اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2789

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    یعنی خاک بر سر این امت ندید بدید که روزی روزگاری King of Oil بودند.

این همه قهرمان جهانی داریم به جای گذاشتن رونالدو کنار این بزرگان و عکس گرفتن از آنها.

بردنش خیلی عذر میخواهم خیلی عذر میخواهم نزد یک نقاش معلول

در این که کشور ما معلول است از حر حیث بحثی نیست.

ولی چرا باید اینگونه رسانه ایش کنند.

آدم نگاه میکنه به مراسم های گذشته

بازدید کندی از تهران که مردم کنار خیابانها با پرچم ایستاده بودند منظم و کل خیابان فرش شده بود.

حالا کسی نگفته خیابان فرش کنید.

ولی عملکرد این 40 سال در رسانه های عربی که خودم شاهدش هستم صرفاً توحش بود و معلولیت ولا غیر.

خوووب عقب افتادیم.

خووووووب
    حالا فرض بگیریم بهترین تشریفات هم برای رونالدو می‌گذاشتند و استقبال میکردند....یک عده مثل بز کوهی از کوه بالا نمی‌رفتند...یک عده هم دنبال اتوبوس راه نمی افتادند و غیره....یعنی حاکمیت به تمام معنا همه چیز رو سر و سامان میداد...مگه فقط قصه ...قصه رونالدو هست...وحید مرادی یک لات اوباش بود...یکی از باشکوه ترین تشییع جنازه های تاریخ ایران رو داشت!!!
    کجا سردار سلیمانی در راستای منافع ملی ما کار کرد که این همه دنبال تابوتش راه افتادند!!!؟
    این مردم سطحی نگر هستند...به راحتی فریب میخورند...کافیه چند ماه کار تبلیغاتی بکنی...گنجشک رنگ شده رو میشه جای قناری به این ملت غالب کرد

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1319

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
      گنجشکخان
      چته امروز
      بیقراری
      چی میخوای
      چی میگی
      دردت چیه
      بگو واضح
      مشکل اون صندوقت حل شد
      حالم خوب نیست جناب کل

خسته ام

مغزم ارور داده

تناقض تناقض تناقض

==========

آخر شب خسته کوفته اومدم سوار مترو بشم برم صادقیه ، از اونجا هم دیگه پول بیلیط مترو ندارم باید پیاده برم تا کرج :|

اومدم سوار مترو بشم ، سرویس آخر هم بود ، یک آقاهه وایسده بود جلو واگن ، گفت نمیذارم سوار شی برو واگن خانم ها سوار شو ( مرد باس اسمش علی باشه انگشتر دستش باشه یک من هم ریش داشته باشه )

گفتم چشم هر چی شما امر کنید

رفتم واگن بانوان سوار بشم ، خانم ها گفتن هوی ! کجا اینجا زنونه است ، شما آقایی اینجا نمیشه بیای : ((

گفتم چشم هرچی شما امر کنید

البته نه اینکه خدایی نکرد ملت مرض داشته باشن ها ، دور از جون ، واگن ها ظرفیتش تکمیل بود خدایی وگرنه چه آقایان چه خانم ها رو سر میذاشتن

رفتم به رئیس مترو گفتم واگن ها جا نداره چیکار کنم ؟ گفت واگن ها خیلی هم جا داره خیلی هم خوبه همه چی آروم تو هم برو خوشحال باش :|

=========

شاخص خان بلد نیستم سوار مترو بشم ، هیچ کجا بنده را راه نمیدن

آخرین مترو هم حرکت کرد رفت

حالا من چه خاکی بر سر کنم وسط این شهر غریب ؟ چطور برم خونه ؟ شب کجا بخوابم ؟ شام و صبحونه را چیکار کنم ؟

موندم رو زمین

قصه هم فقط قصه امشب و فردا شب نیست : )) هر روز خدا قصه همینه

هیچکس هم پاسخگو نیست

یکی نمیاد جنسیت ما رو مشخص کنه مشخص بشه سوار کدوم واگن باید بشیم ، ما را نه واگن عقلا راه میدن نه واگن ناقص الخلقه ها

============

دیشب رفتم مشاوره با وکیل که آشنا داشت تو قضیه و کار راه انداز بود ، برا تغییر جنیست ! با 300 کیلو وزن و 2 متر قد ! گفت شدنی نیست ( یکی از شرط هاش برای مرد به زن اینه که جثه ظریف داشته باشی )

نمی دونم چه خاکی بر سر کنم البته با جنسیت خودم مشکلی ندارم

مشکل سر کوپن است ، خانم ها واگن اختصاصی دارن ، ما هیچی به هیچی

هیچکس هم گردنمون نمیگیره ....

والا نمی دونم چیکار کنم
      آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/09/20, 23:05.

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        حالم خوب نیست جناب کل

خسته ام

مغزم ارور داده

تناقض تناقض تناقض

==========

آخر شب خسته کوفته اومدم سوار مترو بشم برم صادقیه ، از اونجا هم دیگه پول بیلیط مترو ندارم باید پیاده برم تا کرج :|

اومدم سوار مترو بشم ، سرویس آخر هم بود ، یک آقاهه وایسده بود جلو واگن ، گفت نمیذارم سوار شی برو واگن خانم ها سوار شو ( مرد باس اسمش علی باشه انگشتر دستش باشه یک من هم ریش داشته باشه )

رفتم واگن بانوان سوار بشم ، خانم ها گفتن هوی ! کجا اینجا زنونه است ، شما آقایی اینجا نمیشه بیای : ((

البته نه اینکه خدایی نکرد ملت مرض داشته باشن ها ، دور از جون ، واگن ها ظرفیتش تکمیل بود خدایی وگرنه چه آقایان چه خانم ها رو سر میذاشتن

رفتم به رئیس مترو گفتم واگن ها جا نداره چیکار کنم ؟ گفت واگن ها خیلی هم جا داره خیلی هم خوبه همه چی آروم تو هم برو خوشحال باش :|

=========

حالا من چه خاکی بر سر کنم وسط این شهر غریب ؟ چطور برم خونه ؟ شب کجا بخوابم ؟ شام و صبحونه را چیکار کنم ؟

موندم رو زمین

هیچکس هم پاسخگو نیست

یکی نمیاد جنسیت ما رو مشخص کنه مشخص بشه سوار کدوم واگن باید بشیم ، ما را نه واگن عقلا راه میدن نه واگن ناقص الخلقه ها

============

دیشب رفتم مشاوره با وکیل که آشنا داشت تو قضیه و کار راه انداز بود ، برا تغییر جنیست ! با 300 کیلو وزن و 2 متر قد ! گفت شدنی نیست ( یکی از شرط هاش برای مرد به زن اینه که جثه ظریف داشته باشی )

والا نمی دونم چیکار کنم
        مرسی گنجشک خان

قشنگ گفتی

من همیشه گفتم برخلاف تبلیغات که ایران جامعه مردسالار می دونند

گفتم ایران جامعه زنانه است

قوانین اخوندها هم ظاهرش به نفع مردان است اتفاقا مرد ستیزی ان بسیار بیشتر است.

خلاصه از کسی که فلسفه دوست است مثل شما انتظار همین عمق نگری می رود

( دفاع از حقوق زنان این روزها شده مد روشنفکری !!!)
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1319

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
          مرسی گنجشک خان

قشنگ گفتی

من همیشه گفتم برخلاف تبلیغات که ایران جامعه مردسالار می دونند

گفتم ایران جامعه زنانه است

قوانین اخوندها هم ظاهرش به نفع مردان است اتفاقا مرد ستیزی ان بسیار بیشتر است.

خلاصه از کسی که فلسفه دوست است مثل شما انتظار همین عمق نگری می رود

( دفاع از حقوق زنان این روزها شده مد روشنفکری !!!)
          ممنونم ناصر خان

زنان هم مشکلات خاص خودشان را دارند ، با اینکه حمایت های زیادی دریافت می کنند

رئیس مترو بنده را تعیین تکلیف نمی کند : (

قرار بودم از ترم جدید برم دانشگاه 2 واحد وصیت امام تدریس کنم ! گفتن باید بری طب کار

رفتیم ، طرف گفت دیوانه ام و ردم کرد

رفتم بهزیستی گفتم دکتر طب کار گفته دیوانه ام اومدم عضو بهزیستی بشم ، معاینه کرد گفت سالمم !

تکلیف من چیه الان ؟

شما می دانید ناصر خان ؟

بنده را نه قاطی سالم ها راه میدن نه قاطی دیوانگان

هیچ گروه حد واسطی هم تعریف نکردن

چیکار کنم الان ؟

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

ممنونم ناصر خان

زنان هم مشکلات خاص خودشان را دارند ، با اینکه حمایت های زیادی دریافت می کنند

رئیس مترو بنده را تعیین تکلیف نمی کند : (

قرار بودم از ترم جدید برم دانشگاه 2 واحد وصیت امام تدریس کنم ! گفتن باید بری طب کار

رفتیم ، طرف گفت دیوانه ام و ردم کرد

رفتم بهزیستی گفتم دکتر طب کار گفته دیوانه ام اومدم عضو بهزیستی بشم ، معاینه کرد گفت سالمم !

تکلیف من چیه الان ؟

شما می دانید ناصر خان ؟

بنده را نه قاطی سالم ها راه میدن نه قاطی دیوانگان

هیچ گروه حد واسطی هم تعریف نکردن

چیکار کنم الان ؟
            من با مشکلات زنان اگاه هستم خیلی هم

اما یک طرفه است همین الان مردان دوسال می روند سربازی کسی با انها همدلی نمی کند
            ( یک دلیلش این است که مردان طبقه پایین بیشتر سربازی اجباری می روند و چون طبقه صعیف هستند صدایی ندارند اما حجاب اجباری بیشتز زنان طبقه بالاتر ان را زیر سوال می برند بیشتر شنیده می شود در واقع مسائل جنسیتی هم به نوعی طبقاتی شده)

اما در مورد شما دوست من

بهترین کار عدم اهمیت به نظرات دیگران است ( البته حداقلی باید توجه داشت چون به هر حال ما موجود اجتماعی هم هستیم)

طبق همون داستان که هر کس یک برداشتی داره و نمی شود با برداشت دیگران زندگی کرد

البته می دونم این سوالات شما بیشتر شخصی نیست بلکه دارید نکات زندگی اجتماعی و سیاسی را مطرح می کنید
            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

حالم خوب نیست جناب کل

خسته ام

مغزم ارور داده

تناقض تناقض تناقض

==========

=========

موندم رو زمین

هیچکس هم پاسخگو نیست

============

والا نمی دونم چیکار کنم
              باور نمی کنم اما شاید بعضی مردها توسط یک مادر ناقص الخلقه تربیت شده و رشد یافته اند. اما بسیارند مردهایی که در دامن یک زن خردمند رشد یافته اند و به خردمند بودن زنان باور دارند نه ناقص الخلقه بودنشان.
              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2023/09/21, 01:36.
              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1319

و موضوع سوم

امیدوارم دوست بیخبر پاسخ بدهند

چرا واقعا یک عده باید سخت کار کنند ؟ (یک عده نه ! اصلا بگو کل ایران )

چرا باید کار کنند ؟

این همه تلاش و جون کندن و روزی 20 ساعت تاکسی اینترنتی کار کنی که چی بشه ؟ تاکسی اینترنتی نه ، تو معدن بیل بزنی ، معدن نه تو مزرعه شخم بزنی ، مزرعه نه در دانشگاه وصیت امام تدریس کنی

که چی ؟ که ایران پیشرفت کنه ؟ پیشرفت کنه که چی بشه ؟

که داور خان فرزندش را دوست داره و می خواد آینده شکوهمندی در منطقه و جهان داشته باشه ؟ که ایران و ایرانی لیاقت بهترین ها را دارند و ما زحمت بکشیم که فردایی ! آبادتر باشه ؟

من فرزندی نداریم : )) آینده بکارم نمیاد !

کسی آمار داره چند درصد از جمعیت ایران فاقد فرزند هستند ؟

واقعا چرا هدفمان باید پیشرفت و توسعه مملکت باشه ؟ فقط چون تو کتاب ها نوشتن پیشرفت و توسعه خوبه ؟

شبیه فیلم حوض نقاشی ( اگر نامش را درست نوشته باشم فیلم را ندیدم کامل ) شهاب حسینی در نقش یک سندروم دان (منگل) هست و بهش گفتن با موتور سیکلت راحت تر میشه جابجا شد و اومد سرکار و... خلاصه به هر فلاکتی که هست موتور را می خوره

و هر روز موتور را میگیره دستش و شروع میکنه به دویدن ! : ))

آیا واقعا رشد و پیشرفت و توسعه خوبه ؟ یا تو کتاب ها فقط نوشتن

===========

جاتون خالی

یک باغ سیب دارم ، سالی 365 روز مشغول شخم زدن و آب و کود دادن به درخت ها هستم

هر سال شکوفه میزنن ، میوه میدن ، میوه ها درشت میشن ، روزی که می خوام بیام بچینم و بفروشمشون

میبینم میوه ها غیب شدن : )) ولی رشد و توسعه و پیشرفت خوبه و من هر ساله 365 روز بهشون کود میدم آب میدم و شخم میزنم و هرس می کنم ، چون پیشرفت و توسعه خوبه

قطعا رشد و پیشرفت و توسعه خوبه ! اما نه برای گنجشکی که دنبال منافع کوچک زود بازده است

سرمایه گذاری در رشد و توسعه مملکت ، کار عقلا و بزرگان و کسانی هست که ریشه در این خاک دارند ! نه هر گنجشک بی سر پایی

ظرفیت های انسان ها و نوع نگاهشان متفاوته

یکسریا گنجشک روزی هست ایرادی هم نمیشه بهشون گرفت ظرفیتشان همینقدره ، نهایت عمر سرمایه گذاریشون به سال میرسه ( یک حبه خرمای رسیده می خرند )

یک عده فهم و درک بهتری دارند مفهوم توسعه را می دانند ، عمر سرمایه گذاری 10 ساله دارند ( درخت خرما می خرند )

یک عده الیت و نخبه و بزرگان مملکت هستند ، در عمل و واقع ریشه در این خاک دارند ، عمر سرمایه گذاریشون 100 ساله یا بیشتر هست ( میلیون ها هسته خرما می کارند ، توانش را دارند که 100 مراقبت کنند ، چون ریشه در خاک دارند ، چشمشان دنبال سود آنی (جزئی) نیست و.... )

فکر نمی کنم در حال حاضر کسی در این مملکت باشه که نخل بکاره ! همه زمین خرید و فروش می کنند و سود گنجشکی می برند(دلالی) ، بدون اینکه بفکر بیافتند هسته ی خرمایی بکارند. (البته ظرفیتش را ندارند احتمالا مثل بنده )

علت اصلی اینکه کسی دنبال کاشت نهال 100 ساله و ریشه زدن در این خاک نیست چیه ؟
                ( حتی اگر پدر بزرگش اینکار را کرده و بعد نخلستان شخص دیگیری بالا کشیده باز دلیل خوبی نیست که نوه اش نهال جدید نکاره ، چون ممکنه در اینده کسی نخلستان اون را هم بالا بکشه )

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8863

گنجشک جان

الان همه به فکر مهاجرتند عزیز

هیته خرما مال خودت.

یکی نیست به این رئیسی بگه اخه تو ایرانی هستی یا عرب

چرا در سخنرانیت اینقدر از واژه های عربی استفاده کردی !!؟؟

توی یک پرواز 14 تا جوون داشنگاه شریفی آمار وحشتناکیه

یکی از مسئولان گفته باید دکتر و کارشناس از خارج هند و نمیدونم کجا وارد کنیم.

هسته خرما را ببر جای دیگه بکار مشتی

اینجا چیزی به بار نمیگذارند بیشینه.

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2179

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                    یکی نیست به این رئیسی بگه اخه تو ایرانی هستی یا عرب

چرا در سخنرانیت اینقدر از واژه های عربی استفاده کردی !!؟؟
                    درود

همه رؤسای جمهور ایران وقتی میرند سازمان ملل سخنرانی کنند
                    حضار اولش دستگاه ترجمه رو میذارند رو زبان فارسی
                    بعد اینها یکی دو دقیقه اول سخنرانی آیه و حدیث و دعای عربی میخونند
                    حضار همگی گیج میشند ، فکر میکنند دستگاه قاطی کرده
                    خروجی دستگاه به جای فارسی ، داره عربی ترجمه میکنه
                    احمدی نژاد هم تو سازمان ملل برای فرج امام زمان به عربی دعا میخوند
                    حتی خود عربها هم قاطی میکنند که این باباهه چی میگه

آقای رئیسی لطفاً یکی از اون قرآنها که توصیف کردی و دل همه رو آب کردی ، برا خودمون بگیر با خودت بیار ایران که ما هم از این قرآن که گفتی بهره مند شویم . صاحب قرآن یعنی پیامبر اولین پادشاه عربستان بود . ببین عربستان از مجموعه قبایل وحشی به یک کشور واحد تبدیل شد و ببین الان داره به کجا میرسه !!! فکر میکنم قرآن خونه ما نسخه دزدی کرک شده هست ! لایسنس اش را باید از پادشاه عربستان خریداری کنیم تا برا ما هم خوب جواب بده .

شاعر می فرماید :

شیخ اگر کفر است آنچه گفته ام
                    کفرِ ماها را تو در می آوری !

.
                    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/09/21, 09:45.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

عملا اینترنت ملی را هم راه اندازی کرده اند !!یا دقیق تر بگیم اینترانت !!!
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/09/21, 10:09.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                        بایدن:یک میلیارد انسان رااز فقر نجات دادیم...
                        رهبری:باید بعضی وقتا بازبان خوش با مردم حرف زد بعضی وقتا بازبان دیگری!
                        تفاوت نگرش وگویش....
                        اذْهَبْ إِلَىٰ فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَىٰ

نازعات 17

به سوی فرعون برو که او سخت به راه طغیان رفته است.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

روزنامه همشهری: پخش تصاویر نماز شب رئیسی در هواپیما ریا نیست؛ فرهنگ‌سازی است

--------------

فرهنگ سازی کسی میکنه که محبوبیت داره نه کسی که موقع رای اوردن 10 درصد واجدین شرایط هم بهش رای نداده اند
                          تازه همون رای دهندگان اندک هم الان با این موج تورم پشیمان هستند

این ضد تبلیغه نه تبلیغ !
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/09/21, 10:28.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            بایدن:یک میلیارد انسان رااز فقر نجات دادیم...
                            رهبری:باید بعضی وقتا بازبان خوش با مردم حرف زد بعضی وقتا بازبان دیگری!
                            تفاوت نگرش وگویش....
                            • جمعه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ / ۰۷:۳۷

• دسته‌بندی: دین و اندیشه
                            • کد خبر: 91031910237
                            • منبع : مطبوعات
                            • چاپ

/مهارت «ارتباط موثر» از نگاه قرآن و ائمه(ع)/

با مردم به زبان خوش سخن بگویید

« زندگی با قرآن» برای همه کسانی است که می‌خواهند در زندگی پرهیاهوی معاصر موفق باشند. آشنایی و شناخت مهارت‌های زندگی با قرآن،‌ برنامه‌ای جامع‌ برای ایجاد تغییری پایدار و مادام العمر است،‌ مشروط به این‌که آن‌ها را به دقت بیاموزیم و به دیگران تعلیم دهیم.
                            « زندگی با قرآن» برای همه کسانی است که می‌خواهند در زندگی پرهیاهوی معاصر موفق باشند. آشنایی و شناخت مهارت‌های زندگی با قرآن،‌ برنامه‌ای جامع‌ برای ایجاد تغییری پایدار و مادام العمر است،‌ مشروط به این‌که آن‌ها را به دقت بیاموزیم و به دیگران تعلیم دهیم.
                            از همه مهمتر این‌که متعهد شویم آن‌ها را هر روز در زندگی روزانه خود تکرار کرده و به کار گیریم یعنی با آن زندگی کنیم تا بخشی از وجودمان و جزئی از نرم افزار ذهنی‌مان شود. در این صورت می‌توانیم استعدادهای درونی خود را تقویت کرده و راه رسیدن به قله سعادت را هموارتر و کوتاه‌تر سازیم.
                            به گزارش سرویس دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، « مهارت ارتباط موثر» یکی از مواردی است که در قرآن به آن پرداخته شده است و به فرد کمک می‌کند تا بتواند کلامی و غیرکلامی و مناسب با فرهنگ و جامعه و شرایط، خود را بیان کند. بدین معنی که فرد بتواند نظرها، عقاید، خواسته‌ها، نیازها و هیجان‌های خو را ابراز و به هنگام نیاز بتواند از دیگران درخواست کمک و راهنمایی کند.
                            در زندگی همواره توصیه‌هایی برای بهتر کردن ارتباط کلامی و غیر کلامی به افراد جامعه می‌شود از جمله این‌که؛ پشت سر هم و مداوم صحبت نکنید. به سخنان و اظهارات طرف مقابل به طور فعال گوش فرا دهید. مطمئن باشید آن‌چه را می‌گویید با تن صدا و زبان بدنی شما هماهنگی دارد. خیلی آهسته یا خیلی بلند صحبت نکنید. در طول ارتباط به فرد مقابل خود نگاه کنید. مراقب ژست‌ها و حالات بدن خود باشید. نشانه‌های غیرکلامی راوی را به شیوه‌ای ظریف تکرار کنید( برای مثال اگر او می‌خندد، شما هم می‌توانید لبخند ملایمی بزنید).
                            حال ببینیم که مهارت ارتباط موثر از نگاه قرآن چگونه است؛
                            خداوند در سوره بقره آیه 83 می‌فرمایند: «قولوا للناس حسنا» با مردم به زبان خوش سخن بگویید.

و یا در سوره طه آیات 25 تا 28 از زبان قرآن می‌خوانیم: «رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقدة من لسانی یفقهوا قولی» پروردگارا! سینه‌ام را گشاده کن و کارم را برایم آسان گردان و گره از زبانم بگشای، تا سخنان مرا بفهمند.
                            مهارت ارتباط موثر از نگاه پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیز مورد توجه بوده و در سخنان ارزشمند ایشان نیز همواره به این موضوع اشاره شده است:
                            امام علی(ع) می‌فرمایند: ارزش انسان از گفتارش شناخته می‌شود.
                            ایشان هم‌چنین توصیه کرده‌اند: زبانت را به نیکو سخن گفتن عادت بده تا از ملامت ایمن باشید.
                            امام اول شیعیان در جمله زیبای دیگری یادآور شده‌اند: بدست آوردن حکمت به زیبا نمودن گفتار و به کارگیری نرمی در گفتار و رفتار است.
                            هم‌چنین امام صادق(ع) در این زمینه فرموده‌اند: اگر می‌خواهی دوستیت باصفا باشد، هرگز با دوستت شوخی نکرده و جدل مکن، فخرفروشی ننموده و ستیزه جویی مکن.
                            امام علی (ع) می‌فرمایند: خوب شنیدن را بیاموز آن‌گونه که خوب گفتن را می‌آموزی و سخن کسی را قطع نکن.
                            از امام صادق(ع) نیز نقل شده است: سه چیز است که می‌تواند دلیل بر اندیشه نافذ فرد باشد: برخورد نیکو، خوب شنیدن، خوب پاسخ گفتن.
                            امام علی(ع) فرموده‌اند: از مودت‌ها زبان‌ها سخن می‌گویند و از محبت‌ها چشم‌ها.
                            ایشان در جمله‌ای تاکید کرده‌اند: نیکوترین گفتار، گفتاری محکم است.
                            هم‌چنین می‌فرمایند: نیکوترین سخن، سخنی است که نه کسی را خسته کند و نه چیزی را کم بگذارد.
                            از پیامبر(ص) نیز در این زمینه جمله‌ای به این شرح نقل شده است: سلامت انسان در نگه داری زبانش می‌باشد.
                            و امام علی (ع) می‌فرمایند: در آن‌چه سازگار با فکر خود نمی‌یابید سخن نگویی زیرا بیشتر حق در آن اموری است که شما آن را رد می‌کنید.
                            پیامبر(ص) فرموده‌اند: هر کس برادر مسلمانش را به سخنی مورد لطف قرار دهد و در مجلسی به او احترام بگذارد، پیوسته تا زمانی که در این وضعیت باشد در سایه بلند خداوند مورد رحمت است.
                            امام علی(ع) بدترین سخن را دروغ دانسته‌اند.
                            و پیامبر(ص) نیز ذلیل‌ترین مردم را کسی می‌دانند که به دیگران توهین کند.
                            ایشان می‌فرمایند: نجات انسان در صداقت و راستی است.
                            از پیامبر(ص) هم‌چنین نقل شده است: اگر مرد به همسرش بگوید «دوستت دارم»" این جمله هرگز از قلب زن بیرون نمی‌رود.
                            و امام علی(ع) توصیه کرده‌اند: هرچه نمی‌دانی نگو، حتی اگر آنچه می‌دانی کم باشد.
                            ایشان می‌فرمایند: آن کس که به نیکی گوش فرا دهد، به زودی سود می‌برد.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

رهبر انقلاب: ما در منطقه دخالتی نداریم؛ حضور معنوی داریم
                              رویداد 24

----------

گویا دلارهای نفتی چمدانی (مثل همان که محمود زهار مسئول ارشد حماس گفت)هم جزو معنویات بوده ما خبر نداشتیم !

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2179

...علت اصلی اینکه کسی دنبال کاشت نهال 100 ساله و ریشه زدن در این خاک نیست چیه ؟
                                ( حتی اگر پدر بزرگش اینکار را کرده و بعد نخلستان شخص دیگیری بالا کشیده باز دلیل خوبی نیست که نوه اش نهال جدید نکاره ، چون ممکنه در اینده کسی نخلستان اون را هم بالا بکشه )
                                درود گنجشک جان
                                شما یادت نمیاد
                                در رژیم منحوس پهلوی در زمان شاه ملعون
                                هرکس برا تحصیل میرفت خارج ،
                                سریع برمیگشت ایران که به وطن و هموطنش خدمت کنه

البته من به منمفعت شخصی اعتقاد دارم
                                ولی خب در فلسفه سیاسی هم گفتم
                                وظیفه ایدئولوژی اینه که منافع اجتماعی و بلند مدت رو
                                به صورت منافع شخصی تبدیل و تعریف کنه
                                تا شخص به خاطر منافع شخصی ، اون کار رو انجام بده
                                در نتیجه ، نفعش به جامعه میرسه .

در ایران حتی در بین مسلمانان ، عموماً ملی گرایی گرایش سیاسی غالب بود
                                طرف خارج درس میخوند ، برمیگشت ایران کار کنه
                                در ایران مهندس و... کم بود و این میتونست خوب پول و جایگاه اجتماعی خوبی به دست بیاره
                                این یعنی منفعت شخصی ...
                                اما کم کم کشور هم آباد میشد و نیاز به کارشناس خارجی نداشتیم
                                و این هم یعنی منفعت جمعی محصول مافع شخصی در یک ایدئولوژی معتبر

اون شخص در خارج هم میتونست خوب پول در بیاره و بهتر زندگی کنه
                                (احمدشاه قاجار گفت لبو فروشی در سوئیس را به پادشاهی در ایران ترجیح میدم )

ولی ملی گرایی ، بهش تلقین میکنه که به خاطر وطن و هموطن ،
                                همون منفعت شخصیت رو ببر تو ایران دنبالش بگرد

اما بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی و روی کار آمدن اسلامگرایان
                                متاسفانه از هرکس میپرسی میگه اینجا دیگه جای زندگی کردن نیست

حتی خانم اشراقی نوه امام خمینی در جایی گفته بود : (نقل به مضمون)
                                « از دوستان دوران نوجوانی ام ، همه رفتند خارج و فقط من موندم ، اینجا دیگه مثل قدیم صفایی نداره »

در همینجا بنده از طرف پدربزرگ مرحوم خودم
                                بابت این شرایط بدی که برای نوه امام خمینی رقم زده ، عذرخواهی کنم !

خدایِ محمد ، وطن و هموطنِ ما مسلمانان را از شر این اسلامگرایان محفوظ بدارد . آمین

.
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X