اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آتلانتیس
    عضو عادی
    • Oct 2022
    • 162

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    بزرگوار بخش اخر گفته هاتون جسارت نباشه احتمالا میتونه بیانگر این باشه که با چپ در چند دهه گذشته و دنیای فعلی اشنائی ندارید
    طالبان و حکومت فعلی ایران کجاش چپ است ؟
    شما فکر میکنید هر سیاستی که هم راستا با غرب یا ارمان های غربی نیست یا متمایل به مذهب است یا شرق گراست چپ است ؟ خیر اصلا اینطور نیست
    حتی چین و کوباو کره شمالی که مثال زدید هم برداشتی سواستفاده گرانه از چپ است و چپ نیست

کشورهای مزبور که سردمدار جپ کمونیستی هستند ، برداشت ها و فرازهائی من در اوردی ار نظریه پردازان ان دارند از جمله مارکس ، اتفاقا آنتی مارکسیست یا مخالفت با برداشت های سلیقه ای هم بخشی از دکترین چپ است که کاملا نقطه مقابل است ولی در حیطه چپ میگنجه
    بحث مفصل است . میشه به مرور ادامه داد

چپ معتدل چطور نداریم ؟ بدنه اصلی حزب دمکرات امریکا چپ است از رادیکال بگیر تا صفر مرزی نزدیک به راست
    فرانسوا اولاند ، قبل از مکرون ، چپ بود . رئیس جمهور کنونی اسرائیل متمایل به چپ است

حزب کارگر انگلیس ، حزب سبزها در کشورهای متعدد اروپا و انواع دیگر احزاب سوسیالیست
    اکثر نمایندگان پارلمان های اروپائی از ایرانی تبارها از احزاب چپ هستند

سطر اول گفته هاتون را نمیخوام بگم الزاما همینطور است ولی اگرسطر اول را بپذیریم ، این که خیلی خوبه
    با غلتک گذشتن از رو همه چیز برای عدالت ، در چپ معتدل فعلی معنائی ندارد

کلی میگم ، نه شخصی برای جناب عالی یا دیگری ، تابو سازی از چپ کار بیهوده ای است و اگر تخریب ها عامدانه باشد کار بسیار ناپسندی و چندش اوری است
    وارد این موضوع نمیشم که تخریب ها بیشتر از چه سمت و سوی فکری است . نتیجه این تخریبها میشه رویکردی در تخریب های متقابل

غیر مستقیم اشاره ای کلی میکنم
    اگر من نوعی معتقد به سیستم سیاسی خاصی هستم که خبری از مطلقه در اون نیست و نوع دیگری مد نظرم است پس باید بپذیرم چپ هم اونی نمیتونه باشه که فکر میکنم . اونم تعدیل شده اش هست و باید بپذیرم
    نمیشه که من نوعی بگم نه من طرفدار مطلقه نیستم و غیر مطلقه هم داریم که خیلی خوبه ولی تا اسم چپ میاد بگیم نه این فلان است و معتدل نداریم و یه بند دری وری نثار کنیم !!!!
    نه...کمونیستها هیچ سوء برداشتی از نظریات مارکس ندارند...شما اشعار مارکس رو که بخونید...آنچنان لذتی از ویرانی وکشتار وانتقام از خدا... درش میبینید که...انگار گفتار شیطان بر زبانش جاریست...
    بلشویکها دموکراسی رو نفهمیدند....مارکس هم نمیفهمیدومعتقد بودکه مزخرفات ومهملات پارلمانتاریستی...ذهن توده ها را عقب انداخته است....
    نیروهای مترقی،سوسیالیست،رادیکال،آنارشیست،فمینیست وکسانی که می‌خواهند در محیط زیست بهتری کارکنند(همان‌ها که میگوئید چپ فعلیندومن باهاشون آشنایی ندارم)....هیچکدام...هیچ نظریه ای بر پایه دموکراسی ارائه نداده اند....قبلا به جناب اوراسیا هم گفتم که....من به احزابی که خودشون راچپ ویا راست میدونند...وبعد کاردیگری می‌کنند....کاری ندارم....منظورم دقیقا برپایه نظریات اصلی چپهاست....اگر نظریه ای از چپها برپایه واساس دموکراسی....سراغ دارین بفرمایین....اشاره به دموکراسی کافی نیست...باید برپایه دموکراسی بنا شده باشد....
    آخرین ویرایش توسط آتلانتیس؛ 2023/08/18, 12:50.

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1316

بزرگوار بخش اخر گفته هاتون جسارت نباشه احتمالا میتونه بیانگر این باشه که با چپ در چند دهه گذشته و دنیای فعلی اشنائی ندارید
      طالبان و حکومت فعلی ایران کجاش چپ است ؟
      شما فکر میکنید هر سیاستی که هم راستا با غرب یا ارمان های غربی نیست یا متمایل به مذهب است یا شرق گراست چپ است ؟ خیر اصلا اینطور نیست
      حتی چین و کوباو کره شمالی که مثال زدید هم برداشتی سواستفاده گرانه از چپ است و چپ نیست

کشورهای مزبور که سردمدار جپ کمونیستی هستند ، برداشت ها و فرازهائی من در اوردی ار نظریه پردازان ان دارند از جمله مارکس ، اتفاقا آنتی مارکسیست یا مخالفت با برداشت های سلیقه ای هم بخشی از دکترین چپ است که کاملا نقطه مقابل است ولی در حیطه چپ میگنجه
      بحث مفصل است . میشه به مرور ادامه داد

چپ معتدل چطور نداریم ؟ بدنه اصلی حزب دمکرات امریکا چپ است از رادیکال بگیر تا صفر مرزی نزدیک به راست
      فرانسوا اولاند ، قبل از مکرون ، چپ بود . رئیس جمهور کنونی اسرائیل متمایل به چپ است

حزب کارگر انگلیس ، حزب سبزها در کشورهای متعدد اروپا و انواع دیگر احزاب سوسیالیست
      اکثر نمایندگان پارلمان های اروپائی از ایرانی تبارها از احزاب چپ هستند

سطر اول گفته هاتون را نمیخوام بگم الزاما همینطور است ولی اگرسطر اول را بپذیریم ، این که خیلی خوبه
      با غلتک گذشتن از رو همه چیز برای عدالت ، در چپ معتدل فعلی معنائی ندارد

کلی میگم ، نه شخصی برای جناب عالی یا دیگری ، تابو سازی از چپ کار بیهوده ای است و اگر تخریب ها عامدانه باشد کار بسیار ناپسندی و چندش اوری است
      وارد این موضوع نمیشم که تخریب ها بیشتر از چه سمت و سوی فکری است . نتیجه این تخریبها میشه رویکردی در تخریب های متقابل

غیر مستقیم اشاره ای کلی میکنم
      اگر من نوعی معتقد به سیستم سیاسی خاصی هستم که خبری از مطلقه در اون نیست و نوع دیگری مد نظرم است پس باید بپذیرم چپ هم اونی نمیتونه باشه که فکر میکنم . اونم تعدیل شده اش هست و باید بپذیرم
      نمیشه که من نوعی بگم نه من طرفدار مطلقه نیستم و غیر مطلقه هم داریم که خیلی خوبه ولی تا اسم چپ میاد بگیم نه این فلان است و معتدل نداریم و یه بند دری وری نثار کنیم !!!!

درود بیفور جان

99 درصد ایرانی ها فکر می کنند چپ یعنی کمونیست و تمام

البته بشخصه از چپ خوشم نمیاد ، ولی وقتی راست افراطی وجود داره (که قدرت را 6 دانگ تصاحب کرده ) باید قدرت چپ ها را بیشتر کرد تا به راست معتدل برسیم !

============

بیفور جان اگر فحشمون نمیدی که توضیحات واضحات می خوام ! مسائل پیش پا افتاده عنوان می کنم

بنظرت در یک معامله چه کسی باید پول بده چه کسی باید پول بگیره ؟ و این چطور مشخص میشه !

مثال !
      فرض کن حکومت ایران را آگهی کرد تو سایت خوب دیوار !

مشتری ساعت 12 شب زنگ میزنه از خواب بیدارت میکنه ! میگه مسیرم از این طرف بود داشتم رد میشدم گفتم بیام ببخشید بد موقع ام هستا !

خلاصه میگی این ایرانه دریاچه ارومیه اش هم خشک شده ، ولی مردمونش خوبن ! مفت یک تومن

طرف میگه نه این هزار جور مشکل داره اصلا بدرد نمی خوره باید ساعت 9 بذاریش دم در !!! تازه شهرداری هم نمی برتش باید ی پولی بهشون بدی

ولی خوب چون دیر وقت هست دیگه مزاحمت هم شدم ، اگر همینجوری میدی ببرمش : )) یا حتی طرف میگه وانت دارم 100 تومن بده ببرمش کرایه اش تا خارج شهر 200 تومنه هزارجور هم دردسر داره من 100 میگیرم می برمش از شرر اش خلاص شی

نظرتون ؟

کسی که رئیس جمور این کشور اهورایی بهشتی خاک زر خیز میشه ، باید یک پولی از جیب به ملت بده یا ! نه دریاچه ارومیه اش خشک شده و خرج داره یاتاقان زده ، ملت باید یک مالیاتی هم از جیب بدن به صاحاب مملکت ؟ چجوری حساب می کنند ؟

سایر دوستان هم نظر بدهند خوشحال میشم

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1641

گنجشک عزیز...این مثالهای فلسفی که میزنین...از مغز کوچیک من بزرگتره...یه جور بپرس منم سردر بیارم جوابتو بدم....
        یه بار تودانشگاه پیله کرده بودم به استادکه چرا من به دست راستم احترام میگذارم بیشتر از دست چپم...چرا ازش بیشتر کار میکشم...ولی هروقت زخم میشن به هردو...یه اندازه احترام میذارم....الآن دلم برا استاد میسوزه که دلش میخواست زودتر کلاس تعطیل بشه....منو دیگه نبینه

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4128

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          درود...در یه جای بحث شما ابهامی هست ..حالا من نمیدانم خمینی که یک جمله را نمی توانست ادا کند که فعل و فاعل و مفعولش سرجای خودش باشه چطور می توانسته چیزی به نام کتاب سرهم کنه و مانیفستی مثل ولایت فقیه ازون بیرون بیاد
          ولی اگر کتاب کشف الاسرار رو منسوب به خمینی بدونیم در صفحه ۲۲۲ درباب بحث حکومت صریحا عنوان می کنه" که ما نمی گوییم حکومت باید با فقیه باشد"حالا یا چیزی پس ذهنش بوده ولی بلد نبوده به زبان بیاره یا بعدا در ارتباط با منتظری این ایده رو پسندیده و منتظری تبدیل به مانیفستش کرده ومثل باقی نظریه پردازان انقلاب قربانی نظریات خودش شد.در یک کلام خود خمینی نه باوری حتی به ولایت فقیه داشت نه حتی فهم درستی ازش داشت زمین و زمان دست به دست هم داد و از چپ ها و ملی مذهبی ها و ملیون از رهگذر کینه شتری نسبت به شاه جاده صاف کنش شدند..گناه نظریه ولایت فقیه به تنهایی متوجه منتظری نبود..اون فقط تدوینش کرد اما مساله ما اون گله تحصیلکرده که افتاد دنبال اینا هست یکی مثل بازرگان‌ یا باقی جنایت کاران فکل کراواتی واخوندهای کت شلواری .یک شیادی مثل شریعتی که برداشت جزوه امت و امامت رو نوشت . هم کم از منتظری و خمینی نقش نداشت ..هرکسی که در تاسیس و برپایی و دوام این انقلاب نقش داشت شریک این جنایت هست حتی کسانی که از حقانیت و درستی این انقلاب دفاع می کنند و آن را به سرقت و انحراف رفته می پندارند..
          من از انچه این انقلاب بر سر چپ ها و ملی مذهبی وخائنینی امثال پاک روان و فردوست و... اورد متاسف نیستم فقط ازین متاسفم که چرا شریعتی به مرگ طبیعی از دنیا رفت ودر زندان حبس و شکنجه و زجر کش نشد
          درود دوست خوب
          در زمینه انقلاب و دلائل و غیره در 2 ماه گذشته زیاد حرف زدیم . بهتر می بینم بگذرم از این داستان تکراری

خمینی مانیفست از خودش بود یا دیگران هم نقش داشتند و چند درصد خودش و چقدر دیگران . اوکی قبول . بقیه گفته هاتون هم قبول
          گیر کردن در گذشته و مدام و بی پایان دنبال مقصر گشتن چه سود ؟
          کسی جوابی تا الان به من نداده که بد و بیراه گوئی به دیگرانی که حتی اگر 100% به همان میزانی که فکر میکنیم مقصر بوده اند ، نبش قبر گذشته و کلا گیر کردن در گذشته دقیقا چه حاصلی دارد ؟

جز اینکه باید درس و عبرت گرفت و تکرار نکرد و به ایندگان فکر کرد ؟
          الان باید برای چند تار موی احتمالا باقی مانده بازرگان و شریعتی زیر هزار من خاک دادگاه برگزار کنیم ؟ یا بریم نوادگانشون را گیر بیارم به صلابه بکشیم ؟
          یا صبر کنیم علم به حدی از محالات پیشرفت کند تا احیانا بتونیم شریعتی را دوباره زنده کنیم و مطابق دلخواه شما شکنجه و زجر کشش کنیم ؟ /:.negaran.:/

مانیفست برای ایندگان باید داد و از گذشته برون رفت . از گذشته فقط باید عبرت گرفت . اخه اینقدر و در این حد نفرت و گیر کردن چه فایده ای داره ؟

مگر کسی که ورشکست اقتصادی میشه باید تا چند دهه در گذشته اش و غم و اندوه گیر کنه ؟ فایده ای داره ؟

از دلایلش عبرت میگیره و دوباره بر میخیزه . راه برون رفت از ورشکستگی و اینده ای روشن و حتی روشن تر از قبل را با این روش میتونه بهش دست پیدا کنه نه گیر کردن در گذشته و زانوی غم یا احیانا دنبال مقصر بودن بجز خودش
          در دنیائی زندگی میکنیم که حتی گرفتن جان در برابر جان در قتل نفس را هم کار موثری نمیدانند و باز تولید چرخه خشونت میدانند ، اون وقت باید بعد از چند دهه ما مدام تاریخ را نبش قبر کنیم اخه چه فایده ؟

قبلا هم گفتم برخی مطالب دوستان فقط شامل غرق در گذشته است و امیخته با نفرت کم یا زیاد . ایا این راهکار است و برای چندمین بار میپرسم و میگم حاصلش چیست ؟

دوستانه به شما و برخی دیگر از دوستان پیشنهاد میدم کمی فاصله بگیرید از این موضوعاتی که اینقدر ازارتون میده . اگر ارامش خیال بهتری ارمغان نیاورد و اگر دور نمائی از اینده براتون متصور نشد و اگر کلا نتیجه ای نداشت ، بازم به روش قبلی برگردید و نبش قبر از افراد و غیره ... مشکلی نیست برگردید به پایه قبلی
          ولی یه تستی بزنید اینو جدی میگم

تمام اتفاقات رخ داده ای که باب میل ما نیست بخشی از تاریخ است باید پذیرفت . باید عبرت گرفت و گذشت و به ایندگان فکر کرد

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3768

درود دوست خوب
            در زمینه انقلاب و دلائل و غیره در 2 ماه گذشته زیاد حرف زدیم . بهتر می بینم بگذرم از این داستان تکراری

خمینی مانیفست از خودش بود یا دیگران هم نقش داشتند و چند درصد خودش و چقدر دیگران . اوکی قبول . بقیه گفته هاتون هم قبول
            گیر کردن در گذشته و مدام و بی پایان دنبال مقصر گشتن چه سود ؟
            کسی جوابی تا الان به من نداده که بد و بیراه گوئی به دیگرانی که حتی اگر 100% به همان میزانی که فکر میکنیم مقصر بوده اند ، نبش قبر گذشته و کلا گیر کردن در گذشته دقیقا چه حاصلی دارد ؟

جز اینکه باید درس و عبرت گرفت و تکرار نکرد و به ایندگان فکر کرد ؟
            الان باید برای چند تار موی احتمالا باقی مانده بازرگان و شریعتی زیر هزار من خاک دادگاه برگزار کنیم ؟ یا بریم نوادگانشون را گیر بیارم به صلابه بکشیم ؟
            یا صبر کنیم علم به حدی از محالات پیشرفت کند تا احیانا بتونیم شریعتی را دوباره زنده کنیم و مطابق دلخواه شما شکنجه و زجر کشش کنیم ؟ /:.negaran.:/

مانیفست برای ایندگان باید داد و از گذشته برون رفت . از گذشته فقط باید عبرت گرفت . اخه اینقدر و در این حد نفرت و گیر کردن چه فایده ای داره ؟

مگر کسی که ورشکست اقتصادی میشه باید تا چند دهه در گذشته اش و غم و اندوه گیر کنه ؟ فایده ای داره ؟

از دلایلش عبرت میگیره و دوباره بر میخیزه . راه برون رفت از ورشکستگی و اینده ای روشن و حتی روشن تر از قبل را با این روش میتونه بهش دست پیدا کنه نه گیر کردن در گذشته و زانوی غم یا احیانا دنبال مقصر بودن بجز خودش
            در دنیائی زندگی میکنیم که حتی گرفتن جان در برابر جان در قتل نفس را هم کار موثری نمیدانند و باز تولید چرخه خشونت میدانند ، اون وقت باید بعد از چند دهه ما مدام تاریخ را نبش قبر کنیم اخه چه فایده ؟

قبلا هم گفتم برخی مطالب دوستان فقط شامل غرق در گذشته است و امیخته با نفرت کم یا زیاد . ایا این راهکار است و برای چندمین بار میپرسم و میگم حاصلش چیست ؟

دوستانه به شما و برخی دیگر از دوستان پیشنهاد میدم کمی فاصله بگیرید از این موضوعاتی که اینقدر ازارتون میده . اگر ارامش خیال بهتری ارمغان نیاورد و اگر دور نمائی از اینده براتون متصور نشد و اگر کلا نتیجه ای نداشت ، بازم به روش قبلی برگردید و نبش قبر از افراد و غیره ... مشکلی نیست برگردید به پایه قبلی
            ولی یه تستی بزنید اینو جدی میگم

تمام اتفاقات رخ داده ای که باب میل ما نیست بخشی از تاریخ است باید پذیرفت . باید عبرت گرفت و گذشت و به ایندگان فکر کرد
            الان تصادفا تلویزیون رو باز کردم و داره در مورد جریان ۲۸مرداد صحبت میشه ..جالب هست ببینید
            اما درباب فرمایش شما ...با این رسوایی چه بخشایشی؟؟
            .ببینید تمام مشکلات ما ریشه در همین گذشته داره ...زمانی میشه سخن از بخشش و به فراموشی سپردن اشتباهات و جنایت های این نسل به میان اورد که یک عذرخواهی و استغفار از نسل فعلی به خاطر همه آنچه که بر مملکت رفت داشته باشند...نه اینکه همچنان با تاکید بر درستی کاری که انجام دادند و تفکری که داشتند بر زخم مملکت نمک بپاشند....

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1641

اصلا معنی تاریخ همینه....تاریخ یعنی نبش قبر گذشتگان...طرف رو از گور میکشن بیرون...تیکه وپارش میکنن...کلی تهمت بهش میزنن...کلی درباره ش ثنا میگن...چهارنفر...ازتهمتهایی که بهش زدن یا ثناهایی که ازش شده...حمایت میکنه...زندگیشو در جهت یاخلاف اون تنظیم میکنه....ازچی باید فاصله گرفت....
              یه زمانی میگفتند از یه نقطه خارج از خط فقط یک خط موازی با اون خط میشه رسم کرد...این شد اصل هندسی...خلافش میگفتی ...یابیسواد بودی یا دیوانه....هندسه نا اقلیدسی فضایی اومد بینهایت خط موازی رسم کرد....سفره این اصل رو برچید....
              ..
              ساخت اصول ...عجیب است....اما ویران کردن اصول ...خارق العاده ....
              1400 سال پیش آیه اولی الامر بیان شد....بعد از پیامبر هیچکس جرات نکرد...خودش را اولی الامر بنامد...حتی امامان وخلفای بعداز ایشان....ناگهان یه پیرمردی که حرف زدن معمولی بلد نبود...وحتی فعل وفاعل را پس وپیش میکرد....تفسیر کردکه اولی الامر ...منم.....واین همه آدم...جلویش به سجده افتادن....وشد "اصل"....
              حالا پرسش این است....چگونه باید این اصل روساخت...آیا آن پیرمرد کذایی...قدرت فرا انسانی داشت که توانست...چنین اصلی به وجود آورد...یاکاخی ساخته شد براساس جهالت وحماقت مردم....
              چرا نباید این پیرمرد از گور بیرون بیاید وتشریح شود؟چرا باید به آرامگاه سپرده وفراموش شود؟

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                درود جناب vion
                این فرمایشی که دارید « ایران تمدن خاص خودش رو داره» بنظرم درست نیست...بجای تمدن فکر میکنم منظورتون فرهنگ بود ...تقابل با طبقه بندی اجتماعی غربی ارتباطی با تمدن نداره...سطر آخر هم اشاره کردید به سنت های اصیل ...فکر میکنم منظور خودتون هم فرهنگ بوده باشه
                بگذریم
                یک کتاب هست بنام اضطراب موقعیت...نوشته آلن دوباتن...کتاب جالبی هست...فکر میکنم بی ارتباط با بحث شما و جناب احسانی نباشه
                در گذشته سه طبقه حاکمان ..روحانیون و دهقانان رو داشتیم...بی آنکه مضطرب باشند هر فردی در طبقه اجتماعی خودش کار میکرد آرای احترام هم بود...نویسنده کتاب افکت های میاره از نویسندگان قرون وسطی و قبل از آن که طبقه دهقان هم احترام ویژه ای در جامعه داشت...جامعه بعنوان یک پیکر واحد بود که سر حاکم بود...دستان دهقانان بودند....دیگه بعد می‌ره سراغ انقلاب هایی که در اروپا میشه و از همه مهمتر اندیشه ها و کتاب مارکس که دنیا رو از غرب تا شرق متحول می‌کنه...حتی جامعه آمریکا در ابتدای قرن بیستم...مثلا کتابی در سال ۱۹۰۵ توسط فردی بنام بولتون نوشته میشه در آمریکا تحت عنوان یک و نیم هکتار تا آزادی...این فرد به طبقه کارگر اون زمان توصیه می‌کرده کارخانجات رو رها کنند و به مناطق مرکزی آمریکا بروند و با یک تکه زمین و کشاورزی و دامداری زندگی کنند و برای کارفرمایان کار نکنند...این متاثر از اندیشه های مارکس بود...دوباتن میگه اینکه فردی از طبقه دهقان تصمیم میگیره به طبقات بالاتر جامعه بیاد یک اضطراب و آشفتگی ایجاد می‌کنه ...افراد مضطرب هستند در پیدا کردن جایگاه اجتماعی خودشون ...این درست یا غلط به جوامع عارض شده...من منظور شما رو از اینکه می‌فرمایید « ایران میماند و سنت های اصیلش» نمیفهمم...و باز درک نمیکنم منظور شما از طبقه بندی های مرسوم غربی چیه!؟
                صحبتم این هست این یک سیر تاریخی بوده و عارض شده به جوامع...این « سنت های اصیل » که میگید چطور با این مسأله قراره برخورد کنه ؟
                درود و ارادت
                از اواخر صفویه آرام آرام جا پای غربی ها و اندیشه های غربی و چه بسا شرقی در ایران باز شد...مشهور است تجار چینی نزد کریم خان امدند ..و محصولات چینی جات را عرضه داشتند..میگویند..کریم خان نگاهی به زیبایی ان ها انداخت و ضمن تحسین گفت..ایا دوام و استقامت هم دارند..تجار چینی گفتند..بله قربان کاملا مقاوم است...کریم خان چینی جات را به هوا انداخت و در برخورد به زمین خرد شدند...تجار مات و مبهوت تنها نگاه کردند...کریم خان دستور داد تا استکان و قوری و سینی مسی آوردند..انها را به چینی ها نشان داد و به هوا انداخت و در برخورد به زمین آسیبی ندیدند.کریم خان گفت صنایع ما این محصولات را تولید میکنند

نگاه به غرب و...از زمان قاجار و پس از شکست های پیاپی از روسیه و جدایی بخشی از سر زمین مادری قوت گرفت(.که ان جنگ ها نیز توطیه ای برای جدایی سرزمین ها بود.)..چرا که صنایع نوین همگی غربی بودند...این نگاه به غرب به جای گرته برداری و استفاده از توانمندی به تقلید و تقلید صرف خلاصه شد و آرام آرام نوع نگرش ما را متاثر ساخت..ما که تمدن داشتیم و داریم و نیز فرهنگی که تمدن ساز است..نمونه مشابه اخراج آرام یونانیان از ایران و حل شدن شون در فرهنگ ایران..به مانند اعراب و مغول ها
                صنایع غرب در قامت فلسفه مدرنیسم ظاهر شدند و شکل و شمایل فلسفی گرفتند..در علوم و اجتماعی و شعر و فلسفه و هنر..چنان جوامع را مورد هجوم قرار دادند که انگار در جامعه ای مانند ایران پیش از مدرنیته غربی هیچ نبوده..چندین و چندکتاب متفکران غربی در غزلی از حافظ خلاصه میشد..یا در قصیده کوناهی از مولانا..یا در حکمتی از سعدی..دانشگاهیان لباس غربی به تن کردند وهر چه غربی نیکو شد..غذاهای غربی بهترین شدند...این جریان ادامه یافت تا ان که در خود غرب گذار از مدرنیسم و عصر پست مدرنیسم شروع شد...از دل پست مدر نیسم پزشکی هامیو پاتی در اومد...با نگرش عمیق تر به این شیوه..راست به ۱۰۰۰ سال پیش و بوعلی سینا و طبایع و مزاج ها رفتم..و این که ان پزشک و فیلسوف دریافته بود یک مریضی برای دو انسان با دو طبع متفاوت راه حل های متفاوت دارد.من که مانند همه دانشگاه رفته ها درگیر انواع ایسم ها بودم..در آرامش خود خواسته کویر دریافتم..ای داد بیداد.بعد از فروپاشی صفویه چه کلاه گشادی به سرمون رفته...پس شروع به مطالعه منابع ایرانی کردم..در کنار ان که منایع غربی و ان چه از رنسانس به این سو بود را خوانده بودم...دریافتم هیچ چیز جدیدی مدرنیته نداشته..هیچ چیز..جز فن سالاری ..که آن هم حاصل و برایند فعالیت های متفکرین و مهندسان از چین و ایران و هند و مصر و..بوده و انها تنها تدوین کردند و به نام خود مهر زدند...در عرصه ادبیات..وضع فاجعه بار تر است...تا ۱۳ سال پیش در تهران زندگی میکردم و گاهی عصر ها در مجامع ادبی حضور میافتم..در یکی از شب داستان ها و شب شعر ها..به عزیزی گفتم...نوشته های هدایت و برخی همفکرانش به شدت تلخ و سیاه است و این با فرهنگ ایرانی صادق نیست..جمع به سمتم برگشت..گویا بتی بزرگ را شکسته ام..گفتم سعدی گاهی تلخ سخن میگفت..مولانا گاه از ادب خارج میشد اما در سخنش حکمتی است..جمع به جدل با من پرداخت و نهایت گفتند ..میتوانی تفکراتت را در خیابان نگه داری و اینجا ما عاشق ادبیات اگزیستانسیالیسم هستیم و ...
                باری به هر تقدیر در ظرف زمان دریافتم..که ایران تمدن خاص خود را دارد و این با قبض و بسط رایج غربی مصداق ندارد
                ...دیالکتیک را کامل دریافتم..و فهمیدم هر ایده ای عمری دارد و هر دوره ای از تمدن اثر خود را بر پیشنیان میگذارد و ردی از اینده به جای میگذارد..
                گرچه به هگل و دیالکتیک بسیار بسیار احترام میگذارم
                عزیز برادر بسیاری از گفتنی ها را در فوق و پیشتر گفته ام..
                تقابل امروز ایران و غرب بر سر منابع گاز است..ایران توانایی دارد تا گاز هند و چین و اتحادیه اروپا را به کمترین بها تامین کند..ان هم به مدت طولانی و بیش از یک قرن..نیو کان های مغرور و دموکرات مرموز امریکایی با ر یشه انگلیسی نمیخواهندچنین امتیازی به آسانی در اختیار ایران قرار گیرد..به همین لحاظ فشار ها و تحریم ها شروع شد..همان گونه که در جنبش ملی شدن نفت کودتا نگین ۲۸ مرداد و سپس قرارداد کنسرسیوم ۱۳۳۳ و به مدت ۲۵ سال نصف نفت ایران در اختیار شرکت های غربی قرار گرفت

این که فرجام تحریم چه میشود ..نمیدانم..اما فرهنگ و تمدن ایران را کامل میشناسم..و یقین دارم از این ابرهای تیره به سلامت گذر خواهیم کرد..همان گونه که ایده سازمان ملل توسط ایرانی ها مطرح شد..گذر خواهیم کرد و با تجربیات اندوخته در حدود ۴ قرن در کمتر از صد سال سرزمین های رفته خود به آغوش سرزمین مادری بر خواهند گشت..در ان روز برادر درگذشته تان را یاد کنید..
                ارادت و همیشه ارادت

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

تو پیج بن سلمان بودم تو اکثر پست ها از نبود پرچم ایران تو گفتگوها سوال میکردن .
                  گاو شیرده چه کار نمیکنه
                  بعد طرف اومده اینجا عکس قاسم سلیمانی بوده داخل اتاق گفتگو نشده .
                  انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• آتلانتیس
                    عضو عادی
                    • Oct 2022
                    • 162

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                    درود و ارادت
                    از اواخر صفویه آرام آرام جا پای غربی ها و اندیشه های غربی و چه بسا شرقی در ایران باز شد...مشهور است تجار چینی نزد کریم خان امدند ..و محصولات چینی جات را عرضه داشتند..میگویند..کریم خان نگاهی به زیبایی ان ها انداخت و ضمن تحسین گفت..ایا دوام و استقامت هم دارند..تجار چینی گفتند..بله قربان کاملا مقاوم است...کریم خان چینی جات را به هوا انداخت و در برخورد به زمین خرد شدند...تجار مات و مبهوت تنها نگاه کردند...کریم خان دستور داد تا استکان و قوری و سینی مسی آوردند..انها را به چینی ها نشان داد و به هوا انداخت و در برخورد به زمین آسیبی ندیدند.کریم خان گفت صنایع ما این محصولات را تولید میکنند

نگاه به غرب و...از زمان قاجار و پس از شکست های پیاپی از روسیه و جدایی بخشی از سر زمین مادری قوت گرفت(.که ان جنگ ها نیز توطیه ای برای جدایی سرزمین ها بود.)..چرا که صنایع نوین همگی غربی بودند...این نگاه به غرب به جای گرته برداری و استفاده از توانمندی به تقلید و تقلید صرف خلاصه شد و آرام آرام نوع نگرش ما را متاثر ساخت..ما که تمدن داشتیم و داریم و نیز فرهنگی که تمدن ساز است..نمونه مشابه اخراج آرام یونانیان از ایران و حل شدن شون در فرهنگ ایران..به مانند اعراب و مغول ها
                    صنایع غرب در قامت فلسفه مدرنیسم ظاهر شدند و شکل و شمایل فلسفی گرفتند..در علوم و اجتماعی و شعر و فلسفه و هنر..چنان جوامع را مورد هجوم قرار دادند که انگار در جامعه ای مانند ایران پیش از مدرنیته غربی هیچ نبوده..چندین و چندکتاب متفکران غربی در غزلی از حافظ خلاصه میشد..یا در قصیده کوناهی از مولانا..یا در حکمتی از سعدی..دانشگاهیان لباس غربی به تن کردند وهر چه غربی نیکو شد..غذاهای غربی بهترین شدند...این جریان ادامه یافت تا ان که در خود غرب گذار از مدرنیسم و عصر پست مدرنیسم شروع شد...از دل پست مدر نیسم پزشکی هامیو پاتی در اومد...با نگرش عمیق تر به این شیوه..راست به ۱۰۰۰ سال پیش و بوعلی سینا و طبایع و مزاج ها رفتم..و این که ان پزشک و فیلسوف دریافته بود یک مریضی برای دو انسان با دو طبع متفاوت راه حل های متفاوت دارد.من که مانند همه دانشگاه رفته ها درگیر انواع ایسم ها بودم..در آرامش خود خواسته کویر دریافتم..ای داد بیداد.بعد از فروپاشی صفویه چه کلاه گشادی به سرمون رفته...پس شروع به مطالعه منابع ایرانی کردم..در کنار ان که منایع غربی و ان چه از رنسانس به این سو بود را خوانده بودم...دریافتم هیچ چیز جدیدی مدرنیته نداشته..هیچ چیز..جز فن سالاری ..که آن هم حاصل و برایند فعالیت های متفکرین و مهندسان از چین و ایران و هند و مصر و..بوده و انها تنها تدوین کردند و به نام خود مهر زدند...در عرصه ادبیات..وضع فاجعه بار تر است...تا ۱۳ سال پیش در تهران زندگی میکردم و گاهی عصر ها در مجامع ادبی حضور میافتم..در یکی از شب داستان ها و شب شعر ها..به عزیزی گفتم...نوشته های هدایت و برخی همفکرانش به شدت تلخ و سیاه است و این با فرهنگ ایرانی صادق نیست..جمع به سمتم برگشت..گویا بتی بزرگ را شکسته ام..گفتم سعدی گاهی تلخ سخن میگفت..مولانا گاه از ادب خارج میشد اما در سخنش حکمتی است..جمع به جدل با من پرداخت و نهایت گفتند ..میتوانی تفکراتت را در خیابان نگه داری و اینجا ما عاشق ادبیات اگزیستانسیالیسم هستیم و ...
                    باری به هر تقدیر در ظرف زمان دریافتم..که ایران تمدن خاص خود را دارد و این با قبض و بسط رایج غربی مصداق ندارد
                    ...دیالکتیک را کامل دریافتم..و فهمیدم هر ایده ای عمری دارد و هر دوره ای از تمدن اثر خود را بر پیشنیان میگذارد و ردی از اینده به جای میگذارد..
                    گرچه به هگل و دیالکتیک بسیار بسیار احترام میگذارم
                    عزیز برادر بسیاری از گفتنی ها را در فوق و پیشتر گفته ام..
                    تقابل امروز ایران و غرب بر سر منابع گاز است..ایران توانایی دارد تا گاز هند و چین و اتحادیه اروپا را به کمترین بها تامین کند..ان هم به مدت طولانی و بیش از یک قرن..نیو کان های مغرور و دموکرات مرموز امریکایی با ر یشه انگلیسی نمیخواهندچنین امتیازی به آسانی در اختیار ایران قرار گیرد..به همین لحاظ فشار ها و تحریم ها شروع شد..همان گونه که در جنبش ملی شدن نفت کودتا نگین ۲۸ مرداد و سپس قرارداد کنسرسیوم ۱۳۳۳ و به مدت ۲۵ سال نصف نفت ایران در اختیار شرکت های غربی قرار گرفت

این که فرجام تحریم چه میشود ..نمیدانم..اما فرهنگ و تمدن ایران را کامل میشناسم..و یقین دارم از این ابرهای تیره به سلامت گذر خواهیم کرد..همان گونه که ایده سازمان ملل توسط ایرانی ها مطرح شد..گذر خواهیم کرد و با تجربیات اندوخته در حدود ۴ قرن در کمتر از صد سال سرزمین های رفته خود به آغوش سرزمین مادری بر خواهند گشت..در ان روز برادر درگذشته تان را یاد کنید..
                    ارادت و همیشه ارادت
                    تودهات مایه ضرب‌المثل هست که میگه...داشتم داشتم...قبول نیست...دارم دارم قبوله...
                    شاید فرهنگ وتمدنی داشتیم...اما الآن به مردم نگاه کن...چشمشان فقط به قیمت دلار است...سفته بازو دلال ...کی الان به فکر محیط زیسته...کی به فکر کودکان یمن وسوریه وآفریقا...سودان کجاست اصلا....جنگ اوکراین وآوارگی مردمش کیلوچند؟...فقط تاثیرش رو دلار مهمه...یا تاثیرش روی موفقیت این حزب وآن حزب...
                    برجام وفرجام هم فقط برای قیمت دلار مهمه...وگرنه به جریان مبارک هیشکی نیست....
                    مدرنیته همه چیز راحل کرده...اگر هم بقایایی مانده....به مرور زمان ذوب میشه

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3768

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                      تو پیج بن سلمان بودم تو اکثر پست ها از نبود پرچم ایران تو گفتگوها سوال میکردن .
                      گاو شیرده چه کار نمیکنه
                      بعد طرف اومده اینجا عکس قاسم سلیمانی بوده داخل اتاق گفتگو نشده .
                      گاو شیرده !!خر بارکش ؟؟؟

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4128

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        درود بیفور جان

99 درصد ایرانی ها فکر می کنند چپ یعنی کمونیست و تمام

درود
                        بله دقیقا همینه
                        این غلط انداز ترین مغلطه ای است که فرو شده در ذهن عوام

چرا فحشتون بدم ؟ این چه حرفیه /:.negaran.:/
                        چون خودتون هم نمیدونید این سوالها که میاد در ذهن شما از کجاست و به چه دلیل با چه هدفی ، منم جواب نمیدم . هدف حل معماهای فلسفی نیست . هدف رهائی از استبداد است و زندگی بر باد رفته

شما هم به قول خودتون از آسید روح الله دفاع میکنید و هم جائی در جواب من در نقدم به حکومت رضا شاه گفتید هنرش بوده که مدیران لایق را دور خودش جمع کرده
                        همین پارادوکس را حل کنید و جواب بدید ، به هر حال اسید روح الله کارش درست بود یا رضا شاه ؟

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4128

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          الان تصادفا تلویزیون رو باز کردم و داره در مورد جریان ۲۸مرداد صحبت میشه ..جالب هست ببینید
                          اما درباب فرمایش شما ...با این رسوایی چه بخشایشی؟؟
                          .ببینید تمام مشکلات ما ریشه در همین گذشته داره ...زمانی میشه سخن از بخشش و به فراموشی سپردن اشتباهات و جنایت های این نسل به میان اورد که یک عذرخواهی و استغفار از نسل فعلی به خاطر همه آنچه که بر مملکت رفت داشته باشند...نه اینکه همچنان با تاکید بر درستی کاری که انجام دادند و تفکری که داشتند بر زخم مملکت نمک بپاشند....
                          از بخشایش لزوما حرفی نزدم هر چند اونم میتونه در بخش های کوچک و محدودی کاربرد داشته باشه
                          اتفاقا عدالت خانه چشم انتظار است

عرضم این بود کینه و نفرت چه حاصل . متاسفانه از حرفهای من برداشت سطحی میشه

از اون نسل و دانه درشت هاش کسی دیگه به اون صورت باقی نمونده که بخوای ببخشی یا نبخشی . عرض کردم از بازرگان و شریعتی شاید چند تا مو هنوز تجزیه نشده زیر خاک باقی باشد . شریعتی که حتی قبل از 57 از دنیا رفت
                          شریعتی با همه نقد های وارده که منم نقد بسیار دارم ، به اسلام منهای روحانیت معتقد بود و سردی رابطه در عمل و افکار بین شریعتی و روحانیون برقرار بود . شریعتی اسلام را وارد ایران نکرده بود . خرافات تا مغز استخوان ملت جا افتاده بود
                          اسلام گرای مدرن بود ولی نقش روحانینون را بی حاصل میدونست

بقیه هم که زنده هستند هیچ چشم اندازی نیست که حکومت فعلی تا چه زمانی برقرار است . اونام احتمال داره در همین حکومت از دنیا بروند . منظورم عوامل 57 است
                          دیگه کی باقیست که میخوای ببخشی یا نه

نهایتش اینه که به روش همین طرفداران اتش به اختیار فعلی ، بریم سنگ قبرها را مخدوش کنیم /:.negaran.:/
                          هنوز سوال من باقی است
                          این کینه و نفرتها حاصلش چیست ؟

من برای ارامش خیال و برای تصمیم گیری بهتر با نگاهی به اینده ای بهتر گفتم فاصله بگیرید و اگر جسارت کردم عذر میخوام فاصله نیاز نیست . هر چه بیشتر و بیشتر نزدیک تر شوید . منظوم الزاما به شما دوست خوب نیست . طرز فکر مشابه شما منظور است . حاصلش چیست ؟

مانیفست برای اینده چیست ؟ این مهم است

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2136

بهتر می بینم بگذرم از این داستان تکراری
                            از گذشته فقط باید عبرت گرفت .
                            اخه اینقدر و در این حد نفرت و گیر کردن چه فایده ای داره ؟
                            هدف رهائی از استبداد است و زندگی بر باد رفته

درود بیفور جان ،
                            من هم موافقم این بحث انقلاب رو تموم کنیم و در مورد یک موضوع دیگه صحبت کنیم .
                            نظرت چیه در مورد عدالت صحبت کنیم ؟

نظر شما در مورد عدالت چیه ؟

مسئله 2483

شخص A داشت برا خودش زندگیشو میکرد
                            شخص B که در جستجوی منافع خودش بود
                            اومد کاری کرد که مقداری " ناراحتی" به شخص A وارد کرد و رفت
                            الان شخص A باید چکار کنه ؟
                            و اصولاً چه کاری میتونه بکنه ؟
                            فرض کن رفتی دادگاه ، قاضی بهت میگه :
                            خب حالا اتفاقیه که افتاده دیگه ، بی خیال بابااااا
                            شما به این قاضی چی میگی ؟

-----------------------------

تصور کنید یک الکترون در اربیتال خودش لَم داده و داره برا خودش حال میکنه
                            یهویی یک فوتون بیشعور از راه میرسه و مقدار E واحد ، انرژی به این الکترون بدبخت وارد میکنه
                            الکترون در اثر این ضربه ، برانگیخته میشه ( Excited Stat )
                            شما حدس میزنید بعدش چه اتفاقی می افته ؟؟؟
                            هیچی باباااا ، یه فوتون بیشعور یه کاری کرد ، بیخیال ، بخشش از بزرگانه !
                            به الکترون بگو در همون حالت برانگیختگی ، به زندگی خودت ادامه بده
                            به الکترونِ برانگیخته بگو سعی کن از گذشته عبرت بگیری

راستی معنی لغات " عبرت " و " نفرت " چیه ؟!

پینوشت :

به قول اون کاربر تالار بورس :

ادموند دانتس از شاتودیف گریخت !

فیلم - کنت مونت کریستو

.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4128

سر فرصت در خدمت دوستان هستم
                              فعلا بزنیم بیرون نفسی تازه کنیم

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1641

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                درود بیفور جان ،
                                من هم موافقم این بحث انقلاب رو تموم کنیم و در مورد یک موضوع دیگه صحبت کنیم .
                                نظرت چیه در مورد عدالت صحبت کنیم ؟

نظر شما در مورد عدالت چیه ؟

مسئله 2483

شخص A داشت برا خودش زندگیشو میکرد
                                شخص B که در جستجوی منافع خودش بود
                                اومد کاری کرد که مقداری " ناراحتی" به شخص A وارد کرد و رفت
                                الان شخص A باید چکار کنه ؟
                                و اصولاً چه کاری میتونه بکنه ؟
                                فرض کن رفتی دادگاه ، قاضی بهت میگه :
                                خب حالا اتفاقیه که افتاده دیگه ، بی خیال بابااااا
                                شما به این قاضی چی میگی ؟

-----------------------------

تصور کنید یک الکترون در اربیتال خودش لَم داده و داره برا خودش حال میکنه
                                یهویی یک فوتون بیشعور از راه میرسه و مقدار E واحد ، انرژی به این الکترون بدبخت وارد میکنه
                                الکترون در اثر این ضربه ، برانگیخته میشه ( Excited Stat )
                                شما حدس میزنید بعدش چه اتفاقی می افته ؟؟؟
                                هیچی باباااا ، یه فوتون بیشعور یه کاری کرد ، بیخیال ، بخشش از بزرگانه !
                                به الکترون بگو در همون حالت برانگیختگی ، به زندگی خودت ادامه بده
                                به الکترونِ برانگیخته بگو سعی کن از گذشته عبرت بگیری

راستی معنی لغات " عبرت " و " نفرت " چیه ؟!

پینوشت :

به قول اون کاربر تالار بورس :

ادموند دانتس از شاتودیف گریخت !

فیلم - کنت مونت کریستو

.
                                ممنون....عالی بود...

نظر

در حال کار...
                                X