اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

نامه فائزه هاشمی به اصلاح طلبان: درانتخابات نمایشی شرکت نکنید و در دام حفظ نظام نیفتید
    -----------
    فائزه هاشمی هم کاملا بیخیال
    اینا شده ، بعد یه عده نمیدونم چطور هنوز دنبال قاتل بروسلی هستند !!
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/07/03, 21:18.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2726

مرتضی افقه:
      تا مسئله تحریم و FATF حل نشود، دولت هیچ ابزاری برای کاهش تورم ندارد / تلاش های ضد تورمی دولت موجب رکود شده / دولت برای جبران کسری بودجه، هزینه هایش را کم نمی کند، به جایش درآمدش را از طریق مالیات بالا می برد

کووووو گوش شنواااااا!!!!!!!

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران: دولت فرانسه با رعایت اصول مبتنی بر کرامت انسانی، آزادی بيان و حق اعتراضات مسالمت آميز شهروندان، به برخوردهای قهر آميز با مردم خود پايان دهد.
        سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه: دغدغه شما را نسبت به حقوق بشر و جان شهروندان فرانسه درک می‌کنیم و از این جهت نه کسی را با سلاح جنگی می‌کشیم و نه به چشمی برای کور شدن شلیک می‌کنیم/.:biggrinsmiley.:/
        -------------

الان دوست مون میاد میگه سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه "خشونت کلامی "به کار برده /.:biggrinsmiley.:/ البته در مورد شلیک گلوله مستقیم گلوله جنگی به کیان 10 ساله و .... و ساچمه برای کور شدن اوکی هستیم :.thumbsupsmileyanim

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          مرتضی افقه:
          تا مسئله تحریم و FATF حل نشود، دولت هیچ ابزاری برای کاهش تورم ندارد / تلاش های ضد تورمی دولت موجب رکود شده / دولت برای جبران کسری بودجه، هزینه هایش را کم نمی کند، به جایش درآمدش را از طریق مالیات بالا می برد

کووووو گوش شنواااااا!!!!!!!
          کل کیف حکومت داری به بخور بخورش هست !باFATF نقل و انتقال پولهای کلان اختلاسی ،خیلی سخت میشه /:.smilingsmiley.:/

ایدئولوژی و... کشکه . فقط مساله پوله ولاغیر

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4096

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

کجایی آقای بی فور
            من برای بردن آن دو ستاره کذایی 90000 هزار دیگه میخواستم که تا حالا 10000 تاشو گرفتم و در آخر بازار اهتمالآ 2200 را رد میکند. اگز فردا و پس فردام اینجوری پیش بریم که میریم، آنوقت Mr. EHSANI بمن بدهکار میشه. Dear Mr. EHASNI CAN i HAVE THEM FOR THE NEXT TIME
            ضمنآ ارزش فروش امروز احتمالآ 100 رد میکنه.
            درود و عرض ادب
            عذر میخوام طی 24 ساعت گذشته وارد این تاپیک نشده بودم و الان دیدم کامنت شما را
            جسارت نباشه یه نمه تردید پیدا کردم نسبت به گفته شما در مورد تعداد بهاری که در زندگی سپری کرده اید . یکم با دل مشغولی ها نمیخونه

نگفتی ستاره را میخوای چیکار ؟ /:.rolleyessmileyani الان نیمه شب را رد کردیم و هر چند شب مهتابی و تابستانی است و تماشای ستارگان کمی سخت است ، ولی لذت بخش است

هر ستاره انعکاسی از حقیقت درون توست

توضیح : جسارت به دوستانی که در مسابقات شرکت میکنند و جوایز سایت نباشد ، قصد ایراد و انتقاد در این راستا نیست

نظر

• M.DALAHOO
              ستاره‌دار (2)
              • Apr 2022
              • 559

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              درود و عرض ادب
              عذر میخوام طی 24 ساعت گذشته وارد این تاپیک نشده بودم و الان دیدم کامنت شما را
              جسارت نباشه یه نمه تردید پیدا کردم نسبت به گفته شما در مورد تعداد بهاری که در زندگی سپری کرده اید . یکم با دل مشغولی ها نمیخونه

نگفتی ستاره را میخوای چیکار ؟ /:.rolleyessmileyani الان نیمه شب را رد کردیم و هر چند شب مهتابی و تابستانی است و تماشای ستارگان کمی سخت است ، ولی لذت بخش است

هر ستاره انعکاسی از حقیقت درون توست

توضیح : جسارت به دوستانی که در مسابقات شرکت میکنند و جوایز سایت نباشد ، قصد ایراد و انتقاد در این راستا نیست
              سلام بی فور عزیز و صبح شما و همه دوستان بخیر؛

گذشته از اینکه من از اوخر هفته پیش براساس گزارشات شرکتها و تحولات سیاسی که حتمآ در جریانش هستی، تحلیلم این بود که بازار موقع برگشتش است ولی چون همراه باتردید است یواش یواش م اطمینان بیشر با روند بازار و رفع تردیدها دارد این کار میکند و روز بروز هر چقدر دامنه تردیدها کمتر میشود به میزان اعتمادها افزوده میشود و اینرا ما در افزایش ارزش روزانه بازار مشاهده میکنیم و باحتمال زیاد حد اقل امروز و فردا هم بازار بهتر و بهتر خواهد شد.
              واما در خصوص جایزه و ستاره، اصولآ من ستارها را دوست دارم وبهمین دلیل است که از ساعت 3 نیمه شب کوه نوردی را شروع میکنم.
              بیشر صحبتهای من در خصوص ستاره و.......حنبه مزاح داشت و امروز و فردا هم شاید. و این مزاح بخاطر دوری از آن تاپیک خسته کننده که تجربه بسیار تلخی برایم شد و دیگر امکان ندارد که من حتی آن ناپیک را باز کنم ، چرا که متاسفانه با روشنفکرنماهایی روبرو شدم که عامل تمام گرفتاریهای این جامعه نگون بخت ناشی از تفکر،دانش ( بهتر است بگویم بی دانشی) و منش چنین موجودات کم مایه و فحاش است در طول این 60 سال که در این وادی بسر میبرم مک مانده بود به تنهایی پناه ببرم از این چنین وضعی که عامل تمام گرفتاریهای جامعه را من ناشی از درک نادرست روشنفکر نماها از مسایل و رویدارد ها میبینم، (چون الان میخواهم برمن بیرون)، فعلآ این بحث را دراینجا قطع میکنم و حتمآ در فرصت مناسب با مثالهای تاریخی مستند آنرا ادامه خواهم داد، چرا که شاید بشود جواب این در جا زدن ها و گاهآ عقب گر ها را پیدا کرد.
              واقعآ در عمرم این اولین بار بود که چنین کلمات و جملات سخیفی را از افراذ به ظاهر روشنفکر می شنیدم. این بود که من فعلآ ترجیهم اینست که فقط در مورد سهام و جوانب اقتصادی و سیاسی آن، و برای دوری و فراموش کردن آن چند روز پر تنش، بیشتر بزبان طنز و شوخی بنویسم، البته این دلیل نمیشود که بگویم امروز هم بازار مثبت است و بهتر از دیروز و ستاره ها و خواهم برد. شاد وتندرست باشید

آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/07/04, 07:22.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2082

چیز زیادیه که من از آقای EHSANI خواهش کنم که حق پیش بینی درست منو بده؟ ضمنآ من از دادستان کل هم خواستم که من میخواهم این دفعه حتمآ این یک جفت ستاره را بگیرم، لطفآ شما هم یه چیزی تو مایه های تحبیب و تحدید بگو که کار تمام بشه، ایشون گفتت ای بچشم انوقت سهم من این وسط چی میشه، گفتمر اون با من، گفت خوب باشه و مصاحبه کرد. از سرکار خانم مینوی هم خواهش میکنم که در گزارشات میان بازارش خروج پولها کم رنگ بکنه و در عوض ورود پولها را چاق بکنه، حالا ببینیم امروز کسی میتونه زیر جولگی بفرو شه؟ با آقای انتظاری و.......طرفه

پس صبر کن تا همه چیز آنطور که می خواهی پیش برود
                صبر کن تا همه چیز دلخواه تو شود
                از پندهای مولانا
                اگز فردا و پس فردام اینجوری پیش بریم که میریم، آنوقت Mr. EHSANI بمن بدهکار میشه. Dear Mr. EHASNI CAN i HAVE THEM FOR THE NEXT TIME

سلام عمو جان ،
                درسته شما از ما طلبکار هستید !
                ولی فعلاً دستم تنگ است ،
                پول ندارم
                No Money
                لا فلوس !
                پیل نی
                وسط فصل کِشت و زرع هستیم
                هزینه های تراکتور و کارگر و کود و بذر و سم و... سرسام آور است
                ان‌شاءالله سر خرمن تشریف بیارید طلب خودتون رو بگیرید
                به روی چشم تقدیم میکنم

-------------------------------

به قول آ شیخ سید محمد

بنده اینجا فقط یک " تدارکاتچی " هستم

ولایت مطلقه این فروم با جناب ADMIN است
                لطف کنید مِن‌بعد عریضه های خود را به خدمت ایشان تقدیم کنید
                هر وقت معظم لَه فرمان ملوکانه فرمودند ،
                ستاره‌های شما هم واریز میگردد.

" مطمئن باشید در فرومِ اسلامی ، ستاره کسی لوطی‌خور نمیشود. "

.
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2726

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  کل کیف حکومت داری به بخور بخورش هست !باFATF نقل و انتقال پولهای کلان اختلاسی ،خیلی سخت میشه /:.smilingsmiley.:/

ایدئولوژی و... کشکه . فقط مساله پوله ولاغیر
                  این جمله آخر شما بسیار جالب و دقیق هست...در کتاب چرا ملت ها شکست میخورند...دقیقا به بنگاه های اقتصادی اشاره می‌کنه که حتی ممکن هست اصلاحات در اون کشور صورت بگیر...و گاها حتی انقلاب...اما این بنگاه ها فقط رنگ و‌ نام عوض میکنند...بقول شما ایدئولوژی کشکه...بحث چپاول هست

نظر

• M.DALAHOO
                    ستاره‌دار (2)
                    • Apr 2022
                    • 559

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                    سلام عمو جان ،
                    ولی فعلاً دستم تنگ است ،
                    پول ندارم
                    No Money
                    لا فلوس !
                    پیل نی
                    وسط فصل کِشت و زرع هستیم
                    به روی چشم تقدیم میکنم

به قول آ شیخ سید محمد

.

سلام وصبح شما و همه عزیزان بخیر؛
                    من که دراین خصوص جنابعالی میشناسم، مدیر ستاره ها هستید من یک آدم اصولی ( حالا فردا بهم نگین خودش گفتته اصول گرا ست) هستم، درخواست و پیشنهادم را بایستی به شما بدم که شما هم اگر موافق بودی، پیشنهاد بنده را با نظر موافق با جناب رییس فروم مطرح بفرمایید، اینکار و که میتونی بکنی، اگر منو دوست باشی. اصلآ شما باید پشنهاد دوبل ( 4 ستاره ) بکنی، بخواطر اینکه در شرایطی که همه ناامید بودند، من یک تنه شاخص را پیش بردم و شما را بدهکار کردم.
                    خب، الان من برای بردن ستاره ها، فقط 30 واحد دیگر میخواهم و شاید امروز این امر محقق شود. ضمنآ امروز ارزش فروش هم حداقل 13 میلیارد تومان خواهد شد. شاد تندرست باشید

نظر

• M.DALAHOO
                      ستاره‌دار (2)
                      • Apr 2022
                      • 559

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                      سلام عمو جان ،
                      ولی فعلاً دستم تنگ است ،
                      پول ندارم
                      No Money
                      لا فلوس !
                      پیل نی
                      وسط فصل کِشت و زرع هستیم
                      به روی چشم تقدیم میکنم

به قول آ شیخ سید محمد

.

با سلام خدمت شما و همه عزیزان؛

من این را حق مسلم خودم میدانم، چرا که در شرایطی من با کامنت درمانی این شاخص را پیش بردم که کسی باور نمیکرد. ضمنآ من یک آدم اصولی ( حالا فردا نگین خودش گفته من اصول گرا هستم) ومن بایستی اول در خواستم را به جنابعالی که مدیر محترم ستاره ها هستی بدم و در صورتیکه شما موافق بودی با نطر موافق در خواست را به مدیر محترم فروم میدهید و ایشان دیده که من این هفته فرومش را گرم کردم، میفرمایند چون در شرایطی که همه نا امید بودیم و ایشون یک تنه شاخص به بالاتر از پیش بینی حتی خودش برد،اصلا ( 4 ستاره ) بهش بدید، و شما بخاطر اتفاق نادری که افتاده ( 4 ستاره ) طی مراسمی بمن لطف میکنید. همین .
                      ضمنآ اگر بازار تا انتها با همین روند پیش بره ممکنه همین امروز از تارگت من عبور کنه و ارزش معاملات هم 13 میلیارد تومان خواهد شد ( که دیروز پیش بینی کردم). خدا وکیلی اگر اینجوری شد، دیگه هر جوری شده 4 تا بدین، چون چو نا امیدی را از بازار برداشتم. شاد تندرست باشید.

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4096

سلام بی فور عزیز و صبح شما و همه دوستان بخیر؛

گذشته از اینکه من از اوخر هفته پیش براساس گزارشات شرکتها و تحولات سیاسی که حتمآ در جریانش هستی، تحلیلم این بود که بازار موقع برگشتش است ولی چون همراه باتردید است یواش یواش م اطمینان بیشر با روند بازار و رفع تردیدها دارد این کار میکند و روز بروز هر چقدر دامنه تردیدها کمتر میشود به میزان اعتمادها افزوده میشود و اینرا ما در افزایش ارزش روزانه بازار مشاهده میکنیم و باحتمال زیاد حد اقل امروز و فردا هم بازار بهتر و بهتر خواهد شد.
                        واما در خصوص جایزه و ستاره، اصولآ من ستارها را دوست دارم وبهمین دلیل است که از ساعت 3 نیمه شب کوه نوردی را شروع میکنم.
                        بیشر صحبتهای من در خصوص ستاره و.......حنبه مزاح داشت و امروز و فردا هم شاید. و این مزاح بخاطر دوری از آن تاپیک خسته کننده که تجربه بسیار تلخی برایم شد و دیگر امکان ندارد که من حتی آن ناپیک را باز کنم ، چرا که متاسفانه با روشنفکرنماهایی روبرو شدم که عامل تمام گرفتاریهای این جامعه نگون بخت ناشی از تفکر،دانش ( بهتر است بگویم بی دانشی) و منش چنین موجودات کم مایه و فحاش است در طول این 60 سال که در این وادی بسر میبرم مک مانده بود به تنهایی پناه ببرم از این چنین وضعی که عامل تمام گرفتاریهای جامعه را من ناشی از درک نادرست روشنفکر نماها از مسایل و رویدارد ها میبینم، (چون الان میخواهم برمن بیرون)، فعلآ این بحث را دراینجا قطع میکنم و حتمآ در فرصت مناسب با مثالهای تاریخی مستند آنرا ادامه خواهم داد، چرا که شاید بشود جواب این در جا زدن ها و گاهآ عقب گر ها را پیدا کرد.
                        واقعآ در عمرم این اولین بار بود که چنین کلمات و جملات سخیفی را از افراذ به ظاهر روشنفکر می شنیدم. این بود که من فعلآ ترجیهم اینست که فقط در مورد سهام و جوانب اقتصادی و سیاسی آن، و برای دوری و فراموش کردن آن چند روز پر تنش، بیشتر بزبان طنز و شوخی بنویسم، البته این دلیل نمیشود که بگویم امروز هم بازار مثبت است و بهتر از دیروز و ستاره ها و خواهم برد. شاد وتندرست باشید

درود جناب دالاهو
                        اوکی اگر جهت مزاح بوده بحثی نیست
                        در مورد بازار هم طبیعی است اینجا و حدود 2200 گیر و گور و تردید باشد تا تکلیف روشن شود

به هر حال ستاره بی ستاره برای این هفته شوخی و جدیش فرقی نداره /.:biggrinsmiley.:/
                        کسانی که نزدیک به 2200 پیش بینی کردند یکیشون اول میشه

نظر

• M.DALAHOO
                          ستاره‌دار (2)
                          • Apr 2022
                          • 559

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          درود جناب دالاهو
                          اوکی اگر جهت مزاح بوده بحثی نیست
                          در مورد بازار هم طبیعی است اینجا و حدود 2200 گیر و گور و تردید باشد تا تکلیف روشن شود

به هر حال ستاره بی ستاره برای این هفته شوخی و جدیش فرقی نداره /.:biggrinsmiley.:/
                          کسانی که نزدیک به 2200 پیش بینی کردند یکیشون اول میشه
                          سلام،
                          من که برای بردن ستاره ها، فقط 30 واحد میخواهم، فردا را هم وقت دارم ، بخصوص این مصاحبه آقای خاندوزی در خصوص نرخ گاز و امکان تجدبد نظر، اگر پشت بند داشته باشه و ما هم اینجا بادش بکنیم. فردا بازار جامپ میکنه و تازه من اضافه هم میارم، که آقای EHSANI اگر لطف کنه و با نظر موافق درخواست 4 تا بده، ممکنه مدیر فروم بخاطر زحمات این هفته من و در آوردن همه و کلآ فروم از خماری، با 4 تا موافقت کنه. تبارک الله یا احسن الخالقین.

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2082

سلام وصبح شما و همه عزیزان بخیر؛
                            من که دراین خصوص جنابعالی میشناسم، مدیر ستاره ها هستید من یک آدم اصولی ( حالا فردا بهم نگین خودش گفتته اصول گرا ست) هستم، درخواست و پیشنهادم را بایستی به شما بدم که شما هم اگر موافق بودی، پیشنهاد بنده را با نظر موافق با جناب رییس فروم مطرح بفرمایید، اینکار و که میتونی بکنی، اگر منو دوست باشی. اصلآ شما باید پشنهاد دوبل ( 4 ستاره ) بکنی، بخواطر اینکه در شرایطی که همه ناامید بودند، من یک تنه شاخص را پیش بردم و شما را بدهکار کردم.
                            خب، الان من برای بردن ستاره ها، فقط 30 واحد دیگر میخواهم و شاید امروز این امر محقق شود. ضمنآ امروز ارزش فروش هم حداقل 13 میلیارد تومان خواهد شد. شاد تندرست باشید
                            درود جناب دالاهو
                            جسارت بنده را ببخشید ، شوخی کردم
                            سن شما از سن پدر و بزرگترین عموی مرحوم بنده هم بزرگتر است
                            در قاموس ما ، احترام به بزرگترها ، منوط به گرایش سیاسی افراد نیست...
                            من هرکس که کارت ملی ایرانی داشته باشه رو دوست دارم
                            و براش حقوق مساوی قائل هستم،

باز یکی نیاد بگه فلانی " کارت‌‌‌ملی‌‌‌پرست " است !

اینکه گاهی از جناب کشمیری و آقای نجفی انتقاد دوستانه میکنیم ، بحث دیگریست !

------------------------------

در ضمن ، در خصوص سلسله مراتب
                            این کارها برای اروپا و آمریکاست
                            اینجا ایرانه
                            به لغت " مطلقه " توجه نکردید
                            شما باید مستقیماً به آی دی های سبز رنگ پیام بدید
                            در فرومِ اسلامی ، ما قرمزها هیچ جایگاه حاکمیتی نداریم
                            بنده صرفاً یک تداراتچی هستم.

البته رنگ فابریک ما معمولاً سفید است
                            ولی خب ، چون رنگ سفید با بک‌گراند صفحه کنتراست نداره
                            لاجرم ما رو هم گذاشتند توی گروه کمونیستهای قرمز .

از اینکه مطلب " دَرهَم " را در تاپیک جو بازار ارسال کردم ، عذرخواهی میکنم.
                            آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/07/04, 17:25.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3090

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              این جمله آخر شما بسیار جالب و دقیق هست...در کتاب چرا ملت ها شکست میخورند...دقیقا به بنگاه های اقتصادی اشاره می‌کنه که حتی ممکن هست اصلاحات در اون کشور صورت بگیر...و گاها حتی انقلاب...اما این بنگاه ها فقط رنگ و‌ نام عوض میکنند...بقول شما ایدئولوژی کشکه...بحث چپاول هست
                              امیر_طاهری :
                              گلوبالیسم توهم نیست
                              یک خطر جدی برای ایران است
                              تمام تلاش گلوبالیستها در حذف ملی گرایان ایران هم به این دلیل است که تنها نیرویی هستند
                              که مقابلشان در یک نبرد نا برابر محکم ایستادند
                              عروسک های خیمه شب بازی گلوبالیستها هم که بر انقلاب ملی تحمیل کردند
                              مشخص است که چه کسانی هستند

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
                                آواز بیات ترک - زنده یاد سید جواد ذبیحی

شعر: فروغی بسطامی

کی رفته‌ای ز دل که تمنا کنم تو را
                                کی بوده‌ای نهفته که پیدا کنم تو را

غیبت نکرده‌ای که شوم طالب حضور
                                پنهان نگشته‌ای که هویدا کنم تو را

با صد هزار جلوه برون آمدی که من
                                با صد هزار دیده تماشا کنم تو را

چشمم به صد مجاهده آیینه‌ساز شد
                                تا من به یک مشاهده شیدا کنم تو را

بالای خود در آینهٔ چشم من ببین
                                تا با خبر زعالم بالا کنم تو را

مستانه کاش در حرم و دیر بگذری
                                تا قبله‌گاه مؤمن و ترسا کنم تو را

خواهم شبی نقاب ز رویت بر افکنم
                                خورشید کعبه، ماه کلیسا کنم تو را
                                ------------
                                دوستان از دست ندهید صدای ملکوتی و شاهکار زنده یاد جواد ذبیحی
                                که ناجوانمردانه توسط دژخیمان داعشی در اوایل انقلاب 1357 سلاخی شد
                                حتی سلاخی شدنش هم در راه آن چیزی بود که به آن اعتقاد داشت ، یعنی مدح اهل بیت
                                ----------
                                زندان و قتل[ویرایش]

پیشینهٔ وی و حضور در دربار موجب شد تا پس از انقلاب ۱۳۵۷ مورد غضب انقلابیون قرار گیرد. در این دوران بسیاری از آثار آفریده در دوران پیشاانقلاب جزو آثار ممنوع به حساب آمدند و انقلابیان از بین‌شان بردند. حتی پخش اذان مشهور رحیم مؤذن‌زاده اردبیلی نیز تا چندین سال از رادیو و تلویزیون به اتهام «طاغوتی بودن» وی ممنوع بود. بدین ترتیب انقلابیانی که به آرشیو رادیو دسترسی داشتند نمونه‌های یکتایی از صدای ذبیحی را از بین بردند.[۴] پس از انقلاب برای مدتی زندانی شد. پس از مدت کمی از آزادی، عصر روز ۲۴ تیرماه ۱۳۵۹ عکسی از قتل فجیع ذبیحی به دفتر روزنامه‌های کیهان و اطلاعات رسید. تصویر ارسال شده نشان می‌داد که قاتلان بدن وی را قطعه قطعه کرده‌اند.[۴] روزنامه اطلاعات به نقل از گروه شاهین گزارشی را چاپ کرد که قتل سید جواد ذبیحی را به دلیل مداحی و مناجات‌خوانی او در رادیوی وابسته به رژیم گذشته به گردن گرفتند. بعدها صادق خلخالی در کتاب خاطرات خود که در سال ۱۳۷۹ منتشر شد، نام سید جواد ذبیحی را در فهرست کسانی قرار داد که حکم اعدامشان را صادر کرده‌است.

محمدعلی ابطحی در نوشته‌ای با عنوان «تاریخ شفاهی رادیو» در رابطه با کشته شدن سید جواد ذبیحی می‌نویسد: «ذبیحی‌ها دو برادر بودند که در رادیو تهران و مشهد برنامهٔ مذهبی، دعای سحر و اذان اجرا می‌کردند. البته جواد ذبیحی که در تهران بود مشهورتر بود. صدای خوبی هم داشت. آن‌ها در رادیو فقط اشعار مذهبی می‌خواندند ولی آخر اشعارشان گاه به گاه برای سلامت وجود ذات همایونی دعا می‌کردند. برادر بزرگتر که در تهران می‌خواند ردیف‌های موسیقی را می‌شناخت ولی همیشه مناجات‌هایش را بدون موزیک خواند. بلافاصله بعد انقلاب دستگیر شد و بعد مدت کوتاهی آزاد شد. اما بعد از مدتی توسط نیروهای مذهبی انقلابی ربوده شده و در بیابان‌های اطراف تهران کشته شد. یادم هست در مشهد چند نفر از روحانیون طرفدار شاه یا مخالف مبارزات مورد کینهٔ مضاعفی قرار داشتند که آن‌ها را نیز به بیابان‌های اطراف بردند و بلاهای مختلف و از جمله قتل بر سر آنان آمد.»[۸]

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/07/04, 18:22.

نظر

در حال کار...
                                X