اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4921

پاسخ : اخبار

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    علم الهدی: امریکا گفت آشوب‌های اخیر باعث شده تا دیگر به برجام نیاز نداشته باشیم / یکی از مسولان امنیت می‌گفت عده زیادی از بازداشت شدگان آب و غدا می‌خواستند، اما هیچکدام مهر برای نماز نخواستند / آقایی که گفت مگر مردم مجبورند که امر به معروف کنند و نهی از منکر بشوند، به قرآن، فریضه الهی و اصول قانون اساسی پشت پا زده

امام جمه مشهد گفت: خواص بی‌بصیرت برخلاف مزدوران و فریب‌خوردگان، به میدان آمده‌اند و برخی حتی خدا و پیامبر را قبول ندارند. ثمره فعالیت‌هایشان هم همان حرفی است که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری اخیر خود مطرح کرد و به‌صراحت اعلام داشت که آشوب‌های اخیر در ایران باعث شده تا دیگر نیازی به برجام نداشته باشیم و امیدها به همین ناآرامی‌ها دوخته شده است.
    شما با این حجم دزدی واختلاس و کمبود ورانت وایجاد یک مشته خواص دزد باعث این شلوغیها شدید یعنی شما زخم را درست کردید و گذاشتید حشرات موذی دیگر روی این زخم تخمگذاری کنند باز هم اگر متوجه نشوید بجای معالجه این زخم با سرکوب این زخم را گسترش بدهید مطمئن باشید تخمگذاری این حشرات موذی بیشتر خواهدشد تا عفونت حاصل از ان باعث مرگتان بشود

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3069

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      البته این که موردی جواب من رو میدین وبعد میگین نمیخواین مساله رو کش بدین....یا اینکه حرفتو میزنی ومنو به کمبود منبع متهم میکنی ولی حتی طلب منبع نمیکنی...اینکه تاریخ رو قبول ندارین به این جهت که اشتباه زیاد داره(ولابد اسلام رو هم از پدرتون یاد گرفتین وایشون هم از پدرشون وهمینطور الی آخر....ونیازی هم به بحث تاریخی نبوده)....واینکه کنیز همسر طرف بوده وهروقت میخواسته میتونسته ببخشدش یا بفروشدش یا بکشدش یا بزندش ....واینقدر انصاف....که باز تلویحا منو به بی انصافی ودروغگویی متهم میکنید....
      بله..من هم ادامه بحث را باشما صلاح نمیدانم...اما نه به دلایلی که فرمودین....به این جهت که شما نه سواد کافی ونه انصاف وافی برای ادامه بحث رو ندارین....
      بعضی مواقع برای فهمیدن چیزی باید در اون شرایط قرار بگیری یا خودت رو با اون شرایط وفق بدی تا بفهمی که این ظلم چقدر ظلمه
      مثلا شما برای فهمیدن موضوع برده داری باید یه مدتی برده کسی بشی و انواع اقسام بلاها رو بر سر خودت و زن و بچت بیارن بعد بفهمی برده یعنی چی و برده داری چه حکمی میتونه داشته باشه
      اینکه به همین راحتی بیای ماله بکشی روی برده داری و کنیز رو همسر شخص قلمداد بکنی نشان از درک نکردن قضیه میده
      شما شرایطی رو در نظر بگیر که طرف خودش رو فرستاده خدا میدونه و میگه که تمامی دستورات از جانب اون صادر شده
      خوب اون بابا اگه راست میگه که خداست، از چی میترسیده؟ دستور میداد برده داری جمع بشه
      دیگه بدتر از شکستن بت ها نبوده که؟ یا فقط پرستیدن خودش واسش مهم بوده که فقط به بت ها گیر داده؟
      نه تنها دستور جمع کردن برده داری رو نداده بلکه قوانینی هم در راستای حقوق ارباب و برده صادر کرده که ارباب چه حقوقی داره و برده چه حقوقی میتونه داشته باشه.

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1467

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        بعضی مواقع برای فهمیدن چیزی باید در اون شرایط قرار بگیری یا خودت رو با اون شرایط وفق بدی تا بفهمی که این ظلم چقدر ظلمه
        مثلا شما برای فهمیدن موضوع برده داری باید یه مدتی برده کسی بشی و انواع اقسام بلاها رو بر سر خودت و زن و بچت بیارن بعد بفهمی برده یعنی چی و برده داری چه حکمی میتونه داشته باشه
        اینکه به همین راحتی بیای ماله بکشی روی برده داری و کنیز رو همسر شخص قلمداد بکنی نشان از درک نکردن قضیه میده
        شما شرایطی رو در نظر بگیر که طرف خودش رو فرستاده خدا میدونه و میگه که تمامی دستورات از جانب اون صادر شده
        خوب اون بابا اگه راست میگه که خداست، از چی میترسیده؟ دستور میداد برده داری جمع بشه
        دیگه بدتر از شکستن بت ها نبوده که؟ یا فقط پرستیدن خودش واسش مهم بوده که فقط به بت ها گیر داده؟
        نه تنها دستور جمع کردن برده داری رو نداده بلکه قوانینی هم در راستای حقوق ارباب و برده صادر کرده که ارباب چه حقوقی داره و برده چه حقوقی میتونه داشته باشه.
        اکی بهت نمیگن داور

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
          امریکا ودیگر کشورهایی که خواستار نابودی ایران هستند واقعا باید به این مدیران احمق جایزه بدهند اخه ماشینی که تو داری در ایران تولید میکنی کجا میتواند با تولیدات بین الملی رقابت کند حال دیگر صرفه اقتصادی تعداد تولید به کنار خط تولیدتان در سنگال ونزوئلا سوریه وووبه کجا رسید چقدر سود کردید ؟ چرا با کمال احمقی دارید برای شرکتها وکشور هزینه میتراشید ؟

خط تولید خودروی ایرانی در ارمنستان راه‌اندازی می‌شود
          خط تولید خودروی ایرانی در ارمنستان راه‌اندازی می‌شود
          تهران- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از ایجاد خط تولید خودروی ایرانی در ارمنستان با هدف صادرات به کشورهای حوزه اوراسیا خبر داد.

به گزارش ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «علیرضا پیمان پاک» افزود: در این باره یک خودروساز ایرانی و یک سرمایه گذار از طرف ارمنستان اعلام آمادگی کرده اند که این موضوع از طریق وزارت اقتصاد ارمنستان و وزارت صمت ایران در حال پیگیری است.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه‌داد: موافقت اولیه برای ساخت خط تولید خودروی ایرانی در ارمنستان انجام شده که بر اساس این موافقتنامه، طرح توجیهی آن آماده می‌شود.

پیمان پاک با بیان اینکه در حوزه همکاری‌های خودرویی با ارمنستان تهاتر انجام نمی‌شود، خاطرنشان‌کرد: هم‌اکنون بخش خصوصی ارمنستان، خودرو را از ایران خریداری و در بازار این کشور عرضه می‌کند.

وی با بیان اینکه خودروهای صادر شده به ارمنستان محصول شرکت ایران خودرو هستند، گفت: تاکنون سفارش‌گذاری ۲۰۰ دستگاه خودرو به ارمنستان انجام شده و در مرحله نخست صادرات خودرو به صورت آزمایشی بوده است و منتظریم که نتایج آن دیده شود.

پیمان پاک تاکید کرد: در روند صادرات آنچه اهمیت دارد شبکه خدمات پس از فروش و در دسترس بودن قطعات است، از این‌رو با هماهنگی بخش خصوصی ارمنستان مقرر شد بعد از ارسال تعداد مقرر شده در مرحله نخست، شاهد افزایشی شدن روند صادرات خودرو به این کشور باشیم.

وی با اشاره به اینکه ارمنستان جزو کشورهای حوزه اوراسیا است و تعرفه تجاری به این کشورها پرداخت نمی‌کند، ابراز امیدواری کرد: از این فرصت نهایت استفاده را ببریم و بتوانیم ارمنستان را به قطب تولید و صادرات کالاها و محصولات ایرانی تبدیل کنیم.

رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران همچنین در این باره که آیا زمینه تهاتر کالا از ایران به ارمنستان فراهم شده است، گفت: هم اکنون گاز و برق تهاتر می‌شود و وزارت اقتصاد ارمنستان در حال فراهم کردن شرایطی است که در سایر کالاها بتوان فرآیند تهاتر را دنبال کرد .

وی ادامه‌داد: اکنون فهرست کالاهای مورد نیاز دو کشور بررسی و نهایی و بسترهای مالی معین شده است و در سفری که به‌زودی به ارمنستان خواهیم داشت موافقنامه امضا و عملیات تهاتر با این کشور اجرایی می‌شود.

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1189

قبلا هم گفتم بعضی مواقع (بعضی مواقع که چه عرض کنم تمام مواقع) وقتی با چیزی دشمنیم دیگه میخوایم بکوبیم به هر طریقی که شده میخوایم بکوبیم فرقی نمیکنه چه جوری. و اگر هم میخوایم دفاع هم بکنیم دیگه فقط باید هر جوری شده از حرف خودمون دفاع کنم. البته حق داریدها، اینکه شما حاضر باشید نسبت به اونچه که سال‌ها توی مغزتون پروروندید و به یک باور قوی در ذهنتون تبدیل شده، شک کنید و احتمال اشتباه و خطا براش قائل بشید، کار خیلی سختیه و اگر شخصا با چنین شخص روشنفکر و منعطفی در افکار، روبه‌رو بشم بهش تعظیم میکنم. برای اینکه بخوایم قضاوت درستی نسبت به مسائل داشته باشیم، باید اونچه که پیش از این باهاش مغزمون پر شده رو، فعلا بسته بندی کنیم بذاریم کنار، یه دوش خنک رو مغزمون بگیریم که تر و تازه و آکبند بشه. بعد مسائل رو به مغزمون ارائه کنیم تا بدون پیش قضاوت و جهت گیری، بتونه شرایط رو در نظر بگیره. نه شما، دیندار، بی‌دین، همه یکی هستیم و کلا آدم‌هایی با چنین قابلیتی خیلی کمیابند ولی خب به نظرم صفت روشنفکر، فقط برازنده‌ی چنین آدمیه که ذهنش آمادگی شنیدن حرف‌های جدید و مخالف رو داره و بالاتر از اون حتی آمادگی تغییر رو هم داره. متاسفانه هر چی سن بالاتر میره این تغییر سخت‌تر میشه، چون یک عمر با اون باور زندگی کردی، حالا بخوای تغییرش بدی، واقعا هم زور داره! بگذریم.
            من که گفتم خودم هم با مسئله کنیز مشکل دارم (این هیچ) ولی بحث این بود که شما که میتونی خودت رو جای اون کنیز قرار بدی و درکش کنی (که خیلی بعید میدونم کوچکترین فهمی نسبت به شرایط اون داشته باشی) شرایط زمان رو هم در نظر بگیر. گفتم اینکه اون کنیز در کنار مالکش، عمری زندگی میکنه با کسیکه بهش تجاوز میشه و رها میشه خیلی متفاوته. از نظر شما نیست؟ شما شرایط زندگی‌های اون زمان رو در نظر گرفتی؟ فکر میکنی غیز از کنیزش، زن و شوهرهای عادی، خیلی عشقولانه و پروانه‌ای باهم زندگی میکردن که حالا کنیز از این زندگی عاشقانه محروم بوده.
            اینکه میگید دین آسمانی بوده و باید میومد کلا برده‌داری و کنیز رو منع میکرد، شبهه‌ی درستیه (هرچند باز هم نباید سریع موضع گرفت، باید فکر کرد، باید تحقیق کرد، شاید یه جنبه‌هایی از قضیه رو ما نادیده گرفتیم) ولی اینکه اسلام، دین آسمانی بوده و از جانب خداست و این حرف‌ها رو بذاریم کنار. حرف من این بود که بیان منصفانه‌ی قضیه اینه که یک رسمی و فرهنگی مدت‌های مدید وجود داشته اون هم در میان آدم‌های 1400 سال پیش (فکر میکنم با اینکه اون‌ها واسه 1400 سال پیش بودن ولی اون‌ها رو همگی به خوبی درک کنیم، چون هنوز هم مثل اونهاییم و خیلی سخت در عقایدمون تجدیدنظر میکنیم) یک آدمی، یک ایدئولوژی‌ای، مکتبی، اومده با تشویق به آزاد کردن برده‌ها و حق و حقوق قائل شدن براشون، اون فرهنگ قبلی رو تضعیف کنه، این حرکت، حرکت خوب و قابل قبولی بوده یا نه؟
            برده‌های توی اسلام هم، مثل آمریکاییها نبوده که حمله کنند به آفریقا، بردارن ببرن و هر بلایی میخوان سرشون بیارن. جنگ میشده، بعد مثلا مسلمون‌ها پیروز میشدن، اون‌هایی که شکست خورده بودن، قاعدتا باید اسیر میشدن، حالا اون اسیرها برده میشدند. اینجور (والا ما سعی کنیم بی قصد و غرض به قضایا نگاه کنیم)
            اینکه همین جور بیای تهمت ماله کشی هم به بقیه بزنی، خیلی حرکت اخلاقی نیست.

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3069

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

فرق من با شما اینه که من از این مراحل عبور کردم و در حال طی مسیرم، شما الان ابتدای مسیری
              من 20 سال پیش اینجا ایستاده بودم تا رسیدم به آیه 24 سوره نساء.
              دقیقا در حال ماله کشی هستید بدون هیچ کم کاستی
              توی اینجور مباحث باید از کلماتی استفاده کرد که طرف مقابل به موقعیتی که ایستاده پی ببره
              ماله کشی بهترین کلمه برای توصیف موقعیت شماست
              راه درازی در پیش دارید.
              تمام

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

پاسخ : جــــو بــــازار

من تاچند روز پیش فکر میکردم دیگه کم کم سروصدا میخابه ولی مثل اینکه حالا حالاها کار داریم و کلا اونوریا حساب ویژه های رواعتراضات باز کردن .تا میادجوآروم بشه یه گوشه دیگه علم میشه

رییس جمهور آمریکا هم دیشب درنطقش بر این امر صحه گذاشت.و پیش بینی ادامه دار بودن اعتراضات کرد.
                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1623

فرق من با شما اینه که من از این مراحل عبور کردم و در حال طی مسیرم، شما الان ابتدای مسیری
                  توی اینجور مباحث باید از کلماتی استفاده کرد که طرف مقابل به موقعیتی که ایستاده پی ببره
                  راه درازی در پیش دارید.
                  تمام
                  داورجان...دوست عزیز فرهیخته....
                  من در خانواده کاملا مذهبی بزرگ شدم....پدر بزرگم یکی از همین آخوندهای محلی بوده....پدرم هرچند نظامی وروشنفکر بوداماهمچنان درمسائل مذهبی سختگیر بودن...مرا در دوران ابتدایی به مدرسه قرآنی مهرعلیان اصفهان فرستادن....حافظ 14 جزء قرآن بودم....در دوران راهنمایی پدرم برای خرید یک دوچرخه شرط گذاشت تا50 رمان بزرگ دنیارا بخوانم....اینکار 2سال طول کشید وباعث باز شدن چشمم به دنیا وعلاقه به مطالعه شد....بعد از آن درمدرسه علمیه احمد آباد اصفهان دروس حوزوی را فرا گرفتم...اما پس از 4 سال پدرم که روشنفکر بود خانه مسکونی زیر پایش را فروخت ومرا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور فرستاد...در آنجا همچنان با تقوا وباجدیت به تحصیل پرداختم وبعد از اتمام به کشور بازگشتم....داور جان ...من وشما دقیقا هم سن هستیم....(اگه گفتین از کجا فهمیدم)....به زبان عربی از همان اوان کودکی مسلط بوده ام ودر قرآن وحدیث وفقه ورجال به وفور مطالعه داشته ام....تاریخ اسلام را از کتب اصلی آن دنبال کرده ام ودر مباحث مورد اختلاف شیعه وسنی به شدت باریک شده ام.....
                  اینهارا برای این نگفتم که ادعای فضل کنم...که فکر میکنم لحضات زیبای جوانیم را در این مطالعات از دست داده ام.....(همش هدر رفت)
                  بیشتر برای این گفتم که بدونین چقدر برام سخته در دانشی که اینقدر براش زحمت کشیدم یه نفر که احتمالا غیر از منبر یه آخوند بیسواد یا از پدرش 4تا کلمه سلنبه توخالی یاد گرفته وباز احتمالا حتی یک کتاب کامل اسلامی را نخوانده...چه به عربی وچه به فارسی...وبه خودش اجازه بده به من بگه سفسطه میکنی یا حرف بدون منبع میزنی......
                  کلا کلمه نمیدانم دراین دوره زمانه منسوخ شده وهمه در همه مسائل صاحب کمال هستند....فامیل داشتیم سال 99 دو روز اومده بود تو بورس....وقتی من حرفی میزدم ...قبول که نمیکرد که هیچ...اصلا گوش هم نمیداد...همین بشر خودش ونصف فامیل دیگمونو برد به فنا....اینجوریاس...
                  موفق باشی دوست عزیز....

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2718

هیچ خبری نمیشه...آخرین تیرشون هم دیشب به سنگ خورد...میخاستند یک شهریور ۵۷ دیشب خلق کنند در اوین و اطراف اون و سرعت بدند به اعتراضات....دو سه روز دیگه سر و صداها میخابه...خواسته های ملت به حق هست اما بهتره بجای سزارین یک حکومت دیگه مثل انقلاب ۵۷..بفکر یک زایمان طبیعی باشند

نظر

• مهدی جمشیدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2020
                      • 1582

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                      من تاچند روز پیش فکر میکردم دیگه کم کم سروصدا میخابه ولی مثل اینکه حالا حالاها کار داریم و کلا اونوریا حساب ویژه های رواعتراضات باز کردن .تا میادجوآروم بشه یه گوشه دیگه علم میشه

رییس جمهور آمریکا هم دیشب درنطقش بر این امر صحه گذاشت.و پیش بینی ادامه دار بودن اعتراضات کرد.
                      دختر خواهر بنده در یک مدرسه حوالی میدان تجریش درس می خونه.
                      دو روز پیش وقتی سوار اتوبوس سرویس مدرسه بودند، یکی از دانش آموزان گوشی دستش بوده ..
                      نیروهای سرکوبگر (مثلا پلیس!!) خیال کردند که اون دانش آموز در حال فیلم برداری از نیروها بوده و به همین بهانه به اتوبوس حمله می کنند و با باتوم شیشه های اتوبوس رو می شکنند و وارد اتوبوس میشن و از بچه ها گوشی هاشون رو می خوان
                      خواهر زاده بنده تعریف می کرد که ما هر چی تلاش کردیم بهشون بفمونیم که دانش آموز هستیم، متوجه نمی شدند...

به نظر می آمد ایرانی نبودند!!!

عاقبت عده ای با اشاره به آرم مدرسه که روی لباس فرمشون حک شده به اون نیروهای سرکوبگر فهموندند که دانش آموز هستند!!!

خواهر زاده بنده هم از لطف این سرکوبگران بی نصیب نمونده بود و مقداری شیشه به سمت صورتش پرتاب شده و یک چشمش قدری خونین شده بود که بعد از مراجعه به پزشک متوجه شدند به لطف خدا آسیب جدی نخورده.
                      گاز اشک آور هم که مدام در منطقه میدان تجریش برای پراکنده کردن مردم استفاده میشه

به نظر میاد جهت سرکوب مردم ایران ، عده ای نیروهای غیر ایرانی رو به کار گرفتند تا رحمی نداشته باشند و با این رفتارها و حرکات وحشیانه، رعب و وحشت رو در بین مردم ،بیشتر کنند.. شاید به این طریق بتونند غائله رو بخوابونند...

بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

نقاشی"جاسمین"، کاراکتر انیمیشن معروف علاءالدین با موهای بریده در یکی از خیابانهای "بارسلون"
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1189

راه درازی در پیش دارید.
                          تمام
                          کاش شما و اون دوست عزیزتون که هی هندونه زیر بغل همدیگه میذارید و کیف میکنید و به به و چه چه راه میندازید. بعد از این همه تلاش مجدانه، یه کوچولو (خیلی توقع زیادی ازتون ندارم) اصول اولیه بحث کردن رو یاد گرفته بودید و رعایت میکردید تا ما که اول راه هستیم هم از شما بیاموزیم و از شیوه‌ی درست استدلال و تحلیلتون استفاده کنیم. اون دوست عزیز که هیچ کلا خودش رو زده به کوچه علی چپ، هر چی ما گفتیم، شما که انقدر عالمی و به زبان عربی مسلطی و ... منبع قرآنی تک تک حرف‌هایی که زدی رو بگو (خیلی کار راحتی باید باشه واسش) ولی نمیگه، حالا چرا، خیلی نباید حدسش سخت باشه. (با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه، من ال بودم و بل بودم، رو کن ببینیم چی تو چنته داری، تا اینجا که هیچی. هر چند واقعا درست میگید من اول راه که هیچی، حقیقتا فکر میکنم هنوز به اولش هم نرسیدم و ادعایی ندارم ولی بالاخره کسی که این همه ادعا میکنه باید یه حرف درست ازش دربیاد!!)
                          ضمن اینکه به جای اینکه از کلماتی استفاده کنید که من به موقعیتم پی ببرم بهتر نیست از منطق درستی استفاده کنید که همه بهره ببریم از این مراحلی که شما سپری کردی و من در ابتداش هستم. ولی افسوس، تنها هنری که از شما دو نفر دیدم، تهمت زدن دائم و سعی در تخریب و کوچیک کردن طرف مقابل بوده که تو در حد ما نیستی و ... و مثلا به این ترتیب خودتون رو فائق نشون بدید! باشه بابا شما خوب، فرهیخته، نرود میخ آهنین در سنگ! از طرف ما هم تامام /:.yead.:/

نظر

• Sam40
                            ستاره‌دار(24)
                            • Oct 2020
                            • 463

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post

...
                            خواهر زاده بنده تعریف می کرد که ما هر چی تلاش کردیم بهشون بفمونیم که دانش آموز هستیم، متوجه نمی شدند...

به نظر می آمد ایرانی نبودند!!!

...
                            به نظر میاد جهت سرکوب مردم ایران ، عده ای نیروهای غیر ایرانی رو به کار گرفتند تا رحمی نداشته باشند و با این رفتارها و حرکات وحشیانه، رعب و وحشت رو در بین مردم ،بیشتر کنند.. شاید به این طریق بتونند غائله رو بخوابونند...
                            یه تعداد سایکوپت رو میبرن هیاتی جایی یه پلی استیشن میدن دستشون. gta بازی کنه باتون میدن دستش، cod پینت بال، پرستیژ بره شاتگان و .... بعد قل و زنجیر میکننشون میبرن ول میکنن بین مردم، میشه شوق و ذوق در حد بچه مهد کودکی تو شهر بازی. خانواده خودشونم باشه جلوشون میزنن. دایره لغات هم تک رقمی در حد حیدر و چند تا کلمه دیگه.
                            ... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

? از لحاظ سطح شعور داریوش‌ارجمند اگه نقش اسب مالک اشترم بازی می‌کرد بازم توهین بود به اسبه!

نظر

در حال کار...
                                X