اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1468

پاسخ : اخبار

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

بهتره قبل از داستان تعریف کردن یه کم سواد و دانش خودت را بالا ببری ...

تعرض یعنی : " حمله کردن " یا " دست درازی کردن " که تصویرش رو که مربوط به فرهنگ فارسی عمید هست برات این بالا گذاشتم ...

مگه نوشتند " تعرض جنسی " که داری برای خودت داستان بافی می کنی ؟

تعرض جنسی همان تجاوز هست ،ولی تعرضی که آقای صادقی و خانم فاطمه حقیری نوششتند منظورشان حمله کردن و دست درازی کردن هست و نه تعرض جنسی یا تجاوز !!!

در ضمن تو غلط می کنی که بخواهی به زنان تعرض کنی که نوشتی بهم نمی چسبه .

واقعاً قباحت از سر و رویت می باره ...

شرم بر تو باد ....
    این تعرضی که تو اینجا واسه من تعریف میکنی بااون تعرضی که توبی بی سی وانترنشنال برای تو و اقا وخانمی که این فیلمودیدن تعریف میکنند فرق میکنه

تودعوا که نون وحلوا پخش نمیکنند تودعوا دست ادم ممکنه به هرجائی بخوره این اسم تعرضه

توخیابون تو مترو تواتوبوس روزی چندبار همدیگروحول میدند دستشون هم ناخداگاه به همجای ادم میخوره این اسمش تعرضه

که بی بی سی صدبار فیلمشو اسلوموشن نشون میده

درضمن ماسوادمون مثل شما نیست که بفهمیم که معنی تعرض بی بی سی واقای صادقی فاطمه خانم و عمیدی وشما وو اینقدر فرق داره پاک کیج شدیم

درضمن اون بهم نمچسبه هم مثل تعرض شما هزارمنظور پشتش خوابیده که سوادشمانمیکشه

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1468

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      <font size="3">آخه هیچ 100 درصدی وجود نداره، 100 درصد از کجا بیاریم؟!<br>
      یه وضعیت موجودی هست یا باید پاشیم و سعی کنیم جلوش بایستیم یا اینکه به همین‌ها با همین وضعیت رضایت بدیم.<br>
      آخه چه جوری امید به اصلاح دارید؟!!! روندی که تا الان بوده چی بوده؟ اگر به اندازه اپسیلنی نسبت به گذشته بهبودی حاصل شده بود، حالا شاید. ولی با این شیب نزولی وحشتناکی که تو این 40 سال شاهدش بودیم، چطور ممکنه همچنان به اصلاح امیدوار بود؟!</font>
      <br>

نقل قول ازنوشته خودتان (آخه چه جوری امید به اصلاح دارید؟)

من میپرسم =شما اخه چجوری امید داری اینها برنند بهترازاینها میاد رهبری تائیدشده داریدماهم هستیم

دوتاانسانیم عاقلیم هردو به مشکل خوردیم یک اینده مبهم تضمین نشده وشاید هم انهدام کشور(یقینا40 تیکه شده تضمینی)بارفتن اینها ازطرف دیگرووضع موجود باامیداصلاخ کدوم بهتره
      آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2022/10/15, 02:10.

نظر

• sea2003son
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 179

فقط خدا به خیر کنه الان خیلی ها خوشحالن که چنین میشه و چنان ولی هیچکس اونورش رو‌نمیدونه چی میشه. بهترین راه اصلاح وضع موجود هست به مرور حالا هر کس هر چی میخواد بگه ما تو اروپا نیستیم تو خاورمیانه و شرایط بی ثبات کشورها مثال عراق آمریکا صدام رو عوض کرد برید وضع عراق رو ببینید من اشنا دارم تو بصره اینو میگم به هر حال ایران ها از تمام خاورمیانه مردمش جلوترن امیدوارم مسولان راه تفاهم و تعامل و اصلاحات رو به سمتش برگردن این وضعیت مثل دینامیتی هست که فتیله اش روشن بشه منفجر میشه حالا کجا رو خراب کنه خدا خودش میدونه

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4923

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
          بی بی سی وانیترنشنال دوتا فیلم چندباربصورت اسلوموشن نشان داده

یکی مامورازجلو خانمی رو هل داده عقب میگن به سینه هاش تعرض شده

دیگری مامورخانمی رو ازپشت هول داده هردومورد وسط خیابان که متفرق بشن میگن به باسن خانم وسط خیابان تعرض شده

خالا به خانومها که دروسط خیابان را بند اورده بودنند که خودم چندبارشاهدبودم کاری نداریم

دررابطه باعوض شدن حکومت

اگر بدونم صددرصد حکومتی ضمانت شده که بجای اینها بیاد هست موافقم عوض بشند

1= مملکت 40 تیکه نشه

2= اینهانرند دوباره مثل 40سال پیش یکسری گرسنه بیان باز ازاول شروغ به دزدی واختلاس و وووو

3=وووووو

حالا اگر این حکومت بااین وضعیت بخواد ناراضی هاش اضافه بشه یکروزی به پاشوره میخوره

جالا ما امیدواریم به عقل بیایند ازاین به بعد اصلاخ بشن اختلاس ودزدی رانت بازی وووو نشه یا حداقل کمتربشه

بدادجوان ها برسند زن وشوهر وکارمیخوان حقشونه ووو

البته جوان هاهم باید توقعاتشان راپائین بیارند تاپیشرفت کنند ازروزاول نخواهند صاحب همه چیزباشند

تنها امنیت که نیست باید جوان هائی که خودشون باعث ازدیادشون دراول انقلاب شدند درحدمعقول پاسخگوباشند

خلاصه امیدواریم به خودبیایند
          من هم با بعضی از گفته هایت که رنگی کردم موافق هستم قبلا من هم میگفتم ما اصلاحات اساسی میخواهیم ولی ایا این حکومت اصلاح پذیر است؟
          در مورد 40 تکه شدن ایران اینها میگویند امریکا و دیگران میخواهند ایران 40 تکه شود وحرفشان هم کاملا درست است ولی اگر دقت کنیم همین حکومت دارد در اهداف همان به اصلاح دشمنان که قصدشان تکه تکه کردن ایران است قدم بر میدارد با عدم رسیدگی به مناطق محرم مثل زاهدان مثل کردستان مثل خوزستان اینخکومت شعار وحدت شیعه وسنی سر میدهد ولی ایا تا حال حتی یک وزیر سنی داشته ایم این حکومت شعار ازادی ادیان سر میدهد ولی دیدیم برای ورود یک زرتشتی به شورای شهر یزد چه بازی در اوردن کسی که با رای اکثریت مسلمان شهر برای ان پست انتخاب شده بود ان هم در دینی که خودشان روایت دارند روزی پزشک یهودی نزد رسول خدا رفت و گفت چرا مردم مسلمان کمتر مریض میشوند واین روایت نشان از این دارد که حتی پیامبر دین اسلام هم به تخصص افراد اهمیت میداد که گذاشته بود یک پزشک یهودی درجامعه مسلمان طبابت کند ولی اینجا برای استخدام در فلان شرکت اولین گزینش بجای تخضض گزینش دینی است
          وهزاران موارد دیگر و به این نتیجه رسیدم کسانی در این خکومت هستند درست در اهداف دشمن جهت تکه تکه شدن ایران دارند قدم بر میدارند
          آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2022/10/15, 06:46.

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1468

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
            من هم با بعضی از گفته هایت که رنگی کردم موافق هستم قبلا من هم میگفتم ما اصلاحات اساسی میخواهیم ولی ایا این حکومت اصلاح پذیر است؟
            در مورد 40 تکه شدن ایران اینها میگویند امریکا و دیگران میخواهند ایران 40 تکه شود وحرفشان هم کاملا درست است ولی اگر دقت کنیم همین حکومت دارد در اهداف همان به اصلاح دشمنان که قصدشان تکه تکه کردن ایران است قدم بر میدارد با عدم رسیدگی به مناطق محرم مثل زاهدان مثل کردستان مثل خوزستان اینخکومت شعار وحدت شیعه وسنی سر میدهد ولی ایا تا حال حتی یک وزیر سنی داشته ایم این حکومت شعار ازادی ادیان سر میدهد ولی دیدیم برای ورود یک زرتشتی به شورای شهر یزد چه بازی در اوردن کسی که با رای اکثریت مسلمان شهر برای ان پست انتخاب شده بود ان هم در دینی که خودشان روایت دارند روزی پزشک یهودی نزد رسول خدا رفت و گفت چرا مردم مسلمان کمتر مریض میشوند واین روایت نشان از این دارد که حتی پیامبر دین اسلام هم به تخصص افراد اهمیت میداد که گذاشته بود یک پزشک یهودی درجامعه مسلمان طبابت کند ولی اینجا برای استخدام در فلان شرکت اولین گزینش بجای تخضض گزینش دینی است
            وهزاران موارد دیگر و به این نتیجه رسیدم کسانی در این خکومت هستند درست در اهداف دشمن جهت تکه تکه شدن ایران دارند قدم بر میدارند
            دررابطه با عدم رسیدگی به کردستان وزاهدان خوبه که به همین کردستان نزدیکه سری بزنی ببنی رسیدگی میشه یانه

البته اشتباه خیلی زیاد دارند که خیلیش میتونه عمدی باشه برای زیرابزنی خودشان که باید اصلاح کنند تابتونند باقی بمونند

شایدهم بعضی هاشون شکم هاشون سیرشده قصد رفتن ورسیدن به عشق وحالشون باشه

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1468

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
              یه عده بی ناموس از"یگان ویژه"به اسم قرآن وسط خیابون بدن دخترای مردم رو لمس میکنن...یادتان باشد هرکس قرآن برسر نیزه زدیا تو فضای مجازی برای حکومت پارس کرد...از تمامی بصائر برخوردار است ولی در امتحان مردود است....هرکس از این حکومت فاسد به هر شرطی حتی استفاده ابزاری از قرآن سخن گفت اون هم تو این شرایط حساس....بدونین شیطانیست درلباس انسان که برای چندر غاز جیره بیشتر حاضر به پارس حکومتی شده است....یادتان باشد که عوعوی سگان نیز بگذرد....
              چرادختر وخانم من بایدوسط خیابون باشه که بهش تعرض بشه

اگرغیرت داشته باشم وخا .. یه خودم برم وسط خیابان چرا دخترم رو وسط خیابان بفرستم

خودت هم اقرار کردی این یکعده میتونه هرجایی باشه باغرض ومرض

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1189

<br>

نقل قول ازنوشته خودتان (آخه چه جوری امید به اصلاح دارید؟)

من میپرسم =شما اخه چجوری امید داری اینها برنند بهترازاینها میاد رهبری تائیدشده داریدماهم هستیم

دوتاانسانیم عاقلیم هردو به مشکل خوردیم یک اینده مبهم تضمین نشده وشاید هم انهدام کشور(یقینا40 تیکه شده تضمینی)بارفتن اینها ازطرف دیگرووضع موجود باامیداصلاخ کدوم بهتره
                والا دیدگاه من که اینجوریه، یه سیاه مطلق داریم با یه آینده نامعلوم. وظیفه عقلی و شرعی و ... من اینه که با این سیاهی مطلق -ظلم و فساد و بی‌عدالتی- مبارزه کنم و آینده نامعلوم رو ترجیح میدم. خب اینا که از خداشونه مردم همیشه با این دیدگاه بشینن سرجاشون و اونا هم هر غلطی که میخوان بکنن و هی بتازونن و بتازونن و ...
                من خودم از سرسخت‌ترین طرفدارهای اصلاحات بودم ولی امید به اصلاحات سالهاست که از ریشه در وجود ما خشکیده. انقلاب ندوست ولی متاسفانه اینا کاری کردن که هیچ راهی برای ملت باقی نمونده.
                اگه کسی واقعا به امام حسین و عاشورا اعتقاد داره، باید جلوتر از همه تو صف معترضین باشه. مگه اعتقاد نداریم که امام حسین جون و خانواده و ناموس و همه چیزش رو تو راه مبارزه با ظلم و فساد فدا کرد. پس امام حسینم باید میگفت اینا برن شاید بدترش بیاد که همون زمان هم اومد.

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3748

دررابطه با عدم رسیدگی به کردستان وزاهدان خوبه که به همین کردستان نزدیکه سری بزنی ببنی رسیدگی میشه یانه

البته اشتباه خیلی زیاد دارند که خیلیش میتونه عمدی باشه برای زیرابزنی خودشان که باید اصلاح کنند تابتونند باقی بمونند

شایدهم بعضی هاشون شکم هاشون سیرشده قصد رفتن ورسیدن به عشق وحالشون باشه
                  حق با حاجی دورناست ..چند وقتی هست به خوبی با کالیبر۵۰ به سنندج به عنوان مرکز استان رسیدگی میشه !!!قرار هست در راستای محرومیت زدایی بیشتر ...امروز به اردبیل رسیدگی بشه ..ولی نمیدونم امکانات در حد هلی کوپتر و کالیبر ۵۰ هست یا نه ..شاید هم با وینچستر و کلاش یه جوری کار اردبیلی ها رو راه انداختند ..به ناهار برسند !!!

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1468

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    حق با حاجی دورناست ..چند وقتی هست به خوبی با کالیبر۵۰ به سنندج به عنوان مرکز استان رسیدگی میشه !!!قرار هست در راستای محرومیت زدایی بیشتر ...امروز به اردبیل رسیدگی بشه ..ولی نمیدونم امکانات در حد هلی کوپتر و کالیبر ۵۰ هست یا نه ..شاید هم با وینچستر و کلاش یه جوری کار اردبیلی ها رو راه انداختند ..به ناهار برسند !!!
                    دمت گرم باوینچستر زدی وسط خال

اول صبحی یک بیست گرفتی

نظر

• Bourse-Plan
                      عضو فعال
                      • Jun 2020
                      • 491

جالبه سال57 انقلاب شده اینهمه گشته شدند که حجاب وپوشش سرزنان کنند

انقدر شر و ور نگو. دست هرچی یاوه‌گوست رو از پُشت بستی. «انقلاب شد که زن‌ها حجاب داشته باشن؟» مرد ناحسابی، تو که اون زمان نوجوانی خام و کم‌عقل بیش نبودی، برو از بزرگ‌ترت بپرس اگر سال 57 در هر جمعی، اصلاً مذهبی‌ترین و بسته‌ترین حلقۀ ممکن، می‌گفتی «داره انقلاب می‌شه تا حجاب بر سر زن‌ها بیاد» چه بلایی سرت می‌آوردن. از چهار ناحیه دارت می‌زدن. نسبت زنان محجبه به بی‌حجاب‌ها در سال 57 چه‌قدر بوده؟ دور و بر خودت رو نگاه کنی و حافظه رو ریفرش کنی، خیلی چیزها یادت می‌آد. کمتر چرت و پرت بگو.
                      آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2022/10/15, 10:39.

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1628

چرادختر وخانم من بایدوسط خیابون باشه که بهش تعرض بشه

اگرغیرت داشته باشم وخا .. یه خودم برم وسط خیابان چرا دخترم رو وسط خیابان بفرستم

خودت هم اقرار کردی این یکعده میتونه هرجایی باشه باغرض ومرض
                        درنا جان...داستان ضحاک رو که بلدی....دوتا مار رو دوشش بود برای سیر کردنشون مغز جوانان رابهشون میداد....ضحاک خودش نمی خورد...برا مارهاش میخواست....شماها همون مارها هستین که ضحاک براشون به خاطر حکومتش از خون وجون وناموس جوانان ...غذا آماده میکنه....
                        اما اینبار کاوه ایران زن است...

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1307

والا دیدگاه من که اینجوریه، یه سیاه مطلق داریم با یه آینده نامعلوم. وظیفه عقلی و شرعی و ... من اینه که با این سیاهی مطلق -ظلم و فساد و بی‌عدالتی- مبارزه کنم و آینده نامعلوم رو ترجیح میدم. خب اینا که از خداشونه مردم همیشه با این دیدگاه بشینن سرجاشون و اونا هم هر غلطی که میخوان بکنن و هی بتازونن و بتازونن و ...
                          من خودم از سرسخت‌ترین طرفدارهای اصلاحات بودم ولی امید به اصلاحات سالهاست که از ریشه در وجود ما خشکیده. انقلاب ندوست ولی متاسفانه اینا کاری کردن که هیچ راهی برای ملت باقی نمونده.
                          اگه کسی واقعا به امام حسین و عاشورا اعتقاد داره، باید جلوتر از همه تو صف معترضین باشه. مگه اعتقاد نداریم که امام حسین جون و خانواده و ناموس و همه چیزش رو تو راه مبارزه با ظلم و فساد فدا کرد. پس امام حسینم باید میگفت اینا برن شاید بدترش بیاد که همون زمان هم اومد.
                          نه اینجوری نبود

گوگل دسترسی ندارم اما عبدالله عمر و زبیر و اینا هم فکر کنم با یزید بیعت نکردن
                          امام حسین هم قصد رفتن به کوفه و... نداشت مردم نامه نوشتن درخواست که ما امام می خوایم و امام حسین بر حسب وظیفه شرعی مجبور به پاسخ به درخواست کمک مردم کوفه بود
                          در کربلا هم دیدن مردم بیعت خودشان را برداشتن و... قصد برگشت داشتن (دیگه وظیفه ای بر گردنشان نبود ) که که لشکر یزید اجازه نداد و گفت یا بیعت می کنی یا شهید میشی که قابلیت بیعت با یزید وجود نداشت (اسلام ضربه می خورد ) و....

وگرنه قصد و نیت به اسارت در اومدن خانواده و اهل بیت و... نداشتند

پ.ن گوگل اومد کم و زیادش را جستجو کنید چیزی که در خاطرم هست همچین چیزایی بود
                          آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2022/10/15, 11:33.

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                            نه اینجوری نبود

گوگل دسترسی ندارم اما عبدالله عمر و زبیر و اینا هم فکر کنم با یزید بیعت نکردن
                            امام حسین هم قصد رفتن به کوفه و... نداشت مردم نامه نوشتن درخواست که ما امام می خوایم و امام حسین بر حسب وظیفه شرعی مجبور به پاسخ به درخواست کمک مردم کوفه بود
                            در کربلا هم دیدن مردم بیعت خودشان را برداشتن و... قصد برگشت داشتن (دیگه وظیفه ای بر گردنشان نبود ) که که لشکر یزید اجازه نداد و گفت یا بیعت می کنی یا شهید میشی که قابلیت بیعت با یزید وجود نداشت (اسلام ضربه می خورد ) و....

وگرنه قصد و نیت به اسارت در اومدن خانواده و اهل بیت و... نداشتند

پ.ن گوگل اومد کم و زیادش را جستجو کنید چیزی که در خاطرم هست همچین چیزایی بود)
                            البته همونطور که گفتم "اگه کسی واقعا به امام حسین و عاشورا اعتقاد داره" یعنی روی صحبت من با این افراد بود.
                            ولی در هر صورت، به قول خودتون چون اسلام ضربه می‌خورد (ضربه خوردن اسلام چی بود، همون بیعت کردن با آدم ظالم و فاسد) حاضر شد خودش و زن و بچه و اهل بیت رو فدا کنه ولی اسلام ضربه نخوره (با آدم فاسد و ظالم بیعت نکنه). خب اینکه همون شد دوباره (چه علی خاجه، چه خاجه علی) فقط یه خورده با کلمات بازی شد.
                            نگفتم خیلی مشتاق بود زن و بچه اش رو فدا کنه!! که بگیم قصد و نیتی برای این کار داشت یا نداشت. گفتم برای مبارزه با ظلم و فساد (به قول شما بیعت نکردن با آدم ظالم و فاسد) حاضر شد همه رو فدا کنه.
                            آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2022/10/15, 11:34.

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

البته همونطور که گفتم "اگه کسی واقعا به امام حسین و عاشورا اعتقاد داره" یعنی روی صحبت من با این افراد بود.
                              ولی در هر صورت، به قول خودتون چون اسلام ضربه می‌خورد (ضربه خوردن اسلام چی بود، همون بیعت کردن با آدم ظالم و فاسد) حاضر شد خودش و زن و بچه و اهل بیت رو فدا کنه ولی اسلام ضربه نخوره (با آدم فاسد و ظالم بیعت نکنه). خب اینکه همون شد دوباره (چه علی خاجه، چه خاجه علی) فقط یه خورده با کلمات بازی شد.
                              نگفتم خیلی مشتاق بود زن و بچه اش رو فدا کنه!! که بگیم قصد و نیتی برای این کار داشت یا نداشت. گفتم برای مبارزه با ظلم و فساد (به قول شما بیعت نکردن با آدم ظالم و فاسد) حاضر شد همه رو فدا کنه.
                              خوب امام حسن و عبدالله عمر و زبیر با معاویه بیعت کردن با اینکه ظالم و فاسد بود مشروط به اینکه اصول دین خدشه دار نشه

یزید علاوه بر ظلم و فساد با اصول اصلی و شفاف دین هم مشکل داشت به این جهت نمی شد بیعت کرد (الان هم درنا خان رو ببین شاید موافق نباشه اما میگه ظواهر دین (اوراق خزانه اسلامی) را حفظ می کنند و این خودش خوبه )

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1189

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                خوب امام حسن و عبدالله عمر و زبیر با معاویه بیعت کردن با اینکه ظالم و فاسد بود مشروط به اینکه اصول دین خدشه دار نشه

یزید علاوه بر ظلم و فساد با اصول اصلی و شفاف دین هم مشکل داشت به این جهت نمی شد بیعت کرد (الان هم درنا خان رو ببین شاید موافق نباشه اما میگه ظواهر دین (اوراق خزانه اسلامی) را حفظ می کنند و این خودش خوبه )
                                نه متاسفانه شما داری اشتباه میکنی، امام حسن هم با معاویه بیعت نکرد.
                                علت اینکه امام حسن کاری شبیه به امام حسین انجام نداد این بود که اصلا زمینه‌ای برای این کار وجود نداشت. (مثل اینکه در ایران هیچ تلاش مشخص و گسترده‌ای برای اعتراض صورت نگرفته باشه و شما بخوای به صورت انفرادی فریاد اعتراض بلند کنی) ولی در زمان امام حسین این زمینه به وجود اومد، دقیقا مثل این چیزی که امروز در جامعه شاهد اون هستیم. ضمن اینکه زمان امام حسن، حکومت معاویه تازه به بار نشسته بود (مثل ابتدای انقلاب) ولی زمان امام حسین، ظلم و فساد حکومت، واضح و مشخص شده بود (مثل این چیزی که امروز شاهد اون هستیم) و این دو تا با هم خیلی فرق داره.
                                آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2022/10/15, 12:08.

نظر

در حال کار...
                                X