اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2772

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

یک انتقاد از سیاست شرق گرایی جمهوری اسلامی و تضعیف برند ایران منتج میشه به توقیف یک رسانه...بنازم به این حق آزادی بیان زیر سایه این حکومت!!!!

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2146

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      درود بر جناب احسانی
      قولنامه سند رسمی نیست...سند مالکیت رسمی و مقدم بر قولنامه است
      اما طبق ماده ۱۳۰۵ قانون مدنی... قولنامه غیر مجعول ..اگر اقرار صریح مالک رو داشته باشد مبنی بر صحت معامله .. و مقدم بر سند رسمی موخر باشد...قاضی رای به ابطال سند میدهد
      یک ساختمان پنج واحده رو بروی خانه ما..چند سال دعوای ملکی داشت...شخصی قولنامه داشت...تمام سند های تک برگ ابطال شد و حتی شاکی اجرت المثل هم از مالکین جدید گرفت...مالک اول هم در زندان هست...این هم بعد از ۱۸ سال!!!! ساختمان هم یکماه پیش حکم تخلیه گرفت و تخریب کرد
      آیا قاضی به مدرک دیگری استناد کرده،؟چیزی که برای بنده تعریف کردند همین مطلب بود که طرف یک قولنامه داشته فقط
      البته این مطلب کمکی به دوست جناب شاخص نمیکنه...پدر فوت شده و سند انتقال داده شده است
      OK قبول که این ماده به اولویت زمانی اشاره میکنه اما :

« اقرار صریح مالک مبنی بر صحت معامله » را چطوری به دست آوردند ؟
      مالک اول چرا در زندان است ؟
      اون سندهای تکبرگ رو چه کسی به نامشون زده بود ؟
      اگه ملک از قدیم سند داشته ، چرا خریدار اول درخواست انتقال نداده بود ؟

حدس میزنم در اینجا مالک به بعد فروشِ قولنامه ای و دریافت پول ، هنوز خودشو خلع ید نکرده و
      مثلاً با استناد به قولنامه خرید خودش ، رفته اداره ثبت خودشو مالک جا زده
      یا از طریق ماده 147 خودشو مالک جا زده ، و سند برای اولین بار به نام خودش صادر شده
      یا اینکه سند داشته ولی اونو از خریدار اول مخفی کرده و بهش گفته سند نداره
      و بعد با سند ، دوباره اقدام به فروش به کسی کرده و مجدداً پول گرفته
      مالک اول مشخصاً کلاه برداری کرده
      اون اقرار هم لابد در دادگاه مجبور به اقرار شده
      حتی تصورش هم سخته که کسی قولنامه بنویسه
      بعد قولنامه رو ببره دفترخونه اقرار کنه و امضای محضری بده
      بعد بیاد سند رو به نام کس دیگری بزنه
      مشخصه که داره مرتکب جرم میشه
      پس حتماً بعدش متواری شده که دست کسی بهش نرسه
      پس چطوری پیداش کردند که زندانش کردند ؟

در اون مثال من ، پدری هم زمان بین به دو پسر بخشش کرده و بعد مرده
      یعنی الان پسری که قولنامه داره به شرطی که تاریخش مقدم باشه میتونه سند موخر رو ابطال کنه ؟

یک سند رسمی ، ذاتاً حاوی اقرار مالک بر انتقال است
      اما اقرار قولنامه چیز بسیار بعید است که شخصی قولنامه بده
      بعد بره محضر بگه قولنامه رو تایید میکنم و قبول داره !!!!!!!!!!!
      اگه تا محضر رفت ، خب یکباره انتقال سند میده ، چرا اقرار کنه ؟!

ببین جناب علیرضای عزیز
      قانون ما سوراخ سمبه زیاد داره
      همین الان پرونده املاک قولنامه ، بین مجلس و شورای نگهبان در جریانه
      شورای نگهبان میگه طبق شرع مقدس اسلام ، قولنامه معتبره و قابل رد نیست !
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2772

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        OK قبول که این ماده به اولویت زمانی اشاره میکنه اما :

« اقرار صریح مالک مبنی بر صحت معامله » را چطوری به دست آوردند ؟
        مالک اول چرا در زندان است ؟
        اون سندهای تکبرگ رو چه کسی به نامشون زده بود ؟
        اگه ملک از قدیم سند داشته ، چرا خریدار اول درخواست انتقال نداده بود ؟

حدس میزنم در اینجا مالک به بعد فروشِ قولنامه ای و دریافت پول ، هنوز خودشو خلع ید نکرده و
        مثلاً با استناد به قولنامه خرید خودش ، رفته اداره ثبت خودشو مالک جا زده
        یا از طریق ماده 147 خودشو مالک جا زده ، و سند برای اولین بار به نام خودش صادر شده
        یا اینکه سند داشته ولی اونو از خریدار اول مخفی کرده و بهش گفته سند نداره
        و بعد با سند ، دوباره اقدام به فروش به کسی کرده و مجدداً پول گرفته
        مالک اول مشخصاً کلاه برداری کرده
        اون اقرار هم لابد در دادگاه مجبور به اقرار شده
        حتی تصورش هم سخته که کسی قولنامه بنویسه
        بعد قولنامه رو ببره دفترخونه اقرار کنه و امضای محضری بده
        بعد بیاد سند رو به نام کس دیگری بزنه
        مشخصه که داره مرتکب جرم میشه
        پس حتماً بعدش متواری شده که دست کسی بهش نرسه
        پس چطوری پیداش کردند که زندانش کردند ؟

در اون مثال من ، پدری هم زمان بین به دو پسر بخشش کرده و بعد مرده
        یعنی الان پسری که قولنامه داره به شرطی که تاریخش مقدم باشه میتونه سند موخر رو ابطال کنه ؟

یک سند رسمی ، ذاتاً حاوی اقرار مالک بر انتقال است
        اما اقرار قولنامه چیز بسیار بعید است که شخصی قولنامه بده
        بعد بره محضر بگه قولنامه رو تایید میکنم و قبول داره !!!!!!!!!!!
        اگه تا محضر رفت ، خب یکباره انتقال سند میده ، چرا اقرار کنه ؟!

ببین جناب علیرضای عزیز
        قانون ما سوراخ سمبه زیاد داره
        همین الان پرونده املاک قولنامه ، بین مجلس و شورای نگهبان در جریانه
        شورای نگهبان میگه طبق شرع مقدس اسلام ، قولنامه معتبره و قابل رد نیست !
        درود
        چیزی که بنده فهمیدم...مالک اول این زمین رو معوض شهرداری میگیره...و خوب سند به نامش هم صادر میشه...بعد این ملک رو قولنامه می‌کنه به نام همین فرد شاکی ...بعد از اون به فردی دیگه میفروشه و سند میزنه...اون فرد هم زمین رو به سازنده میفروشه....سازنده ملک هم بعد از پایان کار...چند سند تک برگ..واحد ها رو میفروشه به مالکین فعلی...مالکین فعلی هم که الان خانه خراب شدند!!!
        مالک اول که گفتم زمین رو معوض شهرداری گرفته که کلا سر پرونده‌ای دیگه در زندان بود...حتی یکنفر به بنده اینطور گفت که با شاکی آشنایی داره و کلا تبانی کردند...الله اعلم..من از جزئیات پرونده خبری ندارم...۵ سال اینها دادگاه می‌رفتند تا رای بدوی رو گرفتند و همینطور تجدید نظر هم باز به نفع شاکی حکم صادر کرد
        ای کاش این قوانین رو اصلاح کنند...این چند نفر سند تک برگ داشتند..اما خانه خراب شدند...البته اینها هم می‌توانند از کسی خریدند شکایت کنند..اما چند سال طول بکشه و چقدر دستشون رو بگیره مشخص نیست
        حدسی که بنده زدم این بود...شاکی از مالک اولیه مبلغی طلب داشته...و اصلا این ملک یکجور امانت و ودیعه بوده...اما خوب بهرحال ایرادی به بیع وارد نیست...قطعا پرونده جزییاتی داشته...اما بهر حال اسناد تک برگ این دوستان باطل شده!!!
        بهر حال به قول شما سوراخ سمبه زیاد داره...این قوانین رو باید یکبار برای همیشه شفاف کنند

نظر

• amir12
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 706

بعد از انقلاب مهسا ، انقلاب دیگری در راه است

انقلاب اخراج اساتید محبوب و جسور مردمی و انقلاب نوحه خوان حکومتی و .... دکتر سعید حدادیان استاد نوحه بعد دانشگاه و ... !!!

=============================

قدرت مستبد قلدر و دیکتاتور حاکم عملا دارد میگوید که هرکاری که دلم بخواد را انجام میدم و کسی هم جسارت و حق اعتراض ندارد !!!

آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2023/09/05, 10:58.

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3125

به گیتی مر آن مرز را فرهیست
            که در سایه فر شاهنشهی ست
            نیابد زبان جز بدین نکته راه
            که همواره جاوید و پاینده شاه

" فردوسی بزرگ "

محمدرضاشاه پهلوی آریامهر
            درکتاب « پاسخ به تاریخ » چنین آورده است :

« باید صراحتا بگویم که هیچ چیز مرا راضی نخواهد کرد مگر آنکه ایران را در صف اول ملل مترقی جهان ببینم!

پدرم ویرانه‌ای را از قاجارها تحویل گرفت و تمام سعی خود را جهت آباد کردن ایران کرد..

و من نیز ادامه دهنده راه او بودم تا وجب به وجب ایران آباد شود...

اما گروهی فکر می‌کردند که باید در ۲۴ ساعت همه جا گلستان شود....

روزی که پدرم از ایران می‌رفت به من گفت :

شاید امروز مردم ناسپاس باشند ، اما تو به عنوان پادشاه سرزمین ایران باید در مقابل تاریخ پاسخگو باشی...

پس به گونه‌ای عمل کن تا تاریخ و آیندگان به نیکی از تو یاد کنند ....

و من فکر می‌کنم با گذشت زمان همه چیز روشن خواهد شد..»

پاسخ به تاریخ

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2772

صندوق بین المللی پول: پرداخت 3100 همت یارانه انرژی در ایران

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

علیرضا جان اینها همش دروغ است هیچ یارانه ایی به انرژی داده نمی شود
                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2772

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                  علیرضا جان اینها همش دروغ است هیچ یارانه ایی به انرژی داده نمی شود
                  درود آقا ناصر عزیز
                  توضیح بیشتر میفرمایید؟ برق رو قبول دارم...چون حتی ایالت به ایالت کشوری مثل کانادا هم خیلی تفاوت داره...پس نمیشه رقم دقیق یارانه محاسبه کرد...اما در مواد دیگر توضیح بدهید..ممنونم
                  فکر کنم از این نظر میگید که یک کارخانه داریم...افزایش قیمت برق مصرفی ...درصدی از حاشیه سود کارخانه کم می‌کنه...پس سود خالص کاهش پیدا می‌کنه...نتیجتا مالیات کمتری به دولت پرداخت می‌کنه...پس دولت در این معادله ساده یارانه کمتر به کارخانه میده...اما مالیات کمتری هم میگیره
                  شما منظورتون این مدل چرخه های مالی هست؟
                  آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/09/05, 15:21.

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1933

با تشكر ازهمه دروغ محض هست
                    ایران خودش مواد اولیه دارد

دوما شما برو به یك سازمان بین الملی یك كمك چند هزار دالاری بكن بگو برام آمار بساز
                    اونم می گه رو چشمام

ثالثا صدتا آمار و گزارش بین الملی داریم كه حتی ذره ای از اون در ایران نمایش داده نمی شه و خبری نمی شود

مثل آمر توزیع ثروت در ایران
                    بله در ایران 97 درصد ثروت و تولید ناخالص داخلی
                    یعنی ثروت كل كشور

و در آمد كل كشور
                    فقط و فقط به 4 درصد مردم می رسه داری چی می گم
                    یعنی دهن 96 درصد بقیه سرویس و تمام
                    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      درود آقا ناصر عزیز
                      توضیح بیشتر میفرمایید؟ برق رو قبول دارم...چون حتی ایالت به ایالت کشوری مثل کانادا هم خیلی تفاوت داره...پس نمیشه رقم دقیق یارانه محاسبه کرد...اما در مواد دیگر توضیح بدهید..ممنونم
                      خواهش می کنم علیرضا جان

من به اقتصاد کلان خیلی خیلی علاقه دارم

تعریف هم نباشه اشراف خوبی در این شاخه دارم

اما چرا گفتم یارانه داده نمیشه؟

چون دولت به صندوق بین المللی پول و بانک جهانی خیانت می کند!!

بانک جهانی و صندوق چه می گویند؟

لب کلام این است که قیمت ها اگر واقعی باشند نیروهای اقتصادی اهم از تولید کننده و مصرف کننده چون از یک طرف عاقل هستند و از سوی دیگر منفعت طلب پس دست نامرئی ادام اسمیت بازار را به درستی هدایت خواهد کرد.

قاچاق از بین می رود و تولید کننده انگیزه سرمایه گذاری در نیروگاه برق و... خواهد داشت و مصرف کننده هم مصرفش را کنترل می کند و کاهش خواهد داد و دولت هم سوبسید را به جای بنزین و برق و ... به فقرا و نیازمندان می دهد و هم عدالت در مصرف منابع به دست خواهد امد

یعنی از هر نظر درست است واقعی کردن قیمتهای برق و بنزین و اب و مخابرات و ......لازم است

( نا گفته نماند افکار نئولیبرال بر این نهادها حاکم است و برخی از شاخه های غیر ارتدوکس اقتصاد توصیه های صندوق را رد می کنند که انها را در نظر نمی گیریم و فرض بر درست بودن می گذاریم)

خوب حالا چرا گفتم دولت هیچ سوبسید و یارانه ایی نمی دهد؟؟!!

دلیل ان ساده است

تمام یارانه ها در سال 1389 برداشته شد و عملا یارانه نه به برق و نه به بنزین داده نمیشه

پس صندوق بین المللی پول چی می گوید؟

جواب این است که دولت مرتب نرخ برابری ارز ریال به دلار یا هر پول خارجی دیگر را به ضرر ریال تغییر می دهد و به صندوق جهانی می گوید ببین قیمت بنزین به دلار ارزان است ببین قیمت برق به دلار ارزان است.

بعد مردم را فریب می دهد و همین حرف را تکرار می کنند و فکر می کنند دولت داره به بنزین یارانه می دهد

نه نمی دهد

دولت برای هزینه های خودش مرتب به بی ارزشی پول ملی از ابتدای انقلاب دست زده و دروغین می گه سوبسید می دهمد.

صندوق جهانی می گوید وقتی قیمتهای انرژی و.. واقعی کردید دیگر نباید تورم خلق کنی دیگر نباید نقدینگی خلق کنی دیگر نباید کارهای بد بکنی و ....

اما دولت مرتب این کار را انجام می دهد و دستمزد نیروی کار و همچنین سود سرمایه را به صفر نزدیک می کند

(Q = f ( K . L

یعنی تولید تابعی است از نیروی کار L و نیروی سرمایه K

وقتی تورم خلق می کنی عملا داری هم از نیروی کار و هم نیروی سرمایه سوبسید به دولت داده می شود.

این خیلی زرنگی است

که 2 تا کلاه همزمان سر مردم بگذاری

1- تورم خلق کنی و هزینه هایت را از جیب خود مردم تامین کنی

2- به خارجی ها به دروغ بگویی من داشتم تا حالا سوبسید می دادم که دروغ است سوبسید نمی دادی همه را برداشته بودی خودت ارز را گران کزدی.

به نظرم اصلا با دولت نباید همکاری کرد چون قابل اعتماد نیست می خواست انظباط مالی داشته باشه و نقدینگی و تورم خلق نکند و به جای ان هزینه های لعنتی اش را کاهش می داد.

گیریم همین الان بنزین واقعی شد چه تضمینی است که دوبار تورم خلق نکند دوباره یگوید بنزین به دلار ارزان است و دوباره روز از نو و روزی از نو.

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3125

ناصر خان عزیز متشکرم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2772

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                          خواهش می کنم علیرضا جان

من به اقتصاد کلان خیلی خیلی علاقه دارم

تعریف هم نباشه اشراف خوبی در این شاخه دارم

اما چرا گفتم یارانه داده نمیشه؟

چون دولت به صندوق بین المللی پول و بانک جهانی خیانت می کند!!

بانک جهانی و صندوق چه می گویند؟

لب کلام این است که قیمت ها اگر واقعی باشند نیروهای اقتصادی اهم از تولید کننده و مصرف کننده چون از یک طرف عاقل هستند و از سوی دیگر منفعت طلب پس دست نامرئی ادام اسمیت بازار را به درستی هدایت خواهد کرد.

قاچاق از بین می رود و تولید کننده انگیزه سرمایه گذاری در نیروگاه برق و... خواهد داشت و مصرف کننده هم مصرفش را کنترل می کند و کاهش خواهد داد و دولت هم سوبسید را به جای بنزین و برق و ... به فقرا و نیازمندان می دهد و هم عدالت در مصرف منابع به دست خواهد امد

یعنی از هر نظر درست است واقعی کردن قیمتهای برق و بنزین و اب و مخابرات و ......لازم است

( نا گفته نماند افکار نئولیبرال بر این نهادها حاکم است و برخی از شاخه های غیر ارتدوکس اقتصاد توصیه های صندوق را رد می کنند که انها را در نظر نمی گیریم و فرض بر درست بودن می گذاریم)

خوب حالا چرا گفتم دولت هیچ سوبسید و یارانه ایی نمی دهد؟؟!!

دلیل ان ساده است

تمام یارانه ها در سال 1389 برداشته شد و عملا یارانه نه به برق و نه به بنزین داده نمیشه

پس صندوق بین المللی پول چی می گوید؟

جواب این است که دولت مرتب نرخ برابری ارز ریال به دلار یا هر پول خارجی دیگر را به ضرر ریال تغییر می دهد و به صندوق جهانی می گوید ببین قیمت بنزین به دلار ارزان است ببین قیمت برق به دلار ارزان است.

بعد مردم را فریب می دهد و همین حرف را تکرار می کنند و فکر می کنند دولت داره به بنزین یارانه می دهد

نه نمی دهد

دولت برای هزینه های خودش مرتب به بی ارزشی پول ملی از ابتدای انقلاب دست زده و دروغین می گه سوبسید می دهمد.

صندوق جهانی می گوید وقتی قیمتهای انرژی و.. واقعی کردید دیگر نباید تورم خلق کنی دیگر نباید نقدینگی خلق کنی دیگر نباید کارهای بد بکنی و ....

اما دولت مرتب این کار را انجام می دهد و دستمزد نیروی کار و همچنین سود سرمایه را به صفر نزدیک می کند

(Q = f ( K . L

یعنی تولید تابعی است از نیروی کار L و نیروی سرمایه K

وقتی تورم خلق می کنی عملا داری هم از نیروی کار و هم نیروی سرمایه سوبسید به دولت داده می شود.

این خیلی زرنگی است

که 2 تا کلاه همزمان سر مردم بگذاری

1- تورم خلق کنی و هزینه هایت را از جیب خود مردم تامین کنی

2- به خارجی ها به دروغ بگویی من داشتم تا حالا سوبسید می دادم که دروغ است سوبسید نمی دادی همه را برداشته بودی خودت ارز را گران کزدی.

به نظرم اصلا با دولت نباید همکاری کرد چون قابل اعتماد نیست می خواست انظباط مالی داشته باشه و نقدینگی و تورم خلق نکند و به جای ان هزینه های لعنتی اش را کاهش می داد.

گیریم همین الان بنزین واقعی شد چه تضمینی است که دوبار تورم خلق نکند دوباره یگوید بنزین به دلار ارزان است و دوباره روز از نو و روزی از نو.
                          بله...از این منظر که می‌فرمایید کاملا درسته...برمیگرده به انضباط مالی...اما شما در یک اقتصاد آزاد و رقابتی...باید خیلی چیزها رو کنار بزنید...اولین چیز این هست در این اقتصاد هر کسی بخواهد نان بخورد باید به میزان آن نان ...کیفیت کار داشته باشه...این همه نان خور که این دولت دور خودش درست کرده همه باید کنار بروند..‌‌خیلیی از کارخانجات هم که مزیت رقابتی ندارند باید تعطیل بشوند...اما اقتصاد ما کلا سیاسی هست... هر دولتی میاد برای پوشش هزینه ها خلق پول داره..و ریال سال به سال بی ارزش تر میشه
                          در حقیقت خلاصه صحبت شما این هست که دولت تورم که مالیات پنهان است رو میگیره و یارانه ای نداره

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3125

‏ملکه انگلستان ،نماد کشور انگلیس بود.
                            نظام پادشاهی به فرد متکی نیست جاوید شاه یعنی جاوید نظام شاهنشاهی که هویت ملی قلمداد می‌شود.
                            هیچگاه به ماهيت وجودی و هویت ملکه اهانتی نشد.

در کشور جهان سوم ایران ما حیات و ممات و ترقی و رشد و توسعه کشور مدیون حضور و وجود پادشاه بود اما همین مردم،آرزوی مرگشان را کردند همین روشنفکران نیم پز و فعالان سیاسی، از اينکه، ریالی بابت کفن و دفن آن خادمان، هزینه شود، عربده کشی ها کردند شاهان پهلوی به غربت رفتند نماد شاهنشاهی کشور بودند، زحمت ها و مرارت ها کشیدند، وفادار به میهن شان بودند اما خاک این دیار، قدر نشناس است

ملکه انگلستان، نخست وزیری متوهم و عوامفریب نداشت که خود را مرکز جهان بداند وپارلمانش را ببندد و علیه قانون اساسی کشور کودتا کند
                            ملکه انگلستان، بیش از ۱۱ گروه تروریست اسلامی و مارکسیستی نداشت
                            در صدد دزدیدن شاهزاده برنیامدند
                            علیه ملکه تیراندازی نکردند
                            آنها سینمای انگلستان را آتش نزدند تا به گردن ملکه بیاندازند!

ملکه در انگلستان مُرد، مردم جلوی کاخ فریاد بر آوردند زنده باد شاه !

ما تاج و تخت‌مون رو با مدینه فاضله مذهب و بهشت سوسیالیست استالین لنین، عوض کردیم و حالا داریم میسوزیم که چرا انگلیسیا تو رفاه هستند و ایران داره نابود میشه.

انگلیسیها همین الانم مثه کوه پشت سنت و فرهنگ و تاج و تختشون هستند نه مثل ما که با اینکه 43 سال از انقلابشون گذشته هنوز یه عده دارن با رضاشاه و محمد رضاشاه میجنگند.

یکی میگه اگه قراره پهلوی بیاد همین آخوندا خوبن.
                            یکی میگه اگه پهلوی بیاد من میشم همون محسن چریک.
                            یکی میگه حاضرم ایران ویران بشه ولی پهلوی برنگرده.

همینها ذهن ملت را مسموم کردند و جامعه رو دوشقه، تا یک اتحاد قوی حول محور پادشاهی ایجاد نشه
                            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/09/05, 15:50.

نظر

• EURASIA
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1253

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                              با تشكر ازهمه دروغ محض هست
                              ایران خودش مواد اولیه دارد

دوما شما برو به یك سازمان بین الملی یك كمك چند هزار دالاری بكن بگو برام آمار بساز
                              اونم می گه رو چشمام

ثالثا صدتا آمار و گزارش بین الملی داریم كه حتی ذره ای از اون در ایران نمایش داده نمی شه و خبری نمی شود

مثل آمر توزیع ثروت در ایران
                              بله در ایران 97 درصد ثروت و تولید ناخالص داخلی
                              یعنی ثروت كل كشور

و در آمد كل كشور
                              فقط و فقط به 4 درصد مردم می رسه داری چی می گم
                              یعنی دهن 96 درصد بقیه سرویس و تمام
                              سلام اقای دلواری

صندوق جهانی پول اینها امارشون را خودشون از دولت های محلی می گیرند

مثلا وقتی صندوق می گه رشد اقتصادی در کشور تانزانیا مثلا 3 درصد است

اینطور نیست که صندوق جهانی پول خودش محاسبه کرده بلکه دولت تانزانیا امار را به صندوق می دهد و سپس صندوق در سایت خود برای باقی کشور اطلاعات را به اشتراک می گذاره.

صندوق فقط در پیش بینی ها از خودش اطلاعات می دهد.

حتی اگر یادتون باشد دو سال پیش که امدم در همین سایت گفتم که دولت ایران سر صندوق کلاه گذاشت

و تولید ناخالص داخلی را که با دلار 18 هزار تومان به دست امده بوده مقدار ریالی تولید ناخالص را برای بانک جهانی فرستاد و ولی برابری ارز را با دلار 4200 به شون معرفی کرد

بعد اقتصاد ایران به اعداد 600 میلیارد دلاری رسید ( اسمی ) و شد اقتصاد 18 دنیا که اقای خامنه ایی هم چند بار بیانش کرد

ولی بعد که امار جدید داده شده و برابری ارز واقعی اقتصاد ایران شده 198 میلیارد دلار.

منظور این است حق با شماست این نهاد ها امار شون را از خود ما می گیرند و حتی دو سال پیش گول خوردند و اقتصاد ما را به اشتباه 18 ام دنیا نشان دادند.
                              آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/09/05, 16:14.

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                ناصر خان عزیز متشکرم.
                                خواهش می کنم داور اقا نازنین

نظر

در حال کار...
                                X