اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    دقیقا مثل عرزشی ها چه راحت تهمت میزنی

ولی همگی بوضوح باجناق ها عرزشی رو دیدیم که خودشون از کجا دستور میگرفتند
    چرا گودرزی و شقایقی رو به هم ربط میدیم آخه؟!
    چه تهمتی؟ .. واقعا متوجه نمیشم .. اگه قصد کل کل و توهین نداریم .. دوست دارم بدونم:
    ۱- از این فیلم ۱ دقیقه ای چه چیزهایی رو میشد فهمید
    ۲- من تهمت زدم یا شما؟

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
      پست قبلی بحث شرف بود...این پستت بحث شعور روهم مطرح کرد.
      باشه بابا .. یکی تو باشعوری .. یکی رفیقت الاغعلی
      آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/08/28, 22:08.

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

والله دروغ چرا

مغر فرمان میده طرفدار مردک باشی ، یه پست و مقامی وامی چیزی هم بگیری

ولی افسوس وجدان نمیذاره

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2740

هشدار نسبت به افزایش تعداد اتباع خارجی در شیراز: از ۳۰۰ زایمان یک بیمارستان فارس ۲۹۷ مورد توسط افاغنه بوده | سایت انتخاب

نظر

• چلاغعلی خان خانان
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 708

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            باشه بابا .. یکی تو باشعوری .. یکی رفیقیت الاغعلی
            مردک
            الاغ علی نه/:.yead.:/
            چلاغ علی:D
            همون رفیقت که گریه کرد
            جسم ناقصی دارم/:.yead.:/

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

پ.ن : ضمنا هیچ جامعه ای با زن ستیزی پیشرفت و ترقی نکرده ! خیالت راحت باشه و زین پس بیخیال ترقی شو !! با این فرمون ، این قاقله تا به حشر لنگ است

فی المثل ، کشورهای اسکاندویناوی را ببین چگونه در رفاه و عدالت اجتماعی و.... پیشتاز هست . و جایگاه زنان رو هم در اون جوامع ببین
              زن ستیزییییییییییییییی؟؟!!!!!!!!!!!
              بابا خیلی نامردی .. کدوم زن‌ستیزی؟ .. بعید میدونم هیچ‌کدومتون به اندازه من برای زنان جامعه‌مون احترام قائل باشید
              یک زن ابتدا باید خودش برای خودش احترام قائل باشه .. بعد باید از دیگران نیز توقع داشت که احترام خاص و ویژه‌تری رو برای زنان قائل باشند .. زنی که خودش برای خودش احترام قائل نیست، نمیشه از دیگران توقع داشت که بهش احترام بذارن

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1189

والله دروغ چرا

مغر فرمان میده طرفدار مردک باشی ، یه پست و مقامی وامی چیزی هم بگیری

ولی افسوس وجدان نمیذاره
                بازم باید بگم متاسفم از این همه بی‌انصافی
                من واقعا از مرده طرفداری کردم؟ .. یا مثلا گفتم که کارش درست بوده؟
                ولی من نمیتونم مثل شما انقدر سریع و راحت قضاوت کنم

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8702

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    ساده ای ها حاجی !!!اصلا دین و شریعت و خدا و پیغمبر که منظور اینا نبوده که الان شما حساب کتاب می کنی خیر وثواب کدامش بیشتر بوده !!

امید جان

تازگی ها احساس میکنم دارم از سیاست فاصله میگیرم.

وقایع را مثل گذشته دنبال نمیکنم.

باورت میشه الان نمیدونم در چه موردی دارید بحث میکنید.

امروز از پردیس میومدم افتادم تو اتوبان صدر دیدم هوا چقدر آلوده هست.
                    غروب خورشید بود.
                    این منظره میتونست خیلی خیلی زیبا و واقعی باشه با رنگهای طبیعی.

ولی رنگها یک چیزه دیگه بود. قهوه ای و نارنجی رنگ پردیده تار.

رنگها مرده بودند و زنده نبودند.

شهر ما خیلی وقته مرده و ما هم همینطور.

روز به روز هم داره بدتر میشه.

آمار سرطان و بیماریها بشدت افزایش پیدا کرده

کسی هم نیست اصلاً مطرح کند این سمی که در هواست.

عوضش چسبیدیم به موضوعهای جفنگ که کافیه پیچ رادیو را تو ماشین باز کنی تا بمبارانت کنه.

ولی کسی نیست بیاد بگه یا ایالهناس داریم خفه میشویم توی این شهر.

یا بورس که میریزه همه میگویند از اینجا 30 درصد دیگه میریزه و کسی نیست بگه نه باید برگرده بلکه همه میگویند بیشتر میریزه و تشدید میکنند .

چه بسا هوا هم باید از همینجا اسفناکتر و بغرنجتر شود چون هیچکسی نیست که حتی مطرحش کند.

نشستیم دقیقاً در محور موضوعهایی که آنها مطرح میکنند قلم میزنیم و بحث و جدل میکنیم.

نمیدونم متوجه میشی چی میگم !!؟؟

هرگز دنبال خواسته های خود نرفتیم بلکه در خدمت خواسته های آنها هستیم.

بگذریم

تا گوساله گاو شود......

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2740

من فقط یک سوالی دارم؟؟؟؟
                      این خانم فرضا حجاب رعایت نکرده...از دید این آقا( نه از دید ما که با حجاب اجباری مخالفیم) این خانم تخلف هم شرعی و هم قانونی داشته!!!
                      حالا سوال اینجاست؟ مگه مجری قانون شما هستی؟حالا به فرض که باشی...سر اون باز هست خلاف شرعه..تو دست میگذاری به نامحرم کاملا شرعیه!!!؟ حجاب نداره خلاف قانون هست اونوقت تو مشت میزنی تو صورتش قانونیه؟؟؟ من کاملا از دیدگاه این جماعت دارم به موضوع نگاه میکنم ...نه از دیدگاه یکنفر که به کل با حجاب اجباری مخالف هست

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                        زن ستیزییییییییییییییی؟؟!!!!!!!!!!!
                        بابا خیلی نامردی .. کدوم زن‌ستیزی؟ .. بعید میدونم هیچ‌کدومتون به اندازه من برای زنان جامعه‌مون احترام قائل باشید
                        یک زن ابتدا باید خودش برای خودش احترام قائل باشه .. بعد باید از دیگران نیز توقع داشت که احترام خاص و ویژه‌تری رو برای زنان قائل باشند .. زنی که خودش برای خودش احترام قائل نیست، نمیشه از دیگران توقع داشت که بهش احترام بذارن
                        خدارو شکر معنی مردی و نامردی رو هم فهمیدیم

و معنی احترام قائل شدن به زنان

شکر لله

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          من فقط یک سوالی دارم؟؟؟؟
                          این خانم فرضا حجاب رعایت نکرده...از دید این آقا( نه از دید ما که با حجاب اجباری مخالفیم) این خانم تخلف هم شرعی و هم قانونی داشته!!!
                          حالا سوال اینجاست؟ مگه مجری قانون شما هستی؟حالا به فرض که باشی...سر اون باز هست خلاف شرعه..تو دست میگذاری به نامحرم کاملا شرعیه!!!؟ حجاب نداره خلاف قانون هست اونوقت تو مشت میزنی تو صورتش قانونیه؟؟؟ من کاملا از دیدگاه این جماعت دارم به موضوع نگاه میکنم ...نه از دیدگاه یکنفر که به کل با حجاب اجباری مخالف هست

پلیس هم بیاد یک زن هر کاری هم کرده باشه حق نداره دست بزنه طبق نه فقط اسلام بلکه عرف و اخلاق در خود لاس وگاس !!!

باید پلیس زن ،دستگیرش کنه یا قوه فیزیکی بهش اعمال کنه این دیگه اظهر من الشمس هست

ادم یه چیزایی میشنوه یه وقتایی که میره در عالم حیرت !! یکی از عوالم هفتگانه عرفان ایرانی ( و عطار نیشابوری)

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2740

پلیس هم بیاد یک زن هر کاری هم کرده باشه حق نداره دست بزنه طبق نه فقط اسلام بلکه عرف و اخلاق در خود لاس وگاس !!!

باید پلیس زن ،دستگیرش کنه یا قوه فیزیکی بهش اعمال کنه
                            به فرض که حتی این آقا راننده اسنپ بوده...همان اول سوارش نکن...سفر رو کنسل کن برو به سلامت...فقط محجبه ها رو سوار کن....حق کتک‌ کاری نداری

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1189

من فقط یک سوالی دارم؟؟؟؟
                              من نمیدونم واقعا فیلمی که ما دیدیم یه فیلم بوده؟!
                              فیلمی که من دیدم اینجوری بود
                              "القصه! .. یه پرایدی بود که درش باز بود .. از مسافر پراید میخواستن که پیاده بشه .. به دلایلی مسافر از پیاده شدن خودداری می‌کرد .. کار بالا گرفت و دعوا و توهین و درگیری شد"

حالا شما لطفا هر جای قصه‌ی من اشتباهه .. بگو، من هم حتما اشتباهم رو می‌پذیرم .. و بعد یا قصه خودت رو بگو یا هر کم و کاستی‌ای که قصه‌ی من داره بهش اضافه کن .. فقط لطفا و لطفا به قول مرحوم نوذری "همونیکه تو فیلم بود رو بگو" .. از خودت چیزی نگو
                              سپاس

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

به فرض که حتی این آقا راننده اسنپ بوده...همان اول سوارش نکن...سفر رو کنسل کن برو به سلامت...فقط محجبه ها رو سوار کن....حق کتک‌ کاری نداری

آره این هم درسته که به ذهنم نرسیده بود

فقط این احتمال میمونه که برای بادمجون دور قاب چینی بوده

بلکه یه استخونی بندازن جلوش

الان پلاک ش هم هست تو فیلم

بهش زنگ میزنن دعوتش میکنند برای تقدیر و تشکر و مصاحبه وجایزه و چه بسا بقول اژدر خان کرسی استادی یه دانشگاه برجسته مثل شریف

نظر

در حال کار...
                                X