اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5633

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

اسهال ناصرالدین شاه

صبح حمام رفتم. نزدیک ظهر درب خانه بودم. شرفیاب حضور مبارک شدم. دیدم قبله عالم کبک سه روزه با کباب جگر بلدرچین میل فرموده به اسهال افتاده اند. تکدر خاطر داشتند. فی الواقع خوف کردم. مخصوصاً که حکیم «طولوزان» هم فرانسه رفته. شاه فرمودند فلانی این شکم روش را چه کنیم؟

?عرض کردم پادشاه فرانسه اینطور مواقع استفراغ می فرمایند . . . آب روی آتش می ماند. قبله عالم ظرف خواستند. هر چه انگشت زدند مفید نیفتاد. فرمودند فلانی تو انگشت بزن. چاکر دو سه بار انگشت زدم دیدم چاره نشد. خیلی پریشان خاطر شدم. دستم را تا آرنج فرو بردم توی حلق مبارک. دیدم چشمهای قبله عالم دارد از کاسه بیرون می زند. در این بین تاجر سوئیسی که اجازه ورود دارد وارد شد. چیزی نمانده بود پس بیفتد. گفت فلانی شاه را کشتی. گفتم علاج اسهال است. گفت حکماً باید دستت را بیرون بکشی الان است که قبله عالم سقط شوند. دیدم سگرمه های قبله عالم در هم رفت. عرض کردم فارسی خوب نمی داند. قدری آرام شدند. دستم را که بیرون کشیدم بندگان همایونی صدای مهیبی بیرون دادند. راه پایین که باز بود راه بالا هم باز شد. هر چه انتظار کشیدم بند نیامد. فرستادم دنبال حکیم کرمانشاهی که بیاید لااقل یک طرف را سد کند. هر طور بود قبله عالم را خواباندیم. تا فردا چه شود.

?منبع: روزنامه خاطرات اعتماد السلطنه، ص 7

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5633

? اضلاع ششگانهٔ آشوب امروز در چه شرایطی قرار دارند

1️⃣ ضلع اول: رسانه به محوریت اینترنشنال مجبور شد از شدت فشار و تهدیدات، انگلیس را رها کند و به امریکا برود. در حالیکه عابر بانکش یعنی عربستان با ایران وارد توافق‌های جدیدی شد و برخی از زنان فعال و مؤثرشان چنان همکارانشان را افشا کردند که نه از زن نشانی ماند و نه از زندگی و آزادی!

2️⃣ ضلع دوم: منافقین بودند. آن‌ها جدا از دستگیری‌های گسترده شبکه خرابکاریشان توسط سربازان گمنام در خیابان‌های ایران، کیس‌های رایانه‌شان هم از آلبانی به ایران رسید. دولت آلبانی رویه‌اش را در مقابل منافقین تغییر داد.

3️⃣ ضلع سوم: تجزیه‌طلبان بودند. کومله و پژاک از همان روز اول اتفاقات وقتی قصد ورود نیروهایشان به درون ایران را داشتند هدف موشک و راکت سپاه قرار گرفتند و امروز ارتش عراق و حشدالشعبی، در حال اخراج آن‌ها از این منطقه هستند.

4️⃣ ضلع چهارم: اپوزیسیون خارج از کشور بود که بدنبال تشکیل شورای رهبری اپوزیسیون بودند تا اغتشاش را حول آن سامان بدهند. حالا آن فیل، موش زایید و از آن جمع، فقط پهلوی مانده که در تل‌آویو به دیدار کودک کشان برود!

5️⃣ ضلع پنجم: آمریکا، سعودی، فرانسه و انگلیس بودند. رابرت مالی، مسئول میز ایران در امریکا از کار برکنار شد. امریکا بخشی از پول بلوکه ایران را برگرداند و وارد مذاکرات با ایران شد. سعودی، سفارتش را در ایران باز کرد و فرانسه که به قول مصی علینژاد، مکرون بهتر از پدرش بود، ناگهان وارد تعاملات جدی با ایران شد.

6️⃣ ضلع ششم: رژیم صهیونیستی بعنوان مغز ماشین اغتشاش بود که از یک سو زیر ضربات انواع عملیات‌های مقاومت درون سرزمین‌های اشغالی قرار گرفت و از طرف دیگر خود اشغالگران علیه مصونیت قضایی نتانیاهو درون اسراییل را به‌هم ریخته‌اند.

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3745

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

������بدتر از حکومت نظامی!

گزارش میدانی از ۲۵ شهریور در تهران

✍️ رحیم قمیشی

من در سال ۱۳۵۷ چهارده سالم بود، حکومت نظامی در اهواز را کامل به یاد دارم. سربازانی را از پادگان‌ها آورده و در شهر می‌گرداندند.
        سربازان یونیفرم‌پوش بی‌نوا و خسته، با لباس‌هایی خاکی و البته اسلحه به‌دست، اصلا نمی‌دانستند برای چه به شهر آورده شده‌اند!
        مهمترین اصل حکومت نظامی ممنوعیت اجتماع بیش از سه نفر در روز، و منع تردد شبانه بود. با این همه یاد دارم مجالس مذهبی با جمعیت صدها نفری، شبانه برگزار می‌شد.

اما آنچه امروز در خیابان‌های شهر تهران با چشم خودم دیدم؛
        به اغراق نمی‌گویم، اگر کشور بیگانه‌ای، تهران و ایران را اشغال نظامی کرده بود، این‌همه نیرو نمی‌توانست در خیابان‌ها قرار دهد، تا به مردم بخواهد ثابت کند کشورتان اشغال شده، مقاومت بیهوده است!
        اشغالگر اینهمه موتوسیکلت تریل سیاه و خاکی رنگ نمی‌توانست در شهر بچرخاند.
        این همه به نیروهایش نمی‌توانست القا کند، مردمی که در ارامش راه می‌روند، دشمنند!!
        یونیفرم که چه عرض کنم، از گردن تا پایین پا، تجهیزات بسته شده بود سیاه رنگ، بعید می‌دانم جایی جز کره شمالی یا روسیه، چنین تولیداتی داشته باشند.
        دقیقا شبیه فضانوردان، شبیه گلادیاتورها!

از همه آنچه گفتم، بدتر و وحشتناک‌تر؛
        لباس شخصی‌هایی با بالاتنه مشکی، و شلوارهایی رنگارنگ، که غالبا شلوار لی یا جین بود. با تسلیحات کامل! با بیسیم، با شوکر و باتوم، ریش‌های نسبتا بلند و نگاه‌هایی طلبکارانه و زننده، به رهگذران، به‌ویژه به خانم‌ها.
        بی هیچ جرمی دستگیر می‌کردند، آنهم با بداخلاقی. تلفن زنگ می‌زد، کسی حق پاسخ به تلفن نداشت، با تحکم می‌گفتند قطعش کن!

دختر و پسری با هم راه می‌رفتند، لباس شخصی‌ها پسر را صدا زدند، دختر هم ایستاد.
        گفتند فقط با پسر کار داریم (آنجا مامور خانم نداشتند) دختر با شجاعت تمام نرفت.
        - ما با هم بودیم! اگر راه رفتن جرم دارد، مرا هم بگیرید!
        هر چه برایش شاخ و شانه کشیدند، دوره‌اش کردند، خواستند او را بترسانند، نتوانستند. ایستاد و دوستش را جلوی چشمان متعجب من نجات داد
        و دو نفری راه افتادند.

ماشین‌های حمل زندانی که آورده بودند، شاید ظرفیت حمل ده‌ها هزار نفر را داشت. متعجب مانده بودم، چرا قبلا فکر کرده بودم با اینهمه درآمد نفتی، چرا جاده‌های ما بدترین جاده‌هاست، چرا فقر در کشور بیداد می‌کند؟ تجهیزاتی که من امروز دیدم می‌توانست توجیه مصرف نیمی از درآمد نفت باشد!

چه کردید با کشور ایران!!
        چه بذرهای کینه و نفرتی کاشتید.
        چه مزدورانی پروراندید برای سر آوردن!
        چقدر بودجه مردم ستمدیده را صرف حفاظت از شخص خودتان کردید.
        و خجالت نکشیدید.
        شما در برخورد با مردم روی همه دیکتاتورهای تاریخ را سفید کردید.
        یعنی یکی از اطرافیان‌تان به خیابان نیامده و به شما نمی‌گوید آبروریزی شده!
        این چه حکومت مبتنی بر دینی است...
        با کشتن و زدن، با چهره عبوس، با تهدید و ویراژ، مگر می‌شود کشوری را اشغال کرد؟! آنهم کشور با فرهنگ ایران را.

فراموش کردم بنویسم، از دختران شجاعی که دسته دسته قدم می‌زدند. برخی با روسری، برخی بدون روسری، برخی با مادران‌شان، برخی با پدران‌شان، برخی با دوستان‌شان. آنقدر پر روحیه، آنقدر بی‌خیال.
        من از ترس بدنم می‌لرزید، آنها بلند بلند جلوی مامورها می‌خندیدند.
        کاش می‌شد عکس یا فیلم می‌گرفتم.
        صدها مامور فشرده، و لباس شخصی‌های بی‌حیا، چطور جلوی متروی تئاتر شهر (چهارراه ولیعصر) تند و تند به مسافرانی که بالا می‌آمدند تذکر تحکم آمیز می‌دادند؛
        - هی روسری‌ات!!
        و چه جواب‌هایی می‌گرفتند...
        - به تو چه، برو گمشو...
        و من در پوست خودم نمی‌گنجیدم!

آفرین بر شما.
        چه احمقند آنها که تصور می‌کنند با یگان‌های ویژه، با زور اسلحه، می‌شود بر این نسل حکومت کرد!
        نسلی که بسیار تغییر کرده.
        بسیار بیشتر از آنچه که فکرش را بکنند.

----------
        رحیم قمیشی آزاده جنگ تحمیلی
        ------

رحیم قمیشی (یا رحیم قُمِشی)، (متولد ۱۳۴۳، شهرستان اهواز)، منتقد و تحلیلگر جنگ، رزمنده سابق در جنگ ایران و عراق و بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. او از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۹ در اسارت ارتش صدام بود.
        ------------
        ببینید چه جوی درست کردند که نه آدم عادی بمب و گلوله ندیده ، بلکه یک رزمنده باسابقه و آزاده جنگ که به احتمال قریب به یقین زمان اسارت از نیروهای صدام هم نمیترسیده ،میگه از ترس تنم می لرزید
        و از آن طرف نسل جدید اصلا نمیترسد !!
        چند روز قبل دوخانواده کرجی و تهرانی مهمانم بودند ...یکی دوروزی رو رفتیم ییلاقات و تفرجگاه های نزدیک مرز ...هرکدام ازاین خانواده یه دختر نوجوان شاید ۱۵..۱۶ ساله داشتن ...و اشتیاق عجیبی هم به عکس وسلفی گرفتن داشتن...به یکیشون گفتم ..خسته نشدید ازین همه ژست و عکس ...؟؟جواب عجیبی داد گفت "این عکسا یا برا ما خاطره میشه یا برا شما !!حالا یا یه روز ما تو اعتراضات کشته میشیم و شما هابه ما افتخارخواهید کرد یا اینکه بالاخره اینارو کله پا خواهیم کرد!!
        ازشون پرسیدم بعد این بلاهایی که سر این همه ادم اوردن نمی ترسید ؟دوباره هفته بعد میخواید برید تو شلوغی ها ؟با اون سن کم و شاید بی تجربگی یه حرف عجیبی زد گفت که زندگی دراین وضعیت چه ارزشی داره که تازه ترس و حسرتش رو داشته باشیم !!

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          چند روز قبل دوخانواده کرجی و تهرانی مهمانم بودند ...یکی دوروزی رو رفتیم ییلاقات و تفرجگاه های نزدیک مرز ...هرکدام ازاین خانواده یه دختر نوجوان شاید ۱۵..۱۶ ساله داشتن ...و اشتیاق عجیبی هم به عکس وسلفی گرفتن داشتن...به یکیشون گفتم ..خسته نشدید ازین همه ژست و عکس ...؟؟جواب عجیبی داد گفت "این عکسا یا برا ما خاطره میشه یا برا شما !!حالا یا یه روز ما تو اعتراضات کشته میشیم و شما هابه ما افتخارخواهید کرد یا اینکه بالاخره اینارو کله پا خواهیم کرد!!
          ازشون پرسیدم بعد این بلاهایی که سر این همه ادم اوردن نمی ترسید ؟دوباره هفته بعد میخواید برید تو شلوغی ها ؟با اون سن کم و شاید بی تجربگی یه حرف عجیبی زد گفت که زندگی دراین وضعیت چه ارزشی داره که تازه ترس و حسرتش رو داشته باشیم !!

سان تزو استراتژیست جنگ مشهور چین باستان تاصیر زیادی حتی روی تجارت گذاشته

سالها قبل یه کتاب زبان اصلی در مورد تجارت میخوندم که از استراتژی های جنگی سان تزو الهام گرفته بود . اونجا می گفت نباید دشمن( رقیب تحاری در مورد آن کتاب تجارت) رو جوری گیر بندازی که چیزی برای از دست دادن نداشته باشه و همیشه یک راه فرار و مفرّی برای دشمن(رقیبب تجاری ) باید باقی بذاری !مگرنه میزنه به قول خودمون به سیم آخر و دودمانت رو ب باد میده !یعنی مثلا میگه من که شرکت م داره از بین میره بذار طوری بازار رو خراب کنم که این هم ورشکست بشه !!

الان حکومت هیچ راه فرار و مفّری برای مردم خاصه جوان ها باقی نذاشته و عاقبت این کار مشخصه

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1472

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            .....خدایا خودت پشت و پناه این جوانان ایران زمین باش....ببینید چه به روزی افتادیم که فرزندان عزیز و رشید ما در سنین جوانی حرف از مرگ میزنن...دوران پهلوی از جوانان در مورد اینده سوال میکردن هر کسی هدف اینده خودش رو بیان میکرد و امروز ارزو پیشکش حرف از بود و نبود میزنن....دل انسانهای با وجدان به درد میاد از بیان همچین حرفایی...

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

این قاب لعنتی
              این ساختمان لعنتی
              این ..... لعنتی
              Alighazizade (https://twitter.com/2177326935/statu...28617038926276)

صبح امروز حوالی ساعت ۹ صبح پسری کم سن و سال در مجتمع نگین شیراز خودکشی کرد. این دومین خودکشی از این محل در یک ماه گذشته است. گویا اجازه انتشار این خبر را در خبرگزاری های رسمی نداده اند.

NR2OH (https://twitter.com/8720007218933719...66377170448638)
              @mamlekate

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

کیهان: آمریکا در مقابل ایران زانو زد !!
                ---

بعد چند سال، ۷ میلیارد طلب از کره تبدیل به ۶ میلیارد طلب از قطر شده

کیهان یجوری تیتر زده انگار واشینگتن رو گرفتیم عازم نیویورکیم نیروهای امریکای هم فوج فوج یا اسیر میشن یا سمت اقیانوس فرار میکنند...

کیهان و ایران اینترنشال ، دو طرف یک قیف هستند، یکی شون فقط گشاد می بینه، اون یکی فقط تنگ.....‌

وظیفه رسانه، رساندن است، نه ساختن و پرداختن، این کاراها را باید به رمان نویسان سپرد
                @hajme_sabzzz
                ------------

حالا باید لیست دارو غذا تهیه کنند ببرن بدهند قطر !!قطر بده به اوفک !اوفک امریکا که اوکی داد ، قطر جنس رو تهیه کنه بده به ایران !!

پدرم میگفت یه زمانی تو اردبیل یه نفر ، روی سینه نفر دوم نشسته بود رگباری مشت و سیلی بود که نثارش میکرد !!بعد نفر دوم میگفت " دنن پوخ یمیشم "/:.yead.:/ ( بگو گ و ه خوردم )

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2071

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                  وَ سْئَلُونَکَ عَنِ الْاَخْلاقِ الدِّموکراسی

و آنگاه که آمریکا قبله آمال آزادیخواهان !
                  محموله دزدان دریایی را به بازارهای خود سرازیر میکرد
                  در حالی که خودشون یک کشور صنعتی بزرگ هستند
                  آیا مردم آزادیخواه آمریکا از این خدمتی که بهشون شده ناراضی بودند ؟!
                  نه ، بلکه ممنون و سپاسگزار دولتمردان دلسوز و فهیم! خود بودند

و ما به تحقیق بر شما مثالهایی آوردیم
                  و در این نشانه هایی است برای آنان که می اندیشند
                  باشد که رستگار شوید.
                  در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  برای رای دهندگان آمریکایی که مدعی ارزشهای آمریکا یئ و آزادی بیان هستن مایه بسی خجالت خواهد بود که حکومت شون نمیتونه از یه خبرنگار۴۵ کیلویی حفاظت کنه
                  ابرقدرت جهان خخخخ
                  همین موضوع ضربه بزرگی به دموکرات‌ها خواهد زد
                  درود افشین جان

بیا با هم از یک زاویه دیگه ، به قضیه نگاه کنیم ؛
                  قبول دارید دولت آمریکا باید حافظ منافع مردم آمریکا باشد ؟
                  قبول دارید رای دهندگان آمریکایی ، به سیاستهای رئیس‌جمهور منتخب خود رای اعتماد داده اند ؟
                  یعنی مردم آمریکا به جؤ بایدن گفتند :
                  " داداش هرطور خودت صلاح میدونی عمل کن
                  به شرطی که نتیجه نهایتاً به نفع آمریکا باشه "
                  خب بایدن هم صلاح کار رو در این دید که با دولت ایران کنار بیاد
                  جایی که منافع آمریکا مطرح باشه ، نباید انتظار داشت منافع مردم ایران اولویت داشته باشد ،
                  مخصوصاً که مردم و دولت ، در روبروی هم قرار گرفته باشند
                  خارجیها اینجا خوب ميتونند دولت رو تیغ بزنند
                  دولت ما هم میگه الغرِيقُ يتشبَّثُ بكُلّ حَشيش !
                  اوباما هم سال 88 از معترضين حمایت نکرد
                  جمهوری‌خواهان همچنین، فشارهای وارده نهایتاً به مردم ایران وارد میشه
                  مسئولین همون پلومرغ که قبل تحریم میخوردند ،
                  الان با کاسبی از تحریم ، بوقلمون میخورند !

این فقط مشکل مردم ایرانه و خودشون باید حلش کنند
                  من نمیتونم باور کنم کسی بدون هیچ منفعتی به انقلاب مردم کشوری دیگه کمک کنه!
                  ارزشهای آمریکایی مثلاً حقوق بشر و دموکراسی و...
                  اینها برا آمریکایی‌ها ارزش نیستند ، ابزار هستند.
                  میدونم باورش سخته ولی بالاخره یه روزی همه میفهمند.
                  در انقلاب 57 از طریق سوریه و لبنان اسلحه می‌فرستادند ایران.
                  بعد از انقلاب ، اینها برای اونها می‌فرستادند...

بایدن چه بسا امتیازی ، چیزی ، از ایران بگیره
                  همین موضوع ، پوئن بزرگی به دموکرات‌ها خواهد داد.

طالبان رو کی روی کار آورد؟
                  خودشون هم براش تبلیغ میکنند
                  مگن ما آمریکا رو شکست دادیم!
                  وضعیت حقوق بشر در افغانستان رو خبر دارید
                  اون ویدئو رو هم دیدید که امام جمعه طالبان میگه :
                  "حکومت اسلامی با دموکراسی فرق داره ... آمریکا رفت ، دموکراسی مُرد ! "

فکر میکنید واکنش مردم آمریکا نسبت به مردم افغانستان چیه ؟؟؟
                  هیچ... به مسئولین خودشون اعتماد دارند که هر کار میکنند ، نهایتاً در جهت منافع آمریکاست.
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2071

حکایت وارد کردن اسلحه و مهمات به ایران برای مبارزه (aparat.com)

اگه اعدامش میکردند من هیچ مسئولیتی نداشتم !

چه میکنه این اجازه شرعی !

فتوا ، از بمب اتم خطرناک تره !
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2071

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                      اپوزیسیون ایرانی در خلوت خود چه می‌گویند؟

اپوزیسیون ایرانی در خلوت خود چه می‌گویند؟+صوت | خبرگزاری فارس
                      یکی به این آفتاب‌پرست بی‌فاموس ! بگه
                      اگه همسن و سالان شما در ایران
                      از هم سن و سالان خودشون در سراسر جهان خوشبخت‌تر هستند
                      پس چرا نمیایی اینجا زندگی کنی ؟
                      چرا رفتی تو انگلیس که وضعش خرابتر از ایرانه ؟!!!

هم تو و هم اون علی علیزاده

یه طوری حرف میزنه انگار انگلیس اونها رو به اسارت گرفته و نمیتونند برگردند ایران ،
                      میگه خوش به حال شما که تو ایران هستید !!!
                      داداش ، ما راضی نیستیم هموطنمون توی غربت زجر بکشه
                      اون وقت خودمون اینجا خوشبخت‌ترین مردم جهان باشیم
                      شما هم بیا ایران یه لقمه نون و بوقلمون با هم میخوریم

از قدیم گفتند نون نازک خودرن و حرف کلفت زدن !

آقا شما خیلی هم روی این آفتاب پرست مسعود بهنود حساب نکنید
                      این طی چند دهه گذشته چندین بار رنگ عوض کرده
                      به فرض صحت و اصالت فایل صوتی
                      بعید نیست یه پولی از شما گرفته که این حرفها رو بزنه
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2071

پينه دوزان امسال جملگي به زيارت كعبه رفتند

شاه عباس از وزير خود پرسيد: "امسال اوضاع اقتصادي كشور چگونه است؟"وزير گفت: "الحمدالله به گونه اي است كه تمام پينه دوزان توانستند به زيارت كعبه روند!!"
                        شاه عباس گفت: "نادان اگر اوضاع مالي مردم خوب بود كفاشان مي بايست به مكه مي رفتند نه پينه دوزان، چونكه مردم نمي توانند كفش بخرند ناچار به تعميرش مي پردازند، بررسي كن و علت آنرا پيدا نما تا كار را اصلاح كنيم."

1- شاخص مناسب مي تواند در عين سادگي بيانگر وضعيت كل سازمان باشد.

2- در تحليل شاخص بايد جنبه هاي مختلف را بررسي نمود. گاهي بهبود ناگهاني يك شاخص بيانگر رشدهاي سرطاني و ناموزون سيستم است.

از سایت جامع مدیریت منابع انسانی در هزاره سوم

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                        ������ اضلاع ششگانهٔ آشوب امروز در چه شرایطی قرار دارند

1️⃣ ضلع اول: رسانه به محوریت اینترنشنال مجبور شد از شدت فشار و تهدیدات، انگلیس را رها کند و به امریکا برود. در حالیکه عابر بانکش یعنی عربستان با ایران وارد توافق‌های جدیدی شد و برخی از زنان فعال و مؤثرشان چنان همکارانشان را افشا کردند که نه از زن نشانی ماند و نه از زندگی و آزادی!

2️⃣ ضلع دوم: منافقین بودند. آن‌ها جدا از دستگیری‌های گسترده شبکه خرابکاریشان توسط سربازان گمنام در خیابان‌های ایران، کیس‌های رایانه‌شان هم از آلبانی به ایران رسید. دولت آلبانی رویه‌اش را در مقابل منافقین تغییر داد.

3️⃣ ضلع سوم: تجزیه‌طلبان بودند. کومله و پژاک از همان روز اول اتفاقات وقتی قصد ورود نیروهایشان به درون ایران را داشتند هدف موشک و راکت سپاه قرار گرفتند و امروز ارتش عراق و حشدالشعبی، در حال اخراج آن‌ها از این منطقه هستند.

4️⃣ ضلع چهارم: اپوزیسیون خارج از کشور بود که بدنبال تشکیل شورای رهبری اپوزیسیون بودند تا اغتشاش را حول آن سامان بدهند. حالا آن فیل، موش زایید و از آن جمع، فقط پهلوی مانده که در تل‌آویو به دیدار کودک کشان برود!

5️⃣ ضلع پنجم: آمریکا، سعودی، فرانسه و انگلیس بودند. رابرت مالی، مسئول میز ایران در امریکا از کار برکنار شد. امریکا بخشی از پول بلوکه ایران را برگرداند و وارد مذاکرات با ایران شد. سعودی، سفارتش را در ایران باز کرد و فرانسه که به قول مصی علینژاد، مکرون بهتر از پدرش بود، ناگهان وارد تعاملات جدی با ایران شد.

6️⃣ ضلع ششم: رژیم صهیونیستی بعنوان مغز ماشین اغتشاش بود که از یک سو زیر ضربات انواع عملیات‌های مقاومت درون سرزمین‌های اشغالی قرار گرفت و از طرف دیگر خود اشغالگران علیه مصونیت قضایی نتانیاهو درون اسراییل را به‌هم ریخته‌اند.
                        ایول ... دمت گرم ، چه قشنگ اعتراضات مردمی رو سرکوب کردید !
                        در این به اصطلاح آشوب جایگاه مردم کجاست ؟؟؟
                        د لامصب ، یک ضلع هم به مردم اختصاص میدادید بد نبودااااا
                        به جای ترسیم این شش ضلعی
                        بهتر بود فقط به ضلع مردم می پرداختید

مثلاً الان میومدی اینجا میگفتی
                        مردمی که در سال گذشته در اعتراض به فقر و فساد و تبعیض و عدم آزادی به خیابان اومده بودند
                        امسال به دلیل توسعه رفاه و آزادی و اشتغال و...
                        همگی به خانه برگشتند و دیگه کسی معترض و مخالف نظام نیست .

شاعر می فرماید :

شیخ اگر کفر است آنچه گفته ام
                        کفر ماها را تو در می آوری !

.
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3069

افشین جان با اجازت یه خورده تفرقه بندازیم!!!!!!!!!!!!!

دیدن این حرفهای عبدالله مهتدی بر هر ایرانی و وطن پرستی واجب است و پشت پرده خواب شومی که برای ایران و اپوزیسیون دیده بودند را مینماید!

مهتدی:

منشوری نوشته بودیم و امضا شده بود که در تاریخ بی‌سابقه بود/
                          هیچ اشاره به عناصر ملی‌گرایانه‌ی ایرانی نکرده‌بودیم/
                          حتی یک واژه از ملت‌ ایران، کوچک ترین اشاره به پرچم ایران، زبان فارسی، مفهوم ملت ‌بزرگ ایران، تعریف تاریخ ایران باستان، ادبیات ایرانی و گفتمانی که ناسیونالیسم ایرانی را تعریف کند نداشتیم/
                          باید کمی صبر میکردیم شاهزاده برود کار بیافتند دست خودمان!!!

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1623

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            افشین جان با اجازت یه خورده تفرقه بندازیم!!!!!!!!!!!!!

دیدن این حرفهای عبدالله مهتدی بر هر ایرانی و وطن پرستی واجب است و پشت پرده خواب شومی که برای ایران و اپوزیسیون دیده بودند را مینماید!

مهتدی:

منشوری نوشته بودیم و امضا شده بود که در تاریخ بی‌سابقه بود/
                            هیچ اشاره به عناصر ملی‌گرایانه‌ی ایرانی نکرده‌بودیم/
                            حتی یک واژه از ملت‌ ایران، کوچک ترین اشاره به پرچم ایران، زبان فارسی، مفهوم ملت ‌بزرگ ایران، تعریف تاریخ ایران باستان، ادبیات ایرانی و گفتمانی که ناسیونالیسم ایرانی را تعریف کند نداشتیم/
                            باید کمی صبر میکردیم شاهزاده برود کار بیافتند دست خودمان!!!
                            داورجان....آخه مگه اینا رفتن که دارین پشت سرشون منشور میبافین...که حالا غلط یا درسن باشه....یه منشور بدین...ایناچه جوری میرن...بعد یه فکری برابعدش بکنین...نه به داره...نه به باره...فانوس روچراغه...
                            والا...بااین نوناشون....

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3069

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              داورجان....آخه مگه اینا رفتن که دارین پشت سرشون منشور میبافین...که حالا غلط یا درسن باشه....یه منشور بدین...ایناچه جوری میرن...بعد یه فکری برابعدش بکنین...نه به داره...نه به باره...فانوس روچراغه...
                              والا...بااین نوناشون....
                              یکی از دلایل نرفتنشون به خاطر وجود همچین آدمایی هست
                              به خاطر وجود جمهوری اسلامی در تبعید!!! هست
                              وظیفه این تبعیدی ها جلوگیری از وفاق یا تشکیل مجمع، حول یه شخص هست
                              وقتی دشمنت رو نشناسی نمی تونی از جمعیت میلیونی سال 88 بهره ببری
                              جمعیتی که خوده موسوی رو هم ترسونده بود!!
                              چند ساله از اون حادثه گذشته؟ تونستیم همچین جمعیتی رو تشکیل بدیم؟
                              شما فرض کن اون جمعیت حول شخص ایراندوستی تشکیل میشد! نتیجه چه بود؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1623

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                یکی از دلایل نرفتنشون به خاطر وجود همچین آدمایی هست
                                به خاطر وجود جمهوری اسلامی در تبعید!!! هست
                                وظیفه این تبعیدی ها جلوگیری از وفاق یا تشکیل مجمع، حول یه شخص هست
                                وقتی دشمنت رو نشناسی نمی تونی از جمعیت میلیونی سال 88 بهره ببری
                                جمعیتی که خوده موسوی رو هم ترسونده بود!!
                                چند ساله از اون حادثه گذشته؟ تونستیم همچین جمعیتی رو تشکیل بدیم؟
                                شما فرض کن اون جمعیت حول شخص ایراندوستی تشکیل میشد! نتیجه چه بود؟
                                به شخصه..احساس میکنم...اگه همه مردم هم باهم متحد بشن...دیگه کاری نمیشه کرد...هنگ کنگ...همه مردم باهم متحد بودن....هیچ کاری نکردن....کوبا...ونزوئلا...بلاروس....

نظر

در حال کار...
                                X