اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1933

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

خدا نمیتونه با ان عظمتش به یاد ما باشه !!؟؟
    من بدم خیلیهای دیگه بد هستند نماینده مجلس ممکنهبه فکر جیب خودش باشه یا رهبر یک کشور ممکنه آلت دست پولدارها و با نفوذها و صاحب قدرت باشه ممکنه یک مملکت همه بت پرست باشند ممکنه مثلا همه کافر باشند اما در زمان و لحظه ای که هیچ احدی را یارای کمک رسانی نیست و داریم آخرین نفسها را می زنیم خلاصه به یک انرژی ماورای متوصل می شویم که ما را نجات بدهد حتی برای یک لحظه اون لحظه لحظه خداست لحظه خدا رو همه انسانها تجربه خواهند کرد همه جناب گالیور اختیار آدمی سبب می شه هر اتفاقی که خودمان دنبالش هستیم برامون بی افته و این به خدا و مدا ربطی ندارد منم برم الان صاحب کارم جدیدا می گه چقدر گوشی دستت هست کار کن کار اینم بخت ماست
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

۲۲ میلیون زائر در «اربعین حسینی» از کشورهای مختلف جهان در کربلا گرد هم آمدند

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

نقل قول از استاد حسن شماعی زاده :

پدرم ٧ سال ر ئیس انتظامات بخشی از شهر اصفهان بود

ایام محرم مرا با خود به مجالس ده روز محرم و عاشورا میبرد
        هر مجلس روضه خوانی معمولا یک جوان را مامور میکردند که از الاغ های اخوند ها مواظبت کنددر ٧٠ تا ٨٠ سال پیش اخوند ها با الاغ به اینطرف و آنطرف می‌رفتند و هر مجلسی ماموری را می‌گذاشتند که از الاغ های انها مواظب کند هر روضه‌خوانی چندین اخوند شرکت داشتند وبالاترین احترام از ان اخوند ها بود ، بعدا الاغ تبدیل به موتور گازی شد و با انقلاب مردم حالا با بالاترین مدل هابنز ضد کلوله تردد میکنند

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2772

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          نقل قول از استاد حسن شماعی زاده :

پدرم ٧ سال ر ئیس انتظامات بخشی از شهر اصفهان بود

ایام محرم مرا با خود به مجالس ده روز محرم و عاشورا میبرد
          هر مجلس روضه خوانی معمولا یک جوان را مامور میکردند که از الاغ های اخوند ها مواظبت کنددر ٧٠ تا ٨٠ سال پیش اخوند ها با الاغ به اینطرف و آنطرف می‌رفتند و هر مجلسی ماموری را می‌گذاشتند که از الاغ های انها مواظب کند هر روضه‌خوانی چندین اخوند شرکت داشتند وبالاترین احترام از ان اخوند ها بود ، بعدا الاغ تبدیل به موتور گازی شد و با انقلاب مردم حالا با بالاترین مدل هابنز ضد کلوله تردد میکنند
          ظاهراً یک روزی سوار الاغ بودند و الان سوار بنز ضد گلوله...اما باطنا همیشه سوار بر جهل مردم بودند....امان از جهالت!!!!!

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1642

توکربلا همه داش مشتیا رفتن کمک امام حسین شهید شدن....مقدسا استخاره کردن...استخاره شون بد اومد....
            مرحوم مجتهد تهرانی...
            من که نه داش مشتیم...نه مقدس...اگه اونجا بودم....کجابودم؟

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

تصایر| سد اکباتان همدان خالی‌تر از همیشه

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                ظاهراً یک روزی سوار الاغ بودند و الان سوار بنز ضد گلوله...اما باطنا همیشه سوار بر جهل مردم بودند....امان از جهالت!!!!!
                بقول یه اصفهانی دیگه

خودمان اینطور خواسته ایم

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2772

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  بقول یه اصفهانی دیگه

خودمان اینطور خواسته ایم
                  واقعا هم خودمون خواستیم...البته من منظور آقای شماعی زاده رو اینطور متوجه شدم که اینها قبلا فقیر بودند تا حدودی...و الان غنی
                  اتفاقا اینها قبل از انقلاب هم وضع مالی خوبی داشتند...خر سواری بخاطر این بوده که کلا آدمهای محتاط و البته بی عرضه ای هستند...سوار اسب نمی‌شدند...وگرنه چون هم خمس زکات می‌گرفتند و استفاده از موقوفات و نذورات ...هم دعانویسی و نوحه خوانی و تدریس و غیره...مردم پول خوبی به این جماعت میدادند...یکم مشروطه تو کاسه کوزه اینها زد و بعد هم پهلوی بنا داشت سفره اینها رو جمع کنه...که دیگه مردم خودشون خواستند سفره رنگین تر جلوی اینها پهن کنند

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1642

با احترام...مشروطه سفرشونو جمع کرده بود....پهلوی...بنا نداشت سفره شونو جمع کنه...دوستشون داشت...همین ارادت کار دست همه داد...خمینی مگه کی بودکه با احترام وباگارد...تبعیدبشه...چراقاتلین کسروی باید آزاد باشن

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      با احترام...مشروطه سفرشونو جمع کرده بود....پهلوی...بنا نداشت سفره شونو جمع کنه...دوستشون داشت...همین ارادت کار دست همه داد...خمینی مگه کی بودکه با احترام وباگارد...تبعیدبشه...چراقاتلین کسروی باید آزاد باشن
                      دقیقا

دهها خاطره خواندم از احترام ماموران ساواک به اخوندها

از زبان خود اخوندها و همینطور از زبان اعضای ساواک

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2772

یک مقدار رویکرد پهلوی اول و دوم فرق داشت در این ماجرا...شاه بیشتر اعتقاد داشت سطح فرهنگی جامعه که بالا بیاد ...خود جامعه اینها رو پس میزنه...اون به اصطلاح قیام پانزده خرداد این جماعت بخاطر همین بود دیگه...متوجه شده بودند آرام آرام جامعه داره اینها رو پس میزنه...به زنها در جامعه ارزش داده میشه...سطح سواد داره بالا می‌ره...گرایشات خرافی داره کمتر میشه...اما باز اینها زور داشتند خصوصا ابتدای حکومت پهلوی دوم...کاشانی قدرت داشت...تمام معادلات اون زمان رو با هم باید در نظر گرفت...اما کلا رویکرد پهلوی اول و دوم متفاوت بود...البته این هم اضافه کنم خود شاه هم تمایلات مذهبی داشت...این در خاطرات خودش و یا در خاطرات اوریانو فالوچی موجود هست

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1642

توکربلا همه داش مشتیا رفتن کمک امام حسین شهید شدن....مقدسا استخاره کردن...استخاره شون بد اومد....
                          مرحوم مجتهد تهرانی...
                          من که نه داش مشتیم...نه مقدس...اگه اونجا بودم....کجابودم؟
                          دودوتا چارتاکردم...خدائیش دین که ندارم...اما آزاده هستم...اگه بودم قطعا توسپاه یزید نبودم...ظلم یزید اگه مثل حالا روشن بوده....طرف امام حسین وایمیستادم...شاید البته به خاطر بچه هام...توجنگ وارد نمیشدم...اما ضربه ای به مظلوم نمیزدم....
                          گاهی فکر میکنم...الان نیروهای انتظامی...کارمندای دولت...شبیه سپاه یزیدند...خیلیاشون میدونن...حق کدومه...باطل کدومه....اما به دلایلی!!....طرف باطل ایستادن....من به شخصه...حتی اگه کارمند دولت بودم...تواین دوراهی ....گیر نمیکردم...

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 2057

دودوتا چارتاکردم...خدائیش دین که ندارم...اما آزاده هستم...اگه بودم قطعا توسپاه یزید نبودم...ظلم یزید اگه مثل حالا روشن بوده....طرف امام حسین وایمیستادم...شاید البته به خاطر بچه هام...توجنگ وارد نمیشدم...اما ضربه ای به مظلوم نمیزدم....
                            گاهی فکر میکنم...الان نیروهای انتظامی...کارمندای دولت...شبیه سپاه یزیدند...خیلیاشون میدونن...حق کدومه...باطل کدومه....اما به دلایلی!!....طرف باطل ایستادن....من به شخصه...حتی اگه کارمند دولت بودم...تواین دوراهی ....گیر نمیکردم...
                            بعد تیپایی میشدی
                            نون زن و طفلای صغیر و از کجا میاوردی:D
                            بورس هم منفی میکردن
                            جنگ بود
                            جنگ بین کفر وایمانlaughingsmiley
                            فکر کردی رو بورس منفی نمیزاشت
                            الان جنگ نیست:D
                            تو80-70 درصد ضرری/:.yead.:/
                            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1642

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
                              بعد تیپایی میشدی
                              نون زن و طفلای صغیر و از کجا میاوردی:D
                              بورس هم منفی میکردن
                              جنگ بود
                              جنگ بین کفر وایمانlaughingsmiley
                              فکر کردی رو بورس منفی نمیزاشت
                              الان جنگ نیست:D
                              تو80-70 درصد ضرری/:.yead.:/
                              بله...دقیقا....خدا روزی رو تضمین کرده...مشکل زن وبچه...به قول الله متعال...حله...پس نگرانی واسه چیه

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 689

درود
                                همچین میگن جنگ انگار جنگ ابران وعراق بوده پدر جان یه دعوای ساده فامیلی وخانوادگی بوده بس

نظر

در حال کار...
                                X