوم طرف رفته یک کوچلو ازداوج موقت کرده بعد معلوم شده زنه شوهرداشته(زنای محسنه درلفافه ازدواج موقت)!

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1709

[QUOTE=bahramkhaliran;1034128]
                          در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                          سلام
                          خداوندابلیس راآزادگذاشت که هرکجاکه خواست مرکزفرماندهی خود کندازاین رواوحوزه علمیه قوم راانتخاب نمودوبه کمک انگلیس تنوانست بهترین آیت الله های شیعی به سازد!
                          وبنده خداخدا می کنم که امام آخرزمان نیادوگرنه همچون قله خیبرخواهد شد!
                          واکثرآیت الله های عزیزمان کشته خواهند شد!
                          عقل که نیست جان درعذاب است!
                          از کم عقلی میگی ولییی .........خدا خدا میکنی امام زمان نیاد !!!!!/:.yead.:/

پ.ن:
                          نمیدونم چرا کم نیافرید ولی با برگه تایید QC

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

بیخبر خان

درود

از یک بنده خدای صاحب نفوذ و قدرتی رفتیم شکایت کردیم ، بعد کاملا علنی طرف دست کرده تو جیب اش جلو روی ما ، سکه شمرده داده به طرف! (سمت طرف رو مجبورم سانسور کنم )

طرف هم بر علیه ما حکم داده

زنگ زدیم بازرسی و حفاظت اونجا که داستان اینه و فلان و این اتفاق رو دیدیم

اومدن خود ما رو گرفتن ، که نه بیا اثبات کن و همچین چیزی بوده ( واقعا بوده )

چیکار کنم بنظرت ؟

در چنین مواقعی چه میشه کرد ؟

به کجا مراجعه کنیم ؟ ( چرا عملاً جلوی روی خودمون رشوه میدن که نشون بدن ما هیچ غلطی نمی تونیم بکنیم ! این قسمتش دیگه خیلی زور داره )
                            ما که آخر نفهمیدیم تو چه دین و مسلکی داری!
                            سخنرانی هات رو هم که جمع بندی نمیکنی، بفهمیم لب کلام چی بود! ۰۰۰ خودمم بخوام جمعشون کنم انگار تو یه دیدگاه جمع نمیشن!
                            ولی خب همینطوره، زور میاد به آدم، بد جوری هم زور میاد ... همون دموکراسی (هر کله یه رای) که خوشت نمیاد ازش اگه برپا بود، شاید اجازه نمی‌داد انقدر بهت زور بیاد! ... نه فقط موقع شکایت و رشوه، والا همه جای این مملکت به ما زور میاد ... تو بگو چه کنیم؟ ... اون یارو که گذاشته بودم دیدی؟ ...رئیس دانشگاه فناوری های نوین! ۰۰۰ رئیس بنیاد ملی نخبگان! ... بیش از هزار مقاله! ... بعد با این رزومه کاری، گاو جلوش پروفسوره! ... آخه اون فناوری های نوین بخوره تو سرت ۰۰۰ گور بابای هر چی نخبه و نخبگانی که تو رئیسش باشی ... امیدوارم اون هزار تا مقاله بره تو ... تو داری به عنوان دانشمند یک درصد برتر (که نمی‌دونم اصلا معنیش چیه) با رئیس جمهور مملکت حرف میزنی ... بعد هر اراجیف احمقانه ای رو بلغور میکنی ... پایتون رو با رمال محلتون اشتباه گرفتی؟ ... فقط خوشم اومد رئیسی هم نکات رو یادداشت میکرد، یه موقع مملکت از این همه درافشانی مغفول نمونه ... یعنی من بالاترین حد ناکارآمدی رو برای این نظام متصورم ... ولی بازم غافلگیر میشم!

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              ما که آخر نفهمیدیم تو چه دین و مسلکی داری!
                              سخنرانی هات رو هم که جمع بندی نمیکنی، بفهمیم لب کلام چی بود! ۰۰۰ خودمم بخوام جمعشون کنم انگار تو یه دیدگاه جمع نمیشن!
                              ولی خب همینطوره، زور میاد به آدم، بد جوری هم زور میاد ... همون دموکراسی (هر کله یه رای) که خوشت نمیاد ازش اگه برپا بود، شاید اجازه نمی‌داد انقدر بهت زور بیاد! ... نه فقط موقع شکایت و رشوه، والا همه جای این مملکت به ما زور میاد ... تو بگو چه کنیم؟ ... اون یارو که گذاشته بودم دیدی؟ ...رئیس دانشگاه فناوری های نوین! ۰۰۰ رئیس بنیاد ملی نخبگان! ... بیش از هزار مقاله! ... بعد با این رزومه کاری، گاو جلوش پروفسوره! ... آخه اون فناوری های نوین بخوره تو سرت ۰۰۰ گور بابای هر چی نخبه و نخبگانی که تو رئیسش باشی ... امیدوارم اون هزار تا مقاله بره تو ... تو داری به عنوان دانشمند یک درصد برتر (که نمی‌دونم اصلا معنیش چیه) با رئیس جمهور مملکت حرف میزنی ... بعد هر اراجیف احمقانه ای رو بلغور میکنی ... پایتون رو با رمال محلتون اشتباه گرفتی؟ ... فقط خوشم اومد رئیسی هم نکات رو یادداشت میکرد، یه موقع مملکت از این همه درافشانی مغفول نمونه ... یعنی من بالاترین حد ناکارآمدی رو برای این نظام متصورم ... ولی بازم غافلگیر میشم!

هر دانشجویی مقاله میده ایناهم خودشو آویزون میکنند میشه 1024 مقاله !! چه جالب دقیقا 1 کیلو بیت(بایت) مقاله داره 1024 !! 2 به توان 10 مقاله /:.yead.:/
                              بگو دو سطرشو ترجمه کن !طرف هنگ میکنه !!! دیدم که میگم /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]هادی سروش: یکی از اعضای مجلس خبرگان می‌گوید: «بی‌حجاب در بند شهوات دیگران است»؛ آیت‌الله مصباح می‌نویسد: «دوست داشتن وطن؛ امر کوچکی است که در برخی از حیوانات هم دیده می‌شود»؛ خب این تعبیرات چه بر سر رابطه مردم با دین می‌آورد؟

۲۶ فروردین ۱۴۰۲۰ زمان تقریبی مطالعه ۵ دقیقه

حجت الاسلام والمسلمین هادی سروش گفت: یکی از اعضای مجلس خبرگان که بالاترین نهاد دینی سیاسی است می گوید: «بی حجاب در بند شهوات دیگران است». و یا دیگری که باز عضو مجلس خبرگان است در سخنرانی در حرم قم گفته: «تامین مالی زنان، عامل طغیان در خانواده است». خوب اینها چه اثری بر دینداری بخش بزرگی از جامعه می گذارد؟!
                                به گزارش جماران؛ حجت الاسلام والمسلمین هادی سروش در شب قدر بیست و سوم ماه رمضان با موضوع “خروجی دین و خروج از دین” به عوامل دین گریزی و خروج از دین پرداخت و گفت: یکی از دغدغه هایی که از زمان پیدایش دین وجود داشته؛ خروج و برون رفت افراد از دین است. و دین گریزی هم در ادیان قبل از اسلام وجود داشته و هم در صدر اسلام و زمان حیات پیامبر(ص) مطرح بوده است؛ بنابراین دین گریزی پدیده جدیدی نیست. البته میزان آن در هر عصری ممکن است افزایش یا کاهش یابد.

وی با اشاره به روایتی در تفسیر فخر رازی به نقل از جابربن عبدالله انصاری از پیامبر(ص) پرداخت که روایت شده است: «مردم گروه گروه مسلمان می شوند و گروه گروه هم از دین خارج می شوند». پس موضوع دین گریزی از زمان پیامبر مطرح بوده است؛ بنابراین دین گریزی پدیده جدیدی نیست. البته میزان آن در هر عصری ممکن است افزایش یا کاهش یابد.
                                مرحوم استاد مطهری هم در موارد متعدد به بسترهای بحث از خروج از دین پرداخته و مینویسد : “علت این بی دینی چیست؟ چرا افراد گروه گروه دین را رها می کنند: یخرجون من دین الله افواجا؟”
                                البته؛ اصل این عبارت «یخرجون من دین الله افواجا» از دوران بنی امیه بوده که وقتی حجاج به زنی گفت قرآن بلدی ؟‌ گفت : آری و شروع به خواندن سوره نصر کرد و در پایان بجای “یدخلون فی دین الله افواجا” خواند ؛ “یخرجون من الله افواجا” ! حجاج گفت چرا غلط خواندی؟ آن زن خطاب به حجاج گفت: تو و حاکمیت تو باعث شد مردم گروه گروه از دین خارج شوند: “یخرجون من دین الله افواجا.”
                                حجت الاسلام سروش ادامه داد : شهید مطهری درباره علت خروج مردم از دین؛ دو علت را نقل و سپس نقد می کند: اول ؛ اینکه عصر دین گذشته است و بخاطر آن مردم از دین عبور می کنند که ایشان این دلیل را نمی پذیرد و می گوید؛ دین فطری و متعلق به همه اعصار است.
                                و دلیل دیگر که ایشان نقل نموده اینکه ابزار شهوات بسیار زیاد شده و دین مانع شهوات است و مردم بدین خاطر دین را کنار می گذارند. استاد مطهری این دلیل را هم نمی پذیرد و می گوید؛ در همه دوره ها این محدودیت ابزار شهوات توسط دین وجود دارد.
                                اما خود مرحوم مطهری دلیل دیگری را برای دین گریزی بیان می کند و آن ایجاد یک حجاب و مانع بین دین حقیقی و قلب مردم و جامعه است و در واقع به جامعه پیامهای اصیل دین نمی رسد و بدین خاطر مردم، دین تحریف شده را کنار می گذارند.

تبلیغ

سروش گفت: اگر بخواهیم بصورت عمیق تر به این بحث نگاه کنیم باید بگوییم که «خروجی دین» عامل اصلی « خروج از دین» است و آن در سه شاخصه قرار دارد ؛
                                علت اول: تحقیر انسانها به نام دین است.
                                مثلا مرحوم آیت الله مصباح بعنوان یکی از نظریه پردازان قدرت در جامعه می نویسد: «دوست داشتن وطن؛ امر کوچکی است که در برخی از حیوانات هم دیده می شود». خوب این تعبیرات چه بر سر رابطه مردم با دین می آورد؟
                                یا یکی از اعضای مجلس خبرگان که بالاترین نهاد دینی سیاسی است می گوید: «بی حجاب در بند شهوات دیگران است». و یا دیگری که باز عضو مجلس خبرگان است در سخنرانی در حرم قم گفته: «تامین مالی زنان، عامل طغیان در خانواده است». خوب اینها چه اثری بر دینداری بخش بزرگی از جامعه می گذارد؟!
                                علت دوم: تحریف مفاهیم دینی است. مرحوم علامه طباطبایی در المیزان می نویسد: «تصرف در تعالیم دینی موجب نابودی انسانیت و دین می شود»؛ یعنی اگر ما آموزه های دینی را تحریف کنیم دین، انسانیت و اخلاق را نابود می کند.
                                مثلا واژه دینی کفر را تحریف می کند و به مسلمانان تهمت کافر می زند! یا در واژه ارتداد دخل و تصرف میکند و ایراد هر شبهه ای را مساوی با ارتداد و بعد مستحق اعدام معرفی میکند! و یا آموزه دینی مهمی بنام «امربه معروف ونهی از منکر» را آنگونه تحریف می کند که موجب دین گریزی بخش بزرگی از جامعه می شود!!
                                هزینه کردن مالیات اخذ شده از مردم راهکار مشخص دارد همانطوریکه هزبنه کردن کفاره مثلا جای مشخص دارد ، خوب آیا میشود هزینه جاری شهر را خرج راهپیمایی کرد؟ حتی راهپیمایی ممدوحی مانند راهپیمایی اربعین ؟ آیا بهتر نیست همانطوریکه مردم مذهبی هزینه عزاداری ها را با شوق پرداخت میکردند و مبتنی بر یک آموزه مهم دینی است ، تغییر ندهیم ؟! اگر تغییر دهیم شامل سخن علامه طباطبائی نمیشود؟!
                                یا آموزه ای ارزشمند وحیاتی مانند عدالت را بشکلی تحریف و تصرف میکند تا بتواند فسادهای یک نظام دینی را توجیه فسادکند و بدتر اینکه میگوید: در حکومت علی هم فساد وجود داشته است! در حالیکه امام علی چهل سال حاکمیت با ابزارهای امنیتی نداشت و فقط ۵ سال حکومت کرد و فرد مفسد و یا اختلاس گر را مهلت نمیداد. این آقایان به جای حل مشکل، موجب بدبینی مردم به عدالت علی(ع) می شود.

تبلیغ

علت سوم: ظلم و تعدی در حریم حقوق مردم به اسم دین است.
                                یکی از ظلم های بزرگ در یک سیستم ؛ ایجاد و تشدید فقر جامعه است. واقعا از تاثیر فساد بدتر در تخریب ایمان دینی مردم، “فقر” است.
                                سروش گفت : به نقل کلینی در کافی ؛ پیامبر (ص) در اواخر عمر، در سخنان مهمی خطاب به حاکمان بعد از خود فرمودند: مردم را در تنگنا نگذارید ، با جنگ طلبی باعث کم شدن مسلمین نشوید و سپس تصریح کردند: «مردم را در فشار اقتصادی و فقر نیندازید که اگر مردم فقیر شوند کافر می شوند».
                                سروش در رابطه با راه حل قرآنی برای دین گریزی در جامعه گفت: در سوره نصر، نصرت و یاری خدا را عامل روآوردن مردم به دین معرفی می کند. لازمه یاری خدا، وجود معنویت در جامعه نه تشدید شکاف های اجتماعی و عقیدتی است؛ اگر در جامعه کرامت انسانی، محبت ، صداقت، اعتماد و یکرنگی وجود داشت نصرت الهی شاملش می شود. اینها همان چیزهایی است که در مدینه بود و مردم فوج فوج مسلمان میشدند . در جامعه ای که بی محبتی و جنگ اعصاب و تهمت است یعنی فاقد امداد و نصرت خداست.
                                عامل دوم در تحقق “یدخلون فی دین الله افواجا” طبق سوره نصر ؛ “فتح” است . فتح که قرآن بعنوان عامل دوم گرایش به دین عنوان کرده به معنای گشایش است. تا گشایش در زندگی و کسب و کار مردم نباشد ، جامعه روی “یدخلون فی دین الله” را نمیبیند!
                                آقایان بجای ایجاد گشایش برای جامعه ، یعنی همان گشایشی که در مدینه بوده ، می آیند و حرف از “شعب ابیطالب” را مطرح می کنند! شگفتا!
                                واقعا الان ما در شعب هستیم ؟! اولین تفاوت زمان ما و زمان رسول الله در این است که شعب محدود به حدود سه سال بود و نه چهل سال! و تفاوت دوم این است که بخش کوچکی از جامعه درون شعب بودند و بقیه مردم مشغول زندگی و کسب و کار و تربیت فرزند و.. بودند ، حتی امیرالمومنین (ع) خارج شعب بود و بعضا غذا و مایحتاج پیامبر(ص) و سایر مسلمانان داخل شعب را، تهیه می کرد.
                                سروش افزود ؛ تحمیل فشار بر مردم نه مستند دینی دارد و نه تکیه گاه عقلانی دارد، در قرآن آیه ۷۸ سوره حج تصریح شده است: “ما جَعَلَ عَلَیْکُمْ فِی الدِّینِ مِنْ حَرَجٍ” ؛ در دین چیزی که باعث سختی مردم باشد در هبچ کجای دین وجود ندارد. چرا که اگر دین مردم را به سختی بیندازد باعث رویگردانی مردم از دین می شود.

[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X