اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اوشنوس
    ستاره دار(3)
    • Dec 2015
    • 880

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

چقدر رمانتیک/.:blushsmiley:./

چقدر یولالای!/:.weirdsmiley.:/

با خواندن این مطلب مغز فسیل من یکی هنگ کرد به مولا:.thumbsupsmileyanim

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    بنی‌اسرائیل پس از عبور از نیل، یا دریا، یا هرچه که بود، دچار این توهم شدند که تخم دوزرده عالم خلقت هستند.
    و این قصه درباره همه ملت‌هاست، وقتی چیزی رو پشت سر میذارن که بدون معجزه نمی‌شده پشت سر گذاشت، و سپس اعتبار این معجزه رو به نام خودشون می‌زنند.

این توهم به بقای خودش ادامه میده تا اینکه ناکامی پشت ناکامی اتفاق میفته، و اون اعتبار به تدریچ زنگ میزنه. معمولا خطای فاحش اونجایی رخ میده که «مکانیک عبور» رو درک نمی‌کنند.

آلمانی‌ها تسخیر سریع اروپا رو نتیجه بضاعت صنعتی ملت‌شون که به تولیدات نظامی سرازیر شده بود می‌دیدند، در حالی که عوامل زیادی در کنار هم قرار می‌گیرند که تجاوز نتیجه میده، و صرفا مربوط به عرضه و توانایی متجاوز نیست.‌

روس‌ها شکست نازی‌ها رو نتیجه سرسختی خودشون که از تلفات بالا نمی‌ترسیدند می‌دونستند، در حالی که اگه کمک‌های نظامی آمریکا نبود تلفات بالا هم به پیروزی منجر نمی‌شد.

ملت ایران هم یک معجزه دید، و دچار توهم شد.
    معجزه تبدیل شدن ملتی عشایر، به ملتی که هواپیمای جنگنده‌ای در اختیار دارد که ارتش آمریکا هم آن را ندارد!
    انقلاب پنجاه و هفت، یک ریست بود تا ذهنیت ایرانی ازینکه فکر کند تخم دوزرده عالم خلقت است، به تعادل برگرده.

باید اینترنت نداشته باشه، آب و برقش قطع باشه، ازین مطب بدوئه به اون مطب، گرفتار ابتداییات زندگی باشه، حس ناامنی دائمی داشته باشه، مجبور باشه به صدها نفر رشوه بده، در برابر صدها نفر سر خم کنه، اینکه هیچ‌چیز درست کار نمی‌کنه رو ببینه، تا بتدریج بفهمه که:

اون هواپیما رو اشتباهی بش فروخته بودند.

Eric

نظر

• M.DALAHOO
      ستاره‌دار (2)
      • Apr 2022
      • 556

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      درود جناب دالاهو
      ممنون از مطالبی که درج کردید .
      اختصاصاً برای بنده بسیار مفید بود
      اتفاقاً من قبلاً با افراد زیادی که قبل از انقلاب
      صاحب کسب و کار یا مدیر تا حداکثر مدیرعامل بوده اند ،
      و تحصیل کرده های داخل و خارج و... مصاحبه کردم
      و از جو حاکم بر آن دوران اطلاع دارم .
      که با خاطرات شما کاملاً همخوانی داره

چون فرمودید سوالی داشتی بپرسید ؛

سوالی که از همه اونها می پرسم اینه که :
      انگیزه شما از قیام بر علیه رژیم منحوس پهلوی
      و استقرار نظام اسلامی به رهبری خمینی کبیر چی بود ؟؟؟

لطفاً شما هم به این سوال جواب بدید .
      شاید من هم روزی کتاب خودمو چاپ کردم ?@_@?

---------------------------------------------------------

انگیزه قدتهای خارجی به جنگ نفتی دهه هفتاد برمیگرده
      طبقه فرودست جامعه هم که با وعده پول مفت بی زحمت دهنشون آب افتاده بود
      انگیزه آخوندها هم اینه که شاه گفته بود دوران مفت خوری تمام شده
      طبیعی بود که وقتی معیشت خودشون رو در خطر میدیدند ،
      دست به کار شدند تا دوران مفت خوری استمرار پیدا کنه .
      کما روستاییها که به محبت و مهربانی معروف هستند
      اما سر تقسیم آب و زمین ، چون معیشت شون به خطر می افته
      ممکنه با چوب و چماق نزدیکترین برادران و فامیل خودشون رو بکُشند.
      فقط انگیزه قشر شما رو درک نمیکنم !!!

با این شرح حالی که از خودتون نوشتید
      اگر رژیم منحوس پهلوی ادامه پیدا میکرد
      مطمئناً تا حالا برای خودت یک " ایروانی " شده بود ، بسیار بزرگتر از اون .

از طرفی دلیل حرص خوردن شما رو هم درک نمیکنم
      ایروانی با شاه به کوه نمیرفت که شما با خامنه ای میرید !

شاعر می فرماید :

الا ای طوطیِ گویایِ اسرار
      مبادا خالیَت شِکَّر ز مِنقار

سَرَت سبز و دلت خوش باد جاوید
      که خوش نقشی نمودی از خطِ یار

سخن سربسته گفتی با حریفان
      خدا را زین معما پرده بردار :-B :-/

ترجیح میدم ادامه بحث به تاپیک درهم منتقل بشه
      سلام و صبح شما و سایر دوستان بخیر؛

لطفآ به این چند تا ادعاییی که کرده ایی جواب بفرمایید تا بعد ببینیم چی میشه:

ا-فرموده اید انگیزه شما برای براندازی رزیم شاه و استقرار نظام اسلامی به رهبری خمینی چی بوده!!!!!؟؟؟؟؟
      من که در آمریکا بوده ام چگونه میتوانستم در این جریان مشارکت داشته باشم!؟ لابد با کمک آمریکاییها!؟
      2- فرموده اید که من با آقای خامنه ایی کوه میروم، این یک دروغ محض است. من هیچ وقت با ایشان به کوه نرفته ام، آخه پسر خوب من چطوری با کسیکه با 30 نفر پاسدار به کوه میاد، کوه میروم.
      آنچیزیکه من عرض کردم این بود که قبل از مریضی اش گاهی او را در کوه میدیدم و سلام و علیک میکردیم،همین. ضمنآ بعد از جریان سال 88 که در ایستگاه 2 ایشان را دیدم، شانه به شانه اش رفتم و سلامش نکردم، چون تاریک بود و نمیشناخت ولی ردیف سوم پاسدارها بمن گفتند آقا بود ها، گفتم خوب باشه و براه خودم ادامه دادم. لطفآ در بیان نقل قول ها صادق باشید.
      بازم از پاسخ دادن به سوالات شما خوشحال میشوم. شاد و تندرست باشید.

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

هموطن
        هنوز هم با پاسپورت ایرانی خیلی از جاها میشه رفت، حتی بدون ویزا

کاشون
        الیگودرز
        مهاباد
        قم
        سمنان و ورامین و ....

@hajme_sabzzz

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

عربستان
          فروش نفت و ...:
          روزانه یک میلیارد دلار

ایران، بدهی: میگن 7 میلیارد دلار

یعنی برنامه ریختن با مبلغی معادل با فروش 7 روز عربستان، کشور رو گل و بلبل کنن /:.yead.:/

منتظر باش آزاد بشه بیاد ایران اون پول و زندگیت متحول بشه /.:biggrinsmiley.:/

خبرگان بورس

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3748

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
            بله، زندان هم رفتم و به علت شکنجه 55 سال است که کمرم درد میکند ولی با تو صیه پروفسور سمیعی اداره اش میکنم چون گفت من کسی با این فیزیک بدنی را عمل نمیکنم هر کسم گفت عمل میکنم بگو خودتی. خیابان شهید عراقی یک محله ایی است بتام کوی تک و پشت وزارت اطلاعات است، و آنجا همه خونه ویلاییه و هر کی میره آنجا از اطاعات میان و بهت میگن یک روز بیا آنجا من هم رفتم و فرمها را پر کردم منهای ان سابقه، بعد یک هفته دیگه آمدند و چون خودم تنها خانه بودم و مشروب خوده بودم آنها عقب رفتن که من راحت باشم وبعد گفتتند یک روز دبگه شما باید بیای آنجا، من رفتم جوان محترمی بود و بک کم بفکر فررفت و گفت ببخشید چرا آن موضوع را ننوشته ایی چون یک عده الکی مینو یسند که امتیاز بگیرند من گفتم من صلاح نمیدیدم و چون بچام زرنگند و کنکور قبول میشن بعدآ میگن بخطر کارت ایثارگری بوده و نگرفتم، گفت چرا ؟ گفنم چون اصولآ ان تفکر بتاریخ پیوست و عذر خواهی کرد و من برگشتم، این پسر من که الات کاناداست سه چرخه شو اغلب میگذاشت بیرون و من بهش غرمیزدم سزبازه از بالا گفت نگران نباش مگر کسی جرات مبکند اینجابیاد. آن کسی که منو شکنجه کرده بود دستگیرش کردند و عکس اورا در روزنامه ها چاپ کردند و منهم رفتم زندان اوین وازش شکایت کردم و زنش آمد در کارخانه گفت بچه هام را میاندازم زیر ماشینت و.......لات بازی و بگذریم.

ممکنه بفرماییید مستند شما برای اینکه من هوادر، فعال و نقش آفرین در انقلاب ایران بوده ام، چیست؟ منی که از 15 سالگی به بعد اصلآ مذهبی نبوده و نیستم و در هیچ گروه مذهبی هم نبوده و نیستم و حتی در آمریکا گوشت ذبح اسلامی بمن نمیدادند و میگفتند این برایش فرقی نمیکند و درست هم میگفتند. و اساسآ در زمان انقلاب من در ایران نبوده ام!!!!!؟؟؟؟؟ چگونه میتوانم نقش آفرین باشم، لابد از راه دور!!!!! بهتر نیست در بیان کلمات و جملات قدری دقت بفرمایید. شاد و تندرست باشید.
            سلام و روز بخیر ...ولله ما یه سوالی پرسیدیم شما هم انقلابی بودید ؟؟شماهم یه چیزی فرمایش کردید حالا دوست دارید از زیرش در برید یه بحث دیگه اس ...اما یه کم بعید هست در اون دوره و سال ۵۵ که هنوز خبری از انقلاب نبود یه ادم هیچکاره حسن را ساواک بگیرد و ببرد و طوری شکنجه اش کند که بعد ۵۰ سال هنوز مشکل داشته باشد !!اینکه می فرمایید هیچ کاره بودید ..نمیدونم چه طور یه ادم عادی میتونه با مقامات اسبق و سابق پالوده بخوره وسلام علیک داشته باشه و تو حرفشون چون و چرا بیاره وبعد هم در جریان مصادره اموال بدون مخالفت با نفس و اصل ماجرا به انطباق آن با بندها و دستورها بپردازد !!ضمنا مگر هر مذهبی انقلابی و هر انقلابی مذهبی بود؟؟خیلی از این انقلابی های خارج نشین هم چند روز آخر منتهی به انقلاب و یا بعد از ان به ایران برگشتن همه شونم لزوما نرفتن اسلحه پادگان ها رو بردارند و دیوار پادگان ها رو خراب کنند هرکسی به تناسب مقام و امکانی داشت تو این بلبشو نقش داشت اما حالا همه که نه اکثریت می زنن زیرش و منکر میشن ..به هرحال ممنونم از وقت و حوصله ای که برای بنده عامی و بیسواد به خرج دادید واگر بی ادبی و جسارتی هم به حضور انور جنابعالی شد ببخشید دیگه به هرکسی ازین سفره انقلاب چیزی رسیده سهم شما مصاحبت با بالایی ها هست سهم ما هم سروکله زدن با اعوان و انصار نظام تو کوه و بیابون و بازار و ادارات هست ...موفق باشید

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3026

ما باید کنار همدیگه زندگی کنیم و باید به عقاید همدیگه احترام بزاریم
              من همه این مطالب اسلامی رو از بر هستم
              ولی به خودم اجازه نمیدم، جلوی پدر یا مادرم این کلمات رو بیان بکنم و اونها رو آگاهشون بکنم!!!!!!!!!!
              ضمن تایید پست شما، عرض میکنم: این بلاییه که حکومت سر ما آورده و کسانی که اقدام به انتشار این مطالب میکنن
              دانسته یا ندانسته در زمین حکومت بازی میکنن. ربطی هم به روشنفکری یا غیره نداره.
              آنکس که نخواهد من و تو ما بشویم دشمن ماست.

سلام وعرض ادب و احترام

ضمن تایید فرمایش حضرتعالی باید عرض کنم این مواردی که ایشون فرموده اند از بیخ غلط است

جنگ جمل بعد از رحلت پیامبر بوده و یا بعضی مواردی که مطرح میشه بطور کلی صحت ندارد

واما در مورد انقلاب ۱۳۵۷

اینکه فک کنیم مردم آگاهی نسبت به عملکردشان نداشتند اشتباه است و یا نظام شاهنشاهی را تطهیر کنیم اشتباه محض است

تمامی عوامل دخیل در انقلاب ۱۳۵۷را باید بررسی کنیم که این مهم است

نگذاریم به شعورمان اهانت شود
              ارادت

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

بانک سرمایه در سال 1401 حدود 8 هزار میلیارد تومان زیان ساخت .

به لطف غارتگران این بانک ...

������هادی رضوی داماد شریعتمداری
                ������محمد باقر هاشمی شاهرودی برادرزاده رئیس اسبق ق.ق
                ������حسین هدایتی
                ������ریختگران
                ������کاظمی وزیر اسبق دولت احمدی نژاد
                ������عمار صالحی پسر سرلشکر صالحی
                ������و سایر نکبت زاده های نظام

زیان انباشته بانک سرمایه به بیش از 48 هزار میلیارد تومان رسید.

کاظم نادر علی با غیرت/:.Heart.:/
                شتر نامه
                هرکدوم از این اسمها که گوگل کنید پرونده شون بار یک شتر هست ولی راست راست دارن میچرخن
                برای همینه که شتر با بارش تو این مملکت گم میشه
                گویا این اختلاس ها شتریه که در خونه همه مسئولان و اقا زاده ها میخوابه
                اقتصاد شتر داری هست دیگه
                بهر حال شتر دیدی ندیدی /:.smilingsmiley.:/

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

لطفآ به این چند تا ادعاییی که کرده ایی جواب بفرمایید تا بعد ببینیم چی میشه:

ا-فرموده اید انگیزه شما برای براندازی رزیم شاه و استقرار نظام اسلامی به رهبری خمینی چی بوده!!!!!؟؟؟؟؟
                  من که در آمریکا بوده ام چگونه میتوانستم در این جریان مشارکت داشته باشم!؟ لابد با کمک آمریکاییها!؟
                  2- فرموده اید که من با آقای خامنه ایی کوه میروم، این یک دروغ محض است. من هیچ وقت با ایشان به کوه نرفته ام، آخه پسر خوب من چطوری با کسیکه با 30 نفر پاسدار به کوه میاد، کوه میروم.
                  آنچیزیکه من عرض کردم این بود که قبل از مریضی اش گاهی او را در کوه میدیدم و سلام و علیک میکردیم،همین. ضمنآ بعد از جریان سال 88 که در ایستگاه 2 ایشان را دیدم، شانه به شانه اش رفتم و سلامش نکردم، چون تاریک بود و نمیشناخت ولی ردیف سوم پاسدارها بمن گفتند آقا بود ها، گفتم خوب باشه و براه خودم ادامه دادم. لطفآ در بیان نقل قول ها صادق باشید.
                  بازم از پاسخ دادن به سوالات شما خوشحال میشوم. شاد و تندرست باشید.
                  چاکریم پیره مرد:D
                  ببخشید ملا ابرام ک.ون برهنه وسط حرفتون می پره
                  اخوی اولا دل خود دار حرص نکنی یه وقت از کوه پرت بشی اخه از ساعت 2 نصفه شب زدی کوه
                  دومندش اینا رو ولش کن . ساقیتو به ما معرفی کن/:.yead.:/ تنک یو 4 ماچ
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

جمیله علم‌الهدی به تله‌سور : «سن درختان دانشگاهی که من در آن تدریس می‌کنم (دانشگاه بهشتی) بیشتر از سن آمریکاست. برای همین ایرانیان از تلاش‌های آمریکا خنده‌شون میگیره»

دانشگاه بهشتی ۶۴ ساله است.
                    آمریکا ۲۴۷ سال پیش به استقلال رسید.

FarahmandAlipur (https://twitter.com/1082916383451697...85849361735681)
                    ---------------
                    آخوند و اخوندزاده یه روز دروغ نگه حس میکنه زندگی ش تلف شده :D

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

������ رنگ ارس به دلیل تخلیه پساب‌های صنعتی ارمنستان به رنگ سبز درآمده (دلیل تغییر رنگ آب غلظت بالای فلزات سنگین است)
                      -ارس مهمترین منبع آبی اردبیل است
                      -اردبیل سال‌هاست پایتخت سرطان دستگاه گوارش در ایران است

✍️درست از نقطه‌ای که مرز ایران و ارمنستان شروع می‌شود، رنگ آب ارس تغییر می‌کند. با همین آب باغات منطقه تا دشت مغان آبیاری می‌شود. آذربایجان و بخصوص استان اردبیل رتبه اول سرطان معده در کشور است. تمامی پیگیری‌های محیط زیستی و حقوقی به این جمله ختم می‌شود: «مسائل ارس محرمانه است».

چهارشنبه ۲۴ خرداد‌ماه

@SepehrAzadi
                      -----------
                      پسماند رادیواکتیو نیروگاه اتمی ارمنستان
                      خوب قاتل مادر بزرگ بنده هم پیدا شد
                      اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/15, 14:47.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

هر اتفاق مثبتی در سیاست خارجی روی دهد بعید است تاثیر اقتصادی شایانی به دلایل زیر برای مردم داشته باشد

بیسوادی مسولان
                        غارتگری مدیران
                        نفهمی سیاستگذاران

البته هر یک به تنهایی تمامی رذایل اخلاقی را یکجا دارند. /فیروز محمودی

نظر

• M.DALAHOO
                          ستاره‌دار (2)
                          • Apr 2022
                          • 556

ما باید کنار همدیگه زندگی کنیم و باید به عقاید همدیگه احترام بزاریم
                          من همه این مطالب اسلامی رو از بر هستم
                          ولی به خودم اجازه نمیدم، جلوی پدر یا مادرم این کلمات رو بیان بکنم و اونها رو آگاهشون بکنم!!!!!!!!!!
                          ضمن تایید پست شما، عرض میکنم: این بلاییه که حکومت سر ما آورده و کسانی که اقدام به انتشار این مطالب میکنن
                          دانسته یا ندانسته در زمین حکومت بازی میکنن. ربطی هم به روشنفکری یا غیره نداره.
                          آنکس که نخواهد من و تو ما بشویم دشمن ماست.

جناب داور سلام و عصر شما بخیر؛

لطفآ همین الان شما به صفحه 34 و 35 جلد دوم تاریخ اجتمایی ایران زنده یاد مرتضی راوندی ( که مرتجعین احازه ندادند بعد از جلد نهم که من هر دو جلد را دارم ، دیگر ادامه دهد و ان مرد زحمتکش بزرگ تاریخ نویس حرفه ایی کارش را تمام بکند و دق کرد و فوت کرد. ببین چی نوشته آنهم با ده کد از تاریخ نویسان با ایده های مختلف، که دوستان بی اطلاع ما قبول ندارند، فقط رود تعصب کور .یاد این مرد بزرگ جاویدان است و مرتجعین فانی. مثل همین روزها ببینید چقدر دروغ میگویند بیسوادها. اینها همش بنام اسلام است. مگر همین امروز باصطلاح این مسمانان نیستند که دخترهای مردم را که حکم قطعی دارند، به خواست رییسی ودستور خمینی غیر قانونی باو تجاوز میکنند ( آنهم توسط اوباشها ) و بعد میکشند.
                          آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/15, 19:59.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

#الو (https://twitter.com/SharifiZarchi/st...93122)برای دانشجوهای دانشگاه هنر اس ام اس اومده (https://twitter.com/SharifiZarchi/st...94000073093122) که باید مقنعه بذارن از شنبه و دانشجوها تصمیم گرفتن از امروز (۵ بعد از ظهر) تا شنبه در پردیس باغ ملی تحصن کنن.

دانشجوها توسط حراست مدام تهدید به بازداشت و دخالت پلیس میشن و همچنین آب و برق باغ ملی رو قطع کردن. بچه‌ها از بیرون غذا سفارش دادن و اجازه ورود داده نشده به پیک.

@mamlekate
                            ----------------
                            ضرب و شتم دانشجویان مخالف مقنعه اجباری؛
                            دانشجویان دانشگاه هنر در اعتراض به اجباری شدن مقنعه در پردیس دانشگاه تحصن کردند

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              #الو (https://twitter.com/SharifiZarchi/st...93122)برای دانشجوهای دانشگاه هنر اس ام اس اومده (https://twitter.com/SharifiZarchi/st...94000073093122) که باید مقنعه بذارن از شنبه و دانشجوها تصمیم گرفتن از امروز (۵ بعد از ظهر) تا شنبه در پردیس باغ ملی تحصن کنن.

دانشجوها توسط حراست مدام تهدید به بازداشت و دخالت پلیس میشن و همچنین آب و برق باغ ملی رو قطع کردن. بچه‌ها از بیرون غذا سفارش دادن و اجازه ورود داده نشده به پیک.

@mamlekate
                              ----------------
                              اعتراض به اجباری‌شدن مقنعه، دانشجویان دانشگاه هنر را به تحصن واداشت. تحصنی که با خشونت حراست همراه شد اما دانشجویان پا پس نکشیدند و بر خواسته‌شان پافشاری کردند. به گزارش شوراهای صنفی دانشجویان، ‌حمزه‌ برزویی کوتنایی، رییس حراست دانشگاه هنر، دانشجویان را تهدید کرده بود در صورت ادامه تحصن درهای دانشگاه را به روی ماموران امنیتی باز می‌کند، اما دانشجویان مرعوب نشده و به تحصن خود ادامه دادند.

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

@mamlekate
                                ----------------
                                ۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲

سردار کوثری: دعوای ایران و طالبان، «دعوای خانوادگی» است / «گزینه نظامی» مطرح نیست / قطعا، مسائل با «گفت‌وگو» حل می‌شود

آب و غذا و برق را به روی دانشجویان ایرانی بسته

ولی بزدل جلوی طالبان اجنبی کم مونده سجده کنه بگه سبحان ربی الاعلی و بحمده /:.yead.:/
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/15, 20:02.

نظر

در حال کار...
                                X