اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 689

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    سلطنت یا جمهوریت؛ مردم انگلیس کدام یک را انتخاب می کنند؟

درود دوست عزیز
    در این کشور مطمئن باش اینقدر دمکراسی حاکم هست که هر موقع خواستند میتونن واسه نوع نظام حکمرانی شون رفراندوم برگذار بکنن.
    منتها سوال اصلی مردمش این هست:
    واسه چی تاریخ چندصد(هزار ساله نه) سالمون رو دور بریزیم و به جمهوری پناه ببریم؟
    چی گیرمون میاد؟

چی رو از دست میدیم؟ تاریخ پر افتخار و پر عظمتمون رو؟ هرگز!!!!!!!

ریشه هر کشوری رو تاریخ اون کشور تشکیل میده چرا باید به راحتی از دستش بدن؟

همانطور که میبینید همه پرسی استقلال اسکاتلند رای نیاورد و هنوز هم زیر پرچم انگلیس سینه میزنن
    از جمله کانادا و استرالیا و نیوزیلند و .....

همه‌پرسی استقلال اسکاتلند (۲۰۱۴)

درود..پادشاهی انگلیس عملا هیچ خاصیتی نداره فقط تشریفات و عیاشی هزینه های سرسام اور اونوقت ببین درجهت ستایش وقدردانی باهاشون چه ها که نمیکنن اونوقت
    ما با بهترین خدمت گذار خودمون کشوری فقیر و عقب افتاده را از هر جهت به پنچمین کشور جهان
    تبدل کردن.. چه ها که نکردیم با ولی نعمتامون سنگ هم به سرمون بباره کمه ملت نمک نشناس خرافی وبی فکر بت پرستی هستیم هربلایی بیاد سرمون بازم کمه

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3131

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
      درود..پادشاهی انگلیس عملا هیچ خاصیتی نداره فقط تشریفات و عیاشی هزینه های سرسام اور اونوقت ببین درجهت ستایش وقدردانی باهاشون چه ها که نمیکنن اونوقت
      ما با بهترین خدمت گذار خودمون کشوری فقیر و عقب افتاده را از هر جهت به پنچمین کشور جهان
      تبدل کردن.. چه ها که نکردیم با ولی نعمتامون سنگ هم به سرمون بباره کمه ملت نمک نشناس خرافی وبی فکر بت پرستی هستیم هربلایی بیاد سرمون بازم کمه
      بیخیال بابای یسنا
      ولی نعمت کدومه؟ شاه مملکت بودن و ما قدرشون رو ندونستیم، همین
      قرار نیست ازشون خدا بسازیم!! شاه هم اشتباهات زیادی داشت ولی هرچی بود از این آخوندا بهتره بود

بهترینش، ما مردم هستیم که به این نقطه رسیدیم، هرچند بسیار پرهزینه!!!! ولی رسیدیم

در مورد خاندان پادشاهی انگلیس هم کسی نمیدونه واقعا دخالتی در امور جاری مملکت دارن یا نه!
      اینها فرزندان شیطان هستند مگه میشه همینجوری کنار بکشن و نگاه کنن، نمیدانم.

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3131

گاد سیو د کینگ.
        کل دنیا شنیدن و دیدن
        این افتخاره
        پر عظمت و پر شکوه
        این تاریخ یک ملته که بهش افتخار میکنن و به نمایش میگذارن.

با حسرت فراوان برای ما ایرانیان.

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 689

بیخیال بابای یسنا
          ولی نعمت کدومه؟ شاه مملکت بودن و ما قدرشون رو ندونستیم، همین
          قرار نیست ازشون خدا بسازیم!! شاه هم اشتباهات زیادی داشت ولی هرچی بود از این آخوندا بهتره بود

بهترینش، ما مردم هستیم که به این نقطه رسیدیم، هرچند بسیار پرهزینه!!!! ولی رسیدیم

در مورد خاندان پادشاهی انگلیس هم کسی نمیدونه واقعا دخالتی در امور جاری مملکت دارن یا نه!
          اینها فرزندان شیطان هستند مگه میشه همینجوری کنار بکشن و نگاه کنن، نمیدانم.
          درود..درمورد اول فرمایشتونو اصلا قبول ندارم با وجود ۴۴ سال تخریب هنوز هم روی همان فندانسیون زندگی میکنیم که اونا با مدیریتشون ساختن مدیریت یعنی همه چی
          فرمایشتنو این که طور که من حس کردم بله انسانیت وشرافت ادمو مجبور به اشتباهاتی میکنه امیدوارم منظورتون همین باشه
          آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/05/06, 15:44.

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3071

?

‍ رئیس جمهور گفت که نگذاشتیم قحطی شود؛ به نظرم این یکی از تلخ ترین تیترهاست، نه به خاطر این که قحطی نشد که خدا را شکر که نشد، بلکه به این دلیل که خبر مهم رئیس جمهور این است!
            غم انگیز است؛ کشوری مانند ایران پر است از امکانات انسانی و طبیعی و قاعدتا باید دغدغه های والاتری در آن موج بزند مثل ارتقاء محیط زیست، افزایش سطح رضایتمندی و شادی در جامعه، اختراعات و اکتشافات جدید و ... افتخار رئیس جمهور این است که قطحی نشد!
            ما در ایران درگیر این هستیم که قحطی نشد ولی در عربستان از رویایی به نام شهر آینده نگر نئوم صحبت می کنند که قرار است با مساحتی بیش از سی برابر نیویورک، تکنولوژیک ترین شهر جهان باشد یا در امارات به طرح هایپر لوپ فکر می کنند که قرار است کالا و مسافران را از طریق کپسول های درون لوله های ویژه با سرعت هزار و دویست کیلومتر در ساعت جابجا کنند یا ترکیه در اندیشه آن است که چگونه می تواند رکورد فرانسه در جذب گردشگر را به نام خود تثبیت کند و ...
            جنس دغدغه های ملت بزرگی چون ایران که صاحب یکی از بزرگترین تاریخها و تمدنها و فرهنگهاست، به جای رشد و توسعه و تعالی، به حد نان شب تنزل کرده است و افتخار رئیس جمهورش این شده که قحطی نشد!
            آبراهام مازلو، روان شناس انسان گرا، نیازهای آدمی را در یک هرم صورت بندی کرده است. بر این اساس، مادامی که نیازهای قاعده هرم برآورده نشود، حرکت انسان به سمت نیازهای بالاتر انجام نمی شود.
            قاعده هرم، نیازهای زیستی را در بر می گیرد، مانند خوردن و آشامیدن و سرپناه.هر چه به طبقات بالاتر هرم می رویم، نیازها، متعالی تر می شوند. کسی که آبی و نانی و سرپناهی یافت، دغدغه اش امنیت خواهد بود و بعد از آن به امور انسانی تری چون عشق، احترام و خودشکوفایی خواهد پرداخت و توسعه خواهد یافت.
            وقتی دغدغه دهها میلیون نفر این است که آیا حقوق شان خواهد توانست تا آخر ماه، غذا یا اجاره مسکن شان را تامین کند، چگونه می توان از چنین جامعه ای خواست عشق و احترام و تحقیق و دانش اندوزی و تعالی فردی و اجتماعی در برنامه زندگی شان داشته باشند؟

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3131

درود..درمورد اول فرمایشتونو اصلا قبول ندارم با وجود ۴۴ سال تخریب هنوز هم روی همان فندانسیون زندگی میکنیم که اونا با مدیریتشون ساختن مدیریت یعنی همه چی
              فرمایشتنو این که طور که من حس کردم بله انسانیت وشرافت ادمو مجبور به اشتباهاتی میکنه امیدوارم منظورتون همین باشه

ارادت
              از منظر عشق به ایران درست میفرمایید و همین عشق به ایران هست که باعث این پست شده.
              منظور من عدم ساخت خمینی دیگری در قامت رضاشاه دوم هست
              ما اجازه چنین خطایی رو نداریم
              ما مردم باید به خودمون ایمان بیاریم و بدونیم که قهرمان واقعی که میتونه ایران رو آباد کنه
              ما مردم هستیم نه شاه و نه ملا.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3131

وقتی مردمت درکت نمیکنن که توی فکر تو چی هست و چه برنامه ای براشون داری
                باعث شورش میشه و مجبوری به حال خودشون رها کنی تا بفهمن
                شاه قبل از ساختن ایران باید مردمش رو میساخت.
                همین پستی که من الان زدم نتیجه از خودگذشتگی شاه بود که سال 57 انجام داد
                وگرنه من هم الان یکی از اسلامیونی بودم که داشتم در راه خدا جهاد میکردم.
                بعد از 40 سال ما مردم به این نقطه و این نظر رسیدیم و قطعا پایدارتر خواهد بود.

نظر

• بابای یسنا
                  عضو فعال
                  • Apr 2023
                  • 689

درود..دکتر حسن منصور اقتصاد دان فهیم وبرجسته میگفت قحطی هم تعریف خودشو داره
                  منجمله اینکه همه چی باشه شما قدرت خرید هیچی را نداشته باشی لکوموتیر یا نمی فهمه یا خوشو زده به نفهمی
                  پس قحطی خوبشم داریم گرچه انتظار بیش از این از وی نیست

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

سلام
                    بابای یسنا حرهاتون کلا درسته
                    به جز کلمه ولی نعمت
                    ولی نعمت به قول مذهبی ها خداوند است و به قول ما غیر مذهبی ها طبیعت یا یونیورست است. (پادشاه نیست)
                    اما کلیات صحب هاتون درسته
                    پادشاه بسیار خوب بود
                    معایبش بسیار کمو محاسنش بسیار زیاد
                    او هم در اقتصاد هم در جامعه شناسی و هم روابط بین الملل خوب بود
                    در اقتصاد رشدهای بالای 10 درصد
                    در اجتماع ازادی شادی حقوق انسان
                    در روایط بین الملل تعادل بین اعراب و اسرائیل و تعادل بین شوروی و امریکا
                    فقط توسعه سیاسی داخلی نداشت
                    که ان هم طبیعی بود
                    توسعه سیاسی به معنی دموکراسی اخرین مرحله توسعه بعد از توسعه اقتصادی و اجتماعی است.
                    اما مردم بد بودند
                    تنبل و بیسواد و ریاکار و ....
                    الان هم همینطور هستند
                    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2776

درود...اگر منظورتون از اینکه فرمایش کردید شاه باید اول مردم رو می‌ساخت باید عرض کنم...اون فرقه مذهبی نما و بدعت گذار که حداقل ۴۰۰ سال حکومت کرده بودند بر اذهان این مردم اجازه نمی‌دادند....شاه سپاهیان دانش رو می‌فرستاد روستاها ..اما در عمل شیخ و ملا همون روستا این دانش رو تهدید میدونست برای دکان کاسبی خودش...نمی‌گذاشتند شاه توسعه فرهنگی بده...الان رو کار نداشته باشیم که دنیای ارتباطات هست...چهل سال پیش این مردم عکس خمینی رو در ماه می‌دیدند!!!! قبلش هم همینطور بود...انقلاب مشروطه چرا شکست خورد؟؟؟چون توسعه فرهنگی پشتش نبود...شروعش خوب بود..اما در ادامه توسعه پیدا نکرد...جالب اینجاست که شاه هم این جماعت رو دست کم گرفته بود..چریک فدایی و مجاهد رو بیشتر تهدید میدونست و خلاصه شد آنچه نباید میشد اما انتظار می‌رفت که بشه

نظر

• بابای یسنا
                        عضو فعال
                        • Apr 2023
                        • 689

درود ..مطا لبی
                        برای این پست نوشته بودم متاسفانه ارسال انجام نشد
                        آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/05/06, 16:44.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

?بیانیه‌ی دانشجویان دانشگاه سوره

نه قمه کشی بیرون دانشگاه و نه تهدیدهای داخل دانشگاه باورهای ما را تغییر نخواهد داد.

در بخشی از این بیانیه آمده است:
                          ما دانشجويان دانشگاه سوره بر این باوریم که رفتارهای سیاست زده‌ی کادر دانشگاه سوره در داخل و خارج دانشگاه دخالت در امور فردی دانشجو ست و این رفتارها را از نمونه‌های بارز سلب حق خود از آزادی‌های فردی میدانیم.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

درود .اتفاقا همیشه به خودم میگم اگه شاه هواپیمای 12 بهمن رو زده بود ، الان میگفتم مرد خدا کشته شد و هنوز عزادارش بودم

نظر

• EURASIA
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1253

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              درود .اتفاقا همیشه به خودم میگم اگه شاه هواپیمای 12 بهمن رو زده بود ، الان میگفتم مرد خدا کشته شد و هنوز عزادارش بودم
                              سلام
                              جناب افشین بگذارید با شما موافق نباشم

در دوره رضا شاه شیخ فضل الله نوری اخوند بسیار برجسته اعدام شد
                              در بین مردم مردم محبوب بود
                              اما مردم چه کار کردند؟
                              قدیسش کردند . نه بلکه فراموش اش کردند

بعد در اوایل دوره محمد رضا نواب صفوی اخوند بسیار محبوب توسط ژترال تیمور بختیار دستگیر و بعد اعدام شد

مردم چه کار کردند

جواب دوبار فراموش کردن

سیاست علم قدرت است
                              همچنان که اقتصاد علم ثروت
                              اگر در 57 خمینی که اخوند محبوبی بود کشته می شد
                              چی می شد؟
                              جواب: فراموش می شد شما هم در تاریخ یک اطلاعات مختصر از خمینی می داشتی همچنان که از نواب صفوی اکثر مردم چیزی نمی دانند

در کل مردم مقابل قدرت عقب نشینی می کنند
                              محمد رضا فاقد روحیه قدرت بود
                              البته برای مردم بسیار خوب بود
                              روحش شاد
                              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1190

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                                سلام
                                جناب افشین بگذارید با شما موافق نباشم
                                .
                                .
                                .
                                البته برای مردم بسیار خوب بود
                                روحش شاد
                                اگه اون کشتن‌ها نتیجه داشت و همه چیز فراموش میشد که دیگه خمینی سبز نمیشد ... مثل الان که دیگه اگه همه‌ی دنیا جمع بشن، بازم مردم از خمینی جماعت خوششون نمیاد و گذاشتنشون کنار ... پس من هم یه جورایی با افشین موافقم و باید این اتفاق می‌افتاد

نظر

در حال کار...
                                X