اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3024

پاسخ : اخبار

سلام وعرض ادب و احترام

مواردی را طبق وظیفه عرض میکنم

ذات و عرض با هم هستند ولی عرض در حیطه اختیار و ذات اختیاری نیست یعنی جهان هستی در ذات خیر هستند ولی در عرض آمیختگی دارند چون بدون آمیختگی تمایز بوجود نمی‌آید

مثالی عرض میکنم

برق در ذات خیر است ولی در عرض اگر انسان بدون عایق به برق دست بزند آسیب میبیند و این عرض در سایر حیطه های خلقت نیز وجود دارد مثل مار و عقرب و طوفان و آتش و آب که در عرض میتونن آسیب رسان باشند ولی در ذات خیر هستند بزبانی ساده تر این آمیختگی نشاندهنده کمال آفرینش است

انسان و یا شیطان هم همینطوری است یعنی در ذات خیر هستند ولی در عرض میتونن آسیب زننده و آسیب پذیر باشند و این بمعنی کمال خلقت است

علامه طباطبایی یکی از فیلسوفان حکمت متعالیه است

از اینکه این موضوع را در این تاپیک مطرح کردم پوزش میطلبم

نظر

• آگراداد
      عضو فعال
      • Dec 2017
      • 424

جهنم خالیست شیاطین همه اینجا هستند .شکسپیر

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1626

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سلام وعرض ادب و احترام

مواردی را طبق وظیفه عرض میکنم

ذات و عرض با هم هستند ولی عرض در حیطه اختیار و ذات اختیاری نیست یعنی جهان هستی در ذات خیر هستند ولی در عرض آمیختگی دارند چون بدون آمیختگی تمایز بوجود نمی‌آید

مثالی عرض میکنم

برق در ذات خیر است ولی در عرض اگر انسان بدون عایق به برق دست بزند آسیب میبیند و این عرض در سایر حیطه های خلقت نیز وجود دارد مثل مار و عقرب و طوفان و آتش و آب که در عرض میتونن آسیب رسان باشند ولی در ذات خیر هستند بزبانی ساده تر این آمیختگی نشاندهنده کمال آفرینش است

انسان و یا شیطان هم همینطوری است یعنی در ذات خیر هستند ولی در عرض میتونن آسیب زننده و آسیب پذیر باشند و این بمعنی کمال خلقت است

علامه طباطبایی یکی از فیلسوفان حکمت متعالیه است

از اینکه این موضوع را در این تاپیک مطرح کردم پوزش میطلبم
        ممنون ....بله موافقم که بحث در حیطه تاپیک نیست...فقط به صورت گذرا مخالفتی داشته باشم با همان طول وعرض که زاییده فلاسفه اسلامی قدیمیست...تنها برای توجیه تناقضاتی که بامثالی در بالا به یکی از آنها اشاره شد والبته باشکلکی که دوستمون نشون دادن ...معلوم شد که موردتمسخر قرار گرفته....به هرحال...در فلسفه مدرن امروزه بحث اصلی پیرامون مساله نسبی بودن هرچیز است....نه شر مطلقی وجود دارد ونه خیر مطلق....
        حالا اگه علم و سیاست رو هم وارد فلسفه کنیم بسیاری از مسائل دینی وشرعی هم همراه با فلسفه به قهقرا میرود....مثلا نقش ژنتیک و دی ان ای کاملا در خیر وشر بودن انسان اثبات شده...اما مثلا لقمه حرام نه...
        گنجاندن خدا که کمال است ومطلق در فلسفه دینی درموارد بسیاری با طبیعت و سرشت وذات انسان وکلا هوا کره...درتضاد است....
        من هم ازکاربران تاپیک به دلیل درج مطلب بی ربط عذر میخوام وهمچنین علاقه ای به ادامه ان در تاپیکهای دیگر رو ندارم....ممنون

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3024

با پوزش مجدد

آتش آتش است و آب آب است سنگ سنگ است یعنی ذات نسبی نیست ولی عرض کاملا نسبی است ودر نتیجه حیطه ها باید تفکیک شوند

مثال نتیجه محاسبات اعدادی قطعی است و بهیچوجهی نسبی نیست یعنی در همه جای دنیا دو دوتا میشه چهارتا پس در ذات قطعی است ولی در عرض می‌تونه محاسبات تحت تاثیر عددسازها قراربگیره

واما در علم ژنتیک و نظرات اسلامی و فلسفی تناقضی وجود نداره و بازهم حیطه تفکیک ها را باید دریابیم

یعنی به اصطلاح غلط ژن خوب وبد در دو حیطه باید بررسی شود در ذات وعرض

مثالی میزنم وبا پوزش

زنازاده در ذات خلقتش هیچگونه نکته منفی وجود ندارد یعنی مثل سایر انسان ها دوران خلقتش را طی میکند یعنی در ذات مثل سایر انسان ها یکسان است و در عرض کاملا در حیطه اختیار

در جوامع بشری هم این مهم به اثبات و نمایش گذاشته شده است که همه شاهد آن هستیم یعنی بودند و هستند انسان های که از یک خانواده خوب به اصطلاح غلط ژن خوب بدنیا آمده اند ولی در عرض به کمال نرفته اند و حتی به حیطه های ضد بشری وارد شده اند و داشتیم و داریم افرادیکه در خانواده های به اصطلاح غلط ژن معیوب زاده شده اند ولی در کمال و حیطه انسانیت هستند

بزبانی ساده تر انسان در حیطه ذات در کمال است ودر حیطه عرض مختار است که می‌تونه به کمال و بالعکس برسد

دقیقا در حیطه عرض همه چی نسبی است ولی در ذات قطعی است
          آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2022/10/03, 12:11.

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1626

با پوزش مجدد

آتش آتش است و آب آب است سنگ سنگ است یعنی ذات نسبی نیست ولی عرض کاملا نسبی است ودر نتیجه حیطه ها باید تفکیک شوند

مثال نتیجه محاسبات اعدادی قطعی است و بهیچوجهی نسبی نیست یعنی در همه جای دنیا دو دوتا میشه چهارتا پس در ذات قطعی است ولی در عرض می‌تونه محاسبات تحت تاثیر عددسازها قراربگیره

واما در علم ژنتیک و نظرات اسلامی و فلسفی تناقضی وجود نداره و بازهم حیطه تفکیک ها را باید دریابیم

یعنی به اصطلاح غلط ژن خوب وبد در دو حیطه باید بررسی شود در ذات وعرض

مثالی میزنم وبا پوزش

زنازاده در ذات خلقتش هیچگونه نکته منفی وجود ندارد یعنی مثل سایر انسان ها دوران خلقتش را طی میکند یعنی در ذات مثل سایر انسان ها یکسان است و در عرض کاملا در حیطه اختیار

در جوامع بشری هم این مهم به اثبات و نمایش گذاشته شده است که همه شاهد آن هستیم یعنی بودند و هستند انسان های که از یک خانواده خوب به اصطلاح غلط ژن خوب بدنیا آمده اند ولی در عرض به کمال نرفته اند و حتی به حیطه های ضد بشری وارد شده اند و داشتیم و داریم افرادیکه در خانواده های به اصطلاح غلط ژن معیوب زاده شده اند ولی در کمال و حیطه انسانیت هستند

بزبانی ساده تر انسان در حیطه ذات در کمال است ودر حیطه عرض مختار است که می‌تونه به کمال و بالعکس برسد

دقیقا در حیطه عرض همه چی نسبی است ولی در ذات قطعی است
            باور کنید علاقه ای به ادامه این مبحث ندارم...بعضی مسائل دلیست...باقلب کار داره...قلب انسان راه درست رو به خود شخص الهام میکنه...این ازون مباحثیست که درقلب من نشسته وتبدیل به تعصب شده....احتمالا برای شما هم برخلاف جهت من نشسته وتنها قصد توجیه خودتون رو دارین...(همانجور که من..والبته هرفلسفه ای برای خودش داره...)...
            اما به احترامتون چندتا نکته عرض میکنم....
            نه...آتش آتش نیست...سنگ...سنگ نیست...اینها تعریفی از چیزیست که بشر برای نیازش از آن استفاده میکند...البته تعریف کلی است...اما آتش با دمای 30درجه با آتش با دما ی700درجه قطعا متفاوتند...اما بشر به هر دو اتش میگوید....یک مفهوم کاملا نسبی...واقعا اتش کوره منظور است یا اتش کبریت...انسان به هردو اتش میگوید....اما از هردو برای یک منظور استفاده نمیکند...یا آب ...چند درجه مورد نظر است...سایز وحجم ودرجه خلوص..چه دمایی دمای مورد نظر شماست...همون عرض و طول که فرمودین...معیار انتخاب عرض وذات چیست....مرز راچگونه مشخص میکنید....معیار را کی تعیین میکند...اون "کی" را دوباره کی تعیین میکند...همه چیز نسبیست....همین نسبی بودن هم باز نسبیست....وبینهایت تکرار دارد....اصلا قطعیت نداریم....معادله ریاضی داریم بر اثبات عدم قطعیت....
            حالا از نظر شما خدا میتواند دو دوتا را 5 تا بکند....اگر بتواند ...انگاه یک مطلق داریم وبقیه نسبت....اگر نتواند...پس دیگر ذات مطلقی نداریم وهمه چیز نسبی است...جالب است که فلاسفه اسلامی میگویند خدا نمیتواند دو دوتا را 5تا بکند....این همه تناقض را چگونه توضیح میدهند....معمولا توجیه در قالب توضیح

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3024

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بعضی موارد مطروحه ملزم می‌کنه به جواب

این سوال که در گذشته هم مطرح شده است از جانب متفکران جواب داده شده

واما سوال آیا خدا می‌تونه دو دوتا را پنج تا و یا سه تا کنه ؟!

جواب خداوند نظم را آفریده است وبتبع این مهم سوال ریشه غلطی دارد یعنی آفریننده نظم بهیچوجهی در حیطه غیر نظمی قرار نمیگیرد

واما مغالطه در حیطه ناآگاهی وجهل

بعضی از افراد اینگونه مطرح میکنند

چون ذی حیاتی در سایر کرات مشاهده نشده در نتیجه وجود ندارد

چون نیروهای غیر از قابل مشاهده فعلی شناسایی نشده وجود ندارند (حالات ایستایی در تفکر)

واما آتش آتش است ویا آب آب است وقطعییت داره مفهوم ذاتی آن مد نظر است که در عرض آن نسبی است همانطور که انسان انسان است ولی در عرض نسبی است

دقت زیادی در حیطه ممیزی باید داشته باشیم

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1626

بعضی موارد مطروحه ملزم می‌کنه به جواب

این سوال که در گذشته هم مطرح شده است از جانب متفکران جواب داده شده

واما سوال آیا خدا می‌تونه دو دوتا را پنج تا و یا سه تا کنه ؟!

جواب خداوند نظم را آفریده است وبتبع این مهم سوال ریشه غلطی دارد یعنی آفریننده نظم بهیچوجهی در حیطه غیر نظمی قرار نمیگیرد

واما مغالطه در حیطه ناآگاهی وجهل

بعضی از افراد اینگونه مطرح میکنند

چون ذی حیاتی در سایر کرات مشاهده نشده در نتیجه وجود ندارد

چون نیروهای غیر از قابل مشاهده فعلی شناسایی نشده وجود ندارند (حالات ایستایی در تفکر)

واما آتش آتش است ویا آب آب است وقطعییت داره مفهوم ذاتی آن مد نظر است که در عرض آن نسبی است همانطور که انسان انسان است ولی در عرض نسبی است

دقت زیادی در حیطه ممیزی باید داشته باشیم
                بله دوست عزیز...منم یه چندتا کتاب خوندم...میدونم مثلا ملاصدرا یا دکارت یا کانت چی می گن....داریم یه بحث خودمانی با توجه به معلومات از نظر خودم نسبی میکنیم...به هیچ وجه قصد ارائه نظر فلاسفه را ندارم....
                این نکات که چون چیزی را نمیبینیم پس حتما نیست یاحتما هست...دیگه این دوره و زمونه قدیمی شده....اصلا نیاز به بحث نداره....
                اما آفریننده نظم در چارچوب نظم خودش قرارمیگیرد یانه؟....خدا اگر خالق مطلق است...پس نباید درتغییر نظم خویش مشکلی داشته باشد....خیلی ساده است...
                اگر خدا اراده و توان تغییر نظم خودش را ندارد...پس چه
                چگونه میشود..مطلق را در حیطه ذات خودش گرفتار کرد....ریشه پرسش غلط نیست....پاسخ بی ربط است.
                میگویند اتش در ذات اتش است....ذات اتش چیست؟...همان مفهومی که در ذهن بشر است....ایا همان مفهوم که قابل مشاهده است ؟
                بر باور من ذهن انسان توانایی تشخیص ذات از عرض را ندارد...پس مطلق گرفتن چیزی که توانایی ممیزی انرا نداریم...سخنی به دروغ است...مگر آنکه از اصل به ما بقبولانند که مثلا ذات آتش همان است که ما میپنداریم...
                نه برادر...ذهن من نمیتواند به من به دروغ بقبولاند که آتش همان است که من میپندارم...ذهن من کاملا ناتوان از درک ذات آتش است...اگر ذهن شما توان تشخیص مرز ذات و عرض اجسام را داشته باشد...خود بدل به مطلق میشود...هر سخن بشری در این شناخت کذب است....مگر اینکه از پیش خود مطلقی بسازد وبه ان اعتماد کند وانرا ممیز عرض و ذات چیزی کند.......

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8529

از تهران ساعت 17:30 راه افتادیم برویم پردیس. ساعت 20:30 رسیدیم پردیس
                  3 ساعت تو راه بودیم !!!!!!!!

همه جا نظم و ترتیب و مرتب مثل دانه تسبیح
                  نیروی انتظامی و پلیس راهور هم قدم به قدم در حال راهنمایی و خدمتگذاری .

باورتون نمیشه
                  ته بابایی را یک دم موش گذاشتند این همه ماشین بپیچه.
                  یک پلیس راهور نبود.

جاده دماوند تا جاجرود یک پلیس راهور نبود.

خود جاجرود یک پلیس راهور نبود حتی جلوی خود ساختمانشان.
                  دو تا کامیون و تریلی ایستاده بودند کنار ورودی جاجرود سمت چپ پارک کرذه بودندکه اصلاً اونجا باید خالی باشد و نه این لهندهورها توی این ترافیک انجا را اشغال کرده باشند و منجر به بند آمدن در گلوگاه جاجرود باشند!!

میشه مدیریت کرد. پر واضحه نمیخواهند!!

نزدیک 8 الی 10 کیلومتر ترافیک ایجاد کرده بود بدون رسیدگی حتی یک پلیس راهور چه رسد انتظامی که فقط اسمشه.

این چه ظلمیه

هوا هم بشدت آلوده .
                  آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/10/04, 22:24.

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8529

من که تو کل مسیر تهران پردیس با این ترافیک فوق سنگین یک پلیس ندیدم.
                    اگر در بقیه جاها ادارات و بورس هم اینگونه رسیدگی باشد که احتمالاً هست.

همه چی به امان خدا واگذار شده.

بورس خودمون هم رو هواست !!!

هر چند حضور پلیس راهور به خاطر ناکارآمدی و عدم توانایی اجرایی صرفاً در حد جریمه است و نه بیشتر و اغلب دیده میشود حضورش خود باعث ترافیک می شود و نه برعکس !!

داغانیم.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8529

پلیس راهور همانند بازارگردانها و صندوقهای خودمان هستند.

یعنی رسالت خود را نه تنها اجرا نمیتوانند بکنند بلکه دقیقاً مخالف رسالت و وظیفه خود عمل میکنند.

باید قبول کنیم در عمل هیچیم.
                      همش کف و پروفیل پفکیه مثل صدا و سیما.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8529

در تعجبم ساعت 14 تا 14:30 از هر کوچه پس کوچه یک دانش آموز درمیاد. همه کوچه ها یک مدرسه زدند.
                        این همه دانش آموز نیاز به کار و درآمد دارند در آینده.

اقتصادی که ما الان میبینیم آیا کشش چنین مهمی را دارد!!؟؟

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8529

مگه میشه این همه روز تعطیل.

جالبه این روزهای تعطیل تورمزا نیستند ولی بورس تورمزاست !!!!!

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4922

«خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران» روز یکشنبه دهم مهر ماه با حضور نزدیک ۹۰ نفر از اساتید دانشگاه تهران از رشته‌ها، تخصص‌ها و گرایش‌های فکری مختلف رسماً تشکیل شد. حدادعادل در این جلسه گفت: جامعه ما به سرعت به سمت دوقطبی شدن پیش می رود. یک عده حزب اللهی محض، یک عده هم ۱۰۰ درصد مخالف آنها.

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              توسلی، نماینده مخالف زاهدی وفا: برآورد من از ارزش دارایی وزیر پیشنهادی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وزیری که می‌خواهد وزیر کارگران، بازنشستگان و معلولین بهزیستی باشد، نمی‌تواند سرمایه دار باشد.

به گزارش انتخاب، لطف الله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی در جلسه صحن علنی امروز مجلس و در مخالفت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وقایه اخیر در ابتدا خواستار موضع‌گیری همه مسئولان و همه کسانی که در کشور تریبون دارند، شد و گفت: البته منکر این نمی‌شویم که تورم، گرانی و مشکلات اقتصادی بر زندگی مردم تاثیر گذاشته است اما به مردم عزیز اطمینان می‌دهیم که نمایندگان و مسئولان در دولت بدون شک از هیچ کوششی برای حل مشکلات و معضلات اقتصادی فروگذار نکرده و نخواهند کرد، انشاالله.
                              توسلی در ادامه با اشاره به مخالفت خود با زاهدی وفا، اظهار داشت: در خصوص مخالفت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بنده هم برنامه‌های ایشان را مطالعه کردم، هم با ایشان نشست و جلسه داشتم، هم تمامی مباحث پیرامون اموال و دارایی ایشان را به دقت بررسی کردم و بر همین اساس مخالفت خود را با تصدی وزارت کار توسط ایشان اعلام می‌کنم.
                              وی خطاب به نمایندگان مجلس ابراز داشت: همکاران عزیز این مخالفت من براساس آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) است، امام ما امام مستضعفان و محرومان بود ایشان بارها صراحتاً را فرمودند یکی از موضوعات اساسی که خداوند متعال در قرآن کریم وعده کرده، حکومت مستضعفین و محرومین است. یکی از شاخصه‌های مهم و بارز حکومت مستضعفین این است که رئیس‌جمهور، رئیس مجلس، وزرا و نمایندگان آن به این دلیل محرومیت را درک کردند و می‌فهمند محرومیت یعنی چه.
                              عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: از همینجا عرض می‌کنم که من از آقای وزیر سوال کردم آیا اموالی که به نام حضرت عالی است و بنده در اینجا فقط بخشی از آن را قرائت می‌کنم متعلق به شما است یا خیر؟ منزل ویلایی دهکده ۱۸۰۰ متر، آپارتمان ۱۸۰ متری نیاوران، خانه ویلایی ۴۰۰ متری نیروی هوایی، زمین کرج، زمین دزاشیب و... . سوال من این بود که آیا این اموال متعلق به شما است یا خیر؟ من این اموال را بررسی کردم و دیدم که ۱۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش آن‌ها است اما ایشان به من گفت که این رقم را بالا گرفته‌ای هزار میلیارد تومان است.
                              وی افزود: عبارت ایشان در پاسخ به من این بود که «من سرایدارم». سوال من این است که این سرایداری به چه شکل به دست آمده است. البته بخشی از این اموال متعلق به برادر ایشان بوده و برادرشان مشکل داشته و اسناد پزشکی هم موجود است که به صورت قانونی به ایشان منتقل شده است و بعد هم ورثه ایشان مدعی هستند و ۱۱ سال است که پرونده در دادگاه در جریان است.
                              تولی ادامه داد: عرض من این است که وزیری که می‌خواهد وزیر کارگران، بازنشستگان و معلولین بهزیستی باشد نمی‌تواند سرمایه دار باشد.
                              هر روز مافیا وقیح تر و پر انرژی تر و خودحق پندارتر از دیروز

خدا لعنت کند عرزشی های خوارجی و مزدور رو که به این سران فاسد خدمت میکنند.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8529

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                رئیس جمهور: بنده سر بر آستان ربوبی می‌ساییم که رهبری حکیمی در رأس نظام است که بیانات ایشان فصل الخطاب است / سخنان ایشان در روز گذشته به ناآرامی خاتمه داد

رئیسی خاطر نشان کرد: بنده سر بر آستان ربوبی می‌ساییم که رهبری حکیمی در رأس نظام است که بیانات ایشان فصل الخطاب است. سخنان ایشان در روز گذشته به ناآرامی خاتمه داد. این وضعیت برای دولت مسئولیت‌آور است تا به افزایش امید مردم بیانجامد و این در گرو کار و تلاش مداوم است. مردم سرمایه نظام و انقلاب هستند که باید آن‌ها را امیدوار و دشمنان را ناامید کرد.

رئیس‌جمهور نظارت بر اجرای سیاست‌ها را امری بسیار مهم عنوان کرد و گفت: رهبری انقلاب تاکید دارند که نظارت‌ها انجام بگیرد و اگر لازم است در سیاست‌ها تجدید نظر شود.
                                ==============

قالیباف: انقلاب اسلامی ایران بیش از هر زمانی می‌درخشد / اکنون بستری فراهم است که تحولی در حکمرانی خود برای اداره بهتر ایجاد کنیم

محمدباقر قالیباف در مراسم افتتاحیه نهمین دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشکر از رهبری برای اعتماد به اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار کرد: آنچه امروز مشخص است این است که انقلاب اسلامی و ایران عزیز بیش از هر زمانی با قدرت و قوت می درخشد. باور دارم این قدرت را دشمنان ما بهتر از خود ما درک کرده اند.

ایسنا: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب اسلامی و ایران عزیز بیش از هر زمانی با قدرت و قوت می درخشد.

چه خبر از لوکوموتیر
                                پس کی میخواهید در این بورس را وای کنید !!؟؟

نظر

در حال کار...
                                X