اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

رویز ثابتی (زادهٔ ۶ فروردین ۱۳۱۵)[۱] مسئول ادارهٔ سوم (مهم‌ترین رکن) ساواک طی سال‌های ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۷ و رئیس ساواک تهران بود.
    وی دوران ابتدایی را از سال ۱۳۲۲ تا ۱۳۲۸ در سنگسر و دوران دبیرستان را از ۱۳۲۸ تا ۱۳۳۴ در تهران گذراند.[۲] او از ۱۳۳۴ تا ۱۳۳۷ در دانشکده حقوق دانشگاه تهران تحصیل نمود و کارشناسی قضایی را اخذ کرد. در بهمن ۱۳۳۷ با معرفی ضرابی (مدیر کل نهم ساواک) به عنوان تحلیلگر سیاسی به استخدام ساواک درآمد.
    مطابق با اسناد ساواک، وی در ۹ آبان ۱۳۵۷ با نام مستعار عالیخانی از طریق فرودگاه بین‌المللی مهرآباد، تهران را به مقصد لندن ترک کرد.[۳][۴]
    مقام امنیتی[ویرایش]

پرویز ثابتی با حضور در تلویزیون ملی ایران به عنوان «مقام امنیتی» معرفی شد تا ابهّت ساواک را به رُخ بکشد.
    او از مهره‌های اصلی سازمان اطلاعات و امنیت کشور بود و با نوشتن بولتن‌های محرمانه و فوق سری علاوه بر نخست‌وزیر و رئیس کل ساواک، برای دفتر مخصوص شاه از اوضاع داخلی کشور تحلیل سیاسی می‌نوشت.
    در سال ۱۹۶۲ وقتی جان اف. کندی مقامات ایرانی را به انتخابات آزاد سفارش کرد شاه از تیمسار حسن پاکروان خواست از اوضاع مملکت تحلیل جامعی ارائه دهد تا او به جمع‌بندی برسد. پاکروان، این وظیفه را به ثابتی سپرد.
    ثابتی در گزارشی که تهیه کرد اشاره نمود که مردم ایران برای دموکراسی آمادگی ندارند و اینکه شاه برایشان جذبه دارد و محبوب آنها است کافی است. دادن آزادی و درانداختن انتخابات آزاد، دست حکومت را می‌بندد و کار دست ما خواهد داد.
    گفته شده که شاه عصبانی شد[۵] و بعدها گفت کسی که این گزارش را تهیه کرده شایان محاکمه است و مغزش معیوب است.[۶]
    اداره کل سوم ساواک[ویرایش]

ساواک ۹ و به روایتی ۱۰ اداره کل داشت. پرویز ثابتی در سال ۱۳۴۵ به ریاست اداره یکم از اداره کل سوم رسید. در سال ۱۳۴۹ معاون دوم اداره کل سوم بود و سال ۱۳۵۲ مسئول اول اداره کل سوم ساواک موسوم به امنیت داخلی شد.
    اداره کل سوم، جدا از دفتر و بخش مستقل بازجویی، هفت اداره مجزای دیگر را نیز در برمی‌گرفت و هرکدام بخش‌های زیادی داشتند.
    زندان کمیته مشترک ضدخرابکاری در ردیف یکی از ادارات کل سوم بود و واحد اطلاعاتی، اجرایی و پشتیبانی آن هر کدام از دوایر گوناگون تشکیل می‌شدند و با یک اداره ساواک برابری می‌کرد. برای نمونه، اداره یکم از زیرمجموعه اداره کل سوم (عملیات و بررسی) که وظایف آن تجسس، مراقبت و تعقیب فعالیت‌های براندازی بود، خودش از شش بخش مستقل تشکیل می‌شد. اداره کل سوم اساسی‌ترین وظایف ساواک را انجام می‌داد.
    اتهام نقض حقوق بشر[ویرایش]

پرویز ثابتی مسئول نخست اداره کل سوم ساواک بود و زندان کمیته مشترک ضدخرابکاری هم از زیرمجموعه‌های آن بشمار می‌رفت. به همین دلیل در شکنجه یا مرگ بسیاری از فعالان سیاسی پیش از انقلاب نقش مهمی داشته‌است. اما در پاسخ می‌گوید که شکنجه را غیرقانونی می‌دانسته و حتی از یک نفر بازجویی نکرده‌است. پرویز ثابتی دربارهٔ شکنجه زندانیان سیاسی چپ و سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران، آنها را تروریست خوانده و ادعا کرده بسیاری از آنها در درگیری زخمی شده یا به‌دست گروه‌های خودی شکنجه شدند و بسیاری هم در این باره اغراق می‌کردند یا دروغ می‌گویند.[۷]
    پرویز ثابتی مخالف فعالیت آزاد بسیاری از نویسندگان و هنرمندان از جمله صمد بهرنگی بود.[۸] او در کتاب در دامگه حادثه گفته که کتاب اولدوز و کلاغ‌ها نوشته صمد بهرنگی را پیش فرح پهلوی برده و تأکید کرده نویسندگانی مثل صمد بهرنگی از راه داستان افکار کمونیستی را ترویج می‌دهند و باید جلو آنها گرفته شود.[۷]
    به ادعای بهروز وثوقی، پرویز ثابتی او را به دلیل بازی در فیلم گوزنها بازجویی و تهدید به مرگ صحنه‌سازی شده کرده بود.[۹]
    حادثه کفش فروشی خیابان شاه عباس[ویرایش]

در روزهای پایانی سال ۱۳۵۴ همسر ثابتی برای خرید کفش به کفاشی شارل ژردن می‌رود. در هنگام پرداخت پول کفش متوجه می‌شود کیف‌پولش مفقود شده‌است. صاحب مغازه می‌گوید: «کسانی که داخل مغازه هستند خارج نشوند تا کیف پول خانم پیدا شود». در بین مشتریان، همسر یکی از قضات دادگستری نیز بوده‌است که با نامزد برادرش برای خرید آمده بودند. با وجود آمدن این جنجال، همسر قاضی اوستا از برادرش می‌خواهد به داخل مغازه بیاید و این هم‌زمان می‌شود با وارد شدن محافظ همسر ثابتی به مغازه. این محافظ که استوار ارتش بود هم راننده و هم محافظ همسر ثابتی بود. در درون مغازه بین این دو مشاجره و درگیری صورت می‌گیرد که استوار با اسلحه کمری خود به برادر همسر قاضی اوستا شلیک می‌کند که باعث شد وی به شدت زخمی شده و پس از دو هفته در بیمارستان فوت کند.[۱۰]
    ثابتی و سرکوب انقلاب ۱۳۵۷[ویرایش]

۱۷ دی سال ۱۳۵۶ مقاله احمد رشیدی مطلق با عنوان ایران و استعمار سرخ و سیاه دولت وقت را با مشکل روبرو کرد.[۱۱] ثابتی که با مقاله مزبور مخالف بود ادعا می‌کند بعدها هم به حرف وی گوش ندادند و اگر در گیر و دار انقلاب ۱۳۵۷ شاه اجازه می‌داد دست ساواک باز باشد و بتواند با دستگیری اقلاً ۱۵۰۰ نفر و اعلام وضعیت ویژه، اوضاع را مهار کند ورق برمی‌گشت. ثابتی می‌گفت دولت باید با قاطعیت تمام، تظاهرات را سرکوب کند و بلوا را بخواباند. آبها که از آسیاب افتاد به وفاداران رژیم مجال دهد تا از نظام حاکم و حتی خاندان سلطنت انتقاد کنند.[۷]
    ثابتی با اشاره به سیاست حقوق بشر جیمی کارتر و نیز موافقت شاه برای دیدار صلیب سرخ از زندان‌ها گفت:
    «آنها (انقلابیون) موقعی شیر شدند که شکار گرگ ممنوع شد.»
    گفته شده ثابتی در پاسخ جمشید آموزگار که گفت: «جواب نهادهای حقوق بشری را چه بدهیم؟» می‌گوید: «به جهنم، هرچه می‌خواهند بگویند…»[۱]
    ثابتی معتقد بود در اعتراض به بنگاه خبرپراکنی بی‌بی‌سی که به نظر وی وقایع ایران را بزرگنمایی می‌کرد باید سفارتخانه‌های آمریکا و بریتانیا بسته شوند. اما شاه و دیگران نظر وی را بچه‌گانه تلقی نمودند. ثابتی هم عملاً خود را کنار کشید. البته پیش‌تر بنا بر مصلحت روز ۳۴ نفر از ساواک کنار رفته بودند که یکی از آنان ثابتی بود.[۱۲]
    پرویز ثابتی در اوج انقلاب ۱۳۵۷ با نام مستعار از طریق فرودگاه مهرآباد تهران از ایران خارج شد. او در آغاز به لندن و سپس به آمریکا رفت.[۷]
    در دامگه حادثه[ویرایش]

مقالهٔ اصلی: در دامگه حادثه
    در ۸ فروردین ۱۳۹۱ کتاب در دامگه حادثه (گفتگویی با پرویز ثابتی) توسط شرکت کتاب در لس آنجلس آمریکا منتشر شد. کتاب با احتساب پاورقی‌های آن ۶۸۰ صفحه است. آقای ثابتی در سراسر کتاب «در دامگه حادثه» به این موضوع اشاره می‌کند که اصرار داشته با فعالان سیاسی و نویسندگان جدی‌تر و شدیدتر برخورد شود و دربارهٔ این موضوع به مقام‌های بالاتر از خود و محمدرضا پهلوی شکایت می‌برده‌است.
    زندگی شخصی[ویرایش]

پرویز ثابتی دو فرزند دختر از جمله پردیس ثابتی دارد[۱۳] و در ایالات متحده با همسرش زندگی می‌کند.[۱۴] او در دوران زندگی در آمریکا تنها مصاحبه صوتی کرده و از انتشار تصویر خود پرهیز می‌کرد.[۷]
    پرویز ثابتی در کتابش می‌نویسد: «در خانواده من هم مسلمان و هم بهائی وجود داشته‌اند. خانواده مادری‌ام بهائی و عمه‌ها و مادربزرگ پدری‌ام مسلمان بوده‌اند. همسرم هم مسلمان زاده‌است. من نه بهائی بوده نه مسلمان و نه پیرو دینی دیگر. از وقتی خود را شناخته و به بلوغ رسیده‌ام به هیچ دینی اعتقاد نداشته و غیردینی و غیرمذهبی بوده‌ام.»[۱۵]
    در ادامه و در صفحه ۵۸۸ کتابش اضافه می‌کند: «مذهب یک عامل بازدارنده است در ایران… یک چیز دُگم است… و در صفحه ۶۴۹ با تأکید به اینکه «من به اومانیسم باور دارم… و Agnostic (لااَدری) هستم در وجود خداوند تردید نموده و می‌گویند «من در زندگی همیشه انسانی خردگرا بوده‌ام».
    وی مدیر شرکت «Paris Enterprises» است که در سال ۱۹۸۳ در آمریکا ثبت شده‌است.[۱۶][۱۷][۱۸][۱۹][۲۰][۲۱]
    کمک مالی به کمپین انتخاباتی جرج بوش[ویرایش]

ثابتی از حامیان مالی کمپین انتخاباتی جرج دابلیو. بوش و کمیته ملی جمهوریخواهان بوده‌است.[۲۲]
    تظاهرات بهمن ۱۴۰۱[ویرایش]

حضور پرویز ثابتی در تظاهرات ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ در پشتیبانی از خیزش ۱۴۰۱ ایران واکنش برانگیز شد.[۷]

-----------
    1-ثابتی خودش شلیک نکرد ،2- دعوا سر گم شدن پول زن ثابتی بود نه نگاه کرده پسره به زن ثابتی (پسر مرحوم با خواهرش و نامزدش امده بوده بعد میشه بیاد جلوی اونها چشم چرانی کنه و به زن ثابتی نگاه چپ کنه !!!ضمن اینکه اصلا پسره و استوار محافظ همسر ثابتی بیرون بودند ، بعدا امدند داخل !)
    3- پسر دو هفته بعد در بیمارستان مرحوم شد نه اینکه نعش ش افتاده باشه آن لحظه

جناب دالاهو دو سطر در مورد حادثه خیابان شاه عباس نوشتند ،سه موردش خلاف واقع بود
    یا للعجب !!
    بقول معروف شد حکایت
    خسن و خسین هر سه دختران معاویه اند !!

همین طور است در مورد انچه در مورد فرح دیبا و زاهدی گفتند. فقط ارتشبد فردوست معلوم الحال که کوهی از عقده های جنسی بوده ، تهمت زده به فرح البته نه در حد جناب دالاهو ! (روزنامه دنیای اقتصاد )
    https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-62/3463181-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%B3%D8%A4%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D9%BE%D9%87%D9%84%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%AD
    البته مورد داشتیم که مثلا ایشون پیامبر اسلام رو به مواردی در جنگ جمل متهم کردند !!یعنی جنگی در 25 سال پس از رحلت پیامبر /.:blinksmiley.:/دیگه پرویز ثابتی یا فرح دیبا که نامبری نیستد !!
    در مورد خاطرات شفاهی ایشون در موارد مختلف نظری ندارم چون قادر به رد یا تایید انها نیستم
    ---------
    پ.ن: البته منظور توجیه کار محافظ جنایتکارثابتی و یا جنایتهای احتمالی خود ثابتی نبود بلکه راستی آزمایی مواردی بود که با یه سرچ ساده گوگل هم پیدا میشن

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

یکی گفت :خسن و خسین هر سه دختران مغاویه بودند که در مدینه آنان را گرگ خورد. گفتند: خسن و خسین نبود، حسن و حسین بود. هر سه نبود، هر دو بود. دختر نبود، پسر بود. مغاویه نبود معاویه بود. معاویه هم نبود علی(ع) بود. در مدینه گرگ آنها را پاره نکرد بلکه امام حسن را زنش زهر داد، امام حسین را هم شمر ملعون تو صحرای کربلا شهید کرد. آن کسی را هم که گرگ خورد حضرت یوسف بود آن هم در مدینه نبود در راه کنعان به مصر بود آن هم نخورد بلکه برادرهایش گفتند خورد که از اصل دروغ بود!

https://www.farsnews.ir/news/13910302000896/%D8%AE%D8%B3%D9%86%E2%80%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%AF

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4149

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
        درود بیفور عزیز
        بهتر نیست ی کم از عقده هات و بدگوی هات نسبت به این ترامپ کم کنی به هر حال شما شرایط حاکم بر دوران بچگی و الان دونالد رو که کامل بهش اشراف نداری. زیاد بهش نتوپ.
        فکر کن دونالد هم یکی مثل قهرمانان دهه ی 50 و سالهای پر فروق/فروغ 57 تا حالاست.
        درود و احترام
        یعنی باید نظرم را عوض کنم ؟ نظر و برداشتم از این شخص اینی بود که گفتم و بهش رسیدم . دوران بچگی و غیره نداره . این توجیه است . اگر دوران های مختلف زندگی را بخواهیم بررسی کنیم هر کسی را میشه یه شکلی توجیه کرد چون از این بالا پائین ها در اون هست

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1713

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          درود بزرگوار
          با اجازه اساتید حاضر ،
          هر تیپ شخصیتی اگه شغل مناسب خودشو داشته باشه
          میتونه بیشتر از سایرین در اون موفق باشه.

اختصاصاً در مورد بورس ،
          هر تیپ شخصیتی ، بهتره سبد مخصوص خودش رو داشته باشه.
          فکر میکنم ادراکی بهتر از قضاوتی میتونه نوسانگیری کنه.
          تیپ شما هم میتونه تحلیلگر موفقی باشه .
          بعضی تیپها بهتره اصلاً توی بورس نباشند...

اساتید لطفاً سبد و سبک سرمایه‌گذاری مناسب هر تیپ را بحث کنید.
          با تشکر
          عرض ادب جناب احسانی
          دقیقا همین طوره البته نه اینکه تحلیلگر خوبی هستم فقط میخوام بگم عشق علاقه خیلی زیادی به بورس و تحلیل تکنیکال و زمینه های مرتبط دارم که حدودا 16 ساله درگیرشم

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4149

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            ...سلام ودرود ..خدمت همه ..اینجا صحبت هایی مطرح میشه که ادم بیشتر از اینکه از خود مطلب تعجب کنه از نویسنده اش تعجب می کنه
            ...پهلوی بدبخت سی سال بیشتر سلطنت یا حکومت نکرد..هفتادساله ازهمه طرف راست ودروغ وواقعیت و توهم رو به هم می بافند که تخریبش کنند !!از فسادمالی و جنسی و سیاسی تا هرچی که به ذهن ناسالم برسه !!
            اخه مگر محمدرضاشاه امام معصوم بود؟؟کی همچی ادعایی داشته ؟؟اصلا داریم ادمی رو که اشتباه نکنه ؟؟
            بقیه رو عقده ای میخونید !!پنجاه ساله دست از شاه برنداشتید به هربهانه ای مرده و زنده اش رو در گور می لرزونید بازهم ارضا نشدید؟
            شماها که ول کن هفتاد سال قبل نیستید و خوتون رو خونخواه و دادخواه هفتاد سال قبل میدونید چرا به دیگران اجازه و حق پرسش و چون و چرا در مورد چهل سال قبل رو نمیدید؟؟
            تا جایی انتقادی صحبت به مذاقتون خوش نمیاد فوری پای رضا پهلوی رو وسط می کشید و از ترامپ مایه می ذارید وبا یه مغالطه پهلوان پنبه ای سروته بحث رو هم میارید ؟
            اصلا شاه و سیستمش فاسد و افسد ...ثابتی هاش جنایتکار ...اصلا دست شما درد نکنه که سایه شومش رو از سر مملکت برداشتید !!ولی به خاطر چی منت می ذارید ...؟؟یه سیستم خیلی فاسدتر و بدتر رو که جایگزینش کردید؟؟اون موقع یه ثابتی داشتیم و یه شاه الان تو هر شهری چندتا شاه و ثابتی داریم ؟؟
            چرا انتظار دارید به خاطر برانداختن شاه مدیون شما باشیم اما به خاطر براوردن همچی سیستمی بازخواست نشید؟؟
            میدونید چی هست اصلا این بحثی که مثلا امثال من داریم اینجا مطرح می کنیم ..بحث ما نیست حالا نمیخوام توهین بشه به بقیه دوستان ..حالا من نوعی عقده ای و خشونت طلب و چه میدانم بیسواد و سلطنت طلب !!؟؟
            این بحث ها ..به نوعی بحث و مطالبه نسل جوان فعلی هست ..با همین ادبیاتی که با داشتید میتونید با اینا طرف باشید؟؟اگر این ادبیات شما قانع کننده بود که الان نه چنین بحث هایی مطرح میشد و نه شماها نیازی داشتید این داستان سرایی ها و خاطرات رو ادامه بدید!
            نسل جوان ما عصبانی و عاصی اند ...این رو انکار می کنید ؟..خوب یا بد درست یا نادرست همه رو از چشم‌ انقلاب می بیینن و به یه چوب می رانن ..از دیدگاه اون ها انقلابی خوب و بد نداریم !!انقلابی که میتوانست نتیجه بهتری داشته باشد هم محال بود
            مساله شما خیلی فراتر از ترامپ و رضا پهلوی هست ..همون طور که بعد مرداد ۳۲ بخش هایی از جامعه نتونست اون رو بپذیره ..جامعه و نسل جوان ما هم نمیتونه بهمن ۵۷ رو بپذیره ..حالا شما هی از انگیزه ها و شرایط وقت براشون بگو ..
            درود
            این بار بهتر از قبل نوشتید ممنون از این بابت
            این مورد که شما در حال مواضع مختلف هستید به کنار . یه بار میگید نیستم و اب رفته ... بعد بازم تمام قد در مقام دفاع
            بگذریم کاری به این ندارم

سعی میکنم خلاصه بگم و با یک مثال سر و ته قضیه را جمع کنم چون بحث تکرار مکرررات ملال اور است
            این روزها مشروبات تقلبی داره بیش از قبل اثرات مخربش را جولان میده و در خبرها روزی نیست که نبینیم عده ای در فلان شهر فوت کردند ، کور شدند ، مسمومیت های شدید تا کم

فوت که اوج فاجعه است این هیچی
            ملایم ترینش را در نظر بگیریم ، مسمومیتی چند ساعته و بستری اورژانسی و دارو درمان و بهبودی . حالا هیمن فرد مسموم چند ساعته خودش یا به فرض پدر یا دوستش بیاد از مشروب تقلبی دفاع کنه و بگه نه اقاااا اونقدرام بد نیست من چند ساعت مسموم شدم و الان هیچیم نیست
            فلانی دو روز پیش فلان برند را خورد و از دنیا رفت . برندی که من خوردم فقط مسموم کرد و بخواد مشروب تقلبی را با برندهای مختلف یا درجه تخریبش مقایسه کنه !!!

این مقایسه به نظرتون نوعی به سخره گرفتن علم و پزشکی و عقل و هر چی که بگی نیست ؟
            مشروب تقلبی بد است و نباید خورد نقطه سر خط خلاص شد و رفت
            مقایسه و توجیه نداره

شما استبداد را با مقایسه قبل و بعد و بالا پائین و به صحرای کربالا زدن و ... توجیه میکنید و به نوعی دفاع و اگر پاش بیفته حتی خواهان ان هستید !!!
            استبداد معناش رو خودش است . استبداد بد است نقطه سر خط . هیچ توجیهی نداره . مقایسه با قبل و بعد و اینجا و اونجا نداره

از جوانها گفتی و اعتراضشون . در این بجثی و شکی و انکاری نیست
            ولی مطالبه شون
            مطالبه شون به نظر شما بازگشت پهلوی است ؟ شما امار داری ؟ یا اینکه از چشم کی میبینند اینم امار دارید ؟

چون بحث چیز دیگری است و شما ارتباط دادی به جوانها ، گویا کسی جوانها و خواسته شون را انکار کرده /:.negaran.:/
            یا گوئی جوانها دنبال شاه و سلطنت هستند !!!

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

دوستان !
              جوان ها ، پیرها ، میانسال ها و زن ،مرد ، دهه چهلی ،شصتی و هشتادی و ......همه و همه دنبال صندوق رای آزاد هستند
              نه لزوما دنبال سلطنت مشروطه، جمهوری دموکراتیک و ....
              نه فرد ایکس نه ایگرگ و..
              البته دیگه هر چی از صندوق آزاد بدون نظارت استصوابی و .... دربیاد ملاک هست و لاغیر

منتها اول باید این امکان فراهم بشه مگرنه شدنی نیست و تخیل هست

نظر

• ordeal
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 608

پیمان زندگی
                مرد: به نام نامی یزدان
                تو را من برگزیدم از میان این همه خوبان
                میان این گواهان بر لب آرم این سخن با تو
                برای زیستن با تو

وفادار تو خواهم بود در هر لحظه در هر جا
                پذیرا می شوی آیا؟
                تو با من این چنین هستی که من با تو؟

زن: به نام نامی یزدان
                پذیرا می شوم تو را از جان
                هم اکنون باز می گویم میان انجمن با تو
                وفادار تو خواهم بود، در هر لحظه، در هر جا، برای زیستن با تو
                تو هم با من چنان با مهر پیمان کن که من با تو!

مرد و زن با هم: تو چون هم آشیان خواهی شدن با من
                تمام عمر خواهم بود یک جان در دو بدن با تو
                بهشت عشق سازم خانه را
                سرشار از لبخند و مهر و نور و عطر و یاسمن با تو

گواهان همه با هم: همایون باد این پیمان
                همایون باد این پیوند
                همایون باد این پیوند ورجاوند
                گرامی باد این سوگند
                شکوفا باد بر لب های تان همواره این لبخند
                هما یون باد !

فریدون مشیری عجب شعری گفته که چند سالیه بعنوان عقد اریایی ترند شده البته ری اکشن های عقد گلزار فکر کنم بخاطر مورد تمسخر قرار دادن این رویه بوده بیشتر
                اول دفتر به نام ایزد دانا
                صانع پروردگار حی توانا

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

گویا ایت الله رابرت مالی دامه برکاته، داره زیر آبش زده میشه /:.smilingsmiley.:/
                  ظاهرا ابرام پالی ،جانشینش شده که هم با ابرام خودمون هم اسم باشه ، هم قافیه و وزن هم قبلی بهم نریزه !!
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/30, 18:05.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4149

ویدئوئی دیدم در اینستا ... درگیری لفظی چند سرباز جوان و البته دختر اسرائیلی با عده ای جوان و اندکی بزرگسال فلسطینی ، ظاهرا مرز کرانه باختری
                    این که احیانا چون سربازان جوان بودند و دختر ، شاید دلیلی بوده که فلسطینی ها دل و جرات بیشتری هم به خرج دهند . جر و بحثی است و با پایانی نامشخص در فیلم

حالا این به کنار
                    کامنت هائی که زیر این ویدئو نوشته شده و لایک هائی که خورده واقعا جای بحث و تاسف است
                    اگر بگم من میدونم این کامنتها بیشترش از سوی چه جریانی است باز عده ای اینجا ممکنه ناراحت بشن . بخصوص با توجه به سفر دو ماه پیش فلانی به اسرائیل

از این قبیل
                    بزن این فلسطینی های فلان فلان شده را جر بده . درود بر شیر دختران اسرائیلی و انواع و اقسام خودکامگی ها و گفتمان های ضد بشری از نوع هیتلری و نازیسم و راسیسم
                    مخ ادم سوت میکشه الان قرن 21 است و 23 سال گذشته یا نیمه قرن هفتم میلادی ؟

اصلا کاری به دعوا و تنش حکومت ایران و اسرائیل ندارم اونو کلا بگذاریم کنار ، و معتقد به نیستی و نابودی و مرگ نیستم

ولی من به عنوان یک انسان و حتی بدون هیچ گرایش سیاسی و بی طرف هم بخوام به این موضوع بنگرم ، پس تکلیف مردم فلسطین چی میشه . اونام ادم هستند یا نه ؟ حق و حقوقی دارند یا نه . رهبران سیاسی شون را بگذاریم کنار . مردمش چی ؟
                    این نگاه های افراط گرایانه از هر طرفی ازار دهنده است

افراط گرائی بد است و قابل توجیه نیست
                    جهانی عاری از خشونت و نفرتم ارزوست
                    این ویدئو را حتما برید ببینید و کامنتها را بخونید و اگر دوست داشتید نظری بدید

حالا ممکنه بگید ای بابا ولکن به ما چه دعوای اونا ، ولی من بیشتر در راستای مباحث قبلی ، نفرت و بغض و کینه و خشم ... مایل هستم این ویدئو را ببینید و کامنتها را زیرش حتما بخونید

این کامنتها به این شکل و شیوه از کجا نشات میگیره . از چه آبشخور فکری و چرا ؟؟؟ ایا از لج روی لج سیاسی است ؟ ایا اگر چنین باشد این کار درست است ؟
                    منظورم از آبشخور فکری یک جریان خاص نیست
                    بطور کلی نوع نگاه منظور است

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط EHSANI پست شده است
                      سید محمدکاظم موسوی بجنوردی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

سیّد محمّدکاظم موسوی بجنوردی (زادهٔ اول خرداد ۱۳۲۱[۴] در شهر نجف...

تأسیس حزب ملل اسلامی
                      ...کاظم بجنوردی مدت کوتاهی پس از بازگشت به ایران، حزب ملل اسلامی را با رویکرد مبارزه مسلحانه برای براندازی رژیم پهلوی و برپایی جمهوری اسلامی تأسیس کرد. این حزب، نخستین تشکیلات سیاسی داخل ایران بود که با الهام از نهضتهای رهایی‌بخش آن روزگار، به‌ویژه آمریکای لاتین، مشی مسلحانه را برای فعالیت برگزید و در این زمینه پیشگام سایر حرکتهای چپ و اسلامی محسوب می‌شود (مسی به رنگ شفق، ۲۱–۲۸)

دستگیری و محکومیت
                      تشکیلات حزب ملل، در پاییز ۱۳۴۴ لو رفت و بیشتر اعضای آن بازداشت شدند. کاظم بجنوردی و چند تن از دوستان او نیز در جریان یک درگیری مسلحانه در کوه‌های شمال تهران دستگیر شده (مسی به رنگ شفق، ۵۹–۸۱) و برای ۵۵ نفر از آنان کیفر خواست صادر شد (روزنامه اطلاعات، مورخ ۲ بهمن ۱۳۴۴). سرانجام پس از ۲۱ جلسه محاکمه رأی دادگاه در ۱۵ اسفند ۱۳۴۴ صادر و بر اساس آن کاظم بجنوردی به اعدام محکوم شد و برای سایر اعضاء هم احکام سنگینی تعیین گردید (دادگاه نظامی بدوی مربوط به حزب ملل اسلامی، صص ۴–۱۲) به دنبال اعتراضات کنفدراسیون دانشجویان ایرانی مقیم خارج و شخصیتهایی همچون ژان پل سارتر و مراجع نجف و قم، به ویژه وساطت محسن حکیم، سرانجام به دستور محمدرضا پهلوی حکم اعدام به حبس ابد تغییر یافت (مسی به رنگ شفق، صص ۱۱۱–۱۱۶). به دنبال آن، بجنوردی ۱۳ سال در زندان شاهنشاهی بود تا اینکه در آستانه انقلاب اسلامی درآبان ۱۳۵۷ همراه با همه زندانیان سیاسی آن روزگار در حالیکه چند سالی بود که دیگر به مبارزه مسلحانه باور نداشت و طرفدار دمکراسی شده بود از زندان آزاد شد...
                      الان وقتشه من پا برهنه بدوم وسط ویکی پدیا ،تحلیل آبدوخیاری کنم ، بگم ژان پل سارتر زن ستیز و گرونده های فساد جنسی داره و همراه با معشوقه اش سیمون دوبوار به دختران نوجوان دست اندازی میکردند ، و رابطه 3 نفره داشتند و فاسد بودند /:.yead.:/ پس این اسلامگرا هم اینطوری نجات پیدا کرده و بنابر این خودش هم فاسق و فاسد هست !!

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/30, 18:38.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        ویدئوئی دیدم در اینستا ... درگیری لفظی چند سرباز جوان و البته دختر اسرائیلی با عده ای جوان و اندکی بزرگسال فلسطینی ، ظاهرا مرز کرانه باختری
                        این که احیانا چون سربازان جوان بودند و دختر ، شاید دلیلی بوده که فلسطینی ها دل و جرات بیشتری هم به خرج دهند . جر و بحثی است و با پایانی نامشخص در فیلم

حالا این به کنار
                        کامنت هائی که زیر این ویدئو نوشته شده و لایک هائی که خورده واقعا جای بحث و تاسف است
                        اگر بگم من میدونم این کامنتها بیشترش از سوی چه جریانی است باز عده ای اینجا ممکنه ناراحت بشن . بخصوص با توجه به سفر دو ماه پیش فلانی به اسرائیل

از این قبیل
                        بزن این فلسطینی های فلان فلان شده را جر بده . درود بر شیر دختران اسرائیلی و انواع و اقسام خودکامگی ها و گفتمان های ضد بشری از نوع هیتلری و نازیسم و راسیسم
                        مخ ادم سوت میکشه الان قرن 21 است و 23 سال گذشته یا نیمه قرن هفتم میلادی ؟

اصلا کاری به دعوا و تنش حکومت ایران و اسرائیل ندارم اونو کلا بگذاریم کنار ، و معتقد به نیستی و نابودی و مرگ نیستم

ولی من به عنوان یک انسان و حتی بدون هیچ گرایش سیاسی و بی طرف هم بخوام به این موضوع بنگرم ، پس تکلیف مردم فلسطین چی میشه . اونام ادم هستند یا نه ؟ حق و حقوقی دارند یا نه . رهبران سیاسی شون را بگذاریم کنار . مردمش چی ؟
                        این نگاه های افراط گرایانه از هر طرفی ازار دهنده است

افراط گرائی بد است و قابل توجیه نیست
                        جهانی عاری از خشونت و نفرتم ارزوست
                        این ویدئو را حتما برید ببینید و کامنتها را بخونید و اگر دوست داشتید نظری بدید

حالا ممکنه بگید ای بابا ولکن به ما چه دعوای اونا ، ولی من بیشتر در راستای مباحث قبلی ، نفرت و بغض و کینه و خشم ... مایل هستم این ویدئو را ببینید و کامنتها را زیرش حتما بخونید

این کامنتها به این شکل و شیوه از کجا نشات میگیره . از چه آبشخور فکری و چرا ؟؟؟ ایا از لج روی لج سیاسی است ؟ ایا اگر چنین باشد این کار درست است ؟
                        منظورم از آبشخور فکری یک جریان خاص نیست
                        بطور کلی نوع نگاه منظور است
                        نه خشونت به طور کلی درست نیست
                        ولی درست است یه عده با ساچمه بچه های مردم را کور کنند
                        و یک عده دیگر هم به عنوان پیاده نظام گروه اول ،حتی یک کلمه در موردشون نگویند و صرفا دنبال قاتل بروسلی و پیوند دادن چیزهای نا مربوط به هم باشند
                        با دیدن چهار تا کلمه و کامنت خشک خالی وجدان شان به درد آید ولی با کورشدن و کشته شدن نوجوانان و جوانان کاملا cool و never mind باشند
                        /.:blinksmiley.:/
                        شما هر وقت دو تا کامتت گذاشتی بطور نصفه نیمه هم ثابت کردی با گروه دوم مخالفتی داری میتونی به نصیحت گروه اول هم بپردازی چون عقلا بدیهیه کدوم مقصرترند
                        اینکه کلی بگی اشکالات وجود داره در حکومت را که خود حکومتی ها بیشتر منتقد هستن تا شخص شما و کوبنده تر و صریح تر مثلا خود رهبر و رییس جمهور و قالیباف و ...
                        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/30, 19:06.

نظر

• Bourse-Plan
                          عضو فعال
                          • Jun 2020
                          • 491

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          و یک عده دیگر هم به عنوان پیاده نظام گروه اول ،حتی یک کلمه در موردشون نگویند و صرفا دنبال قاتل بروسلی و پیوند دادن چیزهای نا مربوط به هم باشند
                          با دیدن چهار تا کلمه و کامنت خشک خالی وجدان شان به درد آید ولی با کورشدن و کشته شدن نوجوانان و جوانان کاملا cool و never mind باشند
                          شما هر وقت دو تا کامتت گذاشتی بطور نصفه نیمه هم ثابت کردی با گروه دوم مخالفتی داری میتونی به نصیحت گروه اول هم بپردازی چون عقلا بدیهیه کدوم مقصرترند
                          اینکه کلی بگی اشکالات وجود داره در حکومت را که خود حکومتی ها بیشتر منتقد هستن تا شخص شما و کوبنده تر و صریح تر مثلا خود رهبر و رییس جمهور و قالیباف و ...
                          سرعت جلو رفتن این تاپیک خــیلی زیاده و متأسفانه نمی‌دونم قبلاً کی، چی گفته. ولی تمام و کمال، به طور کامل و صد درصد، با پُستی که b4city ابتدای این صفحه گذاشته موافقم. در مورد قبل‌تر، چون نخوندم، نظری ندارم. پایبندی به گزاره‌ی مضحک «دشمنِ دشمن من، دوست منه» کار دست ما داده! چه‌طور می‌شه ما مدافع آزادی و آزادگی باشیم و دیکتاتورستیزی رو سرلوحه قرار بدیم، ولی هم‌زمان برای نتانیاهو و وحوش نظامی اسرائیل کف و سوت بزنیم!؟ کی می‌گه نمی‌شه هم‌زمان هم از جمهوری اسلامی نفرت داشت، هم از [امثال] نتانیاهو؟

والا ما نه از اپوزیسیون شانس آوردیم، نه از نیروهای مخالف‌خوان داخلی، و نه بدبختانه از هم‌وطنان خودمون. شعور سیاسی که نداشتیم، اخیراً، به خصوص در چند سال اخیر، بهره‌ی هوشی‌مون هم افت داشته. بسیاری تو اینستاگرام، تلگرام و توئیتر اینطور استدلال می‌کنن که چون (A) جمهوری اسلامی به فلسطین کمک می‌کنه و (B) من از جمهوری اسلامی متنفرم و (C) اسرائیل هم دشمن فلسطین و جمهوری اسلامی‌ست، پس (D) در سناریو اسرائیل-فلسطین حق با اولی‌ست! آدم چی بگه آخه. به نظرم بسیاری از هم‌وطنان عزیز ما نیاز دارند که اندکی رو به «منطق فازی» بیارن و قضایا رو با ذهن بازتری بسنجن.
                          آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2023/06/30, 19:26.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                            سرعت جلو رفتن این تاپیک خــیلی زیاده و متأسفانه نمی‌دونم قبلاً کی، چی گفته. ولی تمام و کمال، به طور کامل و صد درصد، با پُستی که b4city ابتدای این صفحه گذاشته موافقم. در مورد قبل‌تر، چون نخوندم، نظری ندارم. پایبندی به گزاره‌ی مضحک «دشمنِ دشمن من، دوست منه» کار دست ما داده! چه‌طور می‌شه ما مدافع آزادی و آزادگی باشیم و دیکتاتورستیزی رو سرلوحه قرار بدیم، ولی هم‌زمان برای نتانیاهو و وحوش نظامی اسرائیل کف و سوت بزنیم!؟ کی می‌گه نمی‌شه هم‌زمان هم از جمهوری اسلامی نفرت داشت، هم از [امثال] نتانیاهو؟

والا ما نه از اپوزیسیون شانس آوردیم، نه از نیروهای مخالف‌خوان داخلی، و نه بدبختانه از هم‌وطنان خودمون. شعور سیاسی که نداشتیم، اخیراً، به خصوص در چند سال اخیر، بهره‌ی هوشی‌مون هم افت داشته. بسیاری تو اینستاگرام، تلگرام و توئیتر اینطور استدلال می‌کنن که چون (A) جمهوری اسلامی به فلسطین کمک می‌کنه و (B) من از جمهوری اسلامی متنفرم و (C) اسرائیل هم دشمن فلسطین و جمهوری اسلامی‌ست، پس (D) در سناریو اسرائیل-فلسطین حق با اولی‌ست! آدم چی بگه آخه. به نظرم بسیاری از هم‌وطنان عزیز ما نیاز دارند که اندکی رو به «منطق فازی» بیارن و قضایا رو با ذهن بازتری بسنجن.
                            درود
                            برخی کشورهامثل سوییس 4 تا زبان صحبت میکنند شاید سخت باشه انتقال مطلب
                            ولی بنده به صورت صریح و فارسی نوشتم

"نه خشونت به طور کلی درست نیست"

بعد شما میگی کف و سوت بزنیم

بقیه مطلب من رو هم نخوندی شما گویا! از لااله الا الله ، فقط" لا اله" رو (بدون اینکه گفته باشم ،تعبیرکردی ) تکفیر کردی رفت پی کارش /.:biggrinsmiley.:/ تازه من زرنگی کردم ، "لا اله" رو هم نگفتم /:.yead.:/

نمیدونم شما چند سالتون هست ولی منطق فازی رو بنده از حدود 3 دهه پیش بلدم
                            ضمنا مبدع ش هم تصادفا همشهری خود بنده هست
                            /:.smilingsmiley.:/

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1190

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              برداشت شما چیه؟! فکر می‌کنید b4city خواهان برچیده شدن جمهوری اسلامی نیست؟

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                                برداشت شما چیه؟! فکر می‌کنید b4city خواهان برچیده شدن جمهوری اسلامی نیست؟
                                درود.
                                خودم رو در موضع قضاوت نمیدانم و بخودم اجازه نمیدم اصلا و مهم هم نیست . ولی صادقانه بگم ،سوالت رو اگه 2 سال قبل میپرسیدی شاید نظر دیگری داشتم
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/30, 21:03.

نظر

در حال کار...
                                X