اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1642

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بایدن:یک میلیارد انسان رااز فقر نجات دادیم...
    رهبری:باید بعضی وقتا بازبان خوش با مردم حرف زد بعضی وقتا بازبان دیگری!
    تفاوت نگرش وگویش....

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1317

عذر می خوام دوستان

اما واقعا حال روحی و روانی مساعدی ندارم ، تحت فشارم ...جناب لینوکس گفتن سفسطه است این موضوع اما واقعا متوجه تمایزش بنده نمیشم

======

مطابق قانون هر شخصی که سنش از 18 سال عبور میکنه خود به خود عاقل و بالغ محسوب میشه و مسئولیت اعمالی که ازش سر میزنه با خودشه و...

این عاقل بودن به چه معنا است ؟

مثلا به یک نفر فحش می دیم یا تهمت میزنیم یا هرچی ، میگیرن می برن دادگاه میگن یا پوستت را می کنیم ! یا ثابت کن مثلا فلانی دزد هست یا هر تهمتی که به شخص زدی

و شما هم 18 سال سن داری ! عاقل و بالغ حسابت می کنند نمی تونی بگی من به معنای کلمه واقف نبودم یا هر چه صرفا چون 18 سال ات رد شده و علامه ی دهر و عاقل حسابت می کنند ! بعضا حتی نمی تونی بگی من به زبان یکی از قبایل منقرض شده صحبت می کردم دزد به ان زبان یعنی چه فرد شایسته ای !

میگن شما عاقلی ! بالغی !

خوب اگر من عقل ام تایید شده است ! پس ایشان دزد هستند بر اساس همین عقل تایید شده من دیگه عاقلم دیگه هرچی که بگم درسته ، 2 دوتا 4 تا در نتیجه ایشان دزد است ! میگن نه !

خوب این عقل یعنی چی ؟

صرفا بروکراسی و توجیهات دو دوتا چهارتایی است برای کندن پوست ما ؟ در نظر بنده هم قاضی داره میگه 4 چهارتا 16 تا پس پوست تو را می کنیم

نباید یک قراردادی چیزی وجود داشته باشه و بنده از قبل مطلع باشم چی به چیه و امضاش کنم ؟ همین که 18 ساله شدم به مقام علامگی دهر و عقل کل شدن میرسم ؟

======
      البته قضات را نقد کردیم ، کمی از نکات مثبتشان را هم بگم

شما اگر در یک مسیر یک طرفه در خودرو در حرکت باشید ، وسط راه یک نفر قلم و کاغذ بیاره بگه اگر می خوای به مسیرت ادامه بدی این را باید امضا کنی ! ( در واقع نه مسیر برگشت وجود داره نمیشه که دور بزنی یا دنده عقب بری خیابان یکطرفه ، در واقع شما محکوم هسی که حرکت رو به جلو )

شعور و فهمشان میرسه و اون امضاء را لحاظ نمی کنند و نامعتبر می دانند

همین هم باز جای شکر داره که متوجه میشن ، والا اینجا همینقدر هم ازشان انتظار نمی رفت که بفهمن

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1317

امروز که خوب دارم چرت و پرت می نویسم : | این را هم بنویسم
        امیدوارم جناب افشین و سایر دوستان پاسخ بدهند

بالاخره منفعت شخصی بد هست یا خوب ؟ یعنی انسان ها اجازه دارن برای منافع شخصی خودشان تلاش کنند و زحمت بکشن یا نه باید برای گروه و جمع و جامعه خودشان را پاره کنند و خدمت به جامعه کنند

==============

بدترین حالت ممکن را هم در نظر بگیرم که پاسخ ساده تر بشه

پسری دنبال منافع شخصی خودشه ، در نتیجه میزنه پدر را میکشه تا به منفعت برسه ، منفعت شخصی بر منفعت جمعی ترجیح داده شده
        یا یک همسایه پیر داری با کلی املاک بدون فرزند و قوم و خویش عین آب خوردن سر به نیستش می کنی و به منفعت فردی میرسی

احتمالا پاسخ می دهید منفعت فردی باید به شکلی باشه که به دیگران آسیب نرساند؟!

درست ! اما مگه شدنی هست ؟

مثلا همسایه ما ریخته پایین داره 6 طبقه میسازه ، گرد و خاک کثافت آلودگی صوتی و بوی گازوئیل کامیون ها و کار کردن های شبانه ، نا امن شدن محله و کارگر افغان و.... به بنده آسیب میرسونه

برداشت از معدن به محیط زیست روستای ما صدمه میزنه

امواج دکل های مخابراتی بر سلامت بنده اثر میذاره حتی اگر 1000 تا سازمان بگه به پیر به پیغمبر به انتگرال و دیفراسیل قسم که اینا اثر نداره یا اثرش خیلی کمه ، یک لیوان شیر بخوری سرطان نمی گیری !

میدونید واقعا شما نمی تونید کاری انجام بدید که بر دیگران صدمه نذاره

میدونید یا همین بحث حجاب ! خود حجاب منظورم نیست ، اصلا مهمتر از حجاب ، عمل های زیبایی ! بهرحال خیلی ها هزارجور عمل می کنند ، همسر و دختر شما هم می بینند احساس می کنند عرف شده دیگه یک عمل بینی و طراحی لبخند و... که عمل زیبایی محسوب نمیشه یک موضوع روتین و طبیعی و معمول هست

خوب بقیه خانم ها با هدف منفعت شخصی و بازاریابی مناسب تر میرن عمل زیبایی انجام میدن ، بازار رقابتی تر میشه ، دختر شما هم خواستگار نداره ، فکر می کنه باید حتما بره عمل کنه !

منظورم اینه که منفعت شخصی اولش شخصی هسی و در ادامه بر جامعه اثر گذاره ، شما تا دیروز 8 ساعت اسنپ کار می کردی ! اما الان دخترت افسرده شده مجبوری 12 ساعت اسنپ کار کنی تا دخترت احساس کنه استاندارد های معمول رعایت کرده و حق داره منتظر شوهر باشه

بالاخره منفعت شخصی خوبه یا بد ؟

یکم طولانی شد ، متن هم ویرایش شده نیست ، امیدوارم خوانا باشه

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          تفاوت نگرش وگویش....
          حداقل ۹۳۰ هزار کشته، حاصل جنگ‌های آمریکا در عراق، افغانستان، پاکستان و ...
          در ۷۶ کشوری که ایالات متحده در حال حاضر مدعی است در آنها با "تروریسم" مبارزه می‌کند، حداقل جنگ در سه کشور به طور باورنکردنی مرگبار بوده‌اند؛ عراق، افغانستان و پاکستان. آمار کلی حدود ۹۳۰ هزار تن را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب‌سایت بیزنس اینسایدر، در حالی که خروج ایالات متحده از افغانستان به یک سالگی خود رسیده است، گزارش "پروژه هزینه‌های جنگ" دانشگاه براون جزئیات مرگبار بودن این جنگ‌ها را نشان می‌دهد.

در این گزارش آمده است: به عنوان مثال، ممکن است ده‌ها هزار غیرنظامی در بازپس‌گیری موصل و دیگر شهرها از دست داعش جان خود را از دست داده باشند، اما احتمالاً اجساد آنها پیدا نشده است. آمار کشته‌ها برای کشته‌شدگان ناشی از حملات مستقیم است، نه مرگ و میر غیرمستقیم ناشی از عدم دسترسی به غذا، آب و امکانات بهداشتی، برق یا دیگر زیرساخت‌ها.
          (یعنی آمار مقتولین به دست امریکایی ها بسیار بیشتر از این آمارهاست)

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

تفاوت نگرش وگویش....
            میشه منبع این جمله رو اعلام بفرمایید.
            با تشکر و سپاس فراوان

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1317

و موضوع سوم

امیدوارم دوست بیخبر پاسخ بدهند

چرا واقعا یک عده باید سخت کار کنند ؟ (یک عده نه ! اصلا بگو کل ایران )

چرا باید کار کنند ؟

این همه تلاش و جون کندن و روزی 20 ساعت تاکسی اینترنتی کار کنی که چی بشه ؟ تاکسی اینترنتی نه ، تو معدن بیل بزنی ، معدن نه تو مزرعه شخم بزنی ، مزرعه نه در دانشگاه وصیت امام تدریس کنی

که چی ؟ که ایران پیشرفت کنه ؟ پیشرفت کنه که چی بشه ؟

که داور خان فرزندش را دوست داره و می خواد آینده شکوهمندی در منطقه و جهان داشته باشه ؟ که ایران و ایرانی لیاقت بهترین ها را دارند و ما زحمت بکشیم که فردایی ! آبادتر باشه ؟

من فرزندی نداریم : )) آینده بکارم نمیاد !

کسی آمار داره چند درصد از جمعیت ایران فاقد فرزند هستند ؟

واقعا چرا هدفمان باید پیشرفت و توسعه مملکت باشه ؟ فقط چون تو کتاب ها نوشتن پیشرفت و توسعه خوبه ؟

شبیه فیلم حوض نقاشی ( اگر نامش را درست نوشته باشم فیلم را ندیدم کامل ) شهاب حسینی در نقش یک سندروم دان (منگل) هست و بهش گفتن با موتور سیکلت راحت تر میشه جابجا شد و اومد سرکار و... خلاصه به هر فلاکتی که هست موتور را می خوره

و هر روز موتور را میگیره دستش و شروع میکنه به دویدن ! : ))

آیا واقعا رشد و پیشرفت و توسعه خوبه ؟ یا تو کتاب ها فقط نوشتن

===========

جاتون خالی

یک باغ سیب دارم ، سالی 365 روز مشغول شخم زدن و آب و کود دادن به درخت ها هستم

هر سال شکوفه میزنن ، میوه میدن ، میوه ها درشت میشن ، روزی که می خوام بیام بچینم و بفروشمشون

میبینم میوه ها غیب شدن : )) ولی رشد و توسعه و پیشرفت خوبه و من هر ساله 365 روز بهشون کود میدم آب میدم و شخم میزنم و هرس می کنم ، چون پیشرفت و توسعه خوبه

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1317

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                با تشکر و سپاس فراوان
                مربوط به :بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم قم - 1368/10/19
                عنوان فیش : گناه, تذکر, امر به معروف و نهی از منکر
                کلیدواژه(ها) :گناه, تذکر, امر به معروف و نهی از منکر
                نوع(ها) : جمله‌های برگزیده

متن فیش :
                گفتن گناه به گناهکار با زبان خوش و با لحن مناسب و در جایی هم با زبان تند - در مواردی که مفسده‌یی به وجود نیاید - گناه را در جامعه کم خواهد کرد و به ضعف و انزوا خواهد انداخت.

=========

خلاصه تر بخوام 3 تا پست بالا را جمع کنم میشه :

نهههههه! اینجا سودش کجاست ؟

مدام به بنده میگن شما فرد تحصیل کرده ای هسی نزن این حرفو

شما فرد عاقلی هسی نزن این حرفو

شما فرد سالمی ( جسمانی ) هسی نزن این حرفو

خوب اینا سودش کجاست ؟ چه به چه است ؟

یعنی به تحصیلات و عقل و سلامت بنده که از جیب و ذات خود تامین شده هم نظر سو دارند ؟ یا چون جسم ام سالمه باید برم خط مقدم نا سالمش کنم ؟

یا چون سرمایه دارم باید سرمایه ام در راه اهداف اینا هزینه کنم ؟

و...

کی میده ؟

کی میگیره ؟

چه به چه است ؟

چیزی مشخص هست ؟ حساب و کتابی وجود داره ؟

دو دوتا هشتاد ، هشتاد منهای 35 میشه 48 تا در نتیجه شما 300 تا بریز به صندوق !

حساب کتاب ثابت و نرمالی که قدیم ها در سیستم آموزشی تعلیم شده وجود داره ؟ ( یا سیاست و خالص سازی حتی در ریاضیات هم ورود کرده ! )

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1642

با تشکر و سپاس فراوان
                  دیداربافعالان وپیشکسوتان دفاع مقدس...امروز...

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                    مربوط به :بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم قم - 1368/10/19
                    عنوان فیش : گناه, تذکر, امر به معروف و نهی از منکر
                    کلیدواژه(ها) :گناه, تذکر, امر به معروف و نهی از منکر
                    نوع(ها) : جمله‌های برگزیده

متن فیش :
                    گفتن گناه به گناهکار با زبان خوش و با لحن مناسب و در جایی هم با زبان تند - در مواردی که مفسده‌یی به وجود نیاید - گناه را در جامعه کم خواهد کرد و به ضعف و انزوا خواهد انداخت.

=========

خلاصه تر بخوام 3 تا پست بالا را جمع کنم میشه :

نهههههه! اینجا سودش کجاست ؟

مدام به بنده میگن شما فرد تحصیل کرده ای هسی نزن این حرفو

شما فرد عاقلی هسی نزن این حرفو

شما فرد سالمی ( جسمانی ) هسی نزن این حرفو

خوب اینا سودش کجاست ؟ چه به چه است ؟

یعنی به تحصیلات و عقل و سلامت بنده که از جیب و ذات خود تامین شده هم نظر سو دارند ؟ یا چون جسم ام سالمه باید برم خط مقدم نا سالمش کنم ؟

یا چون سرمایه دارم باید سرمایه ام در راه اهداف اینا هزینه کنم ؟

و...

کی میده ؟

کی میگیره ؟

چه به چه است ؟

چیزی مشخص هست ؟ حساب و کتابی وجود داره ؟

دو دوتا هشتاد ، هشتاد منهای 35 میشه 48 تا در نتیجه شما 300 تا بریز به صندوق !

حساب کتاب ثابت و نرمالی که قدیم ها در سیستم آموزشی تعلیم شده وجود داره ؟ ( یا سیاست و خالص سازی حتی در ریاضیات هم ورود کرده ! )
                    گنجشکخان
                    چته امروز
                    بیقراری
                    چی میخوای
                    چی میگی
                    دردت چیه
                    بگو واضح
                    مشکل اون صندوقت حل شد
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

دیداربافعالان وپیشکسوتان دفاع مقدس...امروز...
                      من هر چه گشتم چنین چیزی پیدا نکردم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ضرورت تکریم نیروهای مسلح، افزودند: امنیت همه چیز جامعه و کشور است و اگر نباشد، اقتصاد و آرامش خاطر هم نیست؛ بنابراین باید از جهات مختلف به نیروهای مسلح رسیدگی کرد، حضورشان را مغتنم دانست و تلاش آنها را ارج نهاد.

ایشان با تأکید بر اینکه منطق قدرت در اسلام برخلاف غرب، برتری‌جویی و تحقیر دیگران نیست، خطاب به نیروهای مسلح گفتند: اقتدار با رفتار مهربان و زبان خوش هیچ منافاتی ندارد و قدرت و توانایی ذاتی و قانونی شما هرچه بیشتر شد، باید تواضع و انعطاف شما هم نسبت به مردم و توجه شما به خدای متعال نیز بیشتر شود.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، یک گروه هکری، با هک اکانت تلگرامی پشتیبان شبکه ایران اینترنشنال، تمام افرادی که به این شبکه پیام داده بودند را جمع آوری کرد.

براساس اخبار منتشر شده از سوی این گروه هکری هویت افرادی که از داخل ایران به شبکه اینترنشال پیام ارسال می کردند بزودی افشا خواهد شد.

هک اکانت ادمین تلگرامی شبکه ایران اینترنشنال + فیلم

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1642

من هر چه گشتم چنین چیزی پیدا نکردم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ضرورت تکریم نیروهای مسلح، افزودند: امنیت همه چیز جامعه و کشور است و اگر نباشد، اقتصاد و آرامش خاطر هم نیست؛ بنابراین باید از جهات مختلف به نیروهای مسلح رسیدگی کرد، حضورشان را مغتنم دانست و تلاش آنها را ارج نهاد.

ایشان با تأکید بر اینکه منطق قدرت در اسلام برخلاف غرب، برتری‌جویی و تحقیر دیگران نیست، خطاب به نیروهای مسلح گفتند: اقتدار با رفتار مهربان و زبان خوش هیچ منافاتی ندارد و قدرت و توانایی ذاتی و قانونی شما هرچه بیشتر شد، باید تواضع و انعطاف شما هم نسبت به مردم و توجه شما به خدای متعال نیز بیشتر شود.
                          نیازی به گشتن نیست...مشروح سخنانشون رو از شبکه خبرببینین وبشنوین...

نظر

• Madeiniran
                            Banned
                            • Dec 2022
                            • 390

ایران ۴ برابر ترکیه میلیونر دارد

?موسسه خدمات مالی و بانکی سوئیس جمعیت میلیونرهای ایران را (براساس دلار) ۲۴۶ هزار نفر تخمین زده و اعلام کرده ایران ۴ برابر ترکیه و ۳ برابر مصر میلیونر دارد./

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8782

یعنی خاک بر سر این امت ندید بدید که روزی روزگاری King of Oil بودند.

این همه قهرمان جهانی داریم به جای گذاشتن رونالدو کنار این بزرگان و عکس گرفتن از آنها.

بردنش خیلی عذر میخواهم خیلی عذر میخواهم نزد یک نقاش معلول

در این که کشور ما معلول است از حر حیث بحثی نیست.

ولی چرا باید اینگونه رسانه ایش کنند.

آدم نگاه میکنه به مراسم های گذشته

بازدید کندی از تهران که مردم کنار خیابانها با پرچم ایستاده بودند منظم و کل خیابان فرش شده بود.

حالا کسی نگفته خیابان فرش کنید.

ولی عملکرد این 40 سال در رسانه های عربی که خودم شاهدش هستم صرفاً توحش بود و معلولیت ولا غیر.

خوووب عقب افتادیم.

خووووووب
                              آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/09/20, 22:14.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8782

یک عوضی یک لا قبا را که با همسرش ازدواج نکرده و اگر اشتباه نکنم 4 تا بچه داره و شرع را زیر پا گذاشته همه جوره را کشورهای اسلامی کردند الگوی جوانانشان.

سوای گوشواره ای که تو گوشش انداخته

یگ گوهی شاه فهد خورده

یعنی ما هم در همان حدیم !!!؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X