اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    یکی از آفات مبتلا به جامعه ایران،مطلق نگری و مطلق گویی است
    که معمولا از کلمات مطلق استفده می شود
    همه ، کل ، اصلا ، ابدا و....
    تو فیلما دیدیم که در کشورهای غربی وقتی میخوان مثلا در دادگاه قسم بخورند یکی از عبارتش اینه
    "تمام حقیقت را "
    ولی،در بهترین حالت ، ما یه بخشی از حقیقت را رو نادیده می انگاریم ،و مطلق انگاری می کنیم
    همین باعث میشه کم کم حقیقت لوث و بی معنی میشه
    انگیزه ای برای درستکار ی باقی نمونه
    بعد خودمون داد و فریاد میکنیم که چرا این طور شد ؟!؟!

از طرفی ، حقیقت بایدبه طرز وسواس گونه ای در جامعه تقدیس و تکریم و مراقبت شود مگرنه جامعه رو به اضمحلال خواهد رفت
    همین وسواس در غرب وجود داره
    کوچکترین حقی از کسی ضایع بشه، خیلی ادمامیریزن ،بیرون تجمع میکنند
    در ایران خیلیا میگن به من چه
    سر من و خانواده م که نیومده
    تازه شاید غربیها رو هم مسخره کنند بگن آخه به شما چه ؟!
    بعد وقتی سر خودش و بچه ش میاد ، اه و فغان که چرا اینطوری شد، یا چرا دیگران بی تفاوتند یا ...
    دهها پله بدتر رو میتونید تو جامعه افغانستان ببینید ، فرد محوری شدیدتر و بی تفاوتی سنگین تر

شاید یک دلیلش عدم همذات پنداری هست
    که دلایل مختلفی داره
    یه دلیل ش که به نظر من بارز هست و شاید عجیب به نظر بیاد
    عدم مطالعه است
    آن هم نه مطالعه فلسفه و اخلاق و ...
    مطالعه رمان !!
    در خیلی از کشورهای دنیا منظورشون از مطالعه همین رمان و داستان هست نه چیز دیگر
    رمان و داستان به انسان حس همذات پنداری میده ، مثلا کسی که آثار ماکسیم گورکی را خونده (مثلا میراث را ) خیلی خوب میفهمه فقر چیه، حتی خیلی بهتر از کسی که استاد اقتصاد کلان یا خرد هست
    پ.ن:

البته مردم دیگه مثل سابق نیستند

چون مثل سابق بی تفاوت نیستند

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

کد خبر: ۳۴۵۴۷۸
      تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲

محسن برهانی خبر داد:
      سه نفر بیشترین نقش را در مصوبه حجاب ایفا کردند؛ قالیباف، غضنفرآبادی و جلیل محبی

محسن برهانی حقوقدان در توئیتی از قالیباف، غضنفرآبادی و جلیل محبی به عنوان افرادی که بیشترین نقش را در مصوبه‌ی حجاب دشتند، نام برد.

رویداد۲۴ محسن برهانی حقوقدان در توئیتی نوشت: در مصوبه‌ی (…) ⁧ #حجاب⁩، سه نفر بیشترین نقش را ایفا کردند؛ آقایان قالیباف، غضنفرآبادی و جلیل محبی. ‏لایحه قوه قضاییه را کنار گذاشتند، شخصی در سه روز نوشته‌ای را آماده کرد و دور هم‌ نشستند و تمامش کردند. این نحوه قانون‌نویسی مایه ننگ است. کمیسیون و مجلس هم که یک شوخی بی‌مزه‌اند.

------------
      حالا ببینید با کنار کذاشتن یک لایحه ی یک ارگان تخصصی ، و سپردن کار به یک نفر ، چه هزینه ای بر کشور تحمیل کنند !!!
      جالبه تو این سیستم ، هر چقدرکسی نادان تر و ناشی تره ، حرف ش بیشتری داره !!
      بیخود نیست رنانی گفت سیستم از نخبگان و از خرد تهی شده !!

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
        پ.ن:

البته مردم دیگه مثل سابق نیستند

چون مثل سابق بی تفاوت نیستند
        درود
        اتفاقا در بی تفاوت ترین مقطع تاریخی هستیم از منظر چیزی که مد نظر شماست
        بسیار بدتر از سابق است . حالا نمیدونم سابق چه مقطعی از زمان است برای شما ولی حتی اگر مقطع کوتاهی مثل 10 و 20 سال قبل هم مد نظر باشد ، وضعیت بی تفاوتی فعلی و شخصی نگری و منافع مادی و غیره در اولویت بودن برای هر فردی ، در حال حاضر در فاجعه بار ترین وضعیت خودش است
        یکی از دلائل ماندگاری این سیستم به مدت 4.5 دهه ، که الان دهه 5 است و هیچ چشم اندازی هم برای عدم تمدید نیست که وارد دهه 6 و 7 ... هم نشود ، همین بی تفاوتی هاست .

بطور کلی مدل زندگی ها فرق کرده
        هر کی را می بینی فقط و فقط خودش و منافع خودش براش مهم است و در فجیع ترین وضعیت خودش است که بنده با تجربه چند دهه زندگی خودم دارم می بینم . بدترین و فجیع ترین بی تفاوتی های حتی عاطفی بین دو برادر و دو دوست همین الان است . سیاسی و حق طلبی پیشکش

حتی بی تفاوتی به نسبت مسائل سیاسی اجتماعی هم به کنار ، شما صفا و صمیمیت سابق را بین مردم که هیچی ، بین خانواده ها و فامیل و حتی برادر خواهر مثل سابق می بینید ؟
        سابق در حد 2 دهه که بتونیم بخاطر بیاریم ، یه نفر مشکلی در فامیلش پیدا میکرد میتونست روشون حساب باز کنه . مالی یا غیر مالی . طرف در حد اینکه مثلا دست یا پایش بشکنه یا اسیب ببینه اکثر فامیل خبردار بودند . هم دردی ، صندوق پول برای رفع نیازهای مالی ، هم فکری برای درمان بهتر و غیره ...

الان طرف می بینی عمو یا خاله یا نزدک ترین اعضای فامیلش در مراقبت های ویژه بستری است و در حال مرگ ، یه سراغ را نمیگیره . این موضوع تسری پیدا میکنه به تمام ابعاد زندگی
        وقتی دو برادر هر کدومشون فقط منافع مادی شون مهم است و حتی پاش بیفته سرد تر از دو دوست با هم برخورد میکنند ، در روابطشون مدام حساب کتاب میکنند که مبادا یکیشون ریالی بیشتر از اون یکی باج بده یا خرج کنه یا کمتر گیرش بیاد یا بیشتر از دست بده ... چه توقعی میشه از این جامعه داشت که تا بلائی سر خودش نیاد چشم و گوشش باز نشه ؟؟
        من اینا رو به عینه و به کرات دیدم و حتی زمان بیماری پدرم 2 سال پیش که از همین موقع یعنی 18 مرداد شروع شد هر چند در اوج کرونای لعنتی بودیم ولی پشت تلفن که کرونا نبود ؟

بخشی از فامیل حتی یه تلفن هم نزدند . در حالی که هیچ مشکلی هم نداشتیم و در حالی که احتمال مرگ بالا بود . و بازم در حالی که پدرم بعد از فوت عموی بزرگم 4 سال پیش ، نقش بزرگ فامیل را داشت و طرف حتی با خودش نگفت حالا که ممکنه فلانی را نبینم یه سراغ را از فامیلش بگیرم . بیش از نیمی از فامیل حتی سراغ هم نگرفتند ولی برای خوردن چلو کباب 30سانتی همگی اماده بودند
        سبک و شیوه زندگی ها فرق کرده و چندش اور شده . من شخصا از این مدل زندگی ها حالم بهم میخوره

صد رحمت به همون دنیای غربی که همیشه میگفتند بی تفاوتند و مسائل عاطفی براشون مهم نیست که البته دروغی بزرگ بوده و هست
        اینجا غربی ترین بخش کره زمین است
        شخصا بدترین و اعصاب خردکن ترین موضوع برام اینه که چرا سالها قبل این خراب شده را ترک نکردم و برم

البته استان تا استان و فرهنگ تا فرهنگ ، سبک زندگی متفاوت است
        مثلا بین بختیاری ها هنوزم روابط عاطفی و فامیلی گرم است
        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/08/09, 01:21.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
          چرا جوری تغییر و اصلاحات انجام نشد که کار به انقلاب کشیده نشه
          پادشاه در کوتای سال۱۳۳۲ کجا بود؟ ایتالیا ؟
          در انقلاب ۵۷ و روز ۲۲ بهمن کجا بود ؟ مصر ، پاناما و ...
          مگه سرباز این مملکت نبود مگه دانشکده افسری نرفت
          سرباز هر اتفاقی می افتد باید مملکت را ول کنه و بره !
          با بند اول کاملا موافقم
          بندهای بعدی ...
          چون استاد تمام فرار کردن بود و بی دل و جرات
          تقی به توقی سریع دم را بذار رو کولت و الفرار

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1918

یك مطلب مهم
            وضعیت را كلی در نظر بگیرید نه به صورت تكه تكه
            منظور كل 44 سال را نقد كنید
            این دولت اون دولت
            این شخص و وان شخص معنی ندارد
            در یك كلام كل ا نقد كنید
            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1918

در صورت مشاركت بالای 70 درصدی مردم همیشه در صحنه در انتخابات

اولین اقدام مهم مجلس گران كردن بنزین و آزاد سازی همه قیمتها خواهد بود
              پس حتما شركت كنید

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1918

مصوبه گران كردن بنزین احتیاج به مشاركت بالای 70 درصد مردم در انتخابات پیش رو دارد
                پس حتما شركت كنید

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

یه مدتی اینجا صحبت کردیم و از دوستان استفاده کردیم . یه مورد شخصی از زندگی خودم بگم چون بعدش یه چیز مهمتر میخام بگم .
                  شخصا خیلی دوس دارم از ایران برم ولی دو مورد به شدت مانع من شده و اصلا نمیتونم کنار بیام مهمترین دلیل من مادرم هس و دیگری حالا بماند.
                  این فکره که اینجا وطنم هس کجابرم و...عزیزم وطنی نمونده ویران شده همه چی.
                  اون از اقتصاد اون از وضعیت انرژی آب و برق و گاز هر روز خدا خبر بد یه مردم خوب هم قبلا داشتیم که اونم به لطف آقایان گوهر نایاب شده و تمام احساسات و اعتقادات نابود.

به بالایی ها کاری ندارم که همه چی رو خراب کردن و ذات سیاست اینه ولی تا موقعی میشه صبوری کرد و موند که دلخوشی داری حداقل هم نوع خوبی داری تو جامعه وامید به اصلاح ولی دریغ.آقا ما ته تهش رو دیدیم داریم میگیم .
                  آقا شرایط رو دارید برید .
                  انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3745

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                    یه مدتی اینجا صحبت کردیم و از دوستان استفاده کردیم . یه مورد شخصی از زندگی خودم بگم چون بعدش یه چیز مهمتر میخام بگم .
                    شخصا خیلی دوس دارم از ایران برم ولی دو مورد به شدت مانع من شده و اصلا نمیتونم کنار بیام مهمترین دلیل من مادرم هس و دیگری حالا بماند.
                    اون از اقتصاد اون از وضعیت انرژی آب و برق و گاز هر روز خدا خبر بد یه مردم خوب هم قبلا داشتیم که اونم به لطف آقایان گوهر نایاب شده و تمام احساسات و اعتقادات نابود.

به بالایی ها کاری ندارم که همه چی رو خراب کردن و ذات سیاست اینه ولی تا موقعی میشه صبوری کرد و موند که دلخوشی داری حداقل هم نوع خوبی داری تو جامعه وامید به اصلاح ولی دریغ.آقا ما ته تهش رو دیدیم داریم میگیم .
                    ..درود..جدای از بحث تعلقات عاطفی ...بحث زمان هم هست ...الان تو این سن و سال ...تو شرایطی هستیم که نه میتونیم از چیزایی که اینجا داریم دل بکنیم‌ ورها کنیم و بریم و نه اینکه اونجا دیگه فرصت و شرایط این که دوباره از نو شروع کنیم هست ..‌باید سوخت و ساخت ...به وقتش باید می رفتیم ...ولی اگر کسی شرایطش رو داره این فرصت رو از بچه هاش دریغ نکنه

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1918

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post

ارادت به شخصه
                      شرایط در حد گرین كارت هم هست
                      اما اگه سنگ ببیاره
                      اگه روزی صدبار به دادسرا احضار بشوم
                      اگه سنگسار شوم بازم وطنم بازم وطنم

فقط و فقط شاید به خاطر تك دخترم وطن را رها كنم
                      و گرنه اینجا روزی هزار بارم به تمام حقوقم هم تجاوز بشه بازم هستم

و ذات سیاست به خدای احد و واحد سوئید دانمارك فرانسه آلمان و ۀمریكا و انگلیس هم سیاستمدار دارند
                      اما اینجا سیاست مداران فكر توسعه طلبی فردی و كثافت كاری انفرادی هستند و كمتر كسی فكر منافع ملی هست

بنده كمتر در فضای مجازی باشم بهتر هست
                      یه زمان دیدی به دادسرتا احضار شدم

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1918

خیلی حرفها رو نمی شه در فضای مجازی عنوان كرد می مونه تو ذات

نیت بنده ساختن وطن فقط و فقط وطنم
                        حتی اگه لازم باشه با اشغال گر سرزمینهای آشغالی اسرائیل غاصب هم سازش می كنم

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1918

حتما بكنید شركت در انتخابات را می گویم
                          سبب می شه با پشت مردمی
                          یا بهتر بگویم پشتوانه مردمی بنزینرا آن چنان گران كنند كه طبقه متوسط دیگر وجود نداشته باشد

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1918

ببینم امروز نماد صدرا متوقف می شه یا نه

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3069

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              درود
                              بعید میدونم اینا نظرات شخصیتون باشه . این توهمات فوق دائی جانی از نوع ناپلئونی در اتاق فکرهای محدود سلطنت میاد بیرون و زدن هر انچه و هر کسی بجز پهلوی است و شما هم با نشر میکنید و احیانا نظراتی به ان کم و زیاد میکنید
                              مشروطه هم که بندهاش را دیدید ؟ منم قبلا گفته بودم اون قوانین در اون مقطع زمانی که مشروعه کشش کرده بودند ، هیچ رنگ و بوئی از ازادی و دمکراسی نداشت

حالا از این بگذریم
                              رک و شفاف ، من کلا اپوزیسیون خارج از کشور را نه بهش اعتقاد دارم و نه لایق میدونم . اینکه شما از خارج از کشوری ها گفتی و بجز پهلوی همه را زدی و من نقل قول کردم دلیل بر دفاع از اونا نیست

شما فکر میکنید پهلوی واقعا قرار است شاه اینده ایران بشه و باید هر کی دیگه را بزنی که مبادا رقیبش باشد ؟
                              اصلا کی گفته این خارج نشین ها قرار است در اینده ایران که مشخص نیست چه زمانی باشد نقش دارند ؟
                              پهلوی باشه یا به قول شما اسی و مسی و مهتی و .... اسی و مسی دیگه کیه ؟ ایران ده ها هزار فعال مدنی و سیاسی و حقوقی و اقتصادی و همه چیز تمام و کمال داره ، اسی و مسی و حتی پهلوی کجای کارند ؟

مگر ایران افغانستان 2001 است که یه سری خارج نشین را به دلیل فقر مطلق قحط الرجال ، کادو پیچ کنند و بفرستند داخل ؟

اپوزیسیون داخل است . همونائی که سالهاست هزینه های بسیار دادند و بازم دارند میدهند و شما تراوشات مغزی یه مشت متوهم شاه دوست و حتی غیر شاه دوست از این بابت فرقی ندارد از کی باشه را از کانال ها و سایر فضاهای مجازی و رسانه ای خاص را باز نشر میکنید چون بعید میدونم این تیپ تحلیل ها از طرف خودتون باشه هر چند این مدل تراوشات بیشتر از سوی سلطنت طلبان است

کمتر جمهوری خواهی حاضر است به هزینه دهندگان داخل بتازد
                              عجب!!!
                              یعنی فکر می کنید که من کسی رو استخدام کردم که برام متن بنویسه؟
                              یا برم به کانالی سفارش بدم که واسه من متنی بنویس تا جواب جناب بیفورسیتی رو بدم؟
                              قطعا قسمتهایی از متن رو از فضای مجازی گرفتم مثل نامه هاشم خواستار ولی این تهمت شما کاملا بی مورد است.

دوست عزیز شما اپوزیسیون خارج از کشور رو نمی شناسید و همه رو هم رد میکنید و قبول ندارید
                              نشناخته؟
                              مسی علینژاد و حامد اسماعیلیون و عبدالله مهتدی رو نمی شناسید ولی ازشون دفاع می کنید چون مخالف رضا پهلوی هستند و تهمت متوهم بودن به من می زنید اون هم وقتی اینها رو نمی شناسید؟

شما نایاک و موسسان نایاک رو نمی شناسید و به من می گید متوهم؟
                              جهت آگاهی شما میگم که ما یه جمهوری اسلامی در تبعید(جمله مانوک خدابخشیان) داریم که تماما اصلاح طلب هستند از اکبر گنجی بگیر تا همین مسی خانوم علینژاد.

هزینه برپایی گردهایی برلین از کجا تامین شد؟
                              گردهمآیی که فقط 40هزار یورو شهرداری برلین گرفت برای جمع آوری زباله!!!
                              قریب به 50 هزار نفر در این گردهم آیی شرکت کردند با اتوبوس از سرتاسر اروپا به برلین آورده شدند
                              توی این گردهمآیی کی سخنران بود؟ کدوم پرچم در اهتزاز بود؟

اینها توهمات نیست اینها واقعیات هست

اگه فکر می کنید که کشورهای دنیا مخصوصا همسایگان فقط نظاره گر هستند و جهت گرفتن ماهی خودشون هیچ کاری نمی کنند باید به شما تهمت خوش خیالی و ساده لوحی بزنم
                              عربستان تلویزیون به چه عظمتی ساخته گذاشته در اختیار اصلاح طلبها!!!!
                              بی بی سی واسه مردم انگلیس پولیه ولی واسه مردم ایران مفتی!!!
                              ایران کشوری هست که به سادگی بشه ازش گذشت؟
                              یعنی امریکایی که مسبب اصلی 57 بوده دست روی دست میزاره و فقط تماشاچی هست؟
                              اوبامای خائن به ملت ایران رو فراموش کردید؟
                              این خوش خیالی نیست؟ تفکرات من دایی جان ناپلونیه؟
                              من با فکت و دلیل حرف میزنم و شما همش تهمت می زنید و بنده رو متوهم خطاب می کنید!!

در خصوص اپوزیسیون داخلی که به قول شما در حال دادن هزینه هستند:
                              دمشون گرم و سرشون سلامت من مثل اونا با دل و جرات نیستم و همیشه قدردانشون هستم و خواهم بود

ولی با چه مجوزی در خصوص آینده اظهار نظر میکنن؟
                              حسین رونقی و هاشم خواستار از کجا میدونن که فردای ایران چه نوع سیستمی حاکم خواهد شد
                              به خودشون اجازه میدن مشروطه رو نفی بکنن و بر علیه پادشاهی موضع بگیرن؟

واسه من سواله که چطور یه زندانی سیاسی می تونه از داخل زندان اوین بر علیه کسی که زندانیش کرده بیانیه به خارج از کشور بفرسته؟ اون هم بر ضد کسی که زندانیش کرده!!!
                              چه امکاناتی در اختیار نرگس محمدی هست که می تونه همچین کاری بکنه؟

تا حالا از خودتون پرسیدید که چطور تمام این زندانیان سیاسی اصلاح طلب هستند و اسمشون توی تمام میدیای غربی برده میشه و به همین دلیل منو شما به عنوان مخالفین ج.ا یا اپوزیسیوت داخلی می شناسیمشون!!!!!!!!

در واقع دارن اینها رو به ما معرفی میکنن که در فردای ایران اپوزیسیون اصلی اینها هستند نه رضا پهلوی خارج نشین.

تا حالا زندانی سیاسی مشروطه خواه داشتیم؟ اصلا کسی رو می شناسید؟
                              یا بهتره بگم زنده میمونن که بشناسیدشون؟
                              .
                              .

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5633

وقتی ربع پهلوی تمامیت ارضی ایران را هم به رای می‌گذارد!

رضا پهلوی که گویا در فهم معانی کلمات بنیادی مثل رای‌گیری و تمامیت ارضی یک کشور هم گیر دارد بطوری که این کلمات برای او چیزی در حد یک واژه و خالی از... -

کلیپ بالا رو ببینید جالبه

نظر

در حال کار...
                                X