اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
    اون مال وقتیه که مزاحم ناموس مردم میشن نه وقتی که خود دختر قرارمیزاره. تازه طبق شعار آزادی زن زن شوهردار هم آزاده قرار بزاره
    ظاهرا این موضوعات برای افراد متجدد حل شدست. ما عقب افتاده ها که هنوز تو جهلمون موندیم و گیر حلال و حرام خدا هستیم.
    شماها فعلا گند سعید طوسی رو که به نوجوانان !!! پسر (مذکر و قوم لوط و سدوم و اینا ) !! قاری قران !!!(پس شد 3 تا زیر سن قانونی - پسر- قاری قران) تعرض کرد قرار مجرمیت ش رو هم بازپرس صادر کرد !! ( هیچ بازپرسی نمیتونه و اصلا جرات نمیکنه الکی بدون ادله معتبر قرار مجرمیت صادر کنه حتی برای یه تبعه مجرم افغانستانی ، طوسی با اون پارتی کلفت که جای خود داشت !! ) ولی گفت من 100 نفرو با خودم میکشم پایین یهویی بعد 6 سال تبرئه شد !!! رو یه جوری جمع و جور کنید بعد لطف کنید فکر حلال حروم خدا و چهار تا تار موی دختران و افترا زدن به زن شوهر دار و غیر شوهردار دیگران باشید /:.winksmiley02.:/
    بفرمایید هر کی تبرئه ش کرد ، نهی از منکرش کنید !!همه امکانات هم که دست شماهاست !اگه اینکار و کردین اصلا من تمام اطرافیانم رو دعوت به چادر میکنم با حداکثر توان م. ضمنا خودمم اصلا روسری سر میکنم /:.smilingsmiley.:/چطوره ؟!!اگر هم اسلام و دین و پیامبر فقط لقلقه زبان و تعارف شابدوالعظیمی هست که فبها !
    قطعا گزینه دومه چون سالها از تبرئه میگذره !!
    پ.ن: بیش از 3 میلیارد زن در جهان (تقریبا همه زنان جهان) خراب هستند ، فقط همپالکی های امثال سعید طوسی سالم ند /:.yead.:/
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/24, 16:20.

نظر

• مرغ سحر
      عضو عادی
      • May 2022
      • 62

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      شماها فعلا گند سعید طوسی رو که به نوجوانان !!! پسر (مذکر و قوم لوط و سدوم و اینا ) !! قاری قران !!!(پس شد 3 تا زیر سن قانونی - پسر- قاری قران) تعرض کرد قرار مجرمیت ش رو هم بازپرس صادر کرد !! ( هیچ بازپرسی نمیتونه و اصلا جرات نمیکنه الکی بدون ادله معتبر قرار مجرمیت صادر کنه حتی برای یه تبعه مجرم افغانستانی ، طوسی با اون پارتی کلفت که جای خود داشت !! ) ولی گفت من 100 نفرو با خودم میکشم پایین یهویی بعد 6 سال تبرئه شد !!! رو یه جوری جمع و جور کنید بعد لطف کنید فکر حلال حروم خدا و چهار تا تار موی دختران و افترا زدن به زن شوهر دار و غیر شوهردار دیگران باشید /:.winksmiley02.:/پ
      بفرمایید هر کی تبرئه ش کرد ، نهی از منکرش کنید !!همه امکانات هم که دست شماهاست !

پ.ن: بیش از 3 میلیارد زن در جهان (تقریبا همه زنان جهان) خراب هستند ، فقط همپالکی های امثال سعید طوسی سالم ند /:.yead.:/
      کجای نوشته های من سه میلیارد زن رو فاسد دونسته. جایی نوشتم که زن مثلا بدون روسری فاسده؟ شما زنان مشخصی که با ظاهر ناجور و رفتارهای خاصی که حتی زنهای دیگه هم متوجه مقصودشون میشن رو نمیبینید؟
      این همه زن پژوهشگر و دانشمند و هزار نوع فعال علمی و اجتماعی و غیره کسی انگ بدنامی بهشون زده؟
      بحث رو شلوغش میکنی که نتیجه خودت رو بگیری؟

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

کجای نوشته های من سه میلیارد زن رو فاسد دونسته. جایی نوشتم که زن مثلا بدون روسری فاسده؟ شما زنان مشخصی که با ظاهر ناجور و رفتارهای خاصی که حتی زنهای دیگه هم متوجه مقصودشون میشن رو نمیبینید؟
        این همه زن پژوهشگر و دانشمند و هزار نوع فعال علمی و اجتماعی و غیره کسی انگ بدنامی بهشون زده؟
        بحث رو شلوغش میکنی که نتیجه خودت رو بگیری؟
        البته قانع نشدم
        ولی شما موضوع سعید طوسی رو بگو
        یه مساله خیلی خیلی ساده
        افسد مهمتره یا فاسد ؟!
        اینو جواب بده هر نتیجه ای که شما دوست داری من خواهم گرفت!خوبه؟!
        ( شک ندارم کسی پخمه تر
        /.:biggrinsmiley.:/از من در بحث طی عمرت ندیدی !!فقط موضوع بحثه که کاملا به ضرر شماست )

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/24, 16:33.

نظر

• Auschwitz
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 444

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          شما خودتان بهتر از من میدونید که قدرت ارتباط تنگاتنگی با سیاست و علوم انسانی داره

آسیدروح اله بزرگی حوزه مال دهه 40 بود ، بزرگی که من گفتم ، در حوزه ی ، حوزه نبود ! در حوزه قدرت بود

آسید روح الله از بزرگترین سیاستمداران جهان نامش ثبت شده

اسب قدرت جلوش زانو زد

بنظر شما چرا جلو علی پروین و داریویش و گوگوش زانو نزد ؟

بقول خودتون نمیشه که نخود و لوبیا و اب و رشته سبزی بریزیم تو قابلمه بعد بگیم چرا کباب بناب در نیومد ، متریال ها متفاوت دارایی ها متفاوته

به قول نیک آهنگ آدم هر چقدر میخاد جوری حرف بزنه که به استر و "چستر" توهین نشه نمیشه.
          اونی که جلوش زانو زد اسب با نجابت نبود
          بلکه یابو بود

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
            به قول نیک آهنگ آدم هر چقدر میخاد جوری حرف بزنه که به استر و "چستر" توهین نشه نمیشه.
            اونی که جلوش زانو زد اسب با نجابت نبود
            بلکه یابو بود
            جواب سوال گنجشک اینه که کسی از مردم جاهل !!! عکس علی پروین و حسن روشن و داریوش و ابی و گوگوش رو تو ماه نمی دید /:.yead.:/اگه میدید اسب قدرت جلوی اونا زانو میزد

نظر

• مرغ سحر
              عضو عادی
              • May 2022
              • 62

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              حالا این نظر شماست
              من میگم کسی که لقمه حلال خورده باشه نمیتونه از حکومت ظلم و فساد دفاع کنه ... پس اگر هرزگی‌ای هم باشه، بیشتر برمیگرده به خانواده طرفدارهای حکومت که با حرام مأنوسند ... ولی باز هم میگم شما سعی داری با مطرح کردن این حرف‌ها از سوال اصلی طفره بری

خب باشه هرجور راحتی ... ولی سوال اصلی به قوت خودش باقیه
              "حکومتی که انقدر فدایی و پشتوانه مردمی داره ... چطور تو میدون عمل، اینطور بدخت و عاجزه؟ و مجبور شده که وا بده؟"
              درموردخودم بگم فارغ التحصیل دانشگاه تهرانم ولی به شغل آزاد اشتغال دارم. نه پارتی داشتم و نه وابسته به جایی هستم. حتی یک روز هم عضو بسیج یا جایی نبودم. تنها پول یا تسهیلاتی که از این نظام گرفتم یارانه بوده. سود بانکی رو حرام میدونم و سهام بانکی
              معامله نمیکنم. بنابراین این مطلب شما که هر کس از حکومت دفاع کرد لقمه حرام خورده رو درک نمیکنم.
              از خیلی از اعمال حکومت انتقاد جدی دارم و شاید از خیلیهای دیگه
              رنج بیشتری میکشم. ولی در مورد دفاع از حکومت دلایل خودم رو دارم.
              درمورد سوال شما حکومت دقیقا چی رو وا داده؟

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

وقتی عکس امام در ماه دیده شد

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۶ کد خبر: 920974
                خاطره آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی از ماجرایی تاریخی که ۲۴ دی ۵۷ و دو روز قبل از خروج همیشگی شاه از کشور رخ داد

پایگاه خبری فردا: خاطره آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی از ماجرایی تاریخی که ۲۴ دی ۵۷ و دو روز قبل از خروج همیشگی شاه از کشور رخ داد

آنچه دیگران می خوانند:

آقای اخوان مرعشی می‌گفت: در مشهد من، آقای خامنه‌ای، آقای [واعظ]طبسی تولیت، آقای میرزا جواد آقا تهرانی، آقای آشیخ علی فلسفی و آشیخ مهدی نوقانی در اتاقی بودیم. گفتند: الان عکس آقای خمینی در ماه ظاهر شده است. ما انکار کردیم و گفتیم این‌چنین نیست. آقای طبسی گفت: آقا بیایید ببینید! الآن پیداست و به زور ما را بیرون کشانید. آمیرزا جواد آقای تهرانی که می‌دانست این حرف اصلی ندارد، از اتاق بیرون نیامد. من به ماه نگاه کردم و گفتم: من که چیزی نمی‌بینم. آقای طبسی با تندی گفت: تو همیشه مناقشه می‌کنی، نباید همه چیز را انکار کنی! آقای فلسفی گفت: من چیزی حس نمی‌کنم. آقای خامنه‌ای گفت: چشم‌های من ضعیف است لذا نمی‌توانم شهادت بدهم، ولی مثل اینکه کَلَف‌های ماه [لکه‌های روی ماه]قدری بیشتر شده است، یعنی مثل اینکه تفاوتی حس می‌کنم. آشیخ مهدی نوقانی گفت: من عبا و عمامه‌ای می‌بینم، ولی خویی است یا خمینی تشخیص نمی‌دهم. غرض اینکه علاقه افراد در ادراک آن‌ها اثر می‌گذارد.

منبع: جرعه‌ای از دریا، ج. ۳: ص۶۶۹

نظر

• مرغ سحر
                  عضو عادی
                  • May 2022
                  • 62

البته قانع نشدم
                  ولی شما موضوع سعید طوسی رو بگو
                  یه مساله خیلی خیلی ساده
                  افسد مهمتره یا فاسد ؟!
                  اینو جواب بده هر نتیجه ای که شما دوست داری من خواهم گرفت!خوبه؟!
                  ( شک ندارم کسی پخمه تر
                  /.:biggrinsmiley.:/از من در بحث طی عمرت ندیدی !!فقط موضوع بحثه که کاملا به ضرر شماست )

درمورد سعید طوسی درصورت اثبات جرم حکمش اعدامه چه قاری
                  قرآن باشه چه نباشه.
                  کما اینکه حضرت علی در جنگ باخوارج ۴۰۰۰ نفر رو نابود کرد که اکثرا قاری و حافظ قرآن بودند.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

صفحه نخست » سیاست

۲۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۲:۵۳
                    ۲۶
                    کد خبر: ۵۱۸۴

جریان افتادن عکس امام خمینی در ماه

در روزهای پرشوری که امام خمینی برای مردم احترام عجیبی داشت، گاهی مسائلی طرح می‌شد که با احساسات مذهبی مردم شدیداً بازی می‌کرد.

یکی از آنها، دیده شدن عکس امام خمینی در ماه بود. جمعه 24 دی ماه، یکی از شب‌های زمستانی بود که دم مسجد دیدم همه نگاه‌های‌شان رو به آسمان است و هر کس سعی می‌کند به زور چیزی را به دیگری نشان دهد. جلوتر که رفتم و پی گیر ماجرا شدم، بچه‌ها با دست ماه را که قرص کامل بود، نشان دادند و گفتند که عکس امام خمینی در ماه افتاده است.

پیرمردها که سوی چشم‌شان تا چند متر جلوی پای‌شان را نمی‌دید، فقط با شنیدن این حرف مدام صلوات می‌فرستادند و به دیگران نشان می‌دادند که عکس امام چگونه در ماه دیده می‌شود. من هم سعی کردم هر طوری هست آن عکس را که هر کس به سلیقه‌ی خودش به تصویری مجزا از امام تفسیر می‌کرد، ببینم. سرم را این ور و آن ور کج کردم، نتوانستم ببینم. آن‌که سعی می‌کرد امام را به من نشان بدهد، مدام می‌پرسید:
                    - نتونستی امام رو ببینی؟

تبلیغ

دفعه‌ی آخر طوری ‌این حرف را زد که احساس کردم گناه نابخشودنی‌ای مرتکب شده‌ام، برای همین کمی چشمانم را ریز کردم و با ذوق گفتم:
                    - آره دیدمش ... الله اکبر خمینی رهبر ... چقدر قشنگ پیداس ...

این حرف‌ها که از دهانم درآمد، جوان که به هدفش رسیده بود کلی ذوق کرد و رفت تا برای دیگری امام را در ماه نشان بدهد. یکی از بچه‌های مسجد به من نزدیک شد و خواست که امام را به او هم نشان بدهم. من هم مثل همان جوان، کمی‌ کله‌اش را این ور و آن ور کردم و او هم شاید مثل خود من، با بَه بَه و چَه چَه اظهار کرد که عکس امام را در ماه به خوبی می‌بیند. این دور همچنان ادامه داشت و هر کس برای دیگری ‌این منبر را می‌رفت.

نماز که تمام شد، سریع دویدم طرف خانه. اتفاقاً امیر آقا و خانواده‌اش هم در خانه‌ی ما بودند. تا قضیه را برای پدرم گفتم، همان‌طور که داشت به سیگارش پک محکمی می‌زد، لبانش را کج کرد تا دود سیگار در صورت من رها نشود، گفت:

- آخه بچه جون این چه حرفیه؟ دو سه شبه یه عده این بساط رو راه انداختن ... امام کجا؟ ماه کجا؟
                    از این حرف پدرم خیلی جا خوردم. اصلاً توقع نداشتم پدرم به امام اهانت کند. با ناراحتی گفتم:
                    - یعنی شما می‌گین امام دروغه؟
                    بابام گفت:
                    - نخیر من نمی‌گم امام دروغه ... من می‌گم این بازی‌ها دروغه. عکس امام چه جوری می‌ره توی ماه؟ من از بچگیم که به ماه نگاه می‌کردم، همین شکلی بوده ...

به مادرم هم که گفتم او هم معتقد بود که اینها همه بازی‌ای است تا مردم را مسخره کنند.
                    اتفاقاً چند روز بعد، همراه حمید و سعید امیر آقا سر سی‌متری ایستاده بودیم که زنی سن و سال دار، با چادری گل منگلی آمد کنار ما و به حالت خاصی گفت:
                    - آقا پسرا ... شنیدین امام خمینی برای ‌این‌که ثابت کنه نایب امام زمانه، گفته همه تون قرآن رو باز کنین، یک تار موی امام زمان اون جاست ...
                    خیلی جا خوردم. هم از حالت زن، هم از حرف عجیب او. سریع رفتیم به مسجد لیلةالقدر. دویدیم دم محراب و از کتابخانه کنار محراب، هر کدام یک قرآن برداشتیم. خادم مسجد که شور و هیجان ما را دید، خندید و گفت:
                    - چیه نکنه شما هم اومدین دنبال موی امام زمان؟

خیلی تعجب کردم. اتفاقاً تا باز کردم لای قرآن من یک تار موی کوچک بود. سعید و حمید هم چند صفحه‌ای گشتند که تار مو را پیدا کردند. خادم مسجد با همان خنده و حالت تمسخر گفت:
                    - اگه قرار بود لای هر صفحه‌ی قرآن یه تار موی امام زمان باشه که دیگه مویی برای‌ ایشون نمی‌موند ...
                    و پس از این‌که قهقهه زد، گفت:
                    - مسخره‌تون کردن بچه‌ها ... قرآنای خونه‌ی خودتونم ببینین، همین موها هست.
                    من پرسیدم:
                    - پس اینا چیه؟
                    گفت:
                    - چیه؟ خُب معلومه ... هرکی قرآن می‌خونه، خواه ناخواه یه تار موهاش می‌ریزه توی قرآن. اونا هم فهمیدن و این جوری همه رو دست انداختن.
                    فکر کردیم دیدیم راست می‌گوید. سرمان را که بالای قرآن تکان دادیم، به سادگی چند تار مو از سرمان افتاد لای قرآن

منبع: وبلاگ حمید داوود آیادی
                    ------
                    در روزهای پرشوری که امام خمینی برای مردم احترام عجیبی داشت، گاهی مسائلی طرح می‌شد که با احساسات مذهبی مردم شدیداً بازی می‌کرد. یکی از آنها، دیده شدن

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

درمورد سعید طوسی درصورت اثبات جرم حکمش اعدامه چه قاری
                      قرآن باشه چه نباشه.
                      کما اینکه حضرت علی در جنگ باخوارج ۴۰۰۰ نفر رو نابود کرد که اکثرا قاری و حافظ قرآن بودند.
                      احسنت .یعنی بی حجاب حداکثر مجازاتش خیلی کمتر ازین هست
                      پس چرا این طوری شد؟!
                      البته این ش باز خیلی فاجعه نیست
                      مهم و فاجعه اینه که هیچ کسی در این مورد نهی از منکر نمیکنه
                      ولی در مورد حجاب الی ما شاالله
                      یعنی دین جنبه اقناعی ش حذف شده و اتفاقا برعکس شنونده رو به مقابله و لج بازی وادار میکنه نه به مطاوعه و اثر پذیری و اطاعت از دستورات دینی
                      یعنی دقیقا خلاف آنچه که نه فقط پیامبر اسلام بلکه همه انبیا نظرشون بوده

دیالوگ معروف فیلم محمد رسوال الله اثر جاودانه اجازه دهید بگویم شهید مصطفی عفقاد (که توسط تفیری ها در بمب گذاری هتلش به همراه دخترش شهید شد )

در ماجرای فتح مکه
                      هند: چرا آنها( سپاهیان پیامبر) درها را نمیشکنند ؟
                      ابوسفیان : از قلبها وارد می شود نه از درها (منظورش پیامبر است ولی تو دیالوگ مستقیم نبود)
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/24, 17:00.

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2156

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post

قطعا فرد بزرگی بود

تمام افراد صاحب قدرت بزرگ هستند ( چه کریم خان زند عادل ، چه آقا محمد خان ظالم )

آسید روح الله بزرگتر از سایر بزرگان ، بدون اسلحه ، قدرت جلوش زانو زد تا سوار بشه ( غیر از اینه ؟ و این اگر بزرگی نیست پس چیه )

کلامش
                        اثر گذاریش بر توده ها و حتی نخبگان

بنظرم همافران عاقل و متفکر بودن ، کار تموم بوده ، جمعیت عظیم بوده ، همافران اگر قبول نمی کردن و عقل اشان زیر سوال می رفت ،

همون موقع هم مردم آگاه بودن ! یک چیزایی اذیتشان می کرد
                        الان هم یک چیزایی اذیتشون می کنه
                        آگاهی در همین سطح هست
                        شاید ژیان آگاهی مردم پراید شده باشه
                        اما بنز 1970 زبل خان ها هم مازراتی 2023 شده

نادون نبودن ، ما هم عاقل نیستیم
                        همه توده ایم
                        دلال های زمین همان موقع هم زمین را می انداختن به خلق الله الان هم میندازن ! سودشان هم کمتر که نشده هیچ بیشتر هم شده ( مردم ، مردمه )

7 تا گناه کبیره چی بود ، حسادت و شهوت و... ! اون موقع داشتن الانم دارن ، از همین 7 راه سوار میشن.
                        درود گنجشک جان
                        اولاً چرا پستها رو جابجا کردی ؟! :.thumbsupsmileyanim

شما مطمئنی " قطعیت " هم داره ؟
                        اگه شخصی تو بحث بخواد آخوندبازی در بیاری ، بحث پیش نمیره ، جواب فقط یک جمله
                        شاهی به قدرت رسید و ندیمان از فضائلش قصه ها ساختند !!!
                        همین چیزها که شما برا خمینی گفتی
                        بلااستثناء ندیمان برای همه پادشاهان زمان خودشون ساختند

--------------------------------

اسبِ قدرت جلوش زانو زد تا سوار بشه

همیشه قدرت پایینتر ، قدرتشو از منبع قدرت بالاتر میگیره
                        به قول شما ، بهش تنفیذ میشه . درسته ؟
                        من همیشه میگم اسید در بهمن 57 از سوی خدا به امامت رسید
                        یعنی قدرتشو از منبع قدرت خدا ، بهش تنفیذ شده
                        معمولاً مخاطبین هم میگن اوسکلی چیزی هستی ؟!
                        شما که عاقل هستید ، تعقل کنید ،
                        من گفتم خدا ، ولی نگفتم کدوم خدا
                        مگه فقط همین یک دونه خدا رو داریم ؟!
                        سرچ کنید تا کنون صدها خدا به ثبت رسیده !
                        همه شون یک کار میکنند ، تفویض قدرت به " مَن یَشاء "
                        اون خدایی که افسار اسب قدرت رو گرفته بود تا آسید سوارش بشه کی بوده ؟

همه دورینها روی چهره فرد زوم کرده بودند
                        در اثر ازدحام جمعیت ، یکی از عکاسها رو هل دادند
                        دستش لرزید و سوژه از کادر خارج شد
                        موقع ظهور عکس ، کاملاً اتفاقی مشخص شد
                        اونکه افسار اسب قدرت رو گرفته بود تا این سوار بشه
                        یکی از خدایان زمینی بود ،
                        دستهاش شبیه دستهای ملکه انگلیس بود...

.
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 1647

عشق من واگنر

نظر

• مرغ سحر
                            عضو عادی
                            • May 2022
                            • 62

احسنت .یعنی بی حجاب نهایت حکمش خیلی کمتر ازین
                            پس چرا این طوری شد؟!
                            البته این ش باز خیلی مهم نیست
                            مهم و فاجعه اینه که هیچ کسی در این مورد نهی از منکر نمیکنه
                            طبق فهم من از دین و دستور قرآن یک فرد مومن فقط وظیفه تذکر
                            زبانی به فرد هنجار شکن داره اونهم با احترام و نرمی.
                            درمورد وظیفه حکومت میتونه زنانی رو که دیگه خیلی وادادند
                            رو جلب کنه که تو کشورهای آزاد هم حد و حریمی هست.
                            درمورد پوشش زن به هرحال یک جایی باید حریم باشه و تو کشورهای اسلامی از غربیها به هرحال محدودتره.
                            ازنظر خودم و خیلی از مراجع و روحانیون که دیدم اولویت اول امر به معروف و نهی از منکر بازخواست از حاکمان و مسوولان هست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2776

طبق فهم من از دین و دستور قرآن یک فرد مومن فقط وظیفه تذکر
                              زبانی به فرد هنجار شکن داره اونهم با احترام و نرمی.
                              درمورد وظیفه حکومت میتونه زنانی رو که دیگه خیلی وادادند
                              رو جلب کنه که تو کشورهای آزاد هم حد و حریمی هست.
                              درمورد پوشش زن به هرحال یک جایی باید حریم باشه و تو کشورهای اسلامی از غربیها به هرحال محدودتره.
                              ازنظر خودم و خیلی از مراجع و روحانیون که دیدم اولویت اول امر به معروف و نهی از منکر بازخواست از حاکمان و مسوولان هست.
                              خوب طبق جمله آخر خودتون باید بازخواست از حکومت بکنید...وزارت ارشاد...سازمان تبلیغات اسلامی...بسیج خواهران...و دهها نهاد و سازمان دیگه....۴۰ سال هست دارند بودجه میگیرند برای ترویج حجاب
                              برو ازشون بازخواست کن بگو شما که این همه بودجه گرفتید چرا وضعیت حجاب این هست!!!!؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2776

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                عشق من واگنر
                                یاد تاریخ جنگ جهانی دوم افتادم...تحرکاتی که میشد در داخل خاک آلمان و ژنرال های آلمانی برای نابود هیتلر

نظر

در حال کار...
                                X