اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 443

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    درود

خیر

من فقط مشورت کردم

الان هم 2 تا نامه نوشتم ببرم بدم ، تو یکیش شرایط و بر حق بودنم را نوشتم و یکم محکم حقم را درخواست کردم ،

نامه دوم هم کوتاه تر و مظلومانه نوشتم ، مثل یک دختر بچه التماس کردم

چیزی که الان تو ذهنمه اینه که نامه ها رو همزمان بدم ، اگر نشد نامه ها را از طریق خبرگزاری ها بدم بیرون

======
    شاید باورت نشه ، اما هفته دیگه یک دادگاه با موضوع قتل هم دارم ، البته اونا اسمش را گذاشتن فوت و قتل غیر عمد ، الان 2.5 ساله دارم میدوم تو اون یکی

موضوع زمین هم جداس ، اون رو بیشتر از اداره تعاون پیگیری می کنم دفتر خود تعاونی و شهرداری

این موضوع حق هم که کلا جداس ، ولی نه آب هست نه وزارت نیرو نه بحث سیاسی و فکری و ایناس ، واقعا یک صندوقی هست که توش سهم دارم و بهم نمی دن و نمی تونم بگم چیه ، احتمالا شما هم مخالف باشید که از اون صندوق به کسی برسه

چنتا پرونده ریز هم تو شوراها دارم سر یک حق و حقوق های کوچیک و پررو بازی های ادم های ریزه تر از خودم که بدبختی تو اون پرونده ها ق ق طرف اون ضعیف تر ها و بدبخت تر هاس ، کلا بدبختی و اینا

صندوق هست منم توش حق دارم ، حقم را هم نمی دهند ، قانونی هم نمی دهند ، تقریبا حدود سالی 6000 تا 10000 دلار هست

راستی این را اصلا باور نمی کنی ! یک مقدار زمین و هتل زنجیره ای هم در مکه عربستان دارم ! که اونم بهم ندادن ( البته اون بین 2000 تا نوه تقسیم میشد )

از طرف دیگه تقریبا کل یک آبادی نسبتا بزرگ ( برنج کاری ) دارم که اونم بهم نرسید :| بخاطر فقه زیبای اسلامی ، اگر قوانین ترکیه یا فرانسه حاکم بود با همون زمین ها هم بارم رو بسته بودم

کل زندگیم را هرکی رسیده با یک خط قانون کشیده بالا

بورس هم که جدا

کلا خوردم به فلاکت ، یک مشت اموال که شخمی شخمی اسم ما رو خط زدن و بهمون نمیدن و بعضا پول ندارم وکیل بگیرم بندازم پشتش ( البته با وکیل هم نمیشه ، مثلا پدر ما قبل از مادرش فوت کرده ، مادر بزرگ زمین خوار مللللللاک ، نباید سهم ما را بدن ؟ ) فقط با قوانین ترکیه و فرانسه ما ارث می بریم ، قانون متاسفانه متغییر هست ، حق و نا حق شدن هم زیاد داره

اون صندوق هم جدا ، بقیه اش هم جدا ، چرا نباید یک جا قانون یک چیزی را راحت به ما بده ، فقط بر گرفتن فقط برا بالاکشیدن حق ما را بگیره بده یک عده دیگه

درود
    استاد شما برا خودت ی پا آیت الله بودی با اینهمه دارایی
    حالا ببین اونایی که به مال تو دست برد زدن چه آیت الله العظمای بودن!
    شوخیا رو حلال کنید

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2577

ضایع ترین خبری که امروز منتشر شده است، اینکه:/.:blinksmiley.:/

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، یواشکی و بدون اینکه رسانه ها و مردم بفهمند به سفر حج رفته./:.weirdsmiley.:/

چند روز قبل هم که خبر دیگری پخش شد که وزیر آموزش و پرورش جدید دولت رئیسی، بدون اینکه کسی بفهمه عازم سفر حج شده.

همه چیز شده یواشکی و مخفی کاری.........

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2719

پاسخ زاکانی به شایعه استعفایش: از آرزوهای خودشان می‌گویند
        علیرضا زاکانی شهردار تهران در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص شایعه استعفای خود، عنوان کرد: ما تا چند وقت پیش دنبال مشکلات بازی‌های رایانه‌ای بودیم و حالا به دنبال مشکلات بازی‌های شایعانه‌ای هستیم. این افراد از آرزوهای خودشان می‌گویند.

آرزوی ما که خیلی فراتر از استعفا هست...باید محاکمه بشید

نظر

• دکترزیبایی عروق
          ستاره‌دار(9)
          • Sep 2020
          • 629

ز چینی به جز چین ابرو مخواه
          ندارند پیمان مردم نگاه...
          سخن راست گفتند پیشینیان
          که عهد و وفا نیست در چینیان...
          ———-
          كه فرياد شاها ز بيداد روس
          كه از مهد ابخاز بستند عروس
          ز روسی نجويد كسی مردمی
          كه جز گوهری نيستش زآدمی

[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2076

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

من باباجناقم مفصل صحبت کردم، گفت همانطوریکه خودت در رابطه با جاده کشی، لوله کشی آب و گاز در زمین مردم ویا خود دولت، میدانی. طبق تعرفه ایکه در قانون تعیین شده، ما موظف هستیم که خسارت بدهیم و من خودم تا حالا میلیاردها تومان خسارت داده ام ( منظور دولت است، چون ایشون مهندس کارشناس سازمان آب تهران بود ) و خیلی ها از من شکایت کردن و حتی یک مورد پیش نیامد که قاضی به نفع شاکی رایی بده، و استدلال ایشون این بود و گفت این میشه نقض غرض، یک بخش از دولت قانونی وضع بکنه و دستگاه قضایی بیاذ آن قانون را در نظر نگیرد و رایی بنفع شاکی صادر بکند، که نمیکند. و گفت خودم وقتی سدی را تمام میکردم و آب گیری میکردم وقتی زمینهای مردم زیر آب میرفت و چهره ناراحت و عصبانی مردم را میدیدم، ناراحت میشدم و میرفتم توی دفترم تا ناظر ناراحتی مردم نباشم، ولی خب من بعنوان مدیر پروژه باید کارم را تمام میکردم و گاهی هم خیلی ناراحت میشدم و محل ترک میکردم.
            متآسفانه از قول من به دوستت بگو من نه فقط کاری نمیتوانم برایش بکنم، بلکه شکایتش هم بجایی نمیرسه چون چاقو که دسته خود را نمی بره.
            گنجشک جان واقعآ متاسفم که باستناد صحبتهای ایشون که یک کارشناس با 40 سال سابقه کار است، من هم معتقد شدم که کاری نمی شود کرد، و باید پذیرفت. شاد و تندرست باشید.
            درود جناب دالاهو

آقا نکته اساسی همین بود که شما گفتید : تعرفه

این تعرفه رو کی تعیین میکنه و بر چه اساسی ؟

چند سال قبل سر یک چهارراه اومدند فلکه درست کنند
            خونه های سر نبش کلاً حذف میشدند
            در عوض یک پلاک زمین معوض دادند اون سر شهر که اصلاً قابل مقایسه نبود
            یکی شون میگفت آخه مسلمونها من دردمو به کی بگم
            یک پلاک زمین سر نبش چهارراه که حالا دیگه فلکه شده و ارزشش خدا تومن شده گرفتند
            در عوض یک پلاک زمین در حاشیه شهر داند که قیمت همین الان قابل مقایسه نیست
            بلکه الان به راحتی قابل فروش یا ساخت هم نیست

حالا اینها به کنار
            یکی از این 4 نفر رو میشناسیم که توی شورای شهر آشنا داشته.
            رفت صحبت کرد ، ظاهراً چیز بیشتری گرفته برا خودش !
            نمیدونم تا چه حد صحت داشته ! از راه شکایت بوده یا رابطه ؟
            یا شاید اون 3 نفر دیگه دروغ گفتند !!! :D
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              پاسخ زاکانی به شایعه استعفایش: از آرزوهای خودشان می‌گویند
              علیرضا زاکانی شهردار تهران در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص شایعه استعفای خود، عنوان کرد: ما تا چند وقت پیش دنبال مشکلات بازی‌های رایانه‌ای بودیم و حالا به دنبال مشکلات بازی‌های شایعانه‌ای هستیم. این افراد از آرزوهای خودشان می‌گویند.

آرزوی ما که خیلی فراتر از استعفا هست...باید محاکمه بشید

مهدی عسگری، نماینده کرج می‌گوید علیرضا زاکانی شهردار تهران به او گفته طرحی دارم که براساس آن در چند نقطه تهران ۱۲ طبقه خانه حیاط‌دار ساخته شود!
              ?‍♂@Aghaye_Eghtesad

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 2057

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                درود جناب دالاهو

حالا اینها به کنار
                ادرس اشتباه نده
                ملک سر 4 راه کارشناس تعیین قیمت میکنه معادلش زمین ملک برابر ارزش میدن
                ملک 100 مترمربع فرضا شاید 1000 متر زمین قوزاباد بدن
                درستش اینه
                شاید کلاه سر بدبخت گذاشتن:D
                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                  درود

خیر

من فقط مشورت کردم

الان هم 2 تا نامه نوشتم ببرم بدم ، تو یکیش شرایط و بر حق بودنم را نوشتم و یکم محکم حقم را درخواست کردم ،

نامه دوم هم کوتاه تر و مظلومانه نوشتم ، مثل یک دختر بچه التماس کردم

چیزی که الان تو ذهنمه اینه که نامه ها رو همزمان بدم ، اگر نشد نامه ها را از طریق خبرگزاری ها بدم بیرون

======
                  شاید باورت نشه ، اما هفته دیگه یک دادگاه با موضوع قتل هم دارم ، البته اونا اسمش را گذاشتن فوت و قتل غیر عمد ، الان 2.5 ساله دارم میدوم تو اون یکی

موضوع زمین هم جداس ، اون رو بیشتر از اداره تعاون پیگیری می کنم دفتر خود تعاونی و شهرداری

این موضوع حق هم که کلا جداس ، ولی نه آب هست نه وزارت نیرو نه بحث سیاسی و فکری و ایناس ، واقعا یک صندوقی هست که توش سهم دارم و بهم نمی دن و نمی تونم بگم چیه ، احتمالا شما هم مخالف باشید که از اون صندوق به کسی برسه

چنتا پرونده ریز هم تو شوراها دارم سر یک حق و حقوق های کوچیک و پررو بازی های ادم های ریزه تر از خودم که بدبختی تو اون پرونده ها ق ق طرف اون ضعیف تر ها و بدبخت تر هاس ، کلا بدبختی و اینا

صندوق هست منم توش حق دارم ، حقم را هم نمی دهند ، قانونی هم نمی دهند ، تقریبا حدود سالی 6000 تا 10000 دلار هست

راستی این را اصلا باور نمی کنی ! یک مقدار زمین و هتل زنجیره ای هم در مکه عربستان دارم ! که اونم بهم ندادن ( البته اون بین 2000 تا نوه تقسیم میشد )

از طرف دیگه تقریبا کل یک آبادی نسبتا بزرگ ( برنج کاری ) دارم که اونم بهم نرسید :| بخاطر فقه زیبای اسلامی ، اگر قوانین ترکیه یا فرانسه حاکم بود با همون زمین ها هم بارم رو بسته بودم

کل زندگیم را هرکی رسیده با یک خط قانون کشیده بالا

بورس هم که جدا

کلا خوردم به فلاکت ، یک مشت اموال که شخمی شخمی اسم ما رو خط زدن و بهمون نمیدن و بعضا پول ندارم وکیل بگیرم بندازم پشتش ( البته با وکیل هم نمیشه ، مثلا پدر ما قبل از مادرش فوت کرده ، مادر بزرگ زمین خوار مللللللاک ، نباید سهم ما را بدن ؟ ) فقط با قوانین ترکیه و فرانسه ما ارث می بریم ، قانون متاسفانه متغییر هست ، حق و نا حق شدن هم زیاد داره

اون صندوق هم جدا ، بقیه اش هم جدا ، چرا نباید یک جا قانون یک چیزی را راحت به ما بده ، فقط بر گرفتن فقط برا بالاکشیدن حق ما را بگیره بده یک عده دیگه
                  حالا نامه بده
                  ولی فایده نداره
                  یه سال میدونت
                  بعدم هیچی
                  سر خونه اولی
                  ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                    ز چینی به جز چین ابرو مخواه
                    ندارند پیمان مردم نگاه...
                    سخن راست گفتند پیشینیان
                    که عهد و وفا نیست در چینیان...
                    ———-
                    كه فرياد شاها ز بيداد روس
                    كه از مهد ابخاز بستند عروس
                    ز روسی نجويد كسی مردمی
                    كه جز گوهری نيستش زآدمی

بیشرفتر کمینونیستها خدا نیافریده
                    جالبه بعضی هم رفیق حمامشونند
                    اینجا هم برخی مارش ارتش سرخ گوش میدن/:.yead.:/
                    هرجا کمینویست پا گذاشته دیکتاتوری و خرابی
                    افغانستان
                    کره شمالی
                    ونزولا
                    دیگه....

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

عملا دارن شرکت های بزرگی که در دوران تحریم نجات دهنده کشور بودن و ارز آور را نابود میکنن، انگاری که هدف چیزی جز ضربه زدن به کشور نیست. امیدوارم اخباری که هر روز از نرخ گذاری دستوری و افزایش نرخ خوراک میاد صحیح نباشه که سال های به مراتب بدتر نه فقط برای بازار سرمایه و صنایع که برای کشور در پیش خواهیم داشت.
                      فشار مضاعف به صنایع ارز آور و سود آور برای مردم و کشور و صندوق های بازنشستگی و … چه معنی میتونه داشته باشه جز ناامیدی و کاهش تولید و رکود و بیکاری و افزایش تورم !

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3746

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                        بیشرفتر کمینونیستها خدا نیافریده
                        جالبه بعضی هم رفیق حمامشونند
                        اینجا هم برخی مارش ارتش سرخ گوش میدن/:.yead.:/
                        هرجا کمینویست پا گذاشته دیکتاتوری و خرابی
                        افغانستان
                        کره شمالی
                        ونزولا
                        دیگه....
                        ....بزرگترین بلایی که در تاریخ معاصر گریبانگیر ایران شد همین بلیه چپ و چپ گرایی هست ...متاسفانه رضاشاه عمرش کفاف نداد ....پسر ساده لوح و خوش نیتش هم از شرعقرب جراره چپ به مارغاشیه شیعیزم پناه برد !!و شیادی به نام شریعتی هم مفاهیم چپ را در لاطایلات شیعی بسته بندی کرد واز طریق تحصیلکرده های اون دوران به جامعه حقنه کرد!!وبا صحنه گردانی غرب شد آنچه شد!!!اگر محور متحدین در جنگ دوم فرصت پیروزی پیدا می کرد کمونیسم و انشعابات آن روانه سطل زباله تاریخ میشد !!

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3746

فیلم حکومت نظامی را تماشا کردید؟؟اگر ساواک ابله به همان گونه که در آمریکای لاتین فرصت سر بلند کردن به چپ ها ندادن رفتار می کرد و دست مذهبی ها رو به نام خنثی کردن کمونیست ها باز نمی گذاشت ..ایران الان جای به مراتب بسیار بهتری برای زندگی می بود!!

نظر

• M.DALAHOO
                            ستاره‌دار (2)
                            • Apr 2022
                            • 553

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            درود جناب دالاهو

حالا اینها به کنار

سلام جناب احسانی و عصر گرم شما و همه عزیران بخیر؛
                            تعرفه یا میزان خسارت را کارشناسان رسمی دادگستری تعیین میکنند که معمولآ کمتر از قیمت روز آن زمین، خانه و یا هرمالی که بعلت انجام پروژهای عمرانی توسط دولت تخریب ویا تصاحب میشود، بایستی پرداخت شود.
                            غیراز این موارد که مربوط به مردم و دولت است، اگز دو نفر دعوایی داشته باشند و خوانده ادعای خواهان را نپذیرد، خواهان میتواند برای اثبات ادعایش تقاضای رسیدگی موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری بکند و باید هزینه اش راهم پرداخت کند و کارشناس رسمی بعد ار رسیدگی موضوع ( اصالت مالک بودن، بررسی امضا و یا خط در مورد چک و.......) نظر خود را رسمآ به قاضی اعلام میکند که در تصمیم گیری قاضی نقش بسیار مهم و تعیین کننده ایی دارد. تا آنجاییکه من اطلاع دارم، در دعواهای شخصی، قاضی میتواند رای کارشناس رسمی را نپذیرد و خلاف نظر کارشناس رسمی رای صادر بکند که ذینفع میتواند اعتراض بکند و از دادکاه تجدید نظر مجددآ تقاضای کارشناس بکند و........

ببخشید، صبح مجددآ آقای گنجشک موضوع صندوق و اینکه ایشان را که عضو صندوق است، سلب اختیار کرده اند، مگر در کار خودمون میشود کسی را که باستناد میزان پولی که به صندوق X داده است، میشود مصلوب الختیار کرد؟؟؟؟؟ که آن موقع من نتوانستم در این خصوص از ایشون بخواهم توضیح بیشتری بدهد، که در این مورد هم اگر اشکالی ندارد، در مورد صندوق و چگونگی کارکردش توضیح بیشتری بدهند ممنون میشوم، چون باجناق من که الان بشدت مشغول اتمام پروژه آبرسانی همدان از سد....است، امشب میاد تهران و قرار شده فردا بیاد منزل ما و در این موارد بیشتر صحبت بکنیم. شاد و تندرست باشید.
                            آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/28, 19:46.

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

به نظرم مخبر خودش عامل اسراییل یا امریکا یا روسیه هست و تاریخ نشون خواهد داد به کجا وصل بوده. اینا مشخصه میخوان صنایع و زیرساختهای کشور رو نابود کنن.

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2076

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                                ادرس اشتباه نده
                                ملک سر 4 راه کارشناس تعیین قیمت میکنه معادلش زمین ملک برابر ارزش میدن
                                ملک 100 مترمربع فرضا شاید 1000 متر زمین قوزاباد بدن
                                درستش اینه
                                شاید کلاه سر بدبخت گذاشتن:D
                                درود جناب شاخص کل
                                تقریباً هرکسی رو دیدم ملکش تو طرح افتاده ،
                                از چیزی که معوض گرفته ناراضی هست.
                                همه میگن تعرفه عادلانه نیست.
                                این پول تو جیب دولت میمونه

برای من پیش نیومده که ملکم بیفته تو طرح
                                ولی خیلی سال پیش یک زمین خریدم که طرف قبلاً معوض گرفته بود
                                توی قرارداد واگزاری نوشته بود که
                                فلان ملک به متراژ بالاتر در خیابان فلان به شهرداری صلح شده
                                و در عوض اینو به متراژ کمتر در محله پایینتر گرفته
                                یعنی هردو متراژ و دو آدرس در قرارداد واگزاری قید شده
                                اون سال که ما خریدیم ، حساب کردم
                                قبلی حداقل 1.5 تا 2 برابر فعلی ارزش داشت
                                تازه ... شرط هم گذاشته که فعلاً قابل فروش نیست
                                و حداکثر تا تاریخ فلان هم باید پروانه ساخت بگیره و بسازه !
                                یعنی همون روز که تحویل گرفت هم نمیتونه بفروشه
                                خب شاید کسی حوصله ساخت و ساز نداشته باشه
                                شاید پول لازم شد ، مجبور شد بفروشه .

سوال من اینه که آیا میشه کسی پارتی بازی کنه و بیشتر از تعرفه چیزی بگیره ؟
                                مثلاً نسبت به مبلغ یا زمین دریافتی اعتراض کنه و چیزی بیشتر بگیره ؟؟

منظورتون از آدرس اشتباه رو نفهمیدم
                                یعنی سرش کلاه گذاشتند به نفع دولت ؟!!!
                                تا کنون حاکمان زیادی ، ملک رعیت رو به ستم ستانده اند
                                من ترسم از اینه که خدای نکرده فردای قیامت
                                حاکم اسلامی رو موآخذه نکنند بگن به رعیت ظلم شده !

شاعر میفرماید :
                                پنبه زِ گوش در آر و دادِ خلق بده
                                وگر تو داد می ندهی ، روزِ دادی هست !

.
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X