کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
ویدیویی از "ضرب و شتم یک زن مسافر توسط راننده اسنپ به خاطر «رعایت نکردن حجاب»"
... مرتیکه بی ناموس بیغیرت روی زن که دست بلند میکنه هیچ !
معلوم نیست برای باجناق بازی زیاد هست یا چی ،به زن هم زورش نرسید ، مثل تاپاله خورد زمین/:.yead.:/
چطور وحشی بازی زنه رو چشمون نمیبینه؟!!
قبلا هم گفتم، به نظرم اینکه وقتی با چیزی مخالفیم به هر شکلی سعی در تخریب داشته باشیم .. و وقتی با چیزی موافقیم به هر شکلی سعی در تایید و دفاع داشته باشیم به نظرم رویهی درستی نیست.
سوالات که تمامی نداره امیدوارم انرژیتان کاسته نشه
...
خیلی هم عالی
این چند روز یه مقدار زیادی سرم شلوغ بود و مغز دیگه همراهی نمیکرد .. این پستتون رو هم حقیقتش هنوز نخوندم .. حتما سر فرصت از ابتدا پستها رو میخونم و دنبال میکنم.
قبلا هم گفتم، به نظرم اینکه وقتی با چیزی مخالفیم به هر شکلی سعی در تخریب داشته باشیم .. و وقتی با چیزی موافقیم به هر شکلی سعی در تایید و دفاع داشته باشیم به نظرم رویهی درستی نیست.
وحشی بازی ؟؟؟دیگه شما یکی با قفل فرمان و عربده بیاد سراغت چیکار می کنی ؟؟حیف این موردی تو کرمانشاه نبود!! همون جا قفل فرمان و اچار چرخ و دسته جک رو یه جا می کردن تو کوچه شوفره !!!
خیلی از نوبت خودروهای ۱۴۰۳ را دارن پیامک میدن که برن پولش واریز کنن تحویل بگیرن. اکثرا دارن انصراف میدن.
کافیه فقط یک ماه مردم انصراف بدن پول واریز نکنن، قیمت اکثر خودروهای مونتاژی و گرونترهای داخلی را میارن پایین. حتی ممکنه اقساط بفروشن.
البته این مورد عموما شامل مونتاژی ها و چینی هامیشه ...وبه ندرت محصولات خرساپا!!
خیلی هم عالی
این چند روز یه مقدار زیادی سرم شلوغ بود و مغز دیگه همراهی نمیکرد .. این پستتون رو هم حقیقتش هنوز نخوندم .. حتما سر فرصت از ابتدا پستها رو میخونم و دنبال میکنم.
درود بر شما
پاسخی که خودم می تونم به سوالات بالا بدم
احتمالا منفعت جمع حاکم است . و مثلا منفعت جمع اصلا اینه که چنتاشون خوراک گرگ بشوند تا جا برای بقیه بیشتر بشه !
البته ایم کمی چرک است بذارید کمی تطهیرش کنم
در واقع گرگ حمله کرده به یگ گله ی 10 نفره و فقط یک یا 2 نفر را شکار کرده ! درسته که برای جون 2 نفر جون 8 نفر جان بدر برده را به خطر بندازیم ؟ خوب منفعت جمع میگه 8 بزرگتر از 2 لذا منفعت جمع در اینه که جمع هیچکاری نکنه و نهایتاً تا شکم گرگ سیر هست تا شب بعدی ! بره گرین کارتی چیزی تهیه کنه
دم غروب ( قبل از شب ) بگه ما که رفتیم آمریکا ! چیز لق بعضیا ! البته کمی آخرش با منفعت فردی تمام شد ! ولی اگر تمام 8 نفر باقی مانده با هم گرین کارت بگیرن ! شاهد یک پایان مبتی بر منفعت جمعی و بیشتر خوش میگذره، باحالتره، زندگی راحتتره، شادتره، آسودهتر !
=====
"منفعت شخصی " واقعی تره ، حداقل با تجربه زیسته مردم هماهنگی و سازگاری بیشتری داره ، مسائل را با مبنا قراردادن منفعت شخصی راحت میشه فهمید و بعضاً پیشبینی های کم خطاتری ارائه داد
اما اگر مبنا را منفعت جمعی قرار بدیم خیلی از سوالات پاسخ داده نمیشن ، و خطا در پیشبینی ها بالاتر میره
=====
در مورد قصه های پریان صحبت نمی کنیم قطعا هدف از صحبت ها پیدا کردن دید مناسب تری برای دیدن و تفسیر وقایع موجود است
وحشی بازی ؟؟؟دیگه شما یکی با قفل فرمان و عربده بیاد سراغت چیکار می کنی ؟؟حیف این موردی تو کرمانشاه نبود!! همون جا قفل فرمان و اچار چرخ و دسته جک رو یه جا می کردن تو کوچه شوفره !!!
وحشی بازی زن؟؟....خوش به حال ایران..که یه مرد مثل تو داره....یکی هم مثل اون راننده تاکسی
ویدیویی از "ضرب و شتم یک زن مسافر توسط راننده اسنپ به خاطر «رعایت نکردن حجاب»"
گفته میشود که این رویداد شب گذشته ۵ شهریور حوالی ساعت ۹ در محله نارمک تهران رخ داده است.
در ویدیو دیده میشود که راننده اسنپ تلاش دارد زن مسافر را که روسری بر سر ندارد، از ماشینش پیاده کند، ابتدا با قفل فرمان به سراغ زن میرود و بعدتر او را زیر مشت و لگد میگیرد.
راننده پس از این که مسافرش را با خشونت از ماشین پیاده میکند، محل را ترک میکند. زن مسافر در حالی که نشسته میگوید که «به خاطر حجاب من را با قفل فرمان از ماشین انداخته بیرون.»
در بخشی از تصاویر هم دیده میشود که پیش از درگیری، راننده بیرون از ماشین در حال تماس تلفنی است. فرستنده ویدیو میگوید که راننده برای برخورد با مسافرش که «حجاب را رعایت نکرده بود» به پلیس زنگ زده است.
@VahidHeadline (https://t.me/VahidHeadline/101232)
------------------- مرتیکه بی ناموس بیغیرت روی زن که دست بلند میکنه هیچ !
معلوم نیست برای باجناق بازی زیاد هست یا چی ،به زن هم زورش نرسید ، مثل تاپاله خورد زمین/:.yead.:/
فردا صبح همین تاپاله میکنن
استاد تامام دانشگاه صنعتی شریف جای علی شریفی زارچی/:.yead.:/
تا 6 ام اکابر اونم با پدرسگی خونده باشی کافیه/:.yead.:/
تا 5 بتونی بشماری بسه/:.yead.:/
وحشی بازی زن؟؟....خوش به حال ایران..که یه مرد مثل تو داره....یکی هم مثل اون راننده تاکسی
ترجیح میدم همه رو به چشم آدم ببینم .. نه مثل یه سری تا یه زن رو دیدم دست و پام رو گم کنم و زیادی فاز پهلوانی بردارم .. مردی باشه واسه خودتون که از هر جای بدنتون دستور میگیرید الا مغز!!
ترجیح میدم همه رو به چشم آدم ببینم .. نه مثل یه سری تا یه زن رو دیدم دست و پام رو گم کنم و زیادی فاز پهلوانی بردارم .. مردی باشه واسه خودتون که از هر جای بدنتون دستور میگیرید الا مغز!!
دقیقا مثل عرزشی ها چه راحت تهمت میزنی
ولی همگی بوضوح باجناق ها عرزشی رو دیدیم که خودشون از کجا دستور میگرفتند
پ.ن : ضمنا هیچ جامعه ای با زن ستیزی پیشرفت و ترقی نکرده ! خیالت راحت باشه و زین پس بیخیال ترقی شو !! با این فرمون ، این قاقله تا به حشر لنگ است
فی المثل ، کشورهای اسکاندویناوی را ببین چگونه در رفاه و عدالت اجتماعی و.... پیشتاز هست . و جایگاه زنان رو هم در اون جوامع ببین
پست قبلی بحث شرف بود...این پستت بحث شعور روهم مطرح کرد.
حاجی:D
اونوقت اون مغز پوکت
تاپاله رو ادم دیده/:.yead.:/
مغزت فرمان نمیده مردک تاپاله به تو چه .......ترا سنن
نظر