پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
شماها فعلا گند سعید طوسی رو که به نوجوانان !!! پسر (مذکر و قوم لوط و سدوم و اینا ) !! قاری قران !!!(پس شد 3 تا زیر سن قانونی - پسر- قاری قران) تعرض کرد قرار مجرمیت ش رو هم بازپرس صادر کرد !! ( هیچ بازپرسی نمیتونه و اصلا جرات نمیکنه الکی بدون ادله معتبر قرار مجرمیت صادر کنه حتی برای یه تبعه مجرم افغانستانی ، طوسی با اون پارتی کلفت که جای خود داشت !! ) ولی گفت من 100 نفرو با خودم میکشم پایین یهویی بعد 6 سال تبرئه شد !!! رو یه جوری جمع و جور کنید بعد لطف کنید فکر حلال حروم خدا و چهار تا تار موی دختران و افترا زدن به زن شوهر دار و غیر شوهردار دیگران باشید /:.winksmiley02.:/
بفرمایید هر کی تبرئه ش کرد ، نهی از منکرش کنید !!همه امکانات هم که دست شماهاست !اگه اینکار و کردین اصلا من تمام اطرافیانم رو دعوت به چادر میکنم با حداکثر توان م. ضمنا خودمم اصلا روسری سر میکنم /:.smilingsmiley.:/چطوره ؟!!اگر هم اسلام و دین و پیامبر فقط لقلقه زبان و تعارف شابدوالعظیمی هست که فبها !
قطعا گزینه دومه چون سالها از تبرئه میگذره !!
پ.ن: بیش از 3 میلیارد زن در جهان (تقریبا همه زنان جهان) خراب هستند ، فقط همپالکی های امثال سعید طوسی سالم ند /:.yead.:/
در اصل توسط مرغ سحر پست شده است
View Post
بفرمایید هر کی تبرئه ش کرد ، نهی از منکرش کنید !!همه امکانات هم که دست شماهاست !اگه اینکار و کردین اصلا من تمام اطرافیانم رو دعوت به چادر میکنم با حداکثر توان م. ضمنا خودمم اصلا روسری سر میکنم /:.smilingsmiley.:/چطوره ؟!!اگر هم اسلام و دین و پیامبر فقط لقلقه زبان و تعارف شابدوالعظیمی هست که فبها !
قطعا گزینه دومه چون سالها از تبرئه میگذره !!
پ.ن: بیش از 3 میلیارد زن در جهان (تقریبا همه زنان جهان) خراب هستند ، فقط همپالکی های امثال سعید طوسی سالم ند /:.yead.:/
نظر