اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2155

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    با درود و ارادت

خوب اگر مطمئن شوم که این گنج
    مربوط به کسی در زمان حاضر نیست ! قاعدتا صاحبش من خواهم بود و این حق را خواهم داششت تا هر گونه بخواهم صرف نمایم . و لذا ترجیحم اول خانواده و نزدیکان هست لیکن قطعا بخشی از آن را صرف امور خیریه و کمک به دیگران خواهم نمود .
    درود و ارادت

وقتی ما یک اسکناس، طلا یا دلار پیدا میکنیم ، این صرفاً یک مال هست
    خیلی افراد معمولاً اونو برا خرج کردن برمیدارند یا برای پیدا کردن صاحبش...
    بعضی ها ممکنه تمام زندگیش از راه دزدی و حرام به دست اومده باشه
    ولی وقتی پولی پیدا میکنه ، به واسطه بی ارزش بودن اون ، بهش نگاه نمیکنه

فلان نماینده مجلس روز اول که اومد تهران یک دست کت و شلوار نداشت
    بعدها به واسطه زد و بندهایی که کرده بود ، صاحب کارخونه و شرکت شده است
    این وقتی داره با ماشین شاسی خارجی وارد ویلای لاکچری خودش میشه
    اگه چشمش به یک بسته اسکناس بیفته ، به احتمال زیاد بی تفاوت عبور میکنه
    اگرچه حرومخور هست ، ولی چون این پول نسبت به دارایی خودش ارزشی نداره ، بر نمیداره

و همه اینها به این خاطر هست که پول یا طلای توی خیابون
    اگه مقدار کمی باشه ، مردم صرفاً به چشم مال بهش نگاه میکنند

حالا یکی آدم گدا گشنه و حریصی هست و از یک 5 ريالی هم که ببینه ، نمیگذره
    یکی هم مثل جناب رادین فردی شریف و بزرگ‌منش هست ، میگرده صاحب گردنبند طلا رو پیدا میکنه.

.
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2155

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      مسئله شماره 11

تصور کنید همسایه شما که یک فرد فوق‌العاده ثروتمند است، فوت کرده و یک گنجینه از سکه‌های طلا به جا گذاشته
      هیچ فرزندی نداره یا اگه داره ، فرزندانش تارک دنیا هستند
      و هیچ تمایلی به اون مال و اموال دنیوی ندارند
      و اون صندوقچه گنجینه رو گذاشتند دم دست که هرکس خواست ببره !

تصور کنید شما اولین کسی هستید که از این قضیه مطلع می‌شوید

واکنش شما به این قضیه چیه ؟
      و در ادامه پست قبل

اما اگر پول پیدا شده به قدری بزرگ باشه که بشه بهش گفت گنج
      این دیگه صرفاً یک مال محسوب نمیشه
      با این پول میشه خیلی کارها انجام داد
      با این پول میشه به خیلی از آرمانها ، جامه عمل پوشاند
      با این پول میشه بعضی از اموری که قبلاً ناممکن بود را ممکن کرد
      با این پول ، بعضی حق های خورده شده رو از حلقوم ظالم بیرون کشید
      با این پول میشه به بسیاری از آرزوهای محال رسید
      با این پول میشه دردهای متعدد خود و دیگران را درمان کرد
      با این پول میشه هر کاری کرد... یعنی هر کاری هااااا.....
      در جهت منفی همچنین
      با این پول میشه خواسته های ابلیس درون رو ارضا کرد
      با این پول میشه ، آدم کشت ، میشه زورگویی و تجاوز کرد و...

درست مثل ادموند دانتس در رمان کنت مونت کریستو (اثر الکساندر دوما)
      وقتی گنج رو پیدا کرد ، رفت و به همه آمال و آرزوهاش جامعه عمل پوساند

بله ... این پول دیگه مال محسوب نمیشه

این گنج الان دیگه تبدیل شده به یک « منشأ قدرت »

میل به قدرت ، قوی ترین خواسته از شهوات انسانی است

(در فصل اول کتاب قدرت برتراند راسل با عنوان میل به قدرت شرح داده شده)

به ندرت پیش میاد کسی دسترسی بی دردسر به قدرت داشته باشه و انصراف بده

فرض کنید پادشاهیِ کشوری بدون رقیب و معترض به شما پیشنهاد بشه
      فکر نمیکنم هیچ کس بتونه پیشنهاد پادشاهی را رد بکنه
      اما یکی آدم خوبیه ، با اون پادشاهی ، عدل و داد و رفاه و آزادی میاره
      یکی دیگه آدم خبیثی هست و با اون پادشاهی ، ظلم و ستم و غارتگری و... میکنه

ولی اینکه بگه : نه... مرسی داداش ، من تازه دو پُرس جوج زدم میل ندارم ، حتی تصورش هم محاله !

.
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        در حال فتح قله ها؛
        یکی پس از دیگری و نزدیک شدن به قله نهایی!

آیا مسیر خودبراندازی ایران هر روز گشوده تر و به هدف نزدیک تر می شود؟

چند سال پیش محمد بن سلمان گفت که جنگ را به درون ایران می بریم . آن روز کسی متوجه نشد که بن سلمان چه می گوید و مسولان کشور به جای این که به این هشدار ها توجه کنند و بفهمند که راه نفوذ آنان کجاست به تولید سلاح و ساخت موشک و کمک به نیروهای نیابتی در یمن پرداختند اما پیش گویی بن سلمان کم کم دارد به ثمر می نشیند .

روزی بود که حاکمیت قدم زدن قاسم سلیمانی را بر تپه ها و خاکریزهای عراق و سوریه نشان اقتدار جمهوری اسلامی ایران می دانست و به آن افتخار می کرد اما امروز نه در عراق و سوریه بلکه عکس وی را نمی تواند بر روی دیوار اطاق کنفرانس خبری با وزیر خارجه عربستان در تهران پایتخت کشور نگهدارد و یا تندیسش را در باشگاه کشور خودش در اصفهان در بازی بین سپاهان و الاتحاد بگذارد .

ایران اکنون در مسیر دنده عقب حرکت می کند . آذربایجان مسیر ایران به ارمنستان را می بندد و ایران که روزی هارت و پورت علیه آذربایجان می کرد دست بسته ناظر چنین تحولی در مرز غربی خود می شود و خفه خون می گیرد.

در شرق کشور یک فرقه بی اصل و نسبی چون طالبان تهدید می کند که هر وقت بخواهد تا اصفهان را هم می تواند فتح کند، آب هیرمند را به رویش می بندد و یکی از مسئولانش با دبه آب، رئیس جمهور ایران را به تمسخر می گیرد و ایران خفه خون می گیرد .

در جنوب، دو کشور عربستان و کویت با قدرت تمام اعلام می کنند که ایران در منطقه نفتی آرش هیچ حقی ندارد و ایران خفه خون می گیرد .

امارات موضوع اختلاف بر سر مالکیت سه جزیره ایرانی را به دادگاه های بین المللی می کشاند و ایران خفه خون می گیرد.

در باشگاه اصفهان پس از آن که تیم عربستانی حاضر به بازی با سپاهان به خاطر وجود تندیس قاسم سلیمانی نمی شود مردم علیه مسئولان شعار می دهند و مرگ بر دیکتاتور می گویند .

آمریکا پول نفت ایران را به قطر منتقل می کند تا زیر نظر امیر قطر برای مصارف غذایی و دارویی مصرف شود .

اما ایران در کجا قرار دارد ؟
        اکنون جایگاه ایران شبیه موقعیت آن شیری هست که باید به خاطر این که تعزیه خراب نشود هر دردی را تحمل کند .

می گویند در تعزیه ای کارگردان، یکی از مخالفان خودش را در نقش شیر وارد تعزیه کرد اما دم شیر را چوبی قرار داد و هر از گاهی به شیر سر می زد و به بهانه این که دم شیر نیفتد فشاری به چوب می داد و هرگاه طرف می خواست از درد داد بکشد می گفت : هیس تعزیه بهم می خورد .

اکنون ایران هم به این مرحله رسیده است . اعتراضات سال گذشته نشان داد که حکومت مشروعیت مردمی خود را طور کامل از دست داده و از بیرون هم تحریم ها روز به روز دایره را برایش تنگ تر می کند. چاره کار را در کوتاه آمدن دید.
        به دولت دست نشانده خودش دستور کوتاه آمدن داد و اکنون غرب می داند که ایران در گوشه رینگ گیر افتاده است و از سویی هویج توافق و رفع تحریم را نشان می دهد و از سوی دیگر چماق فشار کشور های همسایه را بالای سر ایران نگه داشته است و مدام ایران را به کوتاه آمدن فرا می خواند و به او گوشزد می کند که اگر قدمی خلاف بردارد تعزیه بهم می خورد .

داستان ایران شبیه سال های آخر سرهنگ قذافی در لیبی شده است، چیزی که اهل عقل و خرد آن را پیش بینی می کردند .
        ما در مسیر کوتاه آمدن های بی وقفه شدیم و تا جایی عقب خواهیم نشست که همه چیز را تحویل دهیم و کت بسته در اختیار غرب قرار بگیریم.

از حوثی ها دست برداشتیم ، حسنیون آذربایجان را تسلیم کردیم، مسعود شاه را به امان خدا رها کردیم و به تماشای آوارگی هزاره ها در افغانستان نشستیم .
        و این چنین قله ها را یکی پس از دیگری فتح کرده ایم و داریم به قله نهایی نزدیک می شویم.

:.thumbsupsmileyanim

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2155

من به تجربه متوجه شدم ،
          اکثر مردم هرگز برای دزدی از دیوار مردم بالا نمیروند
          اکثر مردم مایل به دزدی از مغازه ها نیستند
          اکثر مردم دست توی جیب کسی نمیکنند کیف قاپی کنند

ولی اگه همون پول رو روی زمین پیدا کنند
          به شرطی که مطمئن باشند تهدید امنیتی و حیثیتی نداره
          به عبارتی مال بی صاحب پیدا کنند ، ممکنه بردارند.

همچنین در سیاست و کسب قدرت

اکثر افراد هرگز بر علیه دستگاه قدرت قیام نمیکنند
          اکثر افراد هرگز اقدام به کودتا علیه دولت نمیکنند
          اکثر افراد هرگز مردم را برای انقلاب رهبری نمیکنند
          اکثر افراد حتی کاندید ریاست جمهوری هم نمی شوند
          یعنی برای کسب قدرت ، حاضر به پرداخت هزینه نیستند
          قدرت به قیمت زندان و شکنجه و اعدام را نمیخواهند
          ساحل عافیت را ترجیح میدهند

اما اگر از قضای روزگار ، بخت و اقبال بهشون رو کنه
          طوری که برای تصاحب قدرت مجبور به پرداخت هزینه نباشند
          فرضاً شاهین اقبال بر سر دوششان بنشیند
          یا اینکه پادشاه فوت شده و وارث و ولیعدی نداشته باشه
          هر شخصی که در دسترسش باشه که قدرت را بی دردسر به دست بگیره
          تقریباً محاله که قبول نکنه ،

دقیقاً شبیه پیدا کردن یک گنج بی صاحب
          و چه گنجی بزرگتر از تاج و تخت و کلید خزانه بیت المال ؟!

لاکن یکی مثل شما ، انسان شریفی هست
          و بعد از تصاحب قدرت ، از اون برای گسترش عدل و داد و رفاه و آزادی استفاده میکنه
          و دیگری انسان خبیثی است و از قدرت در جهت ارضای تمایلات نفسانی خودش استفاده میکنه

از دیدگاه دینی هم اگر فرد مومن و صالحی بتونه قدرت رو در دست بگیره
          باید این کار رو بکنه چون در غیر این صورت ، تخت پادشاهی یک ثانیه خالی نمیمونه
          و به احتمال زیاد فرد ناصالح به قدرت میرسه و امورات مردم به تباهی کشیده میشه.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4720

یک نفر به آقای زیدآبادی بفرماید ! این آقایان نمی خواهند به حصر مادام العمر بروند !! الان از همه امکانات استفاده می کنند !! چه کاریه با قدرت در بیفتند و حصر نشین شوند !! این پیشنهاد آقای زیدابادی برای تغییر فوری در حکمرانی فقط یک معنی می دهد !!!

پیشنهاد زیدآبادی برای تشکیل هیئت هفت‌نفره:
            .
            فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی تلگرامی خواستار تشکیل هیئت ۷ نفره متشکل از دو چهرهٔ معقول و معتدل از اصولگرایان، دو چهرهٔ موجه از اصلاح‌طلبان و سه چهره از نمایندگان متخصص و توانای جامعهٔ مدنی با هدف نجات ایران شد.احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت:در جبههٔ اصولگرایان به نظرم علی لاریجانی و محمدرضا باهنر برای حضور در چنین هیئتی مناسب باشند. اگر این دو نفر پا پیش بگذارند، تشکیل آن امکان‌پذیر خواهد بود"وی نوشت :«در سالروز ولادت پیامبر اسلام دعا می‌کنم که خداوند برکاتش را بر این سرزمین ارزانی دارد و وطن و کشور و جامعه و مردم ما را از فرو رفتن در کام اژدهایی که در انتظار آن دهان گشوده است، نجات بخشد. باری، ایران با مخاطراتی بی‌سابقه روبروست و اگر اصلاحی فوری و فوتی در نحوهٔ حکمرانی در کشور صورت نگیرد، بروز فاجعه اجتناب‌ناپذیر می‌شود، آن هم فاجعه‌ای ویرانگرتر از حملهٔ مغولان که بارها نسبت به وقوع آن هشدار داده‌ام.!! بارها گفته‌ام که انقلاب چیزی از بن‌مایه‌های حیاتی کشورمان باقی نمی‌گذارد و بند بند ایران را از هم می‌گسلد. ادامهٔ وضع موجود هم آثارش کمتر از آن مخرب نیست. در رویهٔ جاری حکمرانی اصلاح و تغییری ملموس ضروری است، اما ظاهراً همهٔ چهره‌های اثرگذار سیاسی گویی فلج شده‌اند و جز ابراز نومیدی یا بیچارگی یا هشدار و اخطار، کاری عملی از خود ساخته نمی‌بینند!... نشستن و دست روی دست گذاشتن و مغلوب نیروهای افراطی در دو جبههٔ متخاصم شدن و در انتطار فاجعه به سر بردن، کمک به فاجعه است. زنجیرهای این بی‌عملی را باید از دست و پا گسست و شجاعانه پا به میدان گذاشت و از هیچ تهدید و ارعاب و سرزنش و ناسزایی هم نهراسید. درک من این است که شمار بسیاری از اصولگرایان، اصلاح‌طلبان و فعالان مدنی و فرهنگی و سیاسی، به خطرات بی‌سابقهٔ رویاروی کشور واقف شده‌اند و نیاز به کمک به فرایند تغییر و تحولی کارگشا برای نجات کشور را کاملاً احساس می‌کنند اما هر کدام منتظر برداشتن گامی از سوی رقیب خود هستند.

نظر

• چلاغعلی خان خانان
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 708

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
              ماشالا شما هم که خودی از آب در اومدی...
              خوب بلدی با موعظه ، اموال مردم رو از دستشون در بیاری!!!

گنج ، قبلاً مال من نبود ؟ باشه قبول
              اون مال بی‌صاحب بود و من زودتر پیداش کردم
              ولی اولویت و برتری شما بر من چیه که بدمش به شما ؟!
              شما هم یک "هرکس" مثل من هستی دیگه ، غیر از اینه ؟!

از قدیم گفتند
              کافیه به هیولا اعتقاد نداشته باشی ، تا همه قدرتشو از دست بده !
              من اگه به جهنمِ شما اعتقاد نداشته باشم ، پس دیگه با چه کلکی میتونی گنج رو از دست من در بیاری؟!

قدرت من اینه که زودتر پیداش کردم و فعلاً گنج در تصرف منه
              ولی قدرت شما جناب کشيش در اینه که میتونی به منبر بری و مردم رو بر علیه من تحریک کنی
              اذهان عمومی در سلطه جناب کشیش هستند
              من خودم میدونم که برای زندگی در این جامعه نیازمند تاییدیه جناب کشیش هستم
              لذا همون اول گفتم خمس و زکات و سایر وجوهات شرعی و کمک به حوزه و... را طی یک فقره چک تقدیم شما میکنم تا پولم حلال بشه
              با خرید تاییدیه شما ، نظر مردم هم به من تغییر میکنه

(تجربه به من آموخت واعظ شهر ، اینها که با بنز و شاسی میاند زیارت عاشورا و دعای کمیل رو از ما پابرهنگان بیشتر دوست داره و تحویل میگیره ، بهونه‌اش اینه که شما همیشه هستید ولی اینها اگه برنجند میرند دبگه برنمیگردند! )

ولی میبینید که وقتی پای یک مَبلَغ بسیار کلان در میان باشه
              شما بیشتر از منِ عامی ، برای تصاحب کل اون گنج حریص هستید
              دیگه یک برگ چک و یک کیلو طلا شما رو قانع نمیکنه
              اگه در دسترس کسی باشه که بتونه اونو تصاحب کنه ، شب تا صبح خوابش نمیبره
              حتی پاش بیفته ، ارزش اینو داره که به خاطرش قتل کنی

شانس یه بار در خونه آدم رو میزنه
              درووووووووووووووووووووووود
              تامام شد
              مچتو گرفتم
              قبلا پرسیدم اخوند قبول داری
              فرمودید یس وارادت هم دارم..........
              الان میگویی تو هم هرکسی...
              من هرکسمlaughingsmiley
              من خاخام دین جهود یا همون اخوند دین شمایم
              من نماینده خدا موسی ام
              من جز حوارین نه عیسی که موسی هستم
              جنابعالی نه تنها به اموال مال قیر دست دارازی کردی
              وتامام اجرام یا جرمها را داری
              که به سبب توهین به ولی خدا موسی محکوم به اعدام هستی
              الان دیگه باید گنج خدای موسی رو ول کنی و
              دست وپا بزنی تا جونتو از مرگ حتمی نجات بدی/:.yead.:/

اخرین دفاعیاتو بکن
              فردا جمعه کله سحر قبل ظهور مولاتون کار تامام است:D

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1936

آقای زاكانی چرا بعد از ظهر مثلا 5 به بعد دستگاه تهویه واگنها خاموش هست دلیل خاصی دارد آقای زاكانی شما بعد از ظهر ها با چی می روی خونه با دوچرخه با سه چرخه با امبولانس پیاده سواره با لباس ورزشی در حالت دو مخفی می ری می آیی
                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1936

به نقل شبكه التوفیوز تورم بی سابقه 3 ممیز 7 درصدی در آمریكا زندگی مردم آمریكا را فلج كرده است
                  شبكه التوفیوز گفت آمریكا باید چاره ای بی اندیشد و گرنه بی چاره می شه

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1936

یه سوال بعداز ظهر ها تهویه واگنهای مترو كجا می ره

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
                      رقابتی شده بین آدمکشهای بزرگ دنیا....سلیمانی ...به بن لادن میگفت آدم کش....حالا بن سلمان...به سلیمانی میگه قاتل....ببینین سلیمانی چه کرده...که بن سلمان...با اون سابقه وعقبه...به این میگه ....
                      نکته جالب اینکه وقتی دوره مصرف کسی تموم بشه...مثل دستمال کثیف میندازنش دور....تا دیروز...میگفتن...سردار سلیمانی....حالا گاله راجوئیدن....میگن...بیخیال سردار....عربستان ازدستمون ناراحت نشه....امیرعبدالهیان....تلویحا از عذر خواهیش برابر وزیر امور خارجه عربستان....پرده برداشت...به قول معروف...یه غلط کردن خاصی تو چشماش بود....
                      الآن واقعا دست وپا زدن طرفدارای حکومت....برای توجیه این حرکت چیه؟یه طرفدار حکومتی مرد پیدا بشه...یه شلنگ وتخته ای در کنه....یه کم بخندیم....شرافت نداشته ای که پایمال شد!!!!
                      پ.ن....با این کوتاه اومدنهای حکومتیها... مشکلی نداریم....فقط به این فکر می کنم که چه قدر آبرو حیثیت ایرانیها...بی ارزش شده...که به این راحتی باهاش بازی میشه....جناب بن سلمان...بفرمایین پاروچشم حاجی گذاشتین...
                      معاون خلیج فارس وزرات خارجه ایران هنوز قر تو کمرش در رقص شمشیر با سعودیها در هتل اسپیناس سعادت اباد ، خشک نشده بود که اون برنامه برای مجسمه سردار سلیمانی پیش آمد !!

---------
                      مصطفی فقیهی مدیر سایت مسدود شده انتخاب :
                      حیف آن تملق و رقص شمشیر برای خوشایند «عالی‌جناب بن‌سلمان»!

• توسط: rahimhosseini
                      • تاریخ انتشار: ۱۱ مهر
                      • 0 دیدگاه

مصطفی فقیهی
                      حیف رقاصی این مقام وزارت خارجه و آن هنر موزون و اطوار غریب! و ده‌ها مورد خوش‌رقصی نادیده‌ی احتمالی! مفت نمی‌ارزید و سوگمندانه، چاره‌سازتان نشد!
                      ‏یادتان است که دلیل تغییر محل گفتگو با عربستان را‌ «بروز مشکل فنی» و نه وجود عکس «سردار سلیمانی»خواندند؟ بلوایی شد و ارزشیون خواستار برخورد با خبرنگار افشاکننده شدند که او را حامی ظریف می‌خواندند.
                      ‏حالا هم چیزی نیست، اتفاقی نیفتاده!بازی سپاهان-الاتحاد عربستان هم به خاطر آن تندیس مستقر در ورزشگاه اصفهان،لغو نشده! بله!ارزشیون همچنان سینه‌خیز و معتقدند عربستان دیگر آن عربستان دوران روحانی نیست!
                      همان جماعتی که برقراری رابطه‌ی مجدد با عربستان را -پس از سفارت‌نوردی و نابودسازی- به دلیل اصلاحِ این کشور و عقب نشینی سعودی‌ها از وظایف استراتژیک خود می‌خواندند!
                      از سوی دیگر،اتفاقات پرتکرار اخیر در مورد عربستان،نشان می‌دهد که احیای روابط دولت رییسی با این کشو، چه اندازه مستحکم و چقدر مبتنی بر حل اختلافات و احترام متقابل است! اگرچه احیای روابط با هر کشوری، پسندیده‌‌ خواهد بود.

------------
                      نقل شده یزید بوزینه باز بود

ولی پای ترس از" ارباب چین " ملحد کمونیست و عربستان وهابی که باشه

نات اونلی بوزینه بازی عیبی نداره ، بات آلسو خودشون بوزینه میشن وبرای چیزی که نه با فرهنگش شون سنخیت داره نه بهش اعتقادی دارن جفتک چارکش میندازن
                      /:.yead.:/
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/05, 13:58.

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3129

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

نقل شده یزید بوزینه باز بود

ولی پای ترس از" ارباب چین " ملحد کمونیست و عربستان وهابی که باشه

نات اونلی بوزینه بازی عیبی نداره ، بات آلسو خودشون بوزینه میشن وبرای چیزی که نه با فرهنگش شون سنخیت داره نه بهش اعتقادی دارن جفتک چارکش میندازن
                        /:.yead.:/
                        عالی می نگاری افشین جان.
                        دست مریزاد.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

گویا حجاب بان های متروی تهران جمع آوری شده اند - رادیو فردا
                          -------
                          با افزایش فشار افکار عمومی ، فیلمهای بیشتری از حضور آرمیتا گراوند توسط حکومت منتشر شده ولی تقریبا فیلم همه دوربین ها و تقطیع شده و با پرش درتایم هستند

امنه سادات ذبیح پور هم مدعی شده قطار های 1100 مترو دوربین ندارند و فقط قطارهای 1200 مجهز به دوربین داخل قطار هستند ، در حالیکه در تصاویر گزارش خود صداو سیما، قطاری که آرمیتا و دوستانش سوار شده بودند، 1200 بوده !!

یادمه بچه که بودم محسن قرائتی در برنامه هفتگی ش درسهایی از قرآن، میگفت دروغ دروغ میاره ، یعنی وقتی یه دروغ میگی مجبوری بعدش یه دروغ دیگه بگی اون اولی رو بپوشونی ، حتی یادمه مثال خواب موندن فرد ،ولی به دروغ انداختن تقصیر دیر رسیدن گردن ترافیک و...اینا رو هم میزد ! (بله! همچین پامنبری ای بودیم
                          :D)

حالا شده حکایت اینا که در مورد آرمیتا دارن خالی میبندن
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/05, 17:50.

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1648

کوثرافتخاری که درخیزش انقلابی ازیک چشم نابینا شده بودبه جرم دادخواهی به پنج ماه حبس محکوم شد!!!!
                            آقا به خدا یکی دیگه ساچمه زده ...منوچرا می برین حبس؟؟؟؟...

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              کوثرافتخاری که درخیزش انقلابی ازیک چشم نابینا شده بودبه جرم دادخواهی به پنج ماه حبس محکوم شد!!!!
                              بعد جالب اینه یه عده بیشرف که مثلا ادای اپوزیسیون هم درمیارن و همینجا هم هستن ، اینا رو نمیبینند ولی وقتی دو تا مسئول و دلال مافیای تجهیزات سرکوب تحریم میشن ، میگن آی تحریم ها ی ظالمانه !!ولی کور گردن چشم بجه مردم عادلانه هست !!بیشرفی انتها ندارد !!!
                              سگ اونهایی که رک و پوست کنده میگن عرزشی هستیم به اینا شرف داره
                              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/05, 19:35.

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1492

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                ....خیلی وقته جای شاکی و متهم عوض شده.....سری به دادسرا ها بزنید متوجه خواهید شد

نظر

در حال کار...
                                X