اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2130

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    نمیدونم شاید، ولی پس چرا مثلا الهی قمشه‌ای تو هر سخنرانی‌ای که داره فقط از عشق میگه؟ مگه نه اینکه واسه خودش اسلام شناسیه.
    درود دوست عزیز
    یک سرچ در مورد خانواده الهی قمشه ای بکن
    ببین سبک زندگی پسر و دخترش اون ور آب چطوریه !!!
    ایشون هم درست مثل دکتر علی شریعتی
    ماموریتش اینه که به سبک مدرن ، بیداری اسلامی ایجاد کنه
    چیزهایی که خودش و خانوادش اصلا بهش اعتقادی نداره
    و اونور آب به ریش ملت میخندند

البته شریعتی بعد از اینکه ماموریتش تمام شد
    برگشت انگلیس پیش اربابش ، ولی چون مهره سوخته بود ،
    به محض ورود در اسکله پخ پخ شد.
    ولی الهی قمشه ای فعلاً این شانس رو داره که به زندگی خورش ادامه بده
    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/10/15, 19:34.
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

پاسخ : اخبار

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      نه داداش من...اون دینی که شما دربارش حرف میزنید جایی برای صلح نداره...اسلام میگه دینی جز اسلام نیست...اگه کسی مسلمان نیست کافره...خون کافر حلاله...داعش به ایزدیها گفت یا مسلمان شوید یا کشته میشوید....نشدند...زنانشان را فلان کردند....مردانشان را کشتند....دقیقا مطابق دستورات پیامبر....کجاش مخالف اسلام بود....عین این اتفاق درجنگ با بنی قریضه در صدر اسلام افتاد....پیامبر تمام مردان قبیله راکشت وزنانشان را کنیز کرد...و پسرانشان راغلام نمود....متاسفانه چون اسلام شناس نیستین ....فکر میکنین مثلا داعش و طالبان اشتباه میکنند...درحالیکه اسلام واقعی همین چهره را دارد.....
      ازدواج دختر 9ساله ...سنت پیامبر است(کودک همسری)
      برده داری از اصول اصلی اسلام است(گرفتن کنیز وغلام)....کدام یک از امامان یا خود پیامبر بدون کنیز وغلام بوده....هنرشان این بوده که چن تاشونو آزاد میکردن....اما هیچکدام نه تنها مخخالف نبودن که اصرار به آن میکردن...
      مالک هر کنیزی بدون ازدواج ...حتی بدون یه صیغه ساده....میتونه بهش تجاوز کنه....چون کنیز ملک شخصیست....(فحشا....صدرحمت به فاحشه خانه)...
      اول اینو بگم که هدف این نیست که من جواب شما رو بدم، شما دوباره جواب منو بدی، نه اینجا جای بحث در مورد این مسائله و نه من آدمشم. ولی به نظرم میرسه که لازمه چند تا نکته رو بگم.
      اینکه شما یه سری ادعا رو مطرح میکنی، حتما باید منبع و ماخد قطعی و قابل اعتماد برای هر ادعایی معرفی کنی (این مربوط به بحث دینی نیست و تو هر بحث علمی و ... هم ذکر منبع لازمه)
      منظوز از منبع قطعی و قابل اعتماد هم، کتاب‌های تاریخی نیستند، چون اون‌ها همه با فاصله بسیار زیاد نسبت به اصل واقع نوشته شده و حداقل از نظر من به هیچ عنوان قابل اعتماد و استناد نیستند و احتمالا تغییر و تحریف زیادی توشون اتفاق افتاده. کمااینکه تا اونجاییکه من میدونم، همیشه اختلاف نظر خیلی زیادی در مورد درستی مطالبشون وجود داره و در نهایت اگر شخصا هم این کتاب‌ها رو بخونم باید با عقل خودم، سبک سنگین کنم که تا چه اندازه این اتفاق ممکنه به واقعیت نزدیک باشه.
      منظور از منبع قطعی اینه که شما به وضوح بگی در فلان جای قرآن امر به چنین کاری شده و اون هم با در نظر گرفتن کلیت قرآن، مطالب قبلی و بعدی و اینکه مثلا با جای دیگه‌ای از قرآن در تناقض نباشه و ... چون فکر میکنم واضحه که شما هر کتاب دیگه‌ای هم که بخونی نمیشه که یهو بپری وسط کتاب رو بخونی بگی مثلا اینو میگه، خب بالاخره باید در چند و چون ماجرا و قضیه قرار داشته باشی.
      ولی در هر صورت من ذهنیت خودم رو که احتمال خطا هم توش زیاده نسبت به بعضی از ادعاهای مطرح شده‌ی شما بگم اینجور میشه که:
      تا اونجاییکه من میدونم پیامبر هیچ کافری رو به خاطر اعتقادش نکشته، بلکه جنگ بوده، خب تو جنگ هم یا میکشی یا کشته میشی، این خیلی طبیعیه به نظرم و اینکه خون کافر حلال هست رو فکر نمیکنم اینطور باشه. ضمن اینکه همون جنگ‌ها هم، باز تا اونجاییکه من میدونم در اغلب اوقات آغاز کننده جنگ پیامبر نبوده. مثلا شما جنگ بنی قریضه رو مثال میزنی (البته همونطور که گفتم من استناد به تاریخ رو قبول ندارم ولی) در اون جنگ هم بحث خیانت و پیمان‌شکنی و این چیزا مطرح بود و خب همین الان هم تو تمام دنیا، خائن از دشمن به مراتب بدتره و رفتاری که با خائنین انجام میشه خیلی شدیدتر و تندتره.
      یا مثلا در مورد برده‌داری، اینطور نیست که اسلام پایه و اساس برده‌داری رو گذاشته باشه بلکه این مسئله قبل از اسلام، یک امر کاملا رایج و بدیهی بوده و اسلام تا حدود زیادی اون رو نسبت به گذشته کمرنگ‌تر کرده (با تشویق به آزادی کنیزان و برده‌ها یا نحوه برخورد با اون‌ها، میدونید که مادر چند تا از امامان کنیز بودند). پس طوری نگیم که انگار این قضیه کلا با اسلام مطرح شده و به وجود اومده. نه کاملا برعکس اسلام سعی کرده اون رو نسبت به گذشته ضعیف‌تر کنه. (هرچند من هم نسبت به اون انتقاد دارم ولی خب باید یه مقدار جامع به قضیه نگاه کنیم، نمیشه با یه نگاه بسته بدون در نظر گرفتن شرایط زمان قضاوت کرد). یا مثلا اینکه میگید میتونه به کنیز تجاوز کنه و این فحشاست. وقتی کسی کنیز داشته، اون کنیز، همسر اون بوده. اینجوری نبوده که به طرف تجاوز کنه و ولش کنه. به نظرم اینا خیلی با هم متفاوته.
      به نظرم وقتی با یه چیزی موافقیم یا مخالفیم، خیلی خوبه از چارچوب حقیقت و انصاف خارج نشیم. سعی نکنیم به هر شکل ممکن و با هر دستاویزی که شده تخریب کنیم یا به هر طریقی و با هر سفسطه‌ای، سعی در حمایت و دفاع از عقایدمون داشته باشیم.
      بازم در انتها میگم، هدف این نبود که بخوایم اینجا یک بحثی بکنیم که آقا من درست میگم، تو غلط میگی. یا هی بخوایم کشش بدیم که آقا اینجا این بوده، اون نبوده و هی بخوایم جواب همدیگه رو بدیم. فقط میخواستم بگم این مسائل اونطور که شما میگید هم واضح و مشخص و قطعی نیست. از نظر من کلا همه‌ی اینارو بریز دور! تشخیص بدی از خوبی، خیر از شر، آنچنان هم سخت و پیچیده نیست. اگه در مورد هر مسئله‌ای به عقلت رجوع کنی، خودت میفهمی که آیا این کار، واقعا کار خوب و درستیه؟ آیا این کار اخلاقیه؟ پس به جای اینکه بخواهیم این بحث‌ها رو کشش بدیم و ترویج دشمنی و کینه و نفرت پراکنی داشته باشیم. قشنگ‌تر نیست که یه خورده با هم دوست باشیم، متحد باشیم و دشمنی‌هامون رو بذاریم به قول خودت برای ضحاک زمانه.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

قانون برای اینه که جون بچه های مردم حفظ بشه .....

video_2022-10-15_19-29-11.mp4 - یو آپلود
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8746

بابک جان

آنتی ویروس من اجازه باز کردن این فایل را نداد !!!

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1641

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            اول اینو بگم که هدف این نیست که من جواب شما رو بدم، شما دوباره جواب منو بدی، نه اینجا جای بحث در مورد این مسائله و نه من آدمشم. ولی به نظرم میرسه که لازمه چند تا نکته رو بگم.
            اینکه شما یه سری ادعا رو مطرح میکنی، حتما باید منبع و ماخد قطعی و قابل اعتماد برای هر ادعایی معرفی کنی (این مربوط به بحث دینی نیست و تو هر بحث علمی و ... هم ذکر منبع لازمه)
            منظوز از منبع قطعی و قابل اعتماد هم، کتاب‌های تاریخی نیستند، چون اون‌ها همه با فاصله بسیار زیاد نسبت به اصل واقع نوشته شده و حداقل از نظر من به هیچ عنوان قابل اعتماد و استناد نیستند و احتمالا تغییر و تحریف زیادی توشون اتفاق افتاده. کمااینکه تا اونجاییکه من میدونم، همیشه اختلاف نظر خیلی زیادی در مورد درستی مطالبشون وجود داره و در نهایت اگر شخصا هم این کتاب‌ها رو بخونم باید با عقل خودم، سبک سنگین کنم که تا چه اندازه این اتفاق ممکنه به واقعیت نزدیک باشه.
            منظور از منبع قطعی اینه که شما به وضوح بگی در فلان جای قرآن امر به چنین کاری شده و اون هم با در نظر گرفتن کلیت قرآن، مطالب قبلی و بعدی و اینکه مثلا با جای دیگه‌ای از قرآن در تناقض نباشه و ... چون فکر میکنم واضحه که شما هر کتاب دیگه‌ای هم که بخونی نمیشه که یهو بپری وسط کتاب رو بخونی بگی مثلا اینو میگه، خب بالاخره باید در چند و چون ماجرا و قضیه قرار داشته باشی.
            ولی در هر صورت من ذهنیت خودم رو که احتمال خطا هم توش زیاده نسبت به بعضی از ادعاهای مطرح شده‌ی شما بگم اینجور میشه که:
            تا اونجاییکه من میدونم پیامبر هیچ کافری رو به خاطر اعتقادش نکشته، بلکه جنگ بوده، خب تو جنگ هم یا میکشی یا کشته میشی، این خیلی طبیعیه به نظرم و اینکه خون کافر حلال هست رو فکر نمیکنم اینطور باشه. ضمن اینکه همون جنگ‌ها هم، باز تا اونجاییکه من میدونم در اغلب اوقات آغاز کننده جنگ پیامبر نبوده. مثلا شما جنگ بنی قریضه رو مثال میزنی (البته همونطور که گفتم من استناد به تاریخ رو قبول ندارم ولی) در اون جنگ هم بحث خیانت و پیمان‌شکنی و این چیزا مطرح بود و خب همین الان هم تو تمام دنیا، خائن از دشمن به مراتب بدتره و رفتاری که با خائنین انجام میشه خیلی شدیدتر و تندتره.
            یا مثلا در مورد برده‌داری، اینطور نیست که اسلام پایه و اساس برده‌داری رو گذاشته باشه بلکه این مسئله قبل از اسلام، یک امر کاملا رایج و بدیهی بوده و اسلام تا حدود زیادی اون رو نسبت به گذشته کمرنگ‌تر کرده (با تشویق به آزادی کنیزان و برده‌ها یا نحوه برخورد با اون‌ها، میدونید که مادر چند تا از امامان کنیز بودند). پس طوری نگیم که انگار این قضیه کلا با اسلام مطرح شده و به وجود اومده. نه کاملا برعکس اسلام سعی کرده اون رو نسبت به گذشته ضعیف‌تر کنه. (هرچند من هم نسبت به اون انتقاد دارم ولی خب باید یه مقدار جامع به قضیه نگاه کنیم، نمیشه با یه نگاه بسته بدون در نظر گرفتن شرایط زمان قضاوت کرد). یا مثلا اینکه میگید میتونه به کنیز تجاوز کنه و این فحشاست. وقتی کسی کنیز داشته، اون کنیز، همسر اون بوده. اینجوری نبوده که به طرف تجاوز کنه و ولش کنه. به نظرم اینا خیلی با هم متفاوته.
            به نظرم وقتی با یه چیزی موافقیم یا مخالفیم، خیلی خوبه از چارچوب حقیقت و انصاف خارج نشیم. سعی نکنیم به هر شکل ممکن و با هر دستاویزی که شده تخریب کنیم یا به هر طریقی و با هر سفسطه‌ای، سعی در حمایت و دفاع از عقایدمون داشته باشیم.
            بازم در انتها میگم، هدف این نبود که بخوایم اینجا یک بحثی بکنیم که آقا من درست میگم، تو غلط میگی. یا هی بخوایم کشش بدیم که آقا اینجا این بوده، اون نبوده و هی بخوایم جواب همدیگه رو بدیم. فقط میخواستم بگم این مسائل اونطور که شما میگید هم واضح و مشخص و قطعی نیست. از نظر من کلا همه‌ی اینارو بریز دور! تشخیص بدی از خوبی، خیر از شر، آنچنان هم سخت و پیچیده نیست. اگه در مورد هر مسئله‌ای به عقلت رجوع کنی، خودت میفهمی که آیا این کار، واقعا کار خوب و درستیه؟ آیا این کار اخلاقیه؟ پس به جای اینکه بخواهیم این بحث‌ها رو کشش بدیم و ترویج دشمنی و کینه و نفرت پراکنی داشته باشیم. قشنگ‌تر نیست که یه خورده با هم دوست باشیم، متحد باشیم و دشمنی‌هامون رو بذاریم به قول خودت برای ضحاک زمانه.
            البته این که موردی جواب من رو میدین وبعد میگین نمیخواین مساله رو کش بدین....یا اینکه حرفتو میزنی ومنو به کمبود منبع متهم میکنی ولی حتی طلب منبع نمیکنی...اینکه تاریخ رو قبول ندارین به این جهت که اشتباه زیاد داره(ولابد اسلام رو هم از پدرتون یاد گرفتین وایشون هم از پدرشون وهمینطور الی آخر....ونیازی هم به بحث تاریخی نبوده)....واینکه کنیز همسر طرف بوده وهروقت میخواسته میتونسته ببخشدش یا بفروشدش یا بکشدش یا بزندش ....واینقدر انصاف....که باز تلویحا منو به بی انصافی ودروغگویی متهم میکنید....
            بله..من هم ادامه بحث را باشما صلاح نمیدانم...اما نه به دلایلی که فرمودین....به این جهت که شما نه سواد کافی ونه انصاف وافی برای ادامه بحث رو ندارین....

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
              درود دوست عزیز
              یک سرچ در مورد خانواده الهی قمشه ای بکن
              ببین سبک زندگی پسر و دخترش اون ور آب چطوریه !!!
              ایشون هم درست مثل دکتر علی شریعتی
              ماموریتش اینه که به سبک مدرن ، بیداری اسلامی ایجاد کنه
              چیزهایی که خودش و خانوادش اصلا بهش اعتقادی نداره
              و اونور آب به ریش ملت میخندند

البته شریعتی بعد از اینکه ماموریتش تمام شد
              برگشت انگلیس پیش اربابش ، ولی چون مهره سوخته بود ،
              به محض ورود در اسکله پخ پخ شد.
              ولی الهی قمشه ای فعلاً این شانس رو داره که به زندگی خورش ادامه بده
              من که فعلا فیلترشکنم وصل نمیشه ولی اگه شما لینکی داری بزار که ما هم ببینیم و آگاه بشیم /:.smilingsmiley.:/
              ضمن اینکه من حتی در مورد سبک زندگی خودش هم حرفی نزدم چه برسه به دختر و پسرش. صرفا در مورد حرفهاش و سخنرانی‌هاش یه چیزی گفتم. اون که الهی قمشه‌ایه، حتی شما که من اصلا نمیشناسمت هم اگه حرف خوب و درستی بزنی من اصولا باید ازت بپذیرم و قبول کنم، بدون اینکه نیاز باشه کوچکترین شناختی نسبت به سبک زندگیت داشته باشم. دختر و پسر که بماند، مگه من و شما طرز فکرمون با پدر و مادرمون یکیه که اون‌ها یکی باشه. البته اگه بچه‌هاش خیلی آدم‌های مشکل‌دار و نادرستی باشن، خب خودش یه نقطه ضعف محسوب میشه که حاصل تربیتش همچین آدم‌هایی شدن.
              من نمیدونم کدوم بخش از حرف‌های ایشون مدنظر شماست که خودش بهشون اعتقاد نداره و با این حرف‌ها ما رو سرکار گذاشته و به ریشمون میخنده! لینک اون حرف‌هاش رو هم لطفا بذارید. چون تا اونجاییکه من دیدم نه از شخصی و جایی حمایت کرده، نه خواسته چیزی رو ماست مالی کنه یا ... صرفا حرف‌هاش در مورد ادبیات و شعر و عرفانه، همین. ولی خب شاید من ندیدم. شما لینکش رو بزارید بازم ما آگاه تر بشیم. /:.smilingsmiley.:/ من نه شناختی از شخصیت خودش دارم، نه تعصبی روش دارم که بخوام بگم خیلی آدم خوبیه.

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1189

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                البته این که موردی جواب من رو میدین وبعد میگین نمیخواین مساله رو کش بدین....یا اینکه حرفتو میزنی ومنو به کمبود منبع متهم میکنی ولی حتی طلب منبع نمیکنی...اینکه تاریخ رو قبول ندارین به این جهت که اشتباه زیاد داره(ولابد اسلام رو هم از پدرتون یاد گرفتین وایشون هم از پدرشون وهمینطور الی آخر....ونیازی هم به بحث تاریخی نبوده)....واینکه کنیز همسر طرف بوده وهروقت میخواسته میتونسته ببخشدش یا بفروشدش یا بکشدش یا بزندش ....واینقدر انصاف....که باز تلویحا منو به بی انصافی ودروغگویی متهم میکنید....
                بله..من هم ادامه بحث را باشما صلاح نمیدانم...اما نه به دلایلی که فرمودین....به این جهت که شما نه سواد کافی ونه انصاف وافی برای ادامه بحث رو ندارین....
                آقااااااااا عجبا من کی گفتم شما کمبود منبع داری، من گفتم منبعش رو باید گفت همین. یا من کی شما رو به دروغگویی متهم کردم، چرا اینجوری میکنید؟!! عزیز من، خب من مجبور بودم چند مورد رو مثال بزنم تو جواب شما، قصدم هم این بود که بگم این مطالب قطعی نیست، باز هم منظور این نبود که حرف شما غلطه و حرف من درست. فقط منظور عدم وضوح و قطعیت در مورد اون مباحث بود. اینکه این مسائل اونطور بدیهی نیست که همه آدم‌ها یا مسلمون‌ها در موردش متفق القول باشن.
                خب آخه چطور میشه تاریخی که مثلا 200 سال بعد نوشته شده رو قطعی قبول کرد، نه من، شما برو ببین چقدر اختلاف نظر در مورد درستی این وقایع تاریخی وجود داره. (بحث در مورد مباحث تاریخی بشه یا نشه، بحث تاریخی چیزی رو ثابت نمیکنه، بحث باید در مورد مباحث قطعی بشه، نه اما و اگر و شایدها)
                در مورد کنیز هم که متاسفانه باز هم هیچ منبعی رو ذکر نمی‌کنید. سواد هم که از ابتدا خودم گفتم که من واقعا سواد کافی در این مسائل ندارم ولی تمام تلاش خودم رو میکنم که انصاف رو داشته باشم /:.rolleyessmileyani
                ولی در هر صورت من هم با شما موافقم که این بحث همینجا خاتمه پیدا کنه بهتره. خواننده خودش قضاوت خواهد کرد که کی انصاف داشته و کی نداشته.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

? حمله مسلحانه نیروهای سرکوب برای ربودن یک دختر در گوهردشت

‏در تمام طول تاریخ، نمونه این تصاویر را تنها در نبرد یک دشمن خارجی، با مردمان یک کشور اشغال‌شده، دیده‌ایم

IMG_3483.MP4 - یو آپلود

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

ریش شما ، ریشه ی این مردم رو سوزونده

video_2022-10-15_21-39-29.mp4 - یو آپلود

نقل قول از کاظم نادر علی

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

نظر

• ADLER
                        Banned
                        • Jan 2020
                        • 216

نت وصل شد!راحت میشه رفت اینستا!
                        بعد از حادثه اوین
                        جریان چیه؟!

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          بادامچیان: به تاجزاده گفتم آینده‌ات «نکبت بار» است

اسدالله بادامچیان گفت: من اصلا اصلاح طلبی را تمام شده می‌یابم در چند سال قبل هم مصاحبه کردم و گفتم جریان اصلاح طلبی مُرد.

خبر سراسری: بادامچیان گفت: بخشی از اصلاح طلبان منزوی هستند و بخش دیگر نیز اصلاح‌طلبان افراطی مانند آقای تاجزاده‌اند و انشالله خداوند او را از این گرفتاری نجات دهد یک بار هم به او نگاه می‌کردم که گفت به چه نگاه می‌کنی گفتم به آینده نکبت‌بار تو!
                          اسدالله بادامچیان از زندانیان سیاسی در دوره محمد رضا پهلوی بود که به دلیل همکاری با هیاتهای موتلفه اسلامی و سازمان مجاهدین خلق چندین دوره محکومیت حبس کشید و مدتی قبل از انقلاب ایران (۱۳۵۷) با شرکت در جشن شاهنشاه سپاس و عفو شاه از زندان آزاد شد. وی در حال حاضر عضو شورای مرکزی، قائم مقام رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی است و سابقه دبیر اجرائی، رئیس مرکز امور سیاسی، مدیر مسئول هفته نامه شما در این حزب را دارد.

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2130

اگر حمل بر ماله کشی نمیشه میخوام بگم
                            خیلی خیلی عذر میخوام ولی لازم دونستم
                            برای رفع شبه ای که مطرح شد توضیح بدم
                            در مورد تفخیذ (شهوترانی با ران بچه شش ماهه) که بحث شد
                            این مسئله مختص رساله اون آقا نبوده بلکه
                            چون رساله ایشون کامل و جامع بود ،
                            مسئله تفخیذ رو هم با رعایت امانتداری ذکر کرده
                            سایر علما ، در مورد این مسئله بحث نکردند
                            و این دلیل نمیشه بگیم که اونها باهاش مخالف بودند
                            چه اینکه اگر ازشون استفتاء کنید ،
                            خصوصی به شما توضیح خواهند داد
                            (بعضی قسمتهاش رو نمیشه بیشتر از این تشریح کنم...)
                            این از مبحث امانتداری مرجع تقلید ،
                            که این حرفو از خودش در نیاورده است

اما بعضی از اصحاب ماله در تقابل با اصحاب دستمال
                            ادعا میکنند که این جزء اسلام نیست و اون آقا از خودش در میاره!
                            یا با توجه به موقعیت سیاسی ایشون
                            از این مسئله استفاده ابزاری میکنند برای تخریب اون آقا
                            اینها همگی دارند آدرس اشتباه میدند
                            اتفاقاً اون آقا از معدود افرادی بوده
                            که در اون مسئله رعایت امانتداری رو کرده

اما اصحاب ماله ، چون خودشون هم در این سیستم منافعی دارند
                            نمی‌خواهند چیزی بگویند که کل سیستم بره زیر سوال
                            و منافع خودشون سوخته بشه
                            بلکه برای از میدان به در کردن رقیب ،
                            یا بهتره بگم حزب پیروان خط رقیب راحل !
                            از تفخیذ برای تخطئه کردن اون آقا استفاده میکنند.

پی‌نوشت:
                            اینجا همه موضع منو میدونند ، ماله کشِ اون آقا نیستم ، فقط میخواستم تفخیذ رو توضیح بدم.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

امام جمعه یاسوج: چهار تا آدم فریب خورده فکر می‌کنند که می‌توانند پایه‌های این انقلاب را سست کنند / نظام فقط متعلق به مردم ایران نیست بلکه از یمن گرفته تا آمریکای جنوبی در قبال این انقلاب احساس مسئولیت می‌کنند / جان در بردن از فضای مجازی معجزه است

حسینی امام جمعه یاسوج گفت: قریب به اتفاق جوانان ما آگاه هستند این جوانان را باید به طلا گرفت، اما فضای مجازی در این چند ساله و ۲۴ ساعته این جوانان را تحت بمباران قرار داده بود حتی آدم‌های بزرگسال را هم فریب می‌داد فحش و فضیحت نشان جوانان می‌دارد و به دنبال زایل کردن اعتماد مردم به نظام بود تلفات زیادی در فضای مجازی دادیم جان در بردن از این فضای مجازی معجزه است.

فارس: امام جمعه یاسوج گفت: تلفات زیادی در فضای مجازی دادیم جان در بردن از این فضای مجازی معجزه است.
                              شوروی سابق هم از کوبا در امریکای جنوبی گرفته تا افریقا و اروپا و اسیا طرفدار داشت ان هم حامیان سرسختی که بعد از30 سال از فروپاشی شوروی تا همین اواخر طرفدار بودن مثل فیدل در کوبا میدانید چرا ان ابر قدرت با ان همه سلاح هسته ای و قدرت نظامی بدون شلیک حتی یک گلوله از غرب از هم پاشید وخودش هم شد چند کشور
                              بی عدالتی تشکیل یک مشته دزد خواص واقتصاد رانتی ودولتی

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

نماینده ولی فقیه در سپاه: امریکا نگران است که مبادا ایران دستور تشکیل حزب‌الله در لندن و واشنگتن را بدهد / باید این فتنه به وجود می‌آمد تا ویروس‌ها بیرون بیایند / هر یک از پیشکسوتان سپاه باید بتوانند چندین بسیجی طراز انقلاب تربیت کنند/ این فتنه را هم باید مانند فتنه‌های گذشته خنثی کنیم/کارگردان، طراح و فرمانده این فتنه‌ها آمریکاست

نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر اینکه انقلاب چون زنده است، دشمن دارد گفت: آمریکایی‌ها اذعان می‌کنند که این انقلاب هر روز در حال پیشروی است و در مقابل، آن‌ها مجبور به عقب‌نشینی از مواضع خود هستند و حتی نگرانند که مبادا ایران دستور تشکیل حزب‌الله در لندن و واشنگتن را بدهد.

حجت‌الاسلام عبدالله حاجی‌صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (شنبه) در جمع پیشکسوتان سپاه تهران بزرگ، درباره فتنه اخیر اظهار کرد: باید این فتنه به وجود می‌آمد تا ویروس‌ها بیرون بیایند؛ چون برخی خواص کشور در این فتنه نیز همچون فتنه ۸۸ سقوط کردند، اما مردم ثابت‌قدم ماندند و همچون گذشته پایبندی خود را به نظام ثابت کردند.

به نوشته فارس، حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی ادامه داد: اکنون این فتنه را هم باید مانند فتنه‌های گذشته خنثی کنیم و بهترین کار در این زمینه استفاده از جهاد تبیین است؛ در این جهاد می‌بایست مشخص کنیم که این فتنه هم کار آمریکا است؛ زیرا از حدود یک سال گذشته هدف خود را سرنگونی نظام دینی ایران به هر قیمتی عنوان می‌کنند و برای آن هم چند راهکار تعیین می‌کنند.

وی افزود: توسعه اقدامات خرابکارانه و پشتیبانی همزمان از اغتشاشگران، تشدید حملات سایبری، انجام همزمان عملیات نظامی در سوریه، بهره‌برداری از عصبانیت مردم، تبدیل شدن موضوع حجاب به مرکز ثقل عملیات اجرایی، تشکیل اتاق جنگ در داخل ایران، لزوم ارتباط‌گیری سلولی لیدرها، ارائه راهکار‌هایی برای ساخت مواد منفجره در ایران، خبرسازی و ایجاد احساس تنفر در مردم علیه نظام، و سلب امنیت از بسیج و فراجا، برخی از راهکار‌های تعیین شده از سوی دشمنان است.

نماینده ولی فقیه در سپاه، سوء استفاده دشمن از تفکرات افرادی مانند سعید حجاریان و مصطفی تاجزاده در زمینه حجاب و مسئله زن را از دیگر راهکار‌های دشمن برای آسیب زدن به نظام اسلامی برشمرد.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی تصریح کرد: کارگردان، طراح و فرمانده این فتنه‌ها آمریکاست؛ لذا این جوانانی که به خیابان‌ها می‌آیند و علیه نظام اقداماتی را انجام می‌دانند، بدانند در حال تبدیل شدن به هنرپیشه دست آمریکا هستند. این موضوع را دشمنان از وقایع صدر اسلام آموختند؛ زیرا می‌گویند کفار و مشرکین هرگز موفق نمی‌شوند که اسلام را سر ببرند، اما مسلمانان صحابه پیغمبر (ص) سر اسلام را می‌برند؛ لذا امروز آمریکایی‌ها دنبال همین موضوع هستند.

وی همچنین عنوان کرد: انقلاب چون زنده است، دشمن دارد؛ آمریکایی‌ها اذعان می‌کنند که این انقلاب هر روز در حال پیشروی است و در مقابل، آن‌ها مجبور به عقب‌نشینی از مواضع خود هستند؛ این انقلاب اگرچه با مشکلات اقتصادی مواجه است و سوء مدیریت در گذشته داشته و بعضاً امروز هم دارد و کمر مردم در زیر فشار‌های اقتصادی خم شده، اما همین کمر خمیده آنجایی که قرار باشد در برابر آمریکا بایستد، ستونی استوار می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: امروز در جبهه استکبار آمریکا، انگلیس، فرانسه و کشور‌های عربی وابسته، خودفروختگان داخلی، منافقین، کومله، دموکرات و بعضی از منفعلین داخلی حضور دارند، اما از این‌ها گذشته باید خیلی مراقب نفاق جدید باشیم؛ این نفاق جدید باید در چنین فتنه‌هایی لو برود؛ حال تفاوتی نمی‌کند که نفاق جدی در لباس روحانیت، استاد دانشگاه یا هنرمندان باشد.
                                حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با تاکید بر اینکه در فتنه ۸۸ بسیاری از خواص برخلاف عموم مردم دچار لغزش شدند، افزود: دشمنان ما هرچند جنگ احزاب را علیه ما آغاز کردند، اما بدانند مردم کشورمان، مردم مدینه زمان پیغمبر (ص) و عراق زمان علی بن ابی‌طالب (ع) نیستند، بلکه مردمی هستند که در پشتیبانی از نظام ثابت‌قدم هستند؛ البته در مقابل، رژیمی که می‌خواست نیل تا فرات را بگیرد، امروز فقط در پی حفظ موجودیت خود است و از سوی دیگر، آمریکایی‌ها هم نگران هستند که مبادا ایران دستور تشکیل حزب‌الله در لندن و واشنگتن را بدهد.
                                وی با اشاره به اینکه هر یک از پیشکسوتان سپاه باید بتوانند چندین بسیجی طراز انقلاب تربیت کنند، گفت: اینکه در جایی با لیدری خانمی، یک برادر پاسدار و یک بسیجی طلبه را که می‌خواستند جلوی شعارنویسی آن‌ها را بگیرند به ضرب گلوله به شهادت می‌رسانند، نمی‌تواند این انقلاب را با شکست مواجه سازد، چون شهادت را «عند ربهم یرزقون» می‌دانیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: دنیای استکبار در فتنه ۸۸ زمانی تیر خلاص را خورد که به مقدسات دینی تعرض کرد و امروز هم بدانید با آتش زدن قرآن و خیمه امام حسین (ع)، معاندان مرگ خود را سرعت بخشیدند.
                                هر بیشتر افکار مخالف را سرکوب کنید دامنه اعتراضات در سالهای دیگر بیشتر وبیشتر خواهد شد کمی تاریخ را بخوانید

نظر

در حال کار...
                                X