اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • ۱۳۹۹ شهریور
    • 8752

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بوریس جانسون اینگلیسی بهتره خفه بشه

سگ زرد برادر شغاله.

دیگ به دیگ میگه روت سیاه

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • ۱۳۹۹ شهریور
      • 1189

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      درود دوست بیخبر

حالتان چطوره ؟ مدت بود که نبودید
      سلام .. بله چند وقت پیش تصمیم گرفتم که به دلایلی دیگه به این تاپیک سر نزنم و یا به ندرت سر بزنم .. چند روز پیش از سر بیکاری! این تاپیک رو باز کردم و آخرین پست که پست جناب مایکل بود رو دیدم .. دوست داشتم بدونم چه نگاهی پشت چنین طرز فکری وجود داره و پستشون رو ریپلای کردم و خب جوابم رو گرفتم

احتمالا همگی خواهان پایان دادن به این موضوع هستند ، اما سوالات بی جوابی دارم که داور خان هم نتوانستن برام حلش کنند ! صرفاً بنوعی متوجه شدم که نباید موضوع را دنبال کنم و...
      راستش من خواهان پایان دادن به هیچ موضوعی نیستم .. تا زمانیکه حس کنم ذهن روشنی به دنبال کشف حقیقتی میگرده .. حاضرم تا بی‌نهایت در مورد ساده‌ترین، پیش‌پاافتاده‌ترین، احمقانه‌ترین، زشت‌ترین یا کثیف‌ترین مباحث گفتگو کنیم و همراهیش کنم و هر خط قرمزی رو بشکنیم .. چون هر چالشی برام جذابه

در واقع داستان اصلی همون مسئله شماره یک هست که 2 -3 صفحه پیش طرح کردم !
      ...
      داستان اصلی اینه که سفره ای پهن میشه ، یک عده می خورن ، تهش هم یک عده باید ظرفا را بشورن ! برادر و خواهر ملت و اجتماع و غیره ذالک یعنی چی ؟ !!!!

مهمتر از هر چیزی ! ( این هرچیزی واقعاً هر چیزی هست ) !!!! شرایط هست ! شرایط هست که مشخص میکنه مایکل برادر و هم وطن محسوب بشه یا ...
      من مطلب پیشین شما رو ندیدم ولی
      در مورد اینکه می‌فرمایید "داستان اصلی اینه که سفره ای پهن میشه ، یک عده می خورن ، تهش هم یک عده باید ظرفا را بشورن !"
      اگر درست متوجه منظورتون شده باشم .. باهاتون موافقم .. ولی خب نفهمیدم مشکل چیه! (من معمولا مطالب رو سخت و دیر متوجه میشم /.:biggrinsmiley.:/ اینو جدی میگم)

و اما سوال "برادر و خواهر ملت و اجتماع و غیره ذالک یعنی چی ؟ !!!!"
      برادر و خواهر و ملت و اجتماع و غیزه ذالک از نظر من یعنی منفعت جمعی .. این منفعت جمعی خیلی مهمه .. با منفعت جمعی بیشتر خوش میگذره، باحال‌تره، زندگی راحت‌تره، شادتره، آسوده‌تره

مثلا تو فوتبال هر کسی میتونه بگه من باید به فکر خودم باشم .. خودم رو نشون بدم .. خودم رو مطرح کنم .. خودم گل بزنم .. بله اگر و البته اگر بتونه موفق بشه یه لذتی داره .. ولی اگه من پاس بدم تو گل بزنی .. بعدش تو پاس بدی من گل بزنم .. خیلی بیشتر خوش میگذره و باحال‌تره .. اگر همه به جای اینکه صرفا به خودمون فکر کنیم .. تلاش برای موفقیت تیم کنیم در نهایت همگی خیلی خوشحال‌تر خواهیم بود

اگه من بگم، من همین یه دفعه از این خیابون، کوه یا دشت عبور می‌کنم، پس هر چی آشغال و کثافته پرت کنم و برم .. خب حقیقتا به طور مستقیم دیگه اون آشغال هیچ ارتباطی با من نداره .. ولی منفعت جمعی میگه .. تو این آشغال رو پرت کردی .. فردا دیگری تو خیابون و کوه و دشت تو آشغال پرت میکنه .. و غیرمستقیم تو در اون کار دخیل خواهی بود .. در نتیجه نه خود اون آشغالی که تو پرت کردی ولی یه آشغال و کثافت دیگه وارد زندگی تو میشه

ما وقتی توی یه مرز قرار گرفتیم .. طبق همون هر کله یه رای معروف .. تصمیماتمون روی همدیگه اثر داره .. من و اون بلوچ، اون بندری، خراسانی و و و ... شاید هیچ وقت فاصلمون از هزار کیلومتر نسبت به هم کمتر نشه ولی با اینجال تو کیفیت زندگی همدیگه نقش داریم .. اونیکه خارج از این مرزه دیگه اینقدر تاثیر نداره .. قرار گرفتن توی یه مرز (اگر فهمش رو داشته باشیم) یعنی دست به دست هم بدیم برای منفعت جمعی .. برای اینکه اگر دست به دست هم بدیم شاید بتونیم مجبورشون کنیم یه چیزی از ته این سفره هم گیر ما بیاد نه اینکه فقط ظرف شستنش واسه ما باشه .. شاید بتونیم جلوی فساد رو بگیریم .. شاید بتونیم دیکتاتور زورگو رو پس بزنیم

ملتی که تا حد زیادی دیدم که منفعت جمعی رو درک کرده .. ملت ژاپنه .. تصاویری که بعد از اون سونامی معروف می‌دیدیم .. به وضوح مشخص بود که این ملت منفعت جمعی رو فهمیده .. بعد از اون جاهای مختلف .. مثل مسابقات ورزشی و غیره .. برام بیشتر و بیشتر این مطلب مسجل شد

اگر بحرین، ارمنستان، کابل و ... امروز جژئی از این مرز و بوم بودن .. میشدن هم‌وطن .. منافع مشترک .. تاثیر تصمیمات و رفتارهای متقابل روی همدیگه .. میشدن یکی از اون کله‌ها که حق رای و نظر دارن .. و حالا که نیستن دیگه نیستن!

خیلی زیاده‌گویی شد و احتمالا سوال شما پاسخ داده نشد! .. پس یه بار دیگه سوال رو بگو تا ببینیم مشکل چیه

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • ۱۳۹۲ تیر
        • 4495

رسول شریف زارچی استاد منتقد دانشگاه شریف ، اعلام کرد نامه اخراج خود از دانشگاه شریف را دریافت کرده است

محمدرضا عارف ،به قول کاظم نادر علی "فاحشه سیاسی" معروف هم در میان رای دهندگان به اخراج اوست

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • ۱۳۹۲ تیر
          • 4495

کانال تلگرامی انجمن علمی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی از اخراج دکتر آمنه عالی و دکتر حمیده خادمی خبر داد و نوشت: «خبر اخراج دو تن از محبوب‌ترین و باشرافت‌ترین اساتید دانشکده روانشناسی۸ دانشگاه علامه طباطبایی، دانشجویان دانشکده را در بهت عظیمی فرو برده است. دکتر آمنه عالی و دکتر حمیده خادمی امروز صبح خبر از اخراج خود دادند.»

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • ۱۳۹۲ تیر
            • 4495

غلامعلی حدادعادل با بیان اینکه «پاپ قدرت اجرای احکام شرعی در جامعه خودش را ندارد» گفت: «اگر او بگوید سقط جنین ممنوع است و مجلس ایتالیا بگوید آزاد است، حرف مجلس را اجرا می‌کنند. این بلایی است که در اروپا بر سر دین آمده.»

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • ۱۳۹۲ تیر
              • 4495

مردم سوریه پس از ۱۲ سال به خیابان ها آمدند

تقریبا تمام سوریه تحت تسخیر معترضان هست

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • ۱۳۹۲ تیر
                • 4495

سندی منتشر شده مبنی براین‌که پدر روح‌ الله عجمیان از بنیاد شهید درخواست پژو پارس کرده

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • ۱۳۹۹ شهریور
                  • 8752

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  غلامعلی حدادعادل با بیان اینکه «پاپ قدرت اجرای احکام شرعی در جامعه خودش را ندارد» گفت: «اگر او بگوید سقط جنین ممنوع است و مجلس ایتالیا بگوید آزاد است، حرف مجلس را اجرا می‌کنند. این بلایی است که در اروپا بر سر دین آمده.»
                  این چه حرفیه

حضرت عیسی را مگه میشه با حضرت محمد مقایسه کرد !!؟؟

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • ۱۳۹۹ شهریور
                    • 8752

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                    مردم سوریه پس از ۱۲ سال به خیابان ها آمدند

تقریبا تمام سوریه تحت تسخیر معترضان هست

واسه چی ریختند بیرون؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • ۱۴۰۱ شهریور
                      • 2766

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                      واسه چی ریختند بیرون؟
                      حذف یارانه سوخت و تورم

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • ۱۴۰۱ خرداد
                        • 1311

خودمون دوست داریم fool شیم تا راحت تر و بی درد تر rule بشیم ولی با rule ها مشکل پیدا کردیم

مسئله شماره 1

یک پدری هست که یک خانه دارد با چنتا بچه که در زیر تعدادی از فرزندانش را مختصراً معرفی می کنم

1- پسر ارشد

2- پسر دومش اهل مسجد هست ، مکبر هست ، به این واسطه اهالی محل کلی به پدر و افراد این خانواده احترام میذارن ، و البته مکبر بی درآمد ! نهایتا یک سیب سرخی چهارتا لوح تقدیر کاغذی چیزی بهش میدن

3- یک پسر لات چاقو کش که البته سو سابقه نداره و فقط در منزل پدر عین آب خوردن مرغ و ماهی فیله می کنه

4- یک فرزند کور ! یک شب دزد به خانه اشان میزنه و این فرزند چهارم را از ناحیه چشم کور میکنه

5- یک فرزند جانباز ! اون برادره که داشت کور میشد جیغ زد ! این برادره که رفت دزد را به سزای اعمالش برسونه تیر خورد تو پاش و فلج شد

6- یک پسر دیگه که عشق باباس ! و بابا جونش برای این یکی بدر میره !

7- چندتا پسر و دختر قند و عسلی دیگه

القصه ! تمام این هفت مورد فوق قصد ازدواج و بهرمندی از امتیازات طرح فرزندآوری را دارند ! نه کار و باری دارند نه پول و سرمایه و مسکنی ! منزل پدر هم یک اتاق خالی بیشتر ندارد

(قبلا اکثر افرادی که تازه ازدواج کرده بودند در یکی از اتاق های منزل پدر ساکن میشن سریال اسداله چی بود اسمش پدر سالار )

جناب احسانی و سایر داستان ، پدر اتاق خالی را به کدامیک از فرزندان بده ؟ حق کدامیک است ؟

2 تا نکته هم داره داستان !
                        1- پاسخ ندید که پدر رو بیاره به طرح توسعه و اون یک اتاق را 7 طبقه بسازه بره بالا ! فرصت استفاده از طرح فرزند آوری کوتاه است و هر لحظه است که پنجره این رانت بسته بشه !
                        2- مرام اشتراکی در بین اعضای این خانواده پذیرفته نیست و حاضرن بمیرن و زیر بارش نرن

===================
                        توضیحات اضافه + سوال دوم !
                        فرزند چاقوکش چاقو را گذاشته زیر گردن پدر و میگه اعلام کن اتاق متعلق به من است ! اگر عرفاً حق فرزند ارشد باشد ، فرزند ارشد چطور می تونه اجماع جمع کنه برای گرفتن اتاق در حالی که سایرین نیز ذینفع هستند ؟

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                        سلام .. بله چند وقت پیش تصمیم گرفتم که به دلایلی دیگه به این تاپیک سر نزنم و یا به ندرت سر بزنم .. چند روز پیش از سر بیکاری! این تاپیک رو باز کردم

راستش من خواهان پایان دادن به هیچ موضوعی نیستم .. تا زمانیکه حس کنم ذهن روشنی به دنبال کشف حقیقتی میگرده .. حاضرم تا بی‌نهایت در مورد ساده‌ترین، پیش‌پاافتاده‌ترین، احمقانه‌ترین، زشت‌ترین یا کثیف‌ترین مباحث گفتگو کنیم و همراهیش کنم و هر خط قرمزی رو بشکنیم .. چون هر چالشی برام جذابه

من مطلب پیشین شما رو ندیدم ولی
                        در مورد اینکه می‌فرمایید "داستان اصلی اینه که سفره ای پهن میشه ، یک عده می خورن ، تهش هم یک عده باید ظرفا را بشورن !"
                        اگر درست متوجه منظورتون شده باشم .. باهاتون موافقم .. ولی خب نفهمیدم مشکل چیه! (من معمولا مطالب رو سخت و دیر متوجه میشم /.:biggrinsmiley.:/ اینو جدی میگم)

و اما سوال "برادر و خواهر ملت و اجتماع و غیره ذالک یعنی چی ؟ !!!!"
                        برادر و خواهر و ملت و اجتماع و غیزه ذالک از نظر من یعنی منفعت جمعی .. این منفعت جمعی خیلی مهمه .. با منفعت جمعی بیشتر خوش میگذره، باحال‌تره، زندگی راحت‌تره، شادتره، آسوده‌تره

مثلا تو فوتبال هر کسی میتونه بگه من باید به فکر خودم باشم .. خودم رو نشون بدم .. خودم رو مطرح کنم .. خودم گل بزنم .. بله اگر و البته اگر بتونه موفق بشه یه لذتی داره .. ولی اگه من پاس بدم تو گل بزنی .. بعدش تو پاس بدی من گل بزنم .. خیلی بیشتر خوش میگذره و باحال‌تره .. اگر همه به جای اینکه صرفا به خودمون فکر کنیم .. تلاش برای موفقیت تیم کنیم در نهایت همگی خیلی خوشحال‌تر خواهیم بود

اگه من بگم، من همین یه دفعه از این خیابون، کوه یا دشت عبور می‌کنم، پس هر چی آشغال و کثافته پرت کنم و برم .. خب حقیقتا به طور مستقیم دیگه اون آشغال هیچ ارتباطی با من نداره .. ولی منفعت جمعی میگه .. تو این آشغال رو پرت کردی .. فردا دیگری تو خیابون و کوه و دشت تو آشغال پرت میکنه .. و غیرمستقیم تو در اون کار دخیل خواهی بود .. در نتیجه نه خود اون آشغالی که تو پرت کردی ولی یه آشغال و کثافت دیگه وارد زندگی تو میشه

ما وقتی توی یه مرز قرار گرفتیم .. طبق همون هر کله یه رای معروف .. تصمیماتمون روی همدیگه اثر داره .. من و اون بلوچ، اون بندری، خراسانی و و و ... شاید هیچ وقت فاصلمون از هزار کیلومتر نسبت به هم کمتر نشه ولی با اینجال تو کیفیت زندگی همدیگه نقش داریم .. اونیکه خارج از این مرزه دیگه اینقدر تاثیر نداره .. قرار گرفتن توی یه مرز (اگر فهمش رو داشته باشیم) یعنی دست به دست هم بدیم برای منفعت جمعی .. برای اینکه اگر دست به دست هم بدیم شاید بتونیم مجبورشون کنیم یه چیزی از ته این سفره هم گیر ما بیاد نه اینکه فقط ظرف شستنش واسه ما باشه .. شاید بتونیم جلوی فساد رو بگیریم .. شاید بتونیم دیکتاتور زورگو رو پس بزنیم

ملتی که تا حد زیادی دیدم که منفعت جمعی رو درک کرده .. ملت ژاپنه .. تصاویری که بعد از اون سونامی معروف می‌دیدیم .. به وضوح مشخص بود که این ملت منفعت جمعی رو فهمیده .. بعد از اون جاهای مختلف .. مثل مسابقات ورزشی و غیره .. برام بیشتر و بیشتر این مطلب مسجل شد

اگر بحرین، ارمنستان، کابل و ... امروز جژئی از این مرز و بوم بودن .. میشدن هم‌وطن .. منافع مشترک .. تاثیر تصمیمات و رفتارهای متقابل روی همدیگه .. میشدن یکی از اون کله‌ها که حق رای و نظر دارن .. و حالا که نیستن دیگه نیستن!

خیلی زیاده‌گویی شد و احتمالا سوال شما پاسخ داده نشد! .. پس یه بار دیگه سوال رو بگو تا ببینیم مشکل چیه

درود و عرض ادب مجدد

منفعت جمعی که چیز خوبی است ! حداقل در برهه فعلی بنده هم بسیار علاقمند به منفعت جمعی هست ! اما چگونه در هر شرایط منفعت جمعی را تعریف کنیم ؟

====
                        سوال دوم

آیا واقعا منفعت جمعی وجود داره ؟ یا صرفاً منفعت بردن از جمع وجود داره ؟ اگر منفعت جمعی واقعا وجود داره و اینقدر خوبه ! چرا افرادی که در راس قدرت هستند انتخابش نمی کنند ! دیگه اونا که عاقلن !

میدونید جناب بیخبر ، منفعت فردی احتمالا انقدرها هم خوب نیست وگرنه انتخابش می کردیم ، می دونید احتمالا لغت و نوشتنش و پرستیژش زیباس و جذاب و واقعیت چیز دیگه ای هست

چیزیه که واقع اسمش وسوسه کننده است ولی باطنش نه !

نمی دونم شما پول ها را کجا نگه می دارید ، اما خیابون های شهر پر شده از بیلبورد های رنگارنگ که میگن پول هاتو بده ما برات زیادش کنیم ! خوب واقعا طرف یعنی دغدغه اش اینه که پول های من را زیاد ؟ میاد هزینه میکنه بیلبورد میگیره و...

و به مرور زمان تبدیل میشه به عرف که پول ها را بدیم فلانی زیادش کنه ، انقدر تبلیغات وسیعی میشه که ذهن ها وقتی اسم اون موسسه را میشنون از خود بی خود میشن ، واژه زیبایی میشه و...

بعد منصور خان حلاج هرچی بیاد بگه این فقط اسمش قشنگه هدفش زدن جیب شماس ! مردم میگن این کافر شده ! منصور خان دلیل میاره میاره برهان میاره میگه مگر سال گذشته نذاشتی تو همین موسسه و جیبت را زدن ! طرف تایید میکنه ! اما میگه خارج از انسانیت است این حرف ها این موسسه فلانه

بقول جناب احسانی و صادق خان هدایت میگه مطلوب گوسفند اینه که خوراک گرگ بشه ! میگی چرا باید خوراک گرگ بشی ؟ میگه والا خودمم خوشم نمیاد ولی عرف شده دیگه چند قرنه که مطلوب گوسفند ها اینه که خوراک گرگ بشن

از اون طرف بوضوح میبینی که صاحب خود موسسه که این جملات زیبا را ورد ناخودآگاه همه کرده خودش ریالی تو موسسه خودش سرمایه گذاری نمی کنه خودش معتقده به منفعت فردی ، واژه هایی را زیبا و مقدس کرده و واژه هایی را چرک و کثبف

آیا چیزی به اسم منفعت جمعی واقعا وجود داره ؟

ژاپن را نمی دونم ! اما در ورزش هم چیزی بعنوان منفعت جمعی وجود نداره ! هر کسی زندگی خودش را داره

حرکت جمعی صرفاً وقتی به وجود میاد که دشمن مشترکی وجود داشته باشه ! رجوع کنید به فیلم ارباب حلقه قسمت اول یاران حلقه ! یک کوتاله با یک الف چه اشتراکی دارند ، مگر ایمکه دشمن مشترکی نفرات را به هم پیوند بده بعد از پایان جنگ هم موضوع اصلی تقسیم غنائم هست که خودش می تونه جنگ دیگری رو شروع کنه بین خودی ها ! لذا چیزی بعنوان منفعت جمعی وجود نداره ! همون بازیکن فوتبال هم اگر با تکروی حقوقش را سر برج دریافت می کرد به عمه خودش هم پاس نمی داد چه برسه دیگری ! مدیر عامل تعیین میکنه که بازیکن پاس بده یا خط بخوره و حقوقش مالیده بشه و...

مردم ژاپن هم قائدتاً اگر انسان باشند باید مثل سایر ملل جهان رفتار نرمال داشته باشند ، مگر اینکه استفاده از سلاح هسته ای مدار انسانیت خارجشان کرده باشه ( در قاموس انسان ها چیزی بعنوان منفعت جمعی بصورت طبیعی حداقل وجود نداره و ... )

============

سوال سوم

گنجشک ها روی خودرو ها کثافت کاری می کنند یا زلزله و سیل دور از جون ممکنه خانه ی کسی را ویران کنه ! شخص از کی باید شکایت کنه و خسارت بگیره ؟ میدونی اون گنجشک هم بنظر شما ایرانی حساب میشه ؟ قسمتی از جز ایران حساب میشه ؟ سیل و زلزله چطور ؟ بنظرتان مسئولیتش با دولت نباید باشه ؟

یا مرز بندی ها را فراموش کنیم دیگه از سوی خدا هستند دیگه ، چیز خود به خودی که نداریم ! پاپ مسئولیت هزینه کارواش ما را قبول می کنه ؟ علمای اسلام شیعه و سنی و... که نمایندگی خدا روی زمین هستند و خمس و زکات را می گیرند چطور ؟ سیل که از حکمت های خداوند است به ما خسارت بزنه پاسخگو هستند ؟ یا فقط در شرایط سود خمس و زکات را می گیرند ؟ دولت ها هم مالیات و ادعای بکن و نکن و..

بالاخره قرارداد ها دو سوی است یک سویه است چجوریه

======
                        سوال چهارم

همون ریپالی پست قبلی

=====
                        سوال پنجم

وقت دوستان را گرفتم عذر می خوام @};-

بازار فردا ( امروز ) هم مهم هست

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • ۱۳۹۹ شهریور
                          • 8752

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          حذف یارانه سوخت و تورم
                          مگه ایران دیگه اسد را کمک نمیکند؟

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • ۱۳۹۹ آبان
                            • 4124

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            جگرِ عشق نداری سفرِ شیر نرو /:.yead.:/

دوستان قدر این فضای مجازی رو بدونید !
                            طرف با شلوارک و رکابی زیر کولر نشسته
                            پست میزنه و سیاست شرق و غرب و نقد میکنه !

قدیماااا اینطوری نبود
                            اجتماعات اینقدر بزرگ نبود
                            فوقش چند نفر در محل تحصیل یا محل کار
                            یا کوچه بازار مثلاً اتاق انتظار پزشک یا آرایشگاه !
                            تا میخواستی دو کلمه حرف حق بزنی
                            و از ظلمی که به همه مون میشه انتقاد کنی
                            فوری یکی که منافعی در بقای وضع فعلی داره ،
                            بلند میشد کافه رو به هم میریخت و دهن طرف رو پر خون میکرد
                            همین مردم کوچه بازار منظورمه نه خواص سیاسی

میخوام بگم ،
                            شرکت در بحث سیاسی ،
                            هیچ فرقی با شرکت در جنگ نداره !
                            بحثِ سیاسی کردن ؛
                            کتک خوردن داره
                            فوحش خوردن داره
                            توهین شنیدن داره
                            تهمت خوردن داره
                            انگ خوردن داره
                            طرد شدن داره
                            مسدود شدن داره
                            محروم شدن داره
                            پلیس فتا و اطلاعات و... داره
                            زندان و جریمه و شلاق داره
                            از شانس بد اگه این وسط بیماری زمینه ای هم داشته باشی
                            شاید مرگ هم در انتظارت باشه .

بحث سیاسی ، حق طلبی و سهم خواهی !
                            با سوسول بازی میسر نمیشه
                            باید پوست کلفت باشی تا بتونی حق خودتو بگیری

شاعر می فرماید :

پای بر چرخ نهد هرکه ز سر می‌گذرد
                            رشته چون بی‌گره افتد ، زِ گهر می‌گذرد

جگر شیر نداری سفر عشق مکن
                            سبزه تیغ درین ره زِ کمر می‌گذرد
                            بعد از چند روز سری زدم به این فروم
                            نمیدونم چرا هنوز یاد نگرفتیم وقتی کسی با ارائه توضیح ترک محل میکنه ، بازم در فشانی ها پشت سرش ادامه داره . مستقیم یا به صورت غیر مستقیم در این کامنت

شما همچنان به متلک گوئی و اهانت های غیر مستقیم ادامه میدید ؟
                            یک بار بهت گفتم مثال مسیر یابی که زدی سراسر اهانت بود . یه بار بهت گفتم اینجا همه کار اگاه هستند و مو از ماست بکش بیرون هستند . فکر میکنی متلک بندازی خیلی هنرمندی ؟

چند ماه قبل بود که اولین تنش من و شما صورت گرفت و هیچ ارتباطی هم با این مدل مباحث نداشت ، در شعری در تاپیک جو بازار به من اهانت کردی در حالی که هیچ بحث و گفتگوئی مستقیم بین من و شما نبود . یادت هست ؟
                            و ادامه و ادامه ...

حالا اومدی بحث سیاسی را به من یاد بدی ؟ که ملزوماتش چیست و عواقبش ؟
                            سوسول بازی ؟؟؟ سوسول بازی نیست اقا مرد و مردونه است

من 12 سال قبل عواقبتش را چشیدم به من اومدی اینا رو میگی ؟ برو جمعش کن از خود راضی . این بار اخرت باشه به من اهانت میکنی

دست بردار از این رفتارت
                            و همچنان در این فروم زیر هر اهانتی و مزخرفی که از هر دهنی باز میشه هورا میکشند

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • ۱۴۰۱ خرداد
                              • 1311

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              سلام .

درود مجدد

تفاوت بت ( بت پرستی ) با خدای احد و واحد چه می دانید ؟ سرچ کردم چیزی پیدا نشد ! بجز یک عالمه سایت عرفان های نوظهور ( لالایی و fool ) که البته بد هم نیست یک عده را سرگرم می کنند و توهم می دهند ، در واقع انسان ذاتاً قدرت طلب است خود خواه و منفعت طلب است و این اصلا خوب نیست ! باید به شیوه ای انسان را fool کرد حواسشان را از ذات حقیقیشان پرت کرد یکسری حرف های قشنگ قشنگ یاد داد سرگرمی هایی به رشد توسعه اعلم کرد تا عمرشان بگذره و کمتر به خودشان و دیگران آسیب برسانند !

بیمارستان اعصاب و روان هم همینه ! منتها اون افراد دیگه fool نمیشن ! لذا می بندنشون به تخت و قرص های آرام بخش قوی و... میدن تا عمرشان تمام بشه و کمتر به خودشان و دیگران صدمه بزنند ! فرقشان با ما اینه که ما fool میشیم ، و این توانایی بزرگی هست و باید خدا را شاکر باشیم که امکان fool شدن داریم

>>
                              وَيَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ مَا لَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنْفَعُهُمْ وَيَقُولُونَ هَٰؤُلَاءِ شُفَعَاؤُنَا عِنْدَ اللَّهِ ۚ قُلْ أَتُنَبِّئُونَ اللَّهَ بِمَا لَا يَعْلَمُ فِي السَّمَاوَاتِ وَلَا فِي الْأَرْضِ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ
                              یونس 18

>>

آنها غیر از خدا، چیزهایی را می‌پرستند که نه به آنان زیان می‌رساند، و نه سودی می‌بخشد؛ و می‌گویند: «اینها شفیعان ما نزد خدا هستند!» بگو: «آیا خدا را به چیزی خبر می‌دهید که در آسمانها و زمین سراغ ندارد؟!» منزه است او، و برتر است از آن همتایانی که قرار می‌دهند!

​گویا ملاک سود و زیان است ، سود و زیان در علوم تجربی چطور سنجیده می شود ؟ یا اینکه از کدوم علوم جهت سنجش باید استفاده کرد

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • ۱۴۰۱ خرداد
                                • 1311

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                بعد از چند روز سری زدم به این فروم
                                نمیدونم چرا هنوز یاد نگرفتیم وقتی کسی با ارائه توضیح ترک محل میکنه ، بازم در فشانی ها پشت سرش ادامه داره . مستقیم یا به صورت غیر مستقیم در این کامنت

شما همچنان به متلک گوئی و اهانت های غیر مستقیم ادامه میدید ؟
                                یک بار بهت گفتم مثال مسیر یابی که زدی سراسر اهانت بود . یه بار بهت گفتم اینجا همه کار اگاه هستند و مو از ماست بکش بیرون هستند . فکر میکنی متلک بندازی خیلی هنرمندی ؟

چند ماه قبل بود که اولین تنش من و شما صورت گرفت و هیچ ارتباطی هم با این مدل مباحث نداشت ، در شعری در تاپیک جو بازار به من اهانت کردی در حالی که هیچ بحث و گفتگوئی مستقیم بین من و شما نبود . یادت هست ؟
                                و ادامه و ادامه ...

حالا اومدی بحث سیاسی را به من یاد بدی ؟ که ملزوماتش چیست و عواقبش ؟
                                سوسول بازی ؟؟؟ سوسول بازی نیست اقا مرد و مردونه است

من 12 سال قبل عواقبتش را چشیدم به من اومدی اینا رو میگی ؟ برو جمعش کن از خود راضی . این بار اخرت باشه به من اهانت میکنی

دست بردار از این رفتارت
                                و همچنان در این فروم زیر هر اهانتی و مزخرفی که از هر دهنی باز میشه هورا میکشند
                                درود جناب بیفور

بر اساس کدام خط از پست جناب احسانی تصور کردید این موضوع در مورد شما عنوان شده ؟ و کجای متن را دارای اهانت و مزخرف می بینید ؟

نظر

در حال کار...