کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
نه متاسفانه شما داری اشتباه میکنی، امام حسن هم با معاویه بیعت نکرد.
علت اینکه امام حسن کاری شبیه به امام حسین انجام نداد این بود که اصلا زمینهای برای این کار وجود نداشت. (مثل اینکه در ایران هیچ تلاش مشخص و گستردهای برای اعتراض صورت نگرفته باشه و شما بخوای به صورت انفرادی فریاد اعتراض بلند کنی) ولی در زمان امام حسین این زمینه به وجود اومد، دقیقا مثل این چیزی که امروز در جامعه شاهد اون هستیم. ضمن اینکه زمان امام حسن، حکومت معاویه تازه به بار نشسته بود (مثل ابتدای انقلاب) ولی زمان امام حسین، ظلم و فساد حکومت، واضح و مشخص شده بود (مثل این چیزی که امروز شاهد اون هستیم) و این دو تا با هم خیلی فرق داره.
مقصود اینکه مسئله اصلا مربوط به مشکل داشتن یا نداشتن با اصول اصلی و شفاف دین نبود - هر چند از اون لحاظ هم نگاه کنی، الان به وضوح اصول اصلی و شفاف دین رو زیر پا میذارن - انتظار ندارید که خودشون بیان و فریاد بزنند که ما اصول دین رو زیر پا گذاشتیم و یه سری افراد خشک مذهب که به واسطه همین ظاهر مذهبی از اینها طرفداری میکنن رو از دست بدهند. (کمااینکه یزید هم این کار رو نمیکرد).
مقصود اینکه مسئله اصلا مربوط به مشکل داشتن یا نداشتن با اصول اصلی و شفاف دین نبود - هر چند از اون لحاظ هم نگاه کنی، الان به وضوح اصول اصلی و شفاف دین رو زیر پا میذارن - انتظار ندارید که خودشون بیان و فریاد بزنند که ما اصول دین رو زیر پا گذاشتیم و یه سری افراد خشک مذهب که به واسطه همین ظاهر مذهبی از اینها طرفداری میکنن رو از دست بدهند. (کمااینکه یزید هم این کار رو نمیکرد).
بزرگوار
آخر این دین کجاست؟ اون مدینه فاضله ای که قراره اسلام بسازه چجوریه؟ میخوام تارگت نهایی این دین رو برام مشخص بکنید؟
قراره کجا بریم؟بعد از یک قرن و نیم چیزی برای عرضه دارید؟
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
کنترل جمعیت جهان (زاد و ولد) و محدودیت منابع
در یکی از کشورها اجازه داشتن بیش از یک فرزند ندادن (خود این جمعیت را نصف میکنه ) و اما نکته جالب ترش اینکه با فرهنگ سازی کاری کردن که خانواده ها تمایل پیدا کنن به فرزند پسر
و خودشان با یکسری اقدامات پزشکی ژنتیکی تولد فرزندان پسر را چندبرابر فرزندان دختر کردن ( خود این باز باعث کاهش جمعیت میشه تعداد تولید فرزند ارتباط مستقیم داره با تعداد دخترهای جامعه و پسرها کم یا زیادشون هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه )
واقعیت اینه که علم کشاورزی و... تمام تلاش خودش را کرده که تولید را حداکثر کنه ولی حد آخرش همینه ( جمعیت مدتی هست که از 8 میلیارد نفر فرا تر رفته )
داور خان ، شما اساسا پست بدون متن هم بفرستید افاقه می کند ، ان فقره اوارتارتان خاری است در چشم دشمنان این ملک و میهن . . .
شاد باشید که زمان به نفع ماست ، انچه فی الحال مشاهده می کنید ۱۰ درصد از نیروی ازادیخواهان هم نیست ، در حالیکه دژخیمان انیرانی تمام توان و ساز و برگ خویش را به میدان اورده اند . . . لوطی های فلاح و مشتی های دروازه غار طهران و پهلوانان مسجد لنبان و گردنکشان ۲۴ متری اسفهان و برنو بدستان بختیاری و رستم نشانان فلک الافلاک و احرار ملاشیه فی الحال منتظر هستند . . .
هر روزی که سیه زاغ پران سر فرو می برد تشتت اشقیا فزون میگردد و چون خورشید تابان پر می گستراند انسجام ازادیخواهان بیش می شود . . .
بزرگوار
آخر این دین کجاست؟ اون مدینه فاضله ای که قراره اسلام بسازه چجوریه؟ میخوام تارگت نهایی این دین رو برام مشخص بکنید؟
قراره کجا بریم؟بعد از یک قرن و نیم چیزی برای عرضه دارید؟
راستش من کارشناس دینی نیستم. یه برداشت کلی و سطحی از دین دارم! ولی اگه از من میپرسید آخر این دین باید عشق و صلح و دوستی و مهربونی باشه! احساس آرامش و حال خوب. آخرش باید یه همچین چیزایی باشه. ولی خب حق با شماست و از بعضی جهات واقعا انتقادات اساسی به اسلام وارده. اینکه چرا بعد از یه قرن و نیم، هیچ توفیقی در این زمینه نداشته، چرا تا این حد ناکارامد بوده. اصلا کاری به مسائل اقتصادی ندارم ولی تو مسائل معنوی هم مسلمون ها عقبند. مثلا اگه از لحاظ اقتصادی اوضاع مسلمونها خوب نبود ولی آدمهایی بودند که از بقیهی دنیا کمتر دروغ میگفتند، کمتر دزدی میکردند، کمتر ظلم میکردند و ... من میگفتم دم اسلام گرم. اصلا مهم نیست تو اقتصاد هیچی نشدیم، لااقل آدمتریم ولی متاسفانه اصلا اینطور نیست. همین الان هم اعتقاد من اینه که مسلمونهای جامعه، اگر بیشتر از بقیه با این حکومت مشکل نداشته باشند، مشکلشون کمتر هم نباید باشه و به خاطر همین میگم مسلمون واقعی باید تو صف اول معترضین باشه.
در هر صورت فحوای کلام این بود که مسلمون و غیرمسلمون نداره و هر انسانی، همهی جامعه لازمه که در مقابل اینها بایستند. حالا چون اینها همهاش داد اسلام سر میدهدند و از این حربه میخوان گروهی رو برای خودشون حفظ کنند، منظور این بود که نه جانم، نه عزیزم. والا بالله اسگلمون کردن. به خاطر همین اسلام شما موظفی که در حد توان اعتراض کنی.
راستش من کارشناس دینی نیستم. یه برداشت کلی و سطحی از دین دارم! ولی اگه از من میپرسید آخر این دین باید عشق و صلح و دوستی و مهربونی باشه! احساس آرامش و حال خوب. آخرش باید یه همچین چیزایی باشه. ولی خب حق با شماست و از بعضی جهات واقعا انتقادات اساسی به اسلام وارده. اینکه چرا بعد از یه قرن و نیم، هیچ توفیقی در این زمینه نداشته، چرا تا این حد ناکارامد بوده. اصلا کاری به مسائل اقتصادی ندارم ولی تو مسائل معنوی هم مسلمون ها عقبند. مثلا اگه از لحاظ اقتصادی اوضاع مسلمونها خوب نبود ولی آدمهایی بودند که از بقیهی دنیا کمتر دروغ میگفتند، کمتر دزدی میکردند، کمتر ظلم میکردند و ... من میگفتم دم اسلام گرم. اصلا مهم نیست تو اقتصاد هیچی نشدیم، لااقل آدمتریم ولی متاسفانه اصلا اینطور نیست. همین الان هم اعتقاد من اینه که مسلمونهای جامعه، اگر بیشتر از بقیه با این حکومت مشکل نداشته باشند، مشکلشون کمتر هم نباید باشه و به خاطر همین میگم مسلمون واقعی باید تو صف اول معترضین باشه.
در هر صورت فحوای کلام این بود که مسلمون و غیرمسلمون نداره و هر انسانی، همهی جامعه لازمه که در مقابل اینها بایستند. حالا چون اینها همهاش داد اسلام سر میدهدند و از این حربه میخوان گروهی رو برای خودشون حفظ کنند، منظور این بود که نه جانم، نه عزیزم. والا بالله اسگلمون کردن. به خاطر همین اسلام شما موظفی که در حد توان اعتراض کنی.
نمیدونم شاید، ولی پس چرا مثلا الهی قمشهای تو هر سخنرانیای که داره فقط از عشق میگه؟ مگه نه اینکه واسه خودش اسلام شناسیه.
الهی قمشه ای از عشق میگه ولی اگر واقعا به عشق رسیده باشه ربطی به دین نداره و از حالات روحی رسیده،امکان ندارد دو فرد مدعی دینداری(چه همدین باشند و یا مخالف هم باشند)بتوانند با صلح و صفا و عشق کنار هم زندگی کنند (بجز اینکه منافع مادی باعث بشه همدیگرو تحمل کنند)
الهی قمشه ای از عشق میگه ولی اگر واقعا به عشق رسیده باشه ربطی به دین نداره و از حالات روحی رسیده،امکان ندارد دو فرد مدعی دینداری(چه همدین باشند و یا مخالف هم باشند)بتوانند با صلح و صفا و عشق کنار هم زندگی کنند (بجز اینکه منافع مادی باعث بشه همدیگرو تحمل کنند)
حالا اینکه از دین رسیده یا از حالات روحی یا اصلا این دو تا با هم فرقی دارند یا ندارند رو خب باید از خودش پرسید و جستجو کرد. ولی به نظرم انقدر محکم نگید امکان نداره /:.smilingsmiley.:/. من هم دوست دیندار داشتم هم بیدین و واقعا خیلی با هم خوب بودیم، حالمون خوب بود، هیچ مشکلی هم نبود (منافع مادی هم که چه عرض کنم، اصلا در میون نبود). نمیدونم چرا میگید امکان نداره!
از نظر من اون چیزی که باعث میشه آدمها نتونن با صلح و صفا کنار هم زندگی کنند. دین نیست بلکه تعصبه -تعصب رو هر چیزی-. حالا میتونه این تعصب رو دین هم باشه. ولی دو تا آدم بیدین که روی تیمهای فوتبال مورد علاقهشون تعصب دارند هم احتمالا نمیتونن با صلح و صفا کنار هم زندگی کنند.
درنا جان...داستان ضحاک رو که بلدی....دوتا مار رو دوشش بود برای سیر کردنشون مغز جوانان رابهشون میداد....ضحاک خودش نمی خورد...برا مارهاش میخواست....شماها همون مارها هستین که ضحاک براشون به خاطر حکومتش از خون وجون وناموس جوانان ...غذا آماده میکنه....
اما اینبار کاوه ایران زن است...
خوب امام حسن و عبدالله عمر و زبیر با معاویه بیعت کردن با اینکه ظالم و فاسد بود مشروط به اینکه اصول دین خدشه دار نشه
یزید علاوه بر ظلم و فساد با اصول اصلی و شفاف دین هم مشکل داشت به این جهت نمی شد بیعت کرد (الان هم درنا خان رو ببین شاید موافق نباشه اما میگه ظواهر دین (اوراق خزانه اسلامی) را حفظ می کنند و این خودش خوبه )
بابا اوراق کدومه
تبدیل شد به رانفور و شفن وهای وب که همتون خالی کردین تومن دودشدم رفت
حالا شما هم اخزا اخزا 3سال پیش رو هی میگید
یکی ازاشتباه بزرگم فروش اخزاهابود تاشما بتونید سهام های درپیتتون روبه من غالب کنید
جیگرتون حال اومد مالم که از دستم رفت جونمم ببرم وسط خیابون گورخوندید
نوبتیم باشه نوبت شماست
مایک بار 40 سال پیش این شکر رو خودیم دیگه نوبت شماست
والسلام نامه تمام
ومن الله وتوفیق
آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2022/10/15, 14:54.
دلیل: ادبیات نامناسب
حالا اینکه از دین رسیده یا از حالات روحی یا اصلا این دو تا با هم فرقی دارند یا ندارند رو خب باید از خودش پرسید و جستجو کرد. ولی به نظرم انقدر محکم نگید امکان نداره /:.smilingsmiley.:/. من هم دوست دیندار داشتم هم بیدین و واقعا خیلی با هم خوب بودیم، حالمون خوب بود، هیچ مشکلی هم نبود (منافع مادی هم که چه عرض کنم، اصلا در میون نبود). نمیدونم چرا میگید امکان نداره!
از نظر من اون چیزی که باعث میشه آدمها نتونن با صلح و صفا کنار هم زندگی کنند. دین نیست بلکه تعصبه -تعصب رو هر چیزی-. حالا میتونه این تعصب رو دین هم باشه. ولی دو تا آدم بیدین که روی تیمهای فوتبال مورد علاقهشون تعصب دارند هم احتمالا نمیتونن با صلح و صفا کنار هم زندگی کنند.
نه داداش من...اون دینی که شما دربارش حرف میزنید جایی برای صلح نداره...اسلام میگه دینی جز اسلام نیست...اگه کسی مسلمان نیست کافره...خون کافر حلاله...داعش به ایزدیها گفت یا مسلمان شوید یا کشته میشوید....نشدند...زنانشان را فلان کردند....مردانشان را کشتند....دقیقا مطابق دستورات پیامبر....کجاش مخالف اسلام بود....عین این اتفاق درجنگ با بنی قریضه در صدر اسلام افتاد....پیامبر تمام مردان قبیله راکشت وزنانشان را کنیز کرد...و پسرانشان راغلام نمود....متاسفانه چون اسلام شناس نیستین ....فکر میکنین مثلا داعش و طالبان اشتباه میکنند...درحالیکه اسلام واقعی همین چهره را دارد.....
ازدواج دختر 9ساله ...سنت پیامبر است(کودک همسری)
برده داری از اصول اصلی اسلام است(گرفتن کنیز وغلام)....کدام یک از امامان یا خود پیامبر بدون کنیز وغلام بوده....هنرشان این بوده که چن تاشونو آزاد میکردن....اما هیچکدام نه تنها مخخالف نبودن که اصرار به آن میکردن...
مالک هر کنیزی بدون ازدواج ...حتی بدون یه صیغه ساده....میتونه بهش تجاوز کنه....چون کنیز ملک شخصیست....(فحشا....صدرحمت به فاحشه خانه)...
نظر