اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3071

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    جنگ حتی دو سال هم نباید نبود ، 6 روز بعد از شروع جنگ صدام به غلط کردن افتاده بود ، حداقل 3 روزنامه از جمله روزنامه کیهان 7 مهر 1359 مطلب زدند در این باره !!!
    اینم عکسش

روزنامه های 7 مهر 1359-کیهان-جمهوری اسلامی- اطلاعات--هر 3 هم خبر در این مورد دارند !!
    چهل سال پیش در چنین روزی: ۷ مهر ۱۳۵۹ - بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

روزنامه کیهان 7 مهر 1359
    تیتر یک :عراق با آغاز شکست نظامی به میانجیگری متوسل شد
    https://s8.uupload.ir/files/07-2-702...keyhan_4c0.jpg

سلام وعرض ادب و احترام

این مطالب ژورنالیستی درست نیست

عراق با حمله به ایران قسمتی از خاک ایران را تصرف کرده بود

بنی صدر اون زمان در موضوع جنگ به کشور خیانت کرد

اگر جوانان غیور و با شرف ایرانی نبودند کشور به تصرف عراق درمی آمد

نیروهای مردمی ایران با جانفشانی ها توانستند از پیشروی نیروهای عراقی جلوگیری کنند

خیانت های زیادی در اون زمان توسط عده ای انجام شد مثل خیانت های سازمان مجاهدین خلق و بعضی از خائنین به کشور

البته دولت ایران بعد از بازپسگیری مناطق تحت تصرف عراق می‌تونست صلح کند یعنی قبل از قطعنامه ۵۹۸امکان صلح وجود داشت

درود بیکران بر ارواح شهدای جنگ تحمیلی

ارادت

نظر

• عابد - زاهد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 333

شاعر آذری معاصر، جواد آذر

برخیز با خیل مستان،
      چو می خاموش و جوشان
      بنشین با می‌پرستان، به دور از خودفروشان
      مگر از زندگانی، مراد دل ستانی

که گردون به افسون، چو بستیزد نهد از جام جم، افسانه‌ای در روزگاران
      بیا خودکامگی از سر بنه، چون جام می در بزم یاران
      در ده ساقی، زان می جامی تا برگیرد از من خودکامی

نظر

• Madeiniran
        Banned
        • Dec 2022
        • 390

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سلام وعرض ادب و احترام

نیروهای مردمی ایران با جانفشانی ها توانستند از پیشروی نیروهای عراقی جلوگیری کنند

خیانت های زیادی در اون زمان توسط عده ای انجام شد مثل خیانت های سازمان مجاهدین خلق و بعضی از خائنین به کشور

البته دولت ایران بعد از بازپسگیری مناطق تحت تصرف عراق می‌تونست صلح کند یعنی قبل از قطعنامه ۵۹۸امکان صلح وجود داشت

ارادت
        البته حتی شخص شمخانی هم گفت که بنی صدر به کشور خیانت نکرد نگاهش و نظراتش متفاوت بود اما خائن نبود
        متاسفانه تاریخ به درستی به آینده منتقل نمیشه میگن تاریخ رو برنده ها مینویسن اما درستش اینه آدم ها هر جور دلشون بخواد مینویسن
        کسی چمیدونه 500 سال یا 1000 سال پیش دقیقا چه اتفاقی افتاده

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

انتخابات داریم تا انتخابات، یک معترض زندانی هم میتونه کاندیدا بشه و نماینده بشه
          «جان آتالای» که سال گذشته در دادگاه مرتبط با اعتراضات پارک «گزی» ترکیه محکوم شد، در انتخابات پارلمانی رای آورده و از زندان آزاد می‌شود و پس از نهایی شدن نتایج انتخابات، نماینده حزب کارگران ترکیه (TİP) خواهد بود.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

������کنایه‌ی محمود صادقی نماینده‌ی سابق مجلس ، برای درج ردیف «طرح جوانی جمعیت» در قبض آب مصرفی:

«وای از آن نطفه‌هایی که با این پول‌ها بسته می‌شوند!»

نظر

• ADLER
              Banned
              • Jan 2020
              • 216

آیا شرکت در انتخابات ترکیه اجباری بوده است؟ | خدمت دوستانی - نواندیش

خدمت دوستانی که می گویند شرکت در انتخابات در ترکیه اجباری است باید عرض کنم که چنین چیزی عملا نیست، هرچند قانونی در این مورد چند دهه پیش مصوب شده، اما تا الان بخاطر تبعات اجتماعی - سیاسی آن اجرا نشده است.طبق آن قانون جریمه عدم شرکت در انتخابات، 300 لیره است که می شود هزینه یک پرس غذای ساده که خیلی مسخره بنظر می رسد.

رنگ های آبی کشورهای با انتخابات غیر اجباری است که ترکیه جزو آنان ثبت شده.پس بهتر است برای توجیه عدم مشارکت اکثریت مردم در دو انتخابات اخیر کشور، ماله دیگری اختیار بفرمایید.
              هرچند اسفند امسال مشارکت در انتخابات مجلس هم دیدنی خواهد بود!

نظر

• Madeiniran
                Banned
                • Dec 2022
                • 390

در اصل توسط ADLER پست شده است View Post
                آیا شرکت در انتخابات ترکیه اجباری بوده است؟ | خدمت دوستانی - نواندیش

خدمت دوستانی که می گویند شرکت در انتخابات در ترکیه اجباری است باید عرض کنم که چنین چیزی عملا نیست، هرچند قانونی در این مورد چند دهه پیش مصوب شده، اما تا الان بخاطر تبعات اجتماعی - سیاسی آن اجرا نشده است.طبق آن قانون جریمه عدم شرکت در انتخابات، 300 لیره است که می شود هزینه یک پرس غذای ساده که خیلی مسخره بنظر می رسد.

رنگ های آبی کشورهای با انتخابات غیر اجباری است که ترکیه جزو آنان ثبت شده.پس بهتر است برای توجیه عدم مشارکت اکثریت مردم در دو انتخابات اخیر کشور، ماله دیگری اختیار بفرمایید.
                هرچند اسفند امسال مشارکت در انتخابات مجلس هم دیدنی خواهد بود!

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  سلام وعرض ادب و احترام

ارادت
                  سلام و عرض ادب و ارادت

متوجه مفهوم ژورنالیستی بودن و درست نبودن ش نشدم!!! یعنی مطلب روزنامه غلطه یا اغراق آمیزه !!؟؟!واقعیت اینه که هیچکدام

واقعیت اینه صدام در همون هفته اول عملا به زانو در آمد

اینکه میفرمایید درود بر رزمندگان مگه من خدای ناکرده گفتم درود بر رزمندگان نباشه اتفاقا من گفتم صد درود چون در 1 هفته صدام را به زانودرآوردند(حملات هفته اول ایران نابود کننده بود . تو همین روزنامه هست . البته اگر باز نفرمایید ژورنالیستیه/:.sadsmiley.:/ )

یا اینکه گفتین درود بر شهدا مگه من خدای ناکرده عکسش رو گفتم؟؟!!؟ و اتفاقا درود بر شهدای هفته اول هم باید فرستاد نه فقط بر شهدای بقیه جنگ

یه واقعیتی هست که جنگ یک هفته ای یا حداکثر دو ساله را کردند 8 سال !!!با ان همه خسارات جانی . مگر برادر محسن نگفت عملیات کربلای 4 فریب بود !!دیگه ازین روشنتر بگن چه اتفاقاتی افتاده در جنگ !؟

بله اگر غیرت جوانان نبود که کشور به تصرف صدام در می آمد و امری است بدیهی و من اصلا بر عکس ش رو نگفتم بلکه تاکید مضاعف کردم بر این موضوع

حالا اسمش هر چی بذاریم در ماهیتش تفاوتی نمیکنه و واقعیت هست

حالا اگر ما ملت شهید دادیم و زورمون به باعث و بانی ادامه جنگ نمیرسه ، نمیشه واقعیت را انکار کنیم

واقعیت روشنه

در مورد بنی صدر موافقم. بله بنی صدر هم جزو خائنین بود که همون هفته اول به میانجیگری پاسخ منفی داد مگرنه این همه خسارات جانی به کشور وارد نمی شد

هر چند به راحتی می شد در هفته اول جنگ پایان پیدا کنه ولی حتی بر فرض که این طور نبود ، بعد دو سال که و فتح خرمشهر تموم بشه و 6 سال کمتر بجنگیم و نشیم رکورد دار طولانی بودن جنگ در تاریخ
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/05/16, 19:40.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2776

سینان اوغان شرط خود برای حمایت از قلیچداراوغلو را تکذیب کرد: نگفتم از کرد‌ها حمایت نکند
                    نامزد دور اول انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای اشپیگل را مبنی بر اینکه شرط حمایت او از قلیچداراوغلو سلب حمایت از حزب کردهاست، تکذیب کرد. اوغان در پاسخ به این پست توییتری نوشت: نخیر اشپیگل! من در گفت‌وگویمان همان چیز‌هایی را درباره وضعیت کلی انتخابات گفتم که به رسانه‌های ترکیه گفته‌ام. این ادعا را از کجا ساخته‌اید؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2776

سلام و عرض ادب و ارادت

متوجه مفهوم ژورنالیستی بودن و درست نبودن ش نشدم!!! یعنی مطلب روزنامه غلطه یا اغراق آمیزه !!؟؟!واقعیت اینه که هیچکدام

اینکه میفرمایید درود بر رزمندگان مگه من خدای ناکرده گفتم درود بر رزمندگان نباشه اتفاقا من گفتم صد درود چون در 1 هفته صدام را به زانودرآوردند(حملات هفته اول ایران نابود کننده بود . تو همین روزنامه هست . البته اگر باز نفرمایید ژورنالیستیه/:.sadsmiley.:/ )

یا اینکه گفتین درود بر شهدا مگه من خدای ناکرده عکسش رو گفتم؟؟!!؟ و اتفاقا درود بر شهدای هفته اول هم باید فرستاد نه فقط بر شهدای بقیه جنگ

یه واقعیتی هست که جنگ یک هفته ای یا حداکثر دو ساله را کردند 8 سال !!!با ان همه خسارات جانی . مگر برادر محسن نگفت عملیات کربلای 4 فریب بود !!دیگه ازین روشنتر بگن چه اتفاقاتی افتاده در جنگ !؟

بله اگر غیرت جوانان نبود که کشور به تصرف صدام در می آمد و امری است بدیهی و من اصلا بر عکس ش رو نگفتم بلکه تاکید مضاعف کردم بر این موضوع

حالا اگر ما ملت شهید دادیم و زورمون به باعث و بانی ادامه جنگ نمیرسه ، نمیشه واقعیت را انکار کنیم

واقعیت روشنه

در مورد بنی صدر موافقم. بله بنی صدر هم جزو خائنین بود که همون هفته اول به میانجیگری پاسخ منفی داد مگرنه این همه خسارات جانی به کشور وارد نمی شد

هر چند به راحتی می شد در هفته اول جنگ پایان پیدا کنه ولی حتی بر فرض که این طور نبود ، بعد دو سال که و فتح خرمشهر تموم بشه و 6 سال کمتر بجنگیم و نشیم رکورد دار طولانی بودن جنگ در تاریخ
                      درود
                      سال ۱۹۳۹ جنگ جهانی دوم شروع شد...سال ۱۹۴۰ آلمان نازی به فرانسه حمله کرد..انگلستان برای حمایت از فرانسه نیروی زمینی ارتش خودش رو به فرانسه اعزام کرد...در کمال ناباوری فرانسه اشغال شد بجز دو تا بندر که هنوز نیروهای انگلیسی داشتند مقاومت می‌کردند برای اینکه کمتر تلفات بدهند و از فرانسه خارج بشند...در اون شرایط سخت موسولینی به چرچیل پیشنهاد وساطت برای صلح بین انگلستان و آلمان رو داد...اما چرچیل نپذیرفت...دلیلش هم این بود تا یک پیروزی و مقاومت درست از خودمون نشان ندهیم هیچ صلحی در کار نخواهد بود...این دقیقا شرایط جنگ ایران و عراق هست...حتی اگر دو هفته بعد از شروع جنگ هم مذاکرات صلح برگزار میشد هیچ نتیجه ای نداشت...بنظر من جنگ میتونست تا آزادی خرمشهر ادامه داشته باشه اما بعدش توجیهی نداشت...کشورهای عربی ترسیده بودند..حتی پیشنهاد غرامت هم داده بودند...منتها یک عده سوپر انقلابی ادامه جنگ رو انتخاب کردند...و اوج حماقت هم همین بود...البته شخصا برای همه شهدا و کسانی که جان خودشون رو فدای آزادی خاک این کشور کردند احترام قایل هستم....اما واقعیت های تاریخ رو باید پذیرفت...و البته یکی از محرک های جنگ هم همین صحبت های آقایون بود که مدام میگفتند باید انقلاب خودمون رو صادر کنیم...این مطلب باعث حمایت اعراب از صدام شد

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                        درود
                        سال ۱۹۳۹ جنگ جهانی دوم شروع شد...سال ۱۹۴۰ آلمان نازی به فرانسه حمله کرد..انگلستان برای حمایت از فرانسه نیروی زمینی ارتش خودش رو به فرانسه اعزام کرد...در کمال ناباوری فرانسه اشغال شد بجز دو تا بندر که هنوز نیروهای انگلیسی داشتند مقاومت می‌کردند برای اینکه کمتر تلفات بدهند و از فرانسه خارج بشند...در اون شرایط سخت موسولینی به چرچیل پیشنهاد وساطت برای صلح بین انگلستان و آلمان رو داد...اما چرچیل نپذیرفت...دلیلش هم این بود تا یک پیروزی و مقاومت درست از خودمون نشان ندهیم هیچ صلحی در کار نخواهد بود...این دقیقا شرایط جنگ ایران و عراق هست...حتی اگر دو هفته بعد از شروع جنگ هم مذاکرات صلح برگزار میشد هیچ نتیجه ای نداشت...بنظر من جنگ میتونست تا آزادی خرمشهر ادامه داشته باشه اما بعدش توجیهی نداشت...کشورهای عربی ترسیده بودند..حتی پیشنهاد غرامت هم داده بودند...منتها یک عده سوپر انقلابی ادامه جنگ رو انتخاب کردند...و اوج حماقت هم همین بود...البته شخصا برای همه شهدا و کسانی که جان خودشون رو فدای آزادی خاک این کشور کردند احترام قایل هستم....اما واقعیت های تاریخ رو باید پذیرفت...و البته یکی از محرک های جنگ هم همین صحبت های آقایون بود که مدام میگفتند باید انقلاب خودمون رو صادر کنیم...این مطلب باعث حمایت اعراب از صدام شد

دقیقا فوق فوقش تا پایان فتح خرمشهر میتونست ادامه داشته باشه
                        ولی اینو هم بگم برید نبرد خرمشهر ( اشغال خرمشهر) رو دقیق مطالعه کنید ببنید چند لشگرزرهی و پیاده کامل عراق به خفت و خواری افتادن جلوی نیروهای خیلی کم ایران و چند بار مفتضحانه شکست خوردن
                        Houshang_samadi_8.jpg
                        هوشنگ صمدی کلخوران متولد اردبیل فرمانده تکاوران و فرمانده عملیات دفاع از خرمشهر ، دایره المعارف زنده نبرد خرمشهر است .

---------------
                        فقط یه خط ش رو میذارم:
                        اگرچه صدام حسین رییس‌جمهور عراق، وعده فتح یک روزه خرمشهر، سه روزه خوزستان و یک هفته‌ای ایران را می‌داد، اما با مقاومت نیروهای ارتشی و مردمی در خوزستان، طی بیش از یک ماه تنها به اشغال خرمشهر و حصر آبادان اکتفا کرد.
                        فراموش نکنیم صدام حسین نظامی کارکشته و فارغ التحصیل از یکی بهترین آکادمی های نظامی جهان در انگلستان بود (تصادفا صمدی کلخوران در مصاحبه با حسین دهباشی گفت ، من هم در اون دانشگاه بودم و صدام رو دیده بودم )ولی همه محاسباتش پوکید B-)
                        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/05/16, 20:20.

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4720

زیر کشور: افق ما مشارکت بیش از ۶۰ درصد مردم در انتخابات ۱۱ اسفند است

������وحیدی، وزیر کشور با بیان اینکه زنگ شروع فعالیت‌های مربوط به برگزاری انتخابات را زده‌ایم، گفت: افق ما مشارکت و حضور بیش از ۶۰ درصدی مردم است و همه برنامه‌ها باید بر همین اساس تنظیم شود./ایرنا

/:.yead.:/
                          درود افشین جان
                          حالا چرا 60 درصد !حالا دور هم هستیم می گیم می خندیم ! بگو 99 درصد ! والا کی به کیه !!! تفنگ دست شماست فعلا تعیین کننده شماها هستید !!! درصد مشارکت از لوله تفنگ شماها در میاد!!! فعلا بتازید . این مسابقه به پایانش نزدیک شده .این مردم با مردم 20 سال قبل زمین تا اسمون فرق کردند.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3071

سلام و عرض ادب و ارادت

واقعیت روشنه

عرض ادب مجدد

بنده فقط به موضوع ژورنالیستی بودن این اخبار ایراد گرفتم نه به شما

در دوران های جنگ اخبار ژورنالیستی قابل استناد تحلیلی نیست

یک موضوع را که شاید خیلی ها نشنیده آید عرض میکنم

در زمان فتح خرمشهر توسط نیروهای ایرانی کشورهای خارجی باورشون نمیشد که خرمشهر آزاد شده است در اون زمان آقای میر حسین موسوی در اون منطقه بالای مینی بوس رفت و سخنرانی کرد و بازتاب گسترده ای داشت که کشورهای خارجی این پیروزی بزرگ ملت ایران را قبول کردند و از اون زمان خیلی از کشورها پیشنهاد صلح دادند نه در اول جنگ

حتی عربستان تمامی غرامت جنگ را بعد از فتح خرمشهر قبول کرد ولی ایران قبول نکرد چون بخشی از خاک ایران در اشغال عراقی ها بود یعنی بدون ترک نیروهای عراقی از خاک ایران پیشنهاد صلح مفهومی نداشت وبعمین دلیل جنگ ادامه پیدا کرد البته بازهم تاکیدا عرض میکنم جنگ می‌تونست کوتاهتر هم باشه و منجر به قطعنامه ۵۹۸ نشه

فتح خرمشهر افتخار و پیروزی بزرگی برای ایرانیان محسوب میشه چه روزی بود مردم در خیابان ها جشن پیروزی گرفته بودند و اشک شوق این پیروزی از چشمان مردم سرازیر میشد

حیف که عده ای کثافت و خائن در مسند قدرت نشستند و هر روز فساد افزایش پیدا کرده و ملت از این مهم خیلی خیلی ناراحت هستند

بریده باد دستان خیانت کار

ارادت

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1648

به صحبتهای دوستان...دو نکته راهم اضافه کنیم...
                              یکی...نقش مارشال دوگل...در تسلیم فرانسه به متحدین...عده ای اورا خائن به حساب آوردند...و...عده ای اورا...قهرمان ملی خواندند....اگر قضاوت را به تاریخ بسپریم....نقش او در نجات جان بسیاری از شهروندان فرانسه والمان ستودنیست....دوراهی انتخاب بین ننگ شکست...و ...نجات جان هزاران انسان.....
                              .
                              درموردبنی صدر....یکی از فرماندهان بزرگ جنگ...که الان اسمش...یادم نیست....دریکی از مصاحبه هاشون ...گفته بود(گمونم سردارصفوی ...یا رفیق دوست)...البته نقل به مضمون....کسی که پشت موتور سیکلت میشینه....وخودش میره خط مقدم(برعکس حضرات پیروزجنگ...)...نمیتونسته خائن بوده باشه....
                              احتمالا یابی عرضه بوده....یا کسی به عمد وبرای مقاصد سیاسی ....پشتش رو خالی کرده بوده!!!....

نظر

• vion
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 825

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                به صحبتهای دوستان...دو نکته راهم اضافه کنیم...
                                یکی...نقش مارشال دوگل...در تسلیم فرانسه به متحدین...عده ای اورا خائن به حساب آوردند...و...عده ای اورا...قهرمان ملی خواندند....اگر قضاوت را به تاریخ بسپریم....نقش او در نجات جان بسیاری از شهروندان فرانسه والمان ستودنیست....دوراهی انتخاب بین ننگ شکست...و ...نجات جان هزاران انسان.....
                                .
                                درموردبنی صدر....یکی از فرماندهان بزرگ جنگ...که الان اسمش...یادم نیست....دریکی از مصاحبه هاشون ...گفته بود(گمونم سردارصفوی ...یا رفیق دوست)...البته نقل به مضمون....کسی که پشت موتور سیکلت میشینه....وخودش میره خط مقدم(برعکس حضرات پیروزجنگ...)...نمیتونسته خائن بوده باشه....
                                احتمالا یابی عرضه بوده....یا کسی به عمد وبرای مقاصد سیاسی ....پشتش رو خالی کرده بوده!!!....
                                درود و ارادت
                                احتمالا منظور شما ژنرال پتن هست .
                                مارشال دوگل رهبر پارتبزان های فرانسوی بود و هرگز با تسلیم موافق نبود.

نظر

در حال کار...
                                X